Sziasztok,
tegnap óta eléggé vacakol a torkom,mintha kicsit meghűltem volna.
ez az óraátállítás és baromi nagy szél tegnap Márknál és nálam is bekavart, totál nyűgösek voltunk egész nap.
ma már jobb.
Kb 1 hete hangosan kacarászik a drágám, annyira édes ilyenkor,megzabálom.
Kaját egyre gyakrabban kell pótolni, de már belenyugodtam.
Egészen délig elég a tej, meg késő este is, délben kap Márk almát vagy körtét, koradélután tápszeres pótlást, uzsonna időben milupás vaníliás tejpépet, aztán 6-7 óra körül megint tápszeres pótlást és elalvás előtt csak tejci.
Annyira utálom a tápszert,hihetetlen, gusztustalan műkaja, Márknak se jön be, állandóan visszabukja,
ez a tejpép tényleg tök jó és a gyümikkel is jól állunk.
Köszi Kati a megerősítést, jól esett.
Reni, Márk is kis kerek fejű, mint a te Bíborkád, de nekem volt ilyen babafejem anno, ahány baba annyi féle.
Akkor Blani ősztől se mehet oviba gondolom, vagy talán fél napra?
Zsuzsi,hogy sikerültek a sütik?Brownies receptet írsz nekünk?
Hát a kis Zsófi is elég mozgékony akkor,nagyon ügyes.
Nem semmi ez a babakocsi fék dolog.Reklamáld meg szerintem.
Játszószőnyeges csajt megfenyegetted már félig meddig hivatalos formában?
Ma d.u-i Murphy:Zsuzsival chatelünk a facebookon, erre Márk nyakig kakis lesz az ölemben, ilyen megakaki kb havi 1x van, Zsuzsival chatelés meg még ritkábban
Kati, remélem nem kell egy kisebb vagyont fizetned a büntiért, szegény.
anyud amúgy hogy van?
Hihetelen mennyi energiád van neked is a 3 gyerkőc mellett.
Iwiwes jelölés?
Írtam már 1x.
Krisztina, sajnálom a kis Annát.Remélem holnapra elmúlik a láz és d.u már gyönyörű fülbevalós képekkel jössz.
Móni, hát akkor lehet ez a fizetés nélküli szabi ilyen multispecifikus dolog, nem értem, mert a sógornőm anno mikor visszament dolgozni, kapásból 2 havi fizetett szabival kezdett, amit ki kellett vennie munkábaállás elején.
Ági, nagyon cuki kispasi Bene, kis okos tekintete, ahogy figyel.
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap.
Judit, örülök, hogy jobban vagy.Szuper, hogy voltatok babaúszáson.Szerintem az is tök jó, hogy Petra elsőre enynit bírt,nagyon büszke lehetsz rá.
Hétvégén kiraktam a húsvéti kütyüket, a tyúkos-szalagos ajtódíszért Márk totál odavan, nézegeti a barkán lógó mütyűröket is, tök édi.
Holnap megpróbálok végre új képeket hozni, meg talán videót is a körteevésről.
jó éjt,
puszi