A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Sziasztok!

Bea ment mail a hétvégén! Megkaptad????

Gabi!
Köszi, ha minden igaz van itt egy jó üzlet, holnap megnézem hátha. Már ez az utolsó pillanat semmi ruhám nincs, de nem baj ez a legkevesebb.

Claire!
A kilóimról annyit, hogy 65-ről kezdtem lementem 60-ra és most vagyok 69. Hát ez rengeteg.A hányinger miatt sikerült így semmit nem tudtam enni csak csokit /nem olyan sokat/, Útálom a csokit de az legalább édes volt.
Most áttértem az abonettre.

Köszi Zsuzsi a gratulációt!

Zozo
Vendég

Sziasztok!

Vadvirág!
Örülök, hogy Márk jó sokat eszik. KépKép Jó nagyra kell még nőnie. Kép
Jázmin is hasonlóan jó evő? Ő szopizik? Kép

Szilvi!
Nekem nem megy a freemail. Nem tudok írni. Kép
Csütörtök? Kép

Eri
simones

Eri,
mehet a csütörtök!! KépKép
Szilvi
manoca

Szilvi!
KépKép
Eri
simones

Eri!
Jázmin is Milu rajongó, Ő most alkalmanként 140 g-ot fogyaszt, szintén naponta 6 alkalommal. KépKép

Vadvirág
Vendég

Még vásárló Kismamik Kép
itt van egy eladó PP Duette babakocsi, ha valakit érdekelne:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025595&la=38269061

magunkról inkább nem írok Kép

32+0

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mért, mi a baj?
Nagyon nyűgös vagy??
manoca

Aludtam vagy 3*1 órát Kép LeviBaba még mindig a lengőbordáim alatt, tudom, hogy szegénykéknek nincs sok helyük, de vagy nekik kényelmes, vagy nekem... és már most én maradok alul Kép Kép Kép Kép
Na, mindegy Kép még van min. 4 max 5,5 hetünk, ezt már féllábon is kibírjuk / akarom mondani alvás nélkül is Kép Kép

Egyébként visszamentem varrni... legalább lefoglalom magam. Ha nem kellene aludni komolyan semmi bajom nem lenne Kép Kép Kép
Ja, az éjszaka kiszabtam a másik manó bélelt gatyóját és kiskabátját... ha lenne hangtalan varrógép, akkor még varrni is tudtam volna Kép

Ja, lenne egy kérdésem:
A legutóbbi UHn Máté BPDje kisebb, volt, mint lennie kellett volna, de a fejkörfogata meg teljesen normális volt, vagyis laposabb a feje. ez lehet attól, hogy az ő oldalán alszom többet, és valahogy nyomódik a feje? Vagy a kettő között nincsen semmi összefüggés?

Orsi + 2 Kismaczkó

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bár már rég volt de a BDP az fejkörfogat, nem?? Vagy már teljesen hülye lennék?? Kép
Amugy nem félj, nem tudsz lapos fejet csinálni. KépNe felejtsd el, hogy ők vizben vannak, nem tudod őket annyira nyomni. Kép

Szilvi
manoca

Sziasztok!

Vadvirág!
Örülök, hogy szépen fejlődnek a babák. Kép
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy a szopit miért hagytátok abba? Elment a tejed a sok problémától?
Nincsenek újabb képek? Pl. az új kocsis sétákról? Kép

Orsi!
Én párnákat tettem maga köré, alá. Azért a legtöbbször sikerült olyan pozíciót találni, ami mindhármunknak jó volt. Kép Próbálj meg minél többet pihenni. Kép
Zoli (B) egyszer kinyújtozott felül. Azt hittem beszorul a kisfeje a bordáim közé. De megnyugtatattak, hogy semmi baja sem lesz. Kép Nem is lett. Kép
A mérésekkel ne foglalkozz, lehet hogy csak elmérte a doki. Kép A fiúk az utolsó hetekben már nem nagyon nőttek. Olyan értékeket mondtak, mintha visszafejlődtek volna. Kép De azért sokkal jobban jártak, hogy bent voltak a 39. hétig. Mikor megszülettek, lógott rajtuk a bőr. Kép (Viki 2,4 kg 50 cm, Zoli 2,65 kg 52 cm). De nagyon hamar felhízlalták magukat. A Viki fejkörfogata most is pici, szinte mindig az átlag alatt volt. Ilyen az alkata. Kép

Végre süt a nap! KépKép
Eri
simones

Eri Kép
Én a múltkor azt hittem, hogy a keze beakadt a bordáim közé... Kép majd a doki megnyugtatott, hogy bár én érezthetem így, valójában ez lehetetlen Kép Kép Kép Kép
Kb. plusz 10 párna van az ágyban Kép Kép napközben pihengetek... pihenek amennyit tudok Kép

Szilvi Kép
A BPD a halántékcsontok közötti távolság (kb. fejátmérő). Köszi a megnyugtatást.

Tehát aludjak azon az oldalon, amelyiken tudok... Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
és hagynak..Kép Kép
Érdekes lenne, ha október 22-én születnének meg a kis manók, pont a fiúk szülinapján. Kép Kép

Eri
simones

Eri!
Igen, így volt.
Először még simán ment, egyszerűen magától szökőkutazott a rengeteg tejecske, sőt vittük Márknak is rendszeresen a lefejt tejcsit.

Aztán amikor jött ez a tracheostoma dolog, na akkor hirtelen vége lett egyik napról a másikra.

Új képek egyelőre még nincsenek, de ha lesznek, szólok azonnal. KépKép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Sajnálom. De minden jó, ha vége jó. KépKép Már pedig jó lesz! KépKépKép
Várjuk a képeket. KépKép

Eri
simones

SziasztokKép
Bocsi, hogy ritkán jövök, de hát sűrű itt a programKépKépKép
VadvirágKép
Semmi baj, tápszerrel is ugyanolyan egészségesek lesznekKépKép Ügyesek vagytok nagyonKép Várom a további fotókát bár a mostaniakon is szép kerekek ámKép
SimonesKép
Mit nem irsz???? Ilyen értékekkel lógott rajtuk a bőr??? Szép, husikás babák voltakKépKépKép
OrsiKép
Nem tudod ellapitani a buksijukat, mert Ők vizben úszkálnakKép Nekem egy hónapig csak a bal oldalamon volt szabad feküdnöm(Gerikén), hogy Lillus keringését ezzel is segitsük és nem lett nyomika a fejeKépKépKitartás, már meghaladtátok az én szülési heteim számát és ez óriásiKépKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Hát én csodálkoztam volna, ha Vadvirágnak ennyi minden után még lenne teje....
Jaj, ez a mai nap is... Napok óta fájdogál a fejem, hol picit, hol jobban, most, hogy hazaértünk a sétából jobban! Kép Úgy utálom!!! (egyébként migrénes vagyok)

Krisztina
k78

Ja, a lényeget el is felejtettem! Akiknek egymásmelletti kocsija van...Nektek rendes gyerekeitek vannak? Kép Mert az enyémek, össze-vissza vannak benne, de soha nem úgy ahogy kéne. Általában hasalnak felém nézve persze... Na, meg, ha nagy véletlenül elalszik az egyik, akkor tuti, hogy a másik egyből belemarkol az arcába...
Lehet, mégis egymásutáni kellett volna?! Kép Kép Kép

Krisztina
k78

Doris!
Pedig lógott rajtuk. Kép Hosszú, sovány kis babák voltak. Kép Azt is mondták, hogy éheztek. Szerintem nem volt több hely. Kép

Krisztina!
Nekem is fájt a fejem ma nagyon. Ittam rá colát, nagyon "egészséges", de legalább hatott. Kép Ettől a hirtelen melegtől valószínűleg.

Eri
simones

Krisztina!

Egymásutániban is tudják rúgni egymást. Kép

Eri
simones

Krisztina,

nem kötöd be őket?? Hogy tudnak annyit mozogni különben??
A markolászás, verekedés meg csak rosszabb lesz Kép
Legalábbis nálunk. Volt egy idő, hogy elmúlt, de most megint előjött. Szegény Sári akkorákat szokott kapni!! És már vitatkoznak is, most hogy kezdenek beszélni. Az egyik tuti ellent mond a másiknak. Ilyesmi párbeszédeink vannak:
-Könyv becsuk nem.
-könyv becsuk de. Kép
Pedig alapban imádják egymást. Kép

Lányok,
ahol már nagyobbak a gyerekek, van vmi jó ötlet 2 éves szülinapra ajándék gyanánt???
köszi
Szilvi
manoca

KrisztiKép
Nekem egymás mögötti kocsim van, de nem hajlandóak másként utazni csak ha egymással szembe forditom Őket egyébként megy az ordibálás. Igy viszont ha Lillus fekszik (néha még ilyet is csinálKép)akkor előszeretettel rugdalja Gergő fejét mert Ő csak ülve hajlandó utazni viszont ha mindketten ülnek akkor egymás arcát, lábát markolásszák és mostanában jó kis csapatmunkában kikötözik egymás sapkáját (főként Lillus Geriét)majd Gergő leveszi a fejéről a sapitKépKépKép Ezen kivül egymás cipőfűzőjét is képesek kibogózni, pedig dupla masnira kötömKépKépKép Ennyire rendesek az enyémekKépKép
EriKép
Értem én persze, csak ezekkel a paraméterekkel mi három hónaposan rendelkeztünk és mosolyogtam mert az enyémeken tényleg lógott a bőrKép

doris

Kép Örülök neki lányok, hogy a mögötti se jobb! Kép

Szilvi! Eddig még nem kötöttem be őket, de talán itt lenne az ideje! Kép Nemsokára 7 hónaposak lesznek! Csak nem tudom, azt hogy viselik majd! A hordozóban is addig izegnek-mozognak, hogy kiveszik a kezüket az öv alól! Kép Ők ilyen ficánkák! Csak az a furi, hogy a barátnőm, akivel sétálok, neki 6 nappal fiatalabb a gyereke, na ő meg se mozdul egész végig, az enyémek meg......................

Krisztina
k78

Kriszti, Doris, Szilvi!
Hát ezek egyszerűen valami hihetetlen aranyos történetek!!! KépKépKép

Vadvirág
Vendég

VadvirágKép
Kivánom, hogy néhány hónap múlva már Ti is "csak" ilyen gondokkal küzdjetekKépKépKép

doris

Szia Doris! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni, sőt beszélni sem. Amikor hívtál, éppen fizettem egy ABCben, és ráadásul alig hallottam vmit. De vhogy volt egy érzésem, hogy Te vagy. Utána próbáltalak volna visszahívni, de a dög telefonom vhova eltűntette a számot, mert mostanáben gyengélkedik! Nagyon bosszantó, hogy ezen múlt. Jó, hogy vittél gélt, legalább kipróbálod. Nem tudom hogy szerezted, de ha bejön szeretnék segíteni, hogy a lehető legegyszerűbben, és az elérhető legolcsóbban vehesd! Claire
claire

Sziasztok!

Nekem is muszáj bekötnöm a fiúkat, különben kimásznak... Kép Érdekes, Zsófit sosem kellett bekötnöm, eszébe sem jutott ilyesmi.
Nekem van egymás melletti, és mögötti kocsim is, de mostanában az egymás mellettit csak akkor hasznlom, ha kocsival megyünk valahová, mert oda csak az fér be. Egyrészt keskeny már a hely benne, folyton átlógnak egymáshoz, másrészt elveszik egymástól a dolgokat, és folyton veszekszenek.
Az egymás mögöttiben nálunk mind a kettő előre néz, és így elég békés a dolog. Kép

Doris! Enyémek is egymás lábáról húzzák le a zoknit. Kép

Zizi
debyand

ClaireKép
Én is sajnálom de a nővéremen keresztül egy ismerősén át kaptam a gel-tKép Decemberben csak ünnepekre megyünk haza ezért valószinű inkább márciusban tudjuk összehozni a találkát. Sajnálom de nagyon köszi a segitőkészségedetKépKép Rendes TőledKép Milyen az autó???Kép Tudtatok már örülni neki?
ZiziKép
Úgy látszik ez a marakodás, veszekedés törvényszerű... Az enyémek olyan kis "töpszlik" még és mégis folyton egymás mancsából tépkedik ki a játékokat hiába va belőlük több is...Kép

Tényleg mit javasoltok babakocsi ügyben?: Az a helyzet, hogy Peg Perego egymás mögötti kocsink van aminek a vázára üres állapotba vagy az autósülést vagy a normál fekvőfelületeket tesszük fel. Vásárlásnál úgy oldottuk meg a dolgot, hogy vittük az üres vázat a csomagtartóban és az autós ülést rápattintottuk. Nos, hamarosan félő, hogy kinövik ezt az autós hordozót és akkor a vázra már nem tehető fel ülésként viszont a fekvőfelületek óriásiak, tehát vásárlás esetén képtelenség elvinni őket, mert akkor semmi más nem fér be a csomagtartóba. Most gondolkodtam esernyőre csukható ikerkocsi beszerzésén kizárólag futkosós vásárlás idejére. Szerintetek??? Vagy mást kéne néznem inkább?

Köszi előre isKép

doris

Sziasztok!

Emlékeztek Ribizlire? Kaptam tőle képet, gondoltam megmutizom nektek is.
A bal oldali Nóra a jobb meg Adél.

RékacsKép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

GratulálokKépGyönyörűekKépKép

doris

Szia csajok!
Nálunk a legújjabb, hogy ha Ricsike szól hogy pisilni kell, akkor a Barbika mindent és mindenkit félrelökve rohan és ráül a WC re.Mindenen össze tudnak veszni, de egymás nélkül nem bírnak ki egy percet sem. A múltkor a boltban Ricsike meglátta a tikk takk kánaánt és gondolta addíg üvölt amíg nem veszünk neki.Mire mi hogy fognyűvő manó lakik benne stb.... A lényeg a végén azt mondtam hogy otthagyjuk. Persze ez őt nem hatotta meg, de a Barbika rögtön odaültg mellé hogy ő is marad.
Még egy aztán befejezem. Anyukámnál voltak a manók és Ricsi még nem volt szobatiszta. Anyu mondta Ricsónak , hogy így nem mehet ám oviba, mire Barbus: akkor majd én azért elcipelem.És a slussz poén, hogy 5 nap alatt az én kisfiam teljesen elhagyta a pelust.
Arra leszek kíváncsi, hogy az oviban mennyire fognak összetartani, ha ott lesz a sok játszópajtás.
Bea nálatok a csajszik együtt vannak a bölcsiben vagy elvegyülnek a tömegben?
És az ovisok?
Szia Dorisz még nem is köszöntem!!!
puszi CSilla
bim_bam

Ribizli!
Aranyosak a babák! KépKép

Vadvirág
Vendég

Szia Ribizli! (Imolyozs, továbbítanád, ha R. nem olvasná?)
Nagyon aranyosak a kislányaid, kicsattannak az egészségtől és az életörömtől! Ha ráérsz egy kicsit netezni mellettük írhatnál róluk! :-)

Nálunk nagyon nyugiban elvannak a babakocsiban, semmi gond nem szokott lenni. Nagyon szeretnek beülni, maguktól bemásznak a korláton keresztül, és alig várják, hogy induljunk. Ha a másik még nincs ott, paskolják a mellettük levő ülést, hogy oda üljön be a tesó minél előbb. Útközben ülnek pelussal a kezükben és szopják az ujjukat, nézelődnek, ugatnak a kutyáknak. (Egyelőre még nem beszélnek, de kutyául már perfektek! :-) )Persze alapvetően nagyon nyugodt, békés természetük van, amit nagyra értékelek, főleg a nővérük után...

Marcsi!
Mi van veletek? Bölcsi, munka? Főleg ez utóbbi érdekel... Vajon milyen x év otthonlét után újra beilleszkedni a munka világába - ami egy másik bolygó szerintem a gyerekneveléshez viszonyítva.

Böbéről nem tudtok valamit? Esetleg Erika, nem tartod vele a kapcsolatot? Régebben olyan aktívan írt és jó lenne olvasni Eperkéről és Szederkéről!

Éva!
Mi újság a költözéssel? Lenne egy csomó ruhánk vissza, átvigyem a mamádhoz? Egyébként mindegyiket köszönjük!

További jó délutánt/estét, sziasztok!
Mimóza
mimóza

Sziasztok!

Ribizli!
Aranyosak a manók!KépKép

Csilla!
Ez a WC-s történet de nagyon ismerős!!! Mintha csak a gézengúzaimról írtál volna!KépKép

Mimóza!
Marcsi hétfő óta melózik, az mondja nagyon rendesek vele, egy tök "lebutított" (az Ő szavaival élveKép) mköre van, ami most jól jött - jókedvűen nyilatkozott az új helyzetről.Kép
Mondjuk, ha többször betegek lennének a gyerekek, lehet, hogy a kollégák nem lesznek majd ilyen kedvesek... Ez már "gonoszkodás", de szerintem így van ez manapság.Kép
Adja az ég, hogy ne tudjuk meg mi lenne olyankor - hiszen az azt jelenti EGÉSZSÉGESEK a manók!KépKép
Böbéről én sem tudok semmit amióta nem jelentkezik a topicon. Bár a telefonszáma megvolt régebben, de sehol nem lelem, így felhívni sem tudom.Kép Remélem csak a gyerekekkel járó feladatok nem engedik a gép elé, s nincs semmi baj...Kép

Éva!
Tényleg, mikor költöztök??
Fotókat kérünk, hogy csorogjon a nyálunk a családiház után...Kép

Na indulok a bölibe, további szép napot!

Erika

KépKép
herika

Sziasztok LányokKép
Este is próbáltam irni, de nem sikerült...
Szia CsillaKép
A Ti történetek is aranyosKépKészülhetek...Kép
MimózaKép
Mi még nem is ismerjük egymást... Szia Nektek isKép Az én babáim a 31. héten születtek, Ti mekkorák voltatok? Nagyon szépek a fotónKép
Visszaolvastam egy kicsit és láttam a kérdésed. Én szeretnék otthon maradni Velük amig tudok. Remélhetőleg sikerül, bár ha valaha elkezdünk épitkezni akkor majd meglátjuk...Kép
ErikaKép
Hogy viselitek a bölit?

Zsuzsáékról van hiretek? Hogy vannak a babák és Ő?Kép
Ebattáékról tudtok valamit?

Képzeljétek! Lilluskának jön a harmadik fogacskája pedig már úgy izgultam mert két héttel ezelöttig még csak egy foga voltKép

Egy kérdés a tapasztalt anyukáktól: Miként tudnám leszoktatni Gergőt a "harapásról"? Hónapok óta tátott szájjal közelit a nyakszirtem felé amikor felveszem őt és bizony elég fájdalmasan ráharap a vállamra, nyakamra...stb.de gyakran igy játszik, hogy tátott szájjal kúszik Lillushoz vagy hozzám. Természetesen számlálgatom, hogy nem szabad de fogalmam sincs mennyire fogékony erre...Kép Úgy vettem észre, hogy a nem szabad kifejezést kezdi megérteni, vagyis, ha tilos hely felé közelit és rászólok, akkor a kezére hajtja a fejét és úgy kezd "sirni".

doris

Szia Doris,

Tuti tippem nincs, de az biztos, hogy határozottan rá kell szólni, hogy nem szabad és hogy anyának fáj. Látnia kell, hogy komolyan gondolod és mérges vagy, mert ha csak mosolyogva csóválod a fejed, nem fog komolyan venni. Mondjuk igy se mindig, de idővel jobb lesz. Kép Nagyon sokáig próbálkoznak, nézik, hogy hol a határ. Az enyémek is még mindig csinálják, pedig ők már mindent megértenek és százszor el lett mondva, hogy ezt vagy azt nem lehet. És mégis. Csakazértis. Kép

Szilvi
manoca

Sziasztok!Kép

Jövő héten töltjük a 24.hetet, nem mesélnétek kicsit a terheléses cukorvizsgálatról?KépTudtommal 24. hét után esedékes.
Mi várható?
köszi
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Nekem a cukross lötty Kép variáció volt. Ilyenkor van egy pohár vized meg 75 gr cukrod, ezt összekeverik és meg kell inni... ha ilyen lesz, akkor egy fél citromot vigyél magaddal, mert azzal ihatóbbá válik. Ez után 2 órával veszik le a vért.
A másik lehetőség a próbareggeli: 1 zsömi + 2dl tej. Ez után úgy tudom 1 órával veszik le a vért.

A mi napjaink jobban telnek, ugyan a bordám Levi pozíciója miatt szinte már folyamatosan fáj, de állva még kényelmes Kép
Megjött a bababútor, így holnapra készen lesz a kicsik szobája. Majd dobok képet.
Kórházi csomi még nincs összerakva, de most már tényleg lassan annak is eljön az ideje.

Orsi + 2 Kismaczkó
32+2

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Olyan jó olvasni a gyakorló anyukák történeteit!!!
nemsokára ránk is ez várKép

Kirri Kép

nekem már kétszer is volt a cukros lötty variáció, legtöbb helyen ezt alkalmazzák - bár a másik szerintem kellemesebb és egyszerűbb is...
ehhez kellett 75g gyógyszertári cukrot vinni és nekem citromot sem lehetett rakni bele, mert az állítólag befolyásolja az eredményt.
Szóval jó kis lötty - megáll benne a kanál!!
Csak kérd meg őket, hogy keverjék be neked, mert én magamnak kevertem és cukortömböket kellett lenyelnem KépKép

OrsiKép

Örülök hogy jobban vagy, már nincs sok hátra!!
Mikor kezdődtek ezek a drasztikus kényelmetlenségek? Pár hete még teljesen jól bírtad...csak, hogy tudjam mire számítsak Kép
Jó nektek, hogy kezdtek készen lenni, mi még nem tartunk sehol, most kezdjük csak...pedig még kisebb átalakítások is lennének a lakásban stb...
Mennyire vagy mobilis? jársz-kelsz még? vezetés?

Rita
26+3
trus

Rita Kép
Szerintem a 30-31. héttől rosszabb. Addig én egyáltalán nem éreztem magam terhesnek Kép De most is csak az éjszaka rossz. Nappal még varrok egész nap, simán tudok ülni, kimozdulni itthonról. Estére persze azért elfárad az ember pocija, lába, így én a hírektől (18.30) szoktam ágyban lenni.
Ne aggódj, ilyenkor még nekünk sem volt meg semmi. 30. hét után vettük meg a babakocsit és az összes gyerekcuccot.
Mobilisnak még maximálisan az vagyok, elmegyek bárhova. Az emelkedőn szuszogok, de ez már régóta így van.
A kiskocsitól pont 1 hete váltam meg. Nem a pocim nem bírta, hanem valahogy a rossz üléstől a hátamban egy pont... állítgattam az ülést, de semmitől sem lett jobb. Aztán rájöttem, hogy a probléma oka, hogy az ülések egy picit hátrafele lejtenek, és ez ilyenkor kijön, hogy sokat számít. Tehát 31+2ig tudtam gond nélkül vezetni, de ekkor erről le kellett mondanom.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KismamikKép
Köszi az infót a cukros löttyről..

OrsiKép
Te már mindjárt anyuka leszel, alig van hátra valami.azért így is sokáig bírtad panaszmentesen.
Nekem már most akadnak problémáim,ha az emeletre felmászok, lihegek-pihegek.
Éjszaka még eddig jó, megy háton az alvás és oldalt is, de félek, hogy nehogy oldalt megnyomjam a babákat.A védőnőm azt mondta háton alvást mellőzni, de miért?Az is nyom valamit?

RitaKép
Láttam a 23.heti pocakfotódat, Te is rendesen gömbölyödsz, helyes kismama vagy.Babacuccokkal hogy álltok?
Mi csak apránként és óvatosan.Amúgy most fejezik be a konyhát és fürdőt, pár hete őskáosz van nálunk.
pusz mindenkinek

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Kitartás pocakosok! KépKépKép
Visszasírjátok még ezeket a kényelmetlenségeket. KépKépKép

Kirri!
Én megúsztam a cukros löttyöt. Szerencsére itt Zuglóban a próba reggelit alkalmazzák. Kép Itthon elfogyasztottam, és 1 óra múlva levették a vért az SZTK-ban. Ez az 1 alkalom volt, hogy soronkívül bemehettem. Kép Különben mindig végig kellett állnom a sorokat. Kép

Tegnap találkoztam 8 hónapos vegyes ikrekkel. Kiderült, a közelünkben laknak. Azt tudtam, hogy kis utcánkban 4 ikerpár van, 2 lány és 2 fiú páros. De velük csak most találkoztam. Ők pár utcával laknak csak arrébb. Nekik is PP kocsijuk van. Kép A kb. velük egyidős lányoknak viszont olyan, mint Orsiéknak. Kép

Eri
simones

Lányok!

Kicsit megkésve, köszi az alvással kapcsolatos válaszokat. Kép
Aki még nem írt, mindenkinek már nagyon régóta alszanak a csemetéi egész éjszaka?

Más: Megy valaki árulni ill. vásárolni a Récseibe most hétvégén?

Zsuzsi!
Az iker.lap.hu oldallal mi van? Egyre nagyobb az igény rá. Kép
Nagyon eltűntél. Remélem nincs gond, csak elkezdődött a suli.

Eri
simones

Sziasztok Lányok!

Vasárnap eljön a várva várt nagy napunk!!!! Költözünk!!!!!! Most szét lesz szedve a gépem egy pár napig, de aztán beindulok és végre lesz külön szobám a gyerekektől és lesz időm esténként egy kicsit internetezni.

Majd rakok fel képeket is.

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

Ez nagyon jó hír!!! KépKép
Irigyellek! Kép
Kíváncsian várjuk a képeket. Kép

Eri
simones

EriKép
Bocsánat, talán nem olvastam még vissza elég alaposan... Megtennéd, hogy felteszed újra az alvással kapcsolatos kérdésedet? Szivesen válaszolok...
ÉvaKép
Hát ez fantasztikus!!!KépKépKép Le a kalappal, ügyesek vagytokKép Megy a drukk, hogy simán és gyorsan menjen a költözésKép Várjuk a beszámolót és a képeketKépKépKicsit én is irigykedemKépKép
KirriKép
A háton alvást azért nem javasolja a védőnőd mert - idővel majd Te is tapasztalni fogod - neheziti a légzést és ezzel a keringésüket is de amig kényelmes ne idegeskedj, a szervezeted majd időben jelzi a dolgotKép
TrusKép
Ti is babáztok majd hamarosanKépMeglátod nagyon gyorsan repül az időKép Jó készülődéstKép
SzilviKép
Köszi a harapással kapcsolatos tanácsotKépAkkor jól gondoltam, hogy csak ezt tehetem...és reménykedem, hogy leszokik rólaKép

doris

Eri Kép
valószínüleg igazad van Kép te már csak tudod Kép
visszasírjuk mi még ezeket a nyugodt csendes napokat Kép

KirriKép
az a pocak ott semmi mostanra akkorára nőtt, hogy borulok előre tőle Kép
egyébként cuccokkal nagyon sehogy sem állunk, majd ha befejeztem a munkát talán lesz rá végre idő ( kb. 2-3 hét még)...
rucik azért már vannak, bár még nem láttam őket, de a sógornőmnek gyerekruha boltja van sok bébicuccal és tett félre egy raklap ilyesmit, úgyhogy abban nem lesz hiány!!

Voltam ma a védőnőnél és tök oda volt, hogy minden milyen rendben van - vittem a leleteimet is - se cukor / se magas vérnyomás + zárt méhszáj..
szóval megdícsért - még a 9,5 kg. plusszra is azt mondta nem gáz...
nagyon büszke voltam magunkra Kép
csak maradjon így még kb 9-10 hétig!!!!

R
trus

Sziasztok!
Regina vagyok, már jártam itt nálatok régebben, úgy május vége felé, de aztán beszálásoltak -koszt kvártély- az I sz. Női Klinikára. Nem volt semmi, de nem is az a lényeg, hanem hogy lett három manónk: MIlán, Zsombi, Benjámin, és most nagyon vágynánk egy használt hármasikres babakocsira, mert az újaknak horror ára van.
Ha tudtok segíteni, légyszó jelentkezzetek.
Nagyon várnánk valami visszajelzést.
Előre is köszi: Maroevich Család
m.:06-30-522-7796
rregin@freemail.hu
r_regina

Sziasztok!

Eri! Igen, jól látod! Kép Az enyémek kb 3 és fél hónapos koruk óta átalusszák az éjszakát...
Amúgy én is mostanában találkoztam egy fiú-lány ikerpárral, 1 évesek és itt laknak a környéken! Kép

Na, nálunk az öv még nem jön össze, nem hagyják, egyből hasrafordulnak stb...

Zsuzsitól már én is akartam kérdezni a lapot!

Krisztina
k78

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! MÉg fel sem fogom, hogy van egy gyönyörű házunk (igaz még félkészen), de a miénk! Már alíg várom a vasárnapot. Az új ház mellé egy új kiskutyus is érkezett. Egy "lelkiismeretes gazdi" bedobott a kerítésünkön egy kb. 5-6 hetes kiskutyust, szóval már négy kutyusunk lett, de nem volt szívem az utcára tenni. Elfér a kertben, a gyerekek meg nagyon boldogok , hogy lett egy újabb játszótársuk.

Éva

Kép

Kép
éva75

ReginaKép
Szivből gratulálok a három gyerkőchözKépKép Sajna babakocsi ügyben eddig nem hallottam semmit, de ha látok bárhol akkor szólokKép Irj néha magatokról ha időd engediKép
ÉvaKép
Átérzem az örömöd bár az önálló lakástól még nagyon távol vagyunk, de a gondolat az itt motoszkál...KépKép Legyetek nagyon-nagyon boldogok az új otthonotokban és várunk minden beszámolót meg fotót is a házról, gyerkőcökről, kutyusokrólKép
KrisztiKép
Irigylem az átalvásos éjszakáitokatKép

doris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: