[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Tegnap nem írtam, mert 1000 dolgunk volt.
Reggel ráálltam a mérlegre, és még mindig nem billent lejjebb a nyelve. :(
Pedig most már tényleg jópár napja tartom, hogy este 6 után semmi, illetve a séta, mozgás is rendszeres.

De nem adom ám fel, csak kicsit elszontyolodtam, mert úgy éreztem, a hasam is laposabb kicsit, kezdtem már örülni, hogy megindult valami.

Orsi: didik miatt nem megy az ugrálás. :oops:

Ancsurti: jók a kajáid! Mézdinnye: nyami-nyami.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Tegnap már 78,7 voltam, ma megint 79,2. Lehet nem kellett volna már tegnap halászlét ennem, két szelet barna kenyérrel délután.
Persze a 3 napos ünnep alatt a múlt héten elkezdett tornát szüneteltettem :( .Ma , azaz mindjárt kezdem a leg magicezést.

Többiek?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltunesert,de itt a tavasz!!!De mar tudom,hogy nalatok is!Hurrrrraaaa!!!

Szigoruan tartom a dietat,de sajna nem mozdult az elmult jo par napban semerre....nem ertem,mert nem bunoztem :? ...de megyek tovabb az uton :wink:
A gyumolcsnap is mar siman megy,plane ha itthon sem vagyunk :lol: :lol: :lol: nincs idom az ehsegre koncentralni,de megfelelo mennyisegu folyadek mindig van nalam!!!!

Orsi!!!Csak igy tovabb,nagyon jol haladsz!!!Nekem is ingadozik,bar nem kene meregetnem magamat....csak gyuminap utan :wink: De jo lenne ha utolernelek vegre!!!
Ma szandekomban all szobabicajozni,bar a heten rendesen megsetaltattuk magunkat,a 3-4 oras kiruccanasokkal 8)
Sikerult vegul is marc.15.en elmennetek valamerre?Mi jot lattatok/csinaltatok???

Hendegabi:ne szontyolodj kerlek!Eloszor biztosan atalakulsz itt-ott,aztan majd a merleg is elindul lefele!!!En is szomorkodtam egy picit,mert amugy ugyesen tartom a dietamat,aztan nesze nekem....mas mar regen leadott volna egy csomot...de nem egyforma a szervezetunk....
En most az ananaszt is nagy mennyisegben bevetem az ugy erdekeben..hatha!
Ti voltatok valamerre a hosszu hetvege alatt??
Csajok hogy vannak???

Azert leirom miket eszek,csak nagyjabol....
Feherjenap:egy vekony szelet csirkemell,sajt,majd este pisztrang salataval.....
Kemenyitonap:lencsefozelek naturban,este sult edesburgonya padlizsannal...
Gyuminap:2 alma,majd este mikor hazertunk!1/28kor :shock: :D dinnye+ananasz

Valamit kihagytam,de mar nem nezem vissza,de ma kemenyito van megint es elkeszult a currys,mustarmagos basmati rizsem,es fo a kelkaposzta fozelek...apanak lesz melle egy kis porkolt is :wink:

Sajnos sokszor elmegy a delelottom,igy nem eszek gyumit,max.ami maki kajajabol marad....de igyekszek :oops: es persze rengeteg folyadek!!!

Tenyleg...tobbiek???Erdekes....senki sem fogyozik???

Kép
Kép
ancsurti
 
 

 
 

Ancsurti

Írtam már , hogy én 3-4 kilónként megállok a fogyásban, volt hogy majdnem 2 hétig nem mozdult a mérleg. Tényleg én sem értettem, hogy miért, amikor mindent ugyanúgy csináltam , mint előtte.
Szóval küldöm az erőt a kitartáshoz, mert tuti , hogy megy lejjebb a mérleg nyelve.Nekem is kellene valahonnan erő, mert egy kicsit lelassultam a fogyásban, meg olyan éhesnek is érzem magam. Szokott ilyen lenni, csak ilyenkor kell egy kicsit több akaraterő, hogy nehogy elcsábuljak.
Múltkor a 81-nél állt, most nem fogok megriadni attól. ha 78-nál stagnál egy kicsit a fogyásom.
Március 15-én bementünk a városba sétálni, már csak a koszorúzásra értünk be, de nem is baj, legalább tudott Odi aludni, míg mi néztük a kirakodóvásárt. Kecskeméten ilyenkor kezdődnek a vásárok, és eltart egészen októberig.
H. Gabi

Ne add fel. Először én is így kezdtem, hogy nem ettem 4-5 után, majd nem ettem édességet, azzal is nagyon sok ment le. Ja, és séta séta séta.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi:nalad nem a mensi kozeleg?Az ehseg miatt...mert nalam akkor van ilyen erzes...es remelem nalam is csak az tartja vissza most a kilokat......multkor is ez volt...csak valahogy kell az embernek a sikerelmeny :wink: hisz tudod...akar 0,5 kilocska is....csak legyen!!!

Imadom az ilyen vasarokat!!!Nyaron itt kulonbozo nepeknek vannak a fesztivaljai az utcakon.....vasarral,nemzeti kajakkal,tanccal,koncertekkel...mar alig varom!Tavaly oriasi pocakkal meg salsa fesztivalon nyomultam :lol: :lol: :lol:

Irgum-burgum :x :x :x gyertek csajok es jelentkezzetek,irjatok!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ez a kep a vonalzodon halalian edes...mindig mosolyt fakaszt az arcomra :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na megyek,mert sosem indulunk el...nem lehet nekem itt forumozgatni,mert akkor sosincs vege.....

Es nemaaaa csak en noveljem a hozzaszolasok szamat!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Ancsurti: köszi a biztatást, remélem, hamarosan tényleg megindulnak a kilók.
Ma viszonylag keveset ettem, és többet mozogtam az átlagnál, fáj is mindenem, főleg a lábam.
Azért, mikor a függönyöket raktam vissza (ablakpucolás-függönymosás volt a mai menü), eszembe jutott, hogy 30 kg-mal vékonyabban mennyivel könnyebben ugrálnék a székről le-föl.

Mi nem voltunk sehol a hosszú hétvégén, apa végigdolgozta, illetve szombat délután itthon volt, de fát vágott.

Végre itt is jó idő volt ma, úgyhogy az oviból hazafelé kis kerülővel jöttünk haza, hogy sétáljunk egyet.

Orsi: jó lett a vonalzód.

Ibag?
Többiek?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Képzeld, még csak tegnap küldték a vonalzómat, és akkor kértem, mikor te.

Mai mérlegelésem eredménye 78,8 kg. Ahogy írtam, tuti ezen a számon fogok lenni még egy darabig. Türelmet gyakorlok :roll: .

Ancsurti

Jó, hogy ennyit tudtok már menni. Végre itt is itt van a tavasz, jó belélegezni a tavasz illatát.

Nálunk 3 napja nehezek a nappalok-éjszakák. Jön Odi foga.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok


Senki nem fogyózik már :roll: :? ?

Én még mindig a 78, 8-on állok. Egy hete .Hétvégén voltunk étteremben, normálisan ettem, a héten kezdem egy kicsit csökkenteni a kaja mennyiséget. Úgy érzem, hogy kicsit kitágult a gyomrom.
A célom a havi 4 kiló fogyás minimum, és már nem sok van ebből a hónapból, le kellene mennie még 1 kilónak.
Rajtam van a tavaszi fáradság.... Olyan lusta vagyok, és álmos.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


ORSI: én vagyok, olvaslak, szurkolok, meg Ancsurtinak is.

Magamról: szégyellem, de nincs akaraterőm. :oops:
Megint voltak kisebb stresszes helyzeteim, és bizony megint kajával vígasztalódtam.
A napi sétám megvan mindig, csak az a fránya kajálás, szénhidrát (imádom a kenyeret).... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Januárig én is úgy gondoltam, hogy képtelen vagyok lemondani a tésztáról, a fehérkenyérről, de tényeg csak elhatározás kérdése az egész.
Valószínű még nem érzed magad készen a fogyásra, ezért nincs meg az elég akaraterő a fogyáshoz. Nekem segített a karácsonykor készült képek nézegetése. Borzalmas kövér voltam. És érdekes most is iszonyat kövérnek érzem magam. Tegnap megkérdezte a boltban egy bácsi, hogy nyári baba lesz -e. Mondom nem, a nyári baba kint alszik a babakocsiban.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: én még egész alakos tükröt sem bírok elviselni.............. :oops:
bár lehet, az lenne a tuti megoldás, és akkor könnyebb lenne rávenni magamat!
Vagy a hűtőre kiragasztani magamról egy egészalakos fotót :roll:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Nyomom a fogyit meg mindig,termeszetesen,de nem alltam merlegre mar egy joideje,mert mensi elott allok,es sok vizet visszatartok ilyenkor...es csak elkeserednek,hogy semmi valtozas...Es sajnos tegnap is egy picit tobb szenhidratot ettem,mint amennyit illetvolna....Pedig nem vagyok nagy szenhidrtafuggo,de ugylatom,ezektol a 4 napos periodusoktol ram jon a kivanossag....

Orsi:a havi 4 kilo fogyas azert most hogy mar lement hirtelen tizenakarhany kilo,nem lesz annyira konnyu,bar kivanom hogy sikeruljon......en a havi kettovel is kijonnek....de sajna nem megy az olyan egyszeruen...en sosem voltam jolfogyo,pedig aztan igyekszek......(na nem a tegnapi napomra ertem,de alapjaraton kitarto vagyok.....)
Fogzassal hogy alltok???Nekunk is eleg kellemetlen ejszakaink vannak....pedig orultem hogy vegre mar nem ebred csak 1x....erre most a franya fog miatt sokszor felsir,es ez 1/2 12-tol eltart 2-ig.....aztan persze ebred enni 4-kor,utana siman alszik 8-ig...ki erti ezt????Akkor mar nem faj neki???De persze meg nem tortek at,csak mar latom a ket pici feher csikot neki az inyeben.....
Boltos bacsi :evil: :evil: :evil:
En terhes gatyot hordok,jelenleg a legelso kismama farmeromat,mert mas nem jo ram....de ennek a derekresze sem tunteti el az ott leledzo hajkupacot,es a rettentoen megnyult bort :x .....en a szivet vennem ha valaki beszolna egy ilyet :x
Na jo csak vicc volt....
(neharagudj hogy eppen a mensit emlegettem nalad a multkor,nem tudtam hogy mar most Tesot varjatok,azt hittem picit kesobb....)
Hendegabi:nekem is ablakot kene pucevalnom...de surgosen!Most megint sut a nap,es rettentoen raferne....bar itt ez nem divat sajnos,sok hazon iszonyat koszos ablakok szomorkodnak.Latszik hol laknak europabol szarmazo emberek...ott azert csili-vili az ablak.Na nemsokara nekiveselkedek.....
Valoban nem allsz meg keszen a fogyira....tenyleg egy eros elhatarozas var rad,es akkor menni fog.....drukkolok hogy radtalaljon gyorsan,de a setakat ne hanyagold,plane ha szep az ido otthon!!!

Na nem dumalok tovabb,mert ossze kene kapnom magamat,Hangi alszik,es aztan indulunk babas foglalkozasra...mar ugy hianyzik,elmaradt a multeheten minden,mert tavaszi szunet volt....

Ja es gyumolcsnapom van......Eddig 3 banan,es egy pici kesudio van bennem+tea

Pusza csajok!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti

Biztos igazad van abban, hogy nem fog menni havi 4 kiló fogyás. Már szerintem ebben a hónapban sem jön össze annyi :( .
Én még soha nem fogyókúráztam, így nem tudom, hogy milyen ütemben mennek le a kilók. Tényleg meg van már a 15 kiló fogyás, de még nagyon szeretnék ennyit fogyni. Mikor láttam, hogy hogyan mennek le a kilók, úgy örültem, tele voltam optimizmussal, most meg egy kicsit el vagyok csüggedve, hogy megállt. Habár múltkor is állt a fogyás két hétig, így még lehet egy hétig stagnálok, aztán megint beindul. Írtam is, hogy ez lesz, de egy kicsit elszomorít :( .
Nem baj, hogy írtad, hogy megjön, csak az a gond, hogy se meg nem jön, se nem vagyok terhes. Szülés óta még csak háromszor jött meg :( . Majd jön , ha akar, de remélem minél hamarabb.

H. Gabi

Azt álmodtam, hogy meglátogattál, itt voltál nálunk, és megkínáltál a tegnap készült marhapörivel, de mi nem vörösborosan ettük, mert szoptatunk, hanem mézzel :shock: :roll: :lol: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: jó lenne elmenni hozzátok. Nekem pont tegnap járt a fejemben. Persze Ancsurtit is szívesen meglátogatnám. :D

Ancsurti: Mozgást nem hanyagolom, sőt. Ma délelőtt is másztunk dombot, pedig nem lett volna muszáj. Elmentünk a postára egy csomagot feladni, pedig ha megkérem a postásnénit, mindig elviszi, aztán utólag elszámol. Pedig ma reggel nagyon nehezemre esett a mozgás is, vszínű az időjárás miatt. Az ízületeim fájnak.
Ügyes vagy a gyüminappal. Szénhidrát - szerintem is kívánósabb ilyenkor az ember. Nem tudom, nálatok mennyire megoldható, de én amikor csináltam a 90 napost, szoktam diabetikus csokit v. fagyit enni szénhidrátnapon.
Fogak: mi még mindig az elsőnél tartunk, az múlt csütörtök estére jött ki. Előtte hónapokig volt hőemelkedés, gyakorta nyugtalanság. Előző éjjel óránként keltem hozzá.
Még nyoma sincs, hogy a következő is ki akarna bújni!
Láttam az iwiwen anyukád képeit. Van egy csajok című. Ott a tesóiddal vagy? Mert mind nagyon hasonlítotok egymásra.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Fogyi megyeget,de sajnos csunyan vetkeztem :oops: :oops: eloszor a kura soran.....apanak csinaltam mustaros-tejfolos tesztat gyumolcsnapon..........hat beleettem........basszus....eppen elegge nehezen birom par napja,meg el is csabultam....na sebaj,megyek tovabb.Mereckedni szerintem mar csak mensi utan fogok,persze nekem sem jott meg meg,ossze-vissza van a ciklusom meg...nekem is 3x volt meg eddig :roll:
Megneztem,17.-en mertem utoljara magamat,akkor 80,8kilo voltam :roll: ......
Persze apa szulinapja eppen gyumolcsnapra esik megint :x

Orsi:en sajna sokat fogyoztam,vagyis nagyon oda kellett figyelnem mindig is,es az a franya 5-6 kilo,amit neha sikeresen felszedtem,sajna honapokba telt mig leadtam....
A sulyfelesleg,ha sok van belole,akkor az elejen gyorsan,latvanyosan tavozik....aztan eljon az az ido,amikor hiaba minden,nem mozdul(ugye ezt ismerjuk).....de ilyenkor mar nem is szabad heti 2 kilonal tobbet fogyni,mert az nem is tartos,es nem is bir egeszseges lenni.A szervezetnek ez lenne az idealis,es ezt a testunknek is idobe telik mig eszreveszi.Ez a fogyasi tempo az,ami hosszutavon tarthato,es nem jon vissza konnyen...
Latod,hiaba a tapasztalat,en is turelmetlen vagyok....de sajna nem igazan valtoztat a dolgokon,mert behemotnak erzem magamat.Akkora hajpocakom van,hogy az csuda...es nem sokaig jarhatok hosszu,fekete felsokben....jon a nyar,es az ideit kulonosen melegnek mondjak....

Almod:ehes diszno makkal almodik.....szoptatas-mezes porkolt :lol: :lol: :lol:

Hendegabi:Gyertek csajok latogatoba!!!!Huuu mennyire jo volna!!!Eppen nemreg kaptam a hirt,hogy tesom "sogornoje"erkezik a parjaval juniusban!!!Vegre egy kis hazai :lol: Es nalunk meg tudnak szallni,csak 2 napra jonnek.....van vendegmatracunk 8)

Izuleteid:szerencsere nekem mar javuloban,miota nem cipelem a 100 kilot.....baromi szar volt,minden apro mozdulat,idojaras bekavart....

Vannak dietas dolgok itt is,de igazabol nem vagyok csokis.....inkabb egy jofajta muffin,croissant.......de hozatok apaval dietas fagyit :wink:

Anyum kepei: :lol: :lol: igen azon a 2 hugommal vagyunk rajta,plusz a tesom nagyobbik kislanya......de neki van meg egy lanya,O a bucsuzos kepen lathato...Ja es van Ocsi,aki a legkisebb tesokam(24 eves 8) )de o itt nem lathato...o is teljesen a klonunk :lol: :lol: :lol: ram nagyon hasonlit......csak nem feketere festett a haja,mint a hugaimmal nekunk...ocsi raszta haju :lol: :lol:
Ez jo kis kuszara sikerult....
Na szoval megneztem a kepeket...meg is hatodtam,azok eppen az indulas elott keszultek :cry: mindenkinek szetsirt szemei vannak.....
Tegnap kuldott az msn-ed valamit.....kuldozgeti a linkeket....en meg rejtozkodom sokszor aposom elol..... :oops:

Ezek a franya fogak.....mi most kiprobalunk egy teakevereket,hatha segit......olyan szepen aludt megint a napokban,erre az elobb csak 30 percet nyomot le,es itt nyafog.....szetvagom kiskakit 8) :lol: :lol: pedig ha aludna,akkor ilyen baj nem volna....olyan kiegyensulyozott szokott lenni....es dobal mindent szet :lol: :lol: :lol:

Itt megint hideg lett :? :x ejjel lement -9-re.most 1 fok korul lehet...befagy a seggem.....a nap az sut hetagra...kene menni majd setalni...de megint ez a beoltozes,megint overal a gyerekre....de azt mondjak,mar tenyleg ez az utolso lehules....remelem is.Eleg volt!
Olyan enyhe nyarunk es telunk volt,minden rekordott megdontott.Ebbol arra kovetkeztetnek az idojosok,hogy ultra forro nyar varhato......itt meg rosszabb,mert oriasi a paratartalom!!!!Na tenyleg le kell fogyni,mert megorulok majd zsakban jarva :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ancsurti: szerintem amíg szoptatunk, nem hiszem, hogy beáll a ciklus. Bizony, ez sem könnyíti meg a helyzetünket.

Öcsédet vizuáltam: klón raszta hajjal :shock: :lol: :lol:

Az én msnm-em küldött valamit?????????? Be sem léptem napok óta.
Remélem nem valami vírusos bigyó, mert egyszer már jártam úgy, hogy kaptam egy üzit ott, valami fotós hivatkozás volt. Rákattintottam, aztán már fertőzte is a gépet, meg kelletlen küldözgette tovább. Újra kellett telepíteni a gépem, mert máshogy nem lehetett kiírtani a vírust. :?


Nem akarom elkiabálni, de 99. Nekem csak mutatós mérlegem van, és hamar ingadozik rajta 1-2 kg, de két napja inkább 99, mint 100!!! :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Hendegabi:ES igen!99!!! :wink: :lol: :lol: :lol: legyen vegre kegyes a merleged,es csak lefele menjen az a mutatoooo!
A digitalis se jobb,minig a masodik/harmadik meres a "valos"....

Msn:igen,valami fotos linket kuldott......van egy ismerosom,tole is sok ilyen erkezik.....pedig be se kapcsolja,regen a mienk is nyomatta :?

Orsi??

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Reggel megint 100 volt :(

Ennekokán délelőtt is sétáltunk, és beüzemeltem a Norbi duci-tréninget. Igaz Vica csak 6 percig bírta, de a semminél az is több. Délután még egy nagy séta jön!
Süteménysütés meg elmarad.

Hogy sikerült a szülinap?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

H. Gabi

Hurrá 99 :P .


Ancsurti

Hangi rúzsás szájától először én is megijedtem, azt hittem véres. Különben nagyon jó a kép.


Talán meg lesz még is csak a 4 kiló fogyás erre a hónapra is.
Sajnos az egész család lebetegedett.
Keződött múlt héten Odi 3 napos takonykorával, majd ugyanazt súlyosabban elkaptam én is, majd egy napra rá apa is, akinek már tegnap 39, 4 volt a láza.
Hogy ne legyek nyugodt, Odi tegnap óta megint lázas, és hasmenése van, amit eszik hamarosan ki is fosikálja, mára már véres volt a kakija.
Persze úgy megijedtem, hogy sírtam is, főleg attól, hogyha bemegyünk a kórházba az ügyeletre, tuti bent is fognak minket. AZtán párom végül felhívta a gyerekorvost (mert én ugye nem voltam olyan állapotban, hogy beszéljek, úgy sírtam), hogy mi a helyzet. Mondta, ha iszik, nem hány, és le tudjuk vinni a lázát, akkor nem kell vinni az ügyeletre. Reggel volt láza 38,3, azóta láztalan, viszont volt azóta egy véres kakija. Remélem megússzuk ügyelet nélkül, holnap mindenféleképpen elviszem a gyerekorvoshoz, és mi is meglátogatjuk a mi dokijainkat, mert ugye szombaton mennénk Esztergomba, és addig meg KELL gyógyulnunk.
Odi még nem volt beteg soha, én 3 éve nem voltam. Párom persze férfi, beteg, képzelhetitek, egész nap csak jajong, mint egy vénasszony.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: sajnálom, hogy betegek vagytok. :(
Esztergom: gyógyuljatok, hogy elmehessetek! Én kb 14 évesen voltam utoljára ott.
Nekem Szilvásvárad a vágyam!

100 :(

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Mi minden évben megyünk Szilvásváradra.
Párom apukájának a hamvainak egy része ott lett elszórva, ezért szoktunk menni.

Eddig végülis mennyi ment le?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok


Képzeljétek ma újra csináltam tesztet, és pozitív lett. Ha jól számolom, és minden rendben lesz, decemberben jön ketteske.
Február 16-án jött meg utoljára, így ha a dokik szerint számolom 6 hetes terhes vagyok. Holnap felhívom az orvosom, megkérdezem érdemes e már menni, vagy várjunk még az ultrahanggal egy kicsit.

A fentiek miatt kb. másfél évre felfüggesztem a fogyit.
Január 1-től március 29-ig 93 kilóról 77 kilóra sikerült lefogynom. Odettel a terhességem 86 kilóval kezdtem.

Azért majd benézek ide is.
És mindenkinek további sok erőt kívánok a fogyáshoz.


Puszi mindenkinek :P

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: itt is had gratuláljak. Nagyon örülök a boldogságodnak. Akartam is írni, hogy függeszd fel a fogyit, illetve mérsékeld kissé a mozgást.
Irigyellek.

A fogyival pedig nagyon ügyes voltál, és elvárunk továbbra is.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


sziasztok,

eltűntem, bocsi mindenkinek,
én 3 hete kezdtem el fogyizni, úgy, hogy napi, 3-4 L vizet iszom, és csak egyszer eszem 1 nap, szépen mennek a kilók, de háát, sajna nekem úgy kb. 40 kg-tól kell megszabadúlnom, úgyhogy ez nagyon-nagyon hosszú idő lesz, ezért mindenki, aki küzd a kilók harcai ellen, jusson eszébe, hogy nincs ezzel egyedül, de legalább így egymésban tudjuk a lelket tartani, ami pl. nekem nagyon fontos, örülök, hogy vagytok!

Minenkinek üdv! :)
monixx
 
 


Monixx: örülök, hogy jöttél. Látom, te is intenzíven belevágtál a dologba. Ügyes vagy.
Kérlek, gyere többször, tudósíts, hogy haladsz, és persze akkor is itt leszünk, ha dicsekednél, vagy épp keseregsz.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sehol senki? :(
Remélem, nem maradtam egyedül :(

én 99 !!!!! határozottan 99! :D
hétfő óta nem ettem pékárut: se kenyér se zsemle, se semmi!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Utólagosan mindenkinek kajamentes boldog húsvétot kívánok.

Részemről: meglehetősen jól bírtam a húsvétolást, mármint olyan tekintetben, hogy nem ettem annyit, mint általában ilyen ünnepekkor.

Mérlegre most nem álltam, de hízni biztosan nem híztam.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Szia Gabi!!!!

Itt vagyok :wink: csak ez a franya idohiany.....de ezt te is ismerheted.....

Csak igy tovabb!Sok kicsi sokra megy!Ez mar nagyon jo ha a szenhidratot tudod mellozni......nalam az a bibi,hogy a szenhidrat napon sok az edes dolog mostanaban...pedig sosem kivantam ennyire :roll: ......de ha nem vagyok itthon,akkor konyebb....
Nekem kezd megint megszokotta valni hogy csinalom ezt a dietat,aminek orulok,mar teljesen termeszetes,hogy mikor mit ehetek...az mas kerdes hogy igy nehezebb foznom apanak :oops:
Es azt sem ertem,miert ragaszkodnak a kilok ennyire hozzam,holott amugy nem sokat eszek....

Szerencsere nem sutottem semmi sutit husvetra,csak a szokasos:sonka-tojas-salata volt.....feherje napra penteken ezt ettem,aztan a lencset magaban kemenyito napra,majd tegnap par muffint,fagyit,es vacsira sonkas szendvicset(szenhidratnak iteltem az a picike sonkat....)
Ma keszitettem egy szuper gyumolcsturmixot:alma,banan,mezdinnye,repale........isteni,most szurcsolom 8) jo lenne ma nem ehesnek lenni,ezert megyek majd egy jokora setara Hangival....igy este nekieshetek a mezdinnyemnek vacsira!!!Ja lementem elsejen mar 80 ala!!!!Jo lenne stabilizalni :wink:

Orsi:remekul lefogytal!!!!Ilyen rovid ido alatt ennyit....csak amulok rajtad!!!
Most olvastam a masik topikban mi tortent.... :( :? de eros csaj vagy,minden rendben lesz ezutan,es olyan szep Odett a kepeken(veled egyutt)hogy Ra koncentralj most,es meglatod,nemsokara jon a teso!!!!Elvezzetek a tavaszt,es azt hogy ilyen szep csalad vagytok!Sajnalom hogy ilyen szerencsetlenul sikerult a hetvege,de ismeteljetek meg,amint tudjatok,vagy csak menjetek egyutt sokat a szabadba,3-asban ha tehetitek.

Nalunk is apa sokat dolgozik.....itt csak penteken volt unnep a nagypentek....aztan ugye sokak nem dolgoznak,hosszuhetveget csinalnak...sajnos apa ment szombaton es vasarnap is fel napra,de azert igyekeztunk kielvezni minden percet a joidonek....
Mindenkinek ezt ajanlom,menjetek csajok napenergiat gyujteni,igy sokkal konyebb fogyizni is :wink: :wink: :wink:

Monixx:hogy vagy?Hogy birod ezt a kurat???Ez szinte csak lebojt :wink: ...mit eszel akkor mikor eszel???Hol tartasz most?Remelem csak ugy ropulnek a kilok :lol: :lol: :lol: fogyo hold van ugyanis,ilyenkor bele lehet erositeni :lol: 8)

Gyertek csajok,irjatok,meg ha ritkan is,de nem hiszem el hogy csak 3-4en fogyozunk.....

pusza,megyek kajat kesziteni Hanginak,es aztan irany a napsutes!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Visszajöhetek :roll: :lol: ?

Mikor pozitív lett a teszt, természetesen abbahagytam a fogyit, mert irtó parás vagyok :oops: , és azt is kockáztató dolognak tartottam. Persze ugyanúgy nem eszek 4-5 után, édesség nuku.
Séta kivételével no sport.
Hétvégén ugye kirándultunk, szombaton lángost tízóraiztunk, délután kapros-tejszínes gombás ragus pulykamellet hasábburgonyával, tegnap pizzát ettünk, tegnap és ma reggel fehér kenyeret (nem adtak barnát a szállóban, a mai világban elég érdekes dolog) ettem sonkával, jó sok zöldséggel.
Szerintem a 77 kilóból megint 78 lett, egy hét bűnözés után, de nem baj, majd megint visszaállok a régi kerékvágásba.

Ancsurti

Az a bajom, hogy január óta vártam ezt a kirándulást, és a dolog miatt nem olyan jól sikerült, ahogy terveztem. De sebaj, majd legközelebb.
Tudom, nagyon optimista vagyok, de még az egész dolognak adok 5%-ot, hátha. Végülis a doki azt megmondta, hogy meg fog jönni, ne ijedjek meg, és ha megyek hozzá, akkor aznap még csináljak tesztet.
Mondjuk lehet, a méhen kívüli miatt mondta.
Attól meg parázok, ha méhen kívüli a dolog, akkor egy időzített bomba vagyok, és bármikor robbanhat.
Ja, és múlt héten ittam egy csomó alk. mentes sört, ami azért hízlaló. meg most is iszom. Apa mondta igyak, hogy a következőnek is nagy legyen a haja, mert szerinte amiatt született Odi akkor a hajjal. Ha elfogy, megint nem fogok inni.
Különben nagyon gondolkoztam ma, hogy igyak egy normális sört, de nincs rá szükségem.Kicsit kipityeregtem ma magam, meg szombat este, és most elég jól vagyok.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: privi ment.
Persze, hgoy visszajöhetsz, ilyen butaságot ne is kérdezz.
És amúgy is elvártunk volna rendszeresen.

Ancsurti: remek, hogy 80 alatt vagy! Bár én is ott lehetnék. De örülök ennek az 1 kg mínusznak is, és most, hogy jóval kevesebb szénhidrátot eszem, remélem meg fog indulni.

Igazad van, nem hiszem, hogy csak mi küzdünk ezekkel a gondokkal.
Persze nem mindenki meri felvállalni.
Nekem viszont sokkal könnyebb így, hgoy vagytok nekem.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Ancsurti


Tényleg örülök, hogy 80 alá mentél. Hány kilóra akarsz lefogyni? Szerintem neked már nem kell sok, ahogy nézem a képeket.

H. Gabi

Szeretek én is ide írni, egymást erősítjük azzal, ha lemegy egy két kiló valakinél.
Gabi hajrá 100 alatti súly, most tűzd ki magad elé a 95 alá menetelt. Szerintem mindig kis célokat tűzzél ki, ne rögtön azt, hogy 20 -30 kilót akarsz leadni, hanem mondjuk 5 kilót, és ha sikerül, akkor annak is úgy fogsz tudni örülni, mintha lement volna 20 kiló.
Nálam ez bejött. Most a 75 kiló a cél.
Ha lemegy arra, akkor jön a 72 kiló és így tovább.

Néztem a hétvégi képeket, és még mindig tök kövér vagyok rajtuk :evil: .

Gondolkozom azon, hogy Conversano-t is elcsábítom ide.
Vagy esetleg olvasol :roll: :P ?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok:)

Orsi elcsábított :mrgreen: Időnént zugolvastam.
Amúgy teljesen egyetértek a "mindig csak pár kiló minusz legyen a cél"-bár ezt most én képtelen vagyok csinálni. Pihibe tettem magam,mert berágtam. Az én kilóim sztem beépültek a sejtjeimbe és nem akarnak onnan távozni.Miért érzem azt,hogy életem végéig tagja lehetek ennek a topicnak? :roll:
Tök jó,hogy ti így fogytok! Alig várom,hogy Marci elinduljon és mindig szaladgálni kelljen utána. 80 kiló vagyok,a szülés óta... 65 kiló voltam,mikor Marci "beköltözött".
Vendég
 


Üdv Conversano

AZ a 15 kiló pulsz nem is olyan vészes hozzánk képest.
Hogy próbálkoztál a leadásával?
És ne add fel!!!!

90 napost nem próbáltad?
Vagy azt ahogy én fogyózok?

Lehet valamennyi le fog menni, ha Marci el kezd szaladni, de szerintem ne várj rá, mert csalódott leszel, ha akkor sem megy majd le a kívánt súlyra.
Vártam én is a szoptatásra, de nem hogy le még fentebb ment a mérleg nyelve szopi alatt. El kell határozni, és ha meg van a cél, akkor sikerülni is fog.
Mégegyszer: ne add fel.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok anyocak!!!!

Orsi:huuuu de irigy vagyok a langosra!!! :lol: :lol: :lol: na itt a "fogyiklubban" ilyenekrol beszelni.............
Jol tetted hogy ettel azert fincsiket,neha nem baj az....a Te modszered elkepesztoen hatasos,orulok hogy sikeres vagy a fogyiban!!!Nekem ez nem lenne celravezeto,mert az en sejtjeim is beittak a sok zsirt :wink: ,probalkoztam am mar mindennel anno....Es kulonben is...az a hetvege a kikapcsolodasrol szolt(majdnem :? )volna,leadod azt amit netan felszedtel :wink: Azert megdobbento hogy nincsen teljeskiorlesu/barna pekaru egy szallodaban :roll: .........

A mehenkivulit meg ne vonzd be legyszives!!!Bar tudom hogy nagyon aggaszto ez az allapot jelenleg,de ne is gondolj ilyenekre,mert a kimondott szonak nagy hatasa van!!!Nekem is volt derektaji fajdalmam Hangival,ez lehet teljesen normalis is!Tudod en nagyon elkezdtem felni a vege fele a csaszitol.......mert amugy is para nekem az orvososdi,meg idegen orszag,idegen nyelv,egyedul segitseg nelkul,alacsony a fajdalom kuszobom,stb.-stb.....es sajnos lehet hogy emiatt is alakult igy.....En a foldon jarok :wink: de azert van egyfajta spiritualis beallitottsagom :wink:na egy szonak is szaz a vege,erre ne is gondolj,es megy a drukk az 5%nak!!!

A soros duma nagyon tetszett!!!Lehet Hangi azert ritka haju,mert sosem szerettem a sort...azota iszom,amiota szultem,mert rafogom a tejcsinalasra,es meglepoen jolesik neha egy uveggel(en alkoholosat iszok 8) )En most is betolok az arcomba neha...fogyi ide-oda.....ha nem innek,talan gyorsabban fogynek :oops: ,meg ugye iszom a malata-port is a kavemba....lehet az is hizlal,de ennyit azert teszek,hogy megtartsam azt a keveske tejcsit meg,ami van :wink:

Es ORULOK azert hogy visszajottel kozenk,de amugy is szivesen hallok feloletek :wink: ha jon Teso baba!!!(odaatra nem annyira irok mar szivesen)
70 kilora szeretnek visszamenni,de ha megy meg tovabb a fogyi,annak orulnek...nekem amugy is teljesen eletformava tud ez valni,ami egy nagyon jo dolog!Mert sokkal tobb zoldseget-gyumolcsot eszek igy,odafigyelek az etelekre,ami ugye a gyerekneveles szempontjabol sem rossz,kovetendo pelda!Persze apa miatt kell olyan emberes/istenes eteleket foznom,de ugye azert a minosegi alapanyag sokat szamit...nalunk pasikam vasagyastol sincs annyi mint en,pedig 192cm magas!Es fozok neki nem dietasakat,max.magamnak nem keverek bele tejfolt,stb....
Most karfiol levesre keszulok a napokban....nagyon regen ettem,a szopi miatt hanyagoltam a fujos eteleket.
De!Amikor ezt a szetvalasztast csinalom,sosem fujodok fel!!!Nem ehetek kukoricat,kelbimbot,karfiolt normal esetben,mert begorcsolok...most ez nem all fenn!Hurra!

Ami a sulyom illeti,jelentem stabil 79 kilonal tartok.....!!!!Januarban meg 89 voltam....szulni 100 korul mentem,de inkabb tobb volt az :oops: ....most en is a 75kg-ot tutem ki celnak!!!Talan a kovetkezo honap elejen mar elerem....IGEN,EL FOGOM ERNI!!!!!Es punktum!!!

Hendegabi:"igenis orulj annak 1 kilonak,mert ugye minden kilo szamit!Amennyire elkeseredunk ha feljon 1 kilocska,eppen annyira kell orulni ha 1 lemegy!!!Sokat szamit a szenhidrat mellozese!!!Nekem is visszakene venni belole szenhidratnapon :? Turelem,latod en is 3 hetig nem tudtam a 80 ala menni!!!Nekem nagyon jo ide irogatni,plane ha meg Corversano is beszall :wink: akar csak az eszmecserebe!!!

Felvallalas: :roll: :roll: :roll: en ugy gondolom,hogy nem kell feltetlenul szamokban kifejezni hogy ki honnan-hova igyekszik!Persze sokak szerint az aki "csak"80 kilos,az nem is kover.....ez nem igy van,mindenki maga erzi es tudja mi az ami jo neki,ahogyan jobban erzi magat.De sokat segit ha latom/olvasom hogy masok is kuzdenek,nem csak en vagyok akinek valtoztatnia kell...... :roll: :oops: :) :D :lol: 8)

Conversano:gyere es legyel tag!!!Tudom,megvitattuk mar hogy ki mennyire dagi :wink: es azert latod,nem mindenkinek megy egyforman.....en sokaig csak szenvedtem magamban,hogy fogyni kene...most lassan de megy,csak most eppen meg mindig nem vagyok hajlando idot szakitani valahonnan,hogy mozogjak is valamit....Es hasonloan vagyok a franya zsirsejtjeimmel :wink: :lol:
Csak gyere neha,aztan ha az agyad is teljesen raall a dologra,majd elkezded megint a fogyit!En szules utan sokaig 90 voltam,aztan lementem 86-ra,es ott alldigaltam :x :roll: aztan fel szilveszterkor 89-re :evil: ...na akkor jott a sugallat,hogy ez nem mehet igy tovabb!Jarsz setalni sokat?Nekem az is beinditotta....Orsi vezerelt ebben....mondjuk Hangi eleinte nem dijjazta a kocsizast,de akkor kendoztem.....az lenne a szep,ha a futobabakocsimmal egyszer talan futnek is...de brrrrr....azt sosem szerettem.....
Na nem dumalok tovabb,mar igy is szinte egy egesz oldalnyival noveltem a fogyiklubb hozzaszolasait :wink: :lol: :lol: az okossagaimmal.....

Ma megettem a maradek sonkat-tojast felapritva,oszekeverve egy jokora adag salataval,pici tormaval!!!Feherjenap van..... :lol: este pedig pasim hoz halacskat,azt eszek ismet salival!

Lanykam ma nem aludt csak 3/4 orat...tegnap lenyomott siman 2,5et...ki erti ezt :roll: :roll: :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=jQcZtBbA5UA

Hoztam egy kis videot,tegnap keszult......ismerkedunk a homokkal a jatszon...lehetett kurkaszni....alig varom hogy a kis meztelen talpaval kotorjunk....le is vette a masik videon a cipocskejet.....
(Conversano:felhivnam a figyelmedet,hogy kivetelesen rozsaszinuben nyomul Hangi 8) )

Tenyleg jo sok voltam...megyek picit,fozok Mancinak!!!

pusza!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem voltam, látom, sokan lettünk, ez nagyon jó! :) Bár lassan azt hiszem, hogy én vagyok itt az új, mert tényleg annyira régen nem jártam erre. Nagy ügyesek vagytok, hogy így beindítottátok a fogyókúrákat! Én is rákapcsoltam még január környékén, de a lelkesedésem most belassult egy kicsit. Összesen eddig 5 kilót fogytam, ami tulképp nem rossz, bár lehetne több is. A probléma nálam most azzal van, hogy január óta szörnyű csalánkiütéseim lettek, meg többször feldagadt a szám, a nyelven, aztán 3 hónapnyi orvoshoz járkálgatás után tej- és tojásallergiát diagnosztizáltak nálam. Sajna az elmúlt pár hónapbós sok ráment a kajákkal való kísérletezésre (volt egy idő, amíg csak gyümit ettem, máskor csak ropit/kekszet/kétszersültet és sima teát egy hétig), így aztán most nagyon oda kell figyelnem a tejállományomra is. Ráadásul a tej és a tojás ugye kiesik az étrendemből mint a két fő kalcium- és fehérjeforrás (sajna nem vagyok egy magszállot húsevő), így aztán most inkább arra próbálok koncentrálni, hogy kialakítsak magamnak egy teljesen új életmódot. Próbálom megváltoztatni a gondolkodásomat, hogy ne mindig csak azon járjon az eszem, hogy mit nem ehetek. Ez most csak azért kellemetlen, mert önmagában ez az egész egyfajta kajaelvonás, de azért nem akarom feladni a diétát sem. Ami pozitívum a dologban, az az, hogy szinte minden étteremben/utcán kapható készételben van tej és tojás, így aztán pékségbe, cukrászdába nem nagyon kell mennem, hogy elcsábuljak :D

Ancsurti, Orsi,
nagyon ügyesek vagytok, csak ámulok az eredményeken!

Hendegabi,
sztem is örülni kell az 1 kilónak is, biztos vagyok benne, hogy több követi majd, ha tényleg ennyire következetes vagy!

Ja, és ha már mindenki őszintén írt a számokról. Én 88-ról kezdtem a terhességet és 106-tal fejeztem be. A szülés után itthon 99 voltam, abból lement egy kiló összesen magától (mindenki azt mondta, hogy biztosan lemegy majd egy csomó itthon, mert olyan keveset veszítettem a szülés alatt). 98ról kezdtem el diétázni, most 93 vagyok. A 88 alá kellene jóval visszamennem, sztem olyan 75 körül lenne az ideális, régebben annyi voltam.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem voltam, látom, sokan lettünk, ez nagyon jó! :) Bár lassan azt hiszem, hogy én vagyok itt az új, mert tényleg annyira régen nem jártam erre. Nagy ügyesek vagytok, hogy így beindítottátok a fogyókúrákat! Én is rákapcsoltam még január környékén, de a lelkesedésem most belassult egy kicsit. Összesen eddig 5 kilót fogytam, ami tulképp nem rossz, bár lehetne több is. A probléma nálam most azzal van, hogy január óta szörnyű csalánkiütéseim lettek, meg többször feldagadt a szám, a nyelven, aztán 3 hónapnyi orvoshoz járkálgatás után tej- és tojásallergiát diagnosztizáltak nálam. Sajna az elmúlt pár hónapbós sok ráment a kajákkal való kísérletezésre (volt egy idő, amíg csak gyümit ettem, máskor csak ropit/kekszet/kétszersültet és sima teát egy hétig), így aztán most nagyon oda kell figyelnem a tejállományomra is. Ráadásul a tej és a tojás ugye kiesik az étrendemből mint a két fő kalcium- és fehérjeforrás (sajna nem vagyok egy magszállot húsevő), így aztán most inkább arra próbálok koncentrálni, hogy kialakítsak magamnak egy teljesen új életmódot. Próbálom megváltoztatni a gondolkodásomat, hogy ne mindig csak azon járjon az eszem, hogy mit nem ehetek. Ez most csak azért kellemetlen, mert önmagában ez az egész egyfajta kajaelvonás, de azért nem akarom feladni a diétát sem. Ami pozitívum a dologban, az az, hogy szinte minden étteremben/utcán kapható készételben van tej és tojás, így aztán pékségbe, cukrászdába nem nagyon kell mennem, hogy elcsábuljak :D

Ancsurti, Orsi,
nagyon ügyesek vagytok, csak ámulok az eredményeken!

Hendegabi,
sztem is örülni kell az 1 kilónak is, biztos vagyok benne, hogy több követi majd, ha tényleg ennyire következetes vagy!

Ja, és ha már mindenki őszintén írt a számokról. Én 88-ról kezdtem a terhességet és 106-tal fejeztem be. A szülés után itthon 99 voltam, abból lement egy kiló összesen magától (mindenki azt mondta, hogy biztosan lemegy majd egy csomó itthon, mert olyan keveset veszítettem a szülés alatt). 98ról kezdtem el diétázni, most 93 vagyok. A 88 alá kellene jóval visszamennem, sztem olyan 75 körül lenne az ideális, régebben annyi voltam.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Szia Flake!

Nem semmi ez az allergia. Furcsa, hogy elnőtt korban is kijöhet. Szegény te, nem lehet könnyű.
Akkor huss kilók, gyere sűrűbben, és oszd meg velünk tapasztalataidat, gyűrközzünk meg a fránya kilókkal.

Ancsurti

Nagyon édes Hangi a videón.
Bennem is mostanában annyit felmerül, hogy jó lenne találkozni veletek. Remélem sikerül a papirjaidat minél hamarabb elintézni, és haza tudtok látogatni. És akkor találkozunk.
Ugye H. Gabi, Conversano és a többiek.

A kilók állásával én is így vagyok, írtam már, hogy 3 kilónként megáll a fogyásom 2 hétre. Pont 78 volt a stagnálásom, végre 77 re mentem, akkor lett pozitív a teszt.
Lehet, most megint kell várnom egy -két hetet, hogy beinduljak, és az agyam is visszaálljon a fogyásra.

Anyum megint csinált halászlevet,disznóság, mert olyan jól sikerült, úgy bezabbantottam belőle ebédre, hogy csak na :oops: :twisted: . DE csak barna kenyeret ettem hozzá.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ancsurtihoz még egy pár mondat, ami előbb kimaradt.

Észrevettem, szerintem nem csak én, hogy az első komoly vita óta már nem annyit vagy a másik fórumon, már akkor azt hittem, hogy nem jössz vissza. Aztán a 2. esetnél már tényleg azt hittem nem jössz, hú de sokat forgolódtam éjszaka az ágyamban, én is ugyanúgy kaphattam volna , mint te, hihetetlen , hogy mit megengednek egyesek maguknak, stílusukról már nem is beszélve. Nagyon fel voltam háborodva, és nem miattad :wink:, hanem azokon, akik a másik pártján álltak.
És nem csak te vagy, akit megviselt az a két veszekedés, többekről tudok, hogy azért jönnek ritkábban, mert erre a közösség romboló emberek véleményére nem kiváncsiak.
Viszont, amiért én irogatok oda, és még tagja vagyok a fórumnak, azért van, ha nem is írtam, sok jó dolgot le tudtam mások tapasztalatából szűrni, nem kellett tátott szájjal bámulnom Odira, hogy most mi történik vele, mit csináljak vele, mert már többetekkel előfordult olyan probléma, és azonnal tudtam, hogy mit kell tennem.
Kusza lett, remélem érthető.
És nem azok az emberek miatt maradtam a fórumon, akik nem tudják a nagy szájukat befogni, hanem pont miattatok,.
És jól esett, hogy a sok séta példáját tőlem vetted, végre úgy érzem, hogy én is tudtam segíteni azzal, hogy leírtam azt. Már megérte maradnom :roll: :wink:
Szóval gyere oda is sűrűbben, ha tudsz, mert hidd el sokkal többen szeretnek ott téged, mint gondolnád, és egy -két ember miatt ne legyen benned harag a fórummal szemben.

Conversano a fentiek rád is vonatkoznak :wink: .

Viszont már én is ötször meggondolom, hogy mit írok le oda, és valamikor megbánom az is amit leírtam.

Bocsi mindenkitől, aki nem érti miről volt most szó. Hosszú...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.04.07 14:16-kor.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ancsurti

Még 1, ami elmaradt.
A dolgok bevonzása: nálam ez bizti nem így működik. Amikor szülés előtt voltunk még, ha császárról volt szó, simán nem hallgattam oda, nem olvastam róla semmit, nem foglalkoztam vele, mert velem ilyen nem történhet meg. Gondoltam. Rosszul.

Vetélés. Áhh velem nem történhet ilyen, hát ezt is félreéreztem....

Méhen kívülire meg úgy gondolok, hogy áhh olyan velem nem történhet meg :twisted: :lol: :lol:.
.....
Na, azt tényleg kihagynám életem élményeiből.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


De jó, de jó, de jó!

Legyünk csak sokan.

Conversano: :D .
Aligha maradsz egyedül. :oops:
futkosás: hááááááááááát, én Nóci mellett nem fogytam akkor sem. :oops:
PERSZE TE MÁS LESZEL :wink:

szóval: üdv a klubban. :D

Csak Ancsurti: igazad van, nem is a számokról beszéltem, amikor a felvállalást említettem. Hanem arról, hogy én is kövérnek tartom magam, van-e ötletetek, én így csinálom.....
Videó: igen husi Hangi! Belekukkantottam (tunk Virággal) a többi videódba is. Legjobban a macskával való bírkózás tetszett, Vica is jókat sikogatott közben. De kétségtelenül a legjobb címe a "Hangi füvezik"-nek van :roll: :lol:
Nálatok már ilyen jó idő van, hogy le mertek ülni? Én totál parázok ám a felfázásoktól, úgyhogy még nagyon nem engedem Vicát le, na meg a naci alá még kerül harisnya is, ha babakocsizunk, akkor egy pléd pluszban. :oops:

Ancsurti és mindenki: én nagyon örülök annak a lement 1 kg-nak is. Nekem ez már ad egy kis ösztönzést.
Tegnap berágtam apára, és automatice nyitottam a hűtőajtót, és ekkor a fejemet belülről megkopogtatta a kistörpe a csákányával: mit csinálsz, te! Megint háromszámjegyű akarsz lenni?
És nem nyitottam ki a hűtőajtót.
:D

(azért teljesen nem őrültem ám még meg! :lol: )
Ja, és mondtam már, hogy 95 kg a rövidtávú célom? :roll: :lol:

Flake: jó, hgoy újra itt vagy. Ügyi vagy, hogy már leadtál 5 kilót. csak így tovább.
Allergia: bakker, nem semmi. Nagyon vigyázz ezekkel a dolgokkal.
Csak ötlet: Nócinál is fennállt a tejallergia (veszélye) 2 évig. Én akkor vezettem egy füzetben (csináltam rá ABC-s fülecskéket) azokat a cuccosokat, amiket kaphatott. Aztán egy idő után már ment fejből is, de volt, mikor visszakerestem.

Orsi: csak, hogy neked is írjak valamit: szia! :D


AMÚGY NEM JÓKEDVEM VAN, CSAK A SÍRÁST KERÜLENDŐ IGYEKSZEM VICCESKEDNI.
MA BEÍRATTAM A KISLÁNYOMAT AZ ISKOLÁBA. :cry:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Orsi: látom, túlírtunk egymáson! :D
Csak egyetérteni tudok azzal, amit írtál.
Sokakat kedvelek "odaát" is, nem is akarok teljesen elszakadni, de én is bánom, hogy annyira kiadtam magam, amennyire.
Találkozó tényleg jó lenne, ha összejönne.

Fel tudsz venni Msnm-re?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Suli, szuper. Ennek örülni kell, nem sírni. Anyuka ejnye-bejnye, ez azt jelenti, hogy már akkora okos ügyes jánykád van.
Igen peregnek az évek rendesen, de ez így van rendjén.
Örülj, hogy a sok betegeskedés ellenére mehetett suliba, és nem kellett még egy évet az oviban töltenie.
Tényleg, mostanában nem írtad, hogy betegek lennétek. Jól vagytok?

Hűtő nem kinyitásnál is ügyes voltál. Apa meg ne idegesítsen már fel, hanem segítsen neked fogyózni.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Köszi, viszonylag jól vagyunk.
Ma kezdtük a következő kúrát az immunerősítőből.
6. hetet kezdte meg tegnap Nóci az oviban, nem emlékszem, hogy valaha is lett volna ennyi időt egyben, betegeskedés nélkül.
Jó, ebben 3 hét csak 4 napos volt, de szerintem így is jó teljesítmény.

Amúgy náthás kicsit, de én ezt már allergiának tudom be, ami nem jó, de nem tudunk mit kezdeni vele. Igyekszem sokat fújatni az orrát, meg csöppögetek neki, nehogy felülfertőződjön bacival....

Amúgy Vica is náthás már szombat óta, tegnapra jött ki teljesen. Illetve ma icipicit köhögött is.
Gondolkodtam, hogy felviszem az orvoshoz, de mondták, hogy megint tele a váró hasmenéses betegekkel.
Mérlegeltem, és arra jutottam, hogy nem annyira vészes Vica állapota, hogy kitegyem egy ilyen vírusnak. Körülnéztem, és találtam olyan orvosságot, amit régebben erre írtak neki, és még felhasználható időn belül bontottam ki.
Tudom nem a legjobb ez a megoldás, de igyekeztem a kisebbik rosszat választani.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.24 22:01-kor.
Vendég
 


Lilisgabi

Bocsi én már csak így hívlak, ha nem baj.
De jó, hogy jelentkeztél :P .
Lányok gyönyörűek.

Neked már nem is kell sokat fogynod.
Én 10 cm-mel alacsonyabb vagyok, mint te, szóval nekem még van mit leadnom.
Futással ügyes vagy, én azt soha nem tudnám, mert utálok futni.
Pedig a szomszédasszonyom csábítgatott futni, de nem bírt rábeszélni, különben időközben ő is terhes lett.

Anyukáddal és aférjeddel, hogy rendeződtek a dolgok, nagyon örülök.

Gyere sűrűbben, ha tudsz, mert minket tényleg érdekel, hogy mi van veletek.

Lilinek boldog szülinapot kívánok.
Videót nem tudsz fel rakni róla, ahogy énekel?
Odi is azokat tudja, mint Lotti. Nem kell őket siettetni semmivel, nem verseny.

Mégegyszer, nagyon örülök , hogy jöttél.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bizony Ancsurti, hiányoltam a koponyákat :mrgreen: Legalább alkoholos filccel odarittyenthetnél pár csontot :) Nagyon cukor Hangi,ahogy kenegeti azt a kevéske homokot.

Flake
Én 90-nel mentem be szülni és 86-tal jöttem ki. Azt hittem meghülyülök,mikor ráálltam a mérlegre. Aztán naponta 2 kiló eltűnt..na mondom,de jó,pár nap éás újra a régi leszek.Aha.77ig lement (kiment az a rengeteg víz) és ott megálltam,majd felmentem 80-ra. Ott vagyok most is,meg sem moccan.
Az allergiádat sajnálom :(

Orsi

Igen! Találkozzunk! A másik beírásodra nem baj ,ha nem reagálok? :mrgreen:


Hgabi

Igenigenigenigen ,én más leszek! Nekem attól is fogynom kell! Muszáj!!! :) A kislányod nem is olyan kislány,ha már iskolás lesz.. Megy az idő,mi?.)
Ja Orsi! Állat msn partikat nyomunk ám Hgabival :D

Szia Lilisgabi
Vendég
 


Nekem nincs msn-em, skype-t használok.
Azt sem tudom, mi fán terem az msn. Feltetessem a gépemre apával?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


sziasztok,

Ancsurti, H Gabi, köszi a bíztatást, jelentem, 4 hét alatt -10 kg! de hát, még mindig 100 felett :oops: úgyhogy, az arcomon, meg a nadrágokon, és a pólókon lehet egylőre észrevenni, ez még nem látványos, de kitartó vagyok!! Sokat segít, hogy Ti is itt vagytok! de már pocsojásnak érzem a gyomrom, a 3-4 L víztől, napközben csak vizet iszom, ami persze a vesét jól megdolgoztatja, fél óránként kell mennem a mellékhelységbe... :roll: egyszer eszem mikor haza érek, olyan 5-7 óra között, de akkor eszem mindent, még édességet is, mert az keelll:) :wink: Csajok, mindenkinek kitartást, nekem még nagyon sok van hátra, ráadásul, most valahogy meg is állt a fogyás, pedig mindent úgy csinálok, de most állóhelyzet van...

Mondenkinek szép estét,

Sziasztok!
monixx
 
 


Monixx

Én megemelem a kalapom!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: