Sziasztok! Bocsánat az eltünedezésért, néha olvasgatok én is, de esélyem sincs visszaolvasni, és mindenre reagálni, szerencsére úgy pörög a fórum. Pedig annyi hozzászólni valóm lenne!
Sebaj, lesz ez még így se! Csak ciki, hogy alig tudok jönni, ha meg jövök, akkor nem reagálok le mindent...
Üdv az új pocakosoknak, és gratulálok a megérkezett babákhoz is!

Csodaszép babák vannak itt nálunk!
Két gyerek mellett örülök, ha a lakás nem úszik a dzsuvában, fiamon azért meglátszik a tesóféltékenység, igyekszem kihasználni az időt, hogy minden beleférjen. Ja, és bejött a jó idő, csavargunk is ezerrel, ha már a terhesség alatt négy fal közt voltam...
Most épp azon gondolkodom, hogy fél óra már nem számít, úgyis alig alszom, lehet, hogy ezentúl felkelek fél 6-kor, hogy kicsit jusson időm bármire is. Mondjuk nyugodt és csendes ötperces magányomban meginni a reggeli teámat.
Réka egy hó alatt egy kilót hízott, mosolyog ezerrel, figyeli/követi a játékokat, nagyon cuki. Viszont hasfájós és sírós baba, bár már kezd konszolidálódni a helyzet.
Tejci van, bár nem annyi, mint a fiammal, de elég. Fejni szinte alig fejek, heti egyszer ha kézbe veszem a mellszívót. Nekem bejött a kézi Aventes...
Gézu meg élvezi a nagy csavargásokat, szinte minden nap kétszer megyünk, egyszer játszóra, egyszer vonatokat nézni...
Örömmel hallom, hogy azért alakulgat ez a költözés dolog!
Ági! Hú, de jól bírja a fiad! Kivi vagyok, mire vár!

Hogy bírod? Ha belegondolok, hogy még egy hetet húznom kellett volna... jajjjjjjjjjj!
Ildikó! Én is a kiságyas megoldásra szavazok. Inkább most szánjatok rá egy-két estét/éjjelt. Szerintem hamar megszokja a babád!
Mi még együtt alszunk, illetve kiköltöztünk a nappaliba és a nagy kanapé mellett egy gyerek kanapén van Réka mózeskosara, abban alszik, ha már kevesebbet ébred és visszaalszik kaja után éjjel, akkor költözik Gézu mellé. Hát remélem, mihamarabb, mert kissé zombi vagyok...
Na most is csak ennyire futotta sajna, muszáj ébresztőt fújni, különben az esténk is elcsúszik...
Dolli