A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Barbuss! Örülök, hogy rendben a cukor, haematoma ügyileg még drukkolunk!
Emmának pedig előre is nagyon boldog szülinapot, meg a füle érjen bokáig!

Olyan jó nektek, akik tudtok napközben játszóterezni, meg erdőtjárni....
Irííííííííííííííííígy vagyok.... annyira unom már, hogy be kell járnom dolgozni :(
Botin látom, hogy még nagyon menne Ő is játszóterezni, de én ilyenkorra már teljesen kész vagyok.... Nincs lelkierőm még a játszótéren is ücsörögni pár órát... :cry:
(Persze a kis drágám látja, hogy paff vagyok és nem is nagyon kéri már mostanában....)

Na mindegy... majd hétvégén bepótoljuk! 8)
(Hacsak nem fog szakadni az eső.... :? )

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Csajok,
én egy ideje szüléssel kapcsolatban azzal nyugtatom magam, nem a szülés számít, hanem a Baba :)
Mellesleg, amikor régen szigorlatozni mentem, ha az "ezt nem akarom húzni" hozzáállással indultam el, akkor tuti kihúztam a gyűlölt kettő közül az egyiket - alig tudtam összekaparni a négyest, vért izzadtam!
Amikor úgy indultam el: Istenem, segítsd azt kihúznom, amit ott a legjobban el tudok mondani! - akkor mindig jó tételt húztam és könnyedén ötös lett! Ebbe benne foglaltatik, hogy nem mindig a "legjobb" tétel a legjobb :) így, ha nem túl jót húztam, biztos voltam benne, ahogy elmondom az pont ötös lesz!
Most a szüléssel is ezt tervezem, ahogy alakul, az lesz a legjobb a babábak és nekem is :)
Így egy stresszel kevesebb és én tényleg hiszek benne!
Veletek nem volt még úgy, hogy valamit "nem akartatok", később kiderült, milyen jó, hogy megtörtént? Vagy fordítva, akartatok valamit, nem történt meg, később hálát adtatok az égnek, hogy nem sikerült!
Belesimulni a taoba - mondja a keleti filozófia :)
Vendég

anya maci!
Én idegenvezetés gyakszi vizsgán voltam igy, hogy mondtam, hogy Istenem, add, hogy abból a kettőből huzzak egyet amit a legfolyékonyabban tudok, és bejött!! :lol:

d.dodó

Pocaklakó-daloló tanfolyamok
2010 tavaszán, régi és új helyszíneken!

Budapest XIII. kerület
Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (Budapest XIII. Dagály u. 15/a)
2010. április 8 és 15, csütörtök, 18.00 órai kezdettel

Budapest, Újpalota XV. kerület

Gaba Medical Center (Bp. XV. Apolló u. 61.)
2010. május 19 és 26, szerda 18.00 órai kezdettel

Budapest XII. kerület

MiniMom Gyermekfoglalkoztató (Budapest, XII. Csörsz u. 43, Gesztenyés Irodaház)
2010. május 22 és 29, szombat 10.00 órai kezdettel

Budapest, Belváros

Mazsola Játszóház (Budapest, V. Arany J. u. 16)
2010. május 3 és 10, hétfő, 18.00 órai kezdettel

Szentendre

Szentendre, Dunaparti Művelődési Ház, (Szentendre, Dunakorzó 11/a)
2010. május 5 és 12, szerda 17.30 órai kezdettel

A bővebb információkat és a részleteket a www.cilizenebolcsije.eu oldalon, a Pocaklakó-daloló menüpontban találjátok!
Jelentkezni a zenebolcsi@gmail.com e-mailcímen lehet.

Zenebölcsi - babatorna - Pocaklakó-daloló
www.cilizenebolcsije.eu
huligánlány

Bibar: Nem kaptam tőled privi üzit. :(

Emi

Emi

email4
Budapest

Trállá lááá!:) De jó kedvem van :)

Nóci ma délután felfelé rúgott, igaz, utána sztem visszafordult, mert megint a fenekembe billentett :) De nem baj! Úgy is tudom, hogy minden rendben lesz! :)

Délután olyan jót pihiztem! Aludtam másfél órát....jajj, nagyon jó volt! :) Aztán megfőztem a spenótot,...nyami...apácskának is nagyon ízlett, pedig nem nagyon szereti. De még repetázott is! :)

Azt hiszem megitn jönnek ezek a hangulat ingadozások....egyszer világfájdalmam van, aztán meg minden happy...:) nálatok is van ilyen?

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: nem vagy egyedül :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Meme! Kb. napjában hatszázszor.
Néha már én is hülyét kapok magamtól... :roll:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok!
Sajnos nincs időm visszaolvasni, most értünk haza a dokitól+ voltunk vásárolni.
Jelentem minden a legnagyobb rendben velünk! Zárt, hosszú méhszáj. Babó nagyon aktív volt, az uh-n, mondta is a doki, hogy jó izgága gyerkőc.... :roll: Mondtam ezt érzem is.... nem nagyon tetszett neki az uh, nagyon rúgta volna el magától, éreztem is közben, hogy olyanokat rúg! Mondta a doki, hogy nagyon jól fekszik, ha így marad hétfőig, akkor nagyon jó felvételeket fognak tudni csinálni róla a 4d-n! Az összes köldökzsinór a lábánál volt, azt mondta ez nagyon jó hír, és most éppen szépen fejjel lefelé feküdt, mondta is a doki, hogy de szép lenne, ha így maradna :D Egyetlen negatívum, hogy kaptam valami hüvelykúpot, mert van egy kis folyásom :(
Ja és a súlykérdést nagyon diplomatikusan elintéztem :D
Zsófia, mennyit szedett magára eddig? Öööööööööööö hétfőn voltam védőnőnél, ő hat kilót mért.... :D A valóságban itthoni mérés alapján már 7 kilónál járok, de a védőnénihez ugye csak a 12. héten mentem először :lol:
Így nem cseszett le, de elmondta így is vagy 10x, hogy sokat mozogni, amivel kalóriát égetünk, és nem kell ám mindet visszapótolni!
Megnézte a méhlepényt is, azzal is minden ok, azt mondta ha diabétesz lenne, az látszana a lepény állapotán is.
Megkaptam a beutalót a terhelésesre, azt mondta, a betöltött 26. hét után menjek, mert a diabetológusok azt ajánlják. Ha a XI. kerületbe megyek, ahova eddig, akkor nem úszom meg egy körrel, ott az a szokás, hogy csinálnak egy éhgyomrit, majd rá pár napra kell megint menni, megint éhgyomri, és utána a terheléses..., mondta a doki is, hogy ők se értik, ez mért jó, de itt így csinálják. Úgyhogy valószínű erre a vizsgálatra Budafokon kerül sor...
De olyan jó volt az uh, kicsi fiunk olyan édes volt! Szopizta az ujját, meg itta a magzatvízet, meg olyan nagyon látszott, ahogy dobog a kis szíve! Meg a kis bordái, lábai, és igen, a kis kuki is, úgyhogy mondta is a doki megint, hogy tuti fiú :)

zsofka83

Még gyorsan bekukkantottam :)

Meme: örülök, hogy ma jobb kedved volt. A hangulatingadozás nálam is menő, de már a kezdetek óta :oops:

Barbuss: de jó, hogy minden okés! A hematómával is biztos minden rendben lesz!! Nagyon drukkolok, hogy már ne legyen ott! Emmának nagyon boldog szülinapot előre is!! Mivel fogjátok meglepni? Mire vágyik a nagylány?
Lassan Te is vághatod a centit :)

Zsofka: örülök, hogy minden rendben nálatok. Hétfőn majd hozz 4D-s pofi képet! :)

Jó éjt mindenkinek!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Zsofka: Örülök, hogy minden rendben volt a védőnőnél, és a kisfiad is cuki volt az UH-án! :)

Meme: Hangulatingadozások? :) Nem vagy egyedül... :wink:

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsófika!
Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.

Heni!
Tudom, hogy "beszippant" a gyerekekkel való lét, a házimunka, és a fényképes melód, de füstjelezz hogy vagytok!!

d.dodó

Zsofka gratulálok, de jó!!!!! Örülök, hogy megnyugtatott a doki!

Jajj, ez olyan rossz amit írtok a szülők szeretetéről.
:( Én nagyon rosszul érezném magam, ha Dani valamelyiküket jobban szeretné. Vagy bárki a családban. Ezért féltem mindig több gyereket vállalni. Remélem megússzuk. Az én anyum meglepődött magán, mert Eriknek annyira örült, hogy nem hitte tud a másodiknak is így örülne. Pláne, hogy ő egyeség párti. Mondjuk velem sírt anno,mikor kiderült, hogy Erik fiú.Aztán velem szégyellte magát a sírás miatt. Aztán Larának is örült nagyon, hogy lány, de nem volt már annyira érdekes. Anyósom örült nagyon, meg a sógorom a lánynak, mert a Daniék családjában csak fiúk születtek, de abból van 7. Úgyértem unokából.

Barbuss, örülök, hogy minden ok volt!!!! Akkor jövő héten izgulunk együtt a haematomáink miatt?? Mikor mész?
Aranyos apukád mondása, nagyon tetszett. :lol:
Emmát Isten éltesse nagy szeretettel!!!!

Olyan jó volt.Dani időben hazaért, így le tudtunk menni fél órára még játszótérre is. Napközben meg behoztam a tegnapi lemaradásom. Jól ki is merültem. De örülök, most a másik oldalon fájdult meg végre picit a hasam. Már ijesztő volt, hogy mindig ugyanott fáj, így hogy nem tudom milyen állapotban van a lepény.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Amiket még akartam!
Emi, én is ugyanezt mondtam Daninak. Eriknél is és most is. Anyum nálunk is dettó egyanezekkel a szavakkal idegelt. Mire a válasz: de ez az ÉN gyerekem, akit meg én féltek, és nekem mindennél fontosabb.

Manorka!De fincsi lehetett!!! Jól tetted, hogy ettél!!! Jut eszembe!!! Jó lett a terhelésem!!!Éhgyomri 4,6, terhelt 4,8. Szóval zabbanthatom a süttyőket tovább!!!!!!! Hurrá!!!!!

Még akartam mesélni, hogy olyan rosszul esett. Mikor visszamentem a terhelt vérvételre mentem volna ugye Erikkel, babakocsival soron kívül,mert ha ilyen vizsgálat van,akkor így kell. Erre elkezdtek hőzöngeni, hogy soron kívül megyek. Nem győztem mentegetőzni, még az ajtóból is visszafordultam, hogy bocsánat, de ilyen vizsgálat van, időre kell mennem. Aztán bent sopánkodtam is egy kicsit a nőnek, de azt mondta eleve a baba miatt mehetnék soron kívül, a cukor miatt meg pláne. Ne idegeskedjek. Aztán kifelé menet is még bocsánatot kértem. De olyan rosszul esett, mert én pont nem szoktam kihasználni Rikit, hogy előbb bekerüljek valahova. Tegnap is kérdezte a védőnő, hogy akarok-e hamarabb bemenni, de mondtam, hogy Riki szépen elvan, kivárjuk a sorunkat. És mégis ilyenek velem. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na bocsánat, hosszú voltam. Jó éjt mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

én is előkerültem :oops: lakásoztam egész nap :(
kaptunk pár rucit :D már jönnek az ajándékok :D:D:D meg egy babakocsit is, hordozóval mindennel... :)
Ma van anyu szülinapja de hiába kérleltem Őmanóságát h rúgja meg a nagyit nem volt hajlandó. pedig ettem közben egy zacsi gumicukrot aminek nagyon örült :D éreztem...

Meme: nekem is van ilyen. bár én inkább a bújást a törödést igénylem. a babusgatást. és tiszta depi vagyok h a cica több simit kap mint én :oops: :( na meg apa legujjab butasága: NO SZEX nehogy elmenjen a baba :shock: nekem meg jönnek a rémálmok h itt fekszünk egymás mellett én alszom és apa más nővel izé... :? :( mondtam neki de kinevetett :(

Zsófka:örülünk a jó hireknek :) irigy h kukkolhattál...
éééén is akajoooooooooooooooooooooooooookkk :D

mutatok egy kettőt a kapottakból :)

Kép

Kép

Kép

Kép
freyja

Niki neked is örülünk a jó hireknek ;)

Kép
freyja

Jo reggelt Csajszik!
Csak egy gyors bekoszonesre jottem, mindjart indulunk a a 2. loagad szurira. Tegnap (is! :shock: ) fekudtem egesz nap de meg a pocakom is faj, gondolom a szuri miatt. Ja es most mar kezdi a hatam, a rengeteg fekvestol. Ejszaka persze pedig nem alszok, mindjart kipattam a szemem, foleg ha egyaltalan el tudok aludni.
Na mindegy az a lanyeg, hogy Riccardo jol van, es minden nap hata adok az Istennek, hogy na meg egy nappal tovabb volt bent, es novekedhetett. Tudom, hogy nem lesz semmi baj, de ennek ellenere ha nem tartanam be az utasitasokat es megis tortenne valami soha nem tudnam megbocsajtani magamnak,

Szep napot Lanyok,
majd jovok
:lol: :lol: :lol:
pocaklako

Jóóó reggelt!!
Apa elment, ugyhogy vagyok :)

Poci: sajnálom, hogy egyre nehezebben viseled a fekvést! :( De kitartás!! Már nincs sok hátra!!max 3 hónap!! Azt meg féllábon is kibírod!!! :wink: Mennek a drukkok!! :) Mikor kell visszamenned a méhszájjal? Ez változhat még, vagy már a végéig igy marad? Bocsi ha már írtad,...de szita az agyam :(

NIki: sajnálom, hogy beszólogattak a rendelésen :( Megértem hogy rosszul esett. Nekem az szokott (pedig nem szoktam ugrani, ha azzal piszkálnak, hogy kövér vagyok), amikor megyek a hórházba UH-ra. Ott úgy van, hogy 11 és dél között csak kismamák mehetnek. De persze odaállnak 8-kor hogy ők legyenek az elsők, amikor nekik csak déltől van UH. Aztán mikor sorra mennek a kismamik, szép gömbölyödő pocakkal, szemet szúró, hogy tuti terhesek...aztán mikor én megyek, valaki megszólal, hogy " Ez nem is terhes, csak dagadt..." Hát ez van! :( Tudom miről beszélsz!

Na, Nóci felébredt! :)

Ja! Képzeljétek! Megint javulni érzem a fenekem. Már fel tudom emelni a lábam:) Még érzem, hogy kicsit nem okés, de már nem esek össze, ha megmoccanok. :D Éjjel is olyan jót aludtam! Eddig nagyon sokszor felébredtem, amikor fordultam, mert annyira fájt. Ma meg...egyszer ébredtem fel, amikor az a rohadt akasztó leesett a falról..:)
A doki azt mondta, meg a védőnőci, hogy lehet a gyerek úgy fekszik, hogy nyom valami ideget, és azért fáj...lehet..mert tegnap olyan volt, mint a ringlispiel :) Most meg lehet úgy fekszik, hogy nem nyom...nem tudom, de örülök, hogy mozogni tudok :)

Zsofka! Örülök, hogy nálatok is minden rendben!! Kép nincs a nagylányról? :)

Niki: Klassz hogy tólhatod a sütiket! :) Én ma egész éjjel cukiterhelésen voltam! Vagy 15ször szúrtak, és vettek le vért. A végén, már annyira gyenge voltam, hogy menni nem bírtam...Olyan hülyeségeket tudok összeálmodni...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt!

Meme örülök, hogy végre tudtál aludni. Csak az a fránya akasztó!! :evil: Lehet, hogy tényleg csak ideget nyom,és attól rossz.
Amit beszólnak Neked,az minősíthetetlen. Te jó ég!Ilyet!Szóhoz sem jutok!!! :evil: :evil: :evil: És ezek tanítják majd illemre, kedvességre a gyerekeiket. El tudom képzelni milyen anyák lesznek. :?
Freyja nagyon szép rucikat kaptál. Hát sajnálom, hogy a férjed fél. Próbáld őt megérteni. Titeket félt. Lehet, hogy a végére elmúlik az aggodalma.De a szülés után úgyis helyre áll. Kitartás!!!! :wink:

Na megyek, mert a fiam az egész polcot lerámolta már.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar, Dodó? Merre vagytok? Hiányoztok a reggeli létszámból :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Tegnap nem jött a fránya postás! Pedig nagyon várom már!! :) De állítólag ma jön! Nagyon remélem...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Akkor amég előkerültök, addig megyek, elmosogatok, meg beteszek egy mosást!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Yoooooooo reggelt :D:D:D

Itten vagyok én is már, munka van..... de pééééntek éljeeeeeeeeeeeeen :D

Pocak
szegénykém, de legalább ez az utcsó már.... :S

Niki
Máááááázlistaaaaaaaaaaaaaa :P Szuper lett az eredmény :)
Vendég

jó reggelt :lol: :lol:

Meme
vagyok vagyok csak jött egy rakás ruci és csinálom az új albumot :lol: :lol:

Zsofi
szuper hirek :lol: :lol: :lol: :lol: örülök hogy minden oké :wink: :wink:

Barbuss
neked is örülök :lol: :lol: :lol: Emma babának jó szülinapozást,tök jó hogy együtt a család :wink:

Pocak
persze kifizették a kolleganők :wink: :wink:

Emi
jaj irok majd csak havazódás,de megint jött harisnya ugyhogy majd többöl válogathatsz :wink:

Manorka
neked is irok csak ma zenebölcsi utána meg megyek az ovódába :wink: :wink:

Freya
szépek a rucik :lol: :lol:

Niki
a bunkó emberek :twisted: :twisted: én nem kértem volna bocsánatot,csak közöltem volna a tényeket :twisted: ne is törödj velük!!!!!

hú még jövök :wink: :wink:

bibar

Látom itt a tavasz, mindenki kinn a levegőn :D:D:D

Itt nyitva az ablak, szuper az idő.... csak tegnap kiugrott hozzán kerimami egy kis csomival, adtam neki két puszit, jól el is kaptam tőle valami nyavaját :( Ég a szeme, dugult az orrom franc... :twisted:
Vendég

Na! A mosogatás kész....Szerencsére. Hogy mennyire úúútálom...el sem tudom mondani!

Edi: Éljen éljen!! Péntek!! :)

Vasárnap órát kell állítani! Nehogy elfelejtsétek, mert aki dolgozik, az hétfőn elkésik! :)

Bibar! Dejóó!! Én is nagyon várom az ehavi ruci adagom :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lányok, akiknél nem volt gond az előző terhességnél, és nincs gond most sem.... milyen gyakran nézik a méhszájat??? Nekem utóljára a 12. héten nézték, bőőő 10 hete. Akármikor megyek, mindig megkérdezem, de azt mondják, ha nincs panasz, se vérzés, se görcs, akkor nem nézik.....

Bálintnál a 36.héttől nézték állandóan 2 hetente mikor mentem... de 2004 óta annyi minden változott.

kinél, hogy ???????
Vendég

Edi: Nálam mindig nézi a doki, ha megyek hozzá. Pedig nincs panaszom. De lehet orvosfüggő a dolog....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hello csajok!

Zsofka! Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n.

Niki! Ezek a "beszólogatós" helyzetek azok, amiket marhára nem kéne felvenni... főleg nem bocsánatot kérni a sok suttyótól :?
(Persze könnyen dumálok.... én is olyan vagyok és úgy kezelem az ilyen helyzetet, mint Te.... pedig tudom, nem kéne vele foglalkozni.)
Grat. a jó cukorhoz! Jöhetnek a sütikék! Egyél helyettünk is párat! :wink:

Freyja! Ez az "óvatos szex" hozzáállás nálunk is alaposan érlelődik.... :roll:
Azt vettem észre apán, hogy úgy nyúl hozzám, mintha legalábbis törékeny lennék. Már nyafogtam neki, hogy elhiszem, hogy nem vagyok valami kívánatos, így strandlabda formában, erre azt mondta, hogy tiszta hüle vagyok.... de sztem mostanában akkoris inkább "gazdatestnek" tekint és fő a biztonság alapon inkább nem akar "alkalmatlankodni". :roll:

Edi! Nekem a 12. héten még nem nézte, azóta viszont minden alkalommal (kb. havonta) megnézi. És mostmár meg is fogja mindig. (Persze fel van kicsit puhulva / rövidülve és Botival sem volt felhőtlen a dolog... de én a szavaiból úgy vettem ki, hogy Ő mindenkinek mindig nézi már ilyenkor.)
Sztem ne aggódj e miatt. Valószínűtlen, hogy minden egyéb tünet nélkül baj lenne!!!

Valaki írta még a kúpot is.... Nekem azt mondta a doki, hogy Ő ilyenkor már rutinból nyomatja a kúpot kúraszerűen... (úh. nekem is kell 3x, aztán 7 szünet és megint 3 ésígytovább...).

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

sziasztok! "jó reggelt"
már 6-kor keltem, de munka van... csak itthon! apáék építkeznek, én főzök, mosok és du. takarítok :cry:

Zsofka, Niki: örülök a jó eredményeknek, gratula!!!!!!!!!!!!

Niki: ne érezd rosszul magad! én is mindíg elpirulok, de azért elmondom, h nem szórakozásból megyek előre! nekem is rosszul esik, de ők a parasztok, h azt sem tudják mi van, mégis beszólnak!

freyja: cuki rucik :)

jelentem cukrom továbbra is 5.2, este volt 6.3 :lol:

Kép
zsani78

Zsani
Örülök... Nekem azt mondta a doki, hogy az éhgyomoros 5,3 -ig , a terheléses 7,8-ig a jó. Szóval a Tieddel semmi, de semmi baj nincsen :)

Örülök, hogy azért jobb a kedved és írsz :D:D:D

Mikor csinálunk Tavaszi Topik Talit????? Hosszabbat mint a múltkor, és a szabadlevegőn?????
Lassan lehet majd, mert kezd szép idő lenni, itt most 21fokot mutizik a hőmérő :)
Vendég

házikónk reggel.... azóta már két sor tégla fel van rakva :lol:

Kép

Kép
zsani78

és a pocakom szerdán :lol:

Kép

Kép
zsani78

és a gyönyörűséges Néro kutyánk :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsani78

Niki:
Nálunk nagyon kíváncsi leszek a picurkánk fogattatásának a családban...főleg a férjem oldaláról.
Ott már ugye van 2 fiú unoka, a kislányunk lesz az első lány.
Tudom, hogy örülnek neki (láthatóan az apósom), viszont ott a 2 fiú...és félek attól, hogy az anyósom nem úgy viszonyul majd, ahogyan szeretnénk.
Mert hát a nagyobbik fiú unoka eléggé önző, féltékeny, "kisajátítom a nagyit típusú".
Mondjuk már mondogatják neki, hogy hát a nagyi a kisöccséé is, és hamarosan érkezik nálunk a baba...osztozni kell majd a nagymamán...blablabla. :)
Az én "oldalamról" nem kétséges a repdeső boldogság, pedig se nem az első unoka, sem pedig nem az első kislány. :)
HURRÁ!!! Jó lett a terheléses cukrod. :) Azért vigyázz a sütikkel! :D

Freya: Szerintem aranyos a párod, hogy aggódik miattatok ezzel a NO SEX-es dologgal kapcsolatban. Eljön még a ti időtök! :wink:
Nagyon cukik a rucikák...a sárga írtó édi!
:lol:

Poci: Kitartást a lórugás szurihoz!!! Már nem lesz több...
Úgy érzem ma jobb kedved van. Csak így tovább!!!
Jelszó???? Csak pozitíííííívan!!! :wink:

Meme: Nem irigyellek a cukorterheléses álmod miatt!!! :shock:

Edi: Sajnálom az elkapott nyavalyát. Nekem tegnap jött ki egy herpesz a számon! :(
Ritkán szokott előjönni...na de megtalált!
Az idő nálunk is szuper!!!! :lol:

Dóri: Nekem a férjem a minap azt mondta, hogy olyan gyönyörű vagyok, és sokszor elképzelte milyen leszek kismamaként...de annál sokkal szebb vagyok, ééééés most nem úgy tekint rám ahogy régen, hanem mint a kisbabája anyukájára!
Mondtam neki, hogy hééééé...azért nő vagyok! :D
Milyen kúpot ad neked a doki?

Zsani: De cuki pocak! :) Írtó helyes! :D

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani: A kutyi is nagyon szép, okos tekintetű! :)
Imádom a kutyákat!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

és uccsó: apa szereti anyáját :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
zsani78

Jó reggelt :D Na nem most keltem, már el is készültem a tortával :P Megmutizom, aztán visszaolvasok :)

Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss: Nagyon helyes lett a torta! Biztosan nemcsak szép, de finom is! :)
Emmának tuti tetszeni fog...azok a rózsaszín szívecskék?!!!
Nyaaaaaam-nyam! :)

Emi

Emi

email4
Budapest

Zsani! örülök, hogy a cukor-dolog tartósan a helyén van....
Meg annak is, hogy sokkal jobb a kedved! És nagyon helyes a pocid!

Lányok! Az én pocakom hatalmas lett. És úgy érzem, hogy napról napra nagyobb és nagyobb pedig már most is alig bírok kényelmesen ülni, mert nyomja a bordám :shock:
Bár még sosem raktam fel képet, majd rakok pár héttel ezelőttit és mostanit összehasonlítás gyanánt (bár én mindig azt látom, hogy fényképen sokkal kisebbnek tűnik, mint amekkorának én látom élőben....)

Emi! Nekem is mindig azt mondja a párom, hogy én vagyok a leggyönyörűbb a világon és milyen csini kismami vagyok ésatöbbi ésatöbbi.... de én mégis azt érzem rajta, hogy nem a nőt látja bennem, hanem a mamit....
Mindegy is. Majd ha megszületnek a picik visszavedlünk bombanővé! :wink:
Kúp: olyan gyógyszertárban gyártott kakóvajas "Ac/Na boricis"

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Barbuss! Jaj de penge ez a torta!!! Nagyon ügyes vagy! Ha feleannyira finom, mint amennyire szép, már nyert ügyed van! :wink:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

sziasztok,
Barbuss..szupi torta!! Isten éltesse Emmát! bárcsak én is tudnék ilyet..most nemsoká lesz Apa szülinapja..

Zsani: jók a képek :) Apa ahogy szeretget :oops: ééédespofa..

Edi: nekem mindig megnézi a doki a méhszájat, először megnézi a leleteket ha van, utána megbeszéljük a panaszokat és utána vizsgálat. szépen belevezeti a kis könyvbe.

szép napot!
M.
Vendég

hmmm akkor csak az én dokim ilyen hanyag... és Ti milyen gyakran jártok a dokihoz??? mert itt nálunk úgy van, hogy a beutalót terhesgondozáson adják, a leletet is oda kell vinni. Dokihoz csak kötelező szűrésekre kell menni, ami ugye már csak a 30. héten lesz.... :S
Vendég

Nálunk a családban nem voltak "extra" kívánságok az első gyerek előtt, mindenkinek mindegy volt, hogy mi lesz, de én nagyon lányra vágytam :D Most meg mindenki annak szurkolt, hogy kisfiú legyen :) Elég nagy a család az én ágamon, sok az unokatestvér, sose volt ilyen gond, hogy ki kit szeret jobban, mindenki annak örült ha sokan együtt vagyunk :) Ezért is ekkora ajándék nekem, hogy megint együtt lesz a család :P

Fú bazi nehéz téma ez a kit válasszon Apuka. Első gyereknél egyértelmű, de a másodiknál azért nem vágnám rá ennyire konkrétan :? Persze, hogy az én gyerekem, és bármire képes lennék érte, az én életem sokadrangú, de ott van már az első szülött, az meg legyen árva? :? És Apára hagyjak két gyereket? Bár valszeg az se lenne sétagalopp ha elvesztenénk a kicsit és úgy maradnánk hárman :? Nem biztos, hogy túl lehetne lépni rajta :roll: Nem az én életem a lényeg, hanem hogy mivel ártok kevesebbet a gyerekemnek - a már meglévőnek, és Apának :roll: Bárcsak soha senki ne kerülne ilyen helyzetbe!!!!!!!

Kilók: én 5-nél tartok. Tudtam, hogy beindul egyszer :?

Niki, szerdán megyek, ügyelet alatt, mert mondtam, hogy most hó végén nincs már keret egy privát UH-ra, inkább bemennék a kórházba :oops: Olyan cikinek éreztem, hogy szólnom kellett, de egyszerűen tényleg nincs most extra 10e huszonakárhanyadikán :oops: :( Nagyon gáz ez a hónap, volt egy csomó váratlan kiadás a tervezetteken felül :? Te mikor mész?
Örülök, hogy jó lett a cukros eredményed :D Nekem 3,9 volt az éhgyomri és 5,1 a terhelt :)

Szex - alig várjuk az UH eredményt hogy zöld lámpát kapjunk :oops:

Poci! Szegénykém!! :( Kitartás!!!! +++++

Ezek a rendelésen beszólogatások :shock: Jesszus...

Edi, nálam is tárva az erkély ajtó :D De imádom ezt az időt :D Ha lehet telhetetlennek lenni, akkor én már azt várom, amikor a reggeli kávét is a teraszon isszuk :D
Jobbulást :? Én is köhögök meg taknyolok már egy hete :evil:
Méhszáj: nekem mindig nézi, de nézte a másik doki is Emmával, pedig ott nem voltak komplikációk.

Zsani! Hú, jól haladtok :D Jók a képek! Fel a fejjel!! Süt a nap, otthon a család :wink:

Emma szülinap: a fő ajándék egy tricikli lesz :) De kap még fürdőjátékot, DVD-t, kirakót (ez most iszonyat nagy sláger - 50 darabossal nyomul :shock:). Kíváncsi vagyok, hogy melyiknek örül majd a legjobban :)

Még egy dolog, ha szabad ilyet kérni :oops: Hétfőn műtik a nagymamámat. Nagyon komoly, több órás érsebészeti műtét, utána 6 hét gyógyulási idő min. :roll: Elkelne egy kis drukk és ránk gondolás, ha lehet :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss
szép lett a torta nagyon :) Emma tuti imádni fogja :D
Vendég

Barbuss
mennek majd a drukkok természetesen :) ++++++
Vendég

Köszi a dicsiket :)

Edi, én havonta megyek, de nekem fogadott dokim van. Neked csak szülésznő lesz, ugye? Dokihoz SZTKba jársz, vagy magánba csak nem kéred fel a szülésre?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Jó "reggelt"!

Meme!
Köszi a reggeli hiányolást! Frankón elaludtunk, ugyhogy rohantam, és igy is elkéstem a suliból kicsit! :lol: Lizy csak negyed 9-kor kelt.

Niki!
Örülök a jó cukoreredménynek.

Edi!
Jobbulást!

Zsani!
Szupi, hogy neked is jó a cukoreredményed
Jó hogy haladtok a házikóval is!!
Csini a pocid!

Barbuss!!
Nagyon szupi a torta!! Biztos fini is! A krém puding alapú?? Mikor megy a család??

d.dodó

Barbuss! Én szerintem maximálisan egyetértek a "kit válasszon apuka" témában veled. Nem olyan egyszerű már, mint az elsőnél lett volna... Nekem még csak nem is az édesapja a párom... úgyhogy végképp nem "várhatom el", hogy magukra maradjanak.

Nagymamádnak mennek a drukkok!

Edi! Én a szülész/nőgyógyászomhoz járok magánrendelésre kb. havonta. Ezen kívül csak a védőnő, amit leredukáltam 1,5-2 hónapra :) , meg ha kell, akkor a háziorvosom esetleg vérkép és laborügyben.

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: