Halihó!
Kicsikét itthon, mindjárt ebédelek, aztán mehetek Bercóért.

A Keves majd valamikor jön, ha nagyon későn, akkor szerintem kimegyek érte az állomásra, ne fagyoskodjon. Itt bizony, ahogyan Kaqk is írta nagyon hideg van. Brrrr.
Zdori, örülök, hogy jól sikerült.

Csak azért fogtuk vissza magunkat, mert Viranka azt kérte, ne írjunk tele öt oldalt.
Regi! Gyere, mesélj!!!!
Kaqk, nem tudom, hogy mi lehet ez?

A hv-t én is várom. Bár dolgozni akarok majd, de azért nagyon jó lesz.
Heni, nagyon igazad van. A kaja miatt meg ne aggódj, most ez van, hamarosan majd kell neki más is. Sokat szopizik még, az is elég lehet neki. Meg azt gondolom jobban is szereti. Bercó is ilyen volt, aztán egyszer csak átfordult.
Móni, jó kis ütemterv. Csak óvatosan!
Ezeket a kályhákat, kandallókat meg én is szeretem. Igaz, nálunk nem lehet, de anyukámnak, meg a barátainknak van. Hogy én azt hogy tudom élvezni! Az anyukáméban teljesen jól lehet látni a tüzet, nem vagyok piromán, de jól elnézegetem.
Na, éjszaka én nem aludtam valami jól. Egyfajta szendvicset gyártottunk, én rágyógyultam az íróasztalra, Bercó meg rám.
Reggel meg jót rohantunk, mert Gergő kitalálta, hogy őt vigyem most iskolába és ne Dávidot. Csakhogy Dávid a bölcsihez közeli iskolába jár, Gergő meg teljesen másik irányba. Mondtam neki, hogy akkor fogja a kulcsot, tegye be a cuccot, álljon ki a kocsival. Mire Bercóval mentünk, csak az udvaron kocsikázott előre és hátra, szóval nem haladtunk előre semmit. Nem kell nagyon megbontránkozni, Gergő már nem először próbálgatja a vezetést, nagyon ügyes és itt nem is veszélyeztethet senkit és semmit. Max. a kocsimat.

Minden esetre ő nagyon elégedett volt magával.