Szasztok!
Ki kéne találni valami rókaűző mondókát is

Jól érzem, hogy most ,második terhességnél többen hányingeresek mint az első babónál?
Julcsi!Pocak remélem Petinél nem lesz gond, és csak egyszeri alkalom volt. Ha mégis: nekünk a dm-es cseresznyemagos párna melegítve, és a masszírozás segített anno a legjobban. Na meg a grip water.
Nagyon jók a talis fotók! Örülök, hogy sikerült végül is összefutni majdnem mindannyiótokkal a Kopaszin! Barbiéknak külön örültem, velük sokkal kisebb az esély talizni, a nagy távolság miat. Bár mostanság a saját helyzetünkből kiindulva mindenkivel kicsi az esély a talira. De hátha már jobb lesz!
Bocsi Ritus, hogy Zorkát le Lauráztam, de rájöttem, hogy az volt a gond, hogy valamiért Téged meg Mazskának néztelek.

Pedig igazából tudom ám, hogy ki kicsoda. Talán a rövidebb hajad zavart meg....
Boni! Én is a piros motoros kisfiús-anyukás fotóra tippeltem
nem is gondoltam, hogy ti is lesztek. Etesd a kislegényt, hogy hadd nőjön, érje utol Rékát. És köszi a felajánlást, hogy vigyázol Répára, nagyon aranyos vagy! Ha nagyon gázban vagyok, jelentkezek! Zsigi édes lehetett pocsolyázás közben. Gumicsizma béleletlen? Nem fázott a lába? Rékának még esőköpenyt kell vadásznom. lehetőleg katicásat, a katicás gumicsizmához
Niki! Barnus a kis édes dumájával levett a lábamról
Albit egyet néztem Erdőkertesen, aztán letettem róla. Ami 55+rezsiért lett volna, oda be nem költöznék, többet meg nem vagyok hajlandó fizetni. Még kb 2 hét és készrerakjuk a zuhanyzót meg az egyik szobát, addig meg borzoljuk a rokonok, és a közeli barátok idegeit a csövezéssel.
Itt vacak esős hideg idő van, csak bevásárolni ugrotttunk el Rékával, amúgy egész nap bent. Holnap remélem ki tudunk menni.
Gyerekem szája be nem áll, de továbbra is elsőszótagozik.csak most már megállás nélkül nyomja. (sejtem, hogy ha beszélni kezd, lesz majd olyan, hogy azt mondom, hogy csak 5percre hagyja abba

) Na meg el tud mondani már 3-4 mondókát (gyerekdalt), szintén elsőszótagos formában. Persze nem minden szót, de a lényegeseket berakja, én meg mondom a köztes részt.
Na meg számol. Csak kicsit összekeveri a számokat, de néha egész jól megy. Az öt a kedvence, azt párszor még belerakja a sorba.

Mágneses rajztáblájára ma olyan epret rajzolt, hogy döbbentem! felismerhető volt, komolyan.

(Nekem is sokszor epret kell rajzolnom, valamiért az nagy kedvenc) Lefotóztam, hogy apjának meg tudjuk mutatni. ha lesz időm feltölteni berakom.
Kitti! Répa reggel f8-f9 között ébred, du. kb f2-től alszik 1,5-2 órát. Este f9-kor visszük általában fürdeni, fürcsi, öltözés, kaja, kis összebújás. Kb n10-f10 mire kijövök a szobájából. Már gondolkoztam rajta, hogy korábbra tesszük a fürcsit, mert úgy f8 körül van egy álmossági hulláma, de félek, hogy akkor meg hamarabb ébred, azt meg én nagyon nehezen viselném...
Szisz! Ügyi Málus az egyedül alvással!
Na megyek, most hátha sikerül 1 előtt lefelüdnöm...