A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

irigyellek benneteket, nekem sajnos csak otthon nagy a mellényem. Máshol az elnyomottak táborába tartozom. Azért igyekszem megvédeni az érdekeimet, az utóbbi pár hónapban sokat fejlődtem. Az én szakmámban muszáj, az erősebb óvónéni elnyomja a gyengébbet. Ebben a tanévben már nem hagytam magam és agresszívebben léptem fel sokszor. Olyan büszke voltam magamra :lol: :lol: :lol:
Csak maradjon is így...

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

És folyton egyszerre írunk :D
Írtam még az előző oldalra neked. :D Olvasd el :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Talinn,
ááá, igazából az se jó, ha vadidegeneknek ordítod le a fejét/ vagy vagy túl határozott. Bár hasznosnak hasznos. :D Eddig nemigen volt olyan dolog, amit ne tudtam volna elintézni :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna: Dec 21-jan 20 :D
Én január 4edikei vagyok :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Nah, akkor az enyim embernek valami egeszen beketuro aszcendense kell legyen, mert o is bak (jol remlett) de o aztan vegkep nem konfrontalodna senkivel sem, inkabb depresszioba menekul. Latod, a sajat szuleivel sem konfrontalodik... azon ragodott a valasakor es azert huzta halogatta, hogy anyukaja mit fog szolni??!!

luna6

január 9-én születtem, nem tudom mi az aszcendensem. A sógornőm ígérte, hogy majd megnézi :D

Igazad van, de a másik véglet sem jó (én). Ha csak csúnyán néztek rám, már elsírtam magam. Most is nehéz védeni az érdekeimet, de tudom, hogy muszáj, mert rajtam kívül senki nem teszi meg. :roll:

Ja és azért is nehéz, mert senkit nem akarok megbántani, még azt sem, aki engem bántott. Azt akarom, hogy mindenki szeressen, ezért kussban maradok. Lassacskán jövök rá, hogy nem kéne, hogy mindenki szeressen és igenis védjem meg magam.

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn

Eszter, latom nalad is anyukad egy sarkallatos pont :) Igyexem nem tuldimenzionalni ezt a dolgot, es nem visszafele foglalkozni a dologgal, de a kiindulas nalam is ott van. De ilyet az eletben nem mondhatok neki (ami nem jelenti, hogy nem is fogok) mert akkor lesz megint harag :D
Amugy konkret technikaval meditalsz vagy ugy magandak sajat modon?

luna6

A bak pasi az alapvetően más, mint a nő.
Alapvetően egy befordulós, depresszióra hajlamos, negatívan gondolkozó jegy a bak. Na, ez rám annyira nem stimmel,h ogy ihajj. Itt jön be nálam a szűz, ami igaz,h ogy szintén föld jegy, de sokkal simulékonyabb,. mint a bak. Ha a férjed anyukája uralkodós jegy, mint a bika, vagy az oroszlán, akkor teljesen el tudta nyomni a fiát. Ezen kívül a nagy megfelelési kényszer az is bejátszik. Ez nálam is így van, csak én dafkés vagyok. :D:D És nem vagyok hajlandó azért rosszul érezni magam, mert anyám szerint azt kéne... nehéz volt ezt megtanulni.

Eszter
Kép
Kép
vok

Nah akkor o tipikus bak pasi, amit irsz az egy az egyben. Anyos szerintem egyik sem, most a heten hetfon volt a szulinapja, az oroszlan az augusztus eleje juli vege, a bika meg nem is tudom... vagy az van most? Latszolag amugy nincs elnyomva, szal anyukaja nem befolyasolja... (apja volt ra nagyon rossz hatassal gyerekkent, de ez semlett soha feldolgozva sem kettojuk kozott sem altala) de konfrontaciokepesseg az szinte nulla. Ha nincs kulso kenyzerito tenyezo a valtoztatasra akkor o az aki sosem valtoztat semmin :) Negyvenakarhany evesen elete elso munkahelyen dolgozik, fuj ra meg nem kulonosebben szereti, de ha rajta mulik innen fog nyugdijba is menni :)

Es ha mar, en egy dupla nyilas vagyok :D:D:D

luna6

Húú, hát a meditálás. Igen. Szóval az egy kicsit bonyi. Több féle dolgot csinálok. Igazából nincsen iránya, vagy ha már adtak neki nevet, akkor nem ismerem :D Nekem vane gy tanítóm, akitől a legtöbb dolgot megtanultam. Spirituális értelemben. Ő mutatott egy pár alap technikát. Hol felfele mentünk, hol le, hol sziget, hol csak anyám és én... Azóta már megérzés alapján csinálom a meditációkat. És bár még mindig sokat foglalkozom anyuval, már sokkal jobb a helyzet, mint eddig volt.
Nekem anyám és apám a két pólus. Apám a totál elengedés. anyám a full ragaszkodás és görcs. Nekem ebből kellett valami középutat kihoznom... Hát nem egyszerű. Ebben nagyon sokat segített Ádám és Hanna. De még mindig van mit tanulnom tőlük. :D És ugye Hannát e középút szerint próbálom nevelni., Se túl szorosan, se túl elengedve...

A meditációról, ha szeretnéd, akkor írok tök szívesen bővebben, csak inkább napközben, mert hosszúúúú :D És most itt van Hanna... :D:D

Talinn!
Teljesen tudom,h ogy miről beszélsz!!!!!!!! Szerncsémre igen korán elkezdtem magam mindenkivel szemben megvédeni magam. Anyám volt az utolsó, akivel szembe mertem szállni... Mással addigra tök jól ment :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter, en szivesen olvasnam, akar mailben is ha a lanyokat ez mar nem erdekli :)

En anyammal olyan keson mertem csak szembeszallni, hogy ennek kovetkezmenye az nagyjabol, hogy a legnagyobbom ott van nala :) Nem arrol van szo, hogy elvette volna igy direktben, hanem, hogy hagytam ugy alakulni a dolgokat ahogy omeggyozott rola, hogy az a legjobb... csak semmi konfrontacio. Igazabol a valasom volt az elso szembeszallas anyammal :D:D:D Ez hulyen hangzik, de akkor volt egy idoszak, hogy vagy ket evig nem is szolt hozzam, nem is koszontunk, ha naluk voltam magara csukta a szobajat es elo sem jott :) Ez mar 30 eves korom kornyeken :)

luna6

Luna
Jajj... anyáinkat össze kéne kötni.. Anyám több évig nem volt hajlandó idejönni megnézni hol lakom, mert megsértődött azon, hogy elköltöztem otthonról. :D:D Végül is csak 23 éves voltam.... és a legjobb, hogy ő erre büszke volt :D:D

Nagyon nehéz döntés lehetett,h ogy nem vitted magaddal a nagyot. Ő mit szólt hozzá? Volt elképzelése,h ogy hol szeretne élni? Nem akar kimenni?

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna!
Na ne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azééé ez kicsit durva... Azt akarta, hogy az apjánál legyen a lány? vagy mi?

Eszter
Kép
Kép
vok

Nem, hogy azt akarta, hanem el is ertek. Nagymama is ott volt szinten, marmint az en nagymamam 'ellenem' :) En vagyok az elo ellenpelda aki erositi azt a szabalyt, hogy odahaza a gyereket (es lanyt) az anyanak itelik :) Ellenerv nem volt, marmint ellenem semmi konkret, de megis igy dontottek :) Aztan persze soha nem mukodott a dolog, az itelet utan 3 hettel megkaptam a gyereket cuccostul :) De papiron vegulis 7 eves kora korultol nem velem van, gyakorlatban meg velem volt persze mig ki nem jottunk. A kijovetelkor azert neki mar volt beleszolasa es o nem akart jonni... de eloszor valami 3 evesen kerult anyamhoz reszlegesen, hatamm mogott intezve majd engem aztan meggyozve :) Aztan mikor kijottem, akkor is nagyjabol nelkulem exferj es anyamlerendezte a gyamugyon ezt es engem mar anyam csak 'felkert' hogy legyek olyan kedves bemenni es alairni amit ok mar elrendeztek... de a csaj tenyleg nem nagyon akart jonni.

luna6

Hát akkor íme a „mestermű”.

Geo, az a 10 kiló a Te alakodhoz tényleg semmi, főleg, ha nem is látványos. Meg le merem fogadni, hogy olyan szerencsés genetikával rendelkezel, hogy pillanat alatt úgy fogsz festeni, mint néhány hónappal ezelőtt. Szóval no para.

Konkri, tutira az iszonyat alacsony éhgyomri vércukor miatt érzed az ájulásszerű dolgot.

Jenny, nem is Csurgó. :lol: Másik oldal, még Csókakő előtt, pont Mór és Fehérvár közötti félúton.
Mézes tejet nem próbáltam, mert a tejet nem tudom meginni. Most olvastam egy almaecetes-mézes megoldást, már be is kevertem magamnak, hát kíváncsi leszek. Mindenesetre próbálok úgy hozzáállni, hogy hatni fog. Majd jövök holnap beszámolni.
Mi télen is, nyáron is nyitott ablaknál alszunk, még a mostani legnagyobb -20-as zimankóban is nyitva volt, úgyhogy a levegőtlenségen sem múlik. Sétálni is szoktunk, nem is keveset.
De amikor dolgoztam, tornáztam, futottam (10 km), akkor sem tudtam jól aludni, szóval sajna alapjáraton nem az igazi a dolog. Altatót szedtem évekig, de sikerült róla leszoknom nem olyan régen, szóval nem vagyok egyszerű eset.
Köszi a homeós tanácsot.

Vááá, nem ér ám ilyen vékonydongájú képeket felrakni. Csak frusztráljátok itt az embert. :D

Vok, nem baj, aludtál helyettem is. Kedvesemnek is mindig mondom, hogy most akkor aludjon egy kicsit „nekem” is.
A tej nem igazán egészséges voltával én is egyet kell, hogy értsek. Párom pl. 3 éves kora óta allergiás minden pollenre, porra és literszámra itta a tejet állandóan. Kb. 1,5 éve leszokott róla és bár az allergia természetesen nem múlt el, de pl. a vele járó krákogás igen és mihelyt iszik egy pohárral, azonnal vissza is jön neki.
Köszi a linket homeós cuccra Neked is.

Jaj, jézusom, én előre félek az ilyen esetektől, mert természetesen nálunk is lesznek hasonló dolgok, mint nálatok ez a pénzes. De szerintem én sokkot kapok, mi lesz, ha egyedül leszek itthon??? Vagy abban a pillanatban majd győz az aggodalom és a cselekekvési láz, ugye? És meg fogok tudni szólalni és mondjuk hívni egy mentőt, ugye???

Tudom én, hogy vannak egyéb „szervezetbarát” édesítésre alkalmas dolgok, csak nálam nagyon fontos a kalória, így ebben az egy esetben maradok a mű dolognál. Azt hiszem, talán csak ebben nem figyelek az egészséges vonulatra, egyébként pedig szemmel tartom nagyon.

Keloid: hát igen. A mellkisebbítés után volt szerencsém megtapasztalni, szóval tele vagyok melltájékon gyönyörűbbnél gyönyörűbb hegekkel (170 cm varrat volt bennem). Ősszel pedig leszedtek egy miniatűr anyajegyet a hátamról, aminek a hege most kb. 10-szer akkora és bazi ocsmány.

Vérnyomásom eddig rendben volt, nekem alapból inkább alacsony, nem érzem, hogy most más lenne. Remélem, nem lesz gáz ez a vizesedés, ma kicsit talán jobb.

Picur, nekem is van pl. a túrás bakancsom és a futós cipőm, amikbe belehalok, ha kinövöm őket. Igaz, mindegyik nagyobb 1-1,5 számmal a lábamnál, de annak ilyennek kell lennie. Szóval ha nő a lábam, hiába lesz jó, a funkciója szerint már nem tudom őket használni.
Látom, nagy bringás vagy. Nekem apukám bicikliversenyző volt, most, közel 60 évesen is még letekeri a 200 km-t többször is egy nyáron. Mondjuk versenybringás, nem mountain bike-os. És a sors fintora, én utálok biciklizni. :oops:

Hari, nahát egy találkozóból ki is derült a turpisság? Vagy mentek még máskor is?

Nyuszi, hát legyen igaza a Te könyvednek. Jaj, de nagyon-nagyon boldog lennék, ha így lenne. Nekem szombaton jön a nagy mérlegelés, hát aggódom, hogy mit fogok látni.

Detti, akkor gratula a névhez. A bürokráciához pedig no comment. Én is rettentő pipa lennék basszus.

Tallin, tanító szakon végeztem és levelezős voltam, úgyhogy ha Te nappalis, akkor tutira nem ismerjük egymást.

Nikvik, helló, üdv itt nálunk. 6-szor jártam Görögországban, nagy szerelem lett. Bár élni nem tudom, milyen lehet ott, nyaralni szuper. Merrefelé laktok? Kréta ezek szerint?
Milyen idő van felétek?

Luna, Vok, hát a naaagy régi panelrengetegben, ahol mi is lakunk, basszus, itt is mindent hallani. Agyrém. Pisilés, kutyavonyítás, telefonálás, edénycsörömpölés, minden. Utálom.
Hát ez az óra lenne a halálom. El kellene költöznünk, mert aludni nem bírnék, az tuti. Még arra is felkelek, ha Párom jön haza és a lift megérkezik az emeletre.

Jááájjj, én is üvöltözős vagyok. :oops: Nem tudok magamban tartani semmit. De mondjuk csak itthon. Szégyellem is. De amúgy egy angyal is vagyok egyben. :D
Viszont vitázni nem tudok, mert azonnal eltörik a mécses és végem van. Ahogy már írtam, anyukám nálunk is „ludas” sok mindenben. Sajna… De persze nem akarok azért mindent rá fogni.

Kép

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.1268.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép
***csilla***

Lányok, írtam már, hogy hetek óta minden áldott nap van 3-4-5 újabb undormány pattanás az orromon?! :?
Soha nem voltam pattanásos egyébként. És amúgy is nőtt az orrom, tök gáz, azáltal, hogy nyomkodom, meg még sokkal rosszabb. Piros is, nagy is.
Valakinél esetleg valami hasonló? Tipp a kezelésre? Bár gondolom a hormonokkal nem sok mindent tudok kezdeni.

Kép

Kép
***csilla***

Csilla, nos igen. Egyelore meg nem az egesz fejed kerekedett ki mint a holdvilag, nem lettel zold (nem voccelek :D olyan soldessargas ufo szinu) es nincsen lepkemaszkod :) Ilyenek meg johetnek :D:D Aztan majd elmulnak egyszer.

luna6

Ja, akkor még készüljek a továbbiakra? :D :D :D Éljen-éljen!
És az egyszer az mikor van? :shock:

Ja, a "szaki". Aztán mikor mondtuk neki, hogy lenne némi aggályunk a munkájával kapcsolatban, teljesen elképedt, hogy vajon mi lehet az. Ááá, szörnyű volt az egész. Azért vettük a kezünkbe a dolgokat inkább ketten. Igaz, hogy hosszabb ideig tartott, de legalább tökéletes lett. :)

Kép

Kép
***csilla***

Hat a lepkemaszk pl (nem mindenkinel, nekem elso terhessegemkor volt csak) az szules elott jon es utana mulik el :) De a tobbi is elmulik utana persze :)

luna6

gügyögés:
bakker én szoktam a kutyáknak, és ilyenkor utána mindig szétnézek hallotta e valaki… :oops:
tudom tudom gáz… majd lelövöm magam.. :D

Jenny,
nagyon szuper pocakod van! te figyelj! miért szoktad azt írni, hogy nagydarab vagy? :o a kép alapján nem nagyon értem…

fhúúú, jó sokat írtatok, még mindig itt olvaslak titeket, és nyomatom a hozzászólásaimat :P

Vok,
szegény Hanna bakker, hogy lenyelte az érmét.. minden anyának tartogat az élet ilyen meglepiket… én pl az építókockát nyeltem le, anya meg benyúlt érte a torkomba. egyszer meg elkezdtem fulladozni egy halszálkában, már liila volt a fejem, anya meg ledugta az ujját a torkomon, és jól kirókáztam azt az egy db ici-pici szálkát… :oops:

Detti,
sok erőt kívánok a felújításhz!!! nekem amikor rosz napjaim vannak, akkor teljesen kétségbe tudok esni, de amikor jobb a kedvem, akkor picit jobban látok mindent, és nem húzom mgam rajta, úgyhogy neked is fel a fejjel!! :wink:
wááááá!!! ez a névbigyóóó… de legalább adható, és nincs vele több herce-hurca… habár ha normálisabb lenne az ügyintézés, akkor már az elején megmondhatták volna a frankót. :x

Vok,
én néha belenézek a Sztárpárshow-ba, sztem vicces :oops: :D

Talinn,
akkor ez olyan továbbképző tanfolyan végülis, király! 8)

pocakfotókat támogatooom!!!! most majd igyekszem is csinálni :lol:

Talinn,
én is azért panaszkodtam, mert gyűlik a feszkó, és ezzel legalább engedek egy picit az agyvízből. és máris jobb :)

Nikvik,
üdv köztünk, tök jó még ilyenkor is új arcokat találni!!
én simán szoktam még háton aludni, főleg mert a kisfiacskámnak nem tetszik ha oldalt alszok… olyankor elkezd kalimpálni a kezeivel, és addig csinálja, amíg át nem fordulok a másik oldalamra. aztán amikor rájön, hogy ez megtörtént, akkor meg méregbe gurul, és rúg egy nagyot. én meg engedek, és a hátamra fexek. ez már sokkal jobban szokott neki tetszeni, iyenkor odasimul a kezemhez, és együtt alszunk el egy sor táncika után :P
nagyon tetszik a kisleányzótok neve :)
És mit csinálsz kint? :roll:

született tiltakozók vicces!! :D :D
én igazából igen-t nem tudok mondani, először mindenre nemet mondok, ez tiltakozás?! :roll: :P

"De, azért az orra alá szoktam dörgölni, hogy ugye tudod, hogy most csak azért maradtam csöndben, hogy ne veszekedjünk. Ez általában hatni szokott. De, azért az orra alá szoktam dörgölni, hogy ugye tudod, hogy most csak azért maradtam csöndben, hogy ne veszekedjünk. Ez általában hatni szokott. " (Talinn):
na ez nekem bakker sose hat, mert erre mindig azt mondja, hogy de azért most ezt be kellett jelenteni, mi?! :twisted: :)

Luna,
nagyon tetszik, hogy hogy kiakadtál a parkolóhelyért, király voltál, igazi tökös csaj!! :wink:

sztem már több, mint egy órája itt ülök, és még mindig van hozzászólás :shock: :)

Luna,
pároddal ti is azonos jegyűek vagytok? mi is Andrással, mi rákok vagyunk.. két stresszes egyén.. cool.. :? :lol:

amúgy sztem a defektes egyéneknek (mint pl én is) mindig vissza lehet vezetni a problémáit jó anyás gyökerekre, bocs ha valakit megbántok… nekem 14évesen mondta ki a pszichiáterem, hogy az anyám tehet arról, hogy diliházban vagyok, hogy agyérgörcsöm volt, hogy megfelelési kényszerem van, hogy szorongok, stb. na ez van… most már megbékéltem a dologgal, mert nagyon ritkán járok haza.. csak szülinap, névnap, meg ünnepek… vigyázat, jö a húsvét :lol:
ja, és valószínű azért is "menekültem" 18évesen András karjaiba, hogy elszabaduljak otthonról.. :oops: és akkor még az apakomplexusról nem is beszéltem :lol:

Vok,
nem értem amit írtál, hogy anyukádnak most jó volt, hogy elköltöztél, vagy pont nem volt jó? :roll: bocsi csak így írásban nem olyan könnyű kiérezni az iróniát. mi lenne még smiley-k nélkül… :wink:
én 19évesen jöttem el otthonról, de akkor még 2hetente hétvégére hazajártam. 20éves korom óta viszont már csak Andrással megyek szülővárosomba, amikor rokonokat látogatunk. néha elfog a nosztalgia, és eszembe jut, milyen jó lenne napokra lemenni, sétálni egyet a városban, stb, nem csak lemenni egy ebédre, vagy valami… szeretem azt a kisvárost :( :)

Luna,
basszus sajnálom ezt az egész családi mizériádat…

Csilla,
mit jelent hogy vizesedsz? mit érzel, vagy hogy néz ki? :roll:
a képeken most az direkt ilyen a felújítás előtt, vagy ez már a „mestermunka”? :?
amúgy írtad már az orrpattikat én csak a csalánteát tudom ajánlani, jó vrtisztító. az első triezsterben ragyásodtam, nekem mindig jót tesz a napi egy-két csésze
:wink:
Vendég

No lányok,
du elmentem a barátnőmért, és együtt mentünk a 11.ker.-be, a teszveszen vásárolt szopis hálóingemért, és hát ez a nőci tulajdonképpen varrónő, és vannak gatyái és fölsői is. tök megörültem, hogy olcsón juthatok ruhákhoz.
na persze amikor bementem, már tudtam ez nem az én boltom...
először is, óriásmammut méretű gatyákat akart rámadni. Vanda már a 3.nál tök ideges lett, hogy ne akarjon ekkorákat rám adni, mikor lóg az egész, vicces volt :D aztán felvettem egy s-eset, na az pocakban jó volt, de a combjaimon meg bordákban lógott, a nőci persze nem látta h ez nem jó, sőt azt mondta, hogy hát majd még mennyit fogok hízni, és akkor legalább beleférek majd. hát én nem tervezem már annyir gyarapodni, meg bakker minek kéne már most óriásgatyákban járnom? ez olyan, hogy nagyanyáméktól kaptam egy tunikát névnapomra, mga a tunika nagyon szép, csak 5ször akkora mint én, és ha felveszem nem az állapotom látszik, hanem az h nagydarab dagi vagyok... :?
na mindegy.. kifizettem a szopis hálóinget, és mentünk a 2.kerületbe, egy kismama ruhaboltba. fhúúú olyan királyul leparkoltam... egy lejtős utcában volt a bolt, és két kocsi közé kellett beállnom, ráadásul hátramenetben, mert az Alfa hosszú orra miatt leginkább tolatva lehet vele parkolni, de nagyon ügyi voltam :oops: :D

na amikor bementünk ebbe a kismama boltba, akkor már láttam, hogy ez az én boltom :lol:
vettem egy világoskék farmert, meg egy fehér farmert. a v.kék az 27es, a fehér 28-as, picit laza, de nem volt belőle kisebb, és nagyon tetszik :D :D
mind a kettő tök csípő, és van ilyen pocakrahúzható része, de van neki gombja is, meg slicce is, persze ezek sak ilyen kamu cuccok, mert a dereka gumis, a pocakrésze meg állítható. picit furi, hogy nagyobbak a combjaim mint voltak... :roll: :x de nagyon imádom, hogy végre van nadrágom!!!!!! húú ha most lenne itt iilyen bugizó jelecske, most beszúrnám :P olyan rég volt rajtam gatya!!!! na és vettem még egy narancssárga csíkos felsőt is, és ebben meg a fehérben jöttem el, tiszta boldogan :)

utána kajáltunk az Aréna plázában, meg dumáltunk egy csomőót és hétkor indultam haza.. jó kis esti dugóban egy óra volt a hazaút... :?
most meg összeszedem magam holnapra, mert 9-fél6-ig suli lesz...
Vendég

Csajok, ahogy így olvasom, igen sokunknak van jó anyukája.
Ugye mi nem okozunk ilyen nagy sérüléseket a sajátunknak?????? Én annyira parázok ezen, hogy mi van, ha Hannának meg én nem leszek jó? És a végén én leszek olyan státuszban, mint anyám???? :S És lehet,h ogy ő is megtett mindent, ami tőle telik... Sőt, mondjuk ebben biztos vagyok, hogy ennél többre nem volt képes. Ami nem azt jelenti,h ogy nem fejlődhetett volna, ha ezeket észre veszi... jajjjj, de gáááz!!!!

Geo!
Anyám kikészült, hogy nem akartam vele maradni... Pedig egyszerűen nem tudott/tud máig olyannak elfogadni, amilyen vagyok. Bár, ahogy elnézem ő soha senkit se tudott olyannak elfogadni amilyen...
Bakker, mi történt veled 14 éves korodig? Így összegezve is eléggé durván hangzik....
akkor ezért van az a sok migrén.....

Szupi, hogy végül találtál jó cuccokat!!!!! :D És naná,. hogy nem kell 3x akkora nadrágot venni!!!! :D Én sem szándékozom kihízni már a mostani gatyákat :D Mondtam is a kórházban, hogy nem szeretném, ha levágnák rólam a gatyót, mert csak 2 terhesem van... :D:D

Csilla!
Legközelebb megyek én hozzátok tapétázni. :D Ennél még nekem is jobban megy! Ez nagyon gááááááz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én amióta az eszemet tudom együtt tapétáztam anyámmal... a végén már nagyon profik voltunk :D Itthon is tök jól festettem... :D
És azt hiszem maradok a mi kivitelezésű cuccoknál egészen addig, amíg nem nyerek sok-sok pénzt valahol :D:D:D

Tuti, hogy fogsz tudni beszélni vészhelyzetben, mert a sokk csak utána jön. Addig csak segíteni akarsz. Én a kocsiban kezdtem el remegni, mint a nyárfalevél, amikor már tudtam, hogy megmarad a Hanna és nem fullad meg :D:D

Na, én a jó anyuka full elfelejtettem, hogy ma nincsen ovi... Ez a láb mizéria teljesen összezavarta az agyam. Mára szabit vettem volna ki, ha nem vagyok itthon... ááááááááááááááááááá valaki adja vissza az agyamat!!!! :D:D:D:D

Hari!
Mit csináltok ma? Nincsen kedvetek ovi után átjönni??? :D

Eszter
Kép
Kép
vok

[quote="vok"]C írta:voksajok, ahogy így olvasom, igen sokunknak van jó anyukája.
Ugye mi nem okozunk ilyen nagy sérüléseket a sajátunknak?????? Én annyira parázok ezen, hogy mi van, ha Hannának meg én nem leszek jó? És a végén én leszek olyan státuszban, mint anyám???? :S És lehet,h ogy ő is megtett mindent, ami tőle telik... Sőt, mondjuk ebben biztos vagyok, hogy ennél többre nem volt képes. Ami nem azt jelenti,h ogy nem fejlődhetett volna, ha ezeket észre veszi... jajjjj, de gáááz!!!!

[quote]
írta:

fúúú pont ezt írtam, hogy én is ettől félek.. :?
Vendég

azé figyelitek?!
Voktól akartam idézni, erre a saját mondatomat idéztem..... huh... :? :D :D
Vendég

jajj,,, most mennem kell SULIBAAAAA!!! :shock: :D
Vendég

Aludtaaaaaam!!! Na, nem kell 10-12 órákra gondolni, de a 6 óra számomra valami csúcs, és csak egyszer voltam fent közben. Juhhéééé, úgy örülök.

Geo, mikor írtad, hogy mindenre NEM-et mondasz először, na, mondom azonnal meg fogom kérdezni, hogy mi a horoszkópod. És látom, írtad is. Hmmm, én is rák vagyok. :lol:
Léni meg vagy ikrek vagy rák lesz, nagyon kivi vagyok.

Hát igen, ez már a mestermunka, a friss, új tapétázás. Klassz, mi?!

Gatyákról képet kérünk ám!

Vok, Párom mondta a legelején, hogy miért fizetünk bárkinek is, amikor Ő tud tapétázni, akár sógornőméket is elhívja, mert ők mindig közösen tapétáztak már gyerekkorukban, anyukám is mindig saját maga, szóval lett volna rutin is, de mondtam, hogy erre a felújításra gyűjtöttünk, szépen csak dolgozzon, nem kell munka után még felújítani is. Szóval rá kellett volna hallgatnom, mert így ekkorát szívtunk. Persze kijavíttattuk, meg le lett festve, de azokban a napokban én nem voltam magamnál.
És tényleg utána mindent mi csináltunk, többek között tapétázást is, profi lett és megmaradt volna a pénzünk is.
De most már mindegy.

Kép

Kép
***csilla***

Geo, ez még lemaradt.
Szóval a vizesedés: a lábfejem akkora, hogy az itthoni papucsomba alig fér bele a lábam és pl. fáj a lábfejem, ha hozzáér. Mármint a papucs. Az ujjaim, mármint a kezemen, meg olyan nehezen tudom behajlítani, mert feszül az egész. Viszont a gyűrűim meg nem kicsik, szóval ezt a részét nem értem.
Kicsit sómentesen kellene kajálnom és kevesebbet inni.

Csalántea: pont a vizesedés kapcsán olvastam, hogy nem szabad ilyenkor inni, max. egy-két csészével HETENTE.
Most éppen utolsó mentsvárként ecettel kenem az orrom, :D hátha segít.

Kép

Kép
***csilla***

Szep napot!

Geoo, nem vagyunk azonos horoszkopon, az ember az bak en meg nyilas. A duplanyilas azt jelentette ebben az esetben, hogy nyilas vagyok nyilas aszcendenssel :) Szoval nagyon nyilas :)

Eszmeletlen ido van itt felenk. Tegnao ha nyolcszor nem esett es sutott is ki a nap, akkor egyszer sem. Es neha brutal szel, neha semmi... valoszinu eros fronthatas is lehet, mert masodik napja erzem, hogy leesik a mutott karom, ugy faj. Tegnap meg ma hajnalban is erre ebredtem, hogy baromira faj, es nem tudom hogy helyezni, hogy ne sajogjon annyira. ELeg nekem magamat pozicionalni, na most meg a karommal is harcolok :)

luna6

csilla, es a dokid mar latta a vizesedesedet es azt mondta oke? (lehet atugrottam valahol, pedig irtad) Van amikor nem gaz tenyleg, de meg nem vagy annyira a vegen, hogy mar most ennyire elorehaladott legyen :( (lehet nem jol emlekszem, de mintha ilyankor szoknanak soszegenyebb etrendet eloirni meg egyeb kajalasi eloirasok)

luna6

Ja tenyleg, terhesgatyok. Nekem eddig egy volt, a C&Aban vettem, de meg rajott tan ram is jon a sima 42-es (korabban kifogyott) csipogatyam is, de az derekban mar nem kenyelmes ulve. Nos a C&As kismama farmer sem annyira, neha vag meg szorit uve combnal. Na gondoltam egyet es neztem magamnak egy Nextet az ebayen, kitotoztam a meretemet, tegnap jott meg. Azon tul, hogy harmadaron vadonas uj, azon tul egy aaaalom! Nem allithatos a dereka hanem telibe vastag gumis az egesz derekresze, es pocak alatti. Hat meg ilyen kenyelmeset, kicsit sem nyom, mintha rajtam sem lenne :) Ugyhogy asszem, meg egy hasonlo de sokzsebes masik next kismamagatyora benevezek :)

luna6

jah es ha mar ebay, nagy felfedezesem, hogy leteznek olyan szopotatos es terhes melltartok, amik egyben tobb meretet atfognak, igy nem kell minden kicsi valtozasnal uj parkot kialakitani, es biztonsagosabban lehet elore is vasarolni. Mondjuk van olyan, hogy 38 C-DD-ig :) Kb ilyesmi palyat szokott bejarni egy mell szoptatas elott, beloveleskor es utana :) Hogy en errol sosem hallottam korabban?!
http://cgi.ebay.co.uk/SLEEP-NURSING-BRE ... 255974c0a0
ez pl 36 B-tol DD-ig... es lattam olyat is, ami nem ilyen sportos fazon meg nem hatul keresztezett. Szoval tobbfele markaban es fazonban letezik ez is.

luna6

Sziasztok,
egy rovid bejelentkezes. Sajnos a tegnapi uh nem sikerult tul jol, mert Lola folyamatosan takara az arcat hol a kezeivel, hol a labaival. Hetfon vissza kell mennunk, aminek reszben orulok, masreszt viszont baromi kenyelmetlen, mert vagy 40 km-t kell oda plusz vissza autozni. Jo kis buli. Azert egy papirkepet kaptam rola, azt csatolom, sajnos nem tul jo minosegben.

Anyakerdes: inkabb meg sem mukkanok, mi evekig nem beszeltunk egymassal. Most epp picit normalizalodott a kapcsolat, de en mar nagyon szkeptikus vagyok.

Bibo!
ADJ ELETJELET, PLIZ :!: :!: :!:

1269594761.5323.pdf

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Csak annyit mondott a doki, aki furcsa modon semmilyen nyelven nem beszelt a francian kivul (ez milyen mar :roll: :twisted:, nalunk nem is lehet diplomahoz jutni idegen nyelv ismerete nelkul, meg egyebkent is, egy doki hogy kepzi magat tovabb folyamatosan, ha legalabb angolul nem tud minimalisan), hogy 34 cm a kiscsaj, talpatol a feje bubjaig. Szerintem ez eleg szep meret. A sulyat ket napja mondta a sajat dokim: akkor jart 1074 gr korul, szoval azzal sincs baj. O rendesen megvizsgalta kedden, es minden rendben volt vele, szepen fejlodik :)

Viszont az aranyos volt, ahogy Zsofi meg Rebeka kiabalta: "Ott van Lola!" :lol: :D

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Jah, azt hittem ez olyan hivatalos genetikai UH volt ahol elolrol hatulrol, kivulrol meg belulrol atvizsgaljak a bebit :)
(nem lehet, hogy a doki azert tudott mas nyelven csak az olyan snassz? talalkoztam nem egy olyan franciaval aki letagadta a nyelveket, aztan kiderult, hogy dehogynem tanult o mast is, de beszelj te vele az o nyelven :shock: )

luna6

Igen, en is talalkoztam ezzel a hozzaallassal, de szerintem ez a doki tenyleg nem tudott semmilyen idegen nyelven. Ez azert mar gaz, vagy nem?

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

szerintem az. minimum az angol a szakmai dolgok miatt... szerintem. meg a reg nyugdijas haziorvos keresztapam, aki pomazi korzetet vitt szoval nem is kozponti hleyet, meg o is tud a szakmajaban angolul.

luna6

Raadsasul ez a doki szerintem nem volt tobb 25-nel :?

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Jaj, látom kiveséztétek az anya témát.
Csatlakozom!
Nekem anyámmal gyerekkoromban semmi bajom nem volt, ellenben tinikoromban elkezdődtek a nagy harcok. Mindenbe beleszólt, kis dolgokon össze tudtunk veszni, nagy háborúk dúltak. Aztán elhúztam egyetemre, jóóóóó messze tőle. Bevallom, nem hiába választottam messzi sulit. Ez a kapcsolat a mai napig tart, ha távol vagyunk egymástól, és telefonon megy a kapcsolattartás, akkor minden okés, de ha 2 napot együtt vagyunk, kiborul a liszt. Valszeg túl egyformák vagyunk személyiségileg, csökönyösek, hisztisek, uralkodó típusúak, és ezért nem megy a dolog.

Én a nagypofájúak táborát gyarapítom. Valahogy 26 éves koromig kuka voltam, behódoló, alkalmazkodó, aztán a válásommal kinyílt a világ. Rájöttem, van személyiségem és akaratom. Most már egy hivatalban is keresztbe lenyelek bárkit, úgy kell leállítani. Üvöltöttem én már boltban is öreg nyanyával, mert nem bírt magával. :)

Én mérleg vagyok, párocskám meg szűz. Sztem ez a két jegy tök jól kiegészíti egymást. Én vagyok a pörgős, hisztis, ő meg a halál nyugodt, humorral eltusolós.
Mi elég keveset is veszekszünk, ebből kifolyólag.

Csilla, most nekem is több a ragyám, de nekem amúgy is mindig volt. Mióta nem szedek fogigátlót, ajjaj…A gyógyszer azért visszafogta valamelyest. Még jó, hogy nem bazinagyok, meg nem mélyek.

Geo, annyira persze nem vagyok nagydarab, meg 172 centi is vagyok, de a régi énemhez képest nagynak érzem magam. Volt idő, mikor 58 kiló voltam…(jót tett a válás) :)
Most a terhességet 64-el kezdtem és a hét eleji mérlegelésem már 72 kg-ot mutatott. Soha nem voltam ennyi!!! Egy netes kalkulátoron követem nyomon a súlygyarapodásomat, eddig hajszálpontosan aszerint hízok. 80 kilót saccol a 40. hétre. Az plusz 16 kiló lesz, és ez kissé megrémít.
Valamelyik nap ráültem párom combjára, és viccesen megjegyezte, hogy érzi már, hogy nehezebb vagyok. :) Nem az alakváltozás zavar, hanem hogy egyre tehetetlenebb leszek, egyre nehezebb, zömökebb, aki már lassan a cipőfűzőjét sem tudja bekötni.

Képet tegyél a gatyákról, meg tehetne mindenki pocifotót is!!!!!Ezt már írtam, csak senki nem vállalkozott rá, pedig én elkezdtem a sort.

Luna, nekem is C&A-s kismama gatyóm van, de ülve baromi kényelmetlen, nyomja a hasam alját már a kezdetektől fogva. Ja és azt 3,5 hónapos terhesen vettük, és már alig jön fel rám. Mégegyszer annyi pénzt nem adok ki, erre a 3 hónapra.

Gem, sztem cuki az uh kép, de azért remélem a legközelebbi már úgy alakul, ahogy szeretnétek! A lényeg, hogy egészséges és szépen fejlődik!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Jenny, mázlista vagy, hogy csak a hasadra mennek a kilók!!!

Vok, ez a pénzlenyelős sztori, huhh. Remélem megúszunk minden ilyen dolgot…

Detti, a sírásod nem egyedi. Jó dolgomban már néha én sem tudok mást kezdeni magammal. Főleg, ha még éhes is vagyok, akkor elkap az idegzsába.
Ez a névmizéria pedig felháborító. Tényleg mi a fenének van a lista, ha nincs is rajta minden adható név. Én is utána kell, hogy járjak annak, hogy a mi nevünk y-nal adható-e, mert a listában nincs benne, de a neten olvastam, hogy adható. Na most ezért az infóért még illetékbélyeget is kérni, csúcs!!!

Csajok, ha ki akarjátok dobni az infantino-t, én elkapom. Nekem még mindig tetszik, több millióból az a 3 eset engem nem rémisztett meg. Nagy odafigyeléssel én használnám, de most meg már nem tudom majd beszerezni.

Olvasás-írás: én már 4,5 évesen olvastam, és hála istennek nálunk már nem volt divat az átszoktatás bal kézről. Mondjuk csak eszek meg írok bal kézzel, de enni jobbal is tudok, meg minden mást is azzal csinálok, de emlékszem elsőben anyukám megkérdezte a tanító nénit, hogy át kell-e szoktatni, és ő azt mondta, hogy nem. Lehet, akkor lettek volna problémáim. De nem is tudtam volna átszokni, mekkora baromság volt már ez a kéz hisztéria!!!

Talinn, az őszi- és szilvabefőtt nálam is aratott múltkorában. Most pedig próbálok majd keresni alternatívákat, mert brutális méreteket kezdek ölteni. Most, hogy kiderült, hogy mégsem tabu a sex, gondoltam érezzük jól magunkat. Hát, úgy fújtattam, mint egy asztmás tehén. Nem bírom már a tempót. Gratulálok a 31. héthez! Nekem még távolinak tűnik.

Nikvik, üdv a csapatban!!! Nekem is háton a legkényelmesebb, aztán amikor felébredek és észreveszem, hogy úgy vagyok, akkor mindig az oldalamra fordulok. Nekem főleg a vállam fáj az oldalt alvástól. Szuper, hogy már ilyen jól álltok a babadolgokkal! Én is kos vagyok, de én a kínai horoszkópban hiszek.

Luna, az óra kész téboly!!! Negyedóránként. fuhh Szerencsére a szigetelésünk szuper, csak a szomszéd ordítozását hallom a gyerekkel. Nálunk most az alsó szomszéd, aki csak albérlő, valami dögvész festékkel fest, és nálunk is érezni, az ablakot hiába nyitom ki, még jobban jön be kintről is a szag. A szagokra kifejezetten érzékeny vagyok. Főleg a dögvész cigire!!! Hétfőn mikor a klinikán voltam, terhes kismamák jöttek le dohányozni az udvarra köntösben!!! Azt hittem, belelépek a szájukba, mert már én fullákoltam a füsttől. De hát bízom a természetes szelekcióban, egyszer majd csak kivesznek a dohányosok…

Ezek a tünetek, amiket írtál. Hát álmomban ne jöjjenek elő. Mi a fene az a lepkemaszk???

Én a páromtól tanultam meg, hogy kiálljak magamért. Én ugyanis olyan családból jövök, ahol képesek az utcán a bolt előtt talált 10000-est bevinni a boltba, hogy találtam, valaki biztos keresi majd… Ja és elromlott valami, vagy romlott a cucc, ááááááá, kidobjuk és veszünk másikat, nem baj, hogy van rá garancia is, nem balhézunk… Nem is hallottam otthon soha egy csúnya vagy hangos szót, ezért ma is menekülök onnan, ahol ordítoznak/balhéznak, nem bírom elviselni. Voltak is vicces sztorik, pl. osztálykiránduláson az egyik osztálytársam felkiáltott, hogy ott volt egy kurva, én meg néztem, hogy mit röhög mindenki, mi lehet az, egy fafajta??? De akkor miért vicces?

Ja és most, hogy már tök jól kiállok az érdekeimért, ez már otthon brutálisnak számít, hogy pl. szólok, ha valami nem jó…

Csilla, ez a munka ez durva. Huhh.

Geo, a csalántea úgy tudom, vízhajtó, én nem merem inni!!! Szerintem vigyázni kell vele. Régebben literszámra ittam az ilyen gyógyteákat, de most nehogy valamit bezavarjanak.

Bakker, ahogy írtok a parkolásokról, már előre izgulok a szerda miatt.

Gemini, édes a kép!!!
foltivspicur

Detti, ezt nézd, ezen az oldalon simán ott van a Szende:

http://www.nemokap.hu/kozer/lany.htm#nsz

És a Kyra is y-nal. 8) :lol:
foltivspicur

Jenny, en is azt hittem magasabb es zomokebb vagy nalam, ahogy leirtad, erre kiserul, hogy talan hajszallal meg en vagyok a magasabb, bar sulyra nem feltetlenul, de en utobbi evekben eleg sokat valtoztam fel meg le :) Mindenesetre en nem erzem magam nagynak sem fuuu de erosnek, en anno ehez viszonyitottam a babaules cipelesi lehetosegeket, es megnyugodtam, hogy akkor neked oke lesz ha nagyobb vagy :D:D

Annyira nem volt veszet a C&As gatyom ara, mert a januari nagy learazasban vettem 50%-on...es tulkep nekem nem gond felvenni, de ott szoros ahol irod ulve, nem tul kenyelmes. Es lehetne hoszabb is, de hat ez man olyan hiba ami bennem van :) A Next long gatyom ugyanekkora, hat nem vagyok sem atlag portugal sem atlag angol :D:D de meg nagy sem :D:D orias inkabb :D:D:D

luna6

lepkemaszk vagy pillango vagy mifene a neve. Olyan zoldesvarnas pillango alaku elszinezodes az arcon. Szemkoru (azta de brutalisan esik mar megint...) szoval szemkorul, es arcra terjed ki, tan orron is, az also resz kimarad... mintha farsangi maszkot, pillango alakut festettek volna rad, de azert nem annnyira feltunoen eluto szinnel mint egy festek, de latszik :)

luna6

Sziasztok Csajok!!!

Hú, kihagyok egy fél napot és lemaradok 2 oldallal. :D Nem semmit termeltetek, annyira érdekes témákat hoztatok fel, ááá :D
Hozzá sem tudok szólni, mert szétnyomja a sok gondolat a fejem. :)

Horoszkóp: Én oroszlán vagyok, vízöntő aszccendenssel. :D Jó kis párosítás, szerintem elviselhetetlen vagyok, csodálom, hogy vannak akik elviselnek, meg szeretnek is. :D (Én asszem ki nem állhatnám magam, nincs is sok oroszlán barátom, csak egy, de Őt is nehéz tolerálni. :) )
Én alapjáraton üvöltözős vagyok, hirtelen haragú, de tök gyorsan el is múlik, és Én nem is érzékelem, csak mikor már szólt volt kolléganőm, hogy fél tőlem, akkor gondolkoztam el, hogy talán kéne vigyázni kicsit. :)
Nekem otthon is, meg mindenhol nagy a pofám, általában, aztán van mikor nem vagyok jó passzban, olyankor inkább nem szólok, mert a következő ponton már ütnék. :D :D (még jó, h nem pasinak születtem)

Remélem a kislányunkat nem fogom megfélemlíteni, Ő elvileg Ikrek lesz, azt nem tudom, hogy az hogyan viszonyul az oroszlánhoz.
Párom meg Skorpió :) Ő sem épp egyszerű eset, asszem az aszcendense Bak. Na, mindegy is, nekünk elvileg ölni kéne egymást, ennek ellenére szinte sosem veszekedtünk még. :)

Olvasással kapcsolatban lenne kérdésem: szerintetek az árt, vagy használ a gyereknek, ha már az iskola előtt megtanulja a betűket, vagy netán olvasni is megtanul? (főleg valamelyikőtök írta, h korábban olvasott már, azért kérdem, h mi a tapasztalat)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Gem,
nagyon ari a fotó Loláról :D

Luna,
én eddig szinte csak ilyen franciákkal találkoztam, aki csak a saját nyelvén volt hajlandó megszólalni… :?

Jenny,
hol találtad ezt a netes kalkulátort? én is szívesen megnézném nekem mit ír… :roll:

Vok,
feltűnően el vagy tűnve :lol:
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Én is azta jövök ki legjobban az anyukámmal mióta kb. 2000 km-re lakunk egymástól. Nem mondom, hogy amíg együtt laktunk sokat veszekedtünk volna, de mindketten igen erős egyéniségek vagyunk.

Valamelyikőtök kérdezte, hogy mit csinálok itt Krétán, gondolom a munkámra gondolt. Nos én csak a szezonban dolgozom, vagyis április közepétől/végétől november elejéig. Konkrétan Görögország legnagyobb utazási irodájánál dolgozom, a munkahelyem a reptér, az ide érkező német-svájci és osztrák túristákat fogadjuk, szortírozzuk őket buszokra és küldjük őket a hoteljaikba, illetve a hazaút során a bechekkolásnál segítünk nekik.
Az időjárás itt nálunk már nagyon kellemes. A nappali maximum 17-20 fok körül van most és rengeteget süt a nap (hál istennek mert így nem kell fűtenünk). A jövő hét elejétől felemelgedést mond egyébként 24-26 fokos maximumokat ígérnek :lol: :lol: :lol: !

Ma voltam délelőtt az orvosnál. Sajnos úgy néz ki, kb. 90%-ban, hogy császármetszéssel fogok szülni. A méhlepény sajnos alacsonyan fekszik, közel a méhszájhoz (de a legfontosabb, hogy nem rajta fekszik, mert akkor mostantól állandóan feküdnöm kellene), valamint kicsicsaj is per pillanat lábbal lefelé fekszik. A megfordulásra még van esély az elkövetkező 2 hétben, sőt a méhlepény is felvándorolhat még a 32. hétig. Szóval még minden kétséges, de egyenlőre császármetszésnek néz ki a dolog. Ráadásul az áprils 12-vel kezdődő héten kapok majd két szurit a fenekembe, ami kicsicsajnál elősegíti, hogy a tüdeje gyorsabban kifejlődjön. Ez a méhlepény miatt szükséges, mert ha nem vándorol fel akkor nemcsak a császármetszésnek, de az előbb érkezésnek is nagyobb az esélye.

Amúgy mindent a lehető legnagyobb rendben talált. A fentiek miatt sem kell aggódnunk, mert nagyon gyakran előfordul, hogy a méhlepény csak igen későn vándorol fel a helyére. Kicsicsaj 1100 gr-osnak mérettetett, pontosan a korának megfelelő.
Az orvosom mondta próbáljak meg a lelkére beszélni, hogy forduljon meg, mert ha nem fordul meg akkor tényleg nem lesz más megoldás csak a császár.
Összesen 7 kg-t híztam eddig, így elértem a bűvös 50 kg-ot :) !Azt mondta, olyan vagyok mint a magazinokban szereplő ideális kismamák :)

Megkérdeztem a hátonfekvést-alvást is. Azt mondta, hogy ameddig nekem kényelmes úgy addig nyugodtan fekhetek-alhatok úgy.

Nekem a kismamaruhák hordására esélyem sincs. A legkisebb kismamanadrág is olyan nagy rám, hogy a férjem még simán elférne benne mellette. Nekem maradnak a nagyon csípő szabású pocak alatt hordható normál nadrágok és szoknyák, meg a hosszított szabású felsőkkel hordható cicanadrágok. Nem is bánom, mert amúgy sem voltam oda a terhesnaci ötletéért, ugyanis utálom, ha nadrág-szoknya a derekamig ér, hányigerem lesz tőle. Meg azt is láttam, hogy szegény kismamák akik terhesnacit hordanak percenként cibálják magukra vissza a pocakról lecsúszó rugalmas nadrágrészt. Tehresség előtt 32-es, vagy XXS-es nadrágokat hordtam, most meg a 36-os mértet koptatom, szóval vérge elértem az S-es méretet.

Vettünk egyébként két bermudás nyári pizsamát, természetesen gombos felsőrésszel a kórházba meg, aztán itthonra is jó lesz a szoptatáshoz. Meg vettünk szoptatósmelltartót is egy 2db-os csomaggal.

Valakinél olvastam, hogy az ebay-en talált szoptatós melltartót olcsóbban.
Nos mi az amazon angliai oldaláról rendeltük meg a cumisüvegsterilizálót 2 napja. Itt az üzletkeben 120 euróért árulják csak magát a készüléket. Az amazonon meg a készülék+2 db 250 ml-es cumisüveg, 2db plusz cumi, bimbókiemelő a szoptatáshoz és egy kefe a cumisüveg mosásához a postaköltséggel együtt 55 euró!!! Vagyis itt duplaáron árulják csak magát a készüléket :evil:
Kicsit felháborító a két összeg közötti különbség.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: