A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

bucus80! :)

A szabványházak nem túl izgalmasak :? , de azért a régi típusú téglás, kovácsoltvas kerítéses, mini kertes az tetszik nagyon. :oops: :D

Arról szó sem volt, hogy csak derékig ér az akvárium! :shock: :lol: :lol: :lol: (De akkor meg miért? :roll: :roll: :roll: )

boo! :)

Nem az öntömjénezés miatt, de úgy örülök, amikor valaki magáéve tesz valamit. :oops: :)

Lehet, hogy a gyerekorvos azért szólt eddig Zsiri szeme miatt, meret az ő szeme sem állt jól. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Timi:Szuper az uj vonalzod!!!
Nalunk is hasonlo a hajnali/reggeli szopi,bar en minden rezdulesere felebredek Hanginak...es a cicimet sem minden esetben engedi el.....szerencse hogy nem tortent baj :wink:
De remelem Hangi lassan leszokik a cicivel valo cumizasrol,mert a fogainak nem tesz majd jot a tej cukortartalma :roll: Mindenesetre ez is mar csak ilyenkor van,egyre inkabb szokik le a cicin valo elalvasrol :cry: (en nagyon szerettem....)

Kispocok:Ne vedd magadra a doki dumajat a korosan alultaplalt gyerekrol....ez nem igaz!!!Szep,erdeklodo,jol mozgasfejlodo,csillogoszemu Nimrod,soooot!!!Felejtsd el amit mondott!A valtoztatasokkal szepen fog a tovabbiakban is fejlodni!En is igy adok enni Hanginak,es az igaz hogy nem nagy adagokat eszik,de mindenevo,es szepen hizik!(ja es ne aggodj amiatt,ha nem eszi meg feltetlenul a 300mlket,nem vagyunk egyformak!!!)
6-8 korul szopi
11 korul gyumolcs+gabonapehely
12 fele szopi-alvas
2-3 korul fozelek
6 fele szopi-alvas
7 utan gabonapehely anyatejjel(tapszerrel)
9 80ml tapszer+cici-alvas
(ejjel valtozo,van hogy 1x ebred,akkor cici)

Agi:de jo hogy jelentkeztel!Szeparacios szorongas:elmulik :wink: ,de biztosan a fogai is kozrejatszottak a nyugossegenek!Gartula az allashoz!!!

Tike:sajnalom!De jo hogy mar tul vagytok ezen,es minden rendben lesz ezutan!Maszas:gratula!!!Nalunk meg csak probalkozas van...a keze nem mindig engedelmeskedik :lol: igy orraeses van....

Sillia:Loci csudapofa!!!Latom a hinta nalatok is nagy kedvenc!Mi is rengeteget jarunk a jatszora 8) Mar nem nyugoskodik ugye annyit Loci?Mert nalunk is megszuntek ezek a problemak,olyan szepen eljatszik/eljatszunk,felfedez,minden erdekli,kezdemenyez,beszelget....szoval egycsapasra tunder gyerekem lett!Nekem loci is tunderfinek latszik :wink: :wink: :wink:
Afonya:majdnem kicsordult a konnyem......de nagyon orulok hogy jo helye van!

Boo:olyan jo latni mikor ilyen csopp gyerkocok allatokkal baratkoznak!!!Imadtam a videot!!!Az Elmo nalunk is ledvenc,de egyenlore a tv-ben lesi allandoan :)

Bucus:Huuu de jol neztek ki!!!Nagyon ugyes Lotti!!!Amulok azon hogy ilyen profin alldogal!!!

Marietta:Domi mar vadul motorozik??? :wink: :lol: Hogy vagytok?

Bond:jok a linkek....gondoskodsz az olvasnivalorol!!Jobban vagytok?
Hugi totyogasa: :lol: :lol: :lol: Kicsi a bors,de ugyes!!!
Igen,szoktam vizslatni a kis kormocskeit :wink: csodasan fenyesek,hibatlanok,rozsaszinuek...nemelyik szele picit beszakad,mert imad kapirgalni a kisasszony :lol: ,de ez inkabb a vagasi technikam miatt van :oops: .....vagy mert izeg-mozog :roll: :roll:

Pagika:mit ossze nem nevettem a multkori irasodon,mikor azt ecsetelted,hogyan harapdalja a kis fulet az egyik csajszi a masiknak,es meg a fulijet is kiszedte.....
Hihetetlenul edes lehetnek egyutt alanyok!!!Mutizz fenykepet roluk!!!Na en is jol elpakoltam amit el lehetett,hagyom is am felfedezni rendesen.....nem futok am minden nyikkra,de biztos tavolsagbol lesem.....meg kell tanulniuk,mit-hogyan,merre.....ennek koszonhetoen keves a mubalhe :wink: 8)

Nyuszi: :? probalj meg meg parologtatni a lakasban/szobaban egy kis citromfu olajat+levendulat!Az is segithet.....es talan probald ki,hogy odaadod neki valamelyik polodat/ruhadat,amin a te illatod van,mikor beteszed az agyikoba :wink: .En nem erzem ezt akkora bajnak,ha valami ilyesmivel probalod meg ravenni,hogy nelkuled aludjon el,de megis kap valami "pot"dolgot.....
Nalunk ilyen nem kellett,szepen lassan kialakult hogyan is aludjunk el....de bevetettem volna ha nagyon muszaj.Nekunk nincsen cumink,mert nem szereti,nincsen allatka,pelus is csak ami a feje alatt van,nincsen seggrisza,de volt popsi paskolgatas,amirol szepen lassan le lehetett szoktatni.....Sot mar nem is cicin alszik el,kb.1,5 hete nem mindig igenyli...szopi utan viszem az agyikoba,neha nyuszizik 3 percig,en kozben rajtatartom a kezem a hatan/popsijan,de elalszik szepen....
Tudod,nalunk is voltak bajok,de semmihez nincsen keso,meglatod nemsokara megoldodik ez is!Es nekem sem mindig jott be az ami masoknak.....de kijelenthetem,azert 5,5 hos kora ota szepen a javulas utjara lepett KukacManci!

Na megyek is es leteszem csicsizni Hangit...

Kép
Kép
ancsurti

Czigka:Nagyon szepek vagytok!!Es az unokatesok......gyonyoru kislanyok!!!Bende is nagyon pasis,jol all neki a khaki szin :wink:

Orsi:Odett ilyen szepen eszi az osszedarabolt kajat??En is probalkoztam neki adni,de csak jatszott vele,pedig mutattam is hogyan kell csinalni(es amugy is mindent a szjaba vesz,de ez termeszetes)csak eppen a kajat nem :wink: Az teny hogy mar a fozeleket is nagyobb darabokban eszi,de nem kell neki amit osszekatonazok...de persze ami kesik,nem mulik :wink:

Ikoka:orulok hogy ujra jobban eszik Zsombi.....nekunk is van olyan gumikanalunk,de bozrasztoan nem mukodott nekunk....igazabol csak a tanyerkahoz volt,amit vettem,de van jo sokfele kanalunk.Hangi kinyujtja a nyelvet mikor nyitja a szajat a falathoz :lol: :lol: igy szerencsere azt az egy szem fog attoreset nem zavarta :wink:
Nekunk neha az is segit ha mar nagyon nem szeretne tovabb enni,hogy en is eszek valamit,vagy imitalom az evest...persze muszaj,mert mi kis adagokat eszunk....
De orulok hogy rendezodtok!!!Bukasra mit mondtak???
Verseny maszas: :lol: :lol: :lol:

Katy:na javul Petra szemecskeje??

Boo:elfelejtettem a fogyiadatot elkuldeni... :oops: :oops:

Norka,Kispiskota,Lola,Merion?????

Kép
Kép
ancsurti

Ma voltunk védőnőnél, 9 hós adataink 7140 gr , 72 cm.

Lottika, Miron, Lóci nagyon édesek a képen.

Úgy látszik tegnap hintázóa nap volt. Mondjuk mi minden délután kimegyünk hintázni, ha az idő engedi.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
orsi777

Itt a video! Lottika all es nem is tamaszkodik! :)

http://www.youtube.com/watch?v=0cPWPJ4Su_8

Kép
Kép
bucus80

Orsi:Odett nagyon gyonyoruseges!!!Es az a kendo-szeruseg jol all neki!!!
Azert rendezodik a sulya a betegseg utan :wink: ,de rajta sem latszik hogy nem a 9-10 kilos bebik koze tartozik :wink: Olyan szep kis husi pofija van!!!

Bond:megneztem a kormos linket.....Hangi kormei rendben vannak :wink: ,de az enyemen megjelennek idonket erdekessegek....godrocskek idonkent vannak-mikor Hangi szuletesekor rengeteget mostam kezet,akkor jellemzo volt....barazdak-igen ekcemas vagyok,mikor jobban kijon a viszketegsegem,a kormom is recesebb,es az anyagcseremmel is voltak problemak,de ez szerencsere mar a multe.........tul kemenyek a kormeim,de igazabol a hajam is olyan eros mint a damil.....pajzsmirigy problemakrol nem tudok :roll: ......

Tervez valaki nyaralast?Ha igen merre mentek???Remelem iden nyaron is eljutunk azert Muskokara,es szeretnek valami szuper homokos partot kinezni,ahol Hangi is pacsalhat majd.....talan augusztusig visszanyerem a sulyomat is :wink: ......

Kép
Kép
ancsurti

Bucus:En szarrrra zabalom Lottit!!!Milyen kis hatarozottan csinalja :lol: :lol: :lol: Ugyes a csajszi!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Ancsurti :lol:

Köszönjük, meg vagyunk...általában olvasni szoktam... :oops: :D

Már nagyok a babáink, és rohamosan fejlődnek is, ami igazán nagyszerű! :P Már tényleg minden napra jut valami újdonság! :lol:

Míra szépen eszik, jól alszik, egész nap mosolyog és egy élmény vele lenni... :P A nyuszi hozta meg az első fogát! :)

A jó időben már mi is többet jövünk-megyünk. :) Péntekenként Ringató foglalkozásra járunk a közelbe, Míra is nagyon élvezi. :)

Mi tervezünk nyaralást, valószínűleg a Balatonhoz fogunk utazni. :)

Bucus,

Lotti nagyon ügyesen áll és integet magának! :)

Orsi,

Odett nagyon édes, és mennyire más az arca a kendőtől. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.04.10 21:10-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Csajok! Mennyire könnyű egy hajnyírót használni? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond: nagyon :D

Kép
agi125r

Bond:teljesen egyszeruuuuuu :wink: csak a megfelelo fejet helyezd ra,nehogy 0-as legyen a vege!!!
En a cicakat is geppel nyirom,persze specko nyirogeppel :wink:

Merion:olyan szep nagy bogar szemei vannak Miranak!!!Orulok hogy jol vagytok!Es hogy Mira ilyen jokislany!!!Mekkora orom ez...en nem is gondoltam volna hogy egyszer Hangi is ilyen aranyos kislany lesz...na jo sejtettem,bizakodtam,de tenyleg....orom vele minden percem 8) 8) :lol: :lol:
Es gartula a fogacskahoz!!!A mienk meg mindig nem akar noni :lol: :lol: :lol: csak egy apro csikocska virit alul,bar eleg eles,de ugyesen vigyaz anya cickojara!!!
A Ringatot en is kiszurtam magamnak par eve,terveztem is majd hogy jarunk....most itt probalkozok elsajatitani az angolnyelvu gyerekdalokat,a magyarokat most is eppen hallgatjuk,eneklem neki,es tancolunk is ra 8) :lol:
Balcsi:de jo lesz!!!Melyik reszre mentek?Remelem majd meg mi is eljutunk Mancival a magyartengerhez :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Köszönjük mindenkinek a hiányolást, örömöt, a viszontlátásért :D
Bizonyságul néhány kép, hogy az idő múlásával már Míra és Kata már nem annyira hasonlítanak: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép szintén magának inti a pápát :)

Kép
agi125r

Manónak már szabályos gyapja van, ezért szeretném neki tüsire tolni. Anyám pánikol, hogy miért pont ezzel akarom kezdeni, amikor még nem csináltam. :roll: :? (Pánik indoka: nemsokára lesz az oviba iratás, és akkor ne olyan fejjel menjen, ha nem sikerül. :roll: :roll: :roll: Mellesleg a beiratás 1 hónap múlva esdékes. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :? :? ) Apa bizonytalan, de inkább felém hajlana. De vannak kétségei azt illetően, hogy nem nehéz, hiába mondom neki, hogy ott van a távtartó, felülről kell kezdeni, és előről hátrafelé. Vagy kihagytam valamit?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.09 21:08-kor.

Kép
Kép
200907?

Bucus: Lotti nagyon ügyes! :shock: :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos a videon :D :D :D

Orsi: Odett olyan édes! :D A kendős képeken meg már nagylány! :D :D

Ancsurti: én nagyon örülök, hogy jól telnek a napjaitok! :D Ha valaki, hát Te megérdemelted a több hónapnyi megpróbáltatások után, hogy vidáman, nyugodtan babázhass :D :D

Kép
agi125r

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rKöszönjük mindenkinek a hiányolást, örömöt, a viszontlátásért :D
Bizonyságul néhány kép, hogy az idő múlásával már Míra és Kata már nem annyira hasonlítanak: :D

Kép Kép
Tejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjesen igazad van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Merion

Nagyon szép Míra, azok a szemek :P .

Ági

Pont akartam írni, hogy mostmár te is hozzál képet Katáról, egy, mert már rég tettél, kettő, hogy azonnal összehasonlítsam Mírával.
Tényleg már sokkal jobban különböznek egymástól.
De abban hasonlítanak, hogy nagyon aranyos és szép Kata is. Kis pakolászós :P .

Én is lapítok Odival kapcsolatban, mert tényleg hihetetlnül jó baba, apával mostanában csak azt mondjuk, hogy maga a csoda. Bárhova megyünk vele, mosolyt csal mindenki arcára, be nem áll a szája annyit dumál, állandóan nevet, mosolyog, szépen eszik, alszik, eljátszik egyedül, ha kell, szóval lapítok, mert egy szavam sem lehet rá. Ja , és amióta bújik ... :oops: :P

Kép
Kép
orsi777

Bond: :lol: :lol: :lol: írtam, hogy "annyira" :lol: :lol:
Én nem nyírtam csak 0- sra hajat géppel, Manó is vagány lenne úgy :lol: Szerintem egyébként alulról kell kezdeni, felfelé haladva... :?

Kép
agi125r

Agi:Kata is dolgozik rendesen :wink: csak nem a szamlakat szortirozza???Es latom apaval szolmizalni tanulnak :lol: :lol: :lol: Az a hintazas pedig....... :lol: :lol: :lol: 8)

Amugy a bogarszemek meg mindig egyeznek :wink: meg talan a frizko is :lol: :lol:

Bond:ha nem vagy biztos a dologban,akkor segits ra meg egy fesuvel is :wink: ...es lehetoseg szerint novesi irannyal ellentetesen told a gepet,de tenyleg hasznos ha egy fesuvel felemeled a fejerol a hajat...ja es ne a legaprobb tavtartoval kezd,mert utana azert egyszerubb korrigalni!!!Meg birod csinalni,en erzem!!!Egy honap alatt azert eleg sokat no a haj,es amugy is szokek vagytok,ne parazz ha belenyirsz netan...max.bukosisakban mentek a beiratasra :mrgreen: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Orsi: :D Minden kívánságod így teljesüljön :D
Pakolás az nagyon megy... a névjegykártyák és a bontatlan csomag zoknik a kedvencei :roll: :lol:
Örülök, hogy Te is meg vagy elégedve Odival :D Ne lapíts, a jó híreket is tessék megosztani, én szeretem olvasni, ha valaki babája "jó gyerek" :lol:

Kép
agi125r

Bond

Ez nem ér :twisted: .

ÍGy tényleg még nagyon hasonlítanak egymásra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Orsi:ne lapits,semmi okod nincs ra!!!!Oszd meg velunk az oromodet :wink: A bujast mar ugy vartam en is......tegnap pedig jo erosen megszorongatott,megolelt Kukacka,es kozben bekapta az arcomat,mint amikor en gyomoszkodom meg millio puszival.....olyan edesk tudnak lenni!!!

Hangi eppen a Sesame streetet nezi,es hangosan kacag rajta :lol: :lol: muszaj voltam lekapcsolni a mondokakat,mert egyszercsak rakattant a tv-re...kell szereznunk egy Elmot!!! :lol: :lol: :lol:

Latszik hogy baromi szar ido van nalunk...eppen elallt a hoeses,de rettentoen hideg van....beszorultunk a lakasba :? :(

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Én is érzem, hogy meg tudom csinálni. 8) De ez máskor is így volt, amikor belecsaptam a lecsó közepébe. :wink: :lol: :lol: Ettől a család rendszerint kiakad. :twisted: :twisted: :lol: :lol: (De mindig bejött idáig. :wink: 8) 8) )
Fésűvel nem kombinálnám azért, mert polip azért nem vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops: A legkisebbel kezdeném pont azért, hogy hopppppáááeznemjöttbe, és akkor váltok egy fokozatot. :roll: :lol: :lol:

Hóóóóóóóóóóóóóó????????????????? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Bond;nem eppen a legkisebb fokozattal tudsz ugy belenyirni,hogy nem javithato??? :roll: :roll: :roll: szerintem......
Ugyis csak ugy tudod meg,ha kiprobalod!!!Batorsag!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

Az arc bekapása nálunk is megy már, a puszit próbálgatják. Majd ha ott lesznek a fogacskák, akkor jajj nekünk.

Még mindig megvan, és tök erős még mindig. Nekem 4 napig szokott tartani, ma meg már az 5. napon leszek túl, de olyan erős , mintha most kezdte volna el

Kép
Kép
orsi777

ancsurti! :)

Úgy értettem, hogy a lehető leghosszabbra állítva vágnám Manó haját. :roll: Értelmezés kérdése, hogy az most a legkisebb vagy a legnagyobb fokozat. :roll:

Kép
Kép
200907?

F. Nikici?

Kép
Kép
orsi777

Csibe83, lorca, cunci, norkili, anitja ????????????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Orsi: ha már hiányoltál, gondoltam írok is :lol: :lol: :lol: Mindig rendszeresen (nem minden nap, de minden írást átfutok, képeket mindig megnézem!) olvaslak titeket, csak egyszerűen mire az íráshoz jutok, és hogy mindenre reagáljak, már valami dolgom akad. Ma kivételt tettem, Mindjárt éjfél, és még talpon vagyok, így van időm írni!:D Annyira édes Odett, a harmadik képen meg lehet zabálni!!! Dorka nem engedte sosem, hogy copfot készítsek Neki, szóval ollót kellett igénybe venni. szegénynek vagy túl rövid (pl. most úgy sikeredett), vagy lépcsős...:/ de csak jobb, mintha kiszúrná a szemét.Jövőhét csütörtökön megyünk fejlődésneurológiára Bp-n, már most minden bajom van, remélem semmi komoly baja nincsen4 A múltkor a telefonos nőci jól rámhozta a szívbajt, mikor kértem az időpontot, azt mondta már 9 hós?! akkor már lehet nem tudunk rajta segíteni na bummmm.köszi :cry: :cry:
Kistesó érkezéséhez pedig mennek a drukkok!:)

Tike: sajnálom ami történt!! :cry: :cry:

f.nikici

Csak tudnám ezt a vonalzót ki tette be, mivel én nem... :roll: :roll: :roll:

f.nikici

Sziasztok!

Nem sértődtem meg a kilókat érintő kérdésben! 8)

Bocsika mindenkitől akinek megígértem h megyek beszélgetni,de most volt időnk,uh táj-fitneszelni voltam(dolgoztunk a kertben).

Láttam a képeket,látom mindenki nagy hintázós! :lol:
Tündérek! :P

Tegnap megelégeltem h Tamara ritkítja a hajamat,és odaadtam neki az egyik "én kicsi pónim"-at.Teljesen odáig van érte!Persze csak szülői felügyelet mellett,de szerencsére a haját csak húzkodja ,puszit csak a pofijára ad.Azt hiszem ebből lesz a következő gyűjtemény.. :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Az új vonalzó nagy sokára érkezett meg,de azt hiszem megérte rá várni!

tímea83
Ajka

Tímea: valóban szupi lett a vonalzód.:)
F.Nikici: jó, hogy jöttél.

Képek mindenkiről jól sikerültek. Babák most is csodaszépek.
Kata és Míra azért még hasonlítják egymást, bár már nem annyira, mint korábban.
Lóci inkább még ne növesszen szakállat :lol: Látszik, szeret hintázni.
Odett pedig még mindig egy kis játékbaba szépségű. Látom, bibis szegény orrocskája.
Lotti meg csak halásszon nyugodtan :wink:
Miron: jópofa kispasi.

Kispocok:
gyerekdokinak üzenem, hogy egy marharépa.
Ezzel a tömeggel, még a normál értéken belül van. De még ha soványka is(vagy annak tűnik), akkor se mondjon ilyent hogy kórosan sovány.

http://www.medstart.hu/csecsemo-percent ... lator.html

Kép
Kép]
hendegabi

Ronmay: cipő-szandál- magasszár ügyében szerintem nálatok egyszerűen arra gondolt a doki, hogy olyan legyen, ami tartja a bokát.
Kép

csak hogy láthatóvá tegyem a különbséget.

Kép
Kép]
hendegabi

Bond,
hajráhajráhajrá, rá Manó hajára!!!!!
Tuti frizkót fogsz neki kanyarítani ;-)))))))))

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus,
állás :shock: :shock: :shock:

Ancsurti,
végre :wink:
Hoooooooooooóoóoó?????????? Megőrülnék!

Kata-Mira még mindíg durván hasonlítanak!

Orsi,
Odett nagyon édes!

Sillia,
Lócit még mindíg imádom, annyira pasiiiii!!!!!!!

Hendegabi,
marharépa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Múlt héten a medence széléről néztem a babauszit.
Ma délelőtt Enyémapa finoma célozgat:"szerintem ha te nem vagy a medencében, akkor Buci (Nimród) jobban csinálja a dolgokat, mert nem keres a szemével. Nem tudom, mert még csak egyszer nem voltál de talán mégiscsak jobb úgy. "
igaza van, meg kell is a csak apás program, de olyan szar! Nem akarok kimaradni a babausziból! :cry:
(lehet hogy titokban szerdánként elviszem ide, ami 10 perc sétára van tőlünk :lol:)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

ancsurti!

"De remelem Hangi lassan leszokik a cicivel valo cumizasrol,mert a fogainak nem tesz majd jot a tej cukortartalma"
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :roll: :roll:

"egycsapasra tunder gyerekem lett!"
Látod, mondtuk, hogy csak idő kérdése, és tündérkéd lesz. :wink: A következő 18 évre már letudott minden balhét előre. :lol: :lol: :lol: :lol:

orsi777!

Odett továbbra is nagyon baba baba. :wink: :) :) :)

bucus80!

Lotti nagyon ott van a szeren! :shock: :)

f.nikici!

Telefonos csajszi: :x :x :x :x

Anyósod hogy van? :?:

tímea83!

"táj-fitneszelni voltam(dolgoztunk a kertben)."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kispocok13!

Ha lenne hajnyírónk, akkor már lekaptam volna Manó haját, de előbb lőni kell egyet valahonnan. :roll: (Lehet, hogy majd elkérem boo-tól. Ő már úgyis ismeri a technikát. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Ez nem volt szép Apától! :evil: :evil: :evil: :evil: Az Apás programot azért ne keverjük már a kisajátítással! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Menjél csak babauszira nyugodtan. :wink: Ha gondolod szívesen elgáncsolom neked. :twisted: :twisted: :twisted: Manót is el szoktam a kádban. :lol: :lol: :lol: Ebben profi vagyok. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
De azt is lehet, hogy elmész, és megmondod: ha ennyire magáénak akarja tudni a dolgot, akkor csinálja a-z-ig, te pedig szíved teljes szeretetével várod őket odakint. Ha végzett az öltöztetéssel, babahordozóval, maradjnyugtonkicsimmindjártmegvagyokénisésmehetünknemkellsírni dumával. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Utána pedig lehet átértékelni. :twisted: :twisted: :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond: Nálunk én vágom apa haját hajnyíróval, csak egyszer sikerült elcsesznem amikor félúton bemondta az unalmast a gép :twisted: Szerintem ne a legkisebbel vágd, mi 3-al szoktuk Cs. haját és az pont jó :lol: :lol:

Cipő ügyben pont ma kaptunk tanácsot a Dévényes gyógytornászunktól: Addig amíg Hédi mászik ha lehet nem kell, ha mégis akkor puhatalpú cipő legyen.Amikor már inkább menne,mint mászna akkor legyen cipő. Szandiból mindenképpen olyan legyen aminek ha csak kicsit is de zárt az eleje,ez addig fontos amíg biztos nem lesz a járása.Ha a járástanulás időszakában nyitott az eleje a cipőnek,akkor a lábujjaival ppróbál kapaszkodni és spiccelő lábfej lesz belőle. Bokánál pedig tartsa a lábát.Adott egy címet is, ő javasolja ezeket a cipőket,még nem néztem meg,hogy milyenek vannak... http://www.supy.hu

Mászás egyre ügyesebben megy,bár érdekes dolgok motiválják :lol: Játékért vagy ha hívjuk esze ágában sincs megmozdulni, de tegnap mikor porszívóztam lelkesen követte a porszívót :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bond,
köszi, de ennyire nem nagy para :lol:
apa csak arra gondolt, hogy ő úszik vele. Elkísérem őket, medence széléről drukkolok. Amúgy eddig is ő csinált mindent, Nimród a női öltözőt még nem látta.

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Én apa haját ollóval vágom...voltak apróbb balesetek.Legutóbb olyan rövidre kellett vágnom(belevágtam)hogy már-már géppel is folytathattam volna.Apa nagyon örült,mert akkor még hidegek voltak.
Legalább egy darabig nem kellett vágni... :wink:

tímea83
Ajka

Hoztam pár képet, nem akarok kimaradni a hintás sorozatból :lol: :lol:

Kép játszótéren

Kép séta - itt a takaró alatt ott van Nimród is (szemébe sütött a nap, és magára húzta a takarót, úgy aludt el)

Kép legújabb műsorszám

Kép gyakorlás a kocsmapulthoz

Kép este fáradtan

Kép fogas

KépKép

KépKép
kispocok13

Milyen gané egy idő van!Süt a nap,de semmi meleg nincs! :evil:

tímea83
Ajka

tike! :)

Ezt nekünk tavaly nyáron javasolta az ortopéd orvos, ha gondoljuk. Akkor utána néztem, és ebbe botlottam:

"2008.04.29 21:28:15starbuck
hópihe,

félig szakemberként néhány dolog:

- magas, erős kéreg, hosszan előrevezetve, ami tartja a bokát, sarokcsontot

- kifelé döntött, ún. supinált sarokrész, ami megtámasztja, nem engedi befelé dőlni a bokát,

- széles orr, amiben szabadon mozoghatnak a lábujjak, ne érje végig a láb a cipőt!

- betét nem kell, mert az nem engedi a talp saját izomzatát dolgozni (más eset, ha már kialakult baj miatt ortopédus írja fel)

- széles talp, így kényelmesebben jár

A lúdtalp megelőzésére legjobb, ha sokat járatod természetes, egyenetlen talajon. Bentre cipő kell! A láb boltozata egyébként kb. 4-5 éves korra alakul ki, a csecsemő telitalpas még.

Egy jó cipővel nemcsak a láb későbbi deformitásait, hanem boka-, térd-, csípő-, derékfájdalmakat is meg lehet előzni. A lúdtalp kialakulása genetika függvénye is. Ha van a családban ilyen, érdemes már korán odafigyelni. Amit nézz meg: Salus, Supy, Supi+, Dr. Leo. Nem feltétlenül drágábbak, mint az agyonreklámozott Siesta (ami nem is igazán jó), sőt.

Természetesen lehet kínaiból is cipőt venni, nem biztos, hogy gondja lesz a gyereknek, mint ahogy a fent felsorolt márkák sem jelentenek biztos garanciát. De némi segítséget biztosan.

2008.04.29 21:33:45Cukorkékség
Nekem aktuális a téma, tegnap voltam ortopédián 15 hónapos kisfiammal (kengyel utáni csípőkontroll), a doki mondta, hogy a bal lába erősen lúdtalpas, amit nem biztos hogy magától kinő, ezért támogassam a folyamatot Supi + cipővel. Ezeknek a cipőknek a talpa(sarka) a belső oldalon magasított.

A Supy és a Supi + cipő nem teljesen ugyanolyan minőségű, a doki a Supi +-t javasolta. Mint megtudtam, a Supi + (szupinált sarkú) cipő Bokor István szabadalma, ezt koppintotta le a korábbi társa és csinált belőle Supy cipőt ipszilonnal. "

Szóval van ez: http://www.supy.hu és a másik: http://www.szupercipo.hu/

Ha gondolod, akkor kérdezz rá, hogy pontosan melyikre gondolt, bár mindkettő belső oldalon magasabb, azaz supinálo . :wink:

kispocok13! :)

Akkor visszavontam. :roll: De akkor se pattintson le. :wink:

Mai babaúszásunk.
Reggel óta szteppeltem, hogy menjünk, vagy ne menjünk. :roll: Tegnap nem köhögött és már nem is folyt az orra Huginak, de nap végén azért volt belőle mit leszívni. Ezt megismételtük reggel, és délben is. Úgy döntöttem, hogy 2 hét kihagyás után mehetünk. :) Készülődés kettőkor, így szép lassan, kényelmesen odaérünk fél négyre. Gondoltam én. De Hugi fél kettőkor fogta magát, és bealudt szopi után. :? (Valószínűleg éhes lehetett :oops: , mert most másképp kajáztattam, mint egyéb szombatokon: többször kapott kevesebbet. :roll: ) Felébreszteni nem akartam, így fél háromkor kelt fel. Még mindig odaértünk volna csobbanásra, de akkor már rohanni kellett volna, és úgy vettem észre, hogy kell neki egy kis ráhangolódás, akkor jobban érzi magát.
Így most jól nem mentünk. :? :( Ráadásul most szép idő volt, ilyenkor sokan inkább szabadtéri programot választanak, így kisebb a csoportok létszáma. Olyan jó volt múltkor is, hogy csak hatan voltunk :) . Ez volt a harmadik kimaradásunk zsinórban. Ha jövő héten sem megyünk, akkor kis túlzással kezdhetünk mindent előről. :?
Kispocok13! Mennyien voltak most? :roll: )

tímea83! :)

Kocsmapult: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hu, nagyon-nagyon edes az osszes baba!!! Tunder mindegyik!

Orsi, Odettol egyenesen el vagyok ajulva, annyira szep! Sajnalom, hogy most nem jott ossze a kisteso... de majd most a kovetkezo honapban! ;)

Tike, Drukkolok nagyon!

Pagi! Basszus nalunk ugyanez a helyzet, Lisa kb 2-3 hete kezdett allni, es most mar valami borzalom lett a napkozbeni altatas. SZerencsere ejjel alszik ugyanugy mint eddig, egeszen reggelig, de napkozben.... iszonyat. Alig rakom le a kisagyba, mar maszik is a szelehez, felall es elkezd uvolteni.... a halozsak sem akadalyozza meg... mar kezd megoriteni. Eddig olyan jo baba volt, csak leraktam es aludt. Es elkezdett hisztizni is... hihetetlen, ha nem tetszik neki valami, csapkodja a foldet, es dobalja magat. Beszaras.
Lehet hogy keszulodik felul is a foga, de eddig meg semmi jele... vagy az tett be neki, hogy hirtelen 1 honap alatt megtanult egy csomo dolgot: kommandos kuszas, negykezlab maszas, ules, allas?
De jo lenne, ha megint jo, nyugodt baba lenne.

Merion, olyan jo Nektek, hogy mentek a Balcsihoz! A nagymamam haza Siofokon van, de mi nem hiszem, hogy eljutunk mostanaban oda :( pedig terveztuk, csak hat a gazdasagi valsag.... Na de majd jovore!

Na megyek, ma vegre tudom vinni setalni Lisat! A tegnapi 0 fok es hovihar utan most 12.5 fok van es napsutes!!!

Jo hetveget Mindenkinek!

Kép
norkili

Bond,
ma kb 7-8an voltak a Ti csoportotokban. :cry:
(a miénket megint nem a Kati tartotta, hanem egy csaj, aki most vizsgázott, és halálosan szerencsétlen volt szegény...)
Amúgy megértelek, nekem sincs lelkem felkelteni Nimródot program miatt :oops:

Norkili,
reméljük, ez az időszak is elmúlik hamar :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

norkili! :)

A minta babából nagyon ügyes minta baba lett, úgyhogy türelem ez az időszak hamar elmúlik majd! :wink: Képzeld el, ha neked 1 hónapon belül 4-5 olyan tantárgyból kéne vizsgáznod, amit 2 hete nyomtak a kezedbe. Ráadásul még meg is akarna jönni. Te sem aludnál nyugodtan. :roll: :wink: :lol:

" A tegnapi 0 fok es hovihar utan most 12.5 fok van es napsutes!!! "
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

cunci???

kispocok13! :)

Köszi szépen! :(
Halálosan béna: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? Bízzunk benne, hogy csak rutintalan volt. :wink:
Most is kint dekkoltál?

Kép
Kép
200907?

Igen, kinnt voltam és szurkoltam :D

Apa az első két percben majdnem elesett a medencében, megbotlott valamiben, és hosszú ideig Nimródot kinnt tartva a vízből próbált nem eltaknyolni...igazi burleszk figura volt. Hát, leizzadtam rendesen :lol: :lol:
Nimród viszont ügyi volt, kétszer is merült már. (szerencsére nem akkor, mikor Apa elbotlott - még mielőtt lecsapnád a magas labdát :lol: :lol: :lol: :lol: )

jólvanna, a csajszi olyan kis szerencsétlen volt, nem mondott el semmi feladatot részletesen, halk volt, stb. Nem volt valami magával ragadó a személyisége sajna.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS, Képzeljétek, ma kaptam csak úgy virágot!!!!!! Ilyen kapcsolatunk első, romantikus heteiben/hónapjaiban volt kb utoljára ... persze az első kérdésem az volt, hogy csinált-e valami hülyeséget :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="kispocok13"]p írta:kispocok13ersze az első kérdésem az volt, hogy csinált-e valami hülyeséget :oops: :oops: :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hát, karizmája (nem karizma! :lol: :lol:) vagy valakinek vagy nincs. :roll:
Botond viszont ügyi volt. (Apát meg én vuduztam meg :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Nimród :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vudu :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: