A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a hiányolást, jól esett nagyon, és nagyon nagyon nagyon nagyon hiányoztatok. :cry: Sajnos igen nehéz időszakon estünk keresztül. Nagymamámat én hordom orvoshoz + kemo-ra, közben rohangáltunk a bölcsibe, hogy legalább szeptembertől felvegyék a bogyókám. Apát megszivatta egy megbízója (Apa asztalos ugyebár), és ezért kirúgták a munkahelyéről, 1 hónapig nem találtunk neki másik melót. Mostanra hála ég 2-t is találtunk, úgyhogy 2 helyen dolgozik. Én a portfóliómat csinálom, hogy minél hamarabb beinduljon a dekoráció. Ha a portfólió megvan, akkor egy rendezvényszervező szerződtet engem és unokatesóm, és mi leszünk a kizárólagos dekoratőrei. Ati rettentő nyűgös, és esténként 4-5 ször kel mióta jönnek a fogai. Az első kettő már régóta megvan, a felső kettő most jön. Az egész családon végigment kivétel nélkül a fosós hányós vírus. Ez a vírus miatt Ati csak tápszert kapott, és most szinte semmit nem akar megenni azon kívül, tehát majdnem olyan mint ha újra kéne szoktatni... :(
Mostanra Ati nyűgösségét leszámítva úgy néz ki rendeződtek a dolgok.

Viszont van jóhírem is, unokatesóm babát vár. Úgyhogy úgy néz ki nem sokat fogunk együtt dekorálni, ha lebabázik egyedül kell majd csinálnom. De addigra már bölcsi lesz úgyis + nagyszülők.

Orsi gratulálok a tesóhoz!!!!

Azt láttam, hogy valaki írta, hogy egyre több a kismamánk? Képtelenség visszaolvasni, úgyhogy valaki röviden tömören összegezné az elmúlt időszak történéseit?

Puszi mindenkinek!

Kép
szisz89

Szia Szisz!

Látom, pörögsz te is ezerrel.

Rövid összefoglalás: Lola, Tike, Tabati és Orsi már + tesztet produkáltak. Mi mindannyiuknak szurkolunk, és nagyon irigykedünk. :)

Szoktam nézni a képeid az iwiwen. Ati aranyos, ügyes kispasi.

Megint nehezen aludtam el este. :( + Vica sokszor fenn volt. :( Egyszer át is fordult. :shock: Először megijedtzem: úristen ki van csavarodva ez a gyerek, mert eddig éjjel még nem csinált ilyet. Aztán kitapogattam, hogy hanyatt van, megfordítottam, aludt tovább.
Rágja a kanalat ezerrel..... lehet, hogy a nyuszi hoz még egy fogacskát? :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Huha!

Azta Gratula:
Tabati, Orsi!!!!

Bucus, vagyok, csak mostanában csak olvasok..de köszi a hiányolást.Szonibaba nem ér rá..három gyerek az három gyerek... :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Így telnek mostanában a napjaink, talán ezért is vagyok ritkábban :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Orsi

Gratulálok! De jó :lol: :lol: :lol:
Azon ne aggódj hogy kevesebb szeretet jut Odettnek.
:wink:
A szeretet mindig jut is marad is alapon működik..

Bucus

Még nekem sem jött meg. Azt mondta a dokim ez teljesen normális, főleg hogy naponta rengetegszer szoptatok és éjjel is.

Hgabi

Ha úgysem tudsz aludni, őrizhetnéd Lócit is éjjelente. Mert én bizony tudnék aludni :twisted:

Amúgy sejtem milyen rossz lehet neked, nálunk apa ilyen, szegény hiába fáradt egész éjel csak forgólódik.

Én is elgondolkodtam azon, mi van ha terhes vagyok. Észre sem venném :shock:
Nekem az nem probléma hanem katasztrófa lenne. Nem tarthatnám meg :(
De aztán belegondoltam hogy mikor voltunk együtt utoljára (nagyon régen), azóta már kétszer voltam dokinál, biztos érezte volna. Különben is szedtem a tablettát.

Amúgy Lóci elkezdett észrevehetőbben többet enni. A teliszájjal beszéd szerencsére csak egy napig tartott. Azt is ki kellett próbálnia.
Most sikongat, de olyan hangon hogy attól félek megrepednek az üvegpoharak :roll:

És íme, felegyenesedtünk :)
Kép Kép Kép
Vendég

Ez aztán a baba termés!

Nos minden ujdonsült kismamának ezennel GRATULÁLOK! :D :D

Sillia!
Lóci milyen helyes kispasi! Látom már nektek sem árt leengedni a kiságyat. :D

Hendegabi!
Köszi az összefoglalót, aranyos vagy! És persze köszönjük a dícséretet! :wink:

Kép
szisz89

Ronmay: látom, gyakoroltok a gyerekkel! :D
Roló is igazi nagylegény már.
Szoniékat üdvözöljük. Képet küldjön! :)

Sillia: Hozd el Lócit, és megbeszéljük. :wink:
De komolyan, sokat gondolkodtam rajta, hogy tudnánk megoldani, hogy elgyertek. Sajna nálunk nem igazán lenne hely :( . Mi dumálhatnánk, jókat sétálhatnánk, Dalma meg mehetne lovagolni sógorommal. :D
Lóci micsoda büszke magára!!!!!! Amúgy hány centi, mert nekem nagyon nagynak tűnik. :shock: Kiságy a középső állásban van?

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi

73 cm-nek mérték legutóbb.
A kiságy egyszer már lejjebb lett engedve, de most még lejjebb lesz :)
Vendég

Bakker, most bukott le Hugi, de lesz@rom, majd később letörlöm, de ezt gyorsan le kell írnom.

GRATULAAAAAAAAAAAAA, ORSI777!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Na, ki lapít még itten? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csak megnyugtatásul: dáthás, megfázós állapotban könyebb teherbe esni, ugyanis a szervezet védekező képessége gyengébb, tehát nem akarja kilökni azt az "idegen testecskét". :wink: (A kérdés az, hogy kinek van kedve ilyenkor szexelni? :roll: :roll: :lol: :lol: )
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.30 15:36-kor.

Kép
Kép
200907?

Ez itt egy későbbi bejegyzés helye. Addig üljetek a feneketeken. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.30 13:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Bocs, de most hátulról kezdem előre felé. :roll: :roll: :oops: :oops:

Voltunk Dévény tornán. Ez volt az utolsó. :) Kölcsönösen megállapodtunk abban, hogy nincs értelme továbbra is járni, mert nem arról van szó, hogy fizikálisan nem képes megoldani a hasról hátra fordulást hanem, hogy nincs motívációja, mert minek, ha már mászni, állni is tud.
Azzal együtt fogom még itthon söndörgetni, és megpróbálom Apát rávenni, hogy fogja mán meg csücskit annak a plédnek, és abban gurigassuk egy kicsit. Ugyanis jelen hozzá állása ehhez a művelethez: "Nem látom értelmét, de nem értek hozzá" (Akko' mé' nem csinálod, wazzeg? :x :x )
Aztán, ha már nagyobb lesz, majd fogunk ilyet játszani, hogy gurulva hozzon ide ezt-azt, vagy csináljon nem tudom én mit. :roll: :lol:

De más öröm is ért ma a torna kapcsán. Felfelé, és lefelé is mindig segítettek a villamoson (na jó, a kombinón nem :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ), amikor látták, hogy mit szeretnék a babakocsival. Nők is voltak köztük. :D De aminek különösen örülök, hogy még ilyen EMBEREK vannak, az két férfi volt.
Az egyikük már hajlott hátú volt, uszkve, 70-80(!) körüli bácsi, 2 nagy szatyorral. Ő is lefelé szállt. De a középső lépcsőn megállt mondta, hogy segít, és megfogta a babakocsit, és szépen leengedte a földre, majd azt mondta: "Minden gyermek kincs". :) :) :)
A másik pedig egy középkorú 50 körüli lehetett, de nem tudom. Ugyanis arra vártam, hogy szálljon már le az emberek nagy része, hogy aztán én is letudjak. Már elkezdtem a manővert, amikor odaugrott, se szó, se beszéd (ezt kéretik szó szerint érteni :o :lol: ), felkapta a babakocsi oldalát, tök profin segített leemelni, és óvatosan letenni, majd úgy elrohant, mint állat. :shock: :shock: :shock: :shock: Olyannyira nem volt esélyem megköszönni, hogy az egész pasiból, semmi mást nem láttam, csak a hátát, meg a nyúlcipőjét. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Azért utána kiáltottam egy "köszönöm"-öt! :roll: :lol: (Ahogy írom, most merült fel bennem, hogy lehet, hogy nem is segíteni akart, csak rohant, mert nagyon sietős volt neki, én meg az útjában voltam? :roll: :roll: :roll: Végülis lehet. De akkor is rendes volt tőle. :D )

Kép
Kép
200907?

[quote="hendegabi"]K írta:hendegabiaty: nekem semmi gondom azzal, ha méred, vagy más méri az adagokat. Értelmét ugyan nem látom. Az érved elfogadom, hogy majd egyszer a gyerek örül v. hasznát veszi – pl. ha bevezetsz valamit, de nem hiszem hogy annyira számít az hogy hány órakor hány millit evett v. ivott.
Meg a Gergely anyukájánál azt láttam, hogy totál agyonidegeskedi magát, hogy 80 v. 100 ml-t evett a baba, és ezt tartja fontosabbnak, nem pedig azt, hogy esetleg maga főzzön neki, vagy változtasson valamin.

Az irogatás megnyugtatja katy76-ot, Petrának meg nem lesz tőle baja. :wink: :lol: Ez nem gáz. A gáz az, amikor valaki ennek alárendeli a gyereket, mint amit te is írtál.

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiBond: én nem vezetek semmi naplót most.

Én arra gondoltam, hogy azt kérdezted, nem mostanában van-e jelenésünk a véncsoroszlyadoktornéninél. Ugyanis lassan tényleg esedékes. :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="tike"] írta:tikeegy olyan füzetnek azonban én nem biztos,hogy örülnék amibe le van írva,hogy 10:50-kor két puki után bekakilt stbstb

Bocs katy76 :oops: , de: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Csúúúúcs ez a kis kobold! :lol: :lol:

hendegabi! :)

Bocs, de ezt a videót nem hiszem el, hogy hasizomból nyomta fel magát Vica. :roll: Ha David Copperfield el tudott tüntetni egy komplett utasszállító repülőt, akkor ez sem akkora nagy kunszt. :twisted: :twisted: :twisted: De azért ügyes! :wink: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

kispocok13! :)

Nagyon ügyes Nimród is! :shock: :D

Lángos...Római part, Kopaszi-gát, Bory-vár… Hahóóóóóóóóóóó, lányok!!!!!!!!!! Nagyon érik már egy babatali, egyre inkább jobbnál jobb helyek kerülnek szóba. (Már csak azért sem árt belehúzni, mert a végén még kismama tali lesz belőle. :roll: :D Növögető pocakkal meg már nehezebb minden. :wink: :lol: )

marietta1982! :)

Részvétem! :cry: :cry: :cry: Egy combnyaktörés nagyon súlyos már ebben a korban. :(

Gyermek a számítógép környékén.
Hugi hol szeret próbálkozni a felállással? Na ná, hogy a házon, az asztal alatt. :evil: Manó rászól:
- Hugi, nem szabad!
Én: Gyere ki, az jujj! (Különösen veszélyeset jelent)
Hugi nagy döndüléssel hanyatt terül a földön. Kis brühühü.
Apa: Megmondta Manó, hogy gyere ki.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
booNév ügyben jól döntöttél!!!! Én is elhatároztam, hogy legközelebb senkinek nem mondom meg a születendő gyerek nevét, mert nem vagyok kíváncsi az osztásra! Majd azt mondom, hogy még nem tudom, és apának sem fogom megmondani, mert belőle meg kiszedik :roll: :twisted: :lol:

Na, ezt megnézem! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="boo"]
írta:
booJaj esküszöm irigyelek mindenkit, aki babás megint :roll: :roll: :roll: :oops: :shock: :shock:
pedig én sokáig nem akartam terhes lenni, de már egyre jobban be vagyok sózva :twisted: :lol:

Naugyehogyugyehogyugye!??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Tropicarium: :lol:

Sütés-főzés: nagyon belejöttél, hallod-e? :shock: :wink: Képzeld el, ha ezt 10-15 évvel korábban kezdted volna? Most lealáznál minden menő séfet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]
írta:
silliaDodi?

Legutóbb azt írta, mindjárt megugorja apáját...
Lehet, azóta is....?? :oops: :shock: :roll: :wink:

[quote="sillia"]L írta:silliaóci eszik: többféle színe volt a kajájának így kevésbé feltűnő az etetőszék környékén és a ruháján! :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="ikoka7"]
írta:
ikoka7 Vannak ám nagy híreim. Zsombi pénteken megtanult mászni. Ooooolyan ügyes és azokkal a bizonyos " birodalmi lépegető " mozdulatokkal halad előre . Megzabáááálom. ezzel egyidejűleg megtalálta a kúszás üzemmódban a sebességváltót , így képes pillanatok alatt a-ból b-be eljutni. Szombaton apa készített reggelit és gyermekem kiment utána a konyhába. de mivel én még nem szoktam ahhoz hozzá, hogy őkelme HALAD tökre meglepődtem, hogy hol a Kisfiam .

Zsombi sem kisbaba már. :) Mielőtt elindulnál bárhová is, emeld fel a lábad: a gyerek garantáltan alatta lesz. Akkor is, ha előtte 3 tized másodperccel még a szoba másik sarkában volt. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cumi: ha eddig nem szokott rá, akkor már nem is fog, szerintem. :wink: :roll:

Segítség a szopihoz: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80
Tudja esetleg valaki, hogy hogy tudom hazilag megcsinalni a borsot meg a kukoricat? Ugy tudom, hogy hejastol nem lehet.

Részemről megfőztem, és összenyomkodtam, mint atom. :twisted: (Mondjuk én még nem próbáltam a kukoricát :roll: , de azt is így fogom :wink: .)

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Timea:
Kiderult mar, hogy mitol lett pottyos Tami?
Ezek az anyosok meg vannak huzatva. Hogy jut eszukbe mindenfele hulyeseggel etetni a babakat? Azt gondoljak, hogy akkor majd jobban fogjak oket szeretni ha edesseggel tomik a gyerekeket? Meg szerencse, hogy az enyem nem ilyen.

Az anyósok általában nagymamák, akik kevesebbet látják az unokát, mint amennyit szeretnék, és így kompenzálnak. Megpróbálják megvesztegetni a gyereket, ugyanis az édességet mindenki szereti, és a szülők általában tiltják ebben a korban. Nem véletlenül van az a mondás, hogy a szülő dolga, hogy nevelje a gyereket, a nagyszülőjé pedig, hogy kényeztesse. :lol: :? :lol:

Az oroszok még nálam sincsenek a spájzban. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Orsi : Gratulálok ! Apának beszámoló : :D :D :D Szerintem idővel nagyon jó lesz a gyerekeknek a kis korkülönbség, bár az elején a szülőknek, de leginkább az Anyának biztosan naaaagyon nehéz. Ugyanakkor csodálatos dolog lehet két kis picúrral az élet. :roll: Ha nálunk adottak lennének a körülmények, akkor én/mi is bevállalnánk egy kistesót belátható időn belül, de egyenlőre úgy gondolom, hogy lehet nem lesz Zsombinak tesója. Aztán ki tudja. Lehet, hogy 4-5 év múlva bevállaljuk. Az én korom miatt nem aggódom, mert Sillia sem 20 éves már és nagggyon szép és fiatalos kismama volt és Anyuka lett.

Elkiabáltam ám azt a tegnapi evést kanállal. Azóta sem sikerült, sőt ma idáig csak egyszer :roll: :twisted: :twisted: :twisted: evett egy adag keját és 2* cicizett. Nem csoda ha éjszaka is éhes. pedig próbálom nappal megtömni, de ha egyszer nem megy............

Még nekem sem jött meg.......már 2008 szept 30 óta :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: . Kb. 2 hete volt egy kis maszatolás , aztán semmi, pedig felszerelkeztem minden szükséges alkatrésszel. Zsombi alszik, Apa mindjárt jön, Anya tejeskávézik, aztán :arrow: séta, ha egyben lesz a kiccsalád.

Kép
ikoka7

ancsurti! :)

Nagyon jól sikerült meglepit dobtatok össze! :shock: :D :D :D :D :D (Pláne, hogy TeApa beállított egy új géppel. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A képek nagyon nagyok! :D

Kép
Kép
200907?

Bond : hát basszu ma már úgy 500* mondtam, hogy " nem szabad". Biztos ez lesz az első , amit Zsombi mondani fog. Olyan gyors már, hogy igen igazad van egyik pillanatban még jó helyen , másikban meg már ZSombineeeeeeeeee. :roll: :wink: Tegnap fiókot huzigált, mi közben ettünk. Mondtam épp az Apájának, hogy na fasza, mert akkor nemsokára megtudjuk milyen mikor rácsukja az ujjára ...........és abban a pillanatban már indult is a brühühüüüüüüüüüüüüü. Szegénykém úgy megijedt, tök sokáig kellett vígasztalni.

Kép
ikoka7

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Bond,
Manó ügyei... Szegényke, mindíg van valami vele :oops:
jó tudni ezt a krémmel puhítós dolgot!

Hogy stílusos legyek: a tököm tele van már vele. :oops: :oops: :? :? :? Mindig van valami, ami miatt ezzel kell foglalkozni, és -nem meglepő- utálja. Én is ezt tenném a helyében. :roll:
Nem vagyok fiú, nem tudom, hogy a kis szerszám, hogy működik, én csak a nagyhoz értek. :roll: :roll: :oops: :oops: 8) 8) :lol: :lol: :lol: Nem tudom, hogy mit lehet vele, és mit nem. Nem tudom, hogy az adott dolgot azért nem szeretné, mert csak, vagy pedig tényleg kellemetlen, fájó neki.
Ezt az apjának kéne tudni, szerintem. :roll: :? Az ő dolga lenne ezzel foglalkozni. :evil: A lányomnak meg majd én tudom jobban kezelni az ilyen jellegű problémáit, ha esetleg előfordulnak.
Én is megtaníthatom neki a bőr hátrahúzást, a fütyi mosást, de az apjának csak könyebb!? Engem mégsem utánozhat. :? :? :? :? Ez nem olyan, mint a fogmosás, hogy bárkitől ellesheti.
Semmi bajom Apával, egy szavam nem lehet rá. Mindenféle téren ő az, akire úgy érzem, hogy szükségem van. :oops: :wink: :D De emiatt "haragszom". :?
(De gondolkodjunk pozitívan: inkább ez, mint egy szívműtét. Azzal együtt erre is figyelni kell, mert jövőbeni következményekkel jár)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.30 15:48-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="tímea83"]B írta:tímea83ucus:Sajnos nem vallja be anyós h adott neki vmit,de nem nehéz kitalálni ha egyszer mindig csak akkor pöttyös ha ők vigyáznak rá! :?
Éljen a szabad péntek!!! :lol:

Lehet, hogy hülyeséget kérdek, de pszichés alapon nem lehet pöttyös...? :roll: :roll: :roll: :?:

(Szabaad péntek,
szabaad szombat,
szabad szappanozni.
Szabaad az én galambomnak
Egy pár csókot adni
)

Bocs. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Február 16-án jött meg utoljára. A dokik számítása szerint 6 hetes terhes lehetek. Decemberi baba lesz..., ha minden rendben persze. Megnéztem, még olyan korai terhesség, hogy még ilyen topic sincsen.
Dokimmal még nem beszéltem. Holnap felhívom, hogy érdemes e már megnézni, vagy várjunk vele egy -két hétig.

Nézzétek meg. Kíváncsiak vagyunk nagyon. :roll: :wink:

Csak semmi félre kacsintgatás, máshová topikolgatás, kérem szépen! :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rManó ma megcsinálta a háziját? :D

Köszönjük a kérdést! Elsőre nem esett le, de aztán megvilágosodtam. :roll: :roll: :shock: :shock: :oops: :lol: :lol:
Mondjuk úgy, hogy a felét ő csinálta, én meg befejeztem, bár nem kifejezetten tapsikolt hozzá. :roll: :roll: :oops: Az hatott a legjobban, hogy azt mondtam neki, hogy mennyire fog örülni a doktor bácsi, ha ma vissza hívom, és azt mondom majd neki, hogy szépen betartotta amit megfogadott neki. :lol: :lol: :lol: :lol:
A hátam közepére kívánom már ezt az egészet, de muszáj. :? :? :?

[quote="agi125r"] írta:agi125rÚgy látszik, a memóriám másra kell- csak tudnám, mire? :shock: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"] írta:orsi777A séták megmaradnak, de szerintem a ping-pongozást és a leg magicet hanyagolom 1 évig :lol: .

Kár a ping-pongért. :roll: :roll: :( :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Apának most van pont nagy változás a munka terén, április 1-től három helyen fog dolgozni (igaz ebből csak az egyik lesz 8 órás, a régi munkahelyére és egy másik céghez csak akkor megy, ha hívják, ha baj van), így sokat nem fog tudni itthon segíteni.

Elég húzós egyszerre 3 munkahelyen dolgozni. Remélem, nem megy semminek a rovására sem! :roll:
És bizony-bizony lassan el kell kezdeni barátkozni a gondolattal, hogy ez a terhesség már más lesz, mint az első. :roll: Most már többször "maradtok egyedül", így mentek vizsgálatokra, és lehet, hogy Apa most nem fog annyira intenzíven figyelni erre a babára, dacára annak, hogy ugyanúgy szeretné, és örül neki, mint az elsőnek. :roll: Ha pedig megszületik, akkor már nem lehet úgy babázni vele, mint az elsővel lehet még. :roll:
De ennek ellenére nem kell aggódni, mert hiába születik másodikként ő is ugyanúgy első lesz a sorban. :wink:
Szóval no para, és élvezd a más másállapotot! :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép

Bond, ez egy próba...

Így gondoltad? Kicsit sz@r a minőség, lehet, hogy jobban is meg lehet csinálni... sorry...

KépKép
stike

kicsidodi! :)

Ne makacskodj, hagyd már el az összes nyavalyát! :evil: :evil: :( :(

orsi777! :)

Örömhír tálalása és Apa rekaciója: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aggodalmak: ne izgulj úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna. :roll: :lol: :lol: :lol:

Mi viszonylag "későn" :roll: :roll: :roll: Manó 13 hónapos korában kezdtünk el próbálkozni. És bingó! :D A fene se gondolta volna... :roll: :roll: :shock: :D :D :D

-9 kiló: :D :D :D

lola29! :)

Ügyik vagytok ti is! :wink:

(Szoktál találkozni a Szent István parkban egy kopasz anyukával, és a családjával?)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.03.30 15:51-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="lola29"]t írta:lola29esóm 40 lesz.van valami ötletetek ajándékra?gondoltam sókerámiát,és picur kezét lábát beleteszem

Ilyet én is gondoltam már korábban a nagyszülőknek, de ha ebben a tempóban csináljuk, akkor érettségire talán el is készül majd. :roll: :oops: :oops: :oops:
Viszont csináltam speckó gyümölcstortát. :wink: Megsütöttem a piskótát, és óvatosan vágtam bele egy kis vájatot úgy, hogy ne lyukadjon ki a tészta, és a kivágott rész is egyben maradjon. Az ajándék maga kollektív pénzbedobás volt öltönyre, így pénzt dugtam bele. Becsomagoltam, és beletettem egy bankkártya tokba, így tettem vissza a piskótába, majd tettem rá a kis tetőcskét is. Aztán hajrá puding, gyümölcsök (a kedvenc ananászából, és természetesen 40-est formázva), és zselé. :wink: Tesóm nézett is nagyot, amikor megpróbálta felvágni! :shock: :shock: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Nálunk nem kavart be semmit. :)
Aki amúgysem tud felkelni, annak mindegy, aki meg fel tud, annak meg pláne. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

szisz89! :)

Nálatok is zajlik az élet rendesen. :shock: :( :( :(
Remélem Ati ügyesedése azzal is jár, hogy most már jobbra fordulnak a dolgok! :wink:

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

Jó így tölteni a napokat! :) Remélem Rolót azért még nem mászatod! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba 3 gyereke az 3 gyerek, vagy 4...? :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

Kijózanodott Lóci, hogy már így áll? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

(A kistesót illetően pedig soha ne mondd, hogy soha. Dacára annak, hogy tudjuk, amit tudunk. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="ikoka7"]B írta:ikoka7ond : hát basszu ma már úgy 500* mondtam, hogy " nem szabad". Biztos ez lesz az első , amit Zsombi mondani fog. Olyan gyors már, hogy igen igazad van egyik pillanatban még jó helyen , másikban meg már ZSombineeeeeeeeee. :roll: :wink: Tegnap fiókot huzigált, mi közben ettünk. Mondtam épp az Apájának, hogy na fasza, mert akkor nemsokára megtudjuk milyen mikor rácsukja az ujjára ...........és abban a pillanatban már indult is a brühühüüüüüüüüüüüüü. Szegénykém úgy megijedt, tök sokáig kellett vígasztalni.

Megnyugtatlak: szinte tuti, hogy a "Nem"-mel fogja kezdeni. :twisted: :? :? :lol: :lol: (Bár Manónak először a "gomb" volt, és teljesen célirányosan, tudatosan. Ma sem tudom, hogy ez hogy jött ki neki? :roll: :lol: )
Tegnap mondtam Apának, hogy az egyetlen időszak, amit nagyívben, és örömmel kihagynék a gyereknevelés korszakából (legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján :roll: ), az a fiók kihuzigálós, asztalterítő lerángatós. Utóbbi szerencsére elmaradt, de az előbbit is kellőképpen rühell(t)em. :? :? :?

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]m írta:booa felettébb dühös vagyok :evil: :evil: :evil:

1es eset:
apa közli, hogy minek b@szogatom?
:x :x :x :x :evil: :evil: :evil:
Mióta hívjuk b@szogatásnak azt, hogy csütörtök óta be kéne fizetni az elmaradt csekkjeinket, és ő minden nap elfelejti, persze a pénz nála van!!! :evil: :evil: :evil:
Ilyenkor uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutálom! :x :x :x

Mé' csekkeztek, wazzeg? Átutalásról sokkal egyszerűbb. Jól szétnéztek, hogy hol milyen kondíciók vannak, és csókolom. :twisted:

2es eset: no comment... :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Boo,
csak megnyugtatásul: a mi kiszáradt karácsonyfánk (!!!!!!) múlt hétig héderezett a teraszon. Gondoltam, direkt nem nyúlok hozzá, csak megemlítem hetente hogy el kellene távolítani.
De már égett a pofám a szomszédok előtt úgyhogy megoldottam.
Szóval Pató Pál Úr kismiska Enyémapához képest sajna.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,
dejooooooo nektek hogy ennyit kinnt vagytok!

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönöm még egyszer a sok gratulációt. Nagyon jól esik. A szűk családon kívül "csak" Ti tudjátok a hírt, sem szomszéd, sem barátosné nem tud a dologról.

Bond

Felhívtam a dokit, és csütörtkön este fél 7-re megyek, azt mondta, hogy már vagyok annyi idős, hogy lássunk valamit.

Mi az , hogy másik topic?
Én nyitottam meg a 2010. decemberi babavárós topicot annak ellenére, hogy a születéskalkulátor szerint 2010. november 23-án lenne a születés időpontja. Mondjuk Odettnél 2009.július 5-öt hozta ki, és az UH, és doki szerint 2009. július 18-at írtak várható időpontnak. Szóval majd kiderül még a pontos dátum.
Ha bírom szeretnék oda is írni, persze nekem Ti lesztek az első számúak, de nyilván nem akarlak majd minden apró problámámmal traktálni titeket.
DE a babataliról tényleg beszéljünk , mert nagyon-nagyon ott szeretnék lenni valamelyiken. Szerintem a nyári babazsúros, szülinapos, Dodis-Botondos bulin részt fogunk venni.
Tavasszal akkor Bory-vár? Kinek mikor lenne jó? Május 2. hétvégéje?

Kép
Kép
orsi777

Boo

A Te 61,5 kilód neked pufinak számít :roll: :roll: :? :twisted: :shock: :wink: ?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Szisz:
Hat latom jol ratok jar a rud. Azert kitartast. Remelem a mamad hamarosan jobban lesz. Parod volt munkahelye :evil: masik 2 uj :shock: :D Unokatesodnak gratula. :D A portfoliodhoz sok sikert kivanok. Atirol nem teszel fel kepet? Kivancsi lennek mekkora mar.

Ronmay:
Huuuu, de jo Nektek. En is szeretnek mar kimenni a szabadba. Sajnos itt napok ota esik az eso. :cry: Nagyon jok a kepek. Rolo pedig egy gyonyoruseges es milyen nagyfiucska mar. :D Orulok, hogy jelentkeztel es gyere gyakrabban.

Ancsurti:
A meglepetes biztos naggyon tetszett Teapanak. Hangi olyan edesen fogja az udvozlo lapot. El tudom kepzelni milyen finom lehetett az a torta. Nyamiii

Sillia:
Gratula a felallashoz. Loci nagyon ugyes.

Bond:
Tok jo, hogy mar nem kell Deveny tornara jarni. :D
Nagyon sokaig Lottus sem volt hajlando forogni. Mar reg ota tud, mert a kisagyban mar tobbszor megfordult de napkozben nem produkalta magat. Aztan elkezdtem az agyunkon a labanal fogva forgatni es tok elvezte. Par nap utan mar magatol is csinalta napkozben ha epp meg akart fordulni vagy ulesbol eldolt hatra es hasra fordulas utan ujra fel tudott ulni. Szoval szerintem Te is probalgasd. Tobbszor egymas utan egyik oldalra majd masik oldalra. Lottus olyanokat kacagott kozben, majd meg zabaltam.

Boo:
Folytasd csak a "b@szogatast", ezek fontos dolgok.
2es eset: tipikus :twisted: :twisted: :twisted:

Rolunk: Lottus egy igazi kis sajtkukac. Egy percre sem kepes megallni. Egy szempillantas alatt kepes a szoba tulvegebol a konyhaba sprintelni. Eeees ma megtortent az elso komolyabb "balesetunk". Lotti beverte a fejet es lett a homlokan egy kis lila folt. Volt egy kis siras, de nem veszes.

Kép
Kép
bucus80

Vaaaaa,itt jegeso esik. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem hiszem el...

Kép
Kép
bucus80

kispocok13! :)

Azt a kicsit már igazán kivárhattátok volna, és akkor nem kéne venni decemberben. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi imádnánk, ha minden aprósággal traktálnál minket. :roll: Ki tudja, hátha lesznek még itt kismamák rajtad kívűl, akikkel egyszerre élitek át ugyanazt, és egyszerre fogtok szülni... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk gyakorlatilag bármikor, bárhol jó. Kifejezetten hétvégi programjaink nem nagyon vannak, és a közlekedés is mindig problémás két gyerekkel.

bucus80! :)

"Aztan elkezdtem az agyunkon a labanal fogva forgatni es tok elvezte."
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Úgy értelmeztem, hogy az ágyatok lábát fogtad meg, és úgy forgattad. "De érdekes" - gondoltam. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Egyébként a csajszi is úgy csinálta, illetve a nyakánál fogva.

Kép
Kép
200907?

Bond

Akkor így jártatok, majd fogtok ti még unni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Már alig várom! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hendegabi:en is rosszalvo vagyok,hasonloan kuzdok ejszaka......

Locirol egybol nekem is a kijozanodas ugrott be :wink: !!!Ugyes manocska!!!

Orsi:gyogyuljatok meg gyorsan,mert itt a husvet es mennetek kell lazitani :wink: :wink: :wink:

Bond:szinte a kezdetektol ugy csinaltam en is a forgatast az esti masszirozas-tornaztatasnal...meg a pokrocos megoldast is hasznaltam..... :oops: csak eszembe jutott......

Kispocok: :wink: :lol: nalunk tegnap kerult kidobasra a karacsonyfa-maradek...nem akartak elszallitani,igy mindig visszavittuk a kukakhoz hatra....

Nem is tudok igazan reagalni masra,teszek-veszek,es megyunk csatangolni :lol:

Makikamat elvittuk dokihoz tegnap egy folt miatt a hatan,amirol azt hittem a melegtol van,illetve kidorzsolte a ruha cimkeje....de nem...gombas foltnak iteltek....most kenem....A segge is kivan teljesen a fogzastol,hiaba kenem ezerrel,egyszer eltunik,2 napig fasza,aztan megint 3 napig sebes....es ez igy megy 3 hete....az orrat szittyozom,bar kesz kozelharc megy....
Ja es vegre tudok adatokat....6 hosan lett merve utoljara...
8 hosan 1 hetesen:9 kg / 70 cm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na felebredt Kishus :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Bucus:hussss jegeso!!!

Juteszembe:irigy vagyok azokra akik nem mensiznek....en is szoptatok ezerrel,naponta 5x,es most van meg negyedszerre....hogy en ezt mennyire uuuuutalom!!! :x :evil:

Hiv Husocska :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Csak egy furcsa meglátás:ha nem mesiznénk soha többet akkor nem sok esély lenne a kistesóra.. :roll: :roll: :roll: :wink:

Bond:pöttyösség lelki alapon...mondasz valamit! :roll:
Mindig lelkiismeret furdalásom van ha náluk kell hagyni,mert egyfolytában nyektetik!Értitek,egy pillanatra nem teszik le.
Remélem nem sűrűn kell rájuk bíznom!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Egész nap nem volt ma áram, dél óta nincs térerő, éljen a 21. század :twisted: :twisted: :twisted:

Ha nem haragszotok,most csak rólunk gyorsban,mert nem vagyok valami jól :roll: Voltunk kontrollon dokibánál, petezsák látszik, bár nem akkora,mint kéne neki lenni, látszik benne a szikhólyag is, de szívhangot nem talált dokibá,így várunk újabb egy hetet :? Húsvét után uh a kórházban a nagy géppel, ha azzal sem lesz szívhang akkor nincs mit tenni. Egyébként doki szerint továbbra se éljem bele magam,mert a terhességi tünetek hiány és a néha darabos vérzés nagyon nem jó jel :oops:

Egyébként a nem lehetek terhes,mert szoptatok és szedem a bogyót sem 100% :arrow: itt vagyok én :shock: Elég egy 3 napos f@sós-hányós vírus és egy élelmes kiskatona aki készen áll.

Hédi felült tegnap :D , és ismét hetente Dévényezünk,mert állítólag közel van nagyon a mászáshoz és jobb ez így neki. Én már nem bánnám,ha nem kéne többet mennünk,bár tényleg jót tesz neki.Csak ezzel minden szombatunk el van cseszve, korán kelünk,cuccolás,60km autózás,50 perc nyektetés,60 km autóás.......

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Saját kinőtt babarucijaink a Teszen, akit érdekel a link:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

tike! :)

Gondoltam rátok, mert úgy emlékeztem, hogy hétfőn kéne mennetek. (Vagy az tabati volt...? :roll: :roll: )
Légy pozitív, mert nem csak a teszt volt az, hanem mi is azok vagyunk! :wink:

Hédi is nagyon ügyes már! :D Már látom magam előtt: babazsúros talin már fogócskázni fognak a gyerekek. :lol: :lol: :lol: :lol:
60 km-t utaztok? Jéézusom. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

BOTOND MA FELÁLLT :D :D :D 8) 8) 8) :!: :!: :!:
Aztán meg f@szán elcsúszott (ennyit a csúszásgátlós zokniról :? ), és ordított, mint egy kismalac, én persze azonnal felkaptam, de közben párás szemmel nyomattam neki a húdejajdeügyesvagyédeskincsemjuhuuuuujuhuuuuu-t :lol: .

Nálam ma megjött a várva várt vörös hadsereg :lol: . És tényleg annyi, mint az oroszok :roll: . Nesze nekem ciklus, én akartam :twisted: :lol: .

Tegnap kicsit elkiabáltam, ma megint taknyosabb vagyok, fáj a torkom, és ömlik rólam a víz :( :( :( . Tököm kivan már ezzel! :evil:

Bocsássátok meg, ha vkire nem reagálok rendesen, de nem vagyok a topon :? !

Bucus!

Sztem Lottusnak mostanra sokkal több dolgot kéne már ennie :roll: . Ilyenkorra az anyatej már nem lehet a fő táplálék! Az szuperjó, hogy még sok tejed van, de hiába elég neki mennyiségre, tapértékben már nem. Sajnos ez a tej már nem tartalmazza azt, amire nekik szükségük van! Kell a sok vitamin, ásványi anyag, nyomelem, glutén és az energia!....stb. Bőven elég, ha csak a három főétkezésnél kap tejet, és én azt is úgy adnám, hogy reggelire csak tejcsi, ebédre főzi+tejcsi, vacsira pedig tejpép (vagy főzi), és a pancsi után még ráetetnék ciciből. Anyu már többször találkozott olyannal, hogy a jóhiszemű anyuka 8-10 hónaposan még mindig csak szoptatott szinte, és volt is elég tej, gyarapodott is a baba, csak jöttek szépen sorban a hiánybetegségek :( . Az ember ezzel persze jót akar, de már nem ez a picúr érdeke :wink: .
Ráadásul tényleg úgy tartják, hogy minél később vezeted be a különböző dolgokat az étrendjébe, annál nehezebb lesz. Nyilván vannak kivételek, de alapvetően ez általában tényleg így van.

Boo!

Igen, ez a hinta nagyon tuti találmány :D . Köszönet érte Ancsurtinak, és Silliának :wink: !

Orsi!

Engem a múltkor elkapott a lelkészünk a templomkertben (35 éves fiatal srác), és megkérdezte mikor jön a következő. Meg a többi.. :shock: . Azt mondta 4-ett illene legyártani, de 3 előtt meg ne álljunk :shock: . Mondtam, hogy oké, de mondjon egy normális érvet. Íme:
1 gyerekkel fogy a nemzet, 2-vel csak szintentartunk. Közben viszont a "posvány" terjed. Értelmes szülők, értelmes gyerekeivel kell megtölteni a világot! Főleg, ha van rá keret!
De erre meg elmesélte, hogy ők 5-en laktak egyetlen szobában, és nem volt kiságy, mert egyszerűen nem fért el, így a mennyezetről lelógatott mózeskorában feküdt ő :shock: . Persze, az ember sokkal jobb körülményeket akar biztosítani a gyerekének, de ez a pasi ma egy két diplomás, lelkileg tökéletesen kiegyesensúlyozott, harmónikus családban élő ember.
Hidd el, mindene meglesz annak a pindurkának, ahogyan Odinak is :wink: :D ! A szeretet meg nem egységnyi, nem Oditól kell elvenned, amit a picinek adsz :wink: :lol: .

Nyuszi!

Nálunk nem zavart be: mi csak az órát állítottuk át, a gyereket nem :lol: :lol: :lol: . Eddig 7-kor fürdött, most 8-kor....
Nem is baj, mert nyáron tovább van el este az ember, meg hogy néz már ki, hogy világosban fektetem a gyereket :lol: .

Szisz!

Sajnálom, hogy ilyen sok minden szakadt a nyakadba :( . A legtöbb korodbeli max. a melyikcipőtvegyemfelabuliba-résznél tart. Nagyon becsüllek ezért!
Örülök, hogy azért szépen rendeződnek a dolgok :wink: .

Ronmay!

Roló igazi kis felfedező, nagyon édes :D . Botond most ismerkedik a fűvel (mármint a pázsittal :lol: ), de egyelőre urizál: azon nem mászik, mert szúrós, csak a pléden :lol: . De majd jól nem lesz pléd :twisted: :lol: .

Sillia!

Juhuuu-juhuuuu :D ! Lóci nagggyon ügyes!

Tímea!

Csak egy furcsa meglátás:ha nem mesiznénk soha többet akkor nem sok esély lenne a kistesóra..
Póóóóntosaaan :lol: . Ezért is örülök most neki, pedig fáj is :? . Mondom apának:
- Képzeld megjött :D .
- Ennek most örülünk :shock: ? Hát babát akarunk, nem?
- Ja, de enélkül nem lesz :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: