Sziasztok!
Mostanában picit lemaradtam, csak bele-bele olvastam
Minden újrakismamának és újdonsült anyukának gratulálok
Minden kicsi gyönyörű, Domi már kész kisfiú
Zsiri-Petra, Napszemcsis (bocsánat Bond:napszemüveges) Hangi, gésaKata és a többiek
Bond!!!
Az első képen én is azt hittem hogy Hugi szopizik. És még sokadik megnézésre is azt hiszem! Katy is így látja és ha jól emlékszem Bucus is.
Akkor hogy is van ez?
Tegnapelőtt voltunk védőbe, Lóci 8640 g és 73 cm.
Nálunk olyan gond nincs hogy ellökné a cicit, sőt! Már megpróbálja előhalászni a póló alól.. Nyilvános helyen ez kínos lesz
Szopi közben néha elengedi, nézegeti, óvatosan egy ujjal megérinti közben átszellemülten mosolyog
Aztán újra rácuppan és monyókázza tovább az arcomat hajamat kezemet mikor éppen mit.
Doktornéni mondta hogy nagyon nehéz lesz később elvenni tőle.
Bond te sokáig szopiztattad Manót, tényleg nem lehet majd elvenni tőle egy éves kor után?
Én egyenlőre nem tudom és nem is akarom elválasztani. Még mindig nagyrészt anyatejen él, naponta átlagosan 200 ml kaját eszik. Ez van hogy 300 de van amikor csak 100. Ezek kb. értékek.
Igazából megeszik mindent, gyümölcsöket, főzelékeket és már nem is kell paszíroznom elég villával törni.
De úgy kell belekönyörögni ennyicske kaját is
Amit mi eszünk az mindig nagyon bejön neki, szokott kapni morzsikákat a reggelinkből vagy épp egy-egy kanálkával a levesünkből. Olyankor úgy tátog mint egy kis madárfióka
Ily módon már mindent evett ami ártalmas lehet, tejfehérjét glutént tudomisénmit....
Azért ne gondoljátok hogy mérgezem a gyerekem, csak én már kettőt egészségben felneveletem a régi módszer szerint így kevésbé óvatoskodok.
És hogy miért Babanetezek keveset?
Ezért
Tegnap próbált először felállni, persze még nem sikerült. Az üléssel is tegnap óta próbálkozik, így egész nap kopog szegénynek a feje mert folyton felborul
És a szememet alig merem levenni róla, mindenhol ott van ahol nem kéne és mindig azt csinálja amit nem kéne!
Azt hogy nem, még nem érti. Ha húszszor elhúzom a számítógép mellől, nemszabad felkiáltással, huszonegyedszer is visszamászik!
Ez végülis annyira nem gáz, a kicsik már csak ilyenek..
Ami miatt picit neki vagyok keseredve, az, hogy nem lehet öltöztetni. Már amikor nekikezdünk nyávogni kezd, minden erejével tiltakozik, sokszor ketten alig tudjuk felöltöztetni.
És nem egyszerűen arról van szó hogy izeg-mozog-elmászik, hanem minden erejével dühödten küzd ellenem
Már mindent kipróbáltam a figyelemeltereléstől kedvesen mosolygástól kezdve a kiabálásig és lefogásig

de semmi nem használ. Kulcsol a lábaival és olyan erővel tolja-rúgja el a kezem hogy nem tudom ráadni a pelenkát.
Patentolós rugit egyedül nem is tudok ráadni..
A következő örjöngős pont az, amikor áthúznék valamit a fején. Mintha bepánikolna vagy nem tudom...
Remélem ennek hamar vége lesz, mert már összeszorul a gyomrom ha öltözni kell
Picit aggódok a beszédfejlődés miatt, olvastam hogy némelyik kicsi itt már rég szavakat mond. Lóci idáig még csak nem is gagyogott most kezdte el három-négy napja hogy:
mamamamam...babababáb.....vavavauvava.
A bab már egyszer volt de akkor abbahagyta.
Próbáljuk pápát tanítani az sem megy, tudja miről van szó de nem hajlandó integetni.
Egyetlen dolog amit már rég megtanult, az ujjával berregni a száján
Éjszaka már csak kétszer kelünk, ez így már egészen kényelmes
Na, befejezem mert velem lesz tele az oldal

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.25 11:16-kor.