A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kispiskóta:De megmutattam gyógytornásznak is, járunk is Dévényre,mert túl feszes az egyik oldala és gyógytornász szerint azért kattog.De azt hiszem ez a félelem bennem lesz amíg el nem indul, és nagyon durvának tartom,hogy úgy érzem mire felnő Hédi adhatnak mellé egy fél orvosi diplomát is :twisted:

Lola:Hatalmas gratula

És ha már gólyahír: Az elmúlt 3 hónapban napra pontos volt a mensim,most meg már egy hete meg kellett volna jönnie...voltam ma bevásárolni,de elfelejtettem tesztet venni :twisted: Egyébként más tünetem nincs,szóval simán lehet,hogy a szopi miatt van...Igazából nem tudom,hogy minek is örülnék jobban,szeretnénk tesót mindenképpen,de nem mondom,hogy nem paráztam be picit :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ja,és Panniról:nem alszik még mindig.de már ez nem újság,kezdem megszokni.elég nehéz,mert tényleg aluszékonyabb vagyok.vele feküdnöm kellett,ezt most nem tehetem.a család ujjong,én nem annyira.nem tudom fizikailag hogy fogom bírni.az éjszakázást,a háztartást,a felelősséget...még az előző szülést sem hevertem ki!!!!!!
lehet hogy itt a topikban babaeső lesz????
ha viszont arra gondolok,hogy ez szinte csoda ami történt....

Kép

tike! :)

Akkor:
- nézz körül otthon, hogy nincs-e-valahol eldugva egy (én múltkor találtam. Néztem is nagyot :shock: . :lol: :lol: )
- menjél vissza egy tesztért
- kérj a szomszédasszonytól vagy barátnőtől
- hozass Apával
Még nyitva vannak a gyógyszertárak, úgyhogy ez nem lehet gond. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond

Apa reakciója:
-Akkor nem megyünk Afrikába?-Apa
-Egy darabig nem-Én
-caaa, háát jó...-Apa
-Nem örülsz?-Én
-De de, de jövőre terveztük....-Apa
-Ember tervez...-Én
-Jó, remélem lány lesz-Apa
-Úgy lesz drágám-Én :lol:

Majdnem minden össszejött ahogy terveztük :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

(Roló minden egyes szekrényt kinyitogat és kipakol :twisted: :twisted: Tegyek rá lakatot? :lol: )

KépKép

KépKép
ronmay

Akkor még én pláne nem csinálok tesztet áprilisban se :lol:
Február 20.án volt meg előtte meg jan.5. szal ilyen ciklussal várhatok április közepéig :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Csináltam még videokat, de még nem tudom feltenni, mert apa van a nagygépnél :twisted: .

Bond!

Én teljesen meg voltam róla győződve, hogy összejött a baba, ezért már idő előtt csináltam két tesztet is. Persze mindkettő negatív lett, de nem voltam elkeseredve, mert továbbra is meg voltam győződve :lol: . Aztán a (nem) várt menszi napján (szombat) reggel kiosontam apa mellől a gyógyszertárba, és vettem a piacon lángost. Szóval apát friss gőzölgő lángossal keltettem, és amíg ő evett, én a fürdőben számoltam a másodperceket :lol: . Aztán kimentem és megkérdeztem:
- Mutassak valamit, vagy inkább eszel?
- Mutathatsz, mit?
- Ezt. (A kezébe nyomtam a tesztet. Ő próbálta fellelni a jóindulattal is csak halvány csíkot.)
- Terhes vagy :shock: :D ?
- Remélem, bár elég halvány, de sztem akkor is pozitív.
- Naaa, de jó, jól van, fasza :D .
(Majd evett tovább :lol: )

Apa nem az a felkapkodós, visítvaörülős típus, szóval meg is lepődtem volna. Viszont (ezt már meséltem), mikor kézbe vette Botondot, nem hogy bekönnyezett, de rázkódva zokogott, és potyogtak a könnyei. Ez az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy nem láthattam a csaszi miatt.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Folytatódott az alvás-mizéria :( : fél5-kor letettem Botondot, és kishíján elaludt, aztán nyafizni kezdett. Bementem, megnyugtattam, letettem, eltelt pár perc és sírt. És még vagy 20* :shock: . A végén már annyira, hogy öklendezett és lila volt a feje :shock: :( :( :( . Persze közben több dologgal is próbálkoztam (orsszívás, orrcsepp, rongy, ének, paskolás, ringatás, cumi), de minden csak percekig hatott.Aztán kivettem, és a hálóba vittem, hátha velem elalszik, de nem. Hátha cicin, de nem. Persze végig alig volt nyitva a szeme, mert hulla fáradt :( . Csak akkor hallgatott el, ha sétálgattam vele, de úgy sem aludt el, a hátam meg leszakad. Aztán hirtelen gondolt egyet, hogy ő lemegy a földre (előtte ott is visított). Mászott egy keveset, megunta, és most hintázik vidáman. Pedig tuti hogy álmos, de mi a tökömért nem akar elaludni? Pedig megígértem neki, hogy azonnal jövök, ha felébred :lol: . Megpróbálom feltenni a videót, ha engedi.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond: Nórinál: apa reggel elment vadászatra fogattal.
Megcsináltam a tesztet, és felhívtam. Kérdezte, na mi lett. Mondom: pozitív. Az most mit jelent? Hát, hogy babánk lesz! De jóóóóóóóóóóóóóóó!
Azért csodálkozom, hogy nem érezte a hangomon, mert én olyan boldog voltam!

Hoztam nektek egy testet. Kié lehet? :lol:

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Halihóóóó!!!!
Itt Lilienyémapa! Anya épp a cickóit osztja meg a kislányommal és itt felejtette a babanetet és naná, hogy beleírok.... :twisted:
A test Jack Nickolsoné..... :D
Booooooooo!!!! Mikor mész már tetováltatni?! Én ma is voltam...szép vagyok!!! :lol:

Csók az összes anyucinak!
ui.: nyáron gyertek összejövetelezni hozzánk, mert még játszótér is van a kertben! :D Főzök nektek egy lecsót....

KépKép
KépKép
nyuszi81

http://www.youtube.com/watch?v=hpqfdKyVzU8

Előrébb hoztam a fürcsit, már alszik :D . Kisebb korában többször volt ilyen nyűgös napunk, és valahogy jobban viseltem, már tökre elszoktam tőle :roll: :lol: .

Boo!

Kismama-torna by: Boo :lol: :lol: :lol: .

Hgabi!

Nórinál: apa reggel elment vadászatra fogattal.
Úgy bírom, mikor ilyeneket írsz, olyan mintha 1890-ben élnétek :wink: :lol: :lol: . Pedig mi is falun lakunk, de mi kiköltözöttkocsogpesti-ek vagyunk :lol: . Mondjuk apa az első napsugárral kint van a kertben, és nyáron alig bírom őt este berángatni, kint is eszünk. Igazi panelszökevény :lol: . Már elvetettük tegnap a fűmagot ahol kikopott kicsit. Ez apa mániája: a miénk a legzöldebb a fű a környéken :lol: .
Link: <http://maps.google.com/maps/mm?ie=UTF8&hl=hu&ll=47.696123,19.275888&spn=0.002632,0.004812&t=h&z=18>

LiliapuZoli!

Hello :D ! Rég jártál erre... Tetováltattáááál? Vagy nem értem a poént :roll: ? Ha igen mit, hova? Egy "Nórájé" felíratot a homlokodra? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Nem szeretem a lecsót :roll: . Lehetne inkább pörkölt, paprikáskrumpli, gulyás, vagy bármi más, mondjuk csokitorta bográcsban? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és Liliapu:
Így felismerni egyből Jack Nicolsont :shock: ...
Még ha Michelle Wild lenne, azt mondom.... :lol: :lol: :lol:
Gyanus vagy te nekem! :twisted: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Ne izgulj, elmúlik ez is. Kamaszkorában fogod te még hajtogat, hogy: "keljmárfeldélitizenkettőkőrésrakjálrendetaszobábadantisztakuplerájazegész!". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bográcsos csoki torta: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

boo! :)

Én a helyedben úgy oldottam volna meg a problémádat, hogy el sem megyek. :twisted: Szerintem nem maradtál volna le semmiről, ha csak jövőre mész. :roll: :roll:

nyuszi81! :)

Nyáron mehetünk hozzátok. :wink: De tavaszra KICSIDODI BEÍGÉRT EGY TALÁLKÁT. (Éééértem a céééééélzást??? :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

hendegabi! :)

Jack Nicholson. Dustin Hoffmann is lehetne, de ő kisebb, és nem ennyire pocakos. Nekem valahogy adta magát. :roll: :roll: :shock:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Nem neeeem, Kicsidodi (is) nyárra ígért találkát, mivel eredetileg "babazsúr" néven fut, és ha jól emlékszem nyáron születtek a (legkisebb) gyerekeink. Bár ez csak onnan rémlik, hogy a légkondit ölelgetve vajudtam :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha jól tévedek, akkor te mondtad, hogy a Bory-vár tavasszal a legszebb, amikor arról beszélgettünk, hogy mi lenne, ha ott taláxanánk egyszer. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Terhesség bejelentés:

Az első terhességemet Apának telefonon mondtam el, mire az volt a reakciója, hogy le kell ülnie, és hallottam, hogy elcsuklik a hangja. :D
Én ezt a terhességet a dokinál tudtam meg, szóval ezért nem személyesen mondtam meg neki (estig nem bírtam volna várni). Mindkettőnket "váratlanul" ért, mert én 2 negatív teszt után mentem el a dokihoz, amikor már 3 hete késett. Azt hittem, hogy valami bajom van, mert durván görcsöltem néha. Sajnos utólag tudom, hogy nem is volt normális. :(

Mikor Petrát vártam, hajnalban csináltam egy tesztet. Mikor pozitív lett, felébresztettem Apát. :D Nagyon örült, de se ő, se én nem mertünk igazán örülni neki, az előzmények miatt. Csak a 12.hét után mertük igazán elhinni, hogy tényleg jön a baba. :D

Kép
katy76

Bond!

Így van, de én arra gondoltam, hogy tavasszal tali a Bory-várban, nyáron pedig babazsúr nálunk. Mert bár nagyon romantikus lenne, de mi nem a Bory várban lakunk :roll: :lol: .

Katy!

Én a 12-hetes para miatt kértem apát, hogy ha lehet, addig ne híreszteljük. Ebből az lett, hogy akárkivel találkoztunk, apa:
- Hello! Dóri terhes :D !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alig maradt valaki, aki tőlem tudta meg :? . Nagyjából ti :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mondom én, hogy egyről beszélünk: tavasszal a Bory-várnál, nyáron pedig nálatok szervezel találkozót. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! :)

Bond tegnap esti álma.
Anyámékkal cigányoknál voltunk elszállásolva (nem tudom mi okból). Rendben volt minden. Egyszercsak észre vettem, hogy full üres a pénztárcám: eltűnt belőle mind a húsz ezer forint. Elkezdtem keresni, mondtam, hogy adják vissza. :x Vadul állították, hogy ők hozzá sem nyúltak. "Aha, akkor hol van???" Valahogyan kiderült, hogy a helyi érseknél van, mert ebből a pénzből szeretne a püspököknek sapkát csináltatni :!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Jó, akkor őt kértem, hogy adja vissza. Nem akarta, mondván, akkor hogy lesz sapka. "Nem veheti el. Ez az én pénzem, én dolgoztam meg érte." Győzködött. Még azon is könnyen felülemelkedett, hogy a lopást tiltja a Biblia. :roll: :? :? :? Bárhonnan próbáltam megközelíteni a dolgot, hajthatatlan volt. Kulturált módon, de azért mégiscsak egy kisebb hitvitába keveredtünk. A végén megtört, és azt mondta, hogy vissza adja a pénzem. Mondtam, hogy köszönöm. Cserébe megtarthat 2 rugót a 7-ből (induláskor még 20 volt. :shock: :roll: :roll: :roll: Ennyire erős lenne az infláció? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: ).
Anyám az egész beszélgetés alatt próbált közbe szólni, de mindig leintettem. :twisted: Amikor befejeztük az érsekkel való csatározást, akkor szólt, hogy nem lopta el senki a pénztárcámból a pénzt: ő adta oda adományként. :shock: :? Csak épp nem szólt. :? :?
Menet közben kiderült az is, hogy az érsek egy bizonyos fedő- és záró fóliákat is elfogad joghurtos poharakról, meg kakaós zacskókról, abból is van valamennyi bevétele a püspöki sapkák csináltatásához. Én pedig jókislány módján megígértem neki, hogy kárpótlásul ezentúl mindig összegyűjtöm őket, és elküldöm neki. :)

Köszönöm kérdéseteket, amúgy jól vagyok. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Veletek mindig valami horror dolgok történnek. :? Nem lehet, hogy te vonzod magaddal ezeket? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Ha a kiállításra elkínlódtad magatokat, akkor miért nem indulsz el? Apa majd utánatok megy később, hagyd a fenébe a várakozást!

(Nem ma lesz asztród? :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!!!

Bond:Sajna nem tudom megkérdezni a dokit:
Kép

Remélem mindenki jól van!!
Nálunk minden oké,csak kijött a jó idő,és idén először konyha kertem lesz! 8) Remélem lesznek túlélői a dolognak! :lol:
Tami fogainak száma kettő,sokat rosszalkodik,egy pillanatra sem merem levenni róla szemem.Nagyon vonzza minden ami elektromos,de gondolom ezzel mind így vagyunk! :wink:
Megint csak ideugrottam,de feltett szándékom jelentkezni ...komolyan! :roll:
Szép napot mindenkinek!!! :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ja a vicc h ezt tegnap kaptam...mármint a levelet.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Látom apa elszórakoztatott titeket tegnap este :lol:

Terhesség bejelentés apának:
céges kihelyezett meeting volt valahol vidéken,már meg kellett volna jönnie akkor 1 hete,de nem mertem reménykedni,mert mi van,ha megint egy ciszta miatt nem jött meg(volt egy párszor ilyen). Mindenesetre az esti italozásban már nem vettem részt,csak egy pohár bort ittam. Aztán másnap,amikor hazaértem,nagyon izgultunk,de megbeszéltük,hogy csak reggel csinálunk tesztet,mert állítólag az tutibb.Aztán nekiálltunk főzőcskézni,de 5 perc után mindketten egyszerre mondtuk,hogy nem bírjuk ki. Az esélytelenek teljes nyugalmával megcsináltam,majd ott is hagytam a wc-ben a tesztet. Pár perc múlva bemegyek,közben apa keverte a kaját,mire felsikoltottam,hogy úristen apa,nézd,két csík! Apa rögtön odajött,jól megnézte ő is,aztán pár perc múlva megint,hogy biztos jól látjuk-e. :lol: Persze mindeketten elkezdtünk sírni :lol:

Boo! Nem semmi ami veled történt. Azért tényleg bevállalós vagy,hogy így elmész egyedül Mironnal egy ilyen helyre! De tök jó!

Bond! Akit Dodi írt neurológust a Margit kórházban,annál voltunk mi is,nagyon jó és kedves!

A gyerekemnek megvolt az első "vérzős" balesete. Játszott valamelyik játékával és jól szájon vágta magát,mire ugyebár elkezdett nagyon sírni,erre felvettem és tiszta vér lett a vállamnál a pólóm. A szívbaj jött rám,de érdekes,hogy nem látom,hogy hol üthette meg. De már jól van,most alszik :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

DODI: Köszi szépen az infót! S hozzá hogyan tudunk eljutni? Kell beutaló??? Mielőbbi jobbulást Botondnak! Milyen ügyesen mászik!!!!! :shock: Annyira cuki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem nagyon hasonlít a hajszekrezete Maddox egykori sérójára, szuper cuki!!! :D :D :D

NYUSZI: S miből áll egy ilyen vizsgálat? Kb. mennyi ideig tart? Tiszta kétségbe vagyok esve, jól rám hozták a frászt.:(

f.nikici

most látom nagybetűvel írtam a neveket..bocsi...nem kiabálásnak szántam :lol: :lol: :lol: nyuszi Neked szerettem volna még írni, hogy Dorkinak is a minap történt az első "vérzésesbibisbalesete", csakhogy Ő meg az ujját zárta be két fiók közé...de a szájában már kétszer is feketére bebibizte a nyelvét, becsípte egy játékával...

f.nikici

Manó tipikus vérzős balesetei a száj elharapások. Látványosan tudnak vérezni, de ennyi. Ami még volt egyszer, hogy valami volt a szájában, úgy esett el. Ennek örömére nem csak a száját harapta el, de az a kis ajakfék is elszakadt kicsit (már nem emlékszem, hogy melyik :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ). Az is szépen vérzett, de nem járt semmivel. Viszont érdekes volt kitalálni, hogy honnan jön ennyi vér, mert persze üvöltött, és kapálózott. :? :?

Kép
Kép
200907?

Voltunk babauszin. :)
Hugi élvezte annak ellenére, hogy az anyja ma formán kívűl volt. :roll: :roll: :oops: :oops: :) Majd jövő héten virítok egy nagyot. 8) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jó volt, mert csak 6-an vagy7-en voltunk :D 8) , míg ez előttünk levőek vagy tucatnyian :twisted: . Elég jelentős apuka mennyiség volt köztük, így elég érdekesen hangzott a "Süss fel nap". Komplett férfikórus nyomatta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Figyu! Ti is így sétáltatjátok a gyereket babakocsiban, vagy csak én vagyok ilyen hülye? :roll: :roll: :oops: :oops: Átlag 10 méterenként megállok igazítani valamit. Hogy szimmetrikus legyen, ne legyen rajta pukli, szösz, szabályosan álljon. Ha kívűlről látnám magamat, tuti kattantnak nyilvánítanám. :roll: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Basszus! Most etettem meg Hugit (az uszin megint le Gyurikázták :twisted: :twisted: :lol: :lol: ). Az etetőszéke sötétkék szövet. A ruhája világos-, és sötétszürke. Kiveszem, hogy megbüfiztessem, erre látom, hogy valami mintha mozogna a szék támláján. Egy poloska! :shock: :shock: Belém állt az ütő, de rendesen. Ugyanolyan színű, mint a gyerek ruhája, őt meg az imént vettem ki a székből...

Kép
Kép
200907?

Öööööööööööööööööööööö... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :

http://babanet.hu/hetrol-hetre.php?content=articles-2630

f.nikici! :)

Mindenesetre köszönöm szépen! :)

Ez történt kicsidodiék lakhelyén:

http://www.origo.hu/itthon/20100320-72-eves-ferfi-olte-meg-feleseget-orbottyanban.html

Kép
Kép
200907?

Most csak ennyi:

Nikici!

Anyu mondja rá mindig, hogy Maddox, meg Backham :lol: .

Bond!

Ezek szerint az erőszak elől nem lehet elég messzire költözni :( . (Lásd Falu c. film) Viszont annál, ahol én felnőttem (Pesterzsébet), vagy ahol Ricsi (Újpest központ), ez fényévekkel biztonságosabb.... Sovány vígasz, de ez van :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond

Álmod: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Apának is megmutattam, ő is jót derült rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Agi: én akkor csinálom ezeket a melókat, mikor Vicának jó napja van. És nagyon-nagyon ráfért már az ablakaimra és a függönyeimre ez a tavaszi fürdés.

Boo: levizuáltam a kis produkciódat…… elfáradtam bele.

Liliapa: köszi a meghívást, jó lenne, ha mi is el tudnánk menni.
Nem Jack Nikolson!!!!!!!!!!!!!!!

Dodi: tényleg olyan… pedig a valóságban (bár a vidék tényleg jóval elmaradottabb), azért nem a középkorban élünk. Apa lovász, és a vadásztársaság ahhoz a céghez tartozott, ahol ő lovászkodott (azóta már váltott). Némely vadászvendégnek (főként osztrákoknak) volt olyan extra igénye, hogy a terepjáró helyett lovasfogattal óhajtott menni. Apának meg jó +pénzt jelentett…..

Bond: …..amúgy kipihented magad? És mit köszöntél, mikor eljöttetek a püspöktől? :roll: :lol:

Én is rendszeresen igazgatok valamit a babakocsin-gyereken menet közben.

Rólunk:
pénteken el kellett mennem Sárvárra: anyámhoz + temető + bevásárlás. Jól elment a nap, Virágot rendesen meg is keverte.
Indulás előtt bementem az itteni plébániára, mert a Vivi idén bérmálkodik, és úgy gondoltuk, én leszek a bérmakeresztanyja.
Mivel mi nem vagyunk egyházilag megesküdve, gondoltam, nem kapok majd igazolást.
Kaptam.
:shock:
De nagy ára volt: végig kellett hallgatnom a plébános úr (kb 72 éves) infarktusát, abból történő felépülését, majd pedig a belén talált polipoknak a tüneteit, a vizsgálatokat, a műtétet, szövettani eredményeket......

TEgnap egész délelőtt főztem (bár Virág nem volt jó passzban, úgyhogy minden futtában készült, ma nem kell főzni, kerti munkákba kellene belevágni nálunk is, de se kedvem, se a Virág nincs olyan hangulatban, hgoy elücsörögjön mellettem a babakocsiban.
:?
Nem baj, kicsit lustizunk, pihenünk, rakodunk.... hét elején várom, hogy megjelenik a legújabb védőnénink. :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Jó nagy nyüzsgés van ma itt :shock: .
Most Odi alszik a babakocsiban, én a hintaágyon netezek.
Ja, és Odi még mindig a babakocsi mózesében nyomja, ő úgy szeret benne lenni, kipróbáltam ültetve is, elvan, de még a mózes az igazi.
Vettünk tegnap 8 tuját, kettő bokrot, egy fát, így ma volt mit csinálnom a kertben, de nagyon szeretek ültetgetni, csinosítani a kertet.

Kép
Kép
orsi777

Jelentem én itt. 8) :D
Akinek van terasza annak könnyű, hé! Csak kivágja a napra a gyereköt, oszt kész. :twisted: :twisted: :lol: :lol: De akinek nincsen ilyen jó dolga, az sajjjjjjjnos kénytelen kirándulni menni. Mondjuk Fogaskerekűvel a Széchenyi-hegyre. Ott Apa eltölt 1 órát a nagyobbik gyermekkel a játszótéren (a kisebbiknek örül, hogy alszik :twisted: ), amíg HünyeAnyuka talpig síkidegben rohangál össze-vissza, hogy valahogy szóljanak a Fogas vezetőjének, amivel feljöttek, és ami természetesen már rég elment, hogy rajta hagyta a táskáját. Pénz és kulcs nem volt benne, de bankkártya és személyi, TB kártya és hasonlók igen. Nagy nehezen elkap egy vezetőt, aki leadja a drótot. Örömhír: táska megvan, a kettővel későbbi szerelvény hozza majd felfelé, ami most indul lentről. BoldogAnyuka odamegy KedvesAranyosSegítőkészegészen fessVezetőÚriemberhez, és kedvesen megkérdezi, hogy adhat-e cserébe két puszit. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Úriember elmosolyodik, és örömmel odatartja orcáját. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kedélyek lenyugvása után kajázás (pontosabban kaja imitálás Manó részéről :? ), majd ugyanazon a 100 méteren oda-vissza sasszézás: hol a pöcsben kell a Normafához vezető út, dacára a (számunkra) nagyvonalú irányjelző táblának. :? Végre sikerül megtalálni. Egyetlen szépséghibája van csupán: full aszfalt. (De legalább jó minőségű. Ma már ez is valami. :twisted: :? :? )
Valóban eljutunk a Normafához. Mihelyst átverekedjük (ohne zebra, közel-távol :? :? ) magunkat a forgalmas, és jóóóóóóóó büdös nagyforgalmú úton, és bemenekülünk a házak közé. :twisted: :twisted: . Ott már jobb, bár továbbra is csak aszfalton "túrázunk".
Normafánál a rétesesnél (igen, ANNÁL a rétesesnél) vigasztalódás - fokhagymás tejfölös-lángos képében. 8) 8) 8) :D :D :D . Utána szépen felkászálódtunk, és a Gyerekvasúttal mentünk haza. Anya jó fej volt, így a gőzmozdonyoshoz időzítette az odaérkezést. 8) 8) 8) 8) 8) . Manó reakciója: első körben elaludt, második körben apátia, harmadik körben pedig felébredt - az alagútban. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: .Huginak tetszett. :D :D :D . Neki csak a takaróval gyűlt meg a baja, de azzal végig haragban volt. :lol: :lol:
Többé-kevésbé jól éreztük magunkat, elfáradtunk. A legjobb szerintem a gőzös volt, pöfögött végig. (Bár asszem, a Transzszibériai verzójánál, mert másfél nap után idegrohamot kapnék ettől a zajtól. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nincsenek jó híreim :( :
Botond állapota romlott, ma reggel hallani véltem, hogy sípol a tüdeje. Aztán kora délután, miután sokat mászott-játszott egyértelműen hallottuk. Bevittük anyuhoz a kórházba :arrow: hörghurut :( . Lehúzodott a gyulladás. Most már kap antibiotikumot is, és ínhalálni kell a sípolásra. De még mindig csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, hősként viseli a macerát, pedig alig kap levegőt, és hangja se sok van :( . Remélem 2-3 nap és javulunk. Ja, én is beteg vagyok, és apa is kezd belecsúszni.... Faszán kezdődik a tavasz :? . De annál jobban fogjuk élvezni, ha meggyógyulunk :wink: :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Ezeréve nem voltam erre felé. Ezt az oldalt is csak gyorsan átfutottam, hogy legalább egy kicsit tudjak írni nektek.
Azt viszont láttam hogy megvan az első újra kismamink. Lola hatalmas gratula nektek.

Nálunk minden ok. Megvolt Réka szülinapja, örült mindennek. Megvolt a 6 éves oltása is, kis hősöm van, egyáltalán nem sírt, sőt még végig is nézte. Utána nem volt lázas, és a keze is csak kicsit fájt.

Nóra 8660 g. Továbbra is mindenhol feláll, most már próbálgatja hogy elengedni magát, és 1-2 mp-re meg is áll, aztán leül. Ha eszünk teljesen megvan hülyülve, enni akarja azt amit mi is eszünk, és ordít. 5 foga van de már a 6. kezd áttörni.

Boo mi is voltunk a garden expon, de nekem egyáltalán nem jött be. Mi szombaton voltunk. Először is a fél órás út 2 órába telt akkora dugó volt, aztán fél órát álltunk sorba a kasszánál, utána fél órát újra mert nem engedtek be mindenkit, csak ha jött ki valaki akkor mehetett be pár ember, aztán miután apa levitte azon a sok lépcsőn a babakocsit még egyszer sorba állás. Bent ezer ember alig lehetett lépni, baromi meleg, pára, úgy hogy mi kb fél órát voltunk ott és már jöttünk is el. Én többet nem megyek. Tavaly mi a kertészeti kiállításon voltunk a hungexpon az nekem sokkal jobban tetszett.

Bejelentés: hát a negyediknél már azért egy kicsit másképp fogadja az ember, persze azért örült apa mikor felhívtam, hogy nyártól már 6-an leszünk. De annyit mondott hogy várjuk meg amikor már lesz szívhang is akkor örüljünk, és hát gondolom emlékeztek a vetélés miatt mennyire paráztam az elején. Úgy hogy nekünk sem volt felkaplak és megpörgetlek sztori .

tesóm jött valamelyik nap hogy azt álmodta hogy terhes vagyok és ikreket várok, mondtam na az szép lenne. Erre másnap én is azt álmodtam.

Valamelyik nap meg apa kérdezte hogy te szedsz bogyót? Mondom egyenlőre nem, figyelek. Na ne sumákoljak, á, mondom eszembe sincs. Ennyi gyerek után már csak rájövök mikor van peteérés és akkor nem leszünk együtt. Mondom legfeljebb lesz egy fiad. Csak kérdés melyik szobába tesszük, mert külön szoba már nincs. Válasz: majd beépítjük a tetőteret. remélem így is gondolja, még egy fiúcskát eltudnék képzelni.

Amúgy azért nem szedem a gyógyszert még mert jó lenne ha helyre jönne a hormon háztartásom, most is 15 napig volt meg, aztán elmúlt, majd 2 nap múlva újra ilyen pecsételő valami jött, aztán elmúlt. Most kíváncsi vagyok mikor fog megjönni, 34 napra jött meg múlt hónapban. Doki azt mondta hogy most majd meglátjuk mikor jön meg és hány napig fog tartani, és akkor ha megint ilyen sokáig tart akkor kapok valami gyógyszert ami a hámsejteket segíti rendbe tenni.

Na dióhéjban ennyi, teszek fel pár képet is ha nem baj, ha jól emlékszem a szülinapról sem tettem fel.

Ja és még azt akartam hogy van 8 kg amit le szeretnék adni, de ez nem zabálástól jött fel hanem a hormon tablettáktól, szerdán elmegyünk apával egy lézeres akupunktúrás fogyásra, ami 8 -12 alkalom, remélem segít. Mert a torna,az nem annyira.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: