[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita, sajnálom. :(

Fesztike, drukkolok, remélem, nem lesz gond!

Bettike, csak pozitívan, a bromo hamar segít, meglátod, itt gyorsan baba lesz. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nálam szerencsére most minden OK, nem volt folytatása a pénteki halvány pöttyömnek. (KOP-KOP-KOP) Most már ne is legyen!!!!!!!!!!

Fesztike: Veled mi van????????????????

Bettike: Most aztán tényleg ne legyél elkeseredve, hiszen kiderült, hogy miért nem estél eddig teherbe! Segíteni fognak a gyógyszerek!!!! Hidd el!!!!! Hamarosan Nálatok is kopogtat a gólya!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág mikor mész legközelebb dokihoz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Bettike és a doki mit mond eddig sem volt peteérésed azért voltak olyan hosszúak a ciklusaid? De azért fel a fejjel bízzál a dokiban és ha tud adni kezelést megindul a peteérés is és hip-hop babás leszel. A fogyókúrára továbbra is vigyázz van akinek magától lett peteérése csak mert lefogyott. Nagyon drukkolok neked!!!!!!

Nika veled mizus, fejlemények?

Kép
Kép
melisch
 
 


Nitacska: 22-én, hétfőn megyek dokihoz és másnap reggel lesz uh a helyi kórházban. Szóval még egy hét.
Tüneteim vannak, még a múlt hetinél is érzékenyebbek a melleim, meg sokszor evés után pár órával is még telítettnek érzem a gyomrom.

Most pihizek amennyit tudok, de holnaptól megint kezdődik a munka. Ott még nem tudja senki a dolgot, de nem is akarom megmondani addig, amíg nem muszáj.

Ti jobban vagytok már?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág azért vigyázz a munkahelyeden!!!
jobban vagyunk már igen..remélem többet nem lesz már senki se beteg....... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát lányok nekem sajnos elment a babám :(
Péntek éjjel beindult erősen a vérzésem. Azonnal kórházba mentünk. Bent is tartottak. Csináltak Bhcg-t és már elég alacsony volt akkor is, de azért úgy döntöttek figyelik, nehogy kméhen kívbüli terhesség legyen. Ma reggelre már nagyon alacsony volt a hcg szintje ezért ma délután hazaengedtek.
3 éjszakát voltam bent és ebből másfelet végigpicsogtam a csalódottság miatt. Most már nagyjából jól vagyok.
Most 3 hónap szünet és utána újra próbálkozunk :)
Nálatok mizu? Csillag örülök, hogy jól vagy!!! :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


fesztike nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: legközelebb sikerülni fog!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


feszti! Nagyon-nagyon sajnálom! Ennek így kellett lennie!-Ez sz@r szöveg, de ezt szokták mondani, ilyenkor mást nem lehet.

Gondolom tudtátok ti is, hogy ez a te eseted is a fejlett 21.századnak köszönhető. Az ultrahangnak és az érzékeny teszteknek. Kimutatták azt, hogy harmadával több terhesség fogan meg,de nem mindből lesz baba és ez régen is így volt, csak akkor a nők annyit vettek észre, hogy késik-majd megjön. Na bumm!!! Mióta ennyire érzékeny műszereink vannak, azóta tudjuk akár a fogantatás pillanatát is. Ovu teszt, ultrahang stb!

Most pihenj sokat! Erősödj, szerdától állítólag tavasz!!!! 8) 8)
Az én szervezetem már nagyon kívánja!

Képzeljétek, piri, ahogy a nagykönyvben le van írva négy nap múlva eltűnt! Sehol nagy görcsök, ilyesmik!

Hogy telt a hosszú hétvége??? Én rengereteget pihentem. Tettem-vettem. Felmutatni nem tudok semmit, de jó volt ez így. Holnaptól ismét hajrá! Jó munkát, jó babavárást, hamar babásodást!
@ka(ti)
 
 


Fesztike nagyon sajnálom :(:(:(

Bettike: legalább kiderűlt mi volt a gond szóval fel a fejjel most sikerülni fog :)

nika70
Salgótarján
 
 


fesztike

annyira sajnálom,de fel a fejjel.



a doki nem mondta h eddig nem lett volna pé-m,csak azt h most jelenleg nincs.hétfpőn megyek ujra laborba aztán kiderül h ment e lejebb a prolaktinom.remélem szépen halad majd lefele.

KépKép
bettike83
 
 


Betti most már kiderült mi probléma...sikerülni fog a baba!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Fesztike, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is, igaz kicsit fáradtan.

Először is:
Fesztike: Nagyon sajnálom! DE Fel a fejjel, legközelebb biztosan sikerülni fog!

Egész hétvégén dolgozgattunk a férjecskémmel. Kigletteltük, kifestettük a folyosót, ma pedig egész nap takarítottam!

A múltkor megígértem, hogy elmesélem Nektek, hogy mi hol is tartunk...

Kb. két éve egy véletlen folytán kiderült, hogy PCOS vagyok, kaptam Diane35-öt, hogy majd attól elmúlnak a ciszták. A háziorvosom egy éve mondta, hogy jó lenne, ha keresnék egy endokrinológust, mert szerinte az azért nem úgy van, hogy ha gyereket akarok, akkor hagyjam abba a fogigátlót és majd lesz valami.

Találtam is egy nagyon jó orvost, csinált cukorterhelést, inzulin rezisztenciát állapított meg. Tavaly augusztus óta Merckformin XR 500-at szedek. Azóta fogytam 10 kilót! :)
A fogamzásgátlót január közepén hagytam abba! Sajnos a fogyás most egy ideje stagnál!

Első gyógyszermentes hónapomban késett már majdnem 1 hetet, annyira bíztam, abban, hogy máris sikerült. Mondjuk már az is nagy szám, hogy spontán megjött, mert régen mindig úgy voltam vele, ha elhagytam a fogigátlót, akkor soha nem jött meg, csak Norcoluttal!

Annyira azért nem keseredtem el, bízom a következő hónapban!

Amit még nem írtam:

Baranyában élünk a Kicsi Férjemmel, Ő 27 éves lesz, hűtő és klíma szerelő. Én itt a falunkban dolgozom hétvégenként egy élelmiszer boltban, sajnos pályakezdőként senki nem akar alkalmazni a szakmámban!

Bocsi Lányok, ez most egy kicsit hosszúra sikerült!
Szép estét Mindenkinek!!!
monalux
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Feszti-nagyon sajnálom!!!!!! :cry: :cry: Hidd el a következő sikerülni fog. A doki mondta h 3 hónap pihi? Én úgy tudom h csak műtét után szoktak ennyit pihenni, ha magától elmegy akkor nem szükséges a pihi. Kitartás!

Betti-ez jó h kiderült h mi a bajod! Szerintem volt már neked pé-d hiszen már hoztál pozi tesztet nekünk! Drukk!

Többieket Puszilom!
Szép napot! :)

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok csajok :)
Drágák vagytok nagyon...köszönöm a biztatásokat!! :)
Igyexem pozitívan gondolkozni. Még megviselt vagyok, de jó úton haladok.
Pampalini: igen a kórházban mondta a doki, hogy legalább 3 ciklust várni kéne, hogy beálljon újra és azért is, mert most félő, hogy nem tudna rendesen megtapadni. Hát majd meglátom 2 után, hogy mihez képest állt be a ciklusom és lehet, hogy már utána próbálkozunk :)
Csak nem szeretnék még1x így járni :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Fesztike!
Sajnálom a történteket, és szerintem hallgass a dokira, várjátok meg a három hónapot, mert addigra biztos, hogy teljesen regenerálódik a nyálkahártya és a megtapadással már nem lesz gond. SIKERÜLNI FOG!

Mona,
most mi van a PCO-dal? Lehet, hogy emiatt nem jött a fogigátló után sem?

Bettike,
a prolactint elég jól be lehet állítani, ha ez a baj a peteérést illetően. Hányszor néztek hormont egy ciklus alatt? lehet, hogy írtad, csak lemaradtam róla, bocsánat... :roll:

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Fesztike: Borzasztóan sajnálom, és tudom, hogy nagyon rossz duma, de hidd el, hogy valami gond lett volna és jobb, ha még így az elején kiderül! Nekem is mindenki ezt mondta a kórházban anno, na meg azt, hogy nekem már van egy szép gyerekem és örüljek neki. Pedig legalább annyira vágytam (vágyom) a tesóra is. Ettől nem fájt kevésbé a dolog.

Ha gondolod, olvasgass bele az "Élet a vetélés után" című topikba, rajtam nagyon sokat segített, és persze pihenj sokat, kell idő a regenerálódáshoz.

Sokszor puszillak!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


lyly

egy ciklus alatt két alkalommal kell menni laborba,3.napon és a 21.napon,13.napon pedig uh van,megnézik hogy mi a helyzet a tüszökkel.

KépKép
bettike83
 
 


SZiasztok!

Fesztike: Nagyon sajnálom! Nem tudok, mit írni :( Amikor írtad, hogy nem látták uh-n, akkor pont azt gondoltam, hogy olyan kísértetiesen hasonlít az én esetemhez! Borzasztó! Hidd el, sikerülni fog! Tudom!!!

Bettike: Örülök, hogy kiderült, hogy mi volt a gond. Biztos sikerül nektek is!

Én jól vagyok... megvolt a temetés pénteken. Brrr, nagyon rossz volt. Nekem elvileg ma-holnap kellene megjönnie. Drukkoljatok, hogy ne is lássam! :)

Bocs, akinek nem reagáltam, kicsit szétszórt vagyok, Panka meg itt ugrál, hogy legózzunk.

Puszi mindenkinek...

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Fesztike őszintén sajnálom.
Katinak igaza van, ebben a mai korban túl korán megtudjuk mi a helyzet. Persze sokszor ez jó dolog, főleg akinek rá kell segíteni a dolgokra. Szerintem is tartsd be a doki tanácsát. Tudja mit beszél. Mi szorítunk neked. Meg mindenkinek.

Nika te hogy állsz? Hogy bírod apa nélkül a mindennapokat? És Gergő?

Lyly jól vagytok? Mi megvagyunk. Puszi Bencének.

Csillag pihenj továbbra is!

Többieknek is cupp!

királylány
 
 


Fesztike fel a fejjel! Nem elkeseredni hanem menni tovább pozitívan, próbáld valamivel lekötni magad, hogy nem legyen időd sokat rágódni a történteken. Tudod a pozitiv hozzáállás sokkal fontosabb. Ölelés neked és kitartást!

T9bieknek puszika!

Kép
Kép
melisch
 
 


én is ugy gondolom h nagyon jó h kideült mi a gond nálam.de azért majd kérek még másmilyen vizsgálatokat is mert ha más is közrejátszik akkor minél előbb derüljön ki az is és kezdjék el szépen kezelni.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok

Csatlakozhatok? Eddig 4 honapja "probalkozunk" es olyan jo lenne beszelgetni egy kicsit.
Fesztike, most olvastam vissza. Anno nekem 6 honapot kellett varnom (24 hetes voltam). A hatodik vegen pedig mar terhes voltam ujra!!! Hihetetlen volt. Meglatod vannak az eletben pozitiv meglepik is!!!
Nekunk ez mar a harmadik gyerkoc lenne, vagyis LESZ!!!! :D

Alma
alma35
 
 


Szia Alma!

Persze, gyere csak. Mesélsz bővebben magatokról?

királylány
 
 


Lyly: Hát nem tudom, hogy most mi lehet. Elméletileg a ciszta miatt nem jött meg régebben, amikor elhagytam a gyógyszert
Most várunk pár hónapot, hátha összejön (talán a merckformin segít, legalábbis nagyon sok helyen olvastam, hogy PCOS-oknak ezzel a gyógyszerrel hamar összejött a baba).

Bettike: tényleg jó, hogy kiderült mi a bajod, biztosan hamarosan Te is babázhatsz!!!
monalux
 
 


Fesztike ha nem szeretnél ismét gy járni inkább várd ki a 3 hónapot..ha lehet többet is...én megjártam.....vártam 3 hónapot az első elment baba után de a következő is elment..nem volt elég az idő...így a második vetélés után 5 hónapot vártunk....sikerrel a végén!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi HESSSSSSSS PIRI!!!!!!!!!!!!!!!!

Alma üdv köztünk!!!!!!!!
sajnálom a a babát:((((
de most sikerülni fog!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok csajok

hát igen, lehet igazatok van, hogy nem kell siettetni a dolgokat és jobb várni...csak olyan nehéz várni :(

Ma elmentem a körzetihez és mondta, hogy akkor enged csak vissza dolgozni, ha visszamentem csütörtökön kontrollra a nőgyógyászhoz és azt mondja, hogy minden rendben van.
Nálatok is így volt ez?

Nem mondom, hogy tökéletesen vagyok, mert még fájdogál a pocim és olyan gyengének is érzem magam picit, de elsősorban inkább lelkiekben viselt meg ez az egész.

Kép
Kép
fesztike1
 
 


fesztike

megértem hogy lelkileg megviselt,de hiddel nmsokára lesz baba a pociban ujra.gondolj arra hogy ez a baba lehet h pl beteg volt és talán jobb h elment,de a legközelebbi már erős lesz és egészséges :)

KépKép
bettike83
 
 


Csajok, ma délután megint jött belőlem egy kis barnás (inkább világos) valami. Pedig semmim nem fáj! Teljesen jól vagyok, még csak nem is "érzem" a pocimat! Elejtettem két könnycseppet de azóta tök pozitív vagyok. Nem is értem!
Azért felhívtam a dokimat és bekönyörögtem magam holnap reggel egy uh-ra a kórházba (ott jó a gép felbontása!). Most már szeretném tudni, hogy mi van odabent. 5 hetes és 5 napos leszek és mivel tuti, hogy félidő körül vagy kicsit hamarabb fogant a babó, már látszania kell legalább a petezsáknak.
Szóval gondoljatok rám, PLEASE!!!!

Fesztike: Hallgass a háziorvosodra és pihenj. Én se dolgoztam egy darabig. Testileg biztosan hamarabb regenerálódsz majd, mint lelkileg. Hagyj időt magadnak és beszélj a dologról a férjeddel. Engem ez kínzott a legjobban, hogy nem beszéltünk a történtekről. Már nem is emlékszem hány hét telt el, mire végre kimondta az én drága Uram, hogy ő annyira fél attól, hogy majd megismétlődik a dolog! Ekkor végre megnyílt egy kicsit és mindketten megkönnyebbültünk.

Ja és a történtek ellenére gyere közénk beszélgetni, ha jól esik!
Puszillak!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Fesztike lelkileg a legnehezebb felgyógyulni....de tényleg várjatok...tudom nehéz...ezt tuléltem én is.....nekem az segített hogy sokat beszéltem róla.........sikerült kilábalnom......
és ahogy a többiek mondják jobb ha az elején elmegy mint később..........nekem a Máté után a második baba 12.héten ment el....:(az utána levő az 5.héten.....:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm, hogy ennyit foglalkoztok velem és ne haragudjatok, hogy ennyit lovagolok ezen. Már kezdek rendbe jönni.
Csillag: igazad van, hogy beszélni kell róla. Hála Istennek a párom partner ebben. Úgy gondolom mind a ketten kimondtuk ami bennünk van...és tényleg jobb ettől.
Viszont most elég erős hányingerem van. Előbb ki is szaladtam a wc-re, de végül nem kellett. Ez normális? Vagy ez mástól van inkább?

Csillag: annyira, de annyira drukkolok neked!!!! Írj amint tudsz valamit!!! Nagyon izgulok értetek! Puszika

Kép
Kép
fesztike1
 
 


hát csajok én nekem ma reggelre megjött.:( de nem törtem le nagyon :):):):)
kimaradt egy mensim.Lehet klimaxolok már :D:D:D:DD:D:
viszont mikor úgy éreztem hogy pém van az az volt :) mert pontban 13 napra jött meg hogy éreztem a pét:) valamiért szórakázik a testem velem.ha lesz rá időm elmegyek a dokihoz nézzen már meg igaz sok kedvem sincs menni.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Az uh-n volt egy 17 mm-es szabályos petezsák és látszott benne valami kis fehér pont, azt mondták, hogy valószínűleg az lesz a babó. 10 nap múlva rendeltek vissza, akkor már biztosan kiderül, hogy jó irányba halad-e a dolog.
Egyébként azt is ráírták a papíromra, hogy a terhesség kora 6 hét (+/- 1 hét). Ez stimmel.

A doki azzal nyugtatott, hogy nagyon sok esetben találkozni ilyen barnázgatással és sokszor nem okoz problémát. Majd hétfőn megyek hozzá a megbeszélt vizsgálatra.

És nagyon köszönöm a drukkokat!!!!! Szükség van rá! (Már fogytam 2 kg-ot, pedig nem sok minden van rajtam és hát a karikák is elég "szépek" a szemem alatt.)

Mindenkinek pusszantás!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!
Csillag: halk gratula! Szép! Lehet, h írtad már, de mióta próbálkoztok?

Feszti: pihenj, menj a szabadba, kertészkedj, vagy csak nézelődj! És ha van kedved, beszélj róla. Én mindig megnyugszok, ha valami bánt/fáj és beszélhetek róla. A férjem szerencsére jó parti ezekhez (is!).

Képzeljétek! Tegnap olyan rosszul voltam este! Hazafelé, ahogy jöttem munkából, már nagyon fájt a fejem. Itthon lezuhany, be az ágyba. Hányingerem volt, meg iszonyú fejfájás. Ha nem tudnám, hogy most múlt el piri...,de tutira front volt. Mondjuk eddig nem voltam érzékeny rá. Vagy bújkál bennem valami, mert néha-néha a torkom is kapar.

Csillag: A hányástól fogysz? Na! Én ettől irtózok a legjobban! egyszerűen nem tudok hányni.-tudom, röhejesen hangzik, de ez van!
@ka(ti)
 
 


ja!
Alma, üdv köztünk!
@ka(ti)
 
 


csillag : ezek tök jó hírek :):):)

alma: üdv köztünk :)

nika70
Salgótarján
 
 


Csillag nagyon-nagyon örülök a híreknek!!! :) gondoltam rád a délelőtt!!! Tessék most már megnyugodni...nem jó a babónak ha stresszelsz!!!

Én is igyekszem pozitívan gondolkodni, bár most reggel elég depis voltam. De most süt a napocska és egy kicsit kiszellőztetem a házat és megy egy kis kellemes zene, ettől jobban érzem magam.

nika: sajnálom :(...de tudod...remélem hamarosan mindketten babásodunk...ill. kívánom, hogy te hamarabb, mert neked nem kell most várni!
kati: neked ugyanazt mint nikának :)...ha most múlt el, akkor 2 hét és lehet már lesz is pocaklakó :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Alma!
Én is üdvözöllek itt :)
Remélem hamarosan neked is összejön a következő babó :)
drukkolunk!!!

Kép
Kép
fesztike1
 
 


csillag

jaj de jó,örülök nektek :) minden rendben lesz,probálj nyugisan lenni már amennyire lehet. :)

nika

sajnálom a pirit,tényleg menj el dokihoz,hátha egy kis rásegités kell és akkor összejön a tesó :)

KépKép
bettike83
 
 


nekem igaz hogy nem kell várni de apa nem lesz itthon pékor :( kint dolgozik Belgiumban :):(bár ki tudja egy kis kóvor pé is lehet :) :wink:

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!
Virág minden rendben lesz!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csillag nagyon halkam mondom, hogy gratulálok. Vigyázz magadra és pihenj. Szedd a Magne B6-ot is. Nekem ikreknek indult és az egyik felszívódott azért volt a barnázás. De lehet attól is, hogy hematóma van vagy micsoda.

Kati majd megtanulsz! :P Mármint hányni.....Én sem tudtam/akartam. Nem volt ugyan vészes, de mikor a semmit hányod ki ......na az érdekes.

Nika sajnálom pirit. Hátha most majd annyira fogtok örülni egymással apának, hogy öszejön a tesó Pé ide vagy oda.

Fesztike kitartást. Próbáld másfelé terelni a gondolataidat - tudom marha könnyűilyen tanácsot adni - nekünk is akkor jelent kezett a tesó mikor eszünkben sem volt.

Pedi, Pampalini, Edii?????

királylány
 
 


Dia,
köszönöm, megvagyunk, rohammelóban, fészekrakásban...
:lol: Jó nagy lehet már a pocakod neked is. Mi volt a kontroll uh-on?
Puszi nektek is, most már tényleg kell valamikor dumcsiznunk!!! :evil:

Nika,
itt valami huncutság lesz, jobb, ha tényleg megnéz a doki.
Nekem közvetlenül pé után lehetett egy ilyen "kóbor, extra" pém, most a pocakomat rugdalja... :lol:

Mona,
a ciszta simán lehetett a fogigátlótól. Sajnos, akármilyen alacsony hormontartalmúak, az arra fogékonyaknál kialakulhat ciszta. Szerencsére ez jól kezelhető, és szerintem a PCO-sok között is nagyon sok már a babás. Nektek is sikerülni fog!

Csillag,
ne izgulj! A mostani kicsinknek csak a 8. héten láttak szívhangot, addig bujkált, a hCG-m viszont meredeken kúszott felfelé. Neked is ott lesz a babó! A petezsák mérete pedig tökéletes ebben a terhességi korban, tehát nő!

Fesztike,
lehet hányingered attól is, hogy ürül ki a szervezetedből a hCG, de ha továbbra is fáj a hasad és hányingered van, irány a kórház vagy az orvos! Volt műszeres befejezés? Az is lehet, hogy egy pici szövetdarab maradt benned, és ez már éppen elég ahhoz, hogy egy szép nagy gyulladást okozzon. A későbbi baba miatt is érdemes lenne elmenned megnézetni.

Alma, szia!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Lyly a szombat nekem jó du. Ha neked is. Akkor Gábor nem lesz otthon így nem zavar. Nem volt kontroll uh. 29-én megyek szív uh-ra, aztán majd eldől utána mi lesz. Hívom majd a dokimat és rákérdezek csinál-e 4d-t. ha nem akkor lehet, hogy bejelentkezek Pestre, mert aki itt csinál - a másik doki - na azt nagyon nem bírom. A magzati szívhang hallgató saját vagy kölcsönben van? ha neked már nem fog kelleni akkor megvenném....

királylány
 
 


Nagyon sz'r kedvem van. Éreztem meló közben, hogy fájdogál a pocim és már megint jött egy adag barnás valami. :cry:
Pedig tök jó kedvem volt az uh után és a doki is mondta, hogy egy csomó nő vérezget ilyenkor. De ez nem nyugtat meg! Így kezdődött a vetélésem is......., bár akkor volt haematóma (vérömleny) a babó mellett, de most nincs. Szóval amiatt nem vérezhetek. Az Utro-t szedem, tehát hormongond se lehet...... Én ezt nem értem!!!!!

Bocs, hogy ennyit siránkozok, de nagyon aggódok!

Kati: A kisfiam anno a második hónapban összejött. Aztán tavaly elsőre sikerült az a baba, aki aztán "elment" 7 hetesen és most, mikor letelt a várakozás a missed ab. műtétem után, szintén rögtön teherbe estem. Szóval nálunk nem ezzel van a gond...
Fogyni pedig nem a hányástól fogyok, hanem az idegességtől és a kialvatlanságtól.... Soha nem hánytam a babavárásim során.

Nika: Sajnálom!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: nyugodj meg kéééérlek...ezt így nem lehet. Ne idegeskedj, nehogy emiatt legyen gond :(

lyly: milyen műszeres befejezés? az mit jelent?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Fesztike,
egészségügyi küret a vetélés után. Majdnem mindenkinek csinálnak, mert nem lehet tudni, minden eltávozott-e. Bocsánat... :(

Csillag,
tudom, milyen nehéz, de kérlek, próbáld magad erővel megnyugtatni. Ez még lehet annak is a jele, ahogy nő a méhnyálkahártyába "bele" a baba, vagy a hormonjaid a feje tetejére álltak. Tényleg sokan vérezgetnek ebben az időben, az első babánál a 8. héten nekem ugyanilyen volt. Aztán most már 110-es ruhákat hord a legény... Nyugi!!!

Dia,
szombat-vasárnap programunk van (végre jó időt mondanak!), szerintem Pestre is felugrunk az orchidea-kiállításra, meg a babakocsit is elhozzuk.
Nagyon helyes, nem is kell menni, minden rendben lesz!
A szívhang-hallgató saját, nagyon bevált, de szerintem mire én abbahagyom a hallgatózást, addigra neked sem kell már.
Hogy megy az üzlet?

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


csillag: neked az előző vetélés miatt nem kéne otthon maradnod???én egy percig sem dolgoznék.veszélyeztettnek kéne lenned

Lily az én 3 éves fiam is 110 -es ruhákat hord :):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok

Csillag - En is barnaztam minden terhessegemmel es Utrot szedtem. Ja, es probaltam rengeteget fekudni. Tedd fel a labad es pihi!!! Milyen munkat vegzel? Nagyon megterhelo?

Nika - Miota probalkoztok? A 70 a neved mellett azt jelenti, hogy 70-ben szulettel? Bocsi, hogy ennyit kerdezoskodok, de hasonlo cipoben jarunk. En is turelmetlenkedek mostanaban.... Es az en parom is mindig akkor van oda, amikor kene.....

A
alma35
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: