Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért

Tegnap Grace klinika napot tartottunk és megnéztük a teljes 4dik évadot Ádival

:D Na jó, még van mára 2 rész és aztán töltöm le a z 5diket
Megyek sorrendben az előző oldaltól :d
Luna!
Nagyon tuti a kocsi!!!!!

:D Tetszik

:D És örülök, hogy megjött az adó.

Mi is várunk még rá...
Nik!
Nálunk majd 1 szobában lesznek a kicsik... ami most még eléggé rózsaszín

:D Hanna azt nagyon szereti. Majd a következő festéskor (egyszer) lesz belőle újra sárga, szerintem

:D:D
Ja és még egyenlőre hercegnős függöny is van fent. Bár, szerintem Alexet az első időben úgy se nagyon fogja érdekleni, hogy mi van fent a falon, vagy a függönyön. Aztán meg majd módosítunk :d
Na, amikor kérdeztem az ellátást a legelején erre az ellátásra gondoltam

:D
Jajj, egyetértek. Ne a nagyi nevelje a gyereket!!!! Azt már nem.

Talinn,
Köszi a kérdést, javulgat.

Még 2 hét és már megpróbálhatok ráállni

:D Kíváncsi leszek...
Rajzfilmfigurák:
Én úgy voltam vele, hogy majd Hanna eldönti. Ezért pl. fülbevalója sincsen, mert az ő füle, majd eldönti,h ogy mikor és milyet és mennyit akar.
Nálunk a fürdő szobában vannak üvegmatricával figurák fent, de ezt én magamnak csináltam

:D (ez lehet annyira nem képet fest rólam

) Akkortájt még volt időm és a kedvenceimet felraktam

Raktam fel dalmatát, őslények országát, Aladinból a majmot, Arielt, Ficánáknt, Dorist (Szenilla) és alulra meg micimackót malackával
Foltiv!
Én is sokat szoktam szöszölni a DM-ben és folyton követ a biztonsági őr. Már volt olyan, hogy szóltam,h ogy hagyjon már békén... annyira idegesítő. Ott a kamera. Nézzen onnan...
Geoo!
Örülök, hogy meglesz az álom kocsi
Nanetto!
Mi köze a terhességednek ahhoz, hogy ő nem jön haza? Elég önző dolog ez egy legjobb baráttól... és ha ő nem lesz soha terhes, akkor már nem is jön majd hozzád, nehogy lássa, hogy nektek sikerült???

? Sajnálom!!!
Én is Hannával veszítettem el az egyik nagyon nagyon fontos barátnőmet... szerinte megváltoztam... szerintem meg ő nem tudta már elfogadni, hogy más lett az életünk.
Tök jó, hogy ilyen a családod!!!

Én is ilyet szeretnék majd Alexéknak

Csilla!
Voltam sómentes diétán Hannával... Minden részvétem... De egyébként amikor majd te főzöl eleinte a kicsinek, akkor rájössz, hogy nem is olyan xar a sómentes kaja... csak meg kell szokni...
Konkri!
Mi 1 gyereket terveztünk... Aztán Alex úgy döntött, hogy jön

De én mindenképp el akarom ezután köttetni magam. Annyira termékeny vagyok, hogy bármikor terhes tudok lenni. És ez nem mindig jó. Az meg biztos, hogy 3 gyerek nekem sok lenne. (Mondjuk eleinte a kettőt is soknak éreztem) És ha később sok pénzünk lesz (Mert ez lenne az alap feltétele egy 3dik gyereknek), akkor meg még azt rendbe lehet hozni...
Marcell meg pont abban a korszakban van,h ogy minden nem... ez gáááz, és eltart majd egy darabig. Kitartás!!!!!! Azt szokták mondani, hogy vagy dackorszak előtt lesz valakinek tesója, vagy sokkal utána.

Csoki-édesség: Hát, ezt full átérzem. Anyám szerint a krémtúró nem édesség... áááááááááááááááááááááááááááááááá, dehogy. Ha azt eszem reggeltől estig tök egészséges leszek és vékony... grrrrrrrrrr. És annyira dühítő, hogy TE vagy az anyja a gyereknek és neked kell majd mindenféle vackával szenvednek (túlsúly, fogak, édességfüggőség stb), de akkor is hozzák, ha hangsúlyozottan kéred, hogy NEM KELL!!!!
Korababa:
Húúúú, nagyon nehéz kérdés... Bár, én azt vallom, hogy 6 hóig inkább tápi, mint más... Biztos vagyok benne, hogy nem a hozzátápitól fog megindulni a súlya. De ehhez tudni kéne, hogy nincs-e valami egyéb betegsége, problémája... Mert sok minden lehet, ami miatt erőltetik a kaját.