Jó reggelt!
Vaya, ha jól néztem, még Babe skorpió, más nem... amúgy szerintem (lehet, h. más hülyeségnek tartja) azért van vmiféle rendszer abban, h. melyik jegy szülötte esik könnyebben teherbe... a legbefogadóbbak a halak, ill. rákok, aztán szerintem a skorpiók, ill. bakok. Halunk pl. nincs is a topicban! De persze ezt nem ebből a fórumból szűröm csak le!!! A legkevésbé befogadók pedig az ikrek és a kosok

Nyilván vannak kivételek és az aszcendens is számít, de nagy általánosságban én így látom!
Amúgy a mi picúrunk is skorpió lesz valszín
Nagyon szuper a fotó, de tényleg!

Én még nem is láttam ilyen jó felbontásban! Még a babci is látszik! Ezt hányadik hétben csinálta a doki?
Kubu, okés, akkor no tabi... azóta nem fájt szerencsére, meg amúgy sem vagyok fejfájós! Akkor tűrök, tűrök, ha esetleg mégis boldogítana! Kávé citrommal??? Na ez új!
Viszont nekem ha fáj, akkor nem napközben, hanem éjszaka, kb. 2-3 körül és akkor ébredek, amikor már qrvára rosszul vagyok
Csontjaid jobban vannak? Remélem!
Jó lenne hugiddal talizni...!!! Mindenki 24-én megy, engem nem vár meg senki
Amúgy nagy gratula neki!!!
Én Gravidát szedek, abban van vas... nem is megy úgy a kaksi

De én nem tudom, h. mennyire jó a vasam? Nem mondták, h. rossz lenne, de majd úgyis kell mennem vv-re!
Pancsi, majd nézek neked vmi jó kis ikrekes jellemzést, aztán küldöm priviben, okés?!
Pihizzél azért, amennyit tudsz és nagyon gartulálok a 2 kis 4 sejteshez, akik msotanra már nem csak négysejtesek! Eddig minden stimmel... pont úgy van, ahogy nálam!
Sajti, pedig azért annyira nem kis város... megyeszékhely, de tényleg szuperszonikus sebességgel terjednek a hírek! Csak azért szívhangig nem akartam volna szétkürtölni, meg a 12. hétig is várnék...
Lujzi, nincs elfelejtve a válasz... érkezik az
Nagyon szorítok neked is!!! Olyan szuper lenne, ha te is babás...
Amúgy sikerült kipihenni magam! Aludtam több mint 9 órát!
A tegnapi nap kissé fárasztóra sikeredett... látógatóban voltunk Hévízen. Séta, autózás, kevés tápláló étel, fürdőben ücsörgés, fekvés kényelmetlen napozóágyon... na nem panaszkodom, de mire hazaértünk addigra már majdnem bőgtem a fáradtságtól! Igazi hisztis picsa voltam