A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mi a madártej-party-n ott leszünk!!!! És viszünk motort is! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok! :)

Visszatértem az éjszakai műszakba. :)

Örülök, hogy Rugó jobban! :)

Téééényleg, a plüssök! Na, nekikesem holnap... De azt hittem, azok renben vannak, olyan szép tisztá(na)k (látszanak)... :) Meg az volt az érzésem, hogy nem olyan rég kimostam őket. Hááááát, nem vol olyan nemrég... :)
De ma este nem köhögött egyáltalán...
Amúgy párnája nincs, egy nagypárnahuzaton (össze van hajtogatva) van egy 4behajtott textilpelus, ez a párna. :)

Madártej-parti nekünk nem jó holnap, utazunk délután, pakolni kell... Mátraházára megyünk, szombat este vagy vasárnap reggel jövünk vissza. Apa meg Samu csak vasárnap délután.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Aludni szeretnék :evil:
hisztizsákom hajnal 3 óta ébren van és persze engem nem hagy pihenni. Amikor lecsuktam a szemem igyekezett kinyomni. Nem tudom mi a gond. Fogalmam sincs így hogy megyünk partyzni. Ő nyűgös lesz mert nem aludt én meg kidőlök két mondat közt????
Na majd kiderül :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :)

Rugó reggel fél hatig aludt, láza nem volt, csak mikor ébredt, egy kicsi.
Megfigyeljük egyelőre.

Éjjel nem nagyon aludtam, fél kettőig tíz percenként eldugult az orra, fenn voltam vele, aztán meg keltünk :shock:

Ma szokásos pénteki munkarend. G. hazajön délre, déltől óra.

Móni, szegények.

Szia Dóri.

Jön :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, és a legjobbat még nem is írtam. Holnapra apu is, valamint anyósomék is bejelentkeztek. És persze kutyaoltás is van :mrgreen:
És persze holnap lesz az az éjszaka, amikor aludni is akarok
:wink:

Rugó leült a sejhajára, gyorsan kivasalom a mai felsőmet meg cipőt pucolok.

:arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt,

mi túl egy iszonyatos éjszakán :evil: Áron f1 től csak vergődött :evil: nem tudott valami miatt nyugodtan aludni :? persze 6 kor ébresztő volt már. Szerintem Péterke érzi a tavaszi időszámitást, azért kel egy órával előbb egy hete :roll: jó volna vissza térni a 7 órás kelésre.

Épp elvannak, Péterke ki be karja Áront az ajtón
:shock:

Heni
KépKép
heni81

Amíg tettem-vettem, Rugó elaludt az ágyon :shock: :shock: :shock: :shock:
Készülni a déli órámra :arrow: :arrow: :arrow:

Szia Heni, sajnálom :(
Én is a ma éjszakára gyúrok, hogy most aztán alszok :P

Kép
vindolanda

Most reggel fürdött, szerintem azt hitte, itt az alvás ideje. Teljesen úgy viselkedett, mint este szokott :roll:

Íme az eredmény:

Kép

Alvás a borotvahabbal és egy müzli szelettel :lol:

Besötétítettem, azért nem túl jó a kép.

Dettyk????

Kép
vindolanda

Jó bulizást csajok:-)

Vindo nyugi jó lesz a rokonlátogatás :wink:

Fleur jobbulást Daninak+++++

Móni együtt érzek veled :(
Majd feküdj le te is, ha elaszik Gréti.

Dori jó pihenést!

Heni
KépKép
heni81

Vindo szerencsére az előző éjszaka jó volt, igy nem túl vészes a dolog, meg azért az sokat tesz, hogy feküdtem végig, még ha éberen is :roll: itt ott azért szunditottam :roll:

Jól elaludt Rugó :D

Heni
KépKép
heni81

Jaj, de szuperek ezek a képek! Ádó, Rugó.... :)

Zsozsi egyik éjjel úgy aludt el, hogy egy halom plüss volt a hasa alatt. Valahogy maga alá gyűrte, mikor meg akartam őt igazítani, semmi nem látszott ki alóla.
Amit kiszedtem, egy kis plüss nyuszi, egy kis plüss kutya, egy nagy plüss nyuszi, a nagy babája, és a kék csőrös pohara, ami 2,5 decis. :shock:

Túrórudit evett most, erre megszólal: ez bazi sok volt. :shock: :lol:

Mi még itthon, Gegi 6 után ébredt :? Zsozsi fél 7-kor :? , lassan pakolok és egy órán belül indulunk Virankáékhoz. Remélem a kocsiban alszanak.

Kép
Kép
Kép
gremese

Képek:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

megint csak gyorsan és visszaolvasás nélkül :(

Írtam odaátra!
Vendég

Rugónak elkezdett menni a hasa :shock: :roll: :?

Kép
vindolanda

én hullafáradtan :( :( gyerekek édesek voltak,jól éreztük magunkat,köszönjük :)
B. kb. 1 órája dőlt ki apja szerint :) :) gondolkom felkeltsem megfürdetni este :)

képek majd ha kiszűri R
Csilla!
boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Irina drága nagyon sok boldog születésnapot :lol: :lol: :lol:

Viranka köszönjük szépen a vendéglátást.
Szuper volt :lol: :lol: :lol:
Cicus már az utcában azon alkudozott, hogy mikor menjünk hozzátok legközelebb :wink: :lol: :lol:

Mesi Köszi a navigálást :lol:
Hazataláltam sikeresen :lol: :lol:

Cicus a kocsiban fél órát aludt majd a többit végigüvöltötte a fáradtságtól.
Majd kitalálta, hogy pogácsát akar enni. Tehát olyan koszosan és szakadt nadrágban bementünk vásárolni 8)
Csak egy kicsit égtem ám vele :oops: :lol:
De legalább a hétvégén már nem kell boltba mennem :lol:

Vindo Rugó :?
Szegénykém.
Remélem hamar rendbe jön+++++++++++++++++
de édes azon a z alvós képen :lol:

Heni szuperek a képek :lol:
nyamm-nyamm, tuti finom volt az a torta :D

Vera madárteje isteni finoman illatozott, de nem ettem belőle. Kibírtam 8)

na el fürdetni.
Aztán remélem hamar elalszik. Tuti vele együtt kidőlök én is :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, lányok!
Drágák vagytok, köszönöm a szülinapos jókívánságokat! Pussz érte!

Vindo: nagyon szorítok, hogy Rugónak semmi baja ne legyen!!! Cukor a képen!
Ja, tegnap dettó lejátszódott az az órámon, amiről te írtál: olyan köhögőrohamot kaptam, hogy ki kellett mennem harákolni egyet meg inni. Nem tudom, mi ez a vírus, de az egész családon körbement (6 emberen), mindenki hetekig nyűglődik vele és sokkal nehezebb kikeveredni belőle, mint a náthából (bár lázzal a felnőtteknél nem járt).

Móni: korai kelés, éjjeli mizéria -- sajnálom! :-( De optimizmusod áttör bármilyen gáton, én úgy látom ;-)

Heni, a srácok valami csodálatosak!

Frankó éjszakán volt nekünk is mára virradóan, mert fél 5-kor Ádi hiányolt, átmentem, a trutyi bennem megindult kifelé, így fél 8-ig köhögtem, mint egy tüdőbeteg, és 5 perccel rá, hogy végre elaludtam, Ádi felkelt.
Irigykedtem a talisokra, meg már nagyon akartalak látni Titeket (és Veráékat is már mióta!) nekünk most ez nem jött össze, még betegszabiskodtunk itthon. Ádi ma már egész jól volt, de az ab-nek "hála", alig eszik (a semminél többet) + hasmenés.

Képeket kérünk szépen!

Kép
Kép
irina

Jaj, Vindónak akartam még: Germicid-C-t vagy Germicidet vettetek (kúpot)? Mert a Germicid-C-t nem lehet kombinálni paracetamol hatóanyagú más gyógyszerekkel (így Panadollal sem), de a sima G-t igen. Csak a dokink mondta, h ez fontos. Mi amúgy csak vényre tudunk mindig G-t venni...

Kép
Kép
irina

Irina, boldog születésnapot kívánunk mi is!!!

Nurofen kúpot használunk :roll:
Egy üveg ásványvíz nálam is van mindig - még az egyetemen szoktam rá, ott még krétával írtam, fojtogatott mindig.
De most még a víz sem segített :wink:

Rugó most jobban van, du. volt hőemelkedése, azóta semmi. Csillapítani sem kell - nem is kap gyógyszert, így eszik is. Hamburgert, joghurtot - nekem mindegy mit, csak egyen. Az utolsó órákban már megállt a hasa is.

Délben kinn voltak az udvaron Gáborral vagy két óráig, akkor ment feljebb kicsit a hője.

Apu csak vasárnap jön, így a rokonok nem torlódnak 8)

Épp hazaért Gábor, elpakolom, amit vásárolt, aztán megyek aludni Rugó mellé :arrow:

Jó éjt.

Kép
vindolanda

Irina! Nagyon boldog szülinapot DRÁGA!!!

A tali szuper jó volt, egy időben mindenki Gegit lökdöste, de majd megnövünk, és lenyomunk mindenkit! :twisted:

Ezen felbuzdulva

Megirdetem a TIRAMISU-GRILL PARTY-T III. 28-án vasárnap 10 órától kifulladásig!
Aki jön, jelezze, legkésőbb 26-án pénteken tudnom kell a teljes létszámot!
Kint leszünk, ha az idő engedi, de természetesen bent is lehet lenni.
Hozzatok INNIVALÓT (mindenki!), és csúszó-mászós ruhát a kicsiknek. Budára kell jönni a II. kerületbe, címet majd megírom :arrow:
Ha már tavasz, csapjunk a közepébe! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Micsoda partyk :D :D :D :D

Vannak új vonalzóim 8)

Vera képeket!!!!

Itt a tavasz 8) 8) 8) 8)

Heni
KépKép
heni81

Helyzetjelentés.

Este semmi gond nem volt, majd négykor ébredt, kicsit melegen. Úgy volt, hogy reggel megyünk az ügyeletre, de olyan sokáig aludt, hogy Gábornak akkorra el kellett mennie.

MOst megint jól van, de legközelebb már megyünk az ügyeletre.

Itt is szép idő van :D

Rugó kapott vagy 25 kisautót, most nagyon örül :D

Tényleg, lányok, majd rakjatok képeket :wink:

Heni, micsoda vonalzó 8)
Péterke nagy karaoke-bajnok 8)

MOst megyek, V.

Kép
vindolanda

Észrevettem egy nagy utazótáskát tele ittalvós cuccokkal :shock:
Nem is tudtam, hogy itt alszanak :roll: :o :roll: :roll: :roll: :?
Micsoda hétvégi kikapcsolódás. Rugó egy hete beteg, G. este tízkor vergődik haza, közben dolgozzak éjjelente, és persze itt is lesznek két napig megállás nélkül :roll: Ja, holnap jön apu is.

Kép
vindolanda

Kitartás Vindo :roll:
Már szombat délután van.
Főzesd meg anyóssal a jövő heti menütöket :wink:
legalább hasznod is lesz belőle :D

Heni jók lettek a vonalzók :lol: :lol:

:arrow: teregetni és már kintre mert szuper idő van :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hoztak egy rakat kaját :wink:

Rugó jól van, kimentek az udvarra. Egyelőre semmi baja :roll:
Vajon meddig? :roll:

Férfiak kertészkednek (tuja, ribizli, rózsák...).

Benn már elpakoltam.

Kép
vindolanda

Vindo, akkor tudja mi a dolga :wink:

Rugó hogy van?
Cicus kicsit fáradt, szerintem még a tegnapi :lol:

Mesi mi valószínű megyünk :lol:
gondolom nem okoz meglepetést vele :lol:

Fleur hogy vagytok drága?
Javulnak a gyerekek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, 38,1 volt neki késő délután. Ami nem nagyon magas. De azért elmentünk az ügyeletre Derecskére, ahol vártunk 45 percet az orvosra. Nem jött, Rugó nem bírta tovább, így hazatértünk. De hoztunk legalább lángost egy bódéból :roll:
Meg kapott egy ajándék fecsit egy mentőssráctól, aki nagyon rendes volt :P
Majd holnap elmegyünk vsz. megint.

Csak a mentős sráccal tudtunk beszélni, szerinte egy fosós vírust szedett össze a légúti után, és a kettő így egybefolyik (szó szerint) :wink: :lol:

Legalább ránéztek volna, de nem bírta már tovább. Sírt, rángatott az ajtó felé, öltözködött. 20 perc után már inkább elmentünk.

Kép
vindolanda

Szép estét!

Jobbulást Rugónak! Nem semmi mennyit kell utaznotok :shock: Most akkor 45percet vártatok vagy 20 perc után el jöttetek? Valahol hallottam,hogy jól meg kell pirítani egy szelet kenyeret,de tényleg feketedésik,és abból csipegethet akinek hasmarsa van megfogja.Nem tudom még nem próbáltam csak gondoltam leírom.. Nem szeretem ezeket a hasmenéses dolgokat,habár talán egy fokkal jobb a hányásnál.. De mindegyik brrrrrr.....

Irina ez úton kívánok neked,bár megkésve :: :) Boldog Születésnapot!!!!!
varga tünde

Sziasztok!

Nem igazán olvastam vissza... :roll:
Csak picit átfutottam.

Vindo! :evil: Rugónak jobbulást!!!

Irina! Boldog szülinapot! :)

Mesi! Hú, csábító ajánlat, és Te nem is laksz messze a Délitől! Megpróbálom megszervezni!

Szelike teljesen jól van, visszajött végre az étvágya is! :D

Itt a tavasz! :D Egész délután kint voltunk, alakítjuk a kertet.
Meg lesz egy kutyánk is, de csak kiképzésre, így meg kell csinálni a kerítést is, meg alakítunk ki kutyaboxokat. Úgy tűnik, beindul a dolog, ma 11 kutya volt az oktatáson! :D Holnap délelőtt megnézzük Szelivel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, összesen 45 percet vártunk, ebből 20 volt sírással tarkított :wink:

Tünde, sajnos nem nagyon evett ma :?
Inni viszont ivott. Igaz, most széklete sem volt vagy öt órája - de hát enni sem evett :roll:

Alszik.
Fürdök, aztán dolgozok :arrow:

Jó éjt :!:

Regina, akkor beindul a kutya-biznisz :D Ez jó :D

Kép
vindolanda

Vindo
Ti is akkor jól kifogtátok :(

Mi már jobban. Lilla már csak alig alig köhög, szeme rendben, Dani szeme is ok, de még mindig köhög és még érzem a hörgést a hátában. Hát most még jövőhétig várok ugye, ha nem javul kedden megint doki.
Amúgy meg szerencsére nagyon jó kedvű a kis édeske. Néha olyanokat kacarászik....:) és hihetetlen milyen kis ügyes már. Már átfordul hátról hasra és nagyon igyekszik a másik irányban is. És nyomogatja a nagy gombos zenélős játékokat :)
Sajnos a tej helyzet nem túl jó viszont. De Peti azt mondta ne idegesítsem magam, valószínűleg kimerült a szervezetem. Na meg az úrfinak is igen nagy az étvágya...Megteszem, amit tudok, h maradjon annyi amennyi és akkor hozzátáplálás mellett már rendben leszünk.

KépKép
KépKép
fleur

Na, alszok én is, a mai munkáimmal végeztem.
Rugó nem kapott semmit délután óta, de úgy tűnik, ennek ellenére nyugodtan alszik. Ha lázas lenne, már felkelt volna 8) (Remélem, össze sem csinálta magát, és most békésen alszik benne:)

Fleur, életed párjának igaza van :wink: Ne idegeskedj ezen a tej-dolgon :!:
Daniról készíthetnél videót (már ha van időd), úgy megnézném, ahogy forog :P

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok

Irina nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Vindo: Szegény Rugó jobbulást neki!

Fleur: Sztem se idegekedj a tejcsi dolgon!

Mesi: Remélem mi is tudunk menni!! :roll:

És képzeljétek a kaki negatív lett igy hétfőn megy a kisasszony bölcsibe.Az új rendelet szerint már egy eredmény szükséges nem kell kettőt megvárni.Most nekem fáj a torkom de iszonyatosan :?

Azt nem is meséltem hogy múlthéten ki lett tapétázva a kisszoba és kikerült a kiságya is.Elég meglepő módón Petrus az első perctől ott alszik, és nem is vándorol éjjel, este bemegyünk lefekszik villany lekapcs és alszik is.Nem hittem hogy ez ennyire egyszerűen fog sikerülni :roll:

Kép

Kép
agica1126

Egy rossz van benne igy fél6-kor már fent van mint ma is :?

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt :)

Rugó jól aludt, láza nem volt, nem ébredt éjjel. Viszont reggel hét előtt már fenn volt, és nem hajlandó sem enni sem inni :shock:

Várok hát, előbb-utóbb innia kéne.

Ágica, akkor jó bölcsizést Petrának!
Lefekvés - ez igen. Igazi nagylány :D

Ja, az én torkom is majd szét szakad, Rugó rám ragasztotta a kórságot. Viszont az oldalam jobb, már nem halok bele majdnem, ha köhögök. Az árnika-krémet is használom bőszen :D

Délelőtti programok (ha Rugó jól van): akvarisztika, köztemető (művirágot kell venni az otthoni temetőbe anyósomnak).

MInden jót, gondoljatok rám, hogy igyon legalább. Nem értem :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Süti tészta pihen, mosógép megy. Mindjárt megyek teregetni :)

Ágica szuper, hogy Petra meggyógyult és mehet bölcsibe :lol:
a külön szobával is nagyon ügyes :lol:
neked jobbulást++++
egyél homeovoxot vagy ha nem rajongsz a homeopátiáért akkor igyál acc200-at.
az jó rá.

Vindo ügyeletes doki azért nem ment mert nincs rá szükségetek :wink:
szépen rendbe jön Rugó hidd el.
Én ha keveset iszik Gréta bevetek olyat amit ritkán kap.
Tegnap csináltam neki banános-mézes turmixot, csak úgy nyakalta be :lol: és kérte már ma is 8)
jobbulást neked is+++++++++++++++++++

Regi kutyakiképzés :lol: :lol:
szuper, hogy beindul :lol:
csak így tovább.
Nekm is ki kéne menni és ásni még egy kicsit a kertben.
Lassan el kéne ültetni a cukkinit és az uborkát és annak kéne hely :roll:

és amit napok óta szeretnék csak elfelejtem:
Niki hol vagy????? Várjuk az élménybeszámolót és a képeket!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina tőled meg a képeket a lakásról.
Már lyukas az oldalam a kíváncsiságtól 8)

:arrow: mert már tuti kifőttek a konyharuhák és ki kell öblitenem őket

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Móni,

képzeld, ivott két pohár narancslevet 8) 8) 8)

Niki nekem is eszemben volt tegnap, hogy vajon hazajöttek-e már Máltáról :roll:

Kép
vindolanda

Én egyszer a mosógépben kifőztem (vagyis 90 fokon mostam) a nagyobbik bátyám karate-ruháját (barna öves), olyan büdös lett a házban, hogy szellőztetni kellett :roll: :lol:

Kép
vindolanda

De jó, van izlése :lol: a narancslé finom :lol: :lol:

Én a törölgető ruhákat főzöm ki kb fél évente. Lábasban, cloroxos vízben.
Még a nagyimtól tanultam. Mondjuk Ő gyakrabban csinálta és hypos vízben :roll:
de olyan szép tiszták, ropogósak és illatosak utána a ruhák. Mondjuk kifőzés után tiszta vízben áztatom majd hosszú programon kimosom és öblítőbvel öblitem :lol:

:arrow: lassan megfő a sárgaborsó és csinálhatom a levest.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, Csajok!

Nagyon köszi mindenkinek, aki gondolt rám! :-)

Ágica, ez de jó hír!!! Tegyél majd fel képet Petrusról! Te pedig gyógyulj meg mielőbb!

Fleur, szerintem is don't worry a tej miatt. Ha sokat szopizik Dani baba, úgyis több lesz.

Mesh drága, mi megyünk szombaton, ha mindenki jól lesz. Péntekig legkésőbb megírom, de azért számíts ránk ;-)

Mónikám, igenis, tettem fel képeket odaátra.

Vindo: és most hogy van Rugó?

Lányok, MERYKE is nagyon eltűnt, DETTYK-et is rég olvastam...

Kép
Kép
irina

Sziasztok, jelentem, R. jól van :P

Voltunk a köztemetőben, nagyon szép a db-i temető, én még nem is voltam :shock:
Aztán az akvarisztikába, kicsit vérfrissítettünk a halak között.

Anyósomék elmentek, apu elment. G. átugrott Rugóval pletykálni a kocsmába.

Elpakolok, akváriumot takarítok. :arrow:

Irina, szuper lesz a lakás, jó költözést Nektek :D A park is jó helyen van:)

Kép
vindolanda

Mármint nem Rugó pletykál a kocsmában :wink:

Bár néha közbeszólhat, hogy hoppá :roll:

Kép
vindolanda

Móni, én még nem főztem ki konyharuhákat efféle módon :roll:
Nálam a mosógép győzedelmeskedik :lol:

Kép
vindolanda

Azért egy-két beszólás volt persze a nap folyamán, de ezeken már fenn sem akadok, csak leírom, hátha ismerősen csengenek.

Apu (miután mondtuk neki, hogy a gyerek egy hete lázas, ma kezd jobban lenni és reggel 3/4 hét óta van ébren, nyűglődik): azért nem ártana elfenekelni néha ezt a gyereket. El van kapatva.

Anyósom: nektek ilyen virágok valók, Ti nem szerettek locsolni :shock:
Vagy (nekünk két ingatlanunk van): ha összeadjuk az értékét, az már elég sok, de hát ki is fizettük Nektek :shock: Még jó, hogy az én szüleim egy k... forintot sem adtak bele, valamint én sem keresek, meg Gábor sem...
És az extra: hazafelé a kocsiban végig azt hallgattam, hogy költözzünk vissza Egerbe :roll: Mert az olyan jó lenne, olyan gyakran találkoznánk, tudna nekünk segíteni, ha már ilyen fáradtak vagyunk :lol: Hát igen, vannak okai, miért lakunk ilyen messze. Nem csak a munkalehetőség:)

Gábort meg azzal idegesítették, hogy állandóan azt magyarázták, hogy a mi házunk miért rossz még. Ez sem jó benne, az sem jó benne - hát igen, négy hónapja építettük a felét, talán még nem sikerült végeznünk. Állandóan a nagy szent otthoni házuk a mérce, amit 30 éve csinosítgatnak, és ami amúgy nekem akkor sem kéne, ha hozzám vágnák. Még vakond-szobor, műparaszt talicska, meg mit tudom én még mi is van a kertben:) Na, az tökéletes, amiben meg mi lakunk, az egy kalap sz... Igazából sejtem, hogy miért. Az a fő baj vele, hogy távol van.

Kép
vindolanda

Vindo, nem tudom, honnan veszed az energiát az elviselésükhöz, én már agyvérzést kaptam volna... ami meg a "ház és pénz" témát illeti, hát felháborító (ehhez van saját is, leírom amoda rögtön). Eger sincs sajnos elég messze ;-)

Kép
Kép
irina

Irina, az esküvő meg a keresztelő idején én olyan dózist kaptam, hogy ezeken már csak szórakozni tudok :wink: :lol:

Megyek, megnézem :arrow:

Szerencsére autópályát nem használnak, így hosszabbnak tűnik az út :wink:

Kép
vindolanda

Meg vagyok elégedve a hétvége időjárásával! 20 fok! :)
Két napi röpiztem, ma a nagyi is eljött a gyerekekkel,össze-vissza rohangáltak, jól érezték magukat, én meg jól elfáradtam. :)

Irina! Vasárnap lesz a party. :)

Megyek, mert jón apa, én meg végre le tudok zuhizni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

szegény Péterke köhög, hurutosan, kap stodalt szombat óta, remélem már holnap jobban lesz.

Viszon Áron is elkezdett ma köhögni :evil:

Nem is értem, egész télen nem voltak betegek, erre most itt a jó idő és lebetegszenek? :?

Remélem hamar átmegy rajtuk.

Jó éjt mindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Mesi: köszi, jó, hogy kiírtad már öles betűkkel korábban én meg jó, hogy elolvastam többször is, de csak a szombat villogott a fejemben. :lol:
Jó pihenést!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: