Luna, igen, kötelező volt a felvonulás, mert én ének-zene tagozatos ált.suliba jártam. +zeneiskolás is voltam, és ilyenkor kellett menni énekelni meg furulyázni.
Emlékszem még a hurkapálcikás magyar papír zászlókra meg lufikra, sült kolbászra mustárral....Hjaj de szép idők voltak! Imádtam a 80-as éveket, jó volt gyereknek lenni, akárki akármit is mond.
A júliusiakat néha én is olvasom, nekem szimpik ők is. Bár a nagy számú hsz. legtöbbször a pár mondatos hsz.-oknak köszönhető. Itt azért mindenki bővebben kifejti a véleményét, és nem többször ír keveset, hanem egyszer, de sokat.
Nanetto, ha a méhed görcsöl, azt nem kéne a dokidnak mondani? Nekem is néha bekeményedik, de annyira nem vészes, és ha magnéziumot beveszek, van, hogy napokig nincs is keményedés.
A sav ügyet nagyon átérzem, én is szenvedek vele. Múltkor anyáméknál éhgyomorra hörpöltem pár korty 3In1 kávét, hát rohantam a klotyóra, mert másodpercek alatt úgy felkavarodott a gyomrom...
Legtöbbször, ha fekszem, a torkomat marja a savam. A szopipárnát már nem tudom, hogy gyűrjem magam alá, hogy jó legyen. Ami nekem enyhíti a maró érzést, az a Salvus vízből pár korty és a Rennie tabletta. Most elkezdtem Actíviázni is, meg belekeverek lenmagot, mert az nyugtatja a gyomor nyálkahártyáját.