pedig én jó nagyot köszöntem Neked
! Buksi
2004.09.22 21:47
Már nagyon hiányzott, és mivel a leányzó már kitalál a konyhába, így újra belevágtam. Na persze az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy ha kitalál hozzám, kapaszkodik sírva a lábamban, hogy vegyem már fel
mindenkitől szívesen olvasok, mert még nem vettünk, csak kocsicipőnk van. Azt is egy szemvillanás alatt le tudja magáról varázsolni
2004.09.23 15:03
Dudu imádja a gyerekeket jót fog tenni neki, csak ez a fránya orrfolyós cucc múlna már el neki...:S

2004.09.23 15:25
2004.09.23 15:40
/!!!!!!!!
2004.09.23 18:38
Oli milyen édesen néz, olyan okosan
Tök jó, hogy bejött a matrac, lehet, hogy nekünk is ez kéne, de Dudu gyakran felül éjjel úgy ébred fel. Februárban úgyis át kell adnia az ágyát az öcsinek, így mejd ki kell találnunk valamit
Hmm. jó nagy és világos! 

2004.09.23 18:38
2004.09.23 20:36
A börzét már én is várom, nálunk is elkéll néhány őszi cucc.
Nagyon jó ez az UH kép!
2004.09.23 21:55
. Hajni! Örülök,hogy Tünde már beavatott felszínes "célozgatásom" rejtélyeibe,igen annyi volt a lényeg,hogy eddig magunkat nagy közlekedőnek tartottam,de Tünde Rákoscsaba-Budaörs és egyéb maratoni távjai elbizonytalanítottak
Amúgy ha Neked szeretnék célozgatni /nem műfajom általában/,akkor majd Neked címzem. Gőzöm nincs a margitszigetes tali utáni viccnek szánt írásomról,de ha lesz időm,visszakeresek,és sikerült meglepned,hogy azzal elvettem a kedved az írástól. SOHA nem gonoszkodtam Veled sem burkoltan,sem direktben. Nem haragszom egyáltalán,csak csodálkozom.
2004.09.24 10:03
, de most már sokkal jókedvűbben.
Hányinger, szédülés stb?! Remélem, ezekből semmi. UH- s képet ugye felteszel majd?!

2004.09.24 11:43
2004.09.24 11:49
2004.09.24 11:56
Habár régebben sem mertem sosem aludni napközben, csak akkor, ha a férjem is itthon van, és tud szaladni Dorkához, ha valami van. Tudom, hogy ez hülyeség, de mit tegyek, most ez van
2004.09.24 11:59
Valóban jogos a kérdése:ha ezt csináljuk névnapkor,akkor mi jöhet még karácsonykor,szülinapkor???
2004.09.24 12:06
2004.09.24 12:45
))
2004.09.24 13:20
Ez persze így jó.
Karácsonyi készülődés. Bár nem lehet elég időben kezdeni azt hiszem, ha az embernek gyereke van. Mostmár nem lehet úgy, hogy ahogy esik úgy puffan.
Sehol egy gágá
2004.09.24 13:21
2004.09.24 13:22
Sajna vidéki lévén és jogsival, autóval nem rendelkezve csak busszal tudnánk Bp-et megközelíteni, ami 1,5 órás út. Ezt az én örökmozgó fiam kizárt, hogy kibírja. És sajnos olyan hamar sötétedik, hogy mire odaérnénk, már indulhatnánk is vissza, hogy elérjük a buszt hazafelé, így hát nem merek bben az esős, hideg időben ilyenre vállalkozni, bár elég merész emberkénak ismernek, de azért ezt mégsem. Viszont szándékszom majd jönni a Pöttömök közé, mihelyt helyreáll a rend itthon: a férjem szeptemberre halasztott vizsgái sikerültek, így utolsó éves lett a jogon, végre a lakás fennmaradó helyiségeit is kifestettük, így Matyinak van külön szobája és végre megszűntek a lehetetlen állapotok... És hát mi szülinapos lázban égünk...

2004.09.24 14:27
2004.09.24 15:10
... nekem évek óta nem igazán megy 

.. A pároméknak meg igaziból az számít, hogy minnél drágább legyen az ajándék... a "körítésre" nem figyelnek, pedig szerintem abban van a lényeg...
.. anno Csengét is inkább a fények, csillagszóró kötötte le... az ajándékoknak annyira nem örült (látszólag).. bár élvezte, hogy ő vitte oda mindenkinek ... ja.. az ajándékok csomagolópapírja jobb volt, mint a "töltelék" ... meg a kis csengőket rázta bőszen...
.. a 2. Karácsonya már más volt 
(bár amikor elkezdte, hogy "mééég mit kaptam?"... akkor elszomorodtam kicsit... ) 
Jó, ha 1 évesen eljut a túróig
.. mondjuk így se úgy néz ki, mint aki éhezik (se külsőleg, se viselkedésében)
vagy elhatározza, hogy 100%-ig megbízik egy bizonyos ember (orvos) véleményében... különben kész dili
.. a jobb babacipő boltokban hozzáértő eladók vannak (engem pl. simán átvert volna a lányom
) Ez a Falcon márkájú szerintem minden átlag babacipő boltban van (mi konkrétan pl. az Oktogonnál vettük)... 

Tegnap este busszal jöttünk haza... sötét, eső.. komolyan annak örültünk, hogy épen hazaértünk, egyikünk sem esett el valamelyik gyerekkel
-ok!!! 2004.09.24 15:26
Most sem azonnal szokott örülni, hanem kis idő múlva, titokban kezd el játszani az új játékokkal

2004.09.24 15:52
+ egy ajándékot (én anno mindig könyvnek örültem) Szerintem ez bőven elég a picúrnak, mármint a gyümölcs

2004.09.24 17:16
2004.09.24 18:07
2004.09.24 19:08
De sebaj, majdcsak megtaláljuk a módját hogy talizzunk! Matyi olyan édes abban a fiókban! 2004.09.24 21:12
, egész lázba jöttem! Még gőzöm sincs, hogy mik lesznek az ajándékok, ráadásul nekünk 27-én lesz a szülinapunk is. Azért majd megpróbáljuk valahogy külön ünnepelni.
2004.09.25 17:46
/: plüss Micimackó /nagyobb ülve,mint Vencel állva
/, mászást segítő henger /még kb. két hónapja vettük,nem gondoltuk,hogy Vencel ilyen hamar mászni fog. azért hátha jó lesz valamire/, talán Vic pont Nálatok láttam ilyet: átlátszó labda/benne folyadék+ teknősbéka/, activity központ /auchan-os tehenes/, Lego kicsit furcsa kiszerelésben /kígyó,krokodil,pingvinek,emberek
/. Valamint már egyik barátnőméktől kapott egy xylophont,meg még jönnek páran,akik nem tudom mit hoznak. Biztos lesz pár meglepi ruha,vagy valami hasonló. Hát ennyi. Szerintem kicsit sok,de majd csak megemésztjük
.
. örülök,hogy Ti is jöttök,bár nagyon bíztam benne
.
Matyi nagyon cuki
!
Ne érts félre ,eszem ágában sincs megbántani Téged,csak elképzeltem,hogy menetrend hiányában elfelejtitek megvenni a fát,vagy mondjuk Dorka nem menne a fa alá ...
. Nem gonoszkodom,csak hülye a humorom. Hozzánk minden éven jön a Télapó /fizetős,megrendelős/,amit mindig én szervezek le,de mindig ugyanúgy örülök neki
. Mostantól annyi változik,hogy valaki barátot akarunk megkérni erre,aki ismeri Vencelt,és Ő lesz az örökös Télapó. Ami a Karácsonyt illeti,a levélírás nálunk is működik, bár a férjemnek ez eleinte nagyon furcsa volt,most már nagyon szereti.
. Szóval nem egyszerű.
2004.09.25 18:07

2004.09.25 18:27
Ma kaptam emailban, ha valakit érdekel: 
2004.09.25 21:07
2004.09.26 07:21
Sőt még tegnap gyorsan beugrottam a most nyilt Auchanba Albertfalván és vettem még három órát alapnak, sőt még jól is jártam, mert 459 volt csak, ami olcobb mintha simán a szerkezetet venném meg. Most csinálhatok majd még három másik fajtát is ajándékba (több óra már nem fér a lakásba, igy azok már tuti ajándékok lesznek

)
2004.09.26 15:25
2004.09.26 17:36
2004.09.26 19:45
(Alkotás úton, a MOM felé). Egy 3 kerekű, drapp babakocsival vagyunk. 2004.09.26 20:01
! És a legjobb az,hogy hiába volt dög fáradt,még az esti fürcsi is visongatva,kacagva zajlott. Szóval egész nap annyira jókedvű volt
Ami az ajándékokat illeti,még a Karácsonyban nincs tapasztalatom, de ha ennyire fog örülni mindennek,akkor az több lesz,mint amit elképzeltünk. Na ennyit röviden,holnap jövök,csak nem bírtam ki addig
Ja! még valami! Ami a keddi "bulit" illeti,akkor rakhatjuk korábbra is,délután vmikor ebéd után,ha az jobb,és persze,hogy Andi,Titeket is szeretettel látunk,csak most már fixáljunk vmi időpontot. Vagy ne? Bocs,hogy hebrencske vagyok,de olyan feldobott vagyok,meg egyben már alig látok ki a fejemből. Na jó éjt! Puszi mindenkinek!
2004.09.26 20:40
2004.09.26 21:46
) De Iniék keresztelőéig jutottam, mikor is rájöttem, hogy nem irkáltam, csak belefeledkeztem a sztorikba. Így most nem tudok személy szerint írni mindenkinek, vagy úgy járok, mint múltkor. 

2004.09.27 08:00
Valszeg amiatt is gyógyul meg lassabban Dorci, hogy már 3 hete egyáltalán nincs tejem, így szoptatni sem tudom
Ez van. Ráadásul kaptam egy laza mellgyuszit is, azt hittem, bepipilek, mire kimasszíroztam az elzáródott tejcsatornákban ottmaradt pár csepp tejcit.
2004.09.27 08:02
Azt még be kell vallanom, hogy a Rákoscsaba-Budaörs kocsival volt, nem bkv-val.
És milyen volt a mozi?
Ahogy nálatok és Hajniéknál is, nálunk is nyerő a fürdőszivacs.
Remélem hamar elmúlnak Alexa pöttyei.
De sebaj, végül találtam itthon ruhát, amit majd felveszek.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint