A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Móni! Szelit gyógyította a természetgyógyász kézrátéttel is, igazából a kettő közül valamelyiknek kellett hatnia, hogy ilyen gyorsan helyrejött (mást nem kapott rá), szinte egyik pillanatról a másikra már elkezdett szaladni meg ugrálni. Meg is lepődtem, úgy saccoltam, eltart 2-3 napig legalább... :roll:
Ráadásul mondta a pasi, hogy a torka is fáj, én meg csodálkoztam, mert előtte direkt belenézettem a dokival a szájába, és ő rendben találta... Miután hazajöttünk, belekukkantottam, és tényleg piros volt a torka... :(

Újra járok hastáncra! :) Most lesz majd a fesztivál, sajnálom, hogy én megint kihagyom a szereplést... talán jövőre! Olyan jól esik a tánc, jól át is mozgattam magam! :)

Bocsánat, hogy csak magunkról, igyekszem felvenni a szálakat... :oops:

Vera! Nagyon jók a képek! :) Jó lehetett kicsit kimozdulni! :)

Kaqk! Milyen állás ez most? Megint lemaradtam... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Heni cicusnak is volt ilyen időszaka.
Én volt, hogy visszaharaptam (nem erősen, csak hogy érezze) :oops: Sírt, hogy fáj, mondtam neki, hogy nekem is fájt. A harmadik visszaharapás után teljesen megritkultak a harapdálások.
Amúgy nem szeretne Ő fájdalmat okozni, csak nem tudja úgy csinálni, hogy móka legyen.
Én van, hogy 8-kor kidölök cicussal együtt.
Apa csak nevet rajtam, de eléggé hamar el tudok fáradni.

Viranka de nagylány már Míra :shock:
szuperek a képek :lol: :lol:

Regi de jó, hogy ilyen gyorsan segített a természetgyógyász :lol:
Nekem is megmondta ám, hogy el volt törve a bokám meg a kezem is. Első találkozás alkalmával :D
Hastánc szuper :lol:

Kaqk de jó, hogy elválalod :lol:
szuper lesz, újra nyüzsgés :lol:
tesóbaba meg hipp-hopp beköltözik majd :wink:

Vindo de jó, hogy megoldottátok a csőtörést :D

Irina veletek álmodtam :lol:
nálatok voltunk az új lakásban, szuperül nézett ki :lol:
majd lementünk sétálni a parkba. Cicus meg Ádó rohangált, mi egy padon ültünk beszélgettünk te meg közben Pötiztél és mondtad, hogy nálatok is jön a tesó 8) :lol:
Na mit szólsz? Miket tudok álmodni? :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni mai menü?
Én tegnap kinomban sárgarépa főzit csináltam a gyerekenek, de olyan jó lett :shock: még én is azt ebédeltem, soha nem főztem előtte. Péterke is megevett egy jó nagy adagot, pedig előtte kekszezett is :roll:

a Nicken Himmi NEutron megy , azt hiszem hollandul :shock: :shock: :shock: ezek megőrültek :shock:

Heni
KépKép
heni81

szép napot!

végre nem esik a hó!
Gondolom ez a havazás okozta a tegnap hajnali kaszinózást.

Ma jól kitakarítottam magam..:-( de szép tiszta minden! :-)

tegnap mondtuk Emmának hogy anya új munkát kapott ( eddig is azt tudta h dolgozok..)és korán kell majd mennem, így az első héten apa viszi majd..meg ott is fog uzsizni..:-( nagyon lazán fogadta de végül este nagyon sírós lett, nem hiszti, csak sírt és ölelt. 1 óra hosszát tartott.aztán aludt egy nagyott. jó h péntek van..meg hosszú hétvége lesz..így egy kicsit több időnk lesz egymásra...:-)

jó lesz egy kicsit még értelmesebben tölteno a napokat és pénzt keresni...remélem emma is jól fogja viselni ...meg én is fogom bírni a koránkelést....( ha kialszom magam akkor még megy is...de ahhoz f9 -9 körül el kéne aludni...de az aligha megy..mert ilyenkor van időnk I-al egymásra...na majd a hv-n kialszom magam..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem jutottam tovább... jók voltak a megérzéseim. De nem bánkódom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: :-( de lehet így jobb...

munka: ez egy ételfutár cég területi képviselői munka ( rendelés felvétel, kiszállítás, )
Nem ez az álmom, de Emma mellett jó, nem tart sokáig napközben, és jól is lehet keresni vele.

meg ha vmi olyat találnék ami igazán tetszene..azt nem lenne szívem elfogadni és utánna pár hónap után táppénzre menni....2 eske miatt..

szóval jó lesz ez addig..utánna meg remélem beindul I mostani vállalkozása és vannka további tervek is, amiben rám is szülkség van és élvezném is. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! :) Jó lesz átmenetinek akkor ez a munka! :) Ez a lényeg, nekem is nagyon fontos most, hogy kötetlen munkaidőben dolgozom.

Én is úgy gondolom, hogy valószínűleg így kellett lennie, és igazából egyik porcikám se kívánta, hogy oda visszamenjek, csak a fix magasabb pénz miatt próbáltam meg... Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy alkalmas lettem volna a feladatra (mert 5 hónapig csináltam is), de 2 olyan emberke volt versenyben velem, akiknek több éves vezetői rutinjuk volt... ez győzött.
Itt meg, ahol most dolgozom mindig elismerést kapok, és ez visz engem előre! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! És hánykor kell kelned így?

Szelike elaludt, délelőtt együtt takarítottunk, főleg port töröltünk, meg kipakoltuk, kitöröltük a konyhaszekrényeket is, nagyon élvezte. És úgy tűnik, el is fáradt benne! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Hogy bírod a diétát?

Én 2 hete megint fogyózok, le is ment 2 kiló, aztán most visszajött 1, mert a jövő héten nagylány leszek, és ilyenkor nem bírok magammal. :? Igaz, zöldséget ettem, de sokat... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Tudtok valami jó meggymagozót? Még sose próbáltam ilyesmit, de ha valakinek bevált valamilyen, az érdekelne! Olyan lenne jó, amivel cseresznyét is lehet magozni.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: korán :-( elvileg 6 ra kell menni, de csak 5 perc az út odáig..meg majd látom..mert ez nincs kőbe vésve. én elég szervezetten gyorsan csinálom a dolgom, nem "tökölök :-) " szóval lehet később is ráér majd menni..mondjuk f7 re..aztán felveszem a kajcsikat és haza Emmért és viszem bölcsibe..szerencsére a terület pont arra van, így nem lesz nagy kitérő...
f1 ig ki kell hordani a kajcsit, aztán újabb vevőket keresni..( többnyire irodákban, üzletekben...) aztán mehetek a kistündérért uzsi utn 3-f4 körül...

Emma is imád segíteni..:-) és jól elfáradnka benne...édes lehetett Szeli!

Jaj nekem is kéne fogyózni picit..vagy 5kg..:-( :oops: az csúcs lenne, de a 3 is jó..!! :-)

én a vacsit próbálom kihagyni vagy vmi update szerint is elfogadhatót enni..meg a reggeli és ebéd mennyiséget csökkenteni..

meglátjuk.

Na lassan mennem is kell Emmáért..mondjuk tegnap is 3/4 3 ig aludt..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Én nem tudok....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni tejfölös csirkét főztem ma tésztával.
Mindjárt kész lesz a brassóinak a hús is. Az meg holnap lesz.

Regi bírom tartani a diétát.
Nem vészes, sőt.
Sokkal jobban érzem magam.
Pláne úgy, hogy tegnap a doki azt mondta 2 naponta ehetek egy kis csokit vagy sütit 8)
Cicus is mindig szokott segíteni.
Porszívózni imád :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, nekünk sima műanyag meggymagozónk van, tescos, a manuális megoldástól jobb és olcsó :roll:
De tuti, hogy van hatékonyabb.

Jó munkát, Kaqk :D

Rángat.

Kép
vindolanda

Regina :(

Fogyózóknak sok sikert.

Tényleg, Kaqk, hatásos volt a poros diéta? Vége van már?

Kép
vindolanda

Frankó Móni pláne,hogy nálunk a környékre CSAK egy bölcsi van.A fizetőset meg nem lehet megfizetni.....

Szépültem... Szépültem.... :lol: :lol:
varga tünde

Tünde, de legalább van nálatok egy :roll: :wink:

Kép
vindolanda

azt nem inditványozzuk,h a családi is utalvány legyen? amit szintén csak bölcsibe oviba lehet beváltani :evil:

Bálint játszik Apával:
A.hogy köszön a malac?
B:röf,röf
A:s a birka?
B.Beee beeeeeee
A: kecske?
B:mek mek
A:lovacska
B:sziaaaaaaaaaaaaaaa

r. leteszi a duplo alapot,hogy az lesz a garázs alapja.Bálint így szól:Dede hiszjizni fog 8) :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok, mi ma bementünk délután egy kicsit a tescoba, mert olyan nyüglődésbe kezdett a 2 gyerek ébredés után, inkább gyorsan kizökkentettük őket :roll: Máshová itt sajna nem igen lehet menni ilyenkor :roll: de van játszó sarok, kis házzal, rajztábla, ikeás forgó fotel, meg 100 ft működő piros ferrari ,meg helikopter. na ezek Péterkének bőven elég móka :wink: Egyre ügyesbben kezeli a dolgokat, ismerkedik, együtt jáccik gyerekekkel. Mi csak ültük a kajáldába mig ő a házikónál szórakoztatta a többi gyereket :D

Azért vettünk 5 tuját, most 799 volt darabja. 2 éve vettünk 12 és mind megfagyott :evil: :evil: :evil: remélem az idén befogonnak.

Regi hát sajnálom, azért jó lett volna a több pénz, de azért a kötetlen munkaidő megfizethetetlen. Nekem annó f10-6ig volt a munkaidőm, na ezt gyerekek mellett nem igen lehetne :roll:

Móni ügyes vagy a diétával :D jaj nekem is kellene, de az a baj rájöttem, hogy nálunk nem is kajával van a gond, de sok a nasi :evil: :evil: :evil: :evil: hiába bent vagyunk és mindig kényszeres rághatnékom van, és a gyerekeknek is :? :oops:

Kaqk jó lesz a meló, pláne, hogy csak rövid időre tervezel :wink: erre felé ilyesmi sincs, pedig szerintem tök jó.

Heni
KépKép
heni81

Nekünk is venni kell tujákat, de szerintem csak jövő hét végére tervezzük, amikor már nem lesz fagy.
Tavaly február végén már ültettünk :roll:
Meg meghalt egy ribizli is :roll:

Férfiak kidőltek.
Rugó 3/4 héttől volt fenn kilencig :shock:

Dolgozgatok :arrow:

Kép
vindolanda

Vagyis kilenc előtt kb. 5 percig :wink:

Kép
vindolanda

Vindo megvenni meglehet, eláll az , cserepes :wink: most akciós.Szépek, 2 féle is van.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lányok!

Segítséget szeretnék kérni! Látom, Ti többnyire tapasztalt Anyuk vagytok már...
Az első bébit várjuk, 36. hétben vagyunk. Ma kicsit furán érzem magam, szúr a hüvelyem, kicsit sajog a derekam, meg már az éjjel kicsit "malacka" ábrázatom volt... most meg se szó se beszéd eleredt a tej a jobb mellemből. Nem szökőkút szinten, de azért szivárog. Szerintetek ez jelenthet valamit?? Pillanatnyilag nem tudok senkit nyaggatni ezzel, mert késő van... Hálás lennék, ha valaki megnyugtatna (Nem tudom, mitől nyugodnék meg :-D) Persze biztos észreveszem, ha lesz "valami", de a frász kerülget...

Előre is köszi!

Chi
chii

Szia chi!

Először is nyugodj meg, nincsen semmi baj! A kis Drágád valószínűleg már befészkelte magát, a buksijával pedig nyomja a hüvelyedet, vagyis az ott lévő idegeket, és ezért érzed azt, hogy szúr.
Ha sajog a derekad, az egyrészt a teher miatt van, másrészt akár jóslófájás is lehet. Ettől nem kell megijedni, a méhed gyakorol a szülésre összehúzódásokkal. Nekem az első babánál valahol a 27. hét körül volt az első.
A malacka ábrázat teljesen normális, a szervezeted ilyenkor visszatartja a vizet, szülés után ez szépen le fog menni!
Az előtej az, ami szivárog, ez is teljesen normális, meleg hatására megnyílnak a tejcsatornák, és elindulhat a szivárgás. No meg a hormonok is jelen vannak elég keményen. :)
Ha lesz "valami", azt észre fogod venni! Vagy elfolyik a magzatvíz (hallhatsz egy pukkanást is, mikor megreped a burok), vagy jöhetnek a fájások. Akkor indulj a kórházba, ha a fájások rendszeresen jönnek.
Remélem össze vagy már pakolva, az én elsőszülöttem 36+5 napra érkezett, elfolyt a magzatvizem, a második 4 nappal korábban, fájásokkal, burokrepesztéssel.

Nincsen semmi baj, ügyködik a természet. pihenj, amennyit csak tudsz! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt,

kialudtam magam a kanapén 10- f4ig :shock: Én totál kómás vagyok már, mert apa azt mondja, ébresztgetett, de azt mondtam, nincs erőm bemenni a hálóba , de nem is emlékszem rá :oops:

Közben Áron is ébred, de apa mellett is visszaaludt, na ez már haladás:D

Hurrá 3 napos HV ge:-) remélem azét jó idő lesz, és ki is lehet majd mozdulni.

Chi nyugi, ezek biztosan jósló fájások lesznek.
A szülés fájdalom deréktől induló fájás, ami rendszeresen jön eleinte ritkábban, majd egyre gyakrabban. Biztosan tudni fogod, ha itt az idő.
Egy zuhany jót tud tenni.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :)

A férfiak a Hupikék törpikéket nézik, vittem be nekik kaját, én meg ideszabadultam 8)

Heni, erre nem is gondoltam :o :idea:
Hát, akkor lehet, már mi is nézelődünk majd tuja-ügyben.
Lehet, rózsát is vehetnénk. Van egy kis csinos. Tavaly annyira belefeledkeztünk az építkezésbe, hogy észre sem vettük, mikor virágzott :roll:
Kómás nap :?
Én aludtam olyan nyolc órát, egyvégtében, nem volt rossz :oops:

Chii, nyugi... Emese már leírt minden szükséges infót. Ez már a vége, az embereknél ilyenkor már természetes a malac-ábrázat :wink:
Még nekem is az volt, ahogy így visszanézem az akkor képeket - egyet-kettőt rólam is csináltak anyumék suttyomban :roll:
Az előtej normális dolog ilyenkor, ugyan úgy, mint a fájdalom.
Ha szülni fogsz, azt észre fogod venni :wink:
Én hamar padlót fogtam a fürdőszobában :P
Na, akkor már gondoltam, hogy nem jóslófájás.
Igaz, 40+5nél jártam :wink:

Aztán majd számolj be ám, ha túl vagy a nagy eseményen.

Gábornak ma az egyetemen kell melózni. Szerintem mi Rugóval nagy sétát csapunk a triciklivel. Tejet is kéne venni, és olyan szépen süt a nap :roll:
Vagy elmegyünk délután a Cora-kertészetbe :wink:

Éjjel sok munkával haladtam, némelyek viszont nem készültek el.

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Hú, hát a triciklizésből nem lett semmi, mert inkább pakoltam és takarítgattam. Aztán ebédre sütöttem Rugónak szalmakrumplit meg halat, szóval kiháziasszonykodtam magamat egy időre :wink:
Rengeteget evett, most teát iszik mellé.

Nekem van még tennivalóm (teregetés, mosogatógép kipakolás), aztán hátha hazaér G. is addigra. Majd ő kimegy vele triciklizni :roll:
Ez a terv.

De akár el is alhatna Rugó :roll:

Megyek akkor dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Itt fúj a szél, a nap nem süt... :evil:

Ma megyünk a Mamáékhoz - szokásos családozás :).
Nekem ilyen időben kedvem sincs kimozdulni...

Boszitopik! Mondom fúj a szél, és nem süt a nap! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, a nap itt is elment közben, csak reggel sütött :(
Tegnap meg egész nap esett a hó :shock:
De nem maradt meg.

Jó családozást :wink:

Kép
vindolanda

Rugó játékok:

- mostanában kezdte tologatni az autókat. De az a kedvence, amelyiknek nincsen ablaküvege, mert benyúl a kicsi ujjával, és megérinti a kormányt benne. Vezeti :wink:

- felveszi a táskámat a vállára és mappával a kezében rohangál. Utánoz :lol:

Kép
vindolanda

G. belátható időn belül nem végez az egyetemen, és utána még megy tescózni is.
Semmi kedvem kimenni. Rugó meg nem alszik :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!
Gépközelbe kerültem, úgyhogy gondoltam benézek! :wink: Még mamázunk! :) JÓl érezzük magunkat mindannyian. Csak ez az idő! Akkora hó van, mint télen. Azt hittem tavaszi időre jövünk haza, erre tessék. Pedig bepakoltam a vékonyabb sapikat, csizma utáni cipőket, de egyenlőre még nem tudtuk felvenni.

Vindo!
Rugó jó lehet, amint mappával jön-megy! :)

Kaqk!
Örülök, h találtál munkát!

Regi!
A bankos sztori nem semmi. Remélem tényleg nem törődsz velük!

Heni!
Jó lehetett a tegnapi kikapcsolódás! Kell néha egy kicsit ilyen is!

Mesi!
Jó családozást!

Chi!
Mi újság?

Móni!
Ügyes vagy a diétával! Pihensz Te egyáltalán néha?

Most hirtelen ennyi. Puszi

Gica

Kép
gica1

Na, telefonált G., hogy hány db tuja kell. Ezek szerint már vásárol.

Rugó kezd kicsit kibírhatatlan lenni :roll:

Nekem meg kellene egy kávé, ha továbbra is ébren akarok maradni.

Utálom a mai napot.

Lehetne már este.

Kép
vindolanda

Vindo!
hú de "hisztisre" sikerült utsó hsz-ed :shock: Te ilyet nem szokotál :wink: :roll:
én a keddet várom :) a kézimunkabolt zárva volt ma szabi miatt és hiányzik egy cérnám és nem tudom befejezni a képet :evil: westendben meg nem árulják azt a típust :evil:

Mesi!
itt kicsit süt a nap :) :) már nem :shock:

:arrow:

KépKép
viranka

Ja, én sem vagyok mindig vidám :lol: Meg néha kitör belőlem a nő:)
Szerintem frontom van, szédülök, bamba vagyok.
És annyi dolgom lenne, de nem aludt el, és ez olyan nyomasztó :roll:

Kép
vindolanda

Szia Gica.

Akkor Nyíregyen vagytok most?
A gyerekek amúgy egyszerre alszanak az autóban, mikor utaztok?

Viranka, nekem is most jutott eszembe, hogy hétfő szünnap.

Kép
vindolanda

egyedül maradtam. gondolkodni, amíg nem jön valaki :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
Igen, Nyíregyezünk! :)
Hát általában úgy jövünk, h ebéd után egy kicsivel és olyankor alszanak valamennyit. Most úgy volt, h GErgő szinte végigaludta az utat, Zsuzsu viszont kb fél órá után felkelt, de szépen végigülte. Nézelődött, szöszmötölt a cicájával.

Elhiszem, h nem mindig öröm, ha a gyermek nem akar egy cseppet sem aludni. Főleg ha az embernek lenne valami dolga..

Viranka!
Milyen képet készítel?

Kép
gica1

Rugó is szeret utazni, ha fenn van az úton, akkor sincs vele gond :D
De kettővel, gondolom, komplikáltabb :wink:

Nyíregyen csak annak a busznak a vonalát ismertem, ami a vasúttól ment a fősulira (nyolcas talán?) :roll:
Ott zötykölődtem rajta egy fél évet :wink:
Meg a pékséget a vasúton, ott mindig vettem húsos péksütiket :roll:

Kép
vindolanda

Nyíregyen a 8as busz megy ki Sóstóig? mert ha igen közlekedtünk vele 2 éve sokat :) :)
Gica!
gobelin képet hímzek lassan 2 hónapja,a párját addig nem akarom elkezdeni,míg ez nem készül el :) most Míra sincs itthon,Bálint alszikígy a kis hiányosságokat(kimaradt 1-2 helyen pár öltés lássam h. fog majd kinézni,másik szín kell-e oda) így azt csinálgatom csigatempóban :) :)
különben ez a kép :)
http://eu.art.com/asp/View_HighZoomResP ... eight=1349
a párja meg ez (amit még nem akarok kezdeni)
http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... sAazhdSWDg

KépKép
viranka

KépKép
viranka

Én is majdnem kávézó nő lettem délután, de aztán túléltem anélkül.
Csinos képek :D

Kép
vindolanda

Ja, hogy ez borozik :roll:
Olyan sem voltam.

Kép
vindolanda

Rugó hirtelen rájött, hogy szereti a lekváros buktát. Megevett egy egészet, eddig meg meg sem volt hajlandó kóstolni :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szajkót láttam a kertünkben! :)

http://sas-hegy.hu/_user/browser/Image/ ... laszlo.jpg

Szelike nincs jól. Mondogatja, hogy fáj, és mutogat a szájába... :( Biztos megint a torka fáj... :( Ma már harmadszorra alszik el, és mindig sírva ébred.

Kép

Kép
regcsiken14

Vera! Egy időben mi is készítettünk Anyuval gobleineket, de imádtam! :) De már asszem nem lenne türelmem hozzá... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! :)

Szeli, mióta beteges, alig eszik... :( Bár a bölcsiben állítólag szokott...

Kép

Kép
regcsiken14

Gica! Inkább az bosszant, hogy hagytam magam hülyére venni... :roll: De szívem szerint nem is akartam visszamenni... Szóval nincs mit sajnálni...

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, drága lányok,
nagyon röstellem, hogy eltűntem, de szerintem még soha ilyen stresszes időszakunk nem volt, mint most. Mindjárt bővebben is megírom, de addig is minden betegeskedőnknek mielőbbi jobbulást kívánok!!!!!!!

Mónikám, ezt a gyönyörű álmot köszönöm, és remélem, minden kockája valóra fog válni! :-) Ülünk mi még a parkban, ebben biztos vagyok! :-)

Gondoltam Rátok sokat, de csak panaszkodni nem akartam jönni (pedig most is az lesz...), rendesen reagálni nem nem tudok. Én nem tudom, ki hogy bírja, látom Vindót is, milyen lendületes, de én most érzem úgy, hogy szétszakadok a munka-család kettősségben. Ádi tegnap óta ismét lázas, kb. 9-10 napig volt nem beteg, kezdjük elölről. :-(

Szóval stressz: a hitelt még mindig nem folyósították az eladónknak, aki pedig ugye már teljesen ránkíratta a lakását (ezt a sorrendet várja el a hitelcég ugye). Még jó, hogy ideges...
És ha akartok röhögni: az apeh már kiküldte az ingatlanátírási illetéket :lol:
közben van még ezer apró agyrém, de a hitelező cég mindent vitt, tervezem, hogy vmilyen módon bepanaszolom őket, de egy bnőmék még sokkal durvább ügyben sem jutottak semmire a pszáf-nél és hasonló felügyeleteknél. ennyit arról, hogy majd a magukért kiálló fogyasztók, meg a civil szerveződések... itthon ezt letojják.

Regi, sajnálom a munkát, de lesz jobb, ebben biztos vagyok.

Kép
Kép
irina

Vindo!
Na, mi ott lakunk, a fősulihoz közel. Minden alkalommal, amikor leszálltál a 8-as buszról, a mi utcánkon mentél át és a Sóstóin, h odajuss a fősulihoz. Gondoltad volna? :wink:
Á, nem komplikáltabb szerintem a két gyerekes utazás, csak annyi, h több valamivel a cucc. Annak idején, amikor babakocsiztunk, még az ikerbabakocsit is bepasszíroztuk az autóba. Áldottuk, h kombink van. :) Amúgy meg nincs velük gond, szerencsére mindig szerettek autózni. De úgy emlékszem, h volt olyan idő, amikor Rugó nem annyira értékelte az autózást. Vagy tévedek?
Rugó és a lekváros bukta. :) Ma hurkát ebédeltünk, azt érdekes módon a mi válogatós Zsuzsukánk is nagyon szereti. :wink:

Viranka!
Hát, ez igen! Mindig is csodálltam azokat, akik képesek így kézimunkázni!

REgi!
Ha igazán nem akartad, akkor semmi gond! Gondolom kiváncsi voltál, mivel hozakodnak elő. De akkor is, micsoda eljárás ez! :evil:
Sajnálom, h Szelike megint nincs jól. Gondolom ez az idő azért megviseli őt is.

Irina!
Ádinak jobbulást!!!
Jaj, nem mondod, h valami kellemetlen pénzügyletbe keveredtetek? Nem banknál próbáltatok hitelhez jutni? VAgy mi az, amit említesz, h hitelező cég? Elég rosszul hangzik...

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: