Sziasztok!
Hgabi:

Csak mondanod kell....
Tike, Orsi: nagyon sajnálom, hogy a kistesók még váratnak magukra

De reméljük, mielőbb ismét kopogtat a gólya
Babók szépek /mondtam, hogy mienk a legszebb babás topic

/, ügyesek
Aki beteg, gyorsan gyógyuljon meg!!
Rólunk annyi, hogy a húsvéti rokonlátogatás életünk legrosszabb kirándulása volt

Katán pont akkor tört ki a szeparációs szorongás.... Ha kimentem a szobából, bömbi volt, ha más fel akarta őt venni, bömbi volt.... Enni is csak úgy tudtam, ha apa fogta vagy épp aludt

Na de vége lett, hazaértünk, itthon már azért jobb a helyzet

Bár azóta gyakran ébred éjjel, remélem, ez majd elmúlik
Azért történt jó is: már megvan a két felső fogacska is!!

Így most négy foggal harap a drága, de lehet, hogy a másik kettőre se kell várni sokat, mert folyik a nyála, meg ma volt pici hőemelkedés is... Bár az lehet, hogy nem attól volt- majd meglátjuk, holnap mi lesz
Egyre kevesebb a szopi: a reggeli az csak szopi, tízóraira szopi, utána gyümi, majd legközelebb fürdés után van szopi, de már alig- addigra elég fáradt és gondolom, inkább aludna már...

Ő sosem volt az a típus, aki a cicin nyugodott meg, nem igényli az elalvás előtti szopit, ahogy én látom- bár azért próbálkozom vele, mert nem árt, ha jut valami a pociba...
Egyébként mászik, mint a gép, s holnap lesz egy hónapja, hogy áll

Most már elég stabil, a kezén alig támaszkodik, leginkább teli talppal áll, nem lábujjhegyen. Sokat megy oldalazva a bútorokba kapaszkodva, és letérdelve csücsül le, ha már elfáradt

Ez jó, mert már nem kell a háta mögött lennem
Elég hosszúra sikeredett a rövid beszámolóm...