A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » A LOMBIK...

Szuzy
hát tényleg sokat csacsogtunk :roll: :lol: ....de hát 2 nő mit is csinálhat mást :?: :lol:

Ranita
örülök, hogy jelentkeztél drága, és annak is, hogy jobban vagy.
Nagyon jó hír, hogy találtál munkát, és így érthető is, hogy most miért nem mentek egyből tovább.
De eljön mindennek az ideje :wink:
Nekem lombik utáni ciklusban nem volt pé.-m, a sok hormon közbejátszik sajnos ezekbe a dolgokba :roll: de ne aggódj, visszaáll minden már sztem a kövi ciklusban.

Gyancsi
biztos a hormonoktól vagy feszültebb, hogy összevesztél apróságon a barinőddel nem :?: :!: :roll:
Jó vendégvárást/járást nektek :wink:

Ancsu
drukk a pozi teszthez++++++++++++++++++++

Mindenkinek megy a drukkom, akinek kell+++++++++++++++++és puszi mindenkinek :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tetű 8) :shock: nyihaha :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

mindig csak egy hajszálon csúszok le a tetőtől :D

Betty, most olvasom amit írtál ancsinak, én is full feszült vagyok néha, idegbeteg tudok lenni fél pillanat alatt, mindig azt hsizem megjönne? de kizárt mert ez van már 3-4 napja. de nem minden órában csak ha valmi történik is, pillanatok alatt a pumpám fent van.
Mondjuk 3utrot dugok :)
A melleim is nagyobbak mint szoktak, szerintem.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Köszi Lányok mindent, olyan aranyosak vagytok!

Betty,
te honnan tudtad, hogy nem volt lombik után pé? De azért ugyanúgy megjött, pontosan?
Mert ugye nekem a PCO miatt még régebbről volt olyan, hogy nem volt pé, viszont nekem akkor mensi sem volt. És ettől félek a legjobban. Mert ok, ne legyen pé, valami bekavart, de ha úgy kell majd meghozatni, akkor az gáz.
És hát attól is félek, hogy megint támad ez a hülye PCO és kezdődik minden előlről, hogy egyáltalán nem lesz ciklusom, sem pé, sem mensi :cry:. Mert bármennyire is nem aktuális most ez a baba téma, ez nagyon elszomorítana.....

Ancsuka,
látom, akkor neked is bejött a munka, örülök nagyon :D .
Én itt fogok dolgozni :http://www.clubkehida.hu/
Még nem tudom pontosan mikor kezdek, szerintem húsvét után, jövő héten kapunk munkaszerződést, aztán akkor kiderül.
Majd április közepén, május elején nyitunk, de addig is tréningek lesznek, meg "kapcsolatépítés".
ranita1979

ranita1979

Ranita
én mindig érzem a pé-t nagyon, de akkor semmit sem éreztem, és az lh-m is hóót nega volt.
A hőm sem ugrott sehova..
a menszim, mikor nincs pé., ugyanúgy megjön nekem, csak pár nappal előbb, és sokkal lightosabb az egész.
Ha nincs pé, attól még van menszi....hát nagyon remélem hogy nem jön vissza hozzád a PCO....
Minyá elolvasom ezt a linket a munkádról :wink:

Ancsu
most akkor mikor tesztelsz pontosan :?:
Tegnap keresett Brü, kérdezte nem -e tudok rólad valamit....hiányolnak :!:

Szép vasárnapot mindenkinek :!: Süt a nap :!: hehe :lol:

betty615

Betty,
ugyanez van nálam is. Én is mindig nagyon megérzem, most semmi, a hőm meg a béka segge alatt.
Nem hiszem el, komolyan mondom, eldöntöm, hogy most nem érdekel a baba téma, várnunk kell, de azért csak van valami, ami nem engedi elterelni az ember figyelmét :twisted: :twisted: :twisted:
Mindegy, hát várok, aztán ha nem jön meg, akkor doki. Azt hittem pár hónapig látnom sem kell őket :twisted: .
ranita1979

Ranita azért addig nyugi...még nem jelenti azt, hogy nem is fog megjönni :wink:
kitartás drága :!:

betty615

sziasztok

Betty, köszi...... Brü a barátnőm, de msn-en se vagyok, gondolom azért keresett. Végső esetben telefon szokott lenni :) köszi, hogy szoltál
hogy mikor tesztelek? lehet megvárom azt az időt amit a doki mondott az pedig húsvét hétfő, hátha a nyuszika szép ajándékkal lep meg.

Ranita, ez nagyon jó mármint a hotel. Kár, hogy nem lesz félpanziós ellátás mert akkor még érdekelne is. :) Május, június körül el kell mennünk valahova, mert tavalyról van üdülési csekkünk. Mi csak félpanziósra szoktunk menni az is svédasztalos.

suzy, téged a mellfeszülés végig kísért? úgy értem, hogy nekem most van mind mindig is ilyenkor, majd elmúlt és megjött.

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt lányok!

De eltűnt mindenki!!!!Hol jártok/jártatok?

Én ma nagyon jó kedvvel ébredtem. :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kell ma valakiért izgulni? :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!!!

Megyek visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Angyal- Köszi, jól telt a hétvége végül, bár megmondom őszintén, hogy szombaton fent voltunk hajnali 1-ig, kártyáztunk a vendégekkel ( jól elnyertük a pénzüket, hihihi :D ) de utána én vasárnap olyan voltam , mint a mosott fos, nem bírtam magamhoz térni, még most is kómában vagyok :D Nektek hogy telt a hétvége?

Ancsu- A mellfeszülés-fájás nekem is volt és van mind a mai napig és semmiben sem különbözött attól ami mensi előtt szokott gyötörni :wink: Ha jól tudom Suzy a 8.dpo-n tesztelt először!
Szerintem hét közepe vége felé tesztelhetsz :wink:

Suzy- Ja most látom, hogy megírtad Ancsunak mikor teszteltél :wink: Hogy vagy kismami???Köszi az sms-t, annyira kis figyelmes vagy :oops: :wink: Remélem te is pihentél :!: :wink:

Betty- Van abban valami amit mondasz :roll: Hogy a hormonok miatt veszhettem vele össze.....Bár szerintem ő volt a hülye, de lehet ezt is csak a hormonok miatt hiszem :D A lényeg, hogy már szent a béke :wink: Csak olyan rossz volt, még sosem veszekedtünk, alapból is egy béke kedvelő ember vagyok, utálom a feszkót :!: :!: Gyűjtsed csak a tetüket, jó az ha van a tarsolyban :wink:

Bri- Nagyon régen voltál!!!!Remélem jól vagy és csak rokonozol, azért nem jössz :wink:

Melike, Zbinyek, Szrityi, Vanili-??

Ranita- Nagyon király az új munkahelyed, itt csorgatom a nyálam :D :D Na itt aztán fel fogsz töltödni, az tuti :D Mit fogsz pontosan csinálni azt szabad megkérdezni???Szerintem tuti a hormonok zavartak be nálad, kell nekik idő míg kiürülnek a szervezetből, de utána minden visszaáll a normál kerékvágásba reméljük :wink:

Nekünk jól telt a hétvége, csak nagyon gyorsan vége lett, lehet hülyeség de valahogy érzem azt az egy órát amit az óra átállással elvesztettünk :roll: Most hétvégén jönnek Anyumék az Öcsémmel, meg Anyu új "Barátjával" :D :D :D Persze fos időt mond, mit is mondana mást :evil: De azért én még bízom a csodában :wink:

Na most megyek aludni, holnap vezetek, így szerdán leszek legközelebb!!

Mindenki vigyázzon magára!

Szeretettel:
Ancsi

KépKép
gyancsi

Gabi- Basszus, téged kihagytalak :oops: Na az tök jó ha jó kedvel keltél :D Hogy vagy egyébként??Hányinger, rosszullét???Nálam semmi, mindenki csodálkozik, de nálunk Anyu sem volt rosszul, mikor minket várt, azt mondta ha nem nőtt volna a hasa észre sem vette volna, hogy terhes :D Úgyhogy kopp-kopp-kopp, lekopogom, hogy így is maradjon :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Mindenki hogy el van tűnve :shock: :!: remélem jól vagytok és élvezitek a szép napsütést, mert Én tudnám élvezni azt hiszem, de még nem mehetek haza, bár azt tenném már, főleg, hogy apácska otthon van :!: :wink:

Ancsu
Nekem állandóan feszül a mellem, de most a plusszos teszt óta nem csak feszül, hanem ég is és ma azt vettem észre, hogy a bimbim érzékeny, ha bügyürgetem (ne tessék nagyon nevetni :lol: ), na erre mondja az én drágám, hogy akkor ne bügyürgessem :!: :lol:
Mit mondott a dokid mikor tesztelj :?: két hét múlva :?: Én tuti megszegném :!: :wink:
Drukk a plusszosért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
Sokat pihenek, de jól is esik egyébként :!: :wink: csak azért írtam, mert ma megyek váltani duphastont és, ha kellett volna nagyon szívesen küldtem volna :!: :wink: de így akkor ok :!: :wink:
Akkor megint rövid és tartalmas hétvégéd lesz :!: :wink: ja és húsvét :!: :wink:

Bri
Merre jársz, már kezdek egy kicsit aggódni, nagyon régen nem voltál :roll: :?:

Többiek gyertek elő :!: :roll: :wink:

Sok puszi és drukk, akinek csak kell :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majdnem leestem a székről akkorát nyerítettem most :lol:
hát akkor tényleg ne bügyürgesd :lol: :lol:

Többiek bizti élvezik a napsütést, én is sétáltam egyet délelőtt, olyan jóóó a napsütés 8) :!:

betty615

Ki, hogy van :?:

Mindenkinek megy a drukk, akinek kell+++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Sziasztok :!:

Szép hetet kivánok lányok :wink:

gyancsi :!:

Örülök, hogy jól telt a hétvégétek és nyertetek is pénzt :D
Valószinü, hogy Te sem leszel hányós ha Édesanyád sem volt az anno, mikor Téged várt.

Az én hétvégém ugyanugy telik mint a hétköznapok, mivel az én párom hétvégén is melózik kivétel a Hétfő, akkor szabadnapos.
Ma voltunk a temetőben vittünk virágot apósom sirjára, most meg már fekszem, mert reggelre megjött pontosan 28 napra, aminek nagyon örülök, hogy szépen visszaállt a régi kerékvágásba bár a hasam majd leszakad de kibirom.

Remélem, hogy jól vagytok csajok Mindannyian, élvezzétek a napos időt:))

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

sziasztok,

Nálunk hétvégén vendégsereg volt, babáztunk meg hasonlók de úgy semmi különös nem történt.
A nagytakarítással nem haladtam, mert a többi helységhez kell a férjem bútort huzogatni neki meg dolgozni a kellett így egyedül nem erőltettem a dolgot. De majd ezen a hétvégén :lol: eredetileg úgyis a mostanira terveztem be...

Mindenkinek mennek a drukkok akinek kell +++++++++++

Puszi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok!

Hát én is élveztem a napsütést,nem rég értünk haza.
Még le kéne vágni apa haját,de azt hiszem halasztunk. :lol:

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

:?: :?: :?:

Mindenki nagyon eltűnt!!!

Kismamik hogy vagytok?

Többiek?Legalább életjelet adjatok!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!

Gyancsi jó mulatást a családdal!

Suzy drukkok az uhu-hoz!

Szrityi jaj nagytakarítás, ne is mondd... rá kell szánnom nekem is magam.

Gabi te vágod apa haját? Géppel? Én még nem mertem hihi, nem is tudom miért.

Ranita örülök hogy jobban vagy, és igen, nagy erő kell az újrakezdéshez. Meg hát bátorság...

Betty jó sétálgatást, Angyli jó futkározást hihi.

Örülök, hogy mindenki jól van, de hol vagytok csajok :roll: ?

Én jól vagyok, még nem jött meg, vasárnapra vártam (terhesség kizárva mert a bakterológia eredményt megvártuk nehogy ide-oda fertőzzünk, úgyhogy csak a napokban voltunk együtt "normálisan :oops: " a hystero óta). Nem tudom a hystero bekavarhat? Vagy hogy ez a stimu utáni első ciklusom? De ilyen még nem volt :roll: . Valakinek késett hystero vagy stimu utáni első ciklusban?
Vendég

Sziasztok!

Vanili,
én is stimu utáni ciklusban vagyok, most vagyok a 25. nap körül (nem számolom)és még peteérésem sem volt.
A múltkori lombik után semmi gondom nem volt, még előbb is volt pé, előbb is jött meg, most meg semmi, a hőm a béka segge alatt. Kicsit aggódok én is.
ranita1979

Ranita, hát akkor tuti a stimu (hiszen a hystero csak "fizikailag" kavar be, a hormonokba nem). Én amikor voltam hystero utáni kontrollon az uhu-n láttam 3 tüszőt az egyik petefészkemben (a másikra nem figyeltem) és a doki látta hogy nézem, és mondta hogy ez még stimu következménye. Megijedtem hogy ciszta (merthogy legutóbb lett 1), erre mondta hogy nem az. Ez volt 19 cn. Azaz már 5 nappal ovu után (ha normál ciklusom szerint nézem). (Egyébként visszanéztem és először csak 26 cn-en voltunk együtt - és hát a terhesség spontán nálunk egyébként is esélytelen). Én még várok úgy 10 napot, ha a stimu tolta így ki akkor az elég kell hogy legyen. És ha nem, akkor hívom a dokim. (Na amikor várom pirit, akkor nem jön, amikor nem várom, akkor jön :twisted: ). Te fel fogod hívni a dokid? Vagy vársz még?
Vendég

Vissza az egész, megjött :lol: . (Megint túl messzire mentem :lol: vagyis gondolatban).
Vendég

Csajok elek es virulok ma este taaaalaaaan tudok jonni :oops:
Csutortokon jatszohazaztunk Florival mire hazaertunk en ugy elfaradtam mint a kutya :lol: penteken hazavittuk delutan mini topik tali (Csibuc sajnalom,hogy nem tudtal jonni)szombaton elvoltunk kirandulni Siofokon (jaj de jo volt) 8) vasarnap 9:30ra mentem egy uhu-ra a dokihoz meg neztunk TSH-t...petefeszkeim rendben es egy kissebb petet latott bal oldalon :? 14*15os a 11.cn :roll: (ez tenyleg kicsi?) :roll: 2re teniszora(marha jo volt 8) )Delutan meg Szentendren vettem kurtoskalacsot es atmentem barinomhoz csajos delutan volt...ejszakai Tescoval hajnal 1re ertem haza :oops: Tegnap meg fel 1kor keltem jah mert apacska megmutatta az uj kamerajat amit otthonra vett hogy lassuk is egymast...es azzal okorkodott velem hajnal 3ig :lol: szal tegnap jo keson keltem es igazandibol meg delutan 3kor sem voltam magamnal :oops: anyuert elmentem aztan mentunk neki telot venni 8) 8korul ertunk haza olyan fejfajos gorccsel :x nem volt erom leulni ide...es meg hotelt is kell neznem magamnak na azt most ki is neztem meg reggel voltam teniszezni ugye 8)

Most onzo modon csak magamrol irtam de este remelem letudok ulni bar ma is megyek egesz nap majd :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drukkjaimat elfelejtettem :oops: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Dolgozok, nem nagyon volt időm eddig géphez ülni :!: :roll:

Délután sem leszek, mert a barátnőm csinálja a lábam, meg hát olyan szép idő van :!: :roll: :wink:

Bri
Nagyon örülök, hogy jól vagy és sok a programod és hogy végre jelentkeztél :!: :lol: és örülök annak is, hogy az uh-on minden rendben és még tüszőcske is van, lesz az még nagyobb is :!: :wink:

Mindenkinek szép napot és drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cukigabi
Neked hatalmas gratulációm a majd 10 hetes kis pocilakódhoz!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok,

Megcsinálták ma az IR vizsgálatot, de csak holnap lesz eredmény.
Tettek bele citromlevet így annyira nem volt borzalmas olyan nagyon cukros limonádé lett belőle.

Bri:
Örülünk, hogy jöttél, már mindenki hiányolt.

Suzy:
mikor lesz az újabb Uh?

szrityi

Csoki-vani nekem nem késett lapar után sem meg a stimus ciklusban is pontosan megjött anno 3x3 utro mellett is :!:
Szorítok, hogy minél előbb jöjjön buznyák piri :!:
Na, most olvasom, meg is jött, gratula :lol: :lol:

Bri
örülök, hogy végre ideértél :wink:
Sztem nem kicsi 11 cn.-en a 14x15 ös tüsző :) hisz minden nap, 1,5-2 mm-t nő....teljesen rendben van :!:
Siófokon voltatok....aztaaa, az tőlünk nincs is olyan messze...cca. 100 km. :wink: Jó hely, mindig ott nyaralunk, én szeretem :!:

Princz
na mi van veled elveszett :?:
Hát jó rég voltál már nálunk :o
Benézhetnél sűrűbben, remélem jól vagytok :!:

Szrityi, akkor holnapi eredményhez neked nagy drukk++++++++++++++++++, és majd gyere a hírekkel :wink:

Mindenkinek megy a drukkom, gyertek elő csajok, csak egy lejelentkezés erejéig :!: +++++++++++++++++++++

betty615

Sziasztok!

Lehet vasárnap megszegem a teszteléses kérdést hamarabb nem merem, meg csinálok egyet hétfőn. Hétfőn lesz 2 hete az inszemnek.

Szerintem ez a szép jó idő kicsalogat mindenkit a szabadba, mi is kertészkedünk állandóan. Plusz a munka is, nagyon nagyon remélem hogy sikerülni fog, mert ma mondta a vezető, hogy amiért engem felvett és amiért mennie kellene Pestre állandóan, az most csúszik, de egyenlőre maradok a megállapodás szerint, később meg amjd látjuk.

Puszi mindenkinek, legyetek nagyon jók.

Ancsu

ancsuka

Szrityi
Örülök, hogy túl vagy azon a vizsgálaton is, drukk a jó eredményhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Pénteken megyek 12-re :!:

Betty
Hogy vagy :?: tornázol már :?:
Láttad odaát, megszületett Kírus kisfia :?: :lol:

Ancsu
Drukkom megy a pozi tesztért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Még most örülünk pirinek... :wink: legalább indulhat egy újabb ciklus, újabb reményekkel :wink:

Szép estét Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu drukk a pozihoz+++++++++++++++ :wink:

Neem tornázok méég :oops: :roll:
nehéz magam rávenni :lol:
Igen, Kírust olvastam én is, hogy megszült :wink:

betty615

Ngyon szepen koszonom igy utolag a szebbnel szebb kepeket a fordulonkra na meg az udvozleteket is :oops: :) Jol estek!!!!!!!

Suzy
Lattam am a szep pozi teszted na meg olvastam a megvastagodott mnyh-t is 8) Megkostoltad mar azt a krumplit a mekiben? 8) Pentekre drukk++++++++++++++++++++++

Melinda
Jol hangzik a szuri projekt 8) Nana,hogy a doki szava szent :wink: Szamomra pl o az Isten :wink: Nemsokara hetfo!!!!!

Gyancsi
Nana,hogy voltunk annyit kacagtunk Flora babaval :lol: es en uuugy elfaradtam :? nem is tudtam jonni :oops: Mi minden evben tartjuk az evfordulot elsore sutottem is neki tortat :wink: en meg kaptam viragot 8) most majd kicsit kesobb unnepelunk :)
[quote]S írta:zerintem nem ez számít hanem az, hogy szeressétek, becsüljétek és tiszteljétek egymást, hogy közösen akartok családot és meg is fogjátok kapni, ez a fontos

Ez olyan szepen hangzott :shock: :o :wink:

Gabi
Jovohet kedden utazom es penteken mikor kerdezted...vegulis ugyeket nem inteztem de kis topiktali volt a masik bandabol 8) este 6kor jottem haza aztan meg vittuk Florit haza...

Szrityi
Orulok,hogy haladsz :!: Ngyon szepen veszed az akadajokat :wink: 13-a az nem pentek? :shock: en szeretem amugy kivanom,hogy neked is hozzon szerencset :wink: :lol: A citromos let te vitted vgy ok tettek bele? :roll: hun voltal? :idea:

Csoki
Orulok,hogy jok az eredmenyek hurraaaaa :lol: es koszi hogy erdeklodtel priviben :wink: :lol:

Ranita
Olvastalak teged is..orulok,hogy vannak tervek...es uj munka ez nem semmi :wink: Talan a baba is jobban jon majd igy ha kicsit elterelodik a figyelmed :) De arra vigyazz ha kikapcsolas van oszig akkor tenyleg kapcsolj ki...mert ha folyamatosan vizsgalgatod magad azzal nem jutsz elorebb...nem tudod hagyni az agyad kikapcsolni :roll: Viszont a pco folyamatos kezelest kivan nem? :roll: Most en ma vgyok 13.cn es nem ugy nez ki hogy 14.cn pozi tesztem lesz :? most vgy tolodik es 15.cn-en lesz ami meg soha de soha nem volt vgy nem is lesz :shock: es en is a lombik utani honapban vgyok :?

Ancsu
Jeleket ne figyelj!!!Nekem is volt cicifeszules...a mestersegesen alkotott ciklusoknal sok a hormon mindenfelet erez az ember... :roll: Hanyadik napon is vgy?(nincs vonalzid nem tudom :oops: Mikor kaptad a tuszorepit es mennyit?

Betty
Meselj mi van veled mostanaban te is aig irsz :roll: velem latod zajlanak a dolgok...jaaah Siofokon voltunk de jott kerianyum anyu meg az uncsitesom 8) es csak delutan mentunk...jo volt ngyon 8)

Akit kihagytam ketszeresen drukk drukk!!!!! :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Hogy vagytok?
nagyon rossz idő lett ma erre felé, azt hiszem nem kell ablakot pucolni a héten :roll: :wink:

Bri
Tegnap voltam, de nem a mekiben, hanem a burgerben, annyira megéheztem már az ilyen kajára, nagyon finom volt...nem kóstoltam még meg, de mindenképpen meg fogom, mert amúgy is most jobban kívánom a sós kajákat, mint az édeset
:!: :roll: :wink: és képzeljétek nem kell a cola, pedig ez nálam nagy szó ám, mert nagyon coca-cola-s voltam/vagyok :!: :roll: :lol:
Akkor nagyon jól telnek a napjaid, tele vagy élményekkel, kirándultál is, de jó :!: :wink:
Mit csináltatok Siófokon :?:

Drukkjaimat küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
Reméljük jó eredményeket hozol ma :!: :roll: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Mindenkinek!

Csajok!

Ma nekem lenne szükségem egy kis drukkra és varázslásra....
Hétfő óta nem várom pirit, ma van az úcsó lehetséges nap, hogy megjön vagy sem....bízom benne, hogy nem fog :wink:
Ha a mai napot is megúszom nélküle, akkor reggel tesztelhetek :roll:
ancsyka

Ancsyka
Jajj, nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

Köszönöm, nagyon szeretném ha igaz lenne...csoda baba lenne :)
De még nagyon messze van a holnap :( És az a baj, hogy hétfő -kedd úgy fájt a hasam majd belepusztultam, mára kicsit enyhébb a fájdalom, de ma meg remegek és olyan rossz a belsőm.....
Neked voltak mensis görcseid az elmaradtkor?
ancsyka

Ancsyka
Volt, és még utána is, de nagy görcsölés nem volt, de sztem ez egyéni :!: és hányadik napon vagy ma :?: még bármi lehet...nagyon izgulok és szorítok Érted :!: :oops: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát ma a 32. nap, és azért jöhet még meg ma, mert a 18. napon volt a p.é-m. Csak azért vártam a 30. napra, mert inkább mindig előbb jön 2 nappal...most kitart úgy nézz ki :)
nem élem bele magam, mert ismét nagy arcra esésem lehet :roll:
ancsyka

Ancsyka
Értem, reméljük a legjobbakat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka!
Én is drukkolok++++++++++++++++++++++++

Meg mindenkinek a kinek kell+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Princzike!
Kösziiii!

Kép
cukigabi
Budapest

Szrityi
Mikor mész az eredményedért :?:

Gabi
Hogy vagytok :?: mikor kell legközelebb dokihoz menned :?:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy:
megkaptam de nem tudom jó e?
Most futkorászok ezután.
Te tudod erre a jó értékeket? vagy hogy milyennek kellene lennie? mert akkor átküldöm priviben....

szrityi

Helló Lányok!!

Olvasásra visszavonulok :wink:

KépKép
gyancsi

Szrityi
Nincsenek az értékek mellett tól-ig határok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy- Ez jóóóó, bügyürgeted a bimbidet, hihihi :D :D :D Nekem olyan furán meg vannak dagadva a bimbó körül azok a mirigyek vagy mik :roll: Bár gondolom ez normális, ez legyen a legnagyobb bajom :D ...Én is régen nagy Cola függő voltam, aztán mióta itt kint vagyunk leszoktam róla, de most nagyon kívánom :shock: :shock: Ez gáz, mert bazi egészségtelen, tudom.....De előző héten is ittam egy pohárral, mondjuk gondolom ennyi mennyiségtől azért még nem lesz baj :wink: Drukk a pénteki Uh-hoz++++A másik topikban írtam neked, hogy holnap a vezetés miatt nem leszek és azt hittem,hogy holnap mész UH-ra, de akkor így tárgytalan, mert tudok jönni kukkolni szerintem :wink:

Angyli- Párodnak csak egy szabadnapja van egy héten??? :shock: Hát az nem túl sok :roll: Nagyon szabályos volt akkor most a ciklusod, maradjon is így :wink:

Szrityi- 2 hét és neked is konzi, gondolom már várod :wink: Drukk a jó IR eredményhez!!++++

Vanili- Én nem tudom, nekem nem volt stimum, de úgy tudom, hogy bekavarhat a ciklusba, mivel azért elég sok hormont kap az ember lánya, legalább is én így gondolnám :roll: De majd jönnek a csajok és megmondják!-...Most olvasom, hogy közben megjött, hurrráááá, ennek most örülünk :D

Ne is mondjátok csajok, nekem is ablakot kéne pucolni, már vagy 2 hete halogatom, de annyira retkesek már, mint valami putriban :D

Bri- Szerintem sem kicsi az a tüsző 11.cn-en, teljesen normális :wink: Jó, hogy jöttél már aggódtunk érted, de gondoltam, hogy csak pörögsz otthon, ilyenkor én is mindig rohangálok, mindenkivel talizni akarok akivel csak lehet :D

Ancsu- Vasárnapi teszt simán mehet szerintem is, én szombaton teszteltem először és már az picit pozi volt, a vasárnapi meg már egyértelműen és nekem is hétfőn volt az inszem, úgyhogy hajrá, ugyanilyen szép teszteket kívánok neked tiszta szívemből! :wink:

Ancsyka- Drukk, hogy piri elkerüljön hosszú hónapokra :D

Gabi- Már 10-ik hétben vagy, aztaaaa :D :D Nagyon jóóó, tényleg mikor lesz a kövi UH??

Csajok én megyek gyorsan takarítani, de most elosztom mára és péntekre a dolgot, nem egy napon fogom megcsinálni, nehogy úgy járjak, mint a múltkor :wink: Pénteken meg már jönnek Anyuék, nagyon várom, úgyhogy én hétvégén nem leszek :wink:

KépKép
gyancsi

Zbinyek, Zsu, Melike-???Jó régen voltatok!!! :roll:

Ranita- Remélem nem zavarodik most meg a ciklusod, de Bri-nek igaza van abban, hogy ha most őszig nem lesz baba projekt, akkor tényleg próbáld meg az agyadat is kikapcsolni és nem erre gondolni :wink: Bár tudom, hogy ez a legnehezebb, nekem sem nagyon ment :roll:

Nekem még egy hét és láthatom a Gombócunkat, nagyon-nagyon várom :D

KépKép
gyancsi

Kép

Gyancsi
Ahogy mondod es mar a szokasos sertodes is megjott...mindig valaki megsertodik mert en biztos nem akarok vele talalkozni :twisted: persze az utolso hetemen mar mit akar nem?? :roll:

Suzy
Siofokra delben indultunk...2re leertunk mert meg megalltunk tankolni meg a varosban kicsit kocsikaztunk elado hazakat nezegettunk 8) Aztan bemenunk a Haussman etterembe asszem igy hivjak :oops: pont multheten nyitottak ok mar Zamardi felson vannak asszem vgy Zamardi...ugyhogy friss kaja volt napsutes mi meg kiultunk a teraszreszre es ettunk egy Hauszmann talat :wink: Jol belakmaroztunk aztan a parton setaltunk egyet...szep zold volt a viz 8) es voltak kacsak es hattyuk :lol: jo volt igy is latni mert nyaron nagyon mas....baaar en akkor is imadom 8) 8) 8) Aztan 5utan fel 6indultunk vissza(mert a kipakolos vasarosok meg nem voltak)fel7re hazavittuk kerianyum aztan jottunk mi is :P

Lucuzs
Ide miert nem jossz? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: