Sziasztiok!
Ildikó-nap alkalmából mi is boldog névnapot kívánunk!
Újabb Rugó-sztori...
Tolatás: sztem nem vezetk rosszul, és tolatni is tudok, de ha vki látja, amikor parkolok, akkor olyan gáz-béna tudok lenni, hogy jujdenagyon!
Viranka, üdv itthon!
Fleur, ne aggódj, lehet mindig egy kicsit több tejet kreálni, ha az embernek van rá ideje-energiája, hogy foglalkozzon a kérdéssel. Ha vmennyit tudsz fejni, az is számít, ha nem azt, hogy több lesz a tej, akkor annyit, hogy ne fogyjon annyira, vagy maradjon szinten. Annyit, amennyit tudsz az ügyre szánni, mindenképp érdemes. Az meg, hogy kap Dani tápszert, nem baj!

Egyen annyit, amennyire szüksége van!

Fel a fejjel!
Én Danóm kis lüke, olyan nehezen eszik bármi mást, mint tejet, még mindig 5ször (minimum) szopizik naponta, de azért már elkezdte tátogatni a szájacskáját a más kajákra is. És időnként már megeszik belőle mennyiségeket is. De olyan kis majom.

És mivel ezt műveli, nagyon nehezen gyarapszik. Örülj, ha Dani jól gyarapszik! Minden babával van vmi, ami miatt lehet idegeskedni, mi anyatejesek vagyunk, és nem hízunk...
No, most írtam 1 kisregényt...
Azért jövök ritkán, mert lelkiismeretfurdalásom van, ha ideülök, és nem az érettségire készülök... Márpedig 1xre mindenre nincs idő... ÍGy most marad a lelkiismeretfurdalás...
Szép napot! Mi ez a hó???