én is kérdeztem, hogy a 15.20-as anyuka elment e már, a válasz az volt, hogy igen ...
Na, majd legközelebb (nekem ápr.19.)!
Igen, tudtam, hogy a húga az asszisztense, amikor először voltam, akkor derült ki.
Szülésfelkészítőt mikor kezded?
Vagy neked már nem kell, mert gyakorló anyuka vagy?
Én lassan elmegyek rá, úgy tudom 6 hetes.
Barbi,
a legjobb vízhajtó a dinnye, az uborka, a retek, a spárga, a paradicsom (ajánlatos lenne egy gyümölcsnapot tartani hetente - de nem hiretlen és csak ha bírja a szervezet).
A dinnye szezon még odébb van, de azért érdemes lédús gyümiket keresni (fehér szőlővel a cukor miatt kell vigyázni).
Este egy savanyú alma és tuti mész pipilni.
Igen, tudom "csaltam" ezze a kézzsibbadás dologgal, mentségemre legyen mondva, bármikor felhívhatom, ha gondom van, meg is teszem, ha visszajön, ha erősödik
Plusz - remek vízhajtó: hámozd meg és reszeld le a nagyobb lyukú reszelőn az ubit, keverj hozzá natúr joghurtot, zutty bele egy kis só, kapor, (+fokhagyma, ha otthon maradsz és a gyermeked bírja a fűszerest), és már eheted is ... ha vendégek jönnek én leszűröm a joghurt és az ubi levét is, úgy krémesebb, de most vízhajtónak kell, minden lé maradhat
Ez a saját receptem, nem a doki mondta.
Plusz - reggelire ajánlotta a Corn Flakes-et, mert tényleg sok benne a vitamin (kalcium, B-vitamin), jót tesz az anyagcserének, langyos tejjel ez is megteszi a hatását.
Vizet és teát is kell inni.
Plusz sok fehérje.
Cukor, só kevesebb, de azért kell, mert az anyagcseréhez elengedhetetlen.
És igen, a levesek - fehér répa, sárga répa, zeller, petrezselyem ...
(de ezeket még a múltkor mondta).
És mint írtam, nekem ezek a homeopátiás bogyókák beváltak!
Nem is hagyom abba a szedésüket!

]