A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

meg is van...
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

remélem azért látszik az óvatosság valamennyire

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Nagyon cuki Kiara :P , és látszik a képeken, mennyire ügyes és óvatos.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Csibe! De jó,hogy jöttél! Jó lenne,ha újra csatlakoznál és mesélnél magatokról :lol: Kiara nagyon édes és nagyon ügyes is!
Rólunk egy pár szó: Lili még csak kúszik,de azt nagyon gyorsan,illetve a babakocsiban,etetőszékben stabilan ül,amúgy nem érez rá hajlandóságot :D Tegnap mondjuk úgy tűnt mintha fel akart volna állni,de aztán mégsem :oops: Két fogunk van és jönnek a felsők is nagy valószínűséggel,mert nagyon be van duzzadva az ínye.

Dodi! Botondnak jobbulást!

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
hát akkor már bármikor felállhat,ha már egyszer úgy láttad,hogy mintha,
mert nálunk is ez volt.ülni pl nem is láttuk gyakorolni vagy késztetést,
hogy majd hamarosan ülni fog,aztán egyszer csak azt vettük észre,
hogy felül...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Eloszor is Csibe udv ujra itt. Mostmar aztan ne tunj el megint. Kiara nagyon szep kislany es nagyon ugyes mar.

Dodi:
Remelem kicsi fiad mar nem lazas es teljesen jol vagytok.

Tike:
Orulok, hogy mar jobban vagy es elmuloban van a verzes. Hedi cukipofi lehet ahogy a poharba kiabal. :D
(A babakocsitok Xbaby Vivi, de konnyu volt ratalalni) :roll: :wink: :lol: :lol:

Boo:
Tok jo az a bringas babakocsi, de ennyi penzert? :shock: :shock: :shock: Remelem minden rendben lesz a szemeszeten es az UH-n.

H.Gabi:
Gondolom neztetek okosan, mikor Noci megkerdezte, hogy hogyan pisilnek a tyukok. Mit valaszoltatok?
Te nem teszel uj kepeket a lanyokrol? Olyan edesek.

Gabi1:
Mi volt az orvosnal? Minden okes?

Rolunk:
Lottika egyre ugyesebb, mar nem csak az "uszogumiban" probal allni. Tegnap a kanape mellett, parnaval a kezeben megallt mar 2-3 mp-ig. Annyira ugyes, olyan buszke vagyok Ra. Igazabol mar egy percre sem marad meg. Allandoan jon-megy, ramol. Dobalja a tavkapcsolokat es telefonokat. Lezedi a konyveket, cd-ket.

Viszont valamit szeretnek Toletek kerdezni. Regebben probaltam Lottusnak adni tapszert es csalankiuteses lett tole. A korhazban hanyt tole (azt adtak Neki, mert engem ugye elvittek 3 orara muteni a szules utan) Probaltam a bananos babapudingot is mert a vedono ajanlotta de azt par falat utan bokakolasok kozepette vissza hanyta. Valamelyik nap adtam Neki joghurtot direkt babaknak valo es attol is allergias reakcioja lett. Az egesz arca kivorosodott es pottyos lett, folyt az orra es a nyala, dorzsolte az arcat es az orrat. Szoval az lenne a kerdesem, hogy mit gondoltok ez miert lehet? Mire lehet akkor allergias? Arra gondoltam, hogy elviszem orvoshoz kivizsgaltatni, hogy mire allergias. Remelem semmi komoly.

Kép
Kép
bucus80

Bucus

Vinném kivizsgáltatni én is, mutasd meg orvosnak.
Büszke is lehetsz Lottikára, nagyon ügyes.

Kép
Kép
orsi777

Meg meg sem koszontem a gratulaciokat Lottus neveben az allashoz. :D Szoval koszonjuk szepen.

Ha nem banjatok hoztam par kepet a hetvegerol. A baratainknal voltunk barbekjuzni (szep magyarosan). Persze en nem ettem semmit , mert gyumolcs napom volt. Nagyon jol ereztuk magunkat. Vegre keszult Rolunk is kozos kep. (sajna eddig nem sok van)

Kép Lottika ramol :)
Kép Egyutt a csalad :D
Kép A kis Dragasagom!
Kép

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok! :)

conversano!

Jó tippek! :wink:

ronmay!

Ti meg üzletet nyittok szonibabáékkal? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="ronmay"] írta:ronmayMostanra elfáradtam és már nem ugrálok, hogy jaj segítek. Sose tanulja meg..Eredmény. :arrow: Ma nem esett sokat. Megy ez :wink: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agi125r!

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rA babakocsi jól néz ki :) Én is cserét tervezek, de valami esernyőre vagy lapra csukhatósra gondoltam, mert a mienk is bazi nehéz és egyedül be se tudom tenni a csomagtartóba :roll: Kirángatni már sikerült :)

Akkor most tegye fel a kezét az, aki megbánta, hogy olyan babakocsit vett, amilyet. :roll: :twisted: :lol:

[quote="agi125r"]K írta:agi125riara nagyon ügyes kislány! :D Huncutkodásban hasonló lehet, mint Kata... :roll: :lol: Ő is állandóan valami olyanon töri a buksiját, amin nem kéne.... :lol:

Ez a későbbiekben már szó szerint értendő. :? :? ( :lol: :lol: )

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rBond: Nektek legalább nő a hajatok- az enyém csak hullik :roll: Naponta egy kisebb parókáravaló :roll: :( Már kicsit elegem van.... Inkább lenne hülyegyerek frizurám :lol: :lol:

Megbánod te még ezt a kijelentést! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

boo!

Érdekes egy járgány, de nekem nem tetszik, még 5 fillérért sem. :roll: :oops: :oops: Kevéssé életszerűnek látom a lelki szemeim előtt. Viszont, ha valaki azt szeretné, hogy felfigylejenek rá ,akkor tutira beválik. :lol: :lol: :lol: :lol:

tike!

Hédi hangos bemondó lesz? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

csibe83!

Képek: csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúcs szuperek! :P :P :P :P :P Kiara nagyon ügyes, és ne aggódj, innen is látszik, hogy mennyire kis óvatos. :wink: :lol: :lol: :lol:

bucus80!

Azért óvatosan azzal a telefon és távkapcsoló dobálással, mert különben ha erős pechetek van, akkor mehettek egy egész tévét venni. :roll: :roll: :roll:

A tejallergia nagyon hülye tipp lenne? :roll: :roll:

Nem volt valami fergeteges időtök, de azért látszik, hogy nem depiztetek emiatt. :wink: A 3. kép eszméletelen. :)

"Rejtvény".
Szerintetek mit jelent, ha Huginak kb. ilyen feje van: :shock: :? :? :? :oops: :oops: :x :x :roll: :roll: :? :? :oops: :oops: :| :| :shock: :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Bond

Inkább gyorsan dobjál egy fotót Hugiról :wink: .

Kép
Kép
orsi777

Tike : ó, hogy jobban vagy.

Bucus: ez eléggé tej-allergiára hajaz. :? Nézessed meg, illetve egyelőre ne adj neki tejterméket.
Vica 2x kapott Mildibés tejpépet, mindkétszer végighányta az estét.
Ételébe tett pici joghurttól pedig pöttyikéi lettek.
MIután Nócinál 2 éves koráig érzékenységet mutattak ki (nekem akkor a doktornő azt mondta, konkrét allergiáról ebben a korban még nem beszélhetünk), nem merek kockáztatni, inkább pár hétig hanyagolom, aztán 1-2 kanálkával kap (pl: joghurtot). Ha megint baj van, ismét várunk....

Ja, Virág ma reggel felállt. Anyuka könnybelábadt szemmel figyelte, gyerek vigyorgott, láthatóan totál büszke volt magára. Pár másodperc után seggretottyant. :)
Viszont ma az istennek nem alszik 10 percnél többet. Még ki se jöttem a szobából, már ébren volt............. messze még az este.......

Kép
Kép]
hendegabi

Bond: éppen kakil

Csibe: jó, hogy te újra itt. Szép a kislányod, és nagyon ügyes

Bucus: Lotti micsoda huncut!+

Kép
Kép]
hendegabi

hgabi!
gratula az álláshoz!

bucus!
hát gyanús az a tejallergia,de többet tudsz,ha elviszed kivizsgáltatni...
Lotti nagyon ügyi és jók lettek a képek is...

Bond!
én is kérném a Hugi képet... :lol: :lol: :lol: :lol:

hát apa egy élelmiszer nagykerbe dolgozik és ami pár napom belül lejár,
azt hazahozhatják.hát így hozott múltkor egy csomó danoninot
(amit persze imádok) és amikor ettem a kis kukac konkrétan kinézte a
számból a falatokat ezért megkóstoltattam vele,hogy mit szól hozzá és nagyon imádta,nem lehetett lerázni így én adtam neki
még,de szerencsére nem lett baja tőle...

Kép
Kép
csibe83

Bond:
En is megbantam egy kicsit, hogy olyan babakocsit vettunk amilyet. Kulonben nagyon praktikus es mar nagyon jol hasznalhato, de mikor Lotti meg pici baba volt hianyoltam a mozeskosar reszt. Ami volt hozza azt soha nem hasznaltam mert nagyon kicsi volt. Ja, es mar nem is tetszik. Egyebkent Graco Travel system.

Igen gondolom tejallergia de ezen felul lehet mas is, peldaul valami mas osszetevore. Nem ertek hozza, lehet hulyeseget beszelek :? :? :? Csak bizom benne, hogy azert semmi komoly baj nem lesz.

Gozom sincs miert vaghat olyan fejet Hugi.

Kép
Kép
bucus80

én meg vagyok elégedve a babakocsival...
tudom hogy ritka,de szerencsére bevált...

Kép
Kép
csibe83

Köszi. A gratulációt.

Azt meg nem is mondtam, hogy a Vica vasárnap elkezdett előre is mászni. Kicsit megfontoltan, de mászott.
Tegnap is, de vicces volt, mert mászott előre fél métert, utána visszatolta magát (kúszásban) kb 1 métert, hogy fel tudjon ülni.

Na, ma aztán beindult. A szoba közepén hagytam a takaróján, most meg már a konyhán jár. :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Gratula az álláshoz :P . Mostanában sok örömkönnycsepp hagyja el a szemedet :wink: :P .
Képet hozol a lányaidról? Vica állásáról?

Képről jut eszembe. Múltkor írtad, hogy Odinak látod bibis az orra. Nem bibije van ott, hanem az ere látszik át, vékony a bőre ott. Nagyon sokan kérdezik, hogy hol ütötte be a nóziját, nem csak te láttad úgy.

Odi ma kihagyta a délelőti alvást. Délután ugyanúgy 1kor tettem le, remélem kialussza magát.

Ja és jön az első fogunk, már érzem a hegyét :P .Lehet azért sem aludt ma, dobálta ki a cumit a kocsiból állandóan.

Bond

Spenótot eszik Hugi? Hozzál már képet róla. Hozhatnál tesós képet te is , olyan jó nézni őket.

Igaz nem ez volt a kérdés, de én is meg vagyok elégedve a babakocsival, és mi még mindig inkább a mózes részét használjuk :roll: :oops: .

Kép
Kép
orsi777

hát az én lányom a mózest már 4 hónaposan kinőtte...
nem is értettem,hogy hogy lehet 6 hónapos korig használni,de
arra kiváncsi lennék,hogy Odi hogy fér bele 9 hónaposan...
elkpzelhetetlen...

Kép
Kép
csibe83

Orsi: az állást nem sikerült elkapni, anyuka legyökerezett, nem futott a gépért. :oops:
Viszont a mászásról készítettem videót, ha érdekel benneteket, azt megpróbálom feltölteni.
Tesós kép sem készült mostanában, igyekszem, és teszek. :)

Odi orra: tényleg úgy tűnt, bocsi :oops: :)
Babakocsi: én nem bántam meg, hgoy megvettük.
Csütörtökön meg a lomispiacon sikerült vennem egy szupi tolókát, igaz, nagyon piszkos volt, sokat kellett puceválni, de nagyon jó állapotú, és fillérekbe került.
Ahogy ti is írtátok, ez jobban befér az autóba, illetve ha vonattal-busszal utazunk, akkor is könnyebb vele a közlekedés.
Kép
Itt még koszosan :oops:

Kép
Kép]
hendegabi

orsi777! :)

Mindjárt kaptok valamit. Nem egészen fotó, és nem Hugiról, de azért remélem, hogy nem következtek meg :roll: :roll: :lol: :lol: :

hendegabi! :)

Vica: :D :D :D :D :D :D :D :D

Mi az, hogy kakil!? Az nem kifejezés! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bucsus80! :)

"Ja, es mar nem is tetszik. Egyebkent Graco Travel system."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

H.Gabi:
Hatalmas gratula Vicanak az allashoz es a maszashoz. Bizony jobb lesz jobban odafigyelni Ra, mert hamar belejonnek a dolgokba.

Lottika most aludt el vegre, mar nagyon nyugos volt. O sokszor nem alszik delelott, bar altalaban eleg keson kelunk mivel keson is fekszunk. Ma kivetelesen korabban keltunk es mar vagy egy oraja nyuglodott de nem birt elaludni.
Nemsokara megyek szemeszetre azert remelem addig fel kel magatol, nem szeretem felkelteni.

Orsi:
Hajra fogacska! Remelem nem kinozza meg Odit.

Nyuszi:
Lili is hamarosan allni fog. Lotti eloszor rajtunk kapaszkodott fel mikor fekudtunk mellette a jatszo szonyegen. Ne aggodj, semmivel sem vagytok elkesve. O most fog szerintem mindent egyszerre megtanulni. :) :wink:

Kép
Kép
bucus80

Bond: Manót jobban izgatták a betűk, mint a csoki. :D Az tetszik, mikor a végén letépi a fecnit, a nyulat meg dugdossa vissza a bokorba! :lol:

Orsi: fogacska éljen :D

Kép
Kép]
hendegabi

Csibe

Odi nem egy hatalmas baba a 7200 grammjával, 72 centijével. Simán elfér a mózesben, pedig azt sem mondanám nagynak, tágasnak :roll: .

Bond

Videó cuki. Alfa meg béta meg gamma meg perszeeeeeeeeeeeee :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond:
Fel merted tenni ezt a videot? Oda az inkognitod. :lol: :lol: :lol:
Bar gondolom mar nem sokan vagyunk akik meg nem lattak Teged.
Nagyon edes Mano ahogy keresi a tojasokat. :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

orsi!
hát ez igaz,hisz mi sem vagyunk túl vastagok a 7840 grammal és a
69cm-vel.

tényleg...alvás...
nektek,hogy alszik a porontyotok?napközbe és este is...

Kép
Kép
csibe83

Már most nem azért, hogy haza beszéljek, de : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bucus80! :)

Ezen csak egy trampli látszik. :twisted: Nem vagyok egy Cindy Crawford, de ettől azért egy hajszálnyival normálisabban nézek ki alapesetben. :roll: Talán belejátszik az is, hogy ha valaki nem venné észe, akkor tökig napsütéses idő van, és 20 fokok dühöngenek. :? :? :? :? :x

Kép
Kép
200907?

Ezt küldte nemrégiben a babauszis tannénink:

"Sziasztok!
Engedjétek meg. hogy a figyelmetekbe ajánljam:

Babasziget

Az új budapesti helyszínen csütörtökönként beindult a babaúszás.
Egyelőre még csak délelőttönként, de természetesen szívesen várlak benneteket a délutáni órákban is. Minimum 5 főnél indítok újabb csoportokat.
Kiknek ajánlom?

* Azoknak, akik szeretnének két alkalommal részt venni babaúszó
foglalkozáson.A heti két "edzéssel" gyakorlott, stabilan merülő
csemetétek lesz, és az esetleges kihagyás sem okoz gondot, mert a
két edzéssel széles alapot adtunk a kismanónak. Mint már
említettem a víz alatti úszás képességét tanítjuk a csöppségnek és
nem mozgásfejlődési állomás, mint ahogy járni egy éves kora körül
minden baba elkezd. Ezért, hogy a merülése biztonságosabb legyen,
sokszor kell gyakorolnia. Hosszabb kihagyás esetén sajnos a
"tudása" megkopik, és előfordul, hogy az eddig jól merülő babád
még a víz alá sem akar menni. Az akarat korszakról most nem
szeretnék bővebb előadást tartani, de higgyétek el nekem is, és
nektek is könnyebb dolgotok lesz, ha gyakrabban találkozom a
csöppséggelJ)
* Azoknak, akiknek nagyobb testvérük is van, aki már bölcsődés, vagy
óvodás.A medence tér mellett, külön játszó szoba áll a nagyobb
testvérek rendelkezésére. Amíg Te a picivel úszol, addig Tünci
néni vidáman játszik csöppöddel. Van olyan anyuka , aki a két
gyermekével egyedül jön, és az ottani segítséggel probléma
mentesen tud résztevenni különböző korú csemetéivel a foglalkozásokon.

* Azoknak, akik messzebb laknak, mert az éhes úszó bajnokot a
foglalkozás végén baba konyhát használva - meg is etetheted.

* Azoknak, akik nem szeretik a tömeget, hiszen maximum 5-6 fő úszhat
egyszerre. A csoport beosztás miatt előre be kell jelentkeznetek.

Egyszóval mindenkinek, mert csuda barátságos hely, kedves gondozó nénikkelJ

DVD felvétel:

Május 8-án lesz mindkét helyszínen. Az Erzsi mamánál az adminisztrációnál, láthatjátok a tavaly Várgesztesen készült anyagot.
(Aki belekukucskál a helyszínből is kap egy kis ízelítőt).

Szeretném megtervezni a közös gyakorlatokat is ( a jól merülő csöppöknél az a blokk is merülős felvételekkel lesz tele), illetve instrukciókat szeretnék adni az egyéni merülésekhez. Ezért kérem , hogy előre jelezzétek részvételi szándékotokat. A foglakozást mindkét helyszínen segítőkkel megtartjuk.

A DVD ára 8000 ft. Két minőségben kapjátok meg az elkészült anyagot.

Táborok:

* 2010 május 16 -- 21 Megújult Kolping Hotelben ( új apartman
résszel bővült), ovis táborba várlak benneteket szeretettel. A
hangsúly a nagyokon van, akikkek játékos foglalkozásokon keresztül
próbáljuk megszeretettni a vízi foglalkozásokat. Ha valaki
kistestvérrel érkezik, babaúszó foglalkozásokat is igénybe vehet
az 5 nap alattJ

* Várgesztesi Villaparkban május 24 -- 29 ig szervezünk
babaúszótábort. Délelőttönként foglalkozásokkal délután közös
programokkal. A tábor részletes programja mellékelve.

Szép estét: Kati"

A program pedig ez:

"Babaúszás Várgesztesen
http://www.villapark.hu/

Május 24 -29
5 éjszaka 5 babaúszás foglalkozással
Elhelyezés 4-6-8 személyes komfort villákban ( két szinten 122 négyzetméteres , felszerelt konyha 4 db egy-, vagy kétágyas hálószoba.)
Szállás árak ft/fő/éj
SZÁLLÁSÁRAK Ft / fő / éj Félpanziós felár
Ft / fő / éj
2 fő 3 fő 4 fő 5 fő 6 fő 7 fő 8 fő
FELNŐTT 9500 7000 5400 4500 4000
GYEREK 2-12 ÉV 4750 3500 2700 2250 2000
Feltétel: minimum 5 éjszaka és villánként 2 felnőtt fizetendő
Üdülési csekket is elfogad a Villa)

Vasárnap délután megbeszélés, csoport beosztás.
A szállásárban benne foglaltatik az élményfürdő, szauna, 2 alkalommal Aquafittness, naponta játszóház és 1 alkalommal kirándulás.
Jelentkezés a Villapark elérhetőségein. A csoport foglalkozások beosztása miatt: babauszas&yahoo.com-on is.

Várunk benneteket szeretettel!!"

Bocs, azoktól akiket ez zavar, vagy érdekelné őket, de vidékiek. :roll: :oops: :oops: Azért teszem fel, mert hátha jól jön valakinek, vagy az ismerősének ajánlaná. :roll:

Kép
Kép
200907?

Csibe

Odi ( a mai nap kivételével :lol: :? ) délelőtt alszik 3/4- 1 órát. Délután 2-3 órát. Este fél 9-től reggel fél 8-fél 9-ig. Egyedül alszik el, cumival. Mostanában felkel, én a fogára fogom, különben foggalmam sincs miért kel fel, mikor zömmel átalussza az éjszakát. Ma végig aludta, előtte 3 - 4 napot nem.

H. Gabi

Odi is már rajtam fel-felálldogált, de most mikor felkelt a délutáni alvásából felállt a rácsba kapazskodva. És már megint :P .
Egy napon születtek, egy napon álltak fel. Tök jó.
Csak ennyire tetszik neki :P :
Kép

Kép
Kép
orsi777

orsi!
Odett nagyon édes.látszik rajta,hogy kis huncutka ő is...

Kép
Kép
csibe83

Orsi,Hgabi! Gratulálok az álláshoz,nagyon ügyik a lányok!! Odett igazi kis huncut,megzabálom :lol:

Csibe! Lili sajnos nem egy nagy alvó,de amióta kúszik,azért jobb a helyzet. Délelőtt 3/4 órát alszik(van amikor másfelet,de az nagyon ritka),délután meg általában kétszer alszik megint csak 3/4 órát. Viszont az éjszakáink elég jók,bár most a fogzás miatt van 1-2 virrasztós éjszakánk.

Babakocsi: nekem sincs rá panaszom,nekünk Peg Perego van,eddig bevált.

Bucus: szerintem is tejallergiája lehet Lottusnak,nézesd meg őt mindenképp! Nagyon jók a képek!!
Szerencsére Lili sem egy allergiás típus(kivéve a Johnson's fürdetőt),ő is evett már Danonino-t és ízlett neki,csak épp az állagával nem tudott először mit kezdeni,de aztán megszokta :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

orsi777! :)

Zabálni való! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
http://www.origo.hu/itthon/20100413-listeria-bakteriummal-fertozott-parizsit-es-sonkat-talalt-boltjaiban-a-real.html :!: :!: :!: :!: :!:
http://www.origo.hu/itthon/20100413-listeria-bakteriummal-fertozott-parizsit-es-sonkat-talalt-boltjaiban-a-real.html

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Azok az összetört tojások nem jöttek haza, csak a két csokinyúl. A többi kint maradt. Felesleges az édességdömping. :roll: Ezeket se mi vettük.
Anyám...? :roll: Most gondolkodom, hogy kit sértegetsz. Őt vagy engem? :? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Orsi: besz..ás aranyos Odett a képen!
ügyi volt, hogy felállt!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Odett de édes!!! :P :lol: :lol:

Gabi1 :Mi a helyzet?Tegnap csak idekukkantani volt időm.Az első képen láttam a halvány csíkot!!! :P

Képzeljétek el,tegnap olyan szarul voltam h le kellett mondanom a tanácsadást.Ez a hülye idő.Amikor nagyon párás az idő akkor jobban fulladok,ezt még elhárítottam,és jobban is lettem,de délután elkezdtem szédülni..nagyon rossz volt.Hívtam apát gyorsan jöjjön,Tamara mellettem volt az ágyon.. :?
Szerencsére más nem volt.Mára elmúlott.

Ja meg két napig reggel 8-tól fél 3-ig nincs áram. :? :evil:
Borzasztó!!!!!!!!!!!!!Még holnap lesz így. :wink:
Na megpróbálok visszaolvasni!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a jókívánságokat :D ! Nyílván ennek hatására ( :wink: ) Botond azóta láztalan :D . A kedve fergeteges, csak kicsit aluszékony, de legalább kipiheni...

Sajnos mostanában nem leszek túl aktív, mert lassan vizsgaidőszak, ma már beadandót körmöltem, ésBotond is kezdi unni a járókát :twisted: :lol: .

Holnap megyek körmöshöz, és tetetek fel vmi nagyon kis szolid műkörmöt, mert a sajár körmeim (megint) olyan vékonyak, mint a papír, és folyton beszakadnak, na meg tök csúnya csumpik :? . A hajam detto pelyhesedik :lol: :? . De olyan szinten, hogy félfrufrut vágtam magamnak, mert anélkül úgy néztem ki, mintha elcseszett frufrum lenne :oops: :lol: .

ezt még muszáj :roll: :

Orsi!

Odi egy tünemény, és nagyon ügyes :D ! Viszont légyszi-légyszi tegyétek le teljesen a kiságyat, mert a bnőm kisfia múlt héten kiesett a kiságyból ugyanennél az állásnál :cry: . Nem lett komoly baja, de meg kellett járniuk a kórházat...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Gyorsan visszaolvastam, de közel egy heti termést kellett, úgyhogy nem nagyon reagálok most.

Csibe!
Jó, hogy jöttél! Többször is hiányoltunk! Kiara nagyon aranyos!

Boo!
Én csak kivonatosan írom le, hogy nekünk Chicco trio for me babakocsink van (ha jól emlékszem :oops: :oops: ), és bár mindig mondom, hogy utálom, nem tudok rá rosszat mondani.
Talán annyi, hogy nehéz.
- Minden egy vázra csatlakoztatható, ez jó
- Merev falú volt a mózes, és belül a fejrészt meg lehetett emelni
- A hordozó bazi nehéz (legalábbis a 4-ről fel-le gyerekestől kezd igazi kihívás lenni)
- A sportrész nagyon jó, 4 fokozatba dönthető, a kupolán van zipzározható rész, hogy be lehessen kukkantani
- A fogantyú mindenféle irányba mozgatható
- Nagy a bevásárló rész alul
- Könnyű leszedni a huzatokat
És még biztos van egy csomó dolog, amit szeretek benne, csak most nem jut más eszembe.
Mindenesetre én nem bántam meg. Ha majd új gyerekülést kell venni, akkor viszont ezt eladom, és veszek egy babakocsit, mert ennyi alkatrészt nem akarok tárolni (mózes, hordozó), nálunk most nem jön kistesó.

Voltunk ma a védőnőnél, végre hízott Petra, úgyhogy megúsztuk a vérvételt.
240 grammot hízott, úgyhogy mindenki megnyugodott. :D

Az elmúlt egy hétben Petra is felállt, és kibújt a felső két metszője.

A szeme baromi ronda, de én a homeopátiás golyóknak tudom ezt be, mert az egyik lényege a gennyesedés elősegítése, gondolom, hogy ettől olyan duzzadt.
Nagyon jól viseli, néha oda-odanyúl, biztos zavarja, de egy szavam se lehet. A homeós golyókat játéknak tekinti szerencsére.

Nem úgy a béres cseppet. Nem tudom neki beadni. Ha kaja előtt adom, akkor lőttek az evésnek, ha utána, akkor meg össze-vissza öklendezik.

Bond!
Videó nagyon édes! :D

Kép
katy76

Gabi1??? Mi van azzal a csíkkal?? :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Dodi

Az ágyat már le is vettük délután :wink: .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

A május 8. nekünk is jó lehet a találkozóra. :)

Babakocsi: ABC Design 3-Tec, nagyon szeretem, és Míra is :), teljesen jó választás volt, a mózest nagyon keveset használtuk.

Míra is ma beállt az álló babák sorába. :)

A 2. foga pedig már szinte kint van...de mégsem. :)

Ancsurti,

Balaton déli partjára készülünk, Balatonlellén és Siófokon szoktunk lenni. :) Remélem, hogy Hangi is nem túl sokára meglátja a magyar tengert! :)

Bond,

Manó nagyon aranyos a videón, na meg Hugi, aki beszállt a fűben való keresésbe. :) Én egy tramplit sem láttam a videón... :roll: :wink:

Orsi,

Odett nagyon édes! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.04.13 20:58-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Baba tali:

Ági: május 8.
Bond: május 8.
Boo: május 8.
Kispocok: mindegy, beírhatom a 8.-át?
Merion: május 8.
Nyuszi: május 8.
Sillia: május 8.
Orsi777: május 8.

Kép
Kép
orsi777

A talira akartam írni, hogy én csak közvetlenül a tali előtt fogom tudni megmondani, hogy tudunk-e jönni, ugyanis én azon a héten kezdek el dolgozni. Csak akkor fogom látni, hogy megviseli-e Petrát, ill. hogy mennyire fárasztja a mindennapos jövés-menés. Ha jól viseli, akkor jövünk mi is, de ha kevésbé, akkor inkább itthon maradunk.

Kép
katy76

Orsi!

Szuper :D !

Katy!

Hízás:D:D:D!
Árpa:(:(:(!
A Béres-cseppet én mindig belekeverem a kajájába (gyümisbe). Ha nem vagy biztos benne, hogy az egészet megeszi, akkor tedd bele mondjuk a felébe. Úgy szinte nincs is íze! Én egyszer próbáltam kanállal, Botond egyből hányt tőle :( . Undorító is :? , szóval mindenképp tedd bele valamibe :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Áprils 14-re tettétek a babatalit :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: ?

Kép
Kép
orsi777

Nohát, ez felettébb gyanus :shock: :? :roll: :twisted: :oops: :cry: :shock: :x :roll: :oops: :wink: .

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: