Hibernia:esetleg próbáld meg hogy délután ha jó idő van kinyitod az ablakot és a friss levegőn könnyebb elaludni,akár ülve is olyan jót lehet szundizni.Babaágy:én elvileg fogok venni a matracra ilyen vízlepergető huzatot,vagy gumilepedő és arra fogom a lepedőt rátenni így ha baleset történne akkor a szivacs megussza szárazon!
Baldachin:igazából csak esztétikusabb tőle a babaágy,haszna nem sok van.Csak hát a mama legeltetheti rajta a szemét és gyönyörködhet!
Ercsikati:na de jó,akkor gondolom már látjátok a fényt az alagút végén!
Törpilla:köszike a dicséretet.Te se hajtsd túl magad.Lehet amiatt se alusztok jól lányok!Szerintem ha elrontjátok a festést akkor le lehet festeni megint az alapszínre.Unokatesómék csináltak ilyet.Először ceruzával megrajzolták a falon a mintát utána kifestették és a végén áthúzták a körvonalat.Így kisebb a baleset esélye.
Én tegnap rendet raktam párommal a beépített szekrénybe(volt lom dögivel),aztán meg főzőcskéztünk egyet.Párom káposztás bablevest csinált(ettem egy kis tányérral,finom lett),magamnak meg töltött káposztát csináltam szabolcsi módra!Imádom!Függőséget okoz! Ma megyünk párommal kezelésre,javul a pofija már a nagyobb izmokat önállóan képes megmozdítani,de ha beszél akkor sajna ebből még semmi nem látszik,csak ha kényszeríti az izmait.Viszont azt mondták hogy ez is nagy haladás.Szóval ki a kicsit nem becsüli alapon írtóra örülök hogy legalább már ennyi sikerült!
Na megyek gyártok reggelit magamnak meg férjuramnak!