A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi! Köszi a tippet,meg fogom próbálni,bár alapvetően nem az ággyal van baja,mert születése óta abban alszik,hanem ahogy te írtad,nem tud egyedül elaludni. Most nagyon szívtelen anya voltam és hagytam őt sírni picit :arrow: eredmény:amikor felvettem,már az ölembe sem akart megnyugodni egyhamar :oops: Felvettem,letettem egy párszor,aztán egy idő után nem ellenkezett,hanem hagyta nyiott szemmel,hogy simizzem és most alszik :lol: De tudom,hogy ez még csak az eleje,sok hiszti vár még ránk....

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kérlek gondoljatok rám holnap, nagyon félek, még életemben nem féltem azt hiszem ennyire :( :( :(

Orsi sajnálom!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike! Nagyon szorítok,minden rendben lesz! Aztán gyere a hírekkel!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike

Hú, nagyon sokat gondoltam rád, és fogok is holnap.
Elhiszem, hogy félsz, én is rettegnék.
Vérzel még?Fáj valamid?

Ennek így kellett lennie, inkább most, mint hogy látszódott volna valami.
Szerintem aza fránya takonykóros vírus nem engedte kénylembe helyzekedni a babómat.
Remélem minél hamarabb örülhetek a kistesónak.
És imádtam terhes lenni , ha csak egy hétig tartott :wink:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Hol élsz, asszony?! Locsolásért csokit cserébe? Persze. Kb. 5 éves korig. Onnantól már zsé virítás van. :twisted: :twisted: :x :x :x :x :x

pagika! :)

Az is egy dolog, hogy hagyod őket egy kicsit "gyepálni egymást", és más a napirend kialakítása is. Mikor és mit egyenek, hármojukat egyszerre nem tudod etetni, fürdetés dettó, altatást is meg kell oldani. De még nem beszéltünk a magadra fordított időről, illetve annak a hiányáról ahhoz képest, mint amennyit szeretnél gondolom. :roll:
Szóval igenis, hogy de igen, megkalapozunk téged. :wink: De ha neked már unalmas mindig ezt hallgatnod, akkor nem mondjuk többet, ha szeretnéd. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

"És imádtam terhes lenni , ha csak egy hétig tartott "
Ez nagyon aranyos. :)

tike! :)

Szorítunk nagyon! :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
200907?

Orsi:
Sajnalom, hogy most nem jott ossze a kisteso. Talan majd a jovo honapban. :wink: Csak pozitivan.
Ja es nagyon jok a kepek. Odett tunderi kiscsaj. Te pedig igazan jol nezel ki. :D

Tike:
Megy a drukk holnapra. Ne felj, minden rendben lesz.

Timi:
Nalunk is jol telt az unnep, bar nem sok idot tudtunk egyutt tolteni mert Apa dolgozott ejszakankent, de azert penteken elmentunk az itteni Tropikariumba es nagyon jol ereztuk magunkat. Meg tegnap is itthon volt velunk. Ritka alkalmak egyike volt. :D

Kép
Kép
bucus80

Tike: megy a drukk. Érződik a szavaidból is a félelem, reméljük alaptalanul.

Bond: köleskása: nálunk nem hígította, de lazította a székletet. Nem tudom, ez így érthető-e?
Nekem most is a Liptaiékat hozta be első képnek.
A második linket meg - a fejlődési rendellenességekről nem nyitotta meg a gépem.

Mai mérés eredménye.
9 hós adatok:
72 cm és 9350 gramm.

Kép
Kép]
hendegabi

ÚÚÚ Tropikárium!!!Imádtam,majd akarunk még menni.

Conversano:addig addig nézegettem a rólam elkészült fényképet,h elbizonytalanodtam..mert most felteszem,és Te elismered h kövér vagyok??? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Azon a képen tényleg nem néz ki kövérnek a karom,azért azt tettem oda fel! 8)

Tike:Drukkolok nagyon!!!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Köszönöm, nagyon sokat jelent ez nekem!

MA voltunk tanácsadáson, 8 hós adataink:
8490 g és 74 cm - azt hiszem magas csaj lesz Hédiből :D

Olyan hisztit levágott ma dokinéninél,hogy én is csak lestem :oops: A váróban nagyon jókedvű volt,pasizott,vigyorgott,integetett. Amint bent letettem az asztalra,sírni kezdett.Amikor megakarták nézni a torkát összeszorított szájjal ordított,csapkodta a fejét, amikor lefogták, akkor meg rögtön hasra akart fordulni :roll:

Alvás és evés nálunk is necces mostanában...
Hédi 6-7 körül kel és szopizik,
9-10 körül gyümi - általában 200g, de bármennyit bevágna,csak akkor nincs ebéd :twisted:
tízórai után kb 1 óra alvás
12-13 körül ebéd kb 200g főzelék, de van,hogy csak 100.Ez többnyire husis főzelék + ebéd után szopi és cicin alszik el :roll:
15-16 körül uzsi: tejpép vagy gyümi
18-19 körül vacsi: főzelék,de ez nem husis
20 körül fürdetés, utána szopi

Amióta bevezettük a második főzeléket ismét jól aludt,egész addig amíg meg nem tanult felülni ( 1 hete) Azóta nagyon nehezen alszik el és éjszaka is van,hogy ül az ágyban,csukva van a szeme és sír :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi! Nagyon szépen köszönöm! Meg persze mindenkinek, aki segített!!!
Az a fura, hogy ezt pont most magamtól is elkezdtem csinálni, hogy megpróbálom őket nem álomba ringatni, csak addig, amíg ellazulnak és még nem alszanak, de már majdnem és úgy be az ágyba. És az esetek 90 %-ban el is alszanak rögtön utána. DE! ez csak a tojásoknál jön be. Nati kitartó nagyon... ő kemény dió lesz.
Amúgy cumiznak.
NÁlatok is úgy van, hogy ha éjszaka felébrednek és átmentek hozzájuk, akkor állnak a kiságyban, fogják a rácsot és úgy sírnak? Vagy csak az enyémek ilyenek?

Tike! Én is gondolok rád holnap!!!

Bond, áááá! dehogy unalmas!!! 8) 8) 8) :oops: :lol: csak nyugodtan... :lol:
Amúgy igenis fordítok magamra időt, pl. hajat is szoktam mosni, mikor már nagyon viszket és úgy érzem mások is laknak odabenn... (na, jó csak viccelek! nem kell komolyan venni!) Ez úgy jutott eszembe, hogy ugye nekem jó hosszú a hajam, amit a lányok nagyon is szeretnek, mert ha nem lenne állandóan feltekerve, akkor azt huzigálnák, meg tépkednék (nem tudom, miért írom feltételes módban, mert ez így van. Ki is javíthattam volna a szöveget, de nincs kedvem hozzá, bocsi! :D Már késő van és dilis vagyok!) Szóval le szeretném vágatni, de se Viktor, se anyukám nem akarják engedni, hogy levágjam, pedig már legszívesebben én nekiesnék.

Boo, az hagyján, én még a csokitojást is elfelejtettem.

Kép
pagika

Boo!

Én elmentem Botonddal játékot venni "nyuszira". Eredetileg valami jó kis puha barira gondoltam (mégiscsak húsvét), de ha a fiam tudna beszélni, nyílván a "kend a hajadra ezeket a vackokat" hagyta volna el a száját :? :lol: . Ehelyett választott magának egy ordenáré hangosan zenélő chicco "zenekart", amit a vásárlók nagy örömére fél órán át nyígatott a boltban :twisted: :lol: . Direkt nem vettem el tőle, annyira élvezte :twisted: :lol: . Szóval most már itthon nyígatja :? :lol: . Mondjuk nekem nincs igazából ilyen gondom vele, mert mióta meggyógyult, megint jófej lett, és ma is elvolt 2*1 órát a járókában :wink: :D . Szisztematikusan végigbabrál mindent, amit ott talál, de olyan tekintettel, mint valami APEH-ellenőr :lol: . Ilyenkor mindig kicsit bűntudatom van, hogy miért nem foglalkozom inkább vele, de mindenhol azt írják, hogy hagyni kell, hogy egyedül fedezze fel a dolgokat, és ne piszmogjak bele a "világába" (sőt, az a baj, ha egy baba nem képes egyáltalán elfoglalni magát), az ismerős anyák meg azt mondják, hogy örüljek neki, bár az övék játszana el így... :roll: . szóval akkor juhuu-juhuuuu :lol: . Persze egy óra után már ő is elunja a dolgot, és kikéreckedik "felfedezni" :lol: . Egyre kevésbé tudom leültetni, szóval leginkább fogócskázunk, meg bújócskázunk. Pitagoras tételét így csak később vesszük majd :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Tike!

Megy a drukk+++++++++++++++++! Tényleg ne izgulj, ez rutin dolog! Tudom, hogy neked nem, de a dokinak igen! Nem lesz semmi baj!!!!! :wink:
Botond a mászás után rendszeresen sírva-mászva fogadott éjszaka, és közben gyakorlatilag aludt :shock: . Fel kell ezt dolgozniuk, nekik ez hatalmas dolog :D .

Pagika!

Akkor jó felé mentek :wink: . Hidd el, kis lépésekben egyre könnyebb lesz! Ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, főleg nem hárommal :? .
Botond is tuti ezt fogja csinálni, mert most is négykézláb vár állandóan :( . Ha már rendesen tud állni, akkor tuti az lesz.... Mondjuk ritán sír fel éjszaka, olyankor is csak lefektetem, megsimizem, és vissza is alszik. Reggel meg happyn kel, nem tudom mi jön rá éjszaka. Mondjuk nagyon útban van a 6. fog :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!
Szívből szorítok++++++++

Orsi!
:(
Nekem is volt már ilyen egyhetes terhességem :?
Hidd el, nem a vírusfertőzés tehet róla, sőt, ha kicsit le van gyengülve az immunrendszer az elősegíti a megtapadást. Mesterséges megtermékenyítésnél gyógyszeresen gyengítik le, hogy a szervezet ne lökje ki az embriót. Szóval emiatt ne emészd magad.
Szimplán csak így kellett lennie valamiért, a szervezeted észlelte, hogy valami nem klappol. Legközelebb már minden rendben lesz :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok

Talán sokan adtok még bébi ételt picurotoknak.
Ezért fontos információ lehet nektek
http://tyukanyoponthu.blogspot.com/2010 ... ietel.html
napocska

Sziasztok!

Na most gondba vagyok: azt álmodtam h találkoztam Dodival,és hatalmas pocakja volt,és mondta h ápr.4-re van kiírva!!! :lol: :lol: :lol: Ez eddig oké,csak hogy úgy nézett ki mint Breki!!!! :lol: :lol: :lol:
Lehet h akkor mindkét helyen jön a kistesó??? :wink:
Unokatesómnak is megálmodtam h melyik napon születik a kisfia,hát meglátjuk.Lehet h teljesen mást jelent. :D

tímea83
Ajka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:13-kor.
Vendég

Ha valaki még nem találta volna ki önerőből: a véncsoroszlyadoktornéninél voltunk.
6 kilónak és 65 centinek titulálta Hugit. Ami annyit tesz, hogy 1 hónap alatt 24 dekát gyarapodott, és fel centit nőtt. Vélemény: jó-jó a 24 deka, de ennek kb. a kétszeresének örülne, annyit kellett volna. :shock: :shock: :shock: :x :x :x Anyád! Egy 9 hónapos gyerektől komolyan elvárja, hogy 1 hónap alatt fél kilót hízzon??? (Nem emlékszem, hogy nektek mennyit változott ebben a korszakban :oops: :oops: :oops: , de ne várjon már csodát. Oda-vissza átbeszéltünk már mindent, hogy mit egyen, hogy egyen. A Sinlac Manónál sem váltotta meg a világot, és Huginál sem teszi.
Igen, kb. 1 kilóval kevesebb, és 10(????? :roll: :roll: , ha jól emlékszem) centivel kisebb Hugi, mint amennyinek minimálisan lennie kéne. Nem, valóban nem fogja megháromszorozni a születéskori paramétereit. Pedig csórikám 3 óránként eszik "rendes" kaját, a kettő között meg szopizik. Tehát kb. másfél óránként etetem. :? :? :? )
Direkt meglobogtattam előtte a múltkori gasztroenterológusos papírt :twisted: , miszerint - elmondásom szerint- a gyerek kalória szükséglete fedezve van (kb. 800-at számolt), és ő sem tudott mást mondani, csak amit most is csinálunk.
Véncsoroszlyadoktornéni további megállapításai: fokhagyma feneke van, szép a pofija, a szeme, élénk tekintetű.
Meghallgatta a mellkasát is, de semmit nem hallotta a szörcsögésre vonatkozóan, amit korábban említettem neki. Pedig hétvége óta magától is csordogál az orra, és leszívni is van mit. Szopizni most nem tud annyira, mert nem kap levegőt, de azért megoldjuk. :wink:
És akkor még nem beszéltünk az elmúlt 1 hónap további fejleményeiről:
- köszönjük a mászásra vonatkozó kérdését. :twisted: :twisted: :twisted: Ezt már múltkori is megtette, és akkor is igen volt a válasz, bár kétségtelenül nem ennyire nyomatta :) .
- Azóta már fel is állt, és térdre ereszkedik le. :D
- Hátáról a hasára fordul. :)
- Kibújt a második foga is. :)
- Kajáztatástól függően képes (nagyjából) átaludni az éjszakát.
Nem foglalkozom vele, pláne nem idegesítem magam rajta, de: kapja be a hiányzó 24 dekáját! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Ez a keleti yeti valami elképesztően rusnya állat!!!

A dekákkal meg centikkel ne foglalkozz...
10 centivel nem lehet kevesebb Hugi, mert Lóci 73 cm és az 10 hónapos méret! (doktornénink szerint)
Vendég

tike! :)

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

hendegabi! :)

Köszi, értem. :wink:

Érdekes, mert többször is kipróbáltam, de nekem már a hajdúpétersarkakatát dobta a gép. A többi kép pedig mindig ugyanaz volt. :roll:

Mindegyik linket meg tudtam nyitni. :roll:

pagika! :)

Mindenki tépesse a maga haját! :twisted: :twisted: :twisted: Vágasd le és kész. :wink: Rád is rád fér egy kis változatosság, a hajadnak is jót tesz, és a családodnak sem árt egy kis "felfrissülés". :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Vééééééééégre, te is írsz megint! :) Nem is tudom, hogy mikor láttunk rólatok képeket. :roll: Bende nagyon aranyos ám! :wink: Kicsit gyakrabban is hozhatnál képet róla, hadd unjuk meg! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tejed? :?:

sillia! :)

Mondtam, hogy ebben nem vagyok biztos. :roll: :oops: De ha tényleg ezt mondta, akkor én nem mondok semmit. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Tímea!

Ámen az álmodra :lol: !
Képzeld én meg azt álmodtam meg nemrég, hogy a dokinál fekszem, és diktálom, hogy az utolsó menszi dátuma május 26. Ami azért nagyon komoly, mert március 31-én jött meg, szóval elvileg tényleg akkor fog megjönni (nekem általában pontos) :shock: . De ezt álmomban honnan tudhattam volna :roll: ? Mondjuk nekem a megérzéseim csapnivalóak (kivéve, ami Botonddal kapcsolatos), de ez nem megérzés volt, hanem álom, ráadásul lehet hogy a második bébinél is működnek az "anyai megérzések" :roll: :lol: .
Ja, és ha meg a következő hónapban jönne össze, akkor pár nap híján stimmelne az ápr. 4. :shock: :D . Szóval maradjunk annyiban, hogy tavaszi babánk lesz :lol: :lol: :lol: .
És persze szívesen leszek megint együtt terhes Brekivel, és sztem neki is megfelene egy tavaszi bébi, igaz Breki :wink: ? :lol:

Czigka!

Tud termelni a fiad :shock: :lol: :lol: . Nagyon édes, gyönyörű bogárszemei vannak :D ! Nagon bájosak vagtok a vízben :wink: .
A foga ráér, addig se kínozza őt :wink:
Hú képzeljétek, tegnap meséli a bnőm, hogy volt náluk egy ismerős a 7 hónapos kislányával, és az anyja simán a kezébe adta a pizzás csigát, aztán meg rárabolt a kókuszgolyóra :shock: . A kókuszgolyóhoz no comment :? , a pizzás csigára azt mondom, oké adjon a kezébe mondjuk a széléből, hiszen ha kenyeret ehet, végülis ezt is elrágcsálhatja, de a közepét :shock: ? Na, és ami ledöbbentem, mikor megláttam a kislányt (pont beugrottak valamiért): egy darab foga sincs :shock: . Hámánemazééér, de én nem adnék még kenyérhéjat se egy olyan babának, akinek csak ínye van :roll: . Vagy én gondolkodom rosszul?

Bond!

Törpikéket nevelsz, és kész :wink: :lol: . Tényleg oda kell rájuk figyelni, mert úgy tűnik nem túl kajaközpontúak :roll: , de ennél többet nem tehetsz :wink: . MAnónak főzd a kedvencét, Huginak meg csináld, ahogy eddig :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond: nem gondolkodtál rajta, hogy esetleg doktornénit válts?

Később megnyitotta, vszínű én gépemnek nem volt akkor szimpi.

Jeti: én sajnálom, szerintem ez egyszerűen valami torzszülött, nem új állatfaj.

ujjszopás: akkor jó, ha csak engem (mint szülőt) zavar, akkor nem zavar....
8)

Azért a köv. mondatnál kissé megzavarodtam:
[quote]H írta:a szopja az ujját, lassabban csökkentsük az etetések számát, míg végül beállunk a napi há- romszori főétkezésre.

Még kisiskolás korban is napi 5 étkezésről beszélünk. Nem?
Vagy a "fő" szóban van a kutya elásva?

Ikoka: enyimlány sem enni ma normálisan! :?

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi

Odettnek sincs még foga, de simán elnyámnyogja a kenyérhéjat, bulátát, kockázva szokta enni a sajtot, a főtt répát, csirkemellett is sokszor, sőt hétvégén odaadtam a pizzám szélét neki és simán ette, és nagyon ízlett neki.
Tényleg Árminon és Odetten kívül van még olyan baba,akinek nincs még foga?

Nem árulom el, hogy mennyit fogytam :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Majd , ha a célhoz értem, szólok :roll: :lol:

Most akkor vártok a tesóval, vagy ha jön , akkor had jöjjön?

Bond

Orvos emlékezetével nem tudsz mit csinálni. Szerintem mind egyforma, el vannak varázsolva. (persze mindig vannak kivételek :wink: )
A nődokimnál ugye csütörtök este voltam, pénteken délelőtt, mikor felhívtam nem emlékezett arra, hogy miért voltam nála előző este.

Czigka

Nagyon helyes kispasi a kisfiad, szépek vagytok :P .

Kép
Kép
orsi777

kicsidodi! :)

Persze, hogy oda kell figyelni a kajára. De nem lehetne egyben nézni a gyereket, és annak fejlődését? :roll: :?

hendegabi! :)

Majd biztos váltok, ha azt látom, hogy a későbbiekben sem áll a népszerűségi listám élén. :twisted: Hiszen a gyereknek sok baja lehet, a csecsemő és a kisgyerek kor csak egy korszak. Meglátjuk később milyen lesz. :roll: Idáig csak egy hülyeséget csinált, ahogy Manó fütyijével bánt. Még egy dobása van, és akkor kiesik. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ami meg időközben akadt azzal mindig szakorvoshoz mentünk, mert ő sem tudott volna mást mondani. :twisted:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Bond

Orvos emlékezetével nem tudsz mit csinálni. Szerintem mind egyforma, el vannak varázsolva. (persze mindig vannak kivételek :wink: )
A nődokimnál ugye csütörtök este voltam, pénteken délelőtt, mikor felhívtam nem emlékezett arra, hogy miért voltam nála előző este.

Az emlékezettel nekem van bajom. :roll: :oops: De a te orvosodnak viszont gratula! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Orsi

Én rólad álmodtam az éjjel de már nem tudnám megmondani hogy mit... :roll:

Czigka

Ujjmegevős kép :lol:

Tike???
Vendég

Sillia

Remélem nem rémálom volt :twisted: :lol: :lol: .
Volt locsolkodni Lóci?

Kép
Kép
orsi777

Locsolkodni nem. És már másodszor sikerült kibújnom a pacsuliáradat alól!
Tavaly arra hivatkoztam hogy terhes vagyok és rosszul leszek a tömény szagtól.
Idén arra hogy Lócira kerülne nagy része annak amit rámlocsolnak.

Így megúsztam a dolgot.

De ez a módszer csak akkor működik ha az ember lánya kétévenként teherbe esik :roll:
Vendég

Sziasztok !

Hendegabi : sajnálom, hogy picilányod sem eszik ma rendesen.

De képzeljétek, tegnap még nem akartam elszólni magam, de tegnap dél óta megint szépen eszik kanállal Zsombi. Ez egy puha, vagyis gumiszerű anyagból készült kanál és ezzel kezdtünk enni, úgyhogy visszatértünk a kezdetekhez. Gondolom, hogy ez nem sérti az ínyét és így szívesen eszik vele, habár már akkor tátogott a kajára , mint egy kismadár, amikor még nem érezte a szájában a kanalat. Szóval mostmár biztosan állíthatom, hogy az ínye fájdalma miatt nem akart enni. Most, hogy már tök szépen kibújtak azok a felső fogacskák (4), mostmár megint eszik. Nem eszik annyit, mint egy hónapja, de nem is erőltetem, ha féladag féladag, az is jó.

Továbbá még vannak fejlemények : tud már magától ülni és feláll, ha a kapaszkodásra alkalmas helyet talál. A segítséget örömmel fogadja, szinte kéri, hogy segítsek nehogy eldőljön. Olyan édes.

Így, hogy most megint eszik, szeretném leredukálni a tápszert, csak estére, reggel, pedig kap a cicből, amíg van, aztán majd meglátjuk.

Holnap reggel jön a védőnő hozzánk és meg fogom kérdezni tőle, hogy normális-e az, hogy tök sokszor visszajön egy kis kaja, bármi is legyen az.

Már olyan gyorsan tud mászni, hogy tegnap versenyt másztunk a szobában, körbe-körbe, annyira élvezte, loholt utánam, aztán előlem és röhögött.

Kép
ikoka7

Orsi!

Most akkor vártok a tesóval, vagy ha jön , akkor had jöjjön?
Pont így :roll: :lol: .
Hivatalosan várunk még 2-3 hónapot, és tényleg nem próbálkozunk direktben, viszont nem szedek gógyszert sem, szóval végülis becsúszhat :roll: :lol: .

Sillia!

De ez a módszer csak akkor működik ha az ember lánya kétévenként teherbe esik.
:lol: :lol: :lol:
Talán ez az egyetlen olyan érv, amit apa még nem hozott fel amellett, hogy miért legyen sok gyerekünk :roll: :lol: .
Tegnap azon ámuldoztunk mennyire csodálatos gyerekünk van ( :oops: :lol: ), mondom neki:
- Szerintem azért biztos van rá esély, hogy lesz még egy ilyen jó természetű gyerekünk...
Apa:
- Vagy kettő....vagy három.... :D :D :D
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy : még neked akartam írni, hogy tökre átézem a helyzetedet, hogy Petra nem akar enni. Tiszta idegbaj voltam 3 hétig, de gyorsan rendeződik remélem nálatok is. Nyugi! :wink:

Kép
ikoka7

, Dodi : tök jó hogy így áll Teapa a gyerekkérdéshez. Nálunk nem adottak a körülmények még, de pár év múlva mi is szeretnénk egy hugit vagy kisöcsit Zsombinak. Nagyon tetszett a múltkori hsz-od a "hogy altassuk el a gyereket "témához. Még Apát is odaültettem a gép elé, hogy elolvassa. Tetszik a felnőtt gondolkodásmódod az életről , a te korodbeli embereknek lenne mit tanulniuk Tőled. Anyukád büszke lehet az okos kislányára............ééés akkor most visszateszem a nyelvemet a számba. :wink: :roll: :D :D :D

Kép
ikoka7

Ikoka!

Juhuuu-juhuu :D :D :D
Máskor is ilyen szuper hírekkel gyere :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húúú, most láttam csak mit írtál :shock: :D .
Nagyon-nagyon köszönöm, annnyira jól esik, amit írtál, tisztára meghatódtam :oops: :lol: :D :D :D :D . A módszer amúgy "suttogós", nem saját fejlesztés, csak Dodi-féle értelmezésben/alkalmazásban :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek képzeljétek!!!

Sétáltunk Lócival a Rózsaligetben és egyszercsak szembejött velem Áfonya!!!!!

Majdnem elsírtam magam amikor felvettem azt a pici testet :oops:

Ragyogóan néz ki, meghagyták nőni a szőrét, látszik és érződik hogy rendszeresen fürdetve, fésülgetve van.
Boldognak és kiegyensúlyozottnak látszott a pici ebecske.
És póráz nélkül sétáltatták ami a jó gazda-kutya kapcsolat egyik biztos jele.
Örült nekem de nem nézett vissza úgy szaladt a bácsi után az első hívásra....

Ennek örülnöm kéne és örülök is, csak... egy picit rosssz érzés.
Most jöttem rá hogy igazából mennyire hiányzik, és hogy mi nem a legmegfelelőbben bántunk vele :oops:
Vendég

Jaj, sillia!
Majdnem elpityeredtem, ahogy megpróbáltam elképzelni. :( Azt hiszem erre mondják, hogy az egyik szemem sír, a másik meg nevet. :roll: Jó helyre került, jól bánnak vele. :) De ez nem azt jelenti, hogy nálatok nem volt jó helyen, nem bántatok vele jól. Csak ők jobban egymásra találtak. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sillia!
A szemem könnybe lábadt és a hideg kirázott. A legfontosabb, hogy jó helyre adtátok és szeret ott lenni! Persze elhiszem, hogy borzasztóan hiányzik.

Orsi!
Sajnálom, hogy így történt. :(

Tike!
Sokat gondoltam rád, remélem, hogy hamar jössz a hírekkel!

Nálunk Petra evése még nem rendeződött, 2 napig már egész szépen eszegetett, erre ma megint alig-alig.
Végül tegnap nem jutottunk el a tanácsadásra, de mindegy, mert a jövő héten mindenképpen megyünk.
Ma viszont voltunk a szemklinikán. A múltkori doktornő pont nem ért rá, mert egyetemistáknak tartott előadást, így egy másik nézte meg Petra szemét. Az már számomra is világossá vált, hogy ez mégiscsak árpa, ráadásul belső árpa. Új kezelés: kamillával kell borogatni (gondolhatjátok, mennyire egyszerű :shock: :shock: :shock: :shock: ) naponta sokszor és kaptunk 2 homeós bobyót.
3 hétig kell így csinálni, aztán meglátjuk.
3 verzió van:
- kifakad;
- felszívódik;
- el kell távolítani (mini altatásban) :( .
Remélem, hogy az első 2 közül valamelyik lesz. :roll: :roll: :roll:

És képzeljétek, az a doktornő, aki a múltkor megnézte, az előbb felhívott telefonon, hogy nem lát semmit a gépben, csak azt, hogy bejelentkeztünk. Elmeséltem neki, hogy egy másik doktornő megnézte, mert őt nem tudtuk megvárni, és hogy milyen kezelést javasolt. Én elájultam, hogy milyen jó fej, hogy így érdeklődik!

Kép
katy76

katy76! :)

Belső árpa? :shock: :?: A kamillát egyszer úgy emlegetik, hogy ne használd, mert allergizálhat, máskor meg ezt használd :? .
A 3. verziót talán hanyagoljuk. :roll: :roll:
Tényleg jó fej, hogy érdeklődik a doki néni, de semmi nyoma nincs annak, hogy ott jártatok? :shock: :?

Kép
Kép
200907?

Sillia

Áfonya :shock: :cry: :P .

Katy

Nem semmi a doktornő :shock: , ritka .
Remélem én is, hogy az első két pont valamelyike segít Petra szemén.

Kép
Kép
orsi777

Koszonom a valaszokat!

Holnap akkor el is kezdem adni neki a tejtermekeket.

Pussz Mindenkinek!

Kép
norkili

A Jeti él és élni fog: Kép Kép

:oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Sillia:Na???? :lol: :lol: :lol: Ne kímélj!!! :lol:

tímea83
Ajka

Timi :)

Melyik szomszédasszonyt kérted meg,hogy álljon modellt? :twisted:
Vendég

Conversano

Engem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Amúgy jól vagytok? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Huginak már nem folyik (koppkoppkoppkoppkopp) az orra. :) Viszont Apának kapar a torka, nekem kapar a torkom, és Manó is egyre többet tüsszög. Hurrá! :?

Kép
Kép
200907?

Tímea: eeeeeeeeeeeeeeeeez nem kövérség. Inkább csak jól-lakottság. :lol: :lol:
Lassan talán el tudjuk majd csípni egymást...... tudod, elmaradt a beszélgetésünk!

Sillia: pár hete jutott eszembe Almacsutka. Nem akartam fájdítani vele a szívedet, de azért örülök, hogy találkoztatok, és hogy jól van. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Bond

Nem tudom, hogy nálatok milyen bacit tanyázik, de nekem kb. 5 napig fájt a torkom, és tiszta takony voltam egy hétig, és egyszer csak, mintha elvágták volna, elmúlt.Régen nem így voltam beteg, ez már valami más.

Huginak örülök, hogy már jobban van KOPP-KOPP-KOPP, ti pihengessetek.

Reggel Odit megkérem, hogy a jövendőbelijének az okos kis buksijára küldjön gyógypuszikát :wink: .

Kép
Kép
orsi777

Conversano és Hendegabi:Ezen a képen annyi csalás van,h van rajtam az a sztreccs fűző szerű valami.Na de azért nem ötven kiló vagyok,és nem is hatvan..és így tovább!

Hendegabi:bepótoljuk,ígérem!Csak úgy szeretném ha nem két perc után rohannom kéne..Majd apát befogom addig h felügyeljen.

Tegnap besétáltunk a városba,hát van izomlázam!Nem figyeltem én h a bicikliút le van zárva több helyen,uh kommandóztunk rendesen mire beértünk.Azért jó volt ebben a szép időben,és találkoztunk barátnőmmel,vásárolgattunk egy jót,ez már rám fért.

Na mennem kell de még visszatérek...... :twisted:

tímea83
Ajka

Sziasztok! :)

TIKE???????????????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Tike

Türelmetlen vagyok már én is :roll: .

Bond