Hahó!
Ma reggelre meglepett a drágám: miután éjjel álmában először az oldalára, majd hasra fordult, ma már rutinosan csinálja a fordulást, mintha mindig is csinálta volna
Viszont ma nem sok időt hagy a dolgaimra, délután hazautazunk húsvétra a szüleimhez, pakolni is alig tudok, egyik kezemben ő, a másikkal pedig rendezkedek
Jó, hogy szóba jött a bukás, mert nálunk is ugyanez van: eddig kajálás után egy óra hosszáig még nem tettem hasra, mert akkor minden kijön (amúgy is szokott, függőlegesben is, mint Dávidka, de ha a hasán van, akkor nála is brutális mennyiségek), na de most, ha már magától hasra vágja magát, nem tudom, mi lesz... hátha idővel most már ez is elmúlik...
Nálunk a kóstoltatás pont fordítva van, Bene élvezettel cuppogta tegnapelőtt a baracklét, a múltkor is az almát (és sóvárogva nézi, ha előtte eszünk

), de mivel nekem úgy tűnt, utóbbi szorulást, előbbi pedig pocakfájást okozott, én egy darabig most nem próbálkozom. Úgy tűnik (kopp-kopp-kopp), még elég a tej, majd egy pár hét múlva újra előveszem a kérdést.
Sajnálom, hogy Vince és Anna is így tiltakozik az ízek ellen

Én megértem Krisztit, miért teáztatja néha Annát, bizony jön a jóidő, amikor nem árt, ha már könnyen elfogadják. Nálunk a lakásban néha már most is olyan meleg van napközben (napsütés+fűtés), hogy mikor nyűgös volt, adtam neki egy pár kanál forraltvizet, simán lehet szomjas.
Szóval ez a hozzátápi tényleg kész rejtély, az összes új trenddel, mindenki mást mond (ezt a glutén-dolgot már én is hallottam), és igaza van Móninak, gyerektől is függ. Benének ezek szerint még nem érett hozzá a szervezete. Figyelni kell a babák reakcióit, aztán szerintem alapvetően úgy is ők diktálják a tempót, akarhatunk mi akármit....
Móni a foltot mivel próbáltad kiszedni? Nekem bevált a Vanish szappan a tejfoltokra, amik nem jöttek ki simán mosószerrel.
Én is csak a cumikat, kanalakat főzöm ki, a plüssöket időnként kimosom, a nem moshatókat pedig forróvízben elöblítem. Ti mit csináltok a vízkő ellen? A frissen kifőzött cuccokat muszáj vagyok vasalt pelenkával még áttörölgetni, mert mindenre kiül a vízkő
Vick, grat a takarításhoz, pláne mindezt úgy, hogy Vince még nyűgös is volt, le a kalappal Előtted

Én ablakot már pucoltam, de még tovább nem haladtam, a csempék eszembe se jutottak

, pedig nagyon rájuk fér...

Még jó, hogy eszembe juttatad
Zsófi tényleg nagyon tündéri, és Annácska is, nagyon csajos a fülbevalóval!
Olyan gyorsan nőnek, szinte hihetetlen mennyit változnak pár hét alatt... a sajátján nem veszi észre annyira az ember, a más babáján annál inkább
Kati, grat a kicsi fogakhoz!
Etetőszékben már ülhetnek a babák? Ezt nem tudtam.
Tegnap voltunk ortopédia-kontrollon, minden rendben van szerencsére

Önálló járáskor kell újra menni. Biztos ott kapott Bene a forduláshoz
Kitartást a nyűgösséghez, remélem gyorsan múló dolog!
Megyek, gépelés közben betoltam az ebédemet, most folytatom a pakolást...
Ha nem tudnék jönni, mindenkinek áldott ünnepet!
Puszi,
Ági