Sziasztok
én voltam sztem az egyetlen, akinek nem működött a kendő, Buci nem maradt meg benne, de mosz kipróbáltam egy új kötést, amiben szinte függőlegesen van, és szépen bealudt a mellkasomon, olyan büszke vagyok magunkra!
ma van a nagy nap, 'végleg' hazaköltözünk Bucival apához - mondjuk hétközben, napközben, ha egyedül vagyok, azért még vissza fogok jönni anyuhoz, vagy ő jön hozzám, de ez már egy előrelépés.
Nagyon izgulok, mondjuk...
lányok, lehet, a gyereknek a SZEMÖLDÖKE koszmós? mert a fejét mosom is ezzel a beba cuccal, arra nagyon jó, de azt írja, szembe ne menjen, így a kis homlokát, szemöldökét nem mertem vele kenni, de az is olyan, mint a feje... jövő héten jön a támadónő, majd megkérdem, vagy csinálok fotót, hogy szerintetek mi ez.
Ja, és kezdett kipattogni az arca, mint az anyatejes babáknak, ha anya vmi rosszat eszik, de ő ugye tápos, mindig ugyanazt eszi. Még arra gondoltam, hogy esetleg a levegő, vagy az a minimális nap, ami éri sétáltatáskor. Esetleg az, hogy már nagy komoly könnyeket sír, és esetleg az csípi ki azt arcát.. Többiek, tapasztalatok?
ma délelőtt orvosokat jártam, mindenki szerint jobban vagyok, de azért még nem százas, a hemoglobinom még mindig csak 108, és minimum 120 kéne, de a 70-hez képest azért jobb
na, ennyi van velem, kérek drukkokat estére!!!