Vok,
köszi szépen!
amúgy a kiegészítőkkel lesz ennyire drága ez a járgány sajnos..

mert a váz mózessel és sportrésszel "csak" 88ezer pénz..
Tök érdekes, amikor írjátok, hogy kinek mi vált be pl Voknak a baracklé. Ilyenkor belegondolok, hogy mi van akkor, ha pl épp nem iszol baracklevet, akkor nem tudod meg, hogy ez a tuti tejserkentő cucc.. Kíváncsi vagyok nekem mennyi melléfogásom lesz mire rájövök majd ilyen dolgokra..
Vok,
kívánom, hogy mielőbb jöjjön rendbe a lábad!!
óóó bakker, ti szexeltek???!!!

na nem mintha gond lenne csak ezt tudná meg András, tuti irigykedne, merthogy én annyira nem kívánom, hogy csak na… nem tudom elképzelni, hogy amíg a kisfiam ott van, addig „rosszalkodjunk”… nem tudom miért, gondolom ez mindenkinél más… habár jobb lenne, ha az agyam ki tudna kapcsolni, és szexistennő üzemmódba kapcsolna, mert Szegény Andrásnak eléggé hiánya van…
lkNyuszika,
örülök, hogy tetszett a kiskori képem..
biztos nagyon édi lesz a kishölgyetek a fülbevalóval
Nanetto,
átérzem a helyzetedet, jobbulást kívánok!!
Foltivspicur,
bírom a hozzáállásodat a f.vizsgádhoz, jó fej vagy!!!
majd legközelebb

amúgy hol csúsztál el?
nekem anno majdnem ott lett bukta, hogy az egyirányúból jöttem ki, balra mentem, de nem soroltam bal oldalra, de szerencsére még időben kapcsoltam.

szóval sikerült elsőre, de a vizsgabiztos azt mondta, hogy diszkóba azért ne kocsival menjek..
de tényleg gyönyörű kiscsajszitok van!!
Detti_10,
köszi a kocsidícséretet, az igazság az, hogy nekem is a kék tetszik egyre jobban
amúgy sajnálom, amik veled történtek korábban, és egyszerűen nagyon jól leírtad amiket gondolsz a témáról, teljesen egyetértek, habár az, akivel ilyen még nem történt, bele sem tud gondolni a másik lelki világába…
Talinn,
neked is köszi, örülök, hogy tetszik a kocsi!
nekem meg te tetszel, nagyon szép kismama vagy
Vok,
te aztán jót buliztál este (hajnalban).. Grace kliniát nyomtál?
Nanetto,
sajnálom a barátnőd depijét, de hidd el a depis begubózódásból nagyon nehéz kimászni, sajnos tapasztalatból mondom…
ja, és migrénes dolog tuti nálad is ez a nemlátás, nekem is így kezdődnek a migrénjeim, aztán kézbénulás, meg hányás, nade ezt már ezerszer leírtam…
a lényeg, hogy ha eddig neked nem volt ilyen, sztem a terhességi hormonok okozzák, és a kiscsajszitok születése után sztem biztosan elmúlik. addig meg kitartás, ilyenkor feküdj sokat, a sötét szoba is segít!
Ezek a falmatricák nekem is nagyon bejönnek
oké Foltivspicur, már megvan min csúsztál el…
Jenny,
Andrásnak is a bézs tetszik jobban!
Hari,
sajnálom a veszekedéseteket…
alvás:
bakker lányok, mindenkitől azt olvasom, hogy szarul alszik. ez valami kór?!
amúgy én ezen a téren jól vagyok.
babamocorgás:
na ma megint nem valami aktív…
mondjuk rengeteg dolgom is volt, rohangáltam egész nap…
Hari,
tök jó, biztos izgatott vagy, hogy mit fog szólni Lili a cangához
aranyos agy, hogy tetszik a kiskori képem
amúgy már Andrással meg is beszéltem a jövő hét keddet, mi ott leszünk.
Jön még valaki lányok, innen?
Konkri, Vok,
tök jó dolgokat írtok hasfájásra, remélem ez a topik még nagyon sokáig fennmarad, és majd kérdezhetek tőletek, ha már Dávid kint lesz
Konkri,
annyit mondod ezt a hintát, hogy lehet mégis beszerzek egyet.

Mert úgy döntöttem, hogy mégsem lesz, persze a pénz miatt…

de ha már kihúztam a listámról a pihenőszéket, akkor talán egy hinta majd jöhet.. hátha megkönnyíti majd az életünket..
pihenőszék:
rájöttem hogy azért nem veszek, mert a bébi, aki már kikívánkozik a kiságyból, de még nem tud mászni, azt inkább ráteszem a játszószőnyegre, vagy egy plédre, ott át is fordulhat bármikor, ha már szeretne, és ha majd már tud.
max a szopipárnára rárakom, onnan figyelhet ahogy öltözök, vagy pakolok
Konkri,
miért nem vennél kéket? azért mert van vmi konkrét vmi (ezt jól megfogalmaztam), vagy azért, mert csak szimplán nem tetszik?
elvetélt barátnők:
nehéz ügy, sajnálom hogy sokatoknál van ilyen…
az én barátnőim még alkoholmámorban fetrengenek (na persze nem mindig

) és eszükbe ssem jut a családtervezés..
ezért is kerestem anno egy fórumot, ahol lehet dumálni a terhességről. oké, hogy ők is meghallgatnak, meg érdeklődnek, de jó hasonszőrűekkel is beszélgetni
biológia:
amúgy meglepően sok nő nem ismeri saját testének működését..

a kedvencem, amikor vki azt hiszi hogy az egyik szeretkezésekor nem védekezett megfelelően, és másnap már tesztelni akar, hogy terhes e…
Bibócska,
itt mindig szeretettel fogunk fogadni.
Konkri,
ne felejtsd el a képeket magadról!!!