Csip és Kis Kirus
Nagyon boldog szülinapot nektek!!! Apámnak is ma van.
Zsu
Olyan szépek a tesztjeid, hogy a sírás kerülgetett! Már annyira vártam, hogy ilyen képeket hozz! Mikor mész dokihoz? Hogy érzed magad? Valami tünet?
Iner
A jósló fájásra nekem azt mondta a védőnő, hogy az számít annak, amikor keményedsz, és az egész pocid görcsöl egyszerre kb. fél percig majd elmúlik. A hasam alja nekem is egyre jobban fáj. Erre azt mondták, hogy a baba kezd beékelődni a medencébe, és ő nyomja a csontjaimat meg az idegeket. Hogy vagy egyébként?
Juli
Tényleg jó lenne, ha csinálnának valamit a dokik a pociddal! Hát egyik sem egy doktor House az tuti. Most hová mész legközelebb.
Susytunder
Ez a fog dolog kemény. Ezen kívül, hogy érzed magad?
Csip
Most már talán tényleg rendeződnek a dolgaitok a lakással meg a pároddal is, és nyugodt körülmények között biztos hamarabb megfogan a bébi.
Hamarosan tényleg beindul a babaeső. Kirus, Én, Onlány, Susytunder, Tünde, Ancsa és Zsu. Azt hiszem ez a sorrend, de javítsatok ki, ha tévedek.
Én tegnap este nem voltam túl fényesen. Kb fél órán keresztül nem akart alább hagyni a keményedés, meg fájogatott is, hiába nyomtam a Magne B6-ot. Éjszaka is többször keményedet, meg volt néhány jósló is. Hát nem örülök neki. Még minimum két hetet ki kéne bírnia a bébinek odabent.
Legalább egy jó hír. Csütörtökön lesz a kismama fotózásom. Már úgy várom! Csak meg ne szüljek addig...
Szép napot!