Sziasztok!
Elég felszínesen olvastam

, de azért írok ezt-azt

.
Botond ma 8 hónapos, és 8880 g

.
És ma reggel "elvitte a cica" a cumit

. Megbeszéltem vele, hogy mostantól nincs cumi...Erősen kétlem, hogy meg tudtam győzni észérvekkel, mégis egész nap álombaba volt, és eszébe se jutott a cumi

. Most is alszik már, cumi nélkül

. Mondjuk elalváshoz eddig se kellett neki, de ha nyügi volt, akkor csak azzal nyugodott meg. Sztem még egy-két nap próbaidő, és hivatalosan is cumitlanítva lesz

. Alapvetően semmi bajom azzal, ha egy picibaba cumizik, de ő nem volt vmi nagy függő, ezért inkább elvettem most, mint hogy később kelljen küzdeni. Meg eleve én azért kezdtem el őt cumiztatni, mert imádott cumizni a cicin, de ömlött a tejem, amitől meg fájt a pocakja. Így maradt a cumi. De mostanra már nincs meg ez a szopási kényszere, viszont tény, hogy egész nap rágna. Erre viszont sztem nem a cumi való, szóval ilyenkor jönnek a rágókák, meg a keksz

.
Ja, de nekünk ugye van "szőrink", ami viszont kell neki az elalváshoz (kiságyban), de arra jutottam, hogy felőlem ezt viheti magával a nászágyba is

. (Én ismerek egy srácot, aki 24 évesen még mindig a csecsemőkori macijával (is) alszik

. Nyilván ő nem sír, ha otthon felejti, de hiába van élettársa, 3-an vannak az ágyban

. )
Voltunk Keszthelyen, szép volt, jó volt, jól érzetük magunkat

. Botond baromira élvezte a gyerektársaságot, nem tudtam levakarni róluk

.
A bnőmmel elmentünk az ottani
Müllerbe, mert ő nagyon szereti, de nincs a közelükben. Hozzánk van itt közel, Gödöllőn, de talán kétszer ha voltam, mert úgy rémlett, hogy drága, sznob hely

. Ehhez képest képzeljétek el, itt vettem eddig legolcsóbban a Hippes bébiételt (nem akciósan)

. Ráadásul nem csak olcsóbb, de sokkal(!) többféle bébiétel van, mert ezek nem a magyar cimkések, hanem minden termék német. Ez vonatkozik a pépekre, kekszekre, tápszerekre...stb. Kánaán volt

. Annyiban valóban sznob, hogy az olcsóbb kategóriájú termékeket egyszerűen nem forgalmazzák. Viszont aki eleve a közép, vagy felső kategóriájú termékeket használja, annak érdemes elmenni a Müllerbe. Én holnap megyek babakaja-felvásárlásra

.
Bond!
Én úgy tudom (egyházi suliba jártam), hogy a katolikusok 'Dicsértessék'-kel köszönnek, de ez nagyon hivatalos. Ennél közvetlenebb kat. köszönés a 'Tiszteletem Atyám'. Szerintem jelen esetben is ez lenne a megfelelő. Nem "ciki", nem bizalmaskodó, nem fellengzős. Sztem teljesen oké

. Én a mi lelkészünknek attól függően köszönök, hogy milyen szituban találkozunk: ha a templomban, akkor 'Áldás, békesség'-gel, ha viszont az utcán, vagy náluk (a bnőm apja), akkor 'Csókolom Tamás bácsi'-val (ilyenkor puszit is adunk, meg mindig megölel)

. Szóval sztem ez nálatok is áll, hogy ha szertartást követően látod, akkor a tisztségének megfelelően köszönj, ha viszont pl. közértben futsz vele össze, akkor a Jó napot Atyám is teljesen oké. Szerintem

.
Ronmay!
Én a túrót úgy adtam először, hogy összekevertem gyümivel botmixerrel. Így túrókrém lett belőle, az állaga teljesen krémes, és nyammmi

.
Nyuszi!
Lili egyre inkább apja

!
Boo!
A robot csak úgy falja a szőrt

. Sztem a karbantartás a titka! Mi minden nap kiöntjük belőle a dzsuvát (egy mozdulat), így tuti bírni fogja a mennyiséget. Nálunk túlélte a halálos kiképzést is(garázs)

. Viszont ha esetleg vesztek, érdemesebb nem a legolcsóbbat venni, mert a drágábbakban erősebb a motor, nagyobb a szívóerő, és visszatalál a töltőre, ami sztem az aduász az egészben

.
Hgabi!
Ülés, bili: Naaagyon ügyesek vagytok

.
Sillia!
Exrokonság

!
Ne haragudj meg érte, de hogy lehetnek ezek ilyen ordenáré talj parasztok?!?!?!?!?!?!?!? Jézusoooom! Nagyon felment bennem a pumpa

. Nem gondolják, hogy az után hogy a világ legfájdalmasabb dolgát kellett átélned, inkább áhitattal kéne tapsikolniuk, hogy jut még neked mosoly az életben, és nagyszerűen tudsz nevelni két gyereket, még nekiállnak téged fikázni?!?!? Kiváncsi lennék melyikük istápolta életében Rékát, és melyikük hogyan viselkedett a halála után! Soha nem kívánnék senkinek sem hasonlót, mint ami veled történt, de ilyenkor azért csak eszembe jut, hogy próbálja csak ezt bárki utánad csinálni, és akkor lehet pampogni!