Sziasztok!
Ez az esős idő... pffuj. A párom is lebetegedett, így 24 órás szolgálatban vagyok, hulla vagyok. Az éjszakáink sem valami fényesek, na de nem panaszkodom, így is van időm írni Nektek

Meg hát látom, mennyivel nehezebb is lehetne még... Vick, nem semmi, amit most véghez viszel, minden tiszteletem a Tied! Én már tuti nem bírnám, főleg, hogy Ricsi sem tud segíteni... kitartás!
A bank menjen a fenébe

... hihetetlen. Nekem a CundA-ban mondták, hogy babával menjek nyugodtan előre. Illetve a postán, mikor sorrakerültem (nem voltak sokan), mondta a nő, hogy szólhattam volna nyugodtan. Na persze pont ilyet fogok tenni

Nekem úgy tűnik, a kisbabásokkal előzékenyebbek az emberek, mint a várandósokkal, ez utóbbit még nem "muszáj" észrevenni, egy gyereket már nehéz figyelmen kívül hagyni
Enikő, sajnálom a tesvérféltékenységet, piszok nehéz lehet.

Remélem hamar megoldódik... Férjed jobban van?
Kitartást a fogzáshoz!
Kata, nagyon édes Márk az etetőszékben!! Nekünk is van ilyen Kockásfülű Nyuszink
Kukihúzás: védőnő szerint már lehet, dokinő szerint majd csak hónapok múlva, na így döntsem el

Én azért pár naponta szoktam, mert elég szűknek tűnt eleinte, most már teljesen okés.
Nálunk a kaki elég ritka, 5-6 naponta van egy pár hete, de előtte is 3-4 naponta volt. Néha már nagyon aggódom, de láthatóan nem kínozza, és amikor megpróbáltam hőmérővel besegíteni, ugyanúgy jártam, mint Te Zsuzsi, nem jött semmi.
Viszont olyan büdöseket pukizik, hogy ihaj
Móni, sajnálom nagyon a fülgyulladást, de ne legyen lelkifurdalásod miatta, így is tök jó, hogy észrevetted! Azóta én is szagolgatom Bene fülét, hisz ő is szokta birizgálni, főleg szopi közben. Hétvégén már Anyukám is megemlítette, hogy nem fáj-e vajon a füle... én csecsemőkoromban nagyon fülfájós voltam, már egy éves korom előtt rendszeresen jártak velem a szüleim fülészetre, felszúrták, meg lámpázták...
Azt hogy Dávidka akar-e ülni, leginkább úgy tudod megnézni, hogy ha a hátán fekszik, és megfogja a két kezed, húzza-e fel magát, emeli-e a nyakát előre. Bene sokszor már nem is ülésbe, hanem állásba húzza fel így magát
Zolinak sok sikert az új melóhelyen! Remélem a munka beváltja a hozzá fűzött reményeket!
Szilvi, jobbulást Csabinak! Remélem a ma éjszakátok már jobb volt!
Benének is nagyon hamar elterelődik a figyelme evés közben, a páromra már többször rászóltam, ne kezdjen beszélgetni, zörögni, miközben szopik, mert rögtön kapja oda a fejét
Kriszti, a fő, hogy Anna makk egészséges! Csak azt tudom kívánni, hogy mihamarabb megoldódjon ez a dolog. Ha már a cumisüveget elfogadja, az szuper! Lehet a cicire is visszakap idővel, hátha!
Reni, nem semmi cselfogás Bibi ellen

Azért remélem elmúlnak az esti nyűgik Nálatok is! Bárányhimlő

Gondolom legkevésbé az hiányzik most Neked is, hogy mindkét gyerkőcöd bepöttyösödjön... tényleg, a pároddal alakultak azóta a dolgok? Mersz már szólni neki, ha segítség kell?
Megyek, kellek
Napsütést akarok!!!!
Puszi,
Ági