A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Gigi!
Ok!Vagy kint vagy bent a Mekinél várlak.KépJaj,úgy izgulok.KépHát remélem,hogy megismerlek.KépDe ha véletlenül nem,akkor ott lesz a mobil.KépPuszi,Dia 28+0

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Akkor 1/2 11-kor! Rajtam szerintem egy barna gatya és egy hosszú farmer felső lesz. (vagy farmergatya) De ami tuti, hogy egy barna kockás táska lesz velem.Kép

SaxiKép
Marica tényleg nagyon eltünt.Kép Remélem, hogy nincs semmi baja, csak még mindig nem tudta kiheverni a házasságot. Hát aki fiatal pasival kezdKépKépKépKépKép

MARICA JELENTKEZZ, MÁR ITT IZGULUNK ÉRTED!!!!!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Biztos ami biztos én így fogok kinézni.KépIgaz a fejem jó lenne kicserélni.Már a búcsúban is volt pár aranyos ember aki megjegyezte,hogy jó szar a hajam.Kép

Marica!
Én is izgulok érted!KépRemélem a nettel van valami gond és nem veletek.KépPuszi,DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!

Nagyon aranyos a kép rólad,akinek ilyen helyes kismamán csak az tűnik fel,hogy "szar a haja",az tehet egy szivességet.A rucid is szuper,lekoppinthatom a szabásmintát?

Gigi!

Arra célzol,hogy Maricát kitikkasztotta a nászéjszaka?Kép)Hát lehet,hogy azért nem jelentkezik.Kép

Puszi nektek,Saxi.
saxi

DiaKép

Most már tuti megismerlek. Ebbe a búcsúba milyen rendes emberek járnak.KépKépKépKép Az én hajam meg olyan semmilyen, lóg le a fejemről. Éjszakánként ráfekszem és akkor olyan de olyan ideges leszek!! De levágatni nem akarom, mert nagyon igényes vagyok és utálok fodrászhoz járniKépKép Főleg a törpödőr mellet semmi kedvem nem lesz állandóan beszárítgatni stb.. Tényleg jó a rucid! Én nem koppintom le a szabásmintát mert még gombot felvarrni is alig tudok!KépKép

SaxiKép
Igen-igen a nászéjszakára gondolok!!! Ezek a fiatal pasik még nagyon fürgék!KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Én is 14kg-ot híztam, de már hajlik 15 felé! A dokim meg is jegyezte, hogy nem szeretné, ha többet híznék! Annyira megnéznék egy férfit terhessen!!!Kép Kép Kép Azt hiszik ez olyan könnyű! Akkor is hízok, ha nem eszek!!! Szerencsére nagyon nem látszik, talán a fejem kezd kikerekedni, egyre nagyobb a tokám!!!
Abból gondolom, hogy lent van a hasad, mert nekem nemrég még egészen a cicim alatt kezdődött, de most kb. úgy néz ki mint a Tiéd, talán egy picit még feljebb is van. Persze nem tudom, hogy neked milyen volt!!!

Saxi!
Nekem nagyon összevissza nőtt a hasam! Nagyon hamar lehetett látni, aztán úgy a 20. hét körül leállt, majd olyan 25 körül elkezdett nőni, de szép szolidan. Úgy heti 1cm nő, bár most 1-2 hete nem nőtt semmit, ezért is akartam nagyon látni, hogy Giginek mekkora, de megnyugodgtam. Nekem mondták egy páran, hogy nekik bizony nagyobb volt ennyi idősen, de olyan is volt aki azt mondta, hogy szép nagy. Gondolom amihez viszonyítanak!

Dia!
Nagyon csini a ruhád! Hű egy ilyet én is elfogadnék!!! És Te is csini vagy!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok köszi a dicséretet,mostanság úgy se dicsér senki.Kép
Saxi!
Tiéd lehet a szabásminta,biztos olcsóbban kihozod majd mint amennyi volt.KépBlúz nélkül volt 16000ft.Kép

Gigi!
Hú,már annyira várom a holnapot,hogy az éjszaka nem is tudok majd aludni.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

GyöreszKép

Na most megnyugodtam, hogy te is ennyit híztál!!KépKép Látod már milyen kis dolgoknak is tudok örülniKépKép Nekem is a fejem lett elég drasztikus.Kép De nagyon furcsa ez a hízás, mert három hét alatt híztam most négy kilót!! Elötte egy hónapig egy grammot sem. Pedig az étkezési szokásom nem nagyon változik. (egész nap zabálnékKép) Na mindegy.... Elég vizes a lábam. Neked nem? A bokám az valami katasztrófa!!!! De az alsó lábszáram is olyan, hogyha benyomom az ujjammal akkor egy mélyedés marad ott!! Valószínű, hogy ez az ödéma. Ami ugye elmúlik szülés után???? Olyan mintha a lábam helyén két szafaládé lenne.KépKép

Na megyek is, nem fárasztalak titeket tovább.
Holnap reggel még jelentkezem.

Jó éjszakát mindenkinek!! Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!

Én most vagyok a 29.-ik héten és az utóbbi egy hétben nagyon megnőtt a pocim,de szerintem ez alkati kérdés is,éppen a nővéremmel beszéltük a hétvégén,hogy ő ekkora hassal szülni ment.De ahogy néztem rólad a képet szerintem teljesen normális méretű a pocid.Nekem az tettszik,hogy neked és Giginek is szép formás a pocitok.

Dia!

Hát nem adták olcsón a rucit, de nagyon csini.Ha megvarrom majd beszámolok,hogy mennyibe volt.

Gigi!

Az én párom 32-éves,úgyhogy nem tudom milyen a fiatal fürge pasi.KépVagy ő még annak számit?
Nincs viszonyítási alapom mert nekem ő volt az első,nem tudom,hogy fürge vagy átlagos,a lényeg,hogy nekem tökéletesen megfelel.KépKép

Na abbahagyom mára a baromkodást,jók legyetek,Üdv,Saxi.Kép
saxi

Gigi!
Mi nagyon egyformán változunk! Én is az utobbi három hétben híztam négy kilót, viszont én nem vizesedek. Nagyon ritkán érzem, hogy egy ici picit be van dagadva a kezem! Kérdezte is a doki, hogy mi a fenétől híztam hirtelen ennyit, mikor minden rendben velem és nem is eszek én sem sokat!
Reggeli, ebéd, vacsora teljesen normális adagokban és napi 3-4 alma ami tuti, néha-néha egy kis csoki, de semmi dőzsölés!!!!

Saxi!
Milyen ari vagy, hogy így dicsérsz minket! Én mindig azt hittem, hogy majd hatalmas hasam lesz, de azért nem bánom, hogy nem olyan elrettentő, mert így is nagyon tudok kínlódni!
Szerintem a 32 éves férjed még akár fürgének is számíthat!

Azt hiszem mára elköszönök!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Mindenkinek szép álmokat!
Puszi,Saxi.
saxi

Gigi
Nekem jött az elsőtől az utolsóig. Kép Hozzáteszem, sosem voltam rosszul, az elején sem. Viszont semmit nem tettem, "csak" szoptattam 20 hónapig. Igaz, a lényeg már az első évben távozott. És úgy is voltam vele, h a9 hó alatt jött fel, legalább ennyit adok magamnak, hogy le is menjen Kép Van ám aki nem terhesség alatt, hanem szoptatás alatt hízik. De főként olyannál fordul elő, aki terhesség alatt alig hízott.

Dia
Aspirint nem venném be. Vándorszemölcsre Aloe Verat hallottam.
Csini a rucid nagyon!Kíváncsi lennék, h milyen fejjel járkál az, aki megszólt?????? Ne törődj a negatívval, csak a pozitív dolgokat hidd el!!!

bringa
bringa

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Annyira szép napunk van ma reggel, hogy alig volt kedvem kimászni az ágyból!

Ahogy azt a Dia írta tegnap voltunk szülőszoba látogatáson. Tényleg nagyon szép lett! Kb. 40 percet várnunk kellett mert tegnap 8 szülésük volt és rendbe kellett tenni a helységeket. Így is csak két szülőszobát tudtunk megnézni, mert a másik három foglalt volt még!
Szóval szuper az egész! Dia! Nekem a jobb oldali lilás árnyalatú tetszett inkább. Emellett a középsőt tudtuk megnézni, amiben semmi különös nem volt. Valahogy egy kedves szoba jobb hangulatot áraszt, esetleg könnyebben megy a dolog.
Képzeljétek, míg ott voltunk pont megszületett egy kisbaba. Szóltak a szülésznőnek, hogy szülni kell és pár perc múlva hozta ki a még mázas csöppséget. Tündéri volt. Előttünk mosdatták, mérték és öltöztették. A kedves Apuka nem volt nagyon meghatva, csak fényképezett ott össze-vissza! Igazán nagy élmény volt!

Gigi!
Látom szemüveget hordasz! És a korábbi képeden nem volt rajtad! Neked is romlott a látásod a terhesség alatt? Én eddig nem hordtam a szemüvegem, de most már nagyon rosszul látok nélküle. Kérdeztem a védőnőt és állítólag ez visszaáll terhesség után. Úgy legyen, mert nem nagyon szeretem a szemüveget!
Különben nagyon szép a pocakod és egyáltalán nem híztál sokat, elvileg ebből csak pár kiló marad szülés után! Reméljük! Kép Én is ebben bízom!
Dia!
Nem tudom vettél-e be tegnap valamit, de aszpirint nagyon nem ajánlott terhesség alatt bevenni! Esetleg egy fél algopiryn segíthet. A szemölcsre meg Anyu mesélte egyszer, hogy félbevágott fokhagyma gerezdet kell rátenni dunsztkötésben és minden nap cserélni míg el nem múlik. Nem esküszöm meg rá, de majd ma rákérdezek! Különben patikában lehet kapni Scholl szemölcs-tapaszt és az nekem segített!

Puszi
Barbara
babar

Szia Barbi!Kép
Ugye milyen pocsék idő van?KépJó,hogy már lehült a levegő,de az eső nem kéne.Szemölcs:Hát nem tudom mennyire lenne jó a Sholl tapasz,ugyan is a nyakamon van.KépNa és persze oda dunszkötést se tudok tenni.Kép
Szülőszoba:Az a lilás szoba nekem is tetszett.KépDe pont a jobb szobákat nem látáttok sajnos.Nekem még az tetszik ami a vajúdó mellett van.Csak azt nem láttuk ami szembe van vele.Jövőhéten megyünk dokihoz mert most nem voltam,de az utolsó felkészítő után még felmegyünk megnézni a szobákat.Ti jöttök??KépJa!Tegnap végül is nem vettem be semmit,elmult magától.KépPuszi,Dia

Gigi! Remélem az idő miatt nem mondod le a randinkat!Kép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Na gyorsan írok egy utolsót aztán elkezdek készülődni. Szerencsére nem kabriom van, úgyhogy a kocsiban nem ázik el a csodálatos fejemKépKép
Farmerbe megyek, mert a barna gatyám nem szeretném összecsámpázni esővel.

SaxiKép
Nekem is nagyon szélés a csípőm és nagy a seggem. De rutinos versenyző vagyok és oldalról fényképeztem magam. És így nem látszik a jó kis combikám. A férjed még fiatalka. Az enyém harminc, de mivel jelentős túlsúlya van, nem valami fürge. Bár most ez kifejezettem előnyösKépKép

BringaKép
A nővérem úgy jött haza a kórházból, hogy simán felhúzta a régi farmerjét...Kép Hát én nem igy fogok, de az biztos, hogy a szopi alatt nem fogok fogyókúrázni.

BarbaraKép
Már régóta volt szemüvegem csak épp a híúságom nagyobb volt a vaksiságomnál. Mondjuk csak feles a lencse. De már egy éve, hogy mindig hordom, mert nélküle homályosan látok és azért vezetésnél az elég kellemetlen.
Na befejezem a pofázást mert nem fogok a randimra odaérniKépKépKépKép

Majd délután jövök!!!!! Addig írjatok sokat!!!!!!

GyöreszKép
Jajj neked már csak annnyit tudok írni, hogy: pusziKépKépKép

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok ezen a gyönyörű esős napon! Kép

Annyira hülye idő van ma. A hűvösnek én is örülök, de ez az eső nem igazán hiányzik. Ilyenkor olyan kis szutykos lesz a fehér kutyám, és minden séta után mosogathatom. Kép
Néztem a pocakos képeket rólatok, szerintem mindegyikőtök nagyon csini. Kép Nem tudom egyes emberek mit várnak tőlünk, biztos az lenne a nyerő, ha úgy néznénk ki, mint a topmodellek. De kinek van arra pénze, hogy minden nap belövesse a haját, kozmetikushoz járjon stb. Szerintem senki ne foglalkozzon az ilyen beszólásokkal! Mi így vagyunk szépek! Kép Kép Na, most ajnároztam egy kicsit magunkat. Kép

Gigi

A kolléganőméken én is ki voltam akadva, és mondtam is otthon, hogy bár nekem még nincs gyerekem (ez kb. 2 éve volt), azért eszem ágába nem jutna, így bánni a babával. És ennél voltak durvább dolgaik is...amik szerintük normális. De ezeket inkább nem mondom el. Csak nem tudom, hogy az ilyeneknek minek gyerek!
Godzilla Kép Kép A kis kedves!

Zsófi
mzsx

Sziasztok!
A kis kéjenc csapat! Kép Hol jár az eszetek Lánykák? Igen, most monthatnám, hogy szombat óta nászéjszakázunk, de igazán nem szeretnék hazudni! Még azt sem mondhatom, hogy ugy csináltuk mint Britnie Sp., aki állitólag 2 napig gyűrte a lepedet ujdonsült férjével! Na igen, de ő nem is ilyen nagypocakos kismama!!!
Szóval "csak" annyi a gond, hogy vasárnap délután óta megint nem műxik a net! Kép Tisztára kiakaszt, hogy 2 napig jó, aztán 1 hétig nem. Most is innen a közeli garázsból irok, ezért nem hoztam a fotót sem. De valamelyik nap majd jövök és teszek fel képet.
Az esküvő jól sikerült, nagyon szép időnk volt, szép lett a csokrom is, a rucim egyszerű volt, de szerintem jó. Utána beültünk egy cukiba és besütiztünk. Én csak 1 somlói galuskát birtam legyűrni ásványvizzel, ugyhogy igazán nem voltam nagyétkű!
Gigi, Dia: nagyon jók a képek, nem is értem miért aggódtok Ti. Csinos és szép kismamik vagytok! Kép

Hétfőn voltunk dokinál, rendben a méhszáj, zárt, de azért a papirra 2000-et irt. Okt. 8-án megyek legközelebb, akkor lesz UH, meg CTG is! Már nagyon várom. A doki szerint (is) Babácskánk feje nagyon lent van, ezért fáj néha gyaloglás közben ott lennt. Na meg egy jutalom igy férjes asszonyként: vasárnaptól marhára kinoz az aranyér. Mondhatja is az uram, hogy ez az asszony aranyat ér! Kép
1 hete voltam kismama tornán, nagyon jó volt! Ma lesz a következő! Keddenként meg szülésfelkészitő van a kórházban, most azon is voltam.
Ne haragudjatok, de nem igazán tudok hozzászólni az előzményekhez, mert időhiány miatt nem tudtam visszaolvasni a hozzászólásaitokat.
Marica
marica69

Sziasztok!Kép

Csak benézek egy pillára,majd később jövök.
Örömmel látom,hogy Marica megérkezett.Én is voltam dokinál,fogorvosnál meg háziorvosnál minden ok.Holnap tanácsadás,és nőgyógyász úgyhogy elég lessz a dokikból erre a hétre.

Mindenkit puszilok,majd jövök,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Én is csak benézek, mert igazán nem történt semmi!
Volt itt a barátnőm és hozott megint egy pár rucit. Meg kaptam egy bébiőrzőt, amit ők is kaptak, de nem használták, mert már volt nekik! Igaz egy kicsit régebbi fajta és nem philips, de teljesen jól működik!!!

Olyan nyomott hangulatom van! Már úgy várom a picurt, hogy még szomorkodni se legyen időm és ne járjon az agyam az élet nagy dolgain!!!! Olyan szeretet hiányom van és senki nem pótolja nekem! A párom dolgozik, ha írok neki egy kedves sms-t akkor egy okéval elintéz, aztán rohan haza, majd rohan edzeni, aztán este vagy internet, vagy tv!!! Annyira vágyom rá, hogy szeretgessen, de nem teszi!
Már megint nyavajgok és szidom a páromat, de úgy irigyelem azokat a terhes nőket, akik megkapják azt amire ilyenkor vágyunk!!!!

Azt hiszem alszok eggyet!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Csak beköszönök,mert a Gigi barátnőmmel úgy el beszélgettük az időt,hogy még kaja sehol apa viszont nem sokára itthon van.KépMajd jövök.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Megjöttem!KépGyors voltam?KépA kaja kész.Kép

Marica!
Jaj de örülök,hogy már jelentkeztél!KépFotót kérünk.KépBiztos nagyon csini voltál.Okt.8?Hú az mindjárt itt van.KépIrigy vagyok.

Györesz!
Jaj,sajnálom,hogy depis hangulatban vagy.KépFel a fejjel!KépLátod,elkellett volna ma jönni velünk trécselni egyet.KépBiztos jobb kedved lenne.Kép

Gigi!
Hát mit is írjak neked?Hisz most váltunk el.KépÉn személy szerint nagyon örülök,hogy taliztunk.KépNem tudom,de nekem olyan érzésem volt,mintha egy régi barátnővel dumcsiznék.KépLégyszi a Györesznek kérek valami klassz képet,mert depis.KépLopj valamelyik topikból!KépJa!
mivel Olivérnek sok állatkája van,ezért az jutott eszembe,hogy veszek neki olyan babanaplót amilyet mutattam.Ok?Légyszi te ne vegyél addig!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

MARICAKépKépKép

Na végre, hogy előkerültél!!!!!!Azért izgultunk is érted, nem csak a nászéjszakádon fantáziáltunk!!Kép Nekünk ugyi már csak ez maradt! Remélem, hogy már megcsinálják nektek azt a fránya netet. Hiányolunk tégedKép

GyöreszKép
Na akkor most neked van olyan hangulatod mint nekem volt múltkor. Dia kiadta a parancsot, hogy lopjak neked valami képet amitől jobb kedved lesz. Na mindjárt megnézem, hogy mik vannakKép
Kép
Ő itt a kis Norbi aki marhára nem szereti, ha anyuka depressziós. Úgyhogy fel a fejjel! Az én férjem se sokkal jobb, hátha ez a gondolat is megnyugtatKépKépKép
Örülj most a bébi örzőnek, a kis dolgokat is értékelni kell.

ZsófiKép
Szerintem az a baj a mai világgal, hogy csak azt hallani, hogy légy sikeres, gazdag és állati jól nézz ki. És mostanság már a kismamáktól is azt várják, hogy a gyerköc súlyán kívül ne szedj fel semmit, légy top model. Lásd Rubint Réka barátnőmKép (szegényt nem nagyon csipázom) Jó most erre lehet azt írni, hogy savanyú a szőlő és csak irigy vagyok. Na mindegy. Ez a véleményem.

DiaKép
Hát jól elszaladt az idő..... Mondjuk én mindig elég sokat pofázom. Remélem hagytalak szóhoz jutni.Kép Jó gyors vacsorát csináltál!!
Oké, nem veszek naplót, de ne csinálj belőlünk gondot!!!! Így is ég a pofám, hogy én nem vittem neked semmit. Légyszi add meg a címed emilbe!

Na befejezem, megyek megnézem,hogy az őszi topikban hányan szültek.

Puszi mindenkinek, Gigi 34+6

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Köszi a képet,remélem örül neki Györesz.KépIgen,gyors vacsi volt,mexikói zöldség párolva brokkolis sajttal töltött pulykával és gordon blueval.Te ne égjél,mert nem te kaptál ajándékot,ha nem Dominik vett Olivérnek.KépÉs nem jelenti azt,hogy neked is venni kell.Különben is te fizetted az ebédet amit köszönök.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Összetákoltam a kádat,hogy lásd miről beszéltem. Mig sikerült rátennem a kádra, csupán kétszer zuhant be a nagy kádba.Kép Úgyhogy ez majd a kedves apuci dolga lesz.
Az őszi topikaban annyina szültek, hogy már követni sem bírtam.
Na íme a kád:
Kép
A melltartó jó lett, de attól tartok,hogyha megindúl a tejci üzem, már kicsi lesz. Mindegy, addig hordom mert jó kényelmes.Kép

Puszi, jó éjszakát!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi, Dia!
Köszike az együttérzést!
Gigi! Nagyon tetszett a kiskrapek, ahogy táncikál! Kép Kép És az is amit írtál hozzá!!! Olyan jól esett! Már sokkal jobb a kedvem! Meg aztán a párom is mikor haza jött, akkor egy picit (amennyire tőle kitellik) megszeretgélt!
Tök szupi a kád!

Jaj lányok én már annyira, de annyira várom, hogy babázhassak! Mindig abba reménykedek, hogy olyan 2 héttel előbb jön a babó, mert ha belegondolok, hogy még 5 hétig várnom kell, hát az még rengeteg!!!
Még egy hétig kell szednem a gyógyszert, aztán végre elfeleljthetem!Kép Kép Kép Kép
Ja! Különben apa mégsem megy Milánóba, tehát nem kell izgulni, hogy apa nélkül szülök!!! Anyagilag azért jól jött volna, de majdcsak megleszünk valahogy!

Kiváncsi vagyok, hogy ha megszülünk akkor mennyire lesz időnk írogatni egymásnak! Azért nagyon jó lenne!

Puszi mindenkinek
Györesz 34+6 (figyeled Gigi! holnap ismét kerek számot írhatunk!!!!! Hurrá!!! Kép Kép Kép Kép )

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Már el akartam húzni a csíkot, de láttam,hogy írtál, úgyhogy még visszajöttem.
Örülök, hogy jobb a kedved! És még szeretgetést is kaptál!!!!! Nem lesz ez egy kicsit sok????KépKépKép Az én férjemnek se híre se hamva.
Látod most már azon sem kell izgulnod, hogy nem lesz Magyarországon a kispapa. Tiszta jó hírek így estére.
Én is be vagyok már sózva. Remélem,hogy az én kedves fiam sem fog még öt hétig bent kuksolni. Ha a besózott seggű apukájára hasonlít, akkor tuti nem.
Ha megszületnek a picik, akkor már ennyi időnk nem lesz írni, de azért szerintem fogunk mi még ide írogatni. Majd osztjuk az észt a sok tejfeles szájúnak. KépKép

Puszi, Gigi 34+6 (nem semmi az az újabb kerek szám. Lehet, hogy ez lesz az utolsó???KépKépKép)

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Örülök, hogy még visszanéztél!
Én azért még szeretnék legalább két kerek számot. Jobb a picurnak is, ha odabent fejlődik még egy kicsit! Megbeszéltem vele, hogy a 37. hét után bármikor kibújhat!
Szerinted most mekkorák lehetnek a fiúcskák? Én úgy számolom, hogy olyan 2500-2600 g között! Nem? Jujj már nagyon várom a 29.-ét, akkor megtudom!!!
Az tök izgi lenne, ha kb. egy időben szülnénk!
Azért ha nem jut időnk írogatni, akkor néha telcsin is beszélhetünk, hogy okos tanácsokat adjunk egymásnak! Kép Kép Kép Gondolom milyen okosak, ügyesek leszünk!!!! Pelenkázni is kb. 2x pelenkáztam életembe!!! Kép Kép Kép Kép

Puszi
Györesz (már ide sem írom, majd holnap idebiggyesztem azt a bizonyos számot nagyképűen Kép)

Kép
Kép
györesz

Gigi!
Bevallom,tényleg nem nagyon értettem,hogy te,hogy gondolod a kádat.KépDe most a képet látva,rájöttem miért nem értettem.Hát a ti kádatok akkora mint a mi egész fürdőszobánk.KépSzóval ez a módszer nálunk nem megoldható.KépTudod mekkora kosara volt az én melltartómnak?Képzeld,most jó rám pontosan.KépSzóval nem kell kitömnöm,mert nem is lesz jó akkora.KépEmail ment.Tehát nekem is mostanra lett egy új melltartóm.KépJó be vásároltunk ugye?KépPuszi,holnap jövök.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!

Ne szomorkodj,mert én is szomorú leszek.Tudom,hogy könnyű mondani,de próbálj a jó dolgokra figyelni.Szorítok neked,és sok puszit küldök,látod,hogy szeretlek?KépKép

Gigi!

Szuper a babakád,de inkább tényleg apával rakasd fel,nehogy kapkodj a gyerek után.Kép

Dia!

Különben meg irígy vagyokKép,hogy te taliztál a Gigivel,én is,én is,csak ne laknék ilyen messze.

Most meg Kata tűnt el,mi van ezekkel az újasszonyokkal?Csak a baj van velük.Kép
Lányok,ma annyit mocorog a babám,hogy képtelen vagyok sokáig ülni,mert máris rugdos,és ez már olyan jó kemény borda meg hólyag rúgás.Holnap megyek a dokihoz,jó lenne ha nézne egy UH-t,olyan kiváncsi vagyok,hogy mennyit nőtt.Na nem fárasztalak tovább benneteket,megyek Bogit fürdetni.

Mindenkinek puszi,szép álmokat,Saxi.
Györesz!Neked még küldök egy bónusz puszit!KépKép

Sziasztok.
saxi

Szia Saxi!
Köszi a bónusz puszit! Megérkezett! KépKépKép
Most már tényleg jó kedvem van!

Én is elbúcsúzok! Holnap jövök!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Jó reggelt!Lányok merre vagytok?Biztos még durmoltok az ágyban,hisz olyan szar idő van.Barbi te nem dolgozol?Mert te szoktál reggel az első lenni aki ír.KépHolnap 12 óra Praxis.Hurrá!Már nagyon várom.KépNa jó,majd még jövök,talán akkorra felébredtek.KépPuszi,Dia 28+2

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok! Jó reggelt!

Még mindenki alszik? Kép De jó nektek. Én itt ücsörgök bent a munkahelyemen, még az a szerencse, hogy ma csak 2-ig vagyunk. Ebben a vidám időben mindjárt becsúszok az asztal alá, olyan álmos vagyok.
Ja, kitaláltam tegnap egy új nevet a babónak. Miután mindig fúrkálja az oldalam, nem Bence lesz, hanem Kíváncsiság. Kép Kép Bocs, kicsit pihent vagyok. Kép

Györesz

Remélem jobb a kedved, bár ebben az időben nem csodálom, hogy mindenki nyüglődik. Dobjál be egy kis csokit, vagy egy jó meleg kakaót, hátha jobb lesz a kedved. A felest inkább most nem javasolnám. Kép Kép
Egyébként, ha meg szeretet hiányod van, bújjál oda a féjedhez. Bár szerencsére az enyém igen gyengéd, de nem mindig várom meg, hogy ő jöjjön oda. Ha bújhatnékom van, már megyek is. Kép Kép Szokott is nevetni, mert én mindig ott vagyok, ahol ő. Egyszerűen igénylem a társaságát. Mondta is, ha egyszer lesz házunk, akkor majd kiütjük az összes köztes falat, hogy jól lássam mindenhonnan. Tegnap is inkább ott kuporogtam mellette az egyik ágyon, miközben TV-t néztünk. De végül áttessékelt a másik ágyra, hogy feküdjek már le, mert a pocakomtól csak kínlódtam. Inkább közelebb jött oda, hogy legalább a kezét tudjam fogni. Kép Szóval én is ilyen vagyok! Nagyon szeretet éhes vagyok! Kép

Gigi

Az tuti, hogy nagyon hülyék a mai elvárások. Az újságok, a TV, meg minden szerint az a legideálisabb, ha legalább 170 cm vagy, és max. 50 kg. Ja, és természetesen gyönyörű hosszú hajad van, csillogó szád, és körmöd, és hosszú fekete szempillád. Kép De engem ez nem érdekel. Én azóta vettem nőiesebbre a formát, mióta a férjemet ismerem, de azért nem esem túlzásba. Kép Csak az a "baj", hogy nagyon hozzá is szokott, és most ugye jelentősen korlátozott a ruháim gyűjteménye, amit föl tudok venni. Kép Régebben mondta, hogy miért nem veszem föl ezt, vagy azt, de mostanra már megértette, hogy az akkori haskivillantós cuccaim most nem pont a legideálisabbak, arról nem is beszélve, hogy jó, ha a cicijeimet eltakarják most. Kép Így vettünk egy-két kismama cuccot, meg anyu varr nekem most gatyát, meg egy fölsőt, és ezeket kombinálgatom. Azért igyekszem szép lenni, de nem esem át a ló túlsó oldalára. De szerintem ezzel mindenki így van. Kép

Puszi mindenkinek

Zsófi
mzsx

Sziasztok!

Persze, hogy dolgozom, csak még nem jutottam hozzá, hogy írjak. Drága Apukám ma egész nap vidéken van egy tárgyaláson és biztos ami biztos idekészített nekem egy csomó munkát, hogy nehogy unatkozzon az ő pici lánya. Mostanra megcsináltam a munka nagy részét, így már tudok irogatni!
Azt elfelejtettem mesélni, hogy szerdán a szülés felkészítő után elmentem a MegaToysba. Természetesen megint csak nézelődtem! Kép Olvastam a Graco honlapján, hogy lehet kapni becsatolható lábzsákot a kocsiba, ami olyasmi mint egy pólya és rögzíteni lehet a kocsiba. Gondoltam megnézem milyen is ez! Megtaláltam, de olyan mintával nincs, mint ami nekünk kellene mert a mi kocsink tavalyi modell. Mondtam a kislánynak, hogy azért had nézzem meg, hogyan működik ez az izé. Hát annyira egyszerű, hogy inkább megvarrom otthon. Az ára 9900,- Ft. Gondoltam szép lenne, ha a lábzsák többe kerülne, mint az egész kocsi. Így marad a varrás. Remélem szépen meg tudom majd csinálni. Hétfőn megyünk Anyuval egy kicsit vásárolgatni és akkor veszek hozzá valami aranyos anyagot!
Ma megyünk vendégségbe a megszálló barátainkhoz. Nem nagyon van kedvem, de már annyiszor hívtak. Képzeljétek vettek egy golden retrievert egy 1,5 szobás albérletbe. Ezt azért elég felelőtlenségnek tartom. Eleve nem is biztos, hogy együttmaradnak, és azt a szegény kutyust 1,5 szobába bezárni gonoszság. Még ha vettek volna egy kistestű kutyust, de egy ilyen állatnak nagy mozgásigénye van! Igaz Gigi? Neked is ilyen van!
Most 6 hetes a kutyus, így én szerintem egész este vele fogok játszani! Kép
Hétvégén is jó szar idő lesz! Legalább átpakolom a szekrényeket és elrakom a nyári ruhákat. Elkezdem mosni a gyerekruhákat is, aztán ahogy szárad majd vasalgathatok!
Mióta voltunk a szülőszobát meglátogatni, valahogy olyan közelinek érzem a dolgot és szinte nem is félek tőle. Aztán lehet, hogy ott majd előadom a hattyú halálát! Kép Majd a Diával tartjuk egymásban a lelket - ha minden jól megy!
Tegnap annyira feszült a bőr a pocakomon és viszketett, hogy rákentem egy fél tubus kencét. Remélem nem fogok kirepedni. Már így is elég zebra-mintás a hátsóm!
Na befejezem a halandzsázást!

Barbara
28+1 (de jó leírni)
babar

Sziasztok!

Zsófi!
Hát pont ez a gond, hogy én is nagyon bújós vagyok és amikor csak tudok bújok is, de az mégsem ugyanaz, mint a mikor a párom magátol ad szeretetet! Na mindegy, nem panaszkodok! Nem sokára úgy is meg fognak változni az igényeim, hiszen ott lesz a kisfiunk és Őt mindig szeretgélni fogom! Mondtam is a páromnak, hogy akkor meg majd igényelné, hogy vele is foglalkozzak!
Különben ma már jobb kedvem van!

Barbi!
De jó neked, hogy mész a Praxisba! Pont tegnap gondolkodtam, hogy vajon most milyen lenne a piciként, de már nem fogom megtudni, majd látom élőben! Ha lesz kép a picurról, ha tudod tedd fel, hagy lássuk mi is!
A pocid biztos azért viszket nagyon, mert növésnek indult! Én is mindig kenegetem, de amikor elkezd nőni 1-2 centit, akkor állandóan vakarom és nem nagyon használnak a kencék! Szerencsére nem repedt ki a bőröm és remélem már nem is fog!!!

Gigi!
Merre vagy?

Puszi mindenkinek
Györesz 35+0!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Egyre jobban hangzik!!!!

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Pelenkázás ügyében elég jól állok, mert amikor a tesom szült, akkor a kórházból még hozzánk jöttek haza (akkor még a szülemimmel laktam)és senki nem merte átpelenkázni a törpét.(még kedves anyukája semKép) Úgyhogy bevállaltam és még az ott tanyázó védőnő is megdicsért. Na ezután megszámlálhatatlan kakis-pisis pelust láttam.Kép De másban tapasztalatom nincs. Majd beosztjuk, hogy ki mit tanúl megKépKép
Milyen a hangulatod? Ugye jó????!!!!

SaxiKép
Ami jó ebben a kádban, hogy úgy van kifejlesztve belül, hogy a törpét bele lehet támasztani. Van egy kisebb rész meg egy nagyobb, amikor már nagyobbacska lesz. Ja meg még az a szupi benne, hogy van egy leeresztője így nem kell az egész kádat megemelni,hogy ki tudd önteni belőle a vízet. A barátnőmnek van ilyen és ő ajánlotta, neki nagyon bevált.
Szerzünk egy Ikarust és bejárjuk az országot és minden kedves vidéki babanetest meglátogatunkKép És akkor te sem maradsz ki semmiből.KépKépKép
Bár épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy a jövőhéten még elmegyek egy kötelező továbbképzésre (aminek a 3/4-ét ellógom) aztán már leállítom magam. Az anyu is aggódik, hogy nehogy belémjöjjön valami állat.

DiaKép
Én úgy tudom,hogy van olyan kádtartó amit össze lehet csukni. Azt nem kell a nagy kádra rárakni, hanem bárhol leállíthatod. Mintha fényképen láttam volna.
Külömben én nem alszom, csak elmentem a boltba, szép komótosan megreggeliztem, olvasgattam. Most meg mindjárt megyek takarítani.

BarbaraKép
Az nekem is jó lenne ha egyszerre szülnél a Diával, mert akkor ha látogatóba megyek, rögtön mindkettőtöket látnálak. (vagyis négyötőketKép)
Igen, nekem is goldenem van. Ezek egy barmok!!! Ezt légyszíves így add át nekik, hogy én üzenem!!! Hat hetesen persze még baromi cuki meg pici. Aztán akkorára nő, hogy nem is igaz. Szerintem ez már simán az állatkínzás kategóriája. Mondd meg nekik, ha már rájöttek, hogy hülyeséget csináltak, majd én befogadom szegény kutyut!

Na most rohanok mert épp hívott a férjem, hogy ül az Okmányirodában és nem akarják átírni neki a teherautót mert én vagyok az aláíró a cégben. Nem tudtam,hogy mi hiányzik!Kép

Majd még jövök!!

Puszi, Gigi 35KépKépKép

KépKép
gigi28

Szia Barbara!

Most nézem csak, hogy mi egyidősök vagyunk, már, ami a babákat illeti. Te hányadikára vagy kiírva?
Egyébként nekem is viszket a pocakom, bár azért még nem olyan vészes. De olyan jó, hogy amikor haza megyek, ott át tudok jó laza cuccokba vedleni. A szüléstől én sem félek, bár múltkor pont láttam egy képet egy szülő anyukáról, szemből, premier plán...hát azért akkor egy kicsit megijedtem. Egy akkora buksi egy szűk nyíláson, hogy fér ki?! Na mindegy, úgysem fogom magam szemből nézegetni szülés közben, örülök majd szerintem, ha élek. Kép Egyébként meg az a baj, hogy nagyon rosszul bírom a fájdalmat, ezért is lesz jó, ha bent lesz a férjem, mert így talán nem hagyom el magam annyira. Kép Kép Egyébként biztos sokkal jobban nyafiznék. Persze még így is könnyen meglehet, hogy én is átmegyek hattyúba. Kép
A kutyus az biztos tök aranyos. Nekem is panelban van két kutyám, és sokan sajnálják őket, de pl. a nagyobbik kutyám (őt sajnálják leginkább) egyszerűen imád lakásban lenni. Úgy tűnik, neki bőven elég a napi 3*-i séta, utána meg bemegy a kosarában, vagy bejön a hálóba hozzánk az ágy mellé leheveredik, vagy simogattatja magát, és tök jól elvan. Anyuéknál van kert, de ott is bekönyörgi magát a házba, még akkor is, ha mindenki kint van. Kép Szóval nem minden kutyának büntetés ám a lakás. Szerintem elég, ha szeretik a kutyát, és sokszor sétálnak vele. De persze ez csak az én véleményem. Azzal együtt, én is inkább valami kisebb testüt vettem volna. Nálunk a nagy, talált kutya, nem volt szívem kint hagyni az utcán. Így már 4 éve boldogít. Kép
A lábzsákokat én is néztem. Nagyon durva áraik vannak! Mi egy irha szerűséget néztünk ki anyuval, mert az volt a legolcsóbb...9800 Ft. Kívül bőr, belül meg bunda bélése van. És mivel decemberi baba lesz Bence, így szerintem el fogja bírni. Kép
Te fogod babaúszásra vinni a gyerkőcöt?

Zsófi
mzsx

Gigi!Kép
Nekünk is olyan állvány van,amit össze lehet csukni.Értelem szerűen,kinyitva pedig a kádat rálehet tenni.KépÉn is tudok pelenkázni.Bebe.KépA hétvégén is volt részem benne,mert ugye Panna a "nagy csaj"még pelusos.KépKép

Györesz!Kép
Én megyek a praxisba nem Barbi!

Barbi!
A megszállók még állatkínzók is?Most már a törvény börtönnel bünteti.Kép"Legalább lesz hol lakniuk.Kép"Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort,aztán rohanok tovább.Hamarosan jön egy kolléganőm,már ezer éve nem találkoztunk,ki vagyok éhezve a munkahelyi pletyókra.Kép
Szóval a napjaimat hol az okmányirodában,hol a Teve utcában,vagy egyéb hivatalos helyen töltöm,este pedig már olyan fáradt vagyok,hogy nincs kedvem a géphez ülni.Kép

Kérdés:a babaplédet kimossátok?Ha igen,hogyan?
Kérdeztük valakivel a szopi-párnát,lesz valamelyikőtöknek?

Dia!
Várom holnap a Praxis-beszámoloót!!!Kép
Szemölcs?
Nagyon jól nézel ki a képen!!!

Zsófi!
Akkor a kisfiainknak ugyanaz lesz a nava.Már a Kíváncsiság.Kép

Gigi!
Nem tudom terhesség előtt milyen volt a testalkatod,de a formás pocidon kívül nem nagyon látszik,hogy hová híztál!

Saxi!
Így már értem az EKG-t,még az elején elintéztem,megijadtem,hogy valami gond van és azért kell menned.Szóval akkor nincs ilyen gond,ennek örülök!Kép

Most csak ennyire volt időm,este megpróbálok még jönni.
Írjatok sokat és vigyázzatok magatokra.Kép

Puszi mindenkinek!!!

Kata
31+6
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Gigi!

Én is ilyen összehajthatós kádállványra pályázom, mert én azt hiszem, hogy a szobájában szeretném fürdetni. Nekünk is ilyen sarokkádunk van és én azt hittem, hogy arra nem lehet tenni kiskádat. Ezek szerint lehet! Amikor a kád fölé hajolsz nem kényelmetlen? Én ettől is tartok még, hogy nem bírnám még azt az 5 percet sem, mert néha nagyon tud fájni a derekam, ha ilyen idétlen pózban kell lennem!
Igazából én sem tartom jónak a lakásban való kutya-tartást, de akinek bejött azt meg irigyelem. Mikor mi panelban laktunk Anyuék kikötötték, hogy csak hal lehet, vagy esetleg teknős. Miután a teknősöket 2 hét után kinyúvasztottuk a bátyámmal így maradtak a halak. Aztán a kertes házban lett Dömpike. Ő nagyon jól érzi ott magát, bár nagyon szeret bekéredzkedni. A lakásban való kutyatartáshoz viszont elengedhetetlen a napi 3x-i sétáltatás, különben szegény megkergül. Kiváncsi vagyok, hogy nekik mikor lesz erre idejük!
Györesz!
Az elmúlt 1 hétben 2 centit nőtt a pocakom! (A férjem kimutatást készít róla! Ma le is akarja fényképezni, majd felteszem!) Biztos ezért is viszket annyira. Arról nem is beszélve, hogy most már igencsak látszik kívülről is, mikor mocorog a kis törpi. Biztos ez is rátesz egy lapáttal!
Nekem is van gyakorlatom kisgyerekekkel, mert gimi alatt vigyáztam egy szomszédban lakó ikerpárra 6 hónapos koruktól egészen 3 éves korukig. Hát ott volt minden. Mikor két gyerkőc van, elég rémes dolgokat tudnak kitalálni. Egyszer például a délutáni alvás nagyon hosszúra sikeredett. Gondoltam megnézem mi ez a nagy csönd. Felmentem a szobájukba és mind a két gyerek tiszta kaka volt. Levették a bugyort és az egész tartalmát szétkenték. Jó alaposan! A rácsos ágy minden egyes rácsát végig tapicskolták! Nagy öröm volt! Kép Fogtam a két gyerkőcöt és beraktam őket a kádba, majd kitakarítottam a szobájukat. Persze még hetekig találtunk kaka darabokat!
Zsófi!
Én eredetileg dec. 14-re voltam kiírva. Azóta volt már dec. 16 is, de most legutoljára már dec. 11-et mutatott a gép. Szóval valamikor akörül fogok szülni. Én valahogy szeretnék tudatosan készülni a szülésre. Meg kell tanulni a légzéstechnikákat, mert különben ott már nem fogom tudni alkalmazni. Mondjuk az biztos fog segíteni, hogy jártam jógázni.
A férjemnek mondtam, hogy bármennyire is szeretem lehet, hogy ott el fogom küldeni a francba, mert egyszerűen zavarni fog a tudat, hogy nem én irányítom a történéseket. Ez nagyon tud zavarni. Azt mondta, hogy ő meg nagyon megértő lesz és majd inkább csak akkor segít ha szükségem van rá, különben visszavonul.
Én is leginkább a fájdalomtól félek, mert azt nem bírom valami jól. Ha nagyon fáj valamim akkor búgni szoktam és ütemesen dülöngélek. Ez segíteni szokott. Azért biztos jó érzés lesz, hogy ott lesz a párom, készenlétben pedig az Anyu. Ő lesz a vésztartalék, ha esetleg mégis az ő segítségére van szükségem!
Te hol fogsz szülni?

Pusza
Barbara
babar

Dia!

Tegyél fel képet holnap mindenképpen! Én is kiváncsi vagyok!
Jó mozizást holnapra!

Ma lelépek korábban, mert Anyu felvált! Jó hétvégét mindenkinek!

Barbara
babar

Csajok!Kép
Szerintetek baj ha picur minden nap csuklik??Szegény most is csuklikKépAnnyira sajnálom.Eddig este csuklott mindig,de úgy látszik most már délben is.KépNa szundizunk egy kicsit.KépMajd később jövünk.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Bocsika, hogy összekevertelek! Totál nyomi a fejem ettől az időtől! Szunyáltam is egy picit!
Szóval akkor neked szól az amit véletlen a Barbinak írtam!

Barbi!
Jujjjjj! Nem semmi lehetett az ikrekkel!!!

Lányok! Van egy kérdésem!
Ugye a terhesség elején mindig azt sulykolták belém, hogy nem szabad meleg fürdőt venni, mert az is okozhat méhösszehúzódást és még el is lehet vetélni! Azóta mindig csak zuhanyozok, de most hogy hideg van, már annyira jól esne egy jó meleg fürdő esténként! Szerintetek lehet? Gondolom már nem okoz gondont! Így is úgy is vannak összehúzódásaim!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Egyáltalán nem baj, hogy sokat csuklik! Emlékszem annak idején a Liv aggódott emiatt és mindenki megnyugtatta, hogy az egyáltalán nem baj!
Különben nekem is sokat csuklik! Van hogy azzal kezdi a napot, aztán napjában még többször is érzem! Ez csak azt jelenti, hogy nyeli a magzatvizet! Azért én is szoktam sajnálni a picurkámat, amikor már negyed órája nem bírja abbahagyni, mert én utálok csuklani!!

puszi, Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Györesz, én is így voltam a fürdővel, s pár napja elkezdtem pancsizni rendesen, szerintem sokkal jobb, ellazít. Próbáld ki, ha kellemetlen akkor befejezed.

Nálunk a fekvésen kivül minden rendben, nagyon uncsi már. Baba édi, időnként kezd fájdalmas lenni a rugkapálása, de olyan jó érezni. Hogy ez mennyire fog hiányozni ha már kibújik.
Még bő 8 hét és vége ennek az idillnek, persze ha nem gondolja úgy, hogy előbb bújik ki.

Vigyázzatok magatokra
Márti
márti05

Györesz!
Én is pont ezen gondolkoztam ma, hogy milyen jó lenne egy kicsit pancsolni, mert már nagyon unom a zuhanyt. Azt olvastam, hogy csak az első 3 hónapban nem javasolt, mert hasi vérbőséget okoz, és ez vetéléshez vezethez. A végefelé pedig igenis ajánlott,mert nagyon jól el tudsz lazulni egy kád meleg vízben, esetleg valami finom fürdőolajat is tehetsz bele! A szülés megindulásakor mondják is, hogy amíg otthon vagy ülj be a kádba és ott tudsz lazítani!

Barbara
babar

Györesz,

Nos, a meleg fürdő is hőmérséklet kérdéseKép Ha csak meleg (értsd testmeleg), akkor lehet fürdeni. A melegebb már nem ajánlott, mert helyi vérbőséget okoz (alhasi), és az a nemjó. Én miután szinte forrázni szoktam magam, ha kád vízre vágyom, így nem is próbálkozom holmi 37 fokos vízzelKép

Dia,
Csuklás miatt ne sajnáld őt, neki nem kellemetlen, és nagyon jó, hogy edzi magát, ezzel készül a légzésre is, erősíti a rekeszizmátKép Nagyon sokat képesek csuklani, idekint is (észre se veszik, hacsak kajálásban nem zavarja őket), a fiam kicsi kora óta olyan, hogy ha egyszer csuklik naponta, akkor várható hogy estig még min. 2x fog csuklaniKép

Üdv,
Mica
mica

Köszi lányok a fürdési tanácsokat! Azt hiszem ma este bele is ülök egy jó meleg fürdőbe!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok csajokKép

Annyit dumáltatok itt a fürdésről, hogy este lehet én is elmerülök. Csak az a baj, hogy olyan rossz kiszállni a jó meleg vizecskéből. Meg nekem már elég nehézkes is, aztán mi van ha nem hallja meg a férjem,hogy óbégatok?!Kép
Nem tudom,hogy ti, hogy vagytok vele, de én nagyon élvezem ezt az időt. Kezd elővillani a bokám, persze azért még nem a régi. Igaz egy kicsit álmosító ez a szürkeség, de egye fene.

Na puszi, Gigi

KépKép
gigi28

sziasztok
Jelzem kedvet kaptam egy fürdőre. Kép
Kérdés
Van itt még vki pozitív streptococcus lelettel? Vagy mindehol másutt a 36.hét körül végzik a vizsgálatot (nálunk a 24-26.héten)

Györesz
Nektek a 36. héten már nincs uh?

bringa (31+5)
bringa

SziasztokKép

Vagyok ám én is, csak jórész a háttérbenKép

A melegvizes (és nem forró!) pancsit én is imádom, és szoktam isKép Amúgy azt mondják, hogy a jóslófájást is onnan lehet megkülönböztetni az igazitól, hogy melegvizes fürdő hatására elmúlik. Úgyhogy bizti nem okoz méhösszehúzódást, sőt inkább ellazít.

A csuklás meg annyira természetes dolog ilyenkor, meg újszülött korban is, mint mondjuk neked az, hogy levegőt veszel. Ez inkább csak minket zavar.

Pussssz
Tüni
tüni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: