A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Dr.Spánik Gábor-OGYIK

Bocsi, nincs erőm kijavítani az elgépelési hibákat... Sorry!!!

Sáfri és Zita és Pöttöm Dorka
Kép
Kép
sáfri

látom nem csak én nem tudok aludni :(

sáfri: igen, a doki nekem is hasonlókat mondott a kilókkal kapcsolatban, mint neked! de sajnos pont akkor ment szabira, amikor nekem is kellett volna, mert ez a tortúra már kiborít! bár inkább most menjen, mint szülésünk tájékán!!!! sajnálom, ha ilyen gondolataid vannak a szülés kapcsán! szerencsére nekem (még) semmilyen félelmem nincs, úgy érzem minden rendben lesz... leszámítva a szülés időpontját, mert szerintem korábbi lesz a dátum...

ma este kicsit próbáltam vidítani magam, elmentem a Tescoba és vettem egy rakat bodyt, napozót manócskámnak! érdemes elmenni, ha kell valakinek 25-30%-os leárazás van. az új kollekciók számomra még így is drágák, de a bodyk kifejezetten jó áron vannak!

jó éjt mindenkinek, én is megpróbálok pihenni!

Kép
zsani78

Vikci ???
Tudja valaki az elérhetőségét? Vagy értesít ő valakit, aki mindenki mást tájékoztat, megnyugtat?

sáfri - Szeretnélek nyugtatni, de hasonlóan tartok a szüléstől, ill. kórházi léttől... Nagyon szeretném megúszni az ismételt császárt, de minimális esélyt lát erre a doki :? :cry: Bár a kívülállók szerint gyorsan és szépen "felépültem" - bár ettől a szótól még betegnek is éreztem magam :x - de akkor is... A lelkemnek hiányzott/hiányzik a szülés élménye. Nekem nem volt rossz tapasztalatom itt a mávban a csecsemősökkel, tehát ezen a téren nem volt gondom. Sőt! Néha még vissza is idézzük az egyik bíztató segítségét, sorait és gondolatait. Ha van kérdésed, akkor kérdezz csak, igyekszem válaszolni. Te nem tennél fel a nagylányodról képet és vonalzót?

zsani - Sajnálom, hogy ilyen helyzet adódott közted és apukád közt. Vigyázz magadra! Nekem is mindig beválik a babaruha vásárlás! Holnap megyek börzére, már nagyon várom! Boldogabbá tesz, mintha magamnak vásárolnék! :oops: 8)

pronny - Jajj nekem! Szegénykém... Gondolom, hogy megijedtél. Pihenj sokat! Nem tudom, hogy említetted volna, vagy felületesen emlékszem... dolgozol még?

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Még mindig itt. :-)
Aranyosak vagytok,hogy érdeklődtök. Szerdáig várunk az indítással. Akkor is elvileg megbeszéljük a pontos időt. De addig még azért remélem, hogy magától elindul a manó. Szorítsatok. :-)
Az a vicces, hogy állítólag jövőhéten már lesz Spánikunk. De azért mostmár nem nála szülök. Elég hülyén jött ki a lépés, de ez van.

Mindenkinek köszönöm a bókokat.

pepitania,

mi tényleg taliztunk. Emlékszem rád. A kislányod pedig nagyon szépséges. Máténak is bizti tetszene. Írok privit és légyszivesa add meg az elérhetőségedet. Okés?
Teljesen érthető, hogy mit érzel a csaszi miatt. Bevallom én is tartok tőle. De ettől még nem vagy rosszabb anya vagy aember nem leszel kevesebb senkitől. Barátnőm is járt szegény pszihológushoz, mert nem tudta feldolgozni. Most is pengeélen táncol, de inkább csaszi lesz neki is sajnos. Szorítok, hogy azért hátha összejön. Ktc nek is sikerült és még sok embernek. Mennek a drukkok, hogy másképp alakuljon.

Zsani,

nem semmi ami veled történt. Szorítok, hogy magadra tudj most koncentrálni. Pihenkj sokat és azért néha egy kis finomság is belefér. Elvileg jövőhéten megint lesz a doki.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sáfri,

aranyos vagy, hogy ennyire számolgatsz. :-) Vagyis izgulsz. Ez jól esik. Én izgulok. Sőt parázok az indítástól meg a szüléstől, de majd csak túlleszek rajta. Remélem neked is minden rendben lesz most a szülésnél. A Sote 2 az a baross utcai vagy a klinikák? Mindig keverem. :-)
Hogy van a pulzusod mostanában? Tudsz eg ypicit pihenni bár ez a szépség nem hiszem hogy sokat hagy. :-)

Pronny,

hát ez a baba lehet, hogy hamarabb fog kibújni. :-) De sajnálom, hogy nem voltál megelégedve a dokival. Nekem is fura volt először a doki, de aztán a személyes tali és az alapossága meggyőzött. Mostmár hamarosan visszajön a doki és minden megint a régi lesz. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

sáfri: sajnálom, hogy kellemetlen élményeid vannak az első szülésedet illetően. :( A második biztos sokkal jobb lesz, mert egy nagyon rendes orvosunk van, aki törődik a kismamáival. :)
Sote 2-vel nekem is rossz tapasztalataim vannak, az első endometriozis műtétemet ott csinálták. Volt egy-két nővér aki nagyon rendes volt, de a többsége hát.... . A műtétem éjszakáján az éjszakás nővérnek fel kellett volna állítania az ágyból, de nem tette. Katétert nem kaptam, s gondolhatjátok, hogy reggelre már majd szét ment a hólyagom. Egyedül nem bírtam felkelni az ágyból, úgy vártam anyukám érkezesét, mint a messiást. Gyakorlatilag egy teljes napot feküdtem, mert délelőtt 10 körül volt a műtétem és anyukám másnap 10 körül jött. Ezek után az én véleményem is megvolt a kórházról :(

pepitanna: már nem dolgozom szerencsére. Márciustól már itthon vagyok. Ekkora pocakkal már nem nagyon menne, s a munkahelyem sem volt az a nagyon stressz mentes, sőt maga a munkaköröm sem az.
Szerencsére minden rendben van velünk azóta, semmi vérezgetés. Pocakkeményedéseim azok vannak, és kisebb méhösszehúzódásokat is érzek.

zsani: a babaruha vásárlás tényleg egy nagy öröm. Örülök, hogy ezáltal kikapcsoltál egy kicsit a szürke hétköznapokból és elterelted a gondolataidat egy kicsit a rossz dolgokról :D

vikci: Márton baba nagyon kitartó. Jól érzi magát odabenn. Elhiszem, hogy most már egyre nagyobb az izgalom és a félelem benned. Szerdáig még van idő, addig biztosan meggondolja magát kicsit fiad és magától elindul.
Lehet igazad lesz és Máté hamarabb fog megszületni :) Gyakorlatilag nem bánnám, nagyon szeretnék már babázni :)

Az biztos, hogy a jövő héten már lesz a dokink? Az ÁEK honlapján a járóbeteg ellátás alatt a beosztása szerint csak április 19-én kezd.

Nagyon drukkolok neked :D

Kép
pronny

Sziasztok!

Ma szupi napunk volt, pedig kicsit rosszul indult.
Éjfél felé feküdtem le, ezután a következők történek:
0:30 felettünk lévő kutya kirohant és ugatott jó 5percig (Zizu szerencsére nem ébredt fel)
1:00Pöttöm bulit tart a pocimban, épp rúgni készül a "ház oldalát"
3:00 felébredtem,forgolódok, mert nagyon fáj a lapockám alatt a hátam
4:30 kutya ismét ugat. hátam nagyon fáj, sehogy sem jó
5:00 mindenhogy fáj, fel kéne inkább kelni, ha aludni már nem tudok
5:30 férjecském horkol, pedig épp visszabóbiskoltam, nem szokott
6:15 feladom az alvást és kimegyek fenséges reggelit csinálni kis családomnak (persze a hátam rögtön nem fáj, ahogy felkelek)

Szupi rész:
Ma voltunk Állatkertben Zizuval, férjecskémmel és a szüleivel. Zita már tavaly is volt, de most élvezte igazán. A legjobban a fóka akvárium és a tengeri halas akvárium tetszett neki. :))) Fél11től 5ig voltunk, jól elfáradtunk mindannyian, de szerencsére nem jött be az időjósoknak a rossz idő és kellemes tavaszi időben sétálunk. :)))

És amivel tartozom: pár kép pocimról időrendben, és Zizuról pár friss kép.

Vonalzót hogy tudok betenni úgy, hogy mindig az aktuálisat mutassa? Nekem kell mindig frissíteni?

Bocs, ha kicsit sok kép lesz.... :))))))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sáfri 2010.04.11 01:04-kor.

Kép
Kép
sáfri

A képek jönnek, amikkel tartozom, és közben megpróbálok vonalzót és kis képet is betenni...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára sáfri 2010.04.11 01:10-kor.

Kép
Kép
sáfri

Kép

Március 5.-én, akkor voltam 21.hetes.

Kép
Kép
sáfri

Kép

23.hetesen

Kép
Kép
sáfri

Zita baba:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
sáfri

Kép

Kép
Kép
sáfri

Így szeretgeti Zita Pöttömöt minden nap:
Kép

Mai pocakfotó 26hetesen (és ideje lenne elmennem fodrászhoz:))) )

Kép

Kép
Kép
sáfri

Mindez nem jöhetett volna, ha nincs Labkat!!! Köszi a progit!!! :)))

Kép
Kép
sáfri

Vonalzóval küzdök éppen....

Vikci!

Vérnyomással nem foglalkozom mostanában. :))) A SOTE2 a Klinikáknál van. Zita mellett akkor tudok pihizni, amikor délután alszik, többségében én is csatlakozom hozzá. A délelőtti séták-játszóterezés nem maradhatnak el, kb.3-4óra, de kell is ennyi mozgás. Egyedül azt nem szeretem amikor fel kell hoznom a magas belmagasságú 2.emeletre. De már többségében ügyesen fellépked, ha fogom a kezét, csak neki is magas azért még ez a rengeteg lépcső. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sáfri 2010.04.11 01:07-kor.

Kép
Kép
sáfri

Na most már csak be kell tennem a profilba...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sáfri 2010.04.11 00:45-kor.

Kép
Kép
sáfri

Van még valami amivel tartozom? :))))

Még egy kérdés: hogyan lehet beállítani a kedvenc topikokat? CSak hogy ne kelljen állandóan a tartalomjegyzékből előkeresni Spánik doki fórumát.???

Kép
Kép
sáfri

sáfri: tündéri a lánykád :) a tigrises szerkója külön elnyerte tetszésem :wink: és neked is szépen nő pocak, jó helye van manónak :)
kedvenc: ilyenkor ha olvasol, akkor menj a legtetejére és a legfelső hozzászólás felett van egy sötétebb kék csík. ott jobb oldalon van a kedvencek, arra klikk és kész :)

vikci: nagyon-nagyon szurkolunk, hogy kicsikéd elinduljon az útján magától és mindkettőtöknek könnyű, boldogságos szülés legyen!!!! fog nekünk szólni vki, h ne aggódjunk értetek???? elküldöm priviben a számom, ha gondolod.... :oops: :)

pronny: nekem is 19-et mondtak az áekben, amikor ott jártam és az asszisztense is ezt adta meg :shock:

Kép
zsani78

Ugyan Sáfri, semmiség volt! Nekem is épp kellett, mert újra lett telepítve a gép. Valami vírus ette be magát ide, de már kiírtottuk :D

Vikcivel mi van????????

Kata
labkat

Sziasztok!

Sajnos még itt. Elég sok fájásom van. Most is 10 percenként jöttek. De már úgy vagyok vele, hogy úgy is abbahagyja. Most azt sem tudom mikor szóljak a dokinak. Mert egyszer elkezdi két órán át a 10 vagy az 5 perceseket majd abbahagyja. Már ki is vagyok benne fáradva rendesen.

Sáfri,

nagyon szép és cuki Zita manó. Hát igen most vagy még a jó időszakban. A végefelé mostmár úg yvoltam Mátéval, hogy kint az udvaron és minél kevesebbett mozogtam, mert már ahogy mentem utána annyira fájt a hasam és hamar elfáradtam, hogyveszélyes vele kint lenni az utcán. Az vígasztalt, hogy eg ymásik kismam is így érzett. :-) De remélem te jobban fogod bírni, mert ezek a a manók nagyon sok energiát kívánnak. :-)

Zsani,

pepi megadta az elérhetőségét. De köszönöm, hogy te is felajánlottad. :-)
Pontosan nem tudom mikor jön vissza a doki.

Most mennem kell

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

VIKCI: nekem is épp így kezdődött. Már magamat éreztem selejtesnek, de csak elkezdett nyílni a méhszáj. Mikor mész dokihoz?

Kata
labkat

vikci: szegénykém! manócska úton lesz remélem, kell az energia! remélem tudsz addig vmilyen formában pihenni, h legyen erőd hozzá!!!!!!!!!!

basszus nekem vmi beakadt a bal oldalamban, mert alig bírok menni. nem tudom eldönteni, hogy babó nyom oldalamon valamit, ami kisugárzik egész hátra a gerincemig, vagy fordítva. félig fekve tudok az ágyban lenni, hátulról kipárnázva. elmentünk sétálni, már apa húzott haza az utolsó pár száz méteren. remélem reggelre jobb lesz, mert mennem kell pestre!

Kép
zsani78

sáfri: nagyon aranyos a kislányod. A tigris mintás ruci nagyon haláli.
Pocakod szépen gömbölyödik :)

vikci: szegénykém, remélem lesz erőd a végéig. Pihenj, ha tudsz. Ezek a fájások már nem viccelnek, ebből lehet éjszaka baba lesz :) Dokinak mikor kell szóljál?
Nagyon drukkolok neked.

Kép
pronny

Vikci

Kitartás!!! Beszéld meg a kis pocaklakóval, hogy jöjjön már ki. Nekem is indítani kellett volna Zizut szerdán, de vasárnap elindult, mert többen az ismerősök közül megszültek előttem, pedig későbbre voltak kiírva mint én, ettől dühbe jöttem kicsit, de előtte minden nap beszéltem hozzá, hogy jöjjön mát ki magától... Szófogadó volt! Drukkdrukk! Húha, az nem tréfa ha így vannak a fájások, lehet villámgyorsan kell majd bemennetek, mert a kis cseles ezekkel a fájásokkal csinál magának utat aztán pikkpakk megszületik. :)))

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BÓKOKAT ZITÁRA! :))) Szerintem is szépséges és olyan őszinte, de én elfogult vagyok.

Gondoljatok rám reggel, mert megyek cukorterhelésre.... Blááááá.... Remélem rendben lesz!

Ma apa csinált új pocakos képeket oldalról, majd otthonról teszek fel, mert most a szüleimnél vagyunk.

Ma azt mondta egy doki barátnőm, hogy szerinte kisfiú lakik odabent, mert meséltem neki, hogy Spánik doki pikkpakk rámondta múlt alkalommal, hogy ő már látta hogy micsoda. És állítólag a kisfiúkat könnyebb, egyértelműbb megállapítani... Hát, még van 3hónap várakozás a meglepetés csomagra. :) Már rég lehiggadtam, és nem érdekel mi lesz, nem is szeretném tudni, van ennek is egy varázsa, igaz ezt sokan nem értik meg -sajnos. Az az egy zavar, hogy még mindig nincs nevünk. A Kinga részemről kiesett, mert júl. 24-én van a névnapja, és vagy 17 vagy 20 a kiírt időpont. Nem szeretnék kitolni vele, mivel mi tartjuk a névnapokat is. Fiú névben még mindig Apának Domonkos a nyerő, amit Zitánál szerettünk volna, -én azért nem szeretném, mert az Zizunál volt és rengeteg Dominik van, és azt is ugye Dominak becézik- és új közös, ami tetszik az az Ágoston. Itt csak a becézéssel vagyok gondban, bár Zitánál is mi találtuk ki a Zizut idővel. Zizinek , Zituskának, sose hívtuk... Nekem még tetszik a Tamás is,de abból is inkább a Tomi. Lány névben lövésem nincs... Most azt nézegettem, hogy jó lenne valami hercegnő vagy királynő mert Zita is királynő név... Dilis vagyok , mi? :) ettől függetlenül nagyon tetszik még mindig a Réka, de Apa azt nem szeretné, mert abból is rengeteg van, sajnos. Zitánál is júniusban dőlt el, hogy Zita vagy Zsófi lesz, addig volt 15ötlet. De legalább akkor már fiú név volt decemberben... :) Legalább nem unatkozom, ha éjjel nem tudok aludni... :)

Pusszantás mindenkinek!

ui. Zsani köszi a kedvenceket! :)

Kép
Kép
sáfri

Ez tegnap lemaradt, pedig ez egy nagyon kedves kép nekem. Tegnap készült, de a történet hozzá annyi,,hogy amikor 5éve összejöttünk kedves férjecskémmel, akkor is csinált ugyanezen a tigrisen rólam egy ilyen képet. Akkor nem sejtettem, hogy pár év múlva úgy fényképez majd, hogy 3an ülünk rajta... :)

Kép

Kép
Kép
sáfri

Vikci és Marci hírek!!!

"Ma úgy döntöttem kibújok 4 óra 25 perckor. Nevem: Hornyák Márton. Súlyom:4085 gramm, hosszúságom: 56 centi. Anya is és én is jól vagyunk."

Hát azok a fájások tényleg jósoltak... :lol:
Ez úton is gratulálok az Öcsihez!

Kép
Kép
pepitanna

Vikci, gratulálok a nagy babához.
Jó egészséget és sok tejcsit.

Kép
pronny

De jó ilyen örömhírre jönni! Vikci, szívből gratulálunk!!!!!!!!!!!!
ktc

Vikci - Gratulálunk a szép nagy babához. Jó egészséget kívánunk Nektek.
toldikrisztina

Vikci gratulálok! :) Egy ismerősöm is ma hajnalban szült (otthon), micsoda babaeső ;)
vumenke

sáfri - Köszönjük a "bemutatkozást"! :lol: Nagyon édi Zizu! És aranyos a tigrisen ülő fényképes sztori! :) Pannim is ugyan így szeretgeti a pocakomat. Néha inni is ad neki, miközben mondja, hogy "babate szom" = babatesó szomjas és dugja a köldökömbe az itató poharát. :D
Hogy sikerült a cukorterhelés? Nem az eredményre gondolok - az másnapra szokott elkészülni, hanem az érzésre... Fincsi limonádéként élted meg, vagy gyomrot felkeverő borzalomnak?
Csodálattal fejet hajtok azon szülők előtt, akik kibírják a 9 hónapot "infó" nélkül és meglapi baba születik hozzájuk. Én nem bírnám ki... :oops:
A nevek terén nagyon ramatyul állunk. :evil: Már az eddig 3 névre szűkült neveket is elhesegettem... Nem megy a választás... Az Anonim nevet fogja kapni a hugi... A Panni név olyan egyértelmű volt!

zsani - Mi újság a bal oldaladon?

Vikciről még annyit tudtam meg, hogy természetes úton érkezett a Marci. :)

Kép
Kép
pepitanna

Vikci: GRATULÁLOK ÉN IS! :) Jó ilyen híreket olvasni. Kiváncsian várom hogy mi hogy is alakult!

Kata
labkat

vikci: SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!!!!!!!!!! nagyon-nagyon örülök, h magától indultatok a nagy útnak! már nagyon várunk a beszámolóval! sok tejcsit és boldogságot nektek!

Kép
zsani78

Sziasztok lányok!

Csak jeleznék, hogy még itt vagyok, olvasgatlak titeket. De ti már mind olyan sokkal előttem jártok, titokban arra vártam, hogy hátha jön még valaki, aki ennyire az elején van mint én, de hiába.

Vikci, én is gratulálok nektek és sok kitartást kívánok az elejéhez!

Szerencsére nekem pont őgy jött ki, hogy nem is kellett találkozni dokinkkal amíg szabadságon volt/van, mert csak a 12 hetes UH volt mostanság, de azt amúgy sem ő csinálta volna. Legközelebb 26-án megyek hozzá, de én is úgy tudom, hogy már 19-től dolgozik.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit megint eltűntem. Bocsi. Visszaolvasni sajnos nem nagyon tudok most sem, de majd igyekszem. Gondoltam csak benézek, hátha vannak babahírek és tényleg!!!!!!!

VICKY SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS SOK-SOK TEJCSIT BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!

Mielőtt a fiúk hívnának gyorsan elmesélem, hogy tesó kukacos! :wink:

Mennem kell. Ki kell halászni Szabit a kádból. Igyekszem jönni sé olvasni, reagálni, mert hiányoztok ám!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

bettyna: gratula a kukachoz :) :) :)

Kép
zsani78

már nagyon várom, h kapjunk képet vikcitől! :)

Kép
zsani78

Meddig ok a vércukor? Nekem 6,46 lett a reggeli utáni 1 órás (Kméten így mérik). Dokink ki volt kapcsolva...
vumenke

Vikci: Gratulálok nektek! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Bettyna: Gratula neked is a második kisfiúhoz :lol:
lamme

vumenke: mivel én tegnap voltam terhességi diabétesz szakorvosi rendelésen, ezért teljes bátorsággal mondhatom, hogy 7.8! úgyhogy a tiéd teljesen jó!

Kép
zsani78

Huhh köszi, nekem valamiért 6 rémlett és már elkezdtem aggódni, hogy majd hetente kell járnom, meg méregetni mennyit eszek stb.
Remélem doki is úgy gondolja, h nem kell ismétlés... :)

(Mondjuk én barom tegnap este 9-kor meggyes tortaszelettel, cukros teával zártam a napot, ma reggeli meg rozskenyérből szendvics + tejeskávé volt 1 dl tejjel. Így mentem 1 órával később vérvételre - hehe)
vumenke

Vikci! Nagyon örülünk a jóhírnek, sok boldogságot, örömöt és egészséget Nektek, no meg sok-sok tejcsit!!!

A cukorterheslét túléltem tegnap, a vérvétellel nem volt gond, ott helyben limonádénak éreztem a nedűt és annak is fogtam fel, csak amikor sétáltam haza a szüleimhez akkor majdnem visszajött a citrom ellenére. Szerencsére apukám elvolt Zitával miután felöltöztettem és reggeliztek, meg játszottak, addig én le tudtam dőlni, mert különben ... Utána visszasétáltam, levették a vért és fájdalomdíjként elmentem turizni. Vettem sok szép rucit a kisasszonynak és magamnak pár játszóteres kismama gatyót.
Ma lett meg az eredmény, és majd leestem a székről, mikor apum diktálta be az eredményt: éhgyomorra 4,3, ami teljesen jó. Cukorlötyi után 2órával 2,8 !!!!!!!!!!!!!!!!! Azt tudni kell, hogy tartottam tőle, mert pár éve azért mondták azt az orvosok, hogy nem lehet gyerekem, mert magas volt a cukrom és a prolaktin szintem. Akkor volt 2év kemény diéta, és Zitánál már teljesen normális adatokat mértek. De ez most... Kíváncsi vagyok mit fog mondani Dokink jövő szerdán.. Remélem nincsen gond ezzel, és azt is hogy nem kell megismételni... Blaaaa.... Csináltak teljes vérképet, vizeletet és vasat is, és minden teljesen jó. A vas is tökre középen van, pedig azt mondta Dokink, hogy mostanra szokott kiürülni a szervezetből és kell majd tablettában szedni. Biztos a sok spenót, amit Zizuval eszünk. :)
MOst futok tova...

Puszi MIndenkinek!!!

Kép
Kép
sáfri

sz.bettyna: gratulálok a kisfiúhoz. Úgy néz ki, hogy most elég nagy a fiú áradat :D

vumenke, sáfri: a cukor terhelésetek eredménye nagyon jó lett. Legalább egy gonddal kevesebb, nem igaz? Anno én is nagyon rettegtem tőle, lehet, hogy ez a vércukor terhelés a kismamák réme? :D

zsani: vikci kisfiáról az iwiwen vannak fenn képek, én már aznap megsasoltam őket. Nagyon szép baba :)

Kép
pronny

Betti - Már hiányoztál! :wink:
Gratulálok a kukachoz! :lol:

Kép
Kép
pepitanna

Sziasztok!

Köszi a gratukat. :lol:
Valamennyit sikerült olvasnom. Nagyon szépek a gyerkőcök és a pocakok is! :D Próbálok visszakapcsolódni.

Sáfri, Vumneke - gratula a cukor teszthez.

Pepitanna - Köszi, ti is nekem. Nem semmi ügyes nagylány már Panni. A névválasztással mi is gondban leszünk. Szabiét is sokára találtuk meg. Feltétlen üzenj, ha megszületik majd a hugi, szívesen bemegyünk meglátogatni benneteket Szabival, mint 2 éve Pannit. :wink: Persze csak ha nem bánod.

Képzeljétek Szabi hétfőn igazi hős volt! Na nem azért, mert elvitt a játszóházba 8) , hanem, mert 2 szurit is kapott és nem sírt! Eljátszották a doki nénivel szurit a babáján és Nyunyun, Szabi is meghallgatta a baba mellkasát, hátát, beadta a szurit stb, utána jött ő és egy hangja sem volt. 2 szuri után még odament a doki nénivel a ksiágyhoz méreckedni, míg én kerestem a centit. Simán megfogat a kezét és odament vele. Szikrát nem kaptam milyen bátor és okos nagyfiam van! A doki is csak lesett és nagyon megdicsérte! Olyan büszke vagyok rá!!!!!! :D
Persze esére belázasodott és azóta is hőemelkedése van, plussz mostanra mára az orra is folyik és köhög. Remek. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty - gratulálok a kis kukacoshoz én is. :)
toldikrisztina

Sziasztok!

Csupa rossz hír: Zizunak hasmenése van, közel a hőemelkedéshez... Remélem nem lesz megint, ami pár hónapja volt... Most adtam neki normafloret és homeos bogyót.
A legszörnyűbb,. hogy a férjemnek megint szétment a háta, ugyanúgy, mint tavaly. Nem tudjátok, de tavaly januárban beállt a dereka jobbra és úgy is maradt, menni is alig bírt. Akkor telenyomták szurikkal és 2hónapig feküdnie kellett, csak wc-re mehetett ki, mosdani is csak velem tudott. Utána még egy hónapot volt itthon gyógytorna és egyebek... Zizu akkor volt 6hónapos. Most nagyon félek, hogy mi lesz, mert ugyanannyira fáj neki. Megpróbálom rávenni, hogy pihenjen. De tudjátok milyenek a pasik, bár most meg van ijedve, hogy mi lesz velünk, hisz Pöttöm is hamarosan megérkezik. :((((((( Nagyon félek!!! Szörnyű volt az az időszak... Akkor még tolókocsival is fenyegették, végül kiderült, hogy sérve van és gond van két csigolyájával. Akkor megúszta a műtétet... MOst mennem kell a lányt altatni.
Valaki elküldi priviben Vikci iwiw nevét , légyszi!

Köszi, puszi Nektek!

Kép
Kép
sáfri

Sáfri: küldtem neked privit.

Kép
pronny

Sáfri - jobbulást Zizunak és a férjednek, Neked pedig kitartást.

Mit csináltok ebben az időben anyukák a gyerekekkel, én már nem nagyon tudom lekötni Esztert. Egyik nap elmentünk játszóházba, de minden nap nem lehet, ahhoz elég drága mulatság.
toldikrisztina

Sáfri - Sajnálom a kialakult helyzetet pont most. Orvosnál járt a férjed? Vagy esetleg csontkovács? Gyógymasszőr? Tudom, tudom, hogy a pasikat orvoshz is nehéz elrángatni, de hátha napolni tudjátok még a műtét!

Betti - Szívesen látlak benneteket ismét! Olyan szép emlék, amikor meglátogattál még pocaklakó Szabial... és olyan gyönyörű voltál, amit akkor nem tudtam megjegyezni... :oops: :wink: Szabi hőstettéhez és doki türelméhez gratula! Hiszem és tapasztalom, hogy az ilyen korú babákkal, ill. már gyerekekkel mindent meg lehet és meg kell előre beszélni, és akkor minden rendben zajlik, nincs hiszti. Tisztában látja az adott helyzetet. Hihetetlen, hogy már lassan te is félidős leszel! :shock: Nem rég írtál a két csíkról! Így pocakosan, gyerkőcöstől olyan, mintha gyorsabban telnének a napok, hetek, évek... :roll: :twisted:

Kriszta - Nagyon érdekes... Pancsi ugyan olyan jól tűri, az akár 3 napos sehova sem mozdulást, mint én, de ha meg menni kell, akkor hegyeket is mozgatunk. Van 3-4 kedvenc meséje, amiből napi 1 a "megengedett", ami 60-70 percnyi szabadságot jelent, emellett rengeteget olvasunk, rajzolunk gyurmázunk és szerepeket játszunk. Mi bírjuk - kopp-kopp! Nekem már a közeli játszótérre is nehezemre esik letotyogni... főleg ha az 5 perces táv fél óra is lehet, vinni meg már nem akarom Pancsit. De fújjjfújjj eső! :evil:

Pronny - Hogy vagy? Hogy telnek az uccsó napok? :wink:

Vikiék ma mentek haza és igyekszik majd jönni!

Voltunk ma uh-n, minden rendben. Olyan gyönyörű és nyugodt volt a pici pofija, képet is kaptunk. :) És olyan hihetetlen, hogy mindjárt itt lesz a kezünkben! Pancsival minden nap beszélünk a babatesóról - neve még mindig nincs :? - és olyan édesen dumál a pocakomhoz. Simogatja, eteti és itatja :-) Hogy mennyit ért meg belőle??? Olyat is szoktunk játszani - nevelő szándékkal - hogy alszanak az állatkái, babái, akkor csendben kell lenni. Ilyenkor a szája elé emeli a mutató ujját és mondja, hogy pszt!

Kép
Kép
pepitanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: