Hát akkor íme a „mestermű”.
Geo, az a 10 kiló a Te alakodhoz tényleg semmi, főleg, ha nem is látványos. Meg le merem fogadni, hogy olyan szerencsés genetikával rendelkezel, hogy pillanat alatt úgy fogsz festeni, mint néhány hónappal ezelőtt. Szóval no para.
Konkri, tutira az iszonyat alacsony éhgyomri vércukor miatt érzed az ájulásszerű dolgot.
Jenny, nem is Csurgó.

Másik oldal, még Csókakő előtt, pont Mór és Fehérvár közötti félúton.
Mézes tejet nem próbáltam, mert a tejet nem tudom meginni. Most olvastam egy almaecetes-mézes megoldást, már be is kevertem magamnak, hát kíváncsi leszek. Mindenesetre próbálok úgy hozzáállni, hogy hatni fog. Majd jövök holnap beszámolni.
Mi télen is, nyáron is nyitott ablaknál alszunk, még a mostani legnagyobb -20-as zimankóban is nyitva volt, úgyhogy a levegőtlenségen sem múlik. Sétálni is szoktunk, nem is keveset.
De amikor dolgoztam, tornáztam, futottam (10 km), akkor sem tudtam jól aludni, szóval sajna alapjáraton nem az igazi a dolog. Altatót szedtem évekig, de sikerült róla leszoknom nem olyan régen, szóval nem vagyok egyszerű eset.
Köszi a homeós tanácsot.
Vááá, nem ér ám ilyen vékonydongájú képeket felrakni. Csak frusztráljátok itt az embert.
Vok, nem baj, aludtál helyettem is. Kedvesemnek is mindig mondom, hogy most akkor aludjon egy kicsit „nekem” is.
A tej nem igazán egészséges voltával én is egyet kell, hogy értsek. Párom pl. 3 éves kora óta allergiás minden pollenre, porra és literszámra itta a tejet állandóan. Kb. 1,5 éve leszokott róla és bár az allergia természetesen nem múlt el, de pl. a vele járó krákogás igen és mihelyt iszik egy pohárral, azonnal vissza is jön neki.
Köszi a linket homeós cuccra Neked is.
Jaj, jézusom, én előre félek az ilyen esetektől, mert természetesen nálunk is lesznek hasonló dolgok, mint nálatok ez a pénzes. De szerintem én sokkot kapok, mi lesz, ha egyedül leszek itthon??? Vagy abban a pillanatban majd győz az aggodalom és a cselekekvési láz, ugye? És meg fogok tudni szólalni és mondjuk hívni egy mentőt, ugye???
Tudom én, hogy vannak egyéb „szervezetbarát” édesítésre alkalmas dolgok, csak nálam nagyon fontos a kalória, így ebben az egy esetben maradok a mű dolognál. Azt hiszem, talán csak ebben nem figyelek az egészséges vonulatra, egyébként pedig szemmel tartom nagyon.
Keloid: hát igen. A mellkisebbítés után volt szerencsém megtapasztalni, szóval tele vagyok melltájékon gyönyörűbbnél gyönyörűbb hegekkel (170 cm varrat volt bennem). Ősszel pedig leszedtek egy miniatűr anyajegyet a hátamról, aminek a hege most kb. 10-szer akkora és bazi ocsmány.
Vérnyomásom eddig rendben volt, nekem alapból inkább alacsony, nem érzem, hogy most más lenne. Remélem, nem lesz gáz ez a vizesedés, ma kicsit talán jobb.
Picur, nekem is van pl. a túrás bakancsom és a futós cipőm, amikbe belehalok, ha kinövöm őket. Igaz, mindegyik nagyobb 1-1,5 számmal a lábamnál, de annak ilyennek kell lennie. Szóval ha nő a lábam, hiába lesz jó, a funkciója szerint már nem tudom őket használni.
Látom, nagy bringás vagy. Nekem apukám bicikliversenyző volt, most, közel 60 évesen is még letekeri a 200 km-t többször is egy nyáron. Mondjuk versenybringás, nem mountain bike-os. És a sors fintora, én utálok biciklizni.
Hari, nahát egy találkozóból ki is derült a turpisság? Vagy mentek még máskor is?
Nyuszi, hát legyen igaza a Te könyvednek. Jaj, de nagyon-nagyon boldog lennék, ha így lenne. Nekem szombaton jön a nagy mérlegelés, hát aggódom, hogy mit fogok látni.
Detti, akkor gratula a névhez. A bürokráciához pedig no comment. Én is rettentő pipa lennék basszus.
Tallin, tanító szakon végeztem és levelezős voltam, úgyhogy ha Te nappalis, akkor tutira nem ismerjük egymást.
Nikvik, helló, üdv itt nálunk. 6-szor jártam Görögországban, nagy szerelem lett. Bár élni nem tudom, milyen lehet ott, nyaralni szuper. Merrefelé laktok? Kréta ezek szerint?
Milyen idő van felétek?
Luna, Vok, hát a naaagy régi panelrengetegben, ahol mi is lakunk, basszus, itt is mindent hallani. Agyrém. Pisilés, kutyavonyítás, telefonálás, edénycsörömpölés, minden. Utálom.
Hát ez az óra lenne a halálom. El kellene költöznünk, mert aludni nem bírnék, az tuti. Még arra is felkelek, ha Párom jön haza és a lift megérkezik az emeletre.
Jááájjj, én is üvöltözős vagyok.

Nem tudok magamban tartani semmit. De mondjuk csak itthon. Szégyellem is. De amúgy egy angyal is vagyok egyben.
Viszont vitázni nem tudok, mert azonnal eltörik a mécses és végem van. Ahogy már írtam, anyukám nálunk is „ludas” sok mindenben. Sajna… De persze nem akarok azért mindent rá fogni.
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.1268.jpg[/img]