A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok lányok!

Bocsi,hogy így ismeretlenül,de segítséget kérek.
Szerdán megyek a 12.heti uh-ra,de a kiskönyvem csak csütörtökön lesz meg.A védőnő akkorra adott időpontot.

Volt valaki aki könyv nélkül ment?Utólag is belelehet írni?
Jaj holnap felhívom a dokimat,megkérdezem őt is.

És szerintetek nem korai az uh?Ki mikor volt?Én akkor leszek 11+5.

Kép
cukigabi
Budapest

Szia!
Nálam nem kérték a kiskönyvet,külön adtak egy A4-es leletet. Ott az Uh-n nagyjából pontosan megmondják hogy hány hetes és napos a baba a méretei alapján. Én a számított időnél 2 nappal járok előbbre... :lol:

Kép
Kép
Kép
andinet74

NEkem egyaltalan nem kertek kiskonyvet az uh-hoz, bele se irtak semmit, kulon papirt kaptam. MEg egy orvosi pecsetem sincs, pedig mar vagy 3szor voltam.
Egy vedonoi van es ennyi.
De valojaban ugyis mindegy, a lenyeg hogy szules utan kiadjak a pairt hogy reszt vettel a terhes gondozason.
tavasziszel

Köszönöm a válaszokat!!!
Kicsit megnyugodtam :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó mindenkinek!

Hogy vagytok? Merre vagytok nem látok senkit :(
Ma voltam védőnőnél most jöttem meg.
Vérnyomás: 130/80 Súly +1kg ( a többit nem merem leirni :) ) azt mondta nem hizok megint 20 at. És jo ez a havi 1 kilo plusz. Hát remélem igaza lesz ... :roll: Pénteken megyek orvoshoz meg AFP.-re.

Fene a borus idejébe, holnapra itthon akartam marasztalni attikát de holnap is esőt mond :( Bent üljön ezt engem nézen? vagy nem tudom mi lenne jo. Holnapra nekem meg semmi dolgom. Elvileg..

Irjatok mizu!
Cujigabi: tőlem se kértek könyvet de csodálom hogy neked még nem adott. Mindegy megcsinálnak mindent anélkül.

dinuci01

Halihó!

Tényleg nagy a csönd...

Mi meg vagyunk,én szerdán megyek uh-ra,már nagyon várom.De vannak,akik,ma,és holnap mennek!Csajok,mizu?
Dinuci:csak így tovább!!
:D Jó Neked,hogy már ott tartasz..nem telik vami gyorsan az idő,pedig,amikor máron láttam a pocakos időszakot,pikk-pakk elmentmúgy tűnt!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Helló :lol:

Dinuci!
Én is csodálkoztam,hogy ilyen későre adott időpontot,de mondta,hogy addig csináltassak vv-t+vizeletet,EKG-t,meg férjemnek a tüdőszűrőt.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok csajok!

Hát eléggé haldoklik a fórum.Nálam a helyzet a következő:
Reggel végre hasznát vettem a szívhang hallgató kütyümnek és megtaláltam a babám szívhangját.
Ma este pedig ülve éreztem a pici mozgását ,úgy hogy a pocakomon volt a kezem.Tehát mi jól vagyunk.Remélem mindenki másnál is minden rendben van.
Ja és az altáji probléma is nyugiban van, mivel a méhem kiemelkedett a kismedencéből,ezért most kisebb nyomás.

Jó éjszakát mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, nem tüntem el /nem akarom hogy a fórum lankadjon/.
A lényeg hogy tegnap voltunk az uh-n, és minden ok. Fotót nem adtak, de legalább külön monitoron nézhettem babaót.
Izgett, mozgott, forgott a tengelye körül, nagyon eleven volt.
A "nem izgulós" párom meg is állapította este hogy nagyon örül hogy jól van a kisbabánk.
Hétfő endokrinológus...
Meg mérlegelés, és nagyon félek.... :x

Kép
mók

Sziasztok csajok!

Tényleg kicsit kevés a hozzászólás :-( A múltkor átkukkantottam a szeptemberiekhez, na ők aztán termékenyek....

Sissy, azt kiszem te hoztad fel a háziállat témát. Nekünk van egy matuzsélem cicánk, 16 éves!!! Hát ő kinti-benti macska, ha őgy tartja kedve bekéredzkedik, ha pisilnie kell, akkor meg ki. Nincs is a lakásban macskaalom. Eddig lazán velünk aludt az ágyban, viszont az első vérvizsgálaton kimutatták, hogy én még nem estem át azon a toxoplazmózison vagy min, amit elsősorban a macskák terjesztenek. Ezen kicsit meglepődtem, mert az orvos is azt mondta, hogy ha régóta van macskánk akkor majdnem biztos, hogy már átestem a víruson. Hát nem... Szóval azóta nem engedjük fel az ágyra, nem simogatom és kevesebbet lehet a lakásban is, de teljesen nincs szívem kizárni, attól félek, hogy szomorúságában elmúlik.
Amúgy éppen most vadászunk kiskutyára. A férjem nagyon szeretné, ha a gyerek kutya mellett nőne fel, neki ez természetes. De a kutyus kizárólag kertben lakik majd.

Ha sikerül, mellékelek egy pocakfotót, mert mostmár azért látszik valami. Hétvégén voltunk szerelmeses hétvégén kettesben Athénban, a kép ott készült 14+6 naposan.

Mindenkinek minden jót!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.27 13:00-kor.
Vendég

Ja persze elszámoltam magam, helyesen 13+6 volt még csak. Sajna :-(
Vendég

Hali!

Lina:alakul... :D Én is kevesebbet simizem a cicát,aztán kézmosi,de nekünk sincs alom,mert kint intézi a dolgokat.A kutyus meg 5 és fél éves,és panelban jött még hozzánk,azóta is általában ott van,ahol mi,de bennt alszik,meg,ha elmegyünk is bent van,így szokta meg.Nem kinti típus,szerintem nem is lehetne teljesen kitenni,meg én úgy vagyok vele,hogy elég lesz azt megszoknia,hogy nem ő van már "gyerek-státuszban" nálunk,hanem megelőzi őt egy új családtag.

Mók:és ezt csak így mondod?Szuper hírek,már eléggé izgultam.

Többiek?Merre vagytok?Nekem holnap reggel drukkoljatok lszi.... :)

Szilvi

sissy01

KAta: de jo neked hogy ilyen hamar elrezted a mozgast! Ez azert mar egy megnyugtatobb szakasz, bar most meg leeht azon parazni ha valamikor egy ideig nem mozog...:)

Lina: agya eg milyen sovany vagy! NAh asszem neked nincs felni valod hogy fogsz kinezni a 9ik honap vegere:)
A hetvege miatt irigykedem! NEm is Athen miatt bar ott sem voltam meg, hanem szerelmeses hetvegenk nem is tudom mikor lez ujra de azt se tudnam felidezni mikor volt.... De kb 2 es fel eve azert meg lehetett.....( Tudom tudom szerelmese szex nelku is lehet de azert azzal az igazi, marpedig az elso terhessegemnel vig nem lehetett,szules ot ame gnem voltunk kettesben sehol), de tan ket ev mulva.....

Nem tudjatok erhesseg alatt lehet narancsbor elleni keszitmenyt illetve barnitot tartalmazo naptejet hasznalni?
tavasziszel

MOk: orulok hogy minden ok! A merlegeleshez meg drukkolok!

Syssi: neked pedig holnapra.
En penteken megyek beutalokert, nem tudom a doki vizsgal e, de nem bannam, mert tan eloszlatna par remkepzetem( bar uht ugyse csinal) es hatha mar nezne szivhangot...
tavasziszel

[quote="cukigabi"]S írta:cukigabiziasztok lányok!

Bocsi,hogy így ismeretlenül,de segítséget kérek.
Szerdán megyek a 12.heti uh-ra,de a kiskönyvem csak csütörtökön lesz meg.A védőnő akkorra adott időpontot.

Volt valaki aki könyv nélkül ment?Utólag is belelehet írni?
Jaj holnap felhívom a dokimat,megkérdezem őt is.

És szerintetek nem korai az uh?Ki mikor volt?Én akkor leszek 11+5.

Szia. Nem korai. nem biztos, hogy 11+5 vagy. Én úgy mentem 12. hetire (könyv nélkül mert otthon maradt) hogy az előző uh alapján 11+6 voltam. Az uh-n kiderült, hogy 12+2 :D

Kriszta
Kép
cherryke

Én mint feljebb írtam, pénteken voltam UH-n.
nyaki redő 1mm
ülőmag 58mm
combcsont 9 mm
fejátmérő 20mm

elváltozást nem talált, az orra tökéletes és mindene megvan. a szívhang tökéletes. szóval minden rendben.

De mivel 41 leszek a nyáron, csüt megyek genetikushoz. Ő is megnézi, aztán április 30.-án megyek a dokimhoz megint uh-ra, és afp-re, meglátom, hogy miket látnak, mit mutatnak és akkor eldöntöm a magzatvíz vételt.

Nem az eljárással van problémám. A saját szervezetem illetve az immunrendszerem gyenge.

jaj meg ez a fogászat :( na azt húzom halogatom...

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="mók"]S írta:mókziasztok Lányok!

Bocsi, nem tüntem el /nem akarom hogy a fórum lankadjon/.
A lényeg hogy tegnap voltunk az uh-n, és minden ok. Fotót nem adtak, de legalább külön monitoron nézhettem babaót.
Izgett, mozgott, forgott a tengelye körül, nagyon eleven volt.
A "nem izgulós" párom meg is állapította este hogy nagyon örül hogy jól van a kisbabánk.
Hétfő endokrinológus...
Meg mérlegelés, és nagyon félek.... :x

mi az a endokrinológus?

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok Lányok,

gratula mindenkinek a szuper uh eredményekhez! A holnapihoz drukkolok!

Sissy, szerintem semmi gond ha az állatokkal is együtt fog élni a picúr. Nekünk csak kinti cicáink és kutyusunk van, a kutyánk eleinte nagyon kíváncsi volt, hogy mi van a babakocsiban, de miután látta minden rendben volt. Kicsit talán féltékeny volt a Brigire az elején, de most már jól elvannak.

Cukigabi, üdv közöttünk. Nálam sem kérték a könyvet, külön papírt nyomtattak. 11 betöltött héttől már lehet menni.

Tavasziszél, a narancsbőr elleni krém használata engem is érdekelne. Olyan csúnyák a combjaim, sajnos először oda hízom.
:oops:

Lina, jó a kép, irigy smájli a hétvégéért. Milyen kutyust szeretnétek?

Kata16, de jó, hogy már érzed a babát. Én is nagyon figyelem, de nem érzem. Brigit is 20 hetesen éreztem először. De ő már második baba.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Na végre nálunk is megvolt a 12 hetes UH. Sissy drukkolok holnap.

Szerncsére minden ok volt. Nyaki redő rendben, 6,5 cm a baba, és össze-vissza izgett mozgott. DE nagyon jól látszott, még az ujjacskái is. Sajna felvétel nem lett, mert a dokinéninek nincs kütyüje, de képet kaptam. Már az arca is tök jól látszik, hihetetlen. A vérvétel eredményéért meg honap kell telefonálni, mert a down-szűrést, itt ilyenkor csinálják (nem kötelező, de megkérdezik kéred-e).

Dokinéni kedves volt. Mondjuk az vicces volt, hogy amikor kérdeztem, hogy mikor kell menjek EKGra, akkor azt mondta, hogy hát a baba szívét csak később vizsgálják meg tüzetesebben. Azt hittem félreértett, mondtam neki, hogy nem a babának kérdeztem, hanem nekem. Hát furán nézett. Miért szívbeteg? -kérdezte -nem.- Hát akkor meg minek? :)
Szóval itt ez is máshogy van. Egyébként a baba szívét sem hallgattuk meg, csak megnéztük. Pedig alapos vizsgálat volt, sokáig nézte, és ezt-azt többször is lemért.

De legalább most nem 2 hónap múlva kell mennem, hanem 4 hét múlva.
Szerencsére hízni még nem híztam, ami azért jó, mert most egy 4-5 kilóval többel kezdtem, mint az előzőt. Viszont Julival a 3. hónapra már híztam 3-4 kilót, szóval talán most sem leszek több, mint múltkor (remélem).

Nekünk nincs háziállatunk, de a barátainknak van 2 kutyája, és két gyereke, egyik Julival egyidős. Kint is, bent is vannak, és semmi baj velük. Sőt én azt hallottam, hogy a kutya jót is tesz a gyerekek immunrendszerének (meg lekének is :), és csak a macskával kell a terhesség alatt, meg az elején egy kicsit jobban vigyázni, amiatt, amit Lina írt.

Majd megpróbálok én is gyakrabban jönni, mert tényleg nem fair, hogy csak páran irogatnak.
Szép napot!
Edit

Kép
Kép
etus79

LÁNYOK!

NEM TUDOM KI CSINÁLTA NÁLATOK A TÁBLÁZATOT,DE MEGTENNÉ,H LEÍRJA NEKEM A MENETÉT..NAGYON HÁLÁS LENNÉK 27 KISMAMA VÁRJA A MEGOLDÁST :wink:

Puszi mindenkinek!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Cherryke!

Az endokrinológus az endokrin elváltozásokkal foglalkozik, talán a legjobb magyarázat /aztán kijavít aki akar / hogy a hormonokkal foglalkozik. Illetve nekem van egy elég összetett betegségem: pcos. Ez azt jelenti hogy policysztás a petefészkem, és nagyon magas az inzulinszintem (nem a cukrom). Az inzulinszint befolyásolja a petefészek működését is. Most meg kiderítette hogy a pajzsmirigyem sem tökéletes. Állapotomhoz képest "csoda" fejlődik a pocakomban. De segített a fogyásban, mert nálam ez a betegség elég nagy túlsúlyal is jár, bár csak 10 kilót fogytam mielött terhes lettem, azért így is örülhetek hogy sikerült.
Remélem többé kevésbé sikerült elmagyaráznom. A pcos-t azért tettem hozzá, hogy ha valaki gyanítja magánál a betegséget akkor azonnal forduljuon endokrinológushoz.

Sissy!
Ezer drukk, tuti minden rendben!!!!! :D

Kép
mók

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de csak a munka miatt. Örülök a sok jó hírnek!
Lina, picit megnyugtatott a fotód, nekem se sokkal nagyobb a hasam (bár sajnos én nem vagyok ilyen karcsú...), és már kezdtem izgulni.

A kombinált teszten azóta is gondolkozom. Nem tudom, hogy mehetnék el pl. a Margitba vagy Istvánba ingyenesre, ha egyszer a Jánosba járok. Lassan az időből is kifutok, lehet, hogy inkább csak bíznom kéne abban, hogy az UH-n az orvosom nem látott semmi aggasztót.

Tavasziszél, a narancsbőr elleni krémekre sokszor rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott. Én terhességi csíkok elleni krémet kezdtem mostanában használni, ti használtok ilyet?

Ezt a hírt láttátok? http://www.origo.hu/itthon/20100413-lis ... -real.html
Sokat vásárolok a Reálban, az van mellettünk, a csirkesonkájukból is szoktam venni. Rémes, hogy mindenben lehet valami ártalmas.

lynnn

Szia Lynn!

Nekem a kombinált eredményét a www.sejtbank.com oldalon kellett megnéznem. A fejlécben ott van, hogy "az ön szűrővizsgálatát a Sejtbank ingyen biztosította". Ha van időd, szerintem érdemes böngészni a honlapot, hátha ír valami kapcsolatot, ahol külsősként is megnézetheted magad. Amúgy szerintem a sejtbanknál ez azért ingyenes, mert így próbálnak kuncsaftokat szerezni őssejt-levételhez és tároláshoz, ami ugye tudjuk, hogy nem két fillér. Amúgy azt néztem, hogy az ún. integrált teszt már a Sejtbanknál sem ingyenes, csak a kombinált. Remélem találsz valami hasznosat az oldalon.

Kri!

Mindenképp rövidszőrű, közepes testű kutyust szeretnénk, nekem gyerekkori álmom volt egy rövidszőrű magyar vizsla, de végül közös megállapodás értelmében labrador retriever lesz. Állítólag a vizslák nagyon kis izgágák, bár szerintem ez nevelés kérdése. Mindenesetre a labrador mindkettőnknek tetszik az általános tulajdonságai és fórumos információk alapján és reméljük találunk csokiszínűt :-)
Vendég

Állat-gyerek
Én nem hiszem, hogy normálisan tartott állat veszélyes lenne a gyerekre.
Megfelelően kell gondozni, nevelni az állatot (legyen az bármi). Ha valaki erre nem képes, akkor inkább ne tartson állatot!
Vendég

Bocsi lányok!
Visszatértem egy kicsit dicsekedni babókám méreteivel:
- ülőmagasság 58 mm
- fej: 21 mm
- nyakiredő 1.3 mm

Orrcsontot nem néztek, vagy legalábbis nincs a leleten, viszont a mozgása jó, azt írták. Elég sokat is mocorgott. Biztos mivel 4 hetes kora óta "kínzom" ezzel, már nagyon nem szereti az uh-t.

Kép
mók

Gratulálok az UH leletekhez!
Vendég

[quote="aranyoska001"]L írta:aranyoska001ÁNYOK!

NEM TUDOM KI CSINÁLTA NÁLATOK A TÁBLÁZATOT,DE MEGTENNÉ,H LEÍRJA NEKEM A MENETÉT..NAGYON HÁLÁS LENNÉK 27 KISMAMA VÁRJA A MEGOLDÁST :wink:

Puszi mindenkinek!!!

Ha egy oldalt visszalapozol, láthatod, hogy én csináltam... :wink:
Megcsinálom excelben, átmásolom Paint-be....JPEG-ben mentem, méretezem és úgy töltöm fel...
Ha elakadsz, segítek!
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kutyáink :lol: :wink:
Vendég

Köszönöm a segítséget..megpróbálom!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Lányok,

más topikban láttam, hogy csináltak a csajok egy közös tárhelyet, pontosan nem tudom hogyan hívják, ahova csak a tagok léphetnek be. Ide elvileg lehetne feltölteni képeket, infókat, amiket esetleg itt a topikban nem tennénk meg. Vélemény?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Helló lányok!

Cherryke!
Köszi,igen erre én is gondoltam,hogy végülis ez ugye változhat még többször,h mennyi idős.

Na úgy látom tényleg nem kell a kis könyv :lol: :lol: :lol:

És ha már ilyen aranyos voltál Kata,hogy beírtál a táblázatba akkor írok magamról pár szót.

Szóval 30 éves vagyok,2 év várakozás után az első lombikkal sikerült a baba :lol: Budapesten élünk a férjemmel és az első gyerek lesz.
Cukrászok vagyunk (ezért cukigabi) ,de én már a beültetés előtt sem dolgoztam. :lol:
A János Kórházban fogok szülni, (ott van a fogadott orvosom.) elvileg október 29-én,de ugye ez változhat még.
Próbálok majd mindenkit megismerni,mert biztos lesz még nekem is kérdésem.Jó ,hogy mindenki előbb jár,mint én!

Nagyon izgulok a holnap miatt,majd írok mi volt!

Kép
cukigabi
Budapest

Lina, köszi a tippet. Eszembe is jutott, hogy az orvosom is említette a sejtbankot, de az volt az érzésem, ezt a másik klinikát jobban ajánlja. Persze az ingyenesség nagy vonzerő!
Tényleg fura, hogy még nem kaptad el a toxoplazmózist 16 év alatt, remélem ezután is megúszod!
Kata, nagyon helyes kutyosok!

Munka után benéztem a H&M-be a Vörösmarty téren, mert muszáj kényelmes nadrágot vennem. Leárazás van, vannak terhesnadrágok 5000 körül, felsők még olcsóbban. Persze nincs minden leárazva, de vannak jó dolgok, és legalább nem műanyag.

lynnn

Cukigabi
Azért a lombikos babáknál csak pontosan tudott a terhességi kor :wink:
Vendég

Kata!
Igen,de a mérete alapján még variálhatnak szerintem,mert az utolsó menszi első napjától van itt is számolva. :wink:
Február 5-én és február 6-án volt a megtermékenyítés,2 lett visszaültetve február 8-án.

Kép
cukigabi
Budapest

[quote="cukigabi"]K írta:cukigabiata!
Igen,de a mérete alapján még variálhatnak szerintem,mert az utolsó menszi első napjától van itt is számolva. :wink:
Február 5-én és február 6-án volt a megtermékenyítés,2 lett visszaültetve február 8-án.

Punkciótól visszaszámolva a 14. napot írták be nálam UM első napjának.
Méret meg minden babánál különböző!!!!! Egészséges baba születhet 2,5 kilóval, de akár 4,5-lel is!!!!!
Vendég

Cukigabi, ezek szerint ugyanott fogunk szülni, örülök, hogy lesz itt más is a Jánosból :)

Lányok, most megnéztem újra a 12. hetes UH eredményemet, egész pontosan ez van rajta:
NT: <3,0mm, norm. érték (0,9 mm)

Akkor most ez nekem 0.9 mm? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de a vizsgálat alatt annyira elvarázsolt a baba, hogy nem figyeltem eléggé...

lynnn

Lynnn
Igen, neked 0,9 és a 3-nál kisebb a normális!
Vendég

Kata ha átméreteztem,simán feltudom majd tenni mellékletként?Nem kell,h valamelyik portáln fent legyen?mert én úgy tudtam csak linket lehet betenni?segíts ebben kérlek!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

[quote="kri07"]L írta:kri07ányok,

más topikban láttam, hogy csináltak a csajok egy közös tárhelyet, pontosan nem tudom hogyan hívják, ahova csak a tagok léphetnek be. Ide elvileg lehetne feltölteni képeket, infókat, amiket esetleg itt a topikban nem tennénk meg. Vélemény?

Én is néztem...
gmail.com-ot szokták használni.... lehet képeket, dokumentumokat feltölteni....
Vendég

[quote="aranyoska001"]K írta:aranyoska001ata ha átméreteztem,simán feltudom majd tenni mellékletként?Nem kell,h valamelyik portáln fent legyen?mert én úgy tudtam csak linket lehet betenni?segíts ebben kérlek!

Nem kell netre feltölteni.
Méretezd át, hogy 600x600 pixelnél ne legyen nagyobb... akkor jpeg formátumban ide simán fel tudod tenni....

Az ablak alatt (ahova írsz).... Melléklet feltöltése... Katt arra...feljön egy ablak.... Tallózás....megkeresed a képet a gépeden, vagy adathordozón... megnyitás.... feltöltés
Vendég

Köszönöm szépen..remélem sikerülni fog.Nagy segítség voltál!!!!A JPG formátumig már meg vagyok. :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Kata!
Nekem a 15.napon volt a punkció.Na holnap kiderül mi van. :wink:
Te hova jártál lombikozni?És neked az uh is azt a napot adja ki szülésnek?

Lynnn!
Neked ki a dokid?Nekem Sziklay Levente.

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
Eddig egy UH se adta ki azt a napot szülésnek, ami a valós!!!!!
NEM EGYFORMÁN nőnem a babák!!!! Mindegyik baba más!!!! Nem szabad hasonlítgatni!
Debrecenbe jártunk...
Ha a 15. napon volt a punkciód, akkor a valós kor és a mensitől számított között 1 nap van... nekem 12. napon volt a punkció, de a lombikos doktorom is és az is, akinél majd szülni fogok az punkció minusz 14. naptól számol... az van a kiskönyvenbe is írva!
(az előző terhességemnél is úgy volt...)
Vendég

Kata!
Milyen protokolod volt?Miket szúrtál?
Bocsi a sok kérdésért!

Kép
cukigabi
Budapest

Valaki kérdezte a krémet,én a Rossmannban vettem terhességi csíkok megelőzésére olajat,azzal kenem a hasam,combom,csípőm,melleim már az eleje óta,amikor még nem is kezdett nőni semmi szinte.Hát,meglátjuk az eredményt... :)

Kri:nem rossz ötlet,amit mondtál,a közös tárhely,és akkor csak mi nézhetjük meg.Többiek?

Kata1002:köszi,én is úgy gondolom,csak az elején lesz nehezebb,amíg nagyon pici a Baba

Lynn:ha nem értelmezik nekem holnap a dolgokat,ne izgulj,én is jövök és kérdezek majd,mert kínai lesz...én azt sem tudom,hogy mekkora nyaki redő a normális ilyankor.... :oops:

Szilvi

sissy01

[quote="cukigabi"]K írta:cukigabiata!
Milyen protokolod volt?Miket szúrtál?
Bocsi a sok kérdésért!

Ultra short volt ez most.
Decapeptyl ment 2-3-4. nap, Puregon 2-9. nap, Choragon a 10. nap...
Vendég

Kata itt vagy?

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Írtam a mi topikunkban isneked,de hátha azt nem nézed meg.Szeretném nagyon-nagyon megköszönni,h segítettél!!!Már elköszöntem a lányoktól,de nem hagyott nyugodni,hát jól megleptél vele :wink: tényleg köszi a segítséget...drága vagy!!!

Annyit még megtudnál nekem mondani,h hogyan tujuk pótolni a hiányzó adatokat,illetve,ez is frissül,mint a vonalzóink...vagy a meleg fenekem a hideg falhoz ér? :wink:

Köszi...puszi

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron

Aranyoska
PÜ-t írtam!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: