A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Babátakaró!

azt hiszem a 817-es oldalon írtam pont valakinek, hogy nálunk milyen vizsgálatok voltak, mi mondjuk inszemek után voltunk, így ezek a lombikhoz kellettek, de azért nézd meg.
Az endometrozisról én nem is tudok semmit. De aki tud írhatna róla, mert érdekelne. De nem gondolom, hogy első körben vizsgálják. Szerintem csak akkor, ha már voltak sikertelen próbálkozások. Vagy nem így van? Vagy esetleg a korral is összefüggésbe hozható?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Babátakaró, szerintem a Dévaiban sem adnak beutalót, legalább is én a házidokinak könyörögtem a beutalókért, aki aztán a fejemhez is vágta, hogy nem gondolom hogy 60.000 Ft-os vizsgálatra ír beutalót (a vérvételre gondolt) így aztán irány magán doki, természetesen belgyógyász, mert kell a Dévainak egy belgyógyász szakvélemény is és így két legyet ütöttem egy csapásra. Ha felmész a Dévai honlapjára, akkor ott le van írva valamelyik fülecskében, hogy mik a kötelező kivizsgálások.
Szerencsére nekem nem említették az endometriózist, így nem tudom ezzel kapcsolatban mi az eljárás.
Hihetetlen te vagy a 3. ember, akivel rövid fórumozásaim alkalmával összefutottam és te is "jó" véleménnyel vagy a győriekről. Hihetetlen. És akkor még ők állanak az első helyen a meddőségi központok közül. Melyik orvoshoz jártál? Én a Bogához. Katasztrófa, hogy az az ember mennyire nem foglalkozik semmivel. Unottan ül az asztala mögött, mosolyogni még nem láttam, és ha bármit kérdeztem tőle, a válasz: mert így kell csinálni. :evil:
hildácska

Kriszto, nekem írtad a kivizsgálás menetét a lombikra. :D
hildácska

Bogához jártam én is........

Pókerarc!!
babátakaró

Köszönöm, visszaolvastam!

Nem semmi,jóval több,mint a Kaáliban.
babátakaró

Babátakaro! Nekem adott beutalókat a Dévai, de azt a János kórházban kellett levetetni és nem TB-re ment. De nekem igy még mindig egyszerűbb volt, mint itt a nőgyógyászaton iratni ki őket. Utóbbi verzió akkor jó, ha van már egy bejáratott nőgyógyászod, aki nem veszi zokon, hogy vele iratod ki a beutalókat. Sima labort háziorvos le tudja venni, a HBsAg-HIV-Lues-t mi a Mária utcában vetettük le, ezért szintén fizettünk. (Én is, férjem is)

Loreena! Mi a helyzet?? Voltál Dévainál? Ird meg mi volt!

Hildácska! Ha semmi gond, várd ki nyugodtan azt a pár napot! Ha az a baba(ák) becsücsült oda, akkor ott lesz pár nap múlva is! :wink:

Kép
kislibus

Mi a vérvételeinket a MÁV Meddőségiben vetettük le (mondjuk előtte én odajártam), nem kellett fizetni érte és mindent meg tudtak csinálni amire Apánk adott beutalót. Általános vérkép+vírusok, vércsopi, bakteriológia. Azt hiszem 2-3 hétre lettek meg kb. az eredmények. Szóval nekünk adott beutalót, a férjemnek is és nekem is.

Hildácskának leírtam a lombik menetét és annyira megijedt, hogy kétcsíkosat produkált!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóóóóóóóóval, neked is a legjobbakat!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto ,
nem írnád le nekem is a lombik menetét ???? :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D :D :D
miciona

Kislibus, azért remélem csak egy babóca keresett magának helyet. Igaz Apánk szerint 4-re is volt esély. Az utóbbinak azért nem örülnék olyan nagyon. :oops:
hildácska

Drága Libuskám! De jó, hogy már jobban vagy! :) Úgy izgultam Érted! És biztos vagyok benne, hogy Anna Katinkával is minden rendben van!

Babátakaró! Üdv közöttünk! :)

Zsuzska! Drukk az MR-hez! Aztán meg ahhoz, hogy ne jelentkezzenek korábban a vörösök, mint ahogy kéne! Meddig is kéne kitartaniuk, hogy indulhassatok áprilisban? (Én is utálok futni, de szerintem más intenzív mozgás is nagyon jó! :wink: )

Hildácska! Úgy örülök Neked! :D A Te pozitív tesztjeid annyi erőt adnak nekem is!

Amúgy nem tűntem el, csak nagyon sok munkám volt!
De tegnap egyébként eszméletlen jó kedvem volt…
Sehol egy második csík, és én meg mégis tiszta euforikus állapotba kerülök... :D Nem vagyok teljesen százas, mi? (Igaz, szombaton már épp eléggé kibőgtem és kihisztiztem magam...)
Apánkat szerintem majd csak akkor hívom, ha megjött. Az eddigi tapasztalataim alapján ez min. 1 hét, de az is lehet, hogy 1-1,5 hónap… Ezek a hormonok totál felborítják a ciklusaimat, pedig korábban tankönyvi 28 naposak voltak.
Mindegy, legalább addigra talán lesz hatása a gluténmentes diétámnak is! Egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy nálam ezen is múlik a siker…
loreena

Loreena! Nem ugy kell, hogy negativ teszt esetén is menni kell Dévaihoz? Nem fog leszúrni, hogy nem mentél vissza?
Nekem is jó végre jobban lenni, meg menyugtat, hogy végre ma tudtam húst enni, amire ugye a babának szüksége van.
Örülök neki, hogy jól érzed magad. Nálam a tavasz produkált ilyen jókedvet tavaj. :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok jönni, olvasni viszont olvaslak Benneteket, nagy örömmel.

Hildácska, nagyon örülök az eredményednek! Így tovább!!!! :D

Libuskám, izgultam értetek, örülök, hogy jól vagytok! Megíjesztettél!

Babátakaró, üdv nálunk! :) Elöttem már leírtak mindent, nem nagyon tudok hozzá fűzni semmit.

Mindenkinek külön-külön puszi, ha már írni nem írok mindenkinek külön-külön......
emerenc

Emerenc! Bocsi, hogy megijesztettelek! De szerencsére az ijedelem nagyobb volt, mint a baj. Már teljesen jól vagyok, csak még fáradt.
Veled mi újság? dokat dolgozol?

Zsuzska! Hova fogsz MR-re menni? Drukkolok, hogy jó legyen az eredmény!

Kép
kislibus

Loreena: a gyógyszereket csak akkor hagyd abba, ha Dévisz rábólint. A program nem azzal ér véget, hogy otthon tesztelsz! Az UH nem csak a petezsák keresése miatt fontos. Nálunk a méhen kívülinél atom negatív volt a teszt, ezzel a tudattal is mentünk Déviszhez. Ennek az esélye inszemnél jóval nagyobb, mint lombiknál, de nem csak a méhen kívüli terhességtől lehet tartani ilyenkor, hanem pl. cisztától is, ami a méretétől függően nagy bajt okozhat! Az sem mellékes, hogy mit lát Dévisz a petefészkekben, illetve a méhben. Elindulhatott valami, aminek lehet nyoma (nagy sárgatest, cisztikus "képlet" a méhben, stb.) Ezek mind informatívak lehetnek a továbbiak szempontjából. Ha csak hetekkel később jelentkezel, nem lennék a helyedben, amikor Dévisszel találkozol. Elképzelhető, hogy úgy begurul, hogy mellette egy dühöngő oroszlán doromboló kiscicának tűnne.
A minimum az, hogy telefonálj neki! Ha elég bátor vagy, elővezetheted neki a tervedet, de ha köti az ebet a karóhoz, ne ellenkezz, mert nem lenne jó elrontani a kapcsolatotokat ezzel a lépéssel.
szimba

Szimba! A legelső alkalommal, amikor az inszem után 3 héttel negatív volt a tesztem, rögtön felhívtam Apánkat, és azt mondta, hogy akkor hívjam, ha megjött. A következő inszemeknél volt, hogy az inszem után 5 hétre, volt, hogy 10 hétre jött meg, és Dévisz nem szúrt le, hogy csak akkor jelentkeztem, csak azon bosszankodott mindig, hogy cisztám van, és így várni kellett ismét egy hónapot... Nem nagyon hiszem, hogy most másképp lenne... Egyébként a lehető legérzékenyebb (10-es) tesztet használtam, és korábban volt már egy egészen halvány pozitív tesztem (igaz, csak én meg a párom láttuk rajta a második vonalat), tehát nagyon valószínű, hogy ha most lenne valami, akkor az, ha minimálisan is, de látszódna... :(
Mit jelent az, hogy cisztikus "képlet" a méhben?
loreena

Ha Dévisz mondja, hogy a vörösökkel egyidőben jelentkezz, akkor mindegy, hogy 5, vagy éppen 10 héttel később lát, mert ő mondta, tehát a döntés (felelősség) az övé. Mivel a ciszta visszatérő probléma nálad, elképzelhető, hogy a korábbiakkal ellentétben most mégis behív.
Cisztikus képlet alatt azt értem, ha lát mondjuk egy üres petezsákot, ami arra utal, hogy elindult valami. Ez könnyen előfordulhat akkor is, ha most már a ß-hCG szintje túl alacsony ahhoz, hogy a teszt ki tudja mutatni.
szimba

Loreena!

Hívd fel!!! Nem lesz gond, aranyos lesz! Ha pedig nem, akkor is legalább tudod mit kell tenni és nem lesz gond azzal, hogy nem követted az utasításait.

Kislibius! Örülök, hogy jobban vagy(tok)!
Jelenleg én is ebben a cipőben járok, hajnal óta megy a hasam és vizen kívül semmi sem marad bennem. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz a babá(k)val, remélem őt nem viseli ez meg annyira és szépen tud fejlődni. Nagyon félek!

Micike! Ha úgy menne, akár 100x is leírnám!!!!!!!!!!!!! MINDENKINEK!!!!

Legyetek jók és szép napot nektek! Mondjátok, hogy nem lesz baja a babánknak! :cry: :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Kriszto, ez nagyon érdekes, mármint a hasmenésed. Tegnap én is egész nap WC-re jártam, ha ettem valamit. Ma meg egyszerűen nem tudok elmenni. Ki érti ezt?
Bár szerintem a hasmenéstől talán nem lesz baja a picurnak, legalább is nagyon remélem.
Engem most az aggaszt, hogy mióta megcsináltam az első + tesztet, azóta hol jobban hol kevésbé görcsölget a hasam. Lehet nem jó a megfogalmazásom, de valahogy olyan érzés, mint amikor az embernek WC-re kellene mennie. És mégsem kell. Engem is nagyon aggaszt, nehogy itt hagyjon a kisbabánk... :cry:
Szóltam a főnökömnek ebéd után had menjek haza, kimennék a kertbe és egy kicsit élvezném a napsütést a hintaágyban, még anyósom kertészkedik. Hátha ez segít.

Kislibus, én is nagyon örülök, hogy jobban vagytok. Remélem már nem lesz semmi baj.
hildácska

Hát Apánk nem volt ma túl barátságos. Felhívtam csak azért, hogy tudjam mire kérjek szabit az uh. miatt. Azért jó pár nappal korábban tudni. Mondtam neki, hogy tudom, hogy korai, és hogy csak amiatt hívom, hogy előre tudjam, mikor kell esetleg mennem hozzá. A válasz: "hiába csinálta meg a tesztet ilyen korán ez még nem jelent semmit, uh még semmi nem látszik. Majd ha jövőhéten pénteken is pozitív akkor jöjjön fél tízre."
De mindezt úgy mondta, hogy azt éreztem a szavaiból, hogy addigra szerinte már úgyse lesz pozitív. :cry:
hildácska

Sziasztok!

Köszönjük a biztatást! Ezen a héten csak két nap nem futottunk. Jucus úgy be van fogva, hogy ezeken a napokon egész egyszerűen nem jutott idő a futásra.

Babátakaró!
Mi a vizsgálatokat a háziorvos beutalójával csináltattuk meg, még a fertőző betegségeket is, így nem kellett értük fizetni.
Dévai nagyon jól "ráérez" az endometriózisra, szólni fog, ha kell ilyen vizsgálat.

Üdv Mindenkinek! Máskor majd bővebben.

Sajo
sajo

Hildácska: Dévisz megérzéseit egyszer már kitárgyaltuk, de itt nem is erről van szó. Bár Dévisz nem szereti a korai tesztelést, azt se nagyon csipázza, ha valaki türelmetlen. Pillanatok alatt emelkedik a hangja, amikor a jól megszokott menetrendet borítanánk, vagy legalábbis ő ezt gondolja. (Mi már a legelső alkalommal kiveszekedtük magunkat, azóta viszont minden OK.) Ha mindehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy Dévisz amúgy sem egy hitegetős típus (egyetlen, csodáról szóló beszámolóra legalább 15 rémtörténet jut), ráadásul műtéti nap van, én nem lepődtem meg a reakcióján. Jobb lett volna kedden érdeklődni, akkor lazább napja van és közel is van a 3 hét. Amúgy azt az időpontot reflexből mondta, mivel ha szerdán telik le a 3 hét, akkor vagy szerdán, vagy pedig pénteken, a stimusok és az ET-esek között, tehát jellemzően 9-11-ig hív be valamikor. (Remélhetőleg többször már nem lesz szükséged erre az infóra. 8))
Ne stresszeld magad emiatt (sem). Ha a babó kapaszkodni akar, akkor továbbra is kapaszkodni fog. Függetlenül attól, hogy miket mondunk Neked. :D Ha megteheted, pihengess, élvezd a napsütést, hallgasd a madarakat és kapcsolj ki! 8)

Kriszto: szerintem hívd fel Déviszt! Mindenképpen tudjon a problémáról és az is elképzelhető, hogy mond egy olyan gyógyszert, ami terhesség alatt is nyugodtan szedhető. Ha a víz megmarad benned, próbálj meg bevinni B6 vitamint, esetleg oldva. (Nem Magne-B6-ra gondolok, mert abban kevés van.)
szimba

Sziasztok!

Sajo köszönöm!

Hildácska,Kriszto nagyon drukkolok! Minden rendben lesz!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!

Sziasztok!
babátakaró

Kriszto! Ha a folyadék megmarad, az már jó! Én még bébiételt ettem sütőtök-csirkehúsost, azt könnyű emészteni és van benne valamennyi fehérje is. Az nem jött vissza. (Legalább 6x ettem azon a két napon, mindig csak keveset).

Hildácska! Hasgörcsölgetés nekem is volt, egész a 12. hétig. Nekem is hol erőssebb, hol gyengébb. Emiatt ne izgulj, azon meg végképp ne, hogy épp milyen kedve volt Dévainak. Ezt Simba nagyon jól levezette, hogy nem jelent semmi rosszat. Ha megnyugtat, max. tesztelj újra addig is!

Az elején nálam jellemzőek voltak az emésztési zavarok is, csak hányingerem nem volt egy csepp sem. Szóval nyugi!

Sajo! Jucusnak üzenem, hogy csak igy tovább! Nem semmi, hogy ilyen kitartása van még a munka mellett is!

Kép
kislibus

Sziasztok! Hát, az a helyzet, hogy muszáj volt hívnom Dévait, mert megjött. Ma délután Pesten voltunk Apósomat meglátogatni a kórházban, (ma derült ki, hogy nagyon súlyos beteg :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ), és amikor már indultunk volna hazafele, akkor jött meg... Gyorsan bejelentkeztem Déviszhez, és útközben - én naiv - annyira reménykedtem még (Kislibus példájából kiindulva), hogy ez hátha csak valami terhesség eleji vérezgetés. (Apósom évek óta hiába vár unokára, mindig azt éreztette velünk, hogy ez adna értelmet az életének, és most egész biztos, hogy tényleg eszméletlen sok erőt adna neki a gyógyuláshoz, ha csak egy halvány remény is lenne arra, hogy lesz unokája!) Aztán kiderült, hogy még abban is felesleges volt reménykednem, hogy elkezdhetjük a következő inszemet... Nekem is tojás nagyságú cisztám van (pontosabban egy nagy tojás, meg egy kisebb)... :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.04.15 18:21-kor.
loreena

Loreena! Sajnálom, hogy apósod beteg! :cry:
Szegény, jól el lehettek keseredve, de tudod, nem feladni! Még adódhat úgy, hogy megörvndeztetitek egy unokával! Hiszen nem reménytelen a helyzet! Remélem elég lesz egy hónapot várni, addig te is tornázzál ügyesen!

Kép
kislibus

Loorena!

Én is nagyon sajnálom,ami veletek történik! :cry:

Fel a fejjel! Drukkolunk!!
babátakaró

Kislibus, Babátakaró! Köszi a vigasztalásokat, nagyon jól esik! :) Már túl vagyunk az elkeseredésen, és nagyon-nagyon bízunk Apósom gyógyulásában és ennek a hónapnak a sikerében is... :)

Kislibus! Ugye, már teljesen jól vagy? (Most vettem csak észre, hogy pont azt a babahordozót vonták be a forgalomból, amit a múltkor priviben javasoltam. Ezer bocs! :oops: Pedig olyan jónak tűnt...)

Babátakaró! Végülis Dévai mellett döntöttetek? Mikor jelentkeztek be hozzá? :)

Bodzili! Hogy vagytok? Kis Tündérbogár Esztili?
(A babás topikon kérdezted, és igaz, hogy nem tőlem, de remélem, nem baj, hogy válaszolok, hogy miért nem tudják kimutatni már csecsemőkorban egy vérvétellel a lisztérzékenységet. A vérben az az ellenanyag, ami a lisztérzékenységre utal, csak akkor jelenik meg, ha a szervezetbe glutén kerül. Ezért van az, hogy felnőttkorban is kialakulhat lisztérzékenység, mert lehet, hogy 30-40 év alatt "telítődik" a szervezet annyi gluténnal, amit már nem tud megfelelően kezelni, és akkor éri el a vérben az ellenanyag mennyisége azt a szintet, amire már azt mondják, hogy ez lisztérzékenység. És ha egy diagnosztizált lisztérzékeny ember szigorúan betartja a diétát, akkor az ellenanyag teljesen eltűnik a véréből, és már nem is lehetne kimutatni, hogy ő valójában lisztérzékeny. Vagyis egy csecsemő még "tiszta lappal" indul...)

Kriszto! Hildácska! Hogy vagytok? Mennek a drukkok továbbra is! :D
Kriszto, a megbeszélt vigyorgós hónapvégi talink, úgy látszik, már csak ilyen virtuális találkozás marad, de attól még ugyanolyan vigyorgós :D !
loreena

Loreena,

Sajnálom , hogy Apósod beteg! Jobbulást neki és mondd meg neki, hogy meg kell gyógyulnia , mert hamarosan jön az unoka, és ne csak a születést várja, hanem rá vár az a feledat is, hogy játszon vele még jó sokáig. Mikor télen az apukám beteg lett akkor ő is mindig azt mondta, hogy meg kell gyógyulnia , mert látni akarja az unokáját és meg is gyógyult!!!
Te meg olyan jól vetted az akadályt, rögtön előre néztél, ahogy kiderült , hogy nem jött most össze , úgyhogy hamarosan viheted a jó hírt apósodnak!!!

Kriszto, Hildácska kismamik :))

Anim? Luca4 ?
írjatok , hogy mi történt ! Én is szeretnélek olvasni Titeket!!
miciona

Loreena, úgy sajnálom, hogy ezúttal nem sikerült. :cry: De talán majd a következő már jól fog végződni, és minden rendben lesz. Egyelőre Apósodnak is Miciona apukájának példáját kell követnie, játszania kell majd a kis csöppséggel, részt kell vennie a nevelésében, úgyhogy nagyon sok erőt és kitartást kívánok a gyógyulásához. Remélem hamarosan duplán jó hírekkel fogsz jelentkezni.
Mikor kezditek egyébként a következő kezelést? Olvastam, hogy a ciszták miatt sajnos nem tudtok most kezdeni, de ilyen esetben a következő hónap már esélyes lehet? Vagy ennek hosszabb is lehet a kimenetele? Remélem követed a fórumon lévő példákat, és te is gyorsan kiirtok őket.
hildácska

Loreena!
Szomorú hírek ezek, de minden rossz elmúlik egyszer.Az én életemet is folyamatosan keserítik a ciszták, de menszesszel el szokott tűnni, remélem Nálad is így lesz.
Mikor mész UH ellenőrzésre?
Én pénteken megyek MR-e az Onkológiára, mert ott dolgozik egy rokonom, amúgy jó kis várólista van.Remélem az utolsó lombik előtt nem találnak semmit, az rossz lenne, majd kiderül....Bár ha kisebb gond azt nem bánom, legalább tudnám miért nem tapadtak meg 4 alakalommal a babakezdemények...Van egy érzésem, hogy előbb jön meg ,mint kéne, mert előbb éreztem a peteérés tüneteit is..akkor viszont májusban állok a starthoz.

Kriszto mi újság?

Muki, Emerenc mikor futtok neki a következőnek?

Hildácska hogy vagy?
zsuzska69

Sziasztok!

Szerencsére nagyobb feneket keltettem neki, mint amekkora lett az egész rosszullétes dolog. De azért felhívtam Apánkat még aznap, aki nagyon kedves volt és mondta, hogy ha ilyen van hívjam nyugodtan, plussz elmondta mit csináljak és mit ne. Azt mondta a babának nem lesz baja, ne aggógjak. Szóval nagyon édes volt, mint mindig! :oops:

Loreena! Nagyon szorítok, hogy az apósod rendbejöjjön, de hidd el az a korosztály nem arról híres, hogy feladja egykönnyen!!!! Az én nagypapám, persze ő idősebb, idén lesz 85 éves karácsony előtt kórházba került, két hétig intenzíven, utána nem ismert meg senki a családból, úgy nézett ki, hogy néhány napja van hátra és ha mégsem, akkor pedig nem fog többé megismerni minket! Annyira el voltam keseredve, hogy nem fogom tudni neki azt mondani, hogy jönn a dédunokája! És egyik nap felkelt és megismert mindenkit, néhány nap alatt olyan erőre kapott, hogy még az orvosok is csak néztek! Szóval én úgy gondolom, hogy a szüleink, nagypapáink korosztálya nagyon élni akaró és vágyó, nem fogja feladni ő sem! Hidd el!
Ja és ami még nagyon fontos! Ha most hónap végén nem is, de hamarosan összefutunk majd meglátod és a vigyorgós találkozó nem késik soká! Gyorsan űzd el a cisztát és előre!!!!!

Hildácska! Mikor mész Apánkhoz? Mikor hozod a jóhíreket? Szerdán vagy pénteken?

Babátakaró! Beszéltél már Dévaival, kértetek már időpontot, vagy még nem döntöttetek, hogy hol folytatjátok?

Mindenkinek csodaszép napot!!!

kriszto

kriszto82

Kriszto, de jó neked, hogy veled kedves Apánk. Velem az utóbbi időben elég érdekes, pedig szerintem nem tettem semmi rosszat, de ki tudja, lehet megbántottam valamivel?
Majd csak pénteken megyek (bár szerinte nem biztos hogy még akkor is pozitív lesz a teszt). Olyan undok volt a telefonba, hogy arról a múltkori baci, vagy gomba gyanúmat nem is mondtam neki, így is leszedte a fejem. Őszintén szólva várom is a pénteket meg nem is, ha jó dolgokat is lát Apánk, biztos hozza a szokásos formáját velem szemben, és elmegy a kedvem még a terhességtől is. :roll:

Neked mikor kell menned legközelebb hozzá?

Zsuzska, elég érdekes, sehogy nem vagyok. Tüneteim nem nagyon vannak, néha fájdogál a mellem, és egész nap aludnék, de ezen kívül semmi. Azért Apánk beleültette a bogarat a fülembe azzal, hogy nem biztos, hogy mennem kell uh, így a szombati napot kivéve minden nap teszteltem. Az elején még a drága clerblue-val de tegnap óta áttértem egy olcsóbbra. Kicsit meg is ijedtem tegnap, mert eltelt egy kis idő (pár perc) még pozitív lett és a kontrollcsík jóval erősebb volt, de azért határozottan látszott a második vonal is. De azért nagyon féltem, hátha azért ilyen, mert már lehet nem vagyok terhes. Ma is csináltam ugyanabból egyet, ma gyorsabban előjött, és elég erős is volt a második vonal. Így talán nem lesz baj, de majd kiderül. Ez volt az 5. pozitív tesztem.

Remélem rosszak a megérzéseid, és nem kell várnod májusig. Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi gond az MR-en, és ezúttal a lombik is sikeres legyen.
hildácska

Hildácska!

Szerintem épp milyen kedve van! Ne izgulj, hogy mennyire lesz morgós, velünk is volt már nagyon morcos, meg néha kicsit gúnyos, de szerintem nem mi tehetünk róla, néha nekem is tele lenne a puttonyom a sok különböző gonddal, bajjal, jóhírrel, különböző emberekkel és a sajátos stílusokkal...
Nekem is így volt, hogy minden nap teszteltem, mert biztos ami biztos!!!!
Én is pénteken megyek, háromnegyed 11-re van időpontunk.
A múltkor alig 40 percet kellett várnunk, remélem most is hasonló lesz a helyzet.
Egyébként lehet, hogy butaság, de én még valamelyik nap is csináltam egy tesztet (azt hiszem tegnap), mert annyira hosszú ez a tíz nap és annyira rossz, hogy nem tudom mi a helyzet! Persze a férjem azt mondja, hogy mindenképp jelez a teszt szerinte, de én úgy gondolom, hogy ha gond lenne, akkor talán nem lenne ennyire iszonyúan erős a csík. Lehet, hogy hülyeség, hogy ennyire izgulok, de azért már nagyon várom, hogy mit látunk.

Ja és még annyi, hogy amikor úgy mentünk be, hogy pozitív a teszt, akkor a vigyort nem lehetett leszedni az arcáról, végig nagyon kedves volt, mosolygós, szóval szerintem a jó híreknek csak örülni tud, és legyen szó bárkiről nagyon kedvesen viselkedik. Szóval erre készülj!!!!!
:D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Úgy látszik, megint rossz sorba álltunk, amikor a szerencsét osztogatták. :( A lényeg: leálltunk. Mivel rosszkor jöttek meg a vörösök, 4 nap szurizás után volt csak az első UH és sikerült reprodukálnunk a 3. programot. Most is az történt, hogy az egyik oldal beindult, ezzel el is ette a hormonokat a másik oldal elől. Akkor az egyik oldalon egyetlen hatalmas volt, a másikban meg 2-3 kicsi mozgolódott. Most annyiban volt változás, hogy az egyik oldalon 2 óriás van, a másikon meg 3-4 pici mozgolódik. A különbségek akkorák, hogy nem volt értelme folytatni (7-15 mm). Akkor a nagyot feláldoztuk, de most legalább kettő ment volna a levesbe és még akkor sem biztos, hogy a picik mind megérnek, ráadásul azok között is volt vagy másfélszeres különbség, ami sok. Bár Dévisz nyitott lett volna a folytatásra, már az UH végén döntöttünk. Utólag mindig okosabb az ember és a korábbi esetek közül is legalább kettőnél jobb lett volna leállni, de a reményt kergetve egyik alkalommal sem hoztunk bölcs döntést. Dévisz is egyetértett azzal, hogy a következő alkalommal a mostani (fél) stimu jobb kiindulási állapotot eredményezhet, de a cisztától nagyon félünk. Ha azt megússzuk, a kiindulási állapot meg bíztató, szűk 3 hét múlva megint belevágunk. Mivel mi már önköltségi alapon nyomjuk, nem érdemes erőltetni, ha a helyzet nem optimális. Természetesen Dévisz sem volt feldobódva és nagyon rendes volt. A stimu árát sem kérte el, csak a szokásos konzultációs díjat. Folyt. köv. áprilisban...

Hildácska: Dévisz hangulati ingadozásait illetően meglehetősen széles a skála és szerintem már mindenki találta olyan hangulatban, amit az ember fia/lánya a háta közepére sem kíván. Szerencsére ez nagyon ritka és mindig köthető valamihez (túl sok munka, az OEP-es ötletgyár újabb "remekei", stb.). A lényeg az, hogy ne vegyél magadra semmit. Minden esély megvan arra, hogy pénteken a kenyérre kenhető verziót kapod. :D
szimba

Szimba! Sajnűlom, hogy ilyen rossz volt a kiindulási helyzet, remélem 3 hét múlva minden optimális lesz!

Loreena! Már teljesen jól vagyok. :D Még nem vettem babahordozót, még vacillálok rajta. Azért nem egészen ugyanaz, amit te ajánlottál! Amit bevontak, olyat csak egy helyen láttam.
Szóval rágyúrtok a spontánkodásra? Jól teszitek! :wink:

Hildácska! Az normális, hogy a másik teszt halványabb, nekem is az volt, ha nem clearbluet használtam. Pénteken tényleg meglátod jó kedve lesz Dévainak! :wink:

Kriszto! Örülök, hogy te is jobban lettél!

Mindkettőtöknek drukk péntekre!

Zsuzska! Igy már értem, hogy sikerült ilyen hamar időpontot kapni! Nagy kincs ez ebben a helyzetben, ahol nem mindegy mennyi idő telik el egy-egy lombik előtt. Drukkolok az MR-hez!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az érdeklődést! Jól esik!

A napokban felhívom,és kérek időpontot!

Mennyi időre tudnak általában időpontot adni?

Kivel fogok beszélni?

Kicsit talán bevagyok rezelve! :oops:

Loreena! Örülök,hogy ilyen optimisták vagytok! Így is kell,erősítsétek hitében a leendő nagypapát is!

Mindenkinek nagyon drukkolok! Sziasztok!
babátakaró

Babátakaró! Ha telefonálsz, Dévai fogja felvenni, vagy ha épp nem ér rá, akkor az egyik asszisztensnő fogja mondani, hogy mindjárt jön a Főorvos úr, tehát mindenképp Dévaival kell beszélned. Amennyire én tudom kb. 2-3 hétre szokott időpontot adni, de olyan is volt már, (igaz, Jucus?) hogy azt mondta, hogy "jöjjön ma este". (Bár ez szerintem elég kivételes alkalom volt...:)) Szerintem, mindenképpen ma érdemes telefonálnod, mert a kedd a legnyugisabb nap! Hétfőn, szerdán, pénteken vannak a stimus UH-k és a műtétek, szóval a kedd a többi naphoz képest általában sokkal nyugisabb. (A csütörtök pedig szünnap.)
De jó! A legjobb helyen vagy! :D
Majd írj, ha telefonáltál! :)

Szimbáék! Sajnálom, de biztosan jó döntés volt! A novemberi 17 éves petefészkek óta tudjátok, hogy lehet sokkal jobb is a helyzet, nagyon drukkolok, hogy három hét múlva ilyen legyen!

Zsuzska! De jó, hogy ilyen hamar el tudtad intézni az MR-t! Nagyon drukkolok hozzá. Nekem legközelebb akkor kell jelentkeznem, ha megjött, pontosabban most azt mondta Apánk, hogy várjak néhány napot, és csak utána hívjam, mert addigra hátha felszívódnak a ciszták. Illetve még pontosabban, hátha csak akkor kell majd jelentkeznem, ha nem jött meg...:)

Kislibus! Apánk megfogalmazásában: most "házilagos kivitel" :wink:
loreena

Hildácska, Kriszto! Hogy vagytok? Írjatok!
Biztos nem könnyű türelmesnek lenni péntekig...
loreena

Sziasztok! Én meg vagyok még, csak mostanában elég sokat alszok. És nehezen veszem rá magam, hogy írjak. Olvasni folyamatosan olvasom mit írtok, csak a válaszolás esik néha nehezemre.
Egyelőre élvezem még a tudatot, hogy lehet terhes vagyok, és nagyon várom már a pénteket, hogy Apánk mit mond.

Szimba, nagyon sajnálom, hogy ezúttal sem jártatok sikerrel. Pedig annyira megérdemelnétek már. Remélem nem lesznek ciszták, és a következő hónapban már sikeresebbek lesztek. Hidd el, tiszta szívemből szorítok nektek. Jó fej volt akkor veletek a Dévai, a sok rosszban talán ez egy ici-pici vigasz lehet.

Kislibus, örülök hogy már minden rendben. Milyen babahordót szeretnél venni?

Kriszto, én pénteken fél 10-re megyek, akkor lehet, hogy találkozunk pénteken. Annyira jó lenne.
hildácska

Hildácska!

Az jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :D :D :D :D Ha sokat alszol, én is bármikor el tudok aludni. :wink:
Már csak kettőt kell aludni! Nálunk így haladnak a napok! Huzogatjuk le az eltelt napokat, hogy mikor lehet már menni megnézni, hogy mi a helyzet. Mostmár egyre jobban izgulunk. A múltkor 170-es vérnyomást mértek, azt hiszem most is hasonló lesz, pedig soha nem szokott még 110 fölé se menni, sőt általában mérhetetlenül alacsony.
:oops:

Loreena!
Aztán tartalmasan tölteni ez a hónapot, amíg jön a következő inszem!!!! Vagy lehet, hogy nem is lesz? :D Mikor kell visszamenned?

Szimbáék! Az április legyen a legszerencsésebb hónapotok, amit csak kívánni lehet! Karácsonyi ajándékként, vagy az új év elejére kívánom, hogy legalább egy csöppséggel gyarapodjon a családotok!!

Babátakaró!
Beszéltél Vele? Esetleg már időpontod is van?

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem, nem nagyon volt időm visszaolvasni.

Hildácska, Kriszto,
Nektek továbbra is mennek a drukkok, de most már minden rendben lesz! Beszélgessetek a babátokkal, mondjátok nekiik hogy jó erősen kapaszkodjanak!

Loreena,
Nagyon sajnálom azt is hgy megjött, meg apósodat is :(

Szimba,
Sajnélom hogy nem tudtok kezdeni mégsem :(

Velünk minden ok, csak iszonyat keveset alszunk, Szonjus az egész estéből és éjszakából csak hajnali 3-6ig alszik. Már zombik vagyunk, de nagyon boldog zombik.

Mostanában nem tudok jönni hozzátok gyakran, nézzétek el nekem, de mindenkinek drukkolok nagyon!
Puszi
vjulcsi

Sziasztok,

Hildácska, már csak egy napot kell izgulni érted! :lol: Meglátod most majd nagyon fog vigyorogni Apánk...

kriszto, kíváncsi vagyok nálatok is mi újság? Te most héyn hetes is vagy?

loreena, nagyon-nagoyn sajnálom, hogy most nem jött össze... Nehéz idők járnak rátok is... :cry: De a te pozitív hozzáállásod hidd el sokat segít! Remélem após már jobban van! Tessék gyilkolni azokat a cisztákat! :lol:

szimba, ezek a fránya tüszők... Apánk mondja mindig, bonyolult ez a női rendszer... Nagyon szorítok, hogy végre április már éles legyen. Drága uram ma megy Kopához, majd tudosítok, hogy velünk mi lesz.

sajóék, merre jártok? Én most teljesen el is vesztettem a fonalat, hogy veletek akkor most mi újság? Lehet, hogy csak az én agyam hagy, de elmaradt most a kezdés?!

emerenc, most már igazolatlant kapsz!!! :wink:

Micike, te hogy vagy? Fülecskéd remélem már teljesen meggyógyult!

babátakaró, túl vagy már a telcsin? Ne aggódj, egyből Apánk veszi fel a telefont, és kapsz is egy időpontot! Ne halagosd, mert csak az idő megy... Valaki ajánlotta a keddet, tényleg az a legjobb nap, az egy kicsit "nyugisabb" neki is.

Zsuzska, pénteken meg is lesz az eredmény? Ez azt jelenti, hogy már áprilisban kezdhetsz?

Julcsikám, neked meg van bocsátva, ha ritkán jössz!!! Olyan kis ügyesek vagytok Szonjussal!

Nálunk nem tudom mi a helyzet... Elvileg mára vártam volna, de szerintem jó ha jövő hét vége felé lesz valami... Na mindegy, csak már kezdhessünk végre!

Szép napsütéses napot mindenkinek!
kkata23

Sziasztok!

Szimbáék,sajnálom, hogy lekellett állnotok, de logikus döntés volt. Nagyon szorítok, hogy 3hét múlva jó sorba álljatok be. :wink:

Hildácska, már várom én is az eredményt!

Loreena, sajnálom, hogy nem sikerült, apósodnak meg múszáj minnél hamarabb meggyógyulnia, hogy élvezhesse az unokázást!
emerenc

Rólam annyit, hogy szomorú vagyok. Hétfőn voltam Apánknál, nagyon rosszak a hormon eredményeim, azt mondta, hogy az esélyeim nulla. Antimüller eredményemen is egy nulla van. Fogadjunk örökbe. Megnézte a petéimet és duplázodott! -ezt neki is lelkendeztem, amin somolygott) két db van most egy-egy mindkét oldalon. Sikerült elérnem, hogy még egy utolsót hadd próbálkozhassunk, ha nem sikerül nincs tovább....nincs tovább????
A jó oldala a dolognak, hogy megússzom a mióma mütétet, ha sikerül azért, ha nem sikerül azért. :D
emerenc

Erről jut eszembe valami:miért érdemes aggódni.
"Csak két dolog van, ami miatt érdemes aggódni:egészségesek vagyunk vagy betegek? Ha egészségésekvagyunk,akkor semmi vész. Ha betegek, akkor már csak két dolog miatt érdemes aggódni:meggyógyulunk, vagy meghallunk? Ha meggyógyulunk,akkor minden rendben. Ha meg kell hallnunk, akkor már csak két dolog miatt érdemes nyugtalankodni: a mennyországba vagy a pokolba kerülünk. Ha a mennyországba,akkor minden nagyszerű. Ám ha a pokolba talájuk magunkat,annyira el leszünk foglalva régi barátaink és ismerőseink üdvözlésével , hogy nem marad időnk ezen rágódni. Mire jó hát egyáltalán bármiből is gondot csinálni?"
:lol: :lol: :lol:
emerenc

Szisztok!

Hildácska, Kriszto! Aztán jelentkezni ám az eredményekkel este! :D

Hildácska! Végül maradtam a Baby Björn mellett, mert az anyuci-apuci hátát is jól tartja, meg a babáét is. Az első hónapokra még babaerszényt, vagy kendőt veszek, amibe tudom fektetve is tenni a picit.

Emerenc! Hogy lehet két tüsződ, ha a hormon eredmények tényleg annyira rosszak? Én ezt nem értem... Akkor mégse olyan gáz a helyzet.. Jaj, annyira drukkolok, hogy sikerüljön és akkor aztán télleg ne kelljen aggódni semmin! :D

Kata! Tegnapra vártad? És bizti, hogy meg fog jönni? :wink:
Kiváncsi vagyok a hirekre. :wink:

Kép
kislibus

Sziasztok!

Amennyire boldog voltam reggel, most annyira szomorú. Az ultrahangon Apánk nem látott szívhangot, és nagyon magzati elemet sem. A szikhólyag megvan, a petezsák 19*8*5-ös, picit kissebb, mint kellene. Most ilyenkor mi van???????????????????????
Azt mondta várjunk 10 napot, lehet, hogy csak lusta picike. Kikönyörögtem a jövőhét pénteket, szóval akkor kell visszamennünk. De ezek után sok jóra nem számítok. Bár, ha nem lenne némi remény, akkor biztos megmondta volna, nem? Ő azért korrekt annyira!? Ti hallottatok már olyanról, akinek a 7. héten nem, de utána lett szívhangja? Én nem nagyon és ez nagyon elkeserítő.
Viszont nagyon kedves volt és megpuszilgatott, hogy ne izguljak, legyek nyugodt, minden rendben lesz, és hasonlók.
Csak tudnék megnyugodni és nem erre gondolni. Megint egy hét amikor nem tduom, hogy mi is van......

kriszto

kriszto82

Kriszto! Sajnos nem tudok mostanság jönni, mert elrobog egy-egy nap, Lor miatt néztem be, mert nem tudok Róla 1hete (a lényeget igen, de azóta semmit), ekkor megláttam, amit utoljára írtál.
Neeeeee ad fel!!!!!!!!!!! Ott lesz az a kis szívecske!!!!!
Már sok nem átlagosan történő dolgot olvastunk itt, biztosan lustika! Apánk soha nem mondta volna, ha nincs emény rá!!!!!!!
Szóval a Babikád ott van és kész!!!!!!! Puszillak!!!

Hildácska!+++++++++++++

Többiek! Rátok is gondolok ám mindig!!!!!! Remélem, valamelyik este vissza tudok olvasni, kivel mi van és kinek kell szorítanom! Pusza

Loreena! Írj lszke mailt, mert azt meg tudom nézni könnyebben. Köszi!
Remélem, jól vagy és várod az időt, amikor végre megtörténik... :-) ;-)
Cupákollak nagyon!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Szimbáék!
Most sem mondok semmit, csak: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Emerenc!
Szimbáéknál is ebben reménykedek, hogy vizsgálati eredmények ide, vagy oda, ha jó sorba áll az ember, már nem kell figyelni a labor kiértékelésekre.

Kriszto!
Nem örülök a híreidnek, de remélem hamarosan igen! Ha véletlenül mégsem sikerülne, ez mindenképpen szép erdmény, hogy eddig eljutottatok!

Kkata!
Köszönjük érdeklődésed, jól emlékeztél! Múlt alkalommal nem indultunk el. Jelenleg tart a tea kúra + futás + fogyókúra. Nagyon büszke vagyok Jucusomra, mert nem gondoltam volna, hogy rábírom a futásra, azt meg, hogy önmagától eljár futni, végkép nem! Sajna most csak ritkán tudok benézni, de nincs olyan nap, hogy ne akarnék, mert mindig az eszemben jártok!
Bár jobb hírekre érkeznék legközelebb!

Kellemes Húsvétot Kívánunk!!!

Jucus, Sajo
sajo

Nofene, laptetű! :D
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: