Halihó!
Tegnap már nem tudtam jönni. Hogy is szokta Viranka mondani, Maggie tervez, Bercó...
Az úgy volt, hogy szépen elaludt olyan 9 és f10 között. A Kedves készülődött a lefekvéshez, gondoltam, akkor átviszem Bercót az ágyába. Na, ezt nem kellett volna, mert ezzel a lendülettel fel is ébredt. Olyan 11 körül aludt el. Természetesen köztünk, én megint kb. 10 centiméteres sávon aludtam, Bercó hol a fejemen feküdt, hol meg rugdosta. Szóval jó éjszakám volt és remekül kipihentem magam. Most eléggé mosott sz..r vagyok.

Ráadásul a körmömre ég a munka.
Heni, Isten éltessen!!!!
Móni,

Vajon miért, tényleg???

Bár egyszer én is érdekesen jártam. Pont az esküvőnk előtti fizetésemmel vicceltek meg. Volt egy másodállásom, ami májusban megszűnt, a főállásom meg ment ugye tovább, hát az okosok a főállásomat szüntették meg, így az esküvőnk előtt egy nappal írd és mondd harminckét forint fizetést kaptam.
Viranka, Dávid, Gergő, Bercó a sorrend.

Momó barátnőm is ráhajtana szívesen.
Irina, valamilyen immunerősítő szert még nem javasoltak. Van valami Bronchowaxom, vagy hogy is írják, anno Dáviddal ezt szedette a doki. Jó volt. Mondjuk már Bercónál is gondolkodóba esett, de először a homeós dolgokat próbáltuk meg.
Vindo, a lábadozó Rugó tüneményes. Te meg jól megszervezted a dolgokat.

Hú, de csábítóan hangzik. Bár lenne pénzem!