[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

alma

én is üdvözöllek itt minálunk :lol: mielőbbi babásodást :)

KépKép
bettike83
 
 


Nika: Épp most döntöttem el, hogy valószínűleg holnap már nem megyek el dolgozni. Csak az a gáz, hogy érettségizőim is vannak, akiket nem akartam így a finish-ben cserben hagyni. Pár dolgot még át akartam velük beszélni.

Alma: Ebből már kiderült számodra is, hogy tanár vagyok. Egy vegyes típusú iskolában tanítok (ált. isk. + gimi), 3. 4. 7. 9. 11. 12. évfolyamon. Szóval elég változatos a munkám a korosztályok miatt.
Bocs, hogy megkérdezem, de amikor az utro mellett barnáztál, sikerült kihordanod a babákat??????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


alma igen :) 40 leszek három hét múlva :oops: :shock:
Mi kb két éve de nem adunk bele anyait apait. vagyis mi úgy álltunk hozzá a korom miatt is hogy vagy jön vagy nem hiszen itt van Gergő,de lassan én már úgy vagyok hogy ha Gergő sikerült akkor most a tesó miért nem???
Alma te apa merre dolgozik hogy at írod akkor nincs otthon amikor kéne?? én apa most kezdett el Belgiumban dolgozni két hete van kint.

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

csillag: az érettségizőiddel nem vagy olyan kapcsolatban hogy nálatok készüljetek fel akinek szüksége van rá? vagy jön a jó idő esetleg egy parkban csak ne az iskolában hajtás köben .Van idő stb.Meg fogják érteni elég nagyok már sőőőt szerintem még kényeztetni is fognak ha vagy olyan kapcsolatban velük :)

nika70
Salgótarján
 
 


Lyly: Nagyon remélem, hogy sikerülni fog.
Most szedek minden nap E vitamint is, mert ugye legutóbb 41 napra jött meg, hátha segít!

Szedett már valaki E vitamint? Tapasztalatok? Állítólag rendbe teszi a ciklust!

Szép estét Lányok!
monalux
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem üdvözöltem az újakat! Kicsit szét vagyok csúszva!
Szóval Lányok üdv nektek itt, mielőbbi babásodást!!!

Csillag: Nagyon sokat idegeskedsz! NEm szabad! Tudod, mert bevonzod a rosszat, amire gondolsz. Ne gondolj folyton arra, hogy baj lehet! Kééérlek :)

Fesztikém: Hogy vagy? Nagyon veled vagyok!

Nekem még nem jött Piri néni :D

kovacszsuzsi
 
 


A vonalzóm szerint ma kellene tesztelnem, de nem fogok. Várok még, hiszen késhet is.... Meglátjuk.

kovacszsuzsi
 
 


csajok a cickafarktól lehet erősebb a mensi? mert most elég erősen megvan ,mondjuk két hónapi cuccot valahogy ki kell tisztítania a szervezetnek :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,
jó kis méretei vannak a nagyfiúnak! :D
Én is alaposan eltévedtem, mert 110-es helyett inkább 116-os méretek kellenek.
Majd most megyünk a 4 éves státuszra a védőnőhöz.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Lyly én csak júli 31-re vagyok kiírva.....nem csodálom, hogy kimozdultok, remélhetőleg itt a tavasz.

Csillag ne idegeld magad. Tudom könnyű mondani....

királylány
 
 


lily: te már írtad hogy mi lesz tesó baba? fiú vagy lány?
Esetleg ha van kinőtt tréninggatyátok ami még az oviba jó lenne nem tudnánk bizniszelni?

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!

hát lányok komolyan elegem van.....tegnap előtt Máté hányt-fosizott....tegnap én...éjjel api.......ma már a 2. adag mosás megy....én már jól vagyok meg Máté is..api még kicsit carul van.....
remélem idénre nem jut már több betegség!!!!!!

mamám miatt nagyon aggódom....daganatot találtak a hasba:((
nagyon sokat sírtam már:(((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jajj nita jobbulást mamádnak is bízzunk benne hogy nem a legrosszabb fajta és sikerül egy műtéttel teljesen meggyógyítani

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok

Csillag - Igen, mindketto kislanyomat kihordtam. Egyet vesztettem el, es azzal nem barnaztam semmit. Ugyhogy neha az elet eleg vicces....
Egy tanar munkaja - en is az vagyok- bizony neha igen megterhelo, plane ha ennyi osztalyod van. Es meg ha lelkiismeret-furdalasod is van miatta, az elso most a BABA!!!!


Nika, en is mar a 36.-at taposom ugyhogy ebben is hasonlitunk. A parom az egesz vilagon dolgozik, ugyhogy kb havonta 1 hetre el-eltunik. Persze mindig akkor, amikor kene. De mar hozzaszoktam, ez megy mar evek ota.

Zsuzsi - Na? Vmi jo hir?Meddig varsz?
alma35
 
 


Sziasztok csajok!!
Nitacska: jobbulást nektek...az egyik barátnőm is mondta, hogy rajtuk is végigment egy ilyen vírus a hétvégén. Mamának meg drukk, hogy ne legyen semmi gond!

Csillag: szerintem is otthon kellene maradnod...ez most a legfontosabb

Lyly: nem volt műszeres befejezés....

Na szóval, ma elmentem ahhoz a dokihoz kontrollra, akihez a körzetim elküldött. Hát először hülyét kaptam, mert közölte lehet nem is voltam terhes, mert hogy a ciszta is fel tudja borítani a hormonháztartást. Na de ezt azért kétlem, mert voltak terhességi tüneteim és mikor jött a vérzés akkor komoly görcseim is voltak. No mind1...ezt már sose tudjuk meg.
Na de viszont a kórházban sikerült összeszednem valami kis fincsi fertőzést, ezért kaptam krémet, kúpot, meg irrigálószert is.
Aztán megnézett ultrahanggal is és azt mondta szépen kitisztult a méhem és azt is mondta, hogy a bal petefészkemben 2 érett pete is van. Mikor megkérdeztem, hogy ő is úgy gondolja-e, hogy most várnunk kell 3-4 hónapot, akkor azt mondta, hogy isten ment, nem kell várni, teljesen rendben vagyok. Csak fejezzem már be ezt a rágörcsölést és ne olvasgassak a neten meg korombeli nőkkel ne is beszélgessek ilyen dolgokról, mert csak hülyítjük egymást, hanem nyugodjak meg és éljem az életem és jönni fog az a baba.

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Fesztike szerintem várj!!!!!!!!hülye ez a doki......gondolom nemakarsz még 1x elvetélni..... :?:
én az első vetélés után "csak" 2 hónapot vártam...meg is lett az eredménye........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Fesztike,

Szerintem is hagyd most ki ezt a honapot, kulonosen a fertozes miatt. Regeneralodj kicsit!
Aztan meglatod a kovtkezot. Ha mar erosnek erzed magad, es a dokid sem ellenzi....
Kicsit megertem a dokidat. Neha az emberfia eleg szornyuseget olvas itt a topikokban, ami eleg riaszto lehet, de a te esetedben pont biztatast es pozitivumokat kapsz mindenkitol, ugyhogy szerintem ezt csak altalanossagban akarta mondani.

Nitacska - Ti szeretnetek harmadikat? Latom meg eleg kicsi a kisfiad (a masodik), de gondolkoztok?
alma35
 
 


Alma én nem szeretnék több babát de a család jön a szokásos dumával hogy de kell egy kislány is......... :oops: :?
ha tuti volna hogy csajszi lesz talán rá bolintanék de így nem.....szeretnék a 2 gyerekkel kirándulgatni inkább.:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


alma én 36 voltam amikor Gergő született :):) szóval hajrá :)Nekem mondjuk nem volt vetélésem előtte ,én mostanra nyugodtam le mostanra találtam meg a páromat akitől gyereklet akarok.egy már van de jó lenne egy tesó is :) mi ezen gyúrunk :)
Nem lehet egyszerű neked sem akkor ha sokat utazik.nekem meg egy hetet lesz itthon 3-4-et távol.

nika70
Salgótarján
 
 


nika

nekem is több mennyiségű volt a cickafarktól...

nita

nagyon sajnálom h igy összejöttek a dolgok,remélem a mamád meggyógyul.

KépKép
bettike83
 
 


köszi Betti-..........reméljük most már el kerülnek a betegségek..elégvolt már!!!!!!!!! :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: Mindenkinek jobbulást Nálatok!!!! Hess onnan csúnya vírus!!!!!!!!!
A mamádnak pedig sok-sok pozitív gondolatot és gyógyító erőt küldök!!!!!!


Hát Csajok, tegnap óta itthon vagyok, nem dolgozom. Azt hiszem így jobb lesz. pl. már sokkal jobban alszom és napközben is elpihengetek (már amennyire Bence engedi. De olyan édes, mondja, hogy "Anya most pihen, nézi Bencét.")

Alma: Gratulálok a két kislányodhoz és jó ilyet hallani, hogy apróbb gondok ellenére is születnek egészséges gyerekek!!!!!

Fesztike: Szerintem is pihenj egy kicsit, most én is tartok attól, amit Nita írt, hogy kevés volt az idő, amit kihagytunk a vetélés után. (Nekem csak 2 mensit mondott a doki.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!:)
pihizz továbbra is:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mona,
az E-vitamion a kiskatonákra is nagyon serkentőleg hat, szóval a párod is kapkodhat be belőle. A kisbabák, a koraszülöttek alapból kapják, mert a szemet védi, pl. véd a retinaleválástól, ha sokáig kell oxigént kapniuk. Nagyon jótékony vitamin, szerintem próbáld ki! Kitűnő antioxidáns, és a génekre is jótékonyan hat, valamint immunerősítő. A férfiaknak a spermakép javítására adják elsősorban, ha pl. sok a genetikailag sérült, deformált ondósejt. Zsírban oldódik, de nem nagyon lehet túladagolni, mert gyorsan lebomlik, ezért folyamatos pótlására van szükség.
Na, a többit majd a doki elmondja. :D

Nika,
még csak egyszer mondták, hogy kisfiú, de ezt az Istenhegyin állította a doki, amikor több mint fél óráig uh-ozott. Bence ruháitól egyelőre nem válok meg, mert a tesónak jók lesznek. Miután Bence gyorsan nő, alig-alig hordja a ruhákat, így el tudom tenni. Ha mégis kislány lenne a pocakomban, akkor jöhet a biznisz! :wink:

Nita,
jobbulást nektek! Sajnos, nálunk is calici-járvány van, a kórházat már le is zárták... :roll:
Sajnálom a mamádat, de biztos, hogy rosszindulatú? Vesznek szövettant?

Fesztike,
örülök, hogy minden rendben van veletek. Én a helyedben mindenképpen várnék 2-3 ciklust, nem olyan hosszú idő az, jön a tavasz, helyrejön az egészséged, jönnek a gyümölcsök, zöldségek, feltöltődsz, és tényleg jönni fog a baba!

Csillag, pihenj, amennyit csak tudsz!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


lyly: ok :):):)
amúgy a fiúkat hamarabb meg tudják mondani :)

nika70
Salgótarján
 
 


Lyly még nem tudjuk hogy jó vagy rosszindulatú e.....még azon vacilálnak hogy műthetik e........ :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: Úristen, sajnálom! Mennek a drukkok a mamádnak! Sok puszi nektek!

Csillag, örülök, hogy otthon vagy! Azért így sokkal nyugodtabb vagy, nem?

Fesztike: Szerintem is várjatok egy kicsit. Azért ami történt, nem hiszem, hogy véletlen volt, ezért muszáj, hogy esélye legyen a szervezetednek regenerálódni, kitisztulni... Szerintem. Puszika!

Alma: Hááát, még mindig nincs piri, majd csinálok tesztet is, de várok még. Muszáj. NEm akarom magam hiú ábrándokba ringatni.

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi hajrááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lyly: én is sajnálom a mamidat. Legyetek vele minél többet!

Zsuzsi: hajrá!

Képzeljétek, megint az van, ami a múlt hónapban. Testi jeleim vannak a pé-re. Nagy mennyiségű teljesen átlátszó váladék, szúrkál a pocim. Csináltam is egy ovu tesztet, negyatív. Egyébként holnaptól akartam kezdeni a tesztelést, az lesz a 12.napom. A múlt hónapban is teljesen elmúlt a váladék, meg minden, majd utána 2 nappal lett pozitív a teszt. Ilyenkor mi van?

Mindenkinek kellemes hétvégét!
@ka(ti)
 
 


Csillag! Otthon kell lenned, pihenni, kertészkedni, tenni-venni.
Az okos érettségizőid is megértik. És különben is, már mindent tudnak, hisz' jó tantónénijük volt eddig is :lol:

Én azt vallom, hogy a 12.héttől itthon maradnék, mondjuk már lehet, h hamarabb a munkám miatt, mert sokat emelek gyerkőcöket, mert az a 6-7 hónap lesz az életem utolsó nyugodt pár hónapja. Lehet, h önző vagyok, de így látom. De hogyha már van egy nagytesó, akkor nem nyugodt, de más, mint dolgozni.
Szerintetek?
@ka(ti)
 
 


bocsi lyly, NITACSKÁNAK címeztem az első sort!
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
ma babatalin voltam..........olyan jó volt:)majd hozok képet ha a lányok felteszik:)

Kati köszi.holnap is megyünk be hozzá:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lyly: Nagyon köszönöm az információkat! Már szedjük is a férjemmel!
Mikorra vagy kiírva? Tudjátok már, hogy fiú vagy lány lesz? Neve?
Lehet, hogy írtad már régebben, (át is olvastam az egészet) de sajnos nem emlékszem rá, hogy erről olvastam volna!

Fesztike: Hogy vagy? Végül miben maradtatok a dokival? Vártok még pár ciklust a "következő próbálkozással"?

Zsuzsi: Csináltál már tesztet? Szorítok, hogy + legyen!:-) Már nagyon várjuk a híreket!!!!

Én most megyek szuszizni, mert reggel 6-kor mennem kell melózni!

Szép estét Mindenkinek! Puszi Lányok!
monalux
 
 


Hello!

Nem akartam még elárulni, nagyon titkolóztam még előttetek is. Nem akartam, hogy baj legyen, már kezdek babonás lenni. A tesztet mgcsináltam már 2 napja és full pozitív... nagyon!!! De nem megyek még dokihoz, mert ilyenkor még nem látszik és megint küldözgetne vérvételekre, meg aggódnék egy csomót. Vonalzót sem csináltam, mert nem akarom még a 6. hét előtt. Dokihoz szerintem csak a 8. héten megyek. Hétfőn még megyünk a hemofília laborba a vérvételem eredményéért, amit 2 hónapja csináltak. Vettem Hipp Natalt, azt iszom minden nap.
Puszi nektek, és bocs, hogy elhallgattam a dolgot, de nem akartam elkiabálni...

kovacszsuzsi
 
 


A családból sem tudja senki, csak a férjem...

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi: teljesen megértem de azért én gratulálok mégha csak kicsit halkan is de ez már tuti jó hír :):):):):):)++++++++++++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Köszi :)

Tudjátok, sokat koncentráltam a táblám előtt a babára :D
Múltkor a barátnőmmel jósoltunk cigánykártyából és minden képletnél kijött a gyerek. Nagyon fura volt. Egyébként ő tavaly novemberben (a második vetélésemkor) megmondta, hogy egy év múlva a karomban tartom majd a gyermekemet. :) Remélem, tényleg igaza lesz.

kovacszsuzsi
 
 


Kép

Szia Zsuzsi!!!!

Halk gratula!!!!!
Mennyi ido utan jott ossze? DE JO NEKED!!!!! NEKTEK!!!!
Vigyazz magadra!
alma35
 
 


Zsuzsi: Millió cupp Neked és keresztben vannak az ujjaim!!!!!!!!!!!!

Aztán most ne emelgess ám súlyokat a konditeremben és fütyülj a fogyókúrára is!!!!!!
Egyébként kell szedned valamilyen bogyókat vagy csak vitamint?

Nekem is van egy jóslási módszerem, a tévében láttam valamikor. Nálam és a húgomnál is az igazat mutatta. Megpróbálom érthetően leírni, hogy hogy kell csinálni. Felfűzöd az egyik gyűrűdet (én a karikagyűrűt szoktam) egy nyakláncra, leteszed az egyik kezedet az asztalra úgy, hogy a könyököd is az asztalon van. Ezután a csukód fölé lógatod a gyűrűdet, s a csuklódnál kívül (a kisujjad felőli részen) megdörzsölöd a kezedet a lógó gyűrűvel, majd felemeled a gyűrűt és megnézed, hogy milyen irányban leng ki. Ha vízszintesen, azt jelenti fiad lesz (vagy már van), ha körben, akkor lányt jósol. Minden kilengés után újra meg kell dörzsölni és újra el kell emelni.
Én akárhányszor megcsinálom, először mindig vízszintesen leng ki (és hát ugye van egy kisfiam), majd utána a második dörzsölésnél körözni kezd, szóval remélem, hogy lesz egy lányom is. Meg szoktam dörzsölni harmadszor is, de ilyenkor már soha nem mozdul a gyűrű.

Amúgy nálunk nagy ebéd volt tegnap, mert mostanában van a fél család születés- és névnapja. Szerencsé(m)re a férjem nagyon jól főz és csinált mindenféle husikát, nekem csak a köreteket kellett elkészítenem. Apósom hozott egy nagy tortát, így sütni se kellett. Azt hittem jobban el fogok fáradni, de jól voltam egész nap. Jó, hogy itthon vagyok és pihenek amikor tudok. Mintha kicseréltek volna. :)

Nitacska: Nagyon édesek vagytok!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Alma: Nekem 2008-ban és 2009-ben volt egy-egy vetélésem, de már van egy majdnem 3 éves nagylányom. Most szinte elsőre összejött, de az elmúlt két évünk xar volt. A vetélések miatt sokat vizsgáltak. Még így sem vagyunk a végén. Remélem, ez a baba megmarad. Miért ne maradna, ugyebár... :)

Nem szedek igazából semmit, csak most a férjem beteg, és ezért akartam kicsit védeni magam. Ezért vettem a Hippet. ja, folsavat szedtem eddig, de ebben a Hippben minden van.

Holnap tudom meg a vérvételem eredményét! Drukkoljatok, hogy ne találjanak semmit.

kovacszsuzsi
 
 


Csillag: Cuki vagy! Eddig sem emelgettem semmitse, csak néha erősítettem hátizomra. Főleg gyalogoltam, nem futottam, azt folytatom tovább, kell a mozgás. A kajával pedig áttérek egy másfajta módszerre, a testkontrollra. Nem fogok húst enni krumplival, ez a lényeg. Azaz szénhidrát + fehérje együtt nem. Ez könnyedén tartható lesz, és mindent megkapunk így is.

Nita: Nagyon szépek vagytok!!! Jó lehetett a tali :D

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, halk gratula! De jó, örülök nagyon!

Nita, szépek vagytok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Zsuzsi, gratulálok, nagyon örülök, hogy összejött Nektek!:)
monalux
 
 


Sziasztok csajok!

Ma már dolgozom, jól vagyok. Néha még eszembe jut, de kezdek túl lépni a történteken és sokat mosolygok.

Zsuzsi: nagyon örülök neked!!!!! :) :) :) Minden rendben lesz, drukkolunk!
Csillag: örülök, hogy te is jól vagy :) jó döntés volt, hogy otthon maradtál! :)

Hát lányok tudom sokan vagytok akik nem fogtok egyet érteni a döntésemmel, de azért elmondom nektek. Mivel az orvosok véleménye eltérő volt és mivel nem kellett műszeres beavatkozást végezni nálam és teljesen rendben találtak, ezért én úgy döntöttem nem görcsölök a dologra, de nem is fogok védekezni. Akkor leszünk együtt apával amikor jól esik és úgy ahogyan jól esik.

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Nita! Gyönyörűek vagytok a képen ;)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Mona,
a menzi dátuma szerint május 19. A 12. és a 18. heti uh szerint május 15. A legutóbbi - 28. heti - uh szerint két héttel nagyobbak a méretei. Szóval most már nem tudom! :lol: Egyébként ha kisfiú, akkor Csanád, ha kislány, Lili lesz a neve.

Kati,
semmi gond!

Zsuzsi, gratulálok! :wink:

Nita,
édes a babó!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Zsuzsi éljen!!!!!!!!!!!GRATULA!!!!!!!!!!! :D :D
köszi lányok a dicsérteket!!!!!
Fesztike megértem a döntésedet:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Fesztike: Teljes mértékben megértem a döntésedet! Egy kolléganőm ugyanúgy vesztette a babáját, ahogy Te, neki sem láttak semmit az uh-n, csak azt, hogy meg volt vastagodva a nyálkahártyája. Mivel ő is kitisztult "magától", neki is azt mondták, hogy nem kell várni a köv. babával. Nekik 5 hónap alatt sikerült újra a dolog és most már félidőnél jár, nyáron fog születni a kislánya.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok

Fesztike!!! Teljesen megertelek! Vedd ezt az esetet egyszeru veletlennek! Hatha nemsokara mar jon is a Pocaklako!!!!

Zsuzsi! Kuldjel golyakat nekunk is, mert mar nagyon varjuk oket!
A lanyom mar meg is kerdezte, akarjuk-e egyaltalan..... ( A kis naiv)...
alma35
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: