Sziasztok!
Még élünk...
Sajna Levi benyalt vmit, sztem tőlem, mert én kezdtem, de neki hirtelen lett 39 fok fölötti láza persze múlt hét csüt. Pénteken még nem látott semmit a dokinő, nem is kaptunk semmit, de szombatra annyira rossz lett, hogy már csak cicahangon, csukott szemmel sírt szegénykém.
Szóval majdnem mi is kórházaztunk egyet, de előtte antibiot saját recire elkezdtük. Ez ment 4 napig, mostanra már láztalan szerencsére és bűnrossz, aminek kivételesen örülök.
Mindketten fulladunk még rendesen, de már sokkal jobb a helyzet!
Tegnap már téligumit cserélt apósoméknál, hát, én még ilyen koszos gyereket nem láttam, de az a fej! Meg ahogy magyarázta hogyan kell utána nekem...persze minden gumit végigcsókolt kb. de annyira odavolt, hogy öröm volt nézni!
Emellett minden napra jut ezer dolog, csak két oldat írtam tele hogy miket kell még megcsinálnunk.
Valószínű, belevágunk a füriszobába is, ami miatt költöznünk kell egy időre. Péter nyáron akarta, de mondtam, hogy harmincx hetesen már nem tudok utána malterport vakarni a falakról, tehát minél előbb kellene.
Közben ugye itt a kert, ezer teendő, de a tűzhely már kész! És a gyerekszoba dekor is! Haladunk, majd hozok képet, de ezer éve nem fotóztam semmit, gyakorlatilag csak este zuhanunk be az ágyba, addig erőltetett menet vmi azt súgja, hogy most kell, mert el leszek tiltva később!
Képek szuperek, nem is merem felsorolni, mert csak kihagynék vkit. Pocakos, újfrizkós, csak úgy képek is!
Emma arcocskájának jobbulást!
Meg a betegeknek is!
Pöttöm, nagyon sajnálom a dolgot! Hova költöztök? És miért Ti???
Zsófi, mi a baj?
Szisz, köszönjük, de nem tudom, hogy alakul a jövő hét. Várom a füriszobást, meg akkor már apa sincs szabin, szóval nehezen jutnánk le már, de nem zárom ki teljesen.
Szupi az új homokozó!
Amúgy a játszótérhez mennyi volt a faanyag és honnan szereztétek? Az is rönk? Mert mi most abban gondolkozunk, hogy összedobjuk szüli, név napokra, stb....És a hozzá való tappancsokat, stb....?
És persze nem utolsósorban: Peti nagyon nagyon szép baba, Julcsi, büszke mami lehetsz és grat!
Na, mennem kell mert ma is megyünk el itthonról....
Nyáron mi kétszer is lenn leszünk É-Balatonon ha minden igaz, olyan jó lenne talizni ott is. Örvényes, Csopak, Tihany a célpont, ha Isten is úgy akarja. És a veszprémi kórház....

Tényleg, szült ott vki?????Tapasztalatok?????
Juj, a fiúk ölik egymást....
pusz