[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Most látom,az enyém is más?????????? :twisted: :twisted: :twisted: Akkor neked is véletlen? :roll:
Vendég
 


az enyémet is eltüntették, ilyen volt, mint a tied, ezért csináltattam egyedit. :)

Jó, hogy jobban vagytok. Sajna nálunk még most sincs minden rendben.
Nócim már szinte jól van, de nekem a fülem nem akaródzik rendbe jönni. :?
Nóci Broncho Vaxom nevű immunerősítőt kapott. Szerda óta szedjük.
4400 ft a havi adagja, de állítólag 1 hónapig kell minden nap szedni, utána váltásban 10 napig igen, 10 napig nem - további két hónapig.
Csak hasson!!!!!!!!!!!!!!
Vica meg kedden kapná a Prevenált. Már január eleje óta csúszik, mert mindig beteg volt (1x nem, akkor doki volt szabin).
Remélem ő nem kapja el ezt a devlát, és végre megkaphatja.


Mentem főzni.
Képek Velenvéről?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!
Várom-várom a kicsi lány és anyukája képét... :D

Gabi:Az,hogy jobban vagyunk,csak annyit jelnt sajna,hogy már nem lázas egyik sem,csak orruk folyik,és köhög a Lili. :? Én is náthás vagyok még. :twisted: Így olyan nyűgösek a napok... valaki mindig sír... :roll:
Remélem hatni fog az immunerősítő,a szomszéd kisfiú is szedte ősszel.Mi is a határán vagyunk...

Ma gulyáslevest készítettem holnapra,és 32 db banános muffint sütöttünk a Lilivel.Már olyan ügyesen segít.Szerdán panírozott velem.Ő forgatja a prézlibe a húsokat. :P :arrow: persze minden,amit leírtam diétás... :lol: :lol: :lol: :lol:

Én 89 újra,végre,most belendülök,komolyan.Csak jönne már valaki csatlakozni. :roll: Mi lehet az oka,hogy nem veszem komolyan?Mit akarnék kompenzálni,mikor mindenem megvan,ami kell? :roll: Hm,majd kiderítem.

Most ennyi,megyünk aludni.Velencei képek még f.gépen. :oops:

mindenkit puszilunk:Gabi,Liló,Lottu :lol:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak most írok, de nincs sok időm, gondolom megértitek
2010.02.15.-én 09:58-kor megszületett Abigel, 3370g és 55 cm. Sajnos csak 20.-án délután jöhettünk haza, de minden rendben van, jól vagyunk. Nem volt könnyű az elmúlt 2 hét a család nélkül, azt hittem, nem bírom ki, de az is sikerült! Abigel jó baba, csak lusta szopizni, így sajnos fejnem kell, ami azért nem olyan, mintha Ő szívná, így lehet, hogy nem is lesz több tejem. Mindegy, ezt is odadom Neki. A fiamnál ennyi sem volt sajnos, és szép, egészséges nagylegény! Csak nagyon szerettem volna sokáig szoptatni a gyermekimet, de ezt nem adta meg nekem (és nekik) a sors...
Vendég
 


Adri: nagy nagy gratuláció még egyszer nektek. Igazán szép méretekkel jött ez a leányzó.
Fejéshez kitartást, remélem kisasszony hamarosan rájön, hogy jobb a tejci közvetlen anyától, és rákap.
Picifiad mit szólt? Tetszik neki a hugica?

Gabi!!!!!!!!! Merre vagy? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ne hagyj itt magamra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira kellenél!

Valaki?




:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok, bocsi, hogy csak így bepofátlankodom!

H. Gabi én vagyok, és olvaslak titeket :oops: :roll: .....
Tudod, egyszer írtam, hogy én is fogyóznék és csatlakoznék.......

Szia Lilisgabi, jó olvasni a soraidat :wink: , jók a képek :P

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Adrienne

Gratulálok Abigél babához. Tetszik a neve nagyon.

H. Gabi

Tegnap én is küldtem e-mailt a Nagyonbabának, kértem személyes vonalzót, de még nem kaptam semmit. Mennyi idő alatt készültek el a tieid?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok
Egy ideje már olvasgatlak Titeket, és ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni hozzátok.
Magamról: Kovács Gabi vagyok 30 éves,175 cm és 88kg. :( ismét fogyózom több kevesebb sikerrel.Itthon vagyok a kislányommal, most fogunk majd bölcsibe menni, remélem tetszeni fog neki.
Dorina 2008. július 13án született Bpen, jelenleg kettesben élünk, párom azóta nem él velünk de támogat minket.
Jó lenne ebben az évben sikerülne egy kistesó de előbb le szeretném fogyni a felszedett kilóimat.
Nem ígérem hogy mindennap tudok majd jönni, de amint lesz időm iparkodni fogok!
Jó éjt mindenkinek!

Gabi
ibag80
 
 


Orsi: én egyik este elküldtem, másnap délután megkaptam az e-mailt, ahol be tudtam állítani a vonalzót.
Én örülnék, ha jönnél!
Most nagyon nem vagyok képben: van valami taktikád, szuper módszered? Ha nem titok, mennyiről indulsz, és hova szeretnél eljutni?
Én januárban 1 kg-ot tudtam leadni, és csak annyit változtattam, hogy este 6 után nem ettem.
Februárban is úgy tűnt, meglesz a -1, de nálam a stressz zabálással jár :oops: , ha ideges vagyok, úgy érzem, muszáj ennem. És most 3 nap egymás után ugyancsak bevacsoráztam. Egyik este jó későn. Úgyhogy azon sem csodálkoznék, ha a januári is visszajött volna.

Erősen töröm én is a fejem a 90 napos diétán. Nekem már segített, 15 kg-tól tudtam vele megszabadulni 2 éve. Ráadásul úgy, hogy igazából csak a napokat tartottam be, a mennyiségeket nem!!!!!
Egyetlen visszatartó tényező a szoptatás. Nagy kínban vagyok ezzel kapcsolatban, mert most amúgy is megcsappant a tejem, de nem akarom tápszerezni a Vicát. Ugye 2-szer próbáltam neki a tejpépet adni (Milupa: egyszer a vaniliást, egyszer a banánost), mindkétszer végighányta a délutánt-estét. Így alapból csak HA-s tápszerrel kezdhetnénk, ami drága is, meg iratni is kell. Inkább még próbálkozunk a szopival, amíg csak 1 csepp is akad.

Ibag - Gabi :)
Üdv nálunk.
Először azt hittem, Lilisgabi jött vissza ezen a néven.
Látom, Dorinád 1 évvel nagyobb a mi lánykáinknál, biztos nagyon aranyos lehet már.
Párod:
:? :(
Kistesóprojekt: :) :D (Akkor most van másik párod? :?: )
Neked valami konkrét elképzelésed a fogyásról? Esetleg próbáltál már valamit?
Írj még magatokról, esetleg képet is hozz!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok :P


Akkor egy pár szót rólam is.
2009. július 8-án született meg a várva várt kisbabánk Odett. 2 évig váratott magára, mert nem volt sűrűn peteérésem. Annak érdekében kétszer is kellett hormontablettákat szednem, ami ugyan nem hozta meg a várva várt peteérést, de a sok kiló amiatt lerakódott rám :twisted: . Ja, és dohányoztam is :twisted: , 3 éve nem cigizek, de annak eredménye is , hogy így nézek ki. Régebben bármennyit ettem, pizzát éjszaka meg ilyeneket, meg sem látszott rajtam. Páromat 20 évesen 48 kilósan ismertem meg :roll: . Amikor el kezdtem szedni a bogyókat, és leszoktam a cigizésről 64 kg-t mutatott a mérleg. Nem is álltam rá a mérlegre, csak azt vettem észre, hogy már a 42-es méret is kicsi rám :( .
Amikor terhes lettem 86 kg voltam, a a 164 cm-hez. Szülni 95 kg-val mentem. Jó nagy hasam volt a végére, sokan hitték, hogy ikreket várok. A kórházból 88 kg-val jöttem ki, aminek örültem, gondoltam, majd a szoptatással lemennek azok a fránya kilók. Hát nem így történt. Nagyon kívántam az édességet, volt, hogy megettem egy zacskó nápolyit a délelőtti séta alatt, míg oda nem értem a boltig, hogy megvehessem a kakaóscsigá(i)mat. A kókuszos csokit is nagyon kívántam, volt, hogy este elmentem a legközelebbi kocsmába venni Bounty-t.
Igazából már akkor elhatároztam, hogy januártól (hozzátápi kezdetekor) változtatni fogok, és meg próbálok fogyózni úgy, hogy a tejem se csappanjon meg. Akkor voltam 93 kg :twisted: :oops: :cry: .
Annyit változtattam, hogy délután 4-5, max. 6 óra után nem eszek semmit, szénsavmentes vizet iszok csak. Minden nap főzök levest, mindegy , hogy milyet, csak telítődjön a gyomor az a lényeg. Nem eszem tésztát, fehér kenyeret, ahelyett barna vagy rozs kenyeret eszek. Köretnek is inkább párolt zöldséget eszem. Alig várom már, hogy legyen sok finom friss zöldség, hogy lehessen csinálni salátákat.
Mozgás: naponta: séta Odival, leg magic, és ping pongozás, eddig elég volt ennyi, de most egy hete nem mozdul a mérleg nyelve, szóval valamit ki kell találnom még a mozgásra.
Eredmény: Január 1-én voltam 93 kg, jelenleg 81 kg vagyok. Március 1 –re le akartam menni 80 kg alá, de az már nem fog sikerülni. Szerintem ez a 12 kg fogyás nem rossz 2 hónap alatt, ne legyek telhetetlen ugye :roll: :oops: ?
A célom a 60 kg elérése. De már nagyon boldog leszek, ha a 70-et elérem.

H. Gabi
AZ én e-mailemre még nem jött mindig válasz a Nagyonbabától. Mit csináltam rosszul :oops: ? Elküldtem Odi fényképét és a szöveget, amit szeretnék a vonalzóra.
Lilisgabi töröltette magát megint? Nem értem, miért névtelen megint.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Jaj,az hülyeség, hogy minden nap főzök levest :oops: :roll: . Javítom, minden nap eszek levesre :wink:

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi!
Te irtó ügyes vagy!!!

Én Nócimmal való terhesség kezdetekor 80 kg voltam, 98-cal mentem szülni, 86-tal mentem haza. Aztán ezt úgy kb tartottam is, 1-2 kg jött fel, mígnem 2 éves volt Nóci, mikor a térdeim fatigra mentek, onnantól nagyon meghíztam. Voltam 107 kg is.
2008-ban, mikor már nagyon akartam a kistesót, a 90 napos diéta segítségével mentem le 104-ről 90-re! Azzal kezdtem a második terhességem, 104-gyel mentem szülni, 96-tal jöttem haza. Január 1-jén 101 kg voltam!!!!!!!!!!

És te hogy állsz tejjel?

Igen, Lilisgabi eltűnt. De nem csak innen, az iwiwen sem találom!!!!
Írtam neki sms-t is, arra a számra, amit még a szülés-időben adott meg, nem jött válasz.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Tejem van még. 5 x szopizik Odett, és még kb. 200-at lefejek egy nap alatt, mert a tejpépet is azzal csinélom neki, meg este szokott inni lefejt tejet, mert elalszik cicin.
Iszok napi 3-4 pohár Lactoherber, nem tudom, hogy anélkül is lenne e elég tejcsim.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Mióta betegek voltunk (egy hete) sajnos nem tudok már fejni. Jobban mondva nem látom értelmét fél óra fájdalmas kínlódásnak 20 ml-ért.
Főzibe jó a lefejt tej, megeszi. Külön meg még nem kapott. Amúgy is gondban lennék, mert már akkor hányingere van, ha a cumit megpróbálom a szájába beadni. Úgyhogy tápszerrel is gondban leszek, ha rákényszerülünk.
Kis kávéspohárból szépen iszik, de tejet még nem próbáltuk abból.
Csőrös poharat is próbáltuk. Tea szépen ment belőle, aztán megpróbáltam a lefejt tejet is (amikor még fejtem, tehát nem fagyis volt), na, azt kiprüszkölte. Azóta a csőröspohár sem kellett neki.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Még mindig nem kaptam új vonalzót. Légyszi írd már meg (esetleg priviben), hogy mi állt az e-mailedben.

Fogyózással ki, hogyan áll. Sajnos én már 1 hete 81 kg-on állok, ezt úgy nem szeretem. Legutóbb 85-nél csinálta ezt, aztán két nap után lement 2 kiló, úgy megindult.

Múltkor írtad, hogy ha stresszelsz, akkor eszel :( , ez nagyon nem jó. Valamit ki kellene erre találni. Esetleg, ha ki vagy, menj egy kört biciglivel, vagy sétálj egy nagyot, hidd el sokkal jobb, mint az evés, és nem lesz utána lelkiismererfurdalásod, hogy ettél.

Még egy kérdés: most Vivi már nálatok lakik? Az volt az a dolog, amiért szorítani kellett nemrég :roll: ?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hendegabi: Ki az a lilisgabi?
Kistesóprojekthez valószinűleg donor inszemre lesz szükség, remélem nem kerül már sor rá. Párom idősebb (56 éves) tőlem és ő már nem szeretne gyereket, mert Dorcin kívűl is van már neki 3 gyereke.Megértem de ugye az ösztönöknek és a vágynak nem tudunk parancsolni, igy aztán nagyon bízom a kistesóban, kopogtasson bármikor.

Tény hogy néha nagyon nehéz egyedül a kicsimmel, mi lesz ha még meglesz majd a tesója? bele sem gondolok.
De mindenesetre addig is formába kell lendüljek, nagyon eltunyultam pedig nem most voltam terhes.
106 kgval szültem a lányomat a szopi alatt lement rólam 15 kg majd mostanság olyan 90 kg körül mozgok.Majd ráállok vhol a mérlegre.
Többször álltam már neki a fogyinak, több kevesebb sikerrel, szerintem fejben dől e a dolog.Egy dolgot biztos nem csinálok: a Norbi diétát, túl azon hogy nem fogytam tőle sokat 3 kgot összesen 4,5 hónap alatt, de olyan szar laboreredményem lett utána tőle, a májértékeim nagyon rosszak voltak.
Talán a 90 naposba kezdek bele, de abban meg a gyümölcs és a víznapot tudom a legnehezebben kibírni.
Gyerek mellett nagyon este nem tudok elmenni tornázni, vagy futni vagy mozogni, ahhoz bébisittert kéne hívnom.Azt meg nem szívesen.

Szoptatás: Én mikor még szopizott Dorci nem tudtam fogyózni, szerintem nagyon óvatosan kell csinálni, egyből meglátszott a tejemen a mennyiségen, pedig ittam a teát, szedtem a homeós bogyót.

Én idegi alapon tudok sajnos a legtöbbet fogyni, akkor több kávét is iszom (kb.3-4/nap)

Ti milyen módszer szerint fogytok? Valami jól bevált?
Megyek mert lejárt a mosógépem és addig szeretnék kiteregetni mig Dorci alszik.
Szép napot mindenkinek!!!!

Gabi
ibag80
 
 


Sziasztok!
Én is bekukkantok azért néha! :) Lassan én is belekezdek a diétába, mert muszáj... Bár, a mostani terhességem alatt híztam összesen 9 kg-ot, (82kg-al kezdtem és 91-el szültem), most 78 kg vagyok megint. Remélem most nem szedek fel ismét 16 kg-ot, mint a fiam születése után... :) Ezért kezdenék már most bele egy light-os diétába, egyelőre még tornázni nem nagyon tudok, de lassan a császár sebem is lehetővé teszi a mocorgást is (mozgásnak nem nevezném amit én művelek :D ).
Nekem az orvosom azt mondta, hogy a kalóriát figyeljem, 1200-1300-nál nem igen kellene többet ennem egy nap.... Háát, az elég karcsú így, de próbálgatom...
Mindenkinek kitartás! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy nem nagyon vagyok aktiv,pedig fogyozok kitartoan :wink: de a masik topikba sem igazan tudok irni...

Adrienne:gratulalok a kislanyodhoz!Mielobbi felepulest a csaszarbol!Remelem most nem szaladnak fel a kilok a szopi alatt!!!

Szomoruan latom,hogy lilisgabi eltunt... :cry: pedig nemreg meg irtunk egymasnak,es azt irta nemsokar tud bovebben valaszolni.....remelem nincsen semmi baj....

Hendegabi:sajnalom hogy megcsappant a tej a betegseg miatt.....de hatha ez is eleg meg sokaig!Nalunk sem fogadta el Hangi az uveget,de aztan kitartottam...pedig van tejem,de kiprobaltam estere a tapszert,hatha az a baj....igy kap egy kis kiegeszitest a cici melle.....igy mar csak 1x ebred,aztan 7 utan!!!
Mindegy,mar megbaratkoztam a dologgal,es igy pihenunk is....es meg fejni is tudok egy keveset!

De!Marc.1-en elkezdtem a 90 napos dietat!Latom,te is csinaltad mar,nagyon szep eredmennyel!!!Ugyes voltal!!!Nekem anno lement annyi,amennyit szerettem volna,de en amugy is eleg eros csontu vagyok,igy 68-70 kilosan mar sovanynak latszok :oops: de jo lenne most is majd annak latszani nyarra.....de ha nem,hat akkor majd oszre :wink: A tejemen nem vettem meg eszre valtozast,de ha baj lesz,akkor lightosabban csinalom....

Ma van szenhidrat napom,de mar lement 1 kilo megint....
Januarban voltam 89 kilo,aztan a fogyi "versenybe"87,7-tel indultam,ma 82,4 voltam!Ugy orulok!!!
A holnaptol tartok egy picit,mert gyumi lesz...na ha nem birom,eszek magokat melle 8) ja es itthon sem leszek....babas jogara megyunk Hangival!

Na szoval en biztatnalak,probald meg finomabban a 90 napost,ne legy nagyon szigoru,egyel sok levest!!!Vegtere is husleves,aztan zoldsegleves siman mehet :wink:

Orsi:Hurra!!!En is szoktam itt olvasgatni,de nem sok a termes.....(en dumalok)...
Jo az avatarod!!!Annyira cukkancs Odett!!
Es elajulok hogy mennyire sokat fogytal!!!!ORIASI GRATULA!!!!
Az hogy megall neha,az termeszetes,a tested ujra programozza magat :wink: Azert ilyen gyorsan ennyit fogyni.....megindul az megint,ne aggodj!!!Nekem is volt igy,bar ennyit sosem kellett leadnom.....majd meglatom hogyan megy,de Te sok erot adsz nekem most!!!
En is iszok teat,tejcsinalot,meg gorogszena tablettat nyomok...nem probaltam meg elhagyni....de legalabb megvan a napi 3 liter folyadek siman!!!

Tenyleg!Gabi!Igyal nagyon sokat,az is segit,jol kimossa a cuccokat!
Volt hogy anno 4-5 litert lenyomtam,viznapon meg tobbet is...na azt most azert kihagyom....

Ibag:Szia!
En Hendegabi es Orsi topiktarsa vagyok,talan csak 2x irtam ide eddig.....
Mert erdekelne,ki hogyan fogyozik,ja es mert lilisgabit kerestem!!!
Eloszor is!Hugom kislanyat is Dorinanak hivjak!!! :wink:
Meddig szoptattal?Mert ugye mar nem,ha jol veszem ki a szavaidbol....akkor nem probalod ki a 90 napost?Na nem vagyok egy fizetett emberuk :lol: :lol: :lol: csak kerdem....hatha csatlakozol hozzam :wink:

Nekem is ujra kell rendeznem a gondolataimat hozza,de tudom hogy szerettem csinalni,mert vegtere is mindent ehetek,max.az adott napon!Nem mericskelek,de amugy sem tudok nagy adagokat enni.....most csuszott le 2 piritott bagel,egy kis avokadoval..... 8) Aztan mar csak 3 fele csipegetek a babas foglalkozason valamit,es 6 fele egy pici teszta lesz pesztoval....
Nekem inkabb a napok visszaszamlalasa az ami nehez....mar csak 87 van hatra :roll: :? :) :lol:

Jo osszevissza lettem :oops: ,de sietek,most Hangi szunyal egy picit,en osszekapom magamat...de nem birtam mar ki hogy ne irjak! :lol:

Kép
Kép
ancsurti
 
 


De jó, hogy felpezsdült kicsit itt is az élet!!!!!!!! :D

Szép sorjában:

Orsi :) :
Szerintem is meg fog indulni újra az a mérleg lefelé! Kitartás! Nagyon jól csinálod.
Igen, tudom, hogy a legrosszabb, amit tehetek, hogy zabálok, mikor ideges vagyok. :oops: Igyekszem is tenni ellene, de néha nem is tudatos, egyszer csak azt veszem észre, hogy már megint a hűtőn lógok. :oops:
Privi ment.

Ibag 80 :) :
Lilisgabi itt volt topictársunk, és egy időben a 2009. júliusiaknál is. Törölte magát, aztán jelentkezett egy másik néven, de azt is törölte. :( Úgyhogy ha visszanézel egy-két oldalt, és látsz két gyönyörű szőke kislányról Liliről és Lottiról képeket, azt ő tette fel.
Remélem, azért olvas minket.
Azért gondoltam először, hogy ő jött vissza más néven, mert míg nem olvastam el az írásod, de egyből kiszúrtam a neved - visszafelé írva.

Megvallom, még most sem értem egészen a párom- Dorki apukája dolgot. :oops:
Külön éltek, de együtt vagytok?!
Én kicsit maradi vagyok, biztos ez a gond. Bocsi, ha nem akarod, ne részletezd (bár engem érdekel).
Tényleg elég nagy a korkülönbség, de ha szeretitek egymást, az nem lehet akadály.
Vágyak: hát igen, nehéz nekik megálljt parancsolni..... nálunk is csak az anyagiaknak sikerül. :?

Norbi diéta: 2 könyve is megvan. Nem mondom, hogy nincs benne használható dolog, de inkább javasolnám egy cukorbetegnek, mint egy fogyókúrázónak. Bocsánat mindenkitől, akinek bevált, vagy hisz benne.
Viszont a duci-tréning tornáját jónak találom. Végre egy olyan, amit kövér ember is meg tud csinálni. Valahogy nekem is meg kell próbálnom azt a napi fél órát ellopnom a Virágtól, hogy tornázzak.
90 naposról jó véleménnyel vagyok. De azt már leírtam. Gyüminap nekem is nehéz szokott lenni.
Bevallom, olyankor betankolok banánból is, ha nehezebben bírom, illetve ami nekem még gyümölcsnapon nagyon bevállt: a nyers uborka. Tudom, hgoy az nem gyümölcs a szó szoros értelmében.

Látod: te pont fordítva vagy: idegi alapon fogysz..... én ugyanúgy hízom.... :roll:
Modszereink: Orsi pont itt az oldal közepetáján írta le, én még csak a 6 után nem eszem és igyekszem visszafogni a szénhidrátot, és kicsit többet mozogni - elvnél vagyok.... mivel féltem a tejcit. Amúgy nálam is a 90 napos a nyerő.

Adrienne: jó, hogy jöttél. Hogy vagytok? Mit csinálnak a gyerkőcök?
Kapunk majd képet? Esetleg tesósat?
Mozgással tényleg csak óvatosan még. Viszont ha nem szoptatsz, diétázgass nyugodtan. Jól emlékszem, hogy neked cukros-diétát kellett tartanod a terhesség alatt? Szerintem azt nyugodtan tarthatod most is.... kezdetnek biztosan jó.

Ancsurti: hála égnek, hogy jobbak az éjjelek. Nagyon rád fér már ez a kis pihenés.
:)
Hajrá 90 napos nálad is.
Nagyon elgondolkodtattál, hogy én is beleugorjak!
Érdekes, amit a csontozatodról írtál: én 2000-ben (22 évesen) lefogytam 63 kilóra. Mindenki azt hitte, nagy beteg vagyok, úgy néztem ki, mint aki megszökött a ravatalozóból.... :lol:
Most 70 a vágyálom: 2 év alatt szeretném elérni. És utána megtartani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kimozdulás - főleg közösségbe mindenképp jó, fogyi szempontjából is, hogy nem a kaján jár az ember esze!
Folyadék: Első időkben simán megittam 4,5 - 5 liter folyadékot naponta.
Most pár napja tűnt fel, mintha nem innék olyan sokat, így "mérni" kezdtem. Ez nálam abból áll, hogy tudom, hogy az adott poharam 2 dl vagy 3 dl, és strigulázom, hogy mennyit ittam (illetve mentes vizet üvegből szoktam felhúzni, de az most elfogyott, holnap indulok vásárolni). Szóval 2,5 liter csúszott le tegnap + 3 dl leves. Ma még annyi sem. :oops: Ami a környezetem átlagfogyasztásához képest szuper, de magamhoz és a szoptatáshoz mérten kevés. Igyekszem belehúzni.

segítek számolni: ............... már csak 86 nap!!!! :D

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Hendegabi:de jo lenne ha felporognenek itt az esemenyek :wink: !

Most ertunk haza a jogarol! :lol: Jol ereztuk magunkat....na jo,Hangi kisse almosnak bizonyult,es hat eppen erre az idore esne neki a fozelekes kajalas....most potoltuk 1/2 5 kor....most meg nem akar elaludni....Siman el tudtam menni,persze kendovel,felmertem a terepet...
Ez inkabb a tarsasagrol szol,mint mozgasrol,de jo lesz ez nekunk!Megmutattak par masszirozasi technikat,reflex-pontot a mamakon is,es a babakon is.Varom a folytatast!

Bevallom,en lusta vagyok tornazni :oops: itthon nem megy,eljarni meg csak egyutt tudok Hangival barhova is,de bizom abban,hogy az intenziv setak is sokat szamitanak,plane ha ram van kotve Kukacka...ja es az thiszem benevezunk babas-salsara is :lol: :lol:
Igy nem jar a kajan az eszem(bar szerencsere mostanaban amugy sem)ismerekedunk,nyelvet tanulunk,stb.....Es ezek ingyenesek,ami szempont 8) .

Na a fogyira visszaterve:ma volt ugye az elso gyuminapom.Naggggyon jol birtam,de arra jutottam,hogy a tejcsi miatt azert viszek be az 1 bananon,es a 2 alman kivul mast is,igy delutan 5 fele.Az a mas,salata volt...na jo,most csuszik...Majd amikor mar hozzaszoktam a dietahoz,akkor majd siman gyumolcsozok,igy elsore jo lesz ez igy.Nem hiszem hogy jelen esteben akkora baj lenne,jobb ez,mintha massal laknek jol...
Salatam tartalma:nyers spenot,salata,repa,brokkoli,paradicsom es egy pici szezammag....ra egy pici oliva-olaj,es mutatoba egy csepp salata ontet...IMADOM!!!!
Egy 7 honapos babaval,szoptatva,nem akarok drasztikus lenni,mert nem ez a cel....
Gabi:Es ha netan gyumi napon ennel zoldseget is,salatakat?Ha csak evesek kozben probalod szetvalasztani a kulonbozo kaja tipusokat?Bar bevallom,nekem nem ment...megprobaltam,en hasonloan fogytam le az eddigi kilokat,mint ahogy te probalkozol....nem ettem szenhidratot,csak minimalt,semmi cukros,es igyekeztem nem tul keson enni....

Az ivasra a strigulazas az szuperjo otlet!
Es keruld el a hutot!!!Nekem most mensi elott volt egy kis falasi rohamom,de szerencsere nem sok kaja volt itthon :wink: ,de nyitogattam az ajtot parszor.....
Ket ev alatt szerintem siman megoldod a fogyit,majd itt leszunk es tartjuk a lelket benned :wink: En is a 70-et szeretnem elerni....
A csontozatban biztos van valami,mert amikor versenyeztem(buvar)az edzom allandoan fogyoztatott,mert en voltam a legnehezebb,kockas hassal :x huu de utaltam,es tiszta egy mero izom voltam.....de o nem latta be ezt...o nem ezt nezte,hanem hogy mennyinek kell lennem......En 174cm vagyok,68 kilosan szinte csont es bor.....majd keresek kepeket(tavalyi,33 evesen).....(de 15 evesen a versenysulyom az 57 volt)
Mindenesetre kitarto leszek,megigertem magamnak!!!Es meg ha segitesz is visszaszamolni,igy sima ugy.... :lol: :lol: :lol:

Megprobalok altatni.....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Ancsurti, 85 :P !!!

Írtam, aztán lefagyott a gépem :twisted: , kezdhetem előlről, csak olyan jó sokat írtam, míg Odett aludt, most meg már az ihletem is elszállt :roll: .

Ma már 80,8 kg vagyok, de még mindig a 81kg-hoz vagyok inkább közel, mint a héttel kezdődő számhoz. Látszik , hogy fogyok, de sokkal lassabban, mint az elején. Tegnap találkoztam az egyik kolléganőmmel, aki azt mondta, hogy először nem is ismert meg, úgy lefogytam :D :roll: .Pedig még hátra van 20 kiló fogyás. Azt tervezem, ha elérem a 75 kilót, hetente el fogok járni uszodába, mert nekem az lenne a legideálisabb mozgás, mert imádom a vizet. Azaz áprilisban minden szombaton járni fogok úszni, meg szaunázni. Tényleg szoptatás mellett lehet szaunázni?
Nekem hála a tejem nem csappant még meg, tudok még mindig fejni, sőt mostmár többet , mint napi 200 milit, mert Odett már 2 napja csak háromszor cicizik. Egyszerűen nem kell neki. Így most reggel, délben és este szopizik, és ezt ő alakította ki magának.
Nagy szopi párti vagyok, de lehet nem is bánom már, mert amíg van tejem, lehet nem jön össze a kistesó. Szóval, ha Odi már nem igényli, 1 éves korában el szeretném hagyni a szopit.
Ha megáll a fogyásom én is el kezdem a 90 napos diétát, sokan dícsérték, mert állítólag nem jönnek vissza a leadott kilók. Hát pont , aki anno ajánlotta, kövérebb, mint előtte :oops: , szóval nem tudom :roll: :? . De ha ezzel még le menne a következő 15 kiló, akkor hajrá. Nem olvastam utána, hogy hogy is van ez, leírjátok, hogy kell ezt csinálni?

Persze, ha jön a ketteske, akkor a fenti dolgok persze mind nem érvényesek. Pont mondtam apának este, hogy nagyon szeretnék kistesót, csak most olyan jól ráálltam a fogyókúrára,sok erőt érzek most magamban.

H. Gabi

Ha idegességedben enni támad kedved, gyere és írd le mi bajod, hátha könnyebb lesz a feszültséget levezetned, ha kiírod magadból. Hála nekem sosem volt ilyen bajom, én ha ideges vagyok ugatok :oops: :roll: :? . De majd azt is abbahagyom :lol: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Adirenne

A 78 kiló nagyon jó. Mivel híztál meg a terhességed után?
Én tudom..., sokat ettem :roll: :oops: :? , főleg édességet :oops: :twisted: .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Bocsi, nem jártam erre 2 napig.
Ancsurti: leírt saliba szerintem a brokkoli az egyetlen, amit nem lehetne gyümölcsnapon. Most, hogy írtad, beugrott, hogy szoktam paradicsomot is nyersen, meg salit.... talán még az olajat hagyd el.

Már csak 84!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi: megindul az! :wink:
Vigyázz, mert még szavadon foglak, aztán még több sirámom hallgathatod. :wink: :lol: :lol:
90 napost szerintem itt elég jól leírják:

http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-d ... rasa--cikk

Kajaötletek is vannak, és én is fogom írni őket, ha érdekel valakit, mihelyst lesz időm.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Végül jártam azon a honalpon. Csak attól félek, keverem majd a dolgokat, véletlen nehogy becsússzon a szénhidrát napot valami keményítős dolog, de ha tényleg ennyire megáll a fogyásom, neki kezdek. Ma mondta apa, hogy ő is szeretne fogyni 10 kilót. Majd lehet együtt kezdünk neki a 90 naposnak. De ugye sört sem ihat ezalatt? Mert akkor ő nem fogja csinálni :roll: :oops: :lol:
Kajaötleteket várom mindenkitől :wink: . Megtervezhetnénk előre mit mikor eszünk.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsban.....itt tavasz van par napja! :lol: :lol: Megyunk setalni!

Hgabi:tudom am hogy nem gyumolcsnapra valot ettem,de gondoltam hirtelen kezdesnek jo lesz.Amugy a brokkoli nyers volt :wink: :wink: A gomba,hagyma es a paradicsom az semlegesnek szamit :wink: ,bar holnap mart tuti franko gyuminapot tartok!!!

Orsi:sort nem lehetne inni,de szerintem igyon egyet ha nagyon nem birja :wink: :lol: ,max.ne egyen akkor kenyeret,csak szenhidratnapon!

Na majd jovok :lol: meg...csak indulni kene,mert lemegy a nap!Majd irom miket eszek :wink:

pusza

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Na visszaertem,a pasim meg tologatja Makit,mert elaludt 8) bar mar lement a nap....


haza is ertek...keszitem az elovacsit......majd folyt.kov.....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Orsi:azert egy ekkora fogyas mar lathato nagyon,nem is csodalom hogy nem ismert fel a kolleganod :wink: csak igy tovabb...ha egyszer elindul,utana tenyleg sok erot erez az ember lanya magaban :wink: :lol:
Szerintem lehet(ne)szaunazni,mert a meleg jot tesz a tejtermelesnek,csak az jutott az eszembe,hogy a mereganyagok kivalsztasa megno ilyenkor,tehat ez az ami miatt nem vagyok biztos benne...meg kene lesni a neten az errol szolo iromanyokat :roll:

visszajott kilok:en nagyon ugyeltem mindig is,mert gyorsan hizo vagyok,miota nem sportolok rendszeresen....versenyzo voltam 7 evig.......igy hiaba minden,en meg a levegotol is hizok....nem tudom hogyha nem figyeltem volna,akkor visszajonnek-e a kilok,de ugyebar aztan meg varandos lettem Hangival,igy jottek a kilok szepszammal :oops: :? 30 kiloval lettem tobb a vegere....
Na ez marhara ertelmes okfejtes volt,de remelem ertitek :lol:
Allitolag ha elerted az almosulyt,akkor meg 90 napig gyumit kell enni delelott,igy tarthato a suly......nem tudom,mert en utana is lightosan ettem,mig lehetett....

Feherje:ez ertelemszeru,husok,halak,tojas,turo,sajt.....en salatat eszek ezek melle...
Kemenyito:minden zoldseg sutve-parolva-fozve(nekem ez az ami nehezebb,bar imadom a zoldsegeket :roll: )+rizs!!!pl.kedvencem a cukkinis rizs 8)
Szenhidrat:teszta,suti,fagyi,csoki...stb.stb :lol:
tesztara mehet paradicsom-szosz,porkolt szaft,peszto,griz,de sajt,turo nem....lehet pizza,paradicsom szosszal,egy pici gombaval,hagymaval...sutikek,palacsinta,muffinok,pogacsak...
Gyumolcsnapon:mehet mindenfele gyumolcs,de ha nagyon nem megy,akkor egy mareknyi magot is lehet enni,ami nem sos(en regen ettem a mogyoro melle paradicsomot,mikor mar herotom volt az edes gyumolcsoktol...)ja es mehet meg kompot is,es parolt alma,vagy pl.osszeturmixolt gyumolcs-mix!

Feherje napon reggelire banant,ebedre pisztrangot ettem pici fuszerrel parolva,salataval,vacsira virslit egy kis mustarral.
Kemenyito napon reggelire banant,ebedre hagymas tortkrumplit salataval,vacsira ugyanezt.
Ma szenhidrat napom volt,reggelire semmit :oops: ,ebedre teljeskiorlesu 3db pici muffint,aztan 3 fele egy kis grizestesztat,es seta kozben becsuszott igy 1/2 6 fele egy fagyi is 8) egy forrocsokival...pedig aztan nem vagyok edesszaju,de ma adtam az erzesnek....szerintem a tejtermelo erzekeloim jelet kuldtek,hogy most maaaa aztan adjak valamit,amibol tejem is lesz :lol: :lol: .....megtettem :lol:
Holnapra itt var ram egy pici sargadinnye,banan,alma,korte.....

Most megyek,mar igy is tul hosszura nyultam az okoskodasommal :wink: :lol: :lol: :lol:
Lassan jon a furcsi,es elorebb kene hozni,mert a jovohet vegen oraallitas van nalunk....

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Orsi: szénhidrátnapra engedélyezünk apának sört. Együtt sokkal könnyebb!!!!! És még nem kell külön főzögetned sem.

Ancsurti: nekem is kedvencem volt szénhidrát napokon a darástészta. :)
És igen, nyáron nálam is a fagyi csúszott vacsira! Annál figyelni kell, hogy ne tejalapú legyen!
Bejelöltelek Msnm-en.

Megyek, sír a lányom.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Napolom még a 90 napos diétát, mert megint beindult a fogyás, ma reggel kereken 80 kiló voltam. Remélem holnap már hetessel fog kezdődni a kilóim száma.
A másik indokom, hogy nem kezdek bele, mert ha kevesebb lesz a tejem, akkor megállok a diétával, mert azt nem szeretném, hogy a tejci rovására foggyak. Meglátszik a tejemen, hgy múlthéten több napig is csak háromszor szopizott Odett, az egyik cicimből alig tudok fejni, kicsit kétségbe is estem tegnap, hogy ilyen gyorsan lecsökkent a mennyisége a tejemnek. Ráadásul a férjem szerint a fogyás miatt is kevesebb a tejem, persze vitatom, mert eddig nem látszott meg a tejci mennyiségen a 13 kiló fogyás.Szóval , ha még kevesebb lesz a tejem, kicsit többet fogok enni ebédre, de ezt a 90 napos diétánál nem tudom megcsinálni, hogy nem tartok pl. gyümölcsnapot, mert szaporítani kell a tejmennyiséget.

Na de csak pozitívan :P ! Lesz elég tejem, és 3 hónap múlva már hatossal fog kezdődni a kilóim száma :wink: :P

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: Nálunk is apa azt mondta, hogy inkább ne csináljam. Mondjuk észre se venné, ha belekezdenék, hisz alig van itthon.
Csak én szánom rá magam nehezen.

Jó, hogy megindult újra a fogyás. :D
Sajna nekem nem. :( Igaz, a napokban elég sokat is ettem. :oops:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Hgabi:felvettelek msnen :wink: !Sokszor be van kapcsolva,de nem mindig vagyok ott...... :oops:
Franya kilok :? hogy nem akarnak tunni...
Vica jobb ma mar???Remelem....

Orsi:hurra 80...es talan mar 7-es az elso szam!!!Nem lehet hogy mensid lesz???Nekem akkor nagyon nincsen tejem...na es a napokban elegge sok volt a stressz,na nem Hangi miatt,mert o egy tunder mostanaban 8) ,hanem otthoni dolgok,meg a csalad....szoval ennek koszonhetoen kevesebbnek tunt,mar este sem tudtam igazan fejni,max.50 ml-t....Aztan tegnap beszelgettem a dolgokrol kivulallokkal(nover/vedono+tolmacs)es nagyon megkonnyebbultem....es pasikam is elobb hazajott,hogy rendezzuk a sorainkat :lol: ...es lam....estere megint tobb volt,es mar reggel sincsen gond...pedig tegnap gyuminapom volt!
De remelem csak atmeneti a tejhiany nalad is!!!
Es tenyleg csak pozitivan.....!!!!Minden menni fog!!!

Tegnapi kajam:
r:3 pici korte+1 alma
e:2 banan
v:1 mezdinnye...nyami-nyami......isteni volt!
Es rengeteg viz 2,5l+1,5l szopis teakeverek!

Es a gyuminap utani ma reggeli merlegeles eredmenye:80,9kg!!!
Szoval talan a jovoheten mar vegre nekem is ujra 7-essel kezdodhet a kiloim szama....

Ma nem keszultem igazan kajaval,talan tojasrantottat eszek salival,van meg 2db virsli,halkonzerv,sonka,joghurt......majd meglatom......aztan leirom!!!

Ki kell hasznalnom a tavaszias idojarast,mert meg 1xesni fog a ho,jon meg a lehules...de jelenleg 10 fok feletti homersekletek vannak...annyira jooooooo!!!Es Kukackamra sincsen panasz vegre,annyira kis edesbogar...huncutkodik,magyaraz...es tegnap szervaltam par uj jatekot neki,abbol 1-et ma rmegkapott.....olyan ugyesen jatszik itt mellettem!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Es turiztam neki par bodyt,mexxet,hibatlan allapotban fillerekert!!!Ja meg egy furdorucit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: beszaras aranyos lesz benne :lol: :lol: :lol: :lol:
Na lepek takaritani,aztan mar alig varom az ebedidot....tegnap este 10-kor azt szamoltam,hogy meg 14 orat kell varnom hogy ehessek :oops: :oops: :roll: de kibirom/kibirtam!!!

Pusza csajok!

Adrienne hogy vagytok???

Lilisgabi gyere vissza ha olvasol minket!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok

Ancsurti , de jó, hogy nálatok olyan "meleg" van. Nálunk még mindig mínuszok vannak éjszaka, nappal is csak pár fok, csütörtökre megint havazás lesz. Március 15-én menni szeretnék a városi ünnepségre, remélem nem lesz zimankó akkor már.

Láttam iwiw-en, hogy kiadó lakást hirdetsz, a te lakásod üresedett meg?
Nekem is 5 évig albérlő lakta a lakásom, igazából utáltam, sokszor kellett könyörögni az albérleti pénzért,azért, hogy a rezsit fizessék ki.
Jó, hogy Hangi ilyen édesbogár. A turkálós cuccokért irigy. Én ma egy origi kis plüssbabát turkáltam Odinak, és a Tescoban vettem neki 3500-ft-ért bébitaxit. Hát arról egész nap alig lehetett leszedni, annyira tetszett neki, sikongatott rajta.
Ja, és múlt héten túrtam Odinak Next-es pólót, 130,-ft-ért, de ritkán lehet ilyen olcsón jó cuccot kifogni.

Ma voltam anyunál, ahol normálisan ebédeltem :? , sosem ettem még ilyen levest, valami resztelt májas levest, és töltött dagadót ettem krumlifőzelékkel :oops: . Isteni finom volt, de így lehet holnap még várat magára a hetes szám

Megyek fürdetni, mert Odi már nagyon álmos.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi!

Anyukamtol hallom a hidegeket :? :( ...sajnalom,pedig otthon mar nem artana a tavasz jotte!Itt ez nem jellemzo,ez az idei tel minden rekordott megdontott homerseklet es ho teren...de az igazat megvalva,nem is banom....meg igy sok volt....!
Kuldok a melegbol,lehet eppen 15.-e korul jon a valtas,addigra odaer a joido,ide meg sajnos megint a hideg...pedig olyan jo....csicseregnek a madarak,ugralnak a mokusok....

Igen az en lakasom...jo lenne talani bele valakit,mert a hitelt is csengetni kell...miota kijottem,ok voltak a 2.berlok...fizettek rendesen eddig(kopp-kopp-kopp)aposom felugyeli a dolgokat...csak nem kene ures honap,mert igy is gazos az anyagi helyzetunk,plane ha meg azt is fizetnunk kell....

Turi: :lol: :lol: :lol: ugyes vagy!Bp.en tudok jokat,remek arakkal,kituno minosegge :wink: l!Itt meg aztan dogivel lelek ruhakat,jatekokat,felszereleseket,lakasfelszereleseket....szinte mindenunk onnan van...na ugye a joleti tarsadalom....sok jominosegu dologtol szbadulnak meg itt az emberek,en meg fillerekert "atveszem" 8) 8) 8)

Bebitaxi:huuuu...mar en is gondolkoztam am rajta,lehet az lesz a kovetkezo dolog majd...ja meg szeretnek egy baby laptopot venni,mert nagyon erdeklodik,szinte mar szopi kozben sem tudok netezni,mert csak az erdekli :lol: :lol: de lehet ha kap,akkor is a tiltott zona lesz az erdekesebb :lol: :lol: :lol:
Nem tudod levideozni Odettet?Ugy megneznem a kis hajasbabat a taxijan :wink: !

Na hallom felebredt Manci :wink: :lol: :lol: Lenyomta a 2 orat becsulettel 8) 8) 8)

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Ügyes Hangi, hagyja anyát pihizni.

Holnap lefényképezem a járművén.Sajna üres kamerába való kazink nincs, apának meg nincs ideje leszedni a beteltekről a felvételt. Mérges is vagyok rá emiatt, mert Odi nemsoká megy, aztán még a kúszást sem videóztuk le.Odettnek április 20án lesz a névnapja, és arra vettük neki a bébitaxit, csak most volt leírtékelve. A másikajándélötletem a játék laptop volt :wink:, ugyanazon okok miatt .

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok

Mai mérlegelésem eredménye: 80 kiló :? , de kacérkodik a mérleg a 79,7-tel,mert hol azt mutatja, hol a 80 kilót :roll: . Tényleg, ha anyumnál nem kajáltam volna olyan durván, akkor már tuti 79,valamennyi lennék. Sőt apával már 1 hete nem ping pongozunk, szóval azt is el kell kezdeni, mert így tényleg lassul a fogyás.
Tegnap nővérem meglátogatott a kisfiával, március 3-án volt Andris 1 éves. Nővérem szépen lefogyott a szülés után, mondjuk ő csini volt terhesen. Mondta, hogy 80 kiló volt, mikor ment szülni, most 67 kiló. Ahogy néztem, nekem is tök jó lenne már az a súly is. Attól függetlenül még a 60 kiló elérése a célom.
Ja, és eddig nem kellett koplalnom sem, teljesen jól ráálltam az efajta étkezésre :P . Lehet most jön a neheze :( .
És tegnap megint volt elég tejem :P .

H. Gabi

Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg, hogy nem eszel este 6 után, szerintem már az is sokat segítene neked. Én sem gondoltam volna, hogy kibírom, de pl. apának tegnap este 8kor is csináltam gesztenye pürét(ennyit a fogyásáról),és még le sem nyaltam a kezemről a habot, meg a gesztenyét. Szóval én is anno azt mondtam, hogy nem fogom kibírni tészta nélkül, édesség, nassolás nélkül, vacsi nélkül, kenyér nélkül. DE ki lehet bírni , csak az agynak kell ráállnia.
Apára meg ne hallgass , ha fogyni akarsz. Igenis biztasson a fogyásra, mert amíg ő nem biztat, tuti nem is lesz annyi akarat benned a fogyáshoz. Én látom apán is, hogy tetszik neki a változás, sőt felnéz rám a kitartásom és az akaraterőm miatt.

Végül te is el kezdted a 90 napos diétát?

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Sziasztok.

Orsi: nem kezdtem el, de tegnap összekaptam magam, és 4 után már nem ettem. Illetve 1 narancsot este bedobtam, hogy ne érezzem magam annyira éhesnek.
Meg igyekszem többet mozogni, most minden délután gyalog megyünk Nóciért az oviba. Az kb 2km oda van bent egy jó dombmászás, és 2 vissza.

Megyek, felébredt.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok

Kicsit nem voltam, de nagyon betegek voltunk, én még mindig az vagyok.
Dorcsi meggyógyult már, neki kutya baja, én viszont nehezen javulok.

Fogyi: Nekem alapjáraton nem lenne baja a súlyommal de a hasam az nagyon zavar...
Párom: Ő már nem szeretne közös gyereket sem, meg sajátot sem, neki már elég azok támogatása akik már megvannak.
Lelkileg támogat, bár vannak hullámvölgyek a a kapcsolatunkban , pláne mikor benyögtem hogy szeretnék még egy bébit.

olyan jó idő van leviszem hátha aa kocsiban alszik egy kicsit
Bocsi hogy csak igy rohanok!

Gabi
ibag80
 
 


Ibag

Jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy betegeskedtél.
Sajnálom, hogy nem értetek egyet baba kérdésben a pároddal. Hátha egyszer meggondolja magát. Én is ismerek olyan párt, ahol a pasinak már van 2 gyereke az előző házasságból, a mostani kapcsolatából 1 kisfia, és már nem akar többet, viszont a párja nagyon szeretne kistesót. Náluk is inkább a pénz hiánya, ami visszatartja őket a köv. babaprojektben.

Ancsurti

Itt a járgányos kiscsaj. Elég morci volt már rajta Odett, a délutáni lefekvés előtt készítettem a képet.

Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Na, most értem vissza.

Ancsurti: jó, hogy rendbejöttek a dolgok a pároddal. Nektek meg még nehezebb ez ott a távolban, mint nálunk.
Köszi a jóidő küldését, még nem érkezett meg. :? Viszont holnapra megint havazást mondanak errefelé.

Ibag: szegénykém. Gyógyulj meg hamar! És sétáljatok nagyot Dorkival. Remélem, nálatok nincs olyan kutya hideg, mint itt nyugaton.

Orsi: szuper ez a járgány! Én is akarok!!!!!!!!!! (mármint Vicának :lol: )
Meg is nézem, mennyiért vesztegetnek egy ilyent!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


tescoban 3500,-ft, nem olyan vészes az ára :roll:

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


kösz Orsi.

Vonalzóddal mi a helyzet?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Ellustultam vonaló ügyben, de majd írok nekik.
79, 8 :wink:

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Tegnap is csak egy narancs volt 4 után!!!!!!! :D

Folyadék: most tartok 2,1 liternél ma. Ebből 3 dl volt a Fitolac.

Ibag. Gondolkodtam azon, amit írtál a pocakodról.
Van egy Callanetics nevű mozgássor, ami nagyon sok mindenre jó. Lényeg, amit írni akartam, hogy abban van kifejezetten hasat megdolgozó feladat is. Ha gondolod, nézz utána a neten.
Nekem van egy könyvem, nagyon jó fotókkal. Az a baj, a képeket nem tudom beszkennelni, max. fényképezni, de az nem hiszem, hogy túl jó lesz. Viszont a leírást alkalomadtán szívesen bepötyögöm, ha érdekel.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Hoztam egy cikket is hozzá, már ebben is találsz jó gyakorlatokat:

http://www.lowcarb.hu/cikkek/fitness/le ... .alatt.htm

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Szuper!!
Íéged nem hajt meg a narancs? Ha megeszek egyet állandóan megyek utána pisilni, kihajtja belőlem a vizet.Most is azt majszoljuk Odettel, neki nagyon ízlik, én meg jól laktam a felétől :roll: .
Ma délután már csak párolt zöldésget eszek, reszelek rá egy kis sajtot, hogy valami íze is legyen.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Orsi: eddig nem vettem észre, hogy meghajtana. Igaz, én anélkül is sokat pisilok.... 3-4 liter víz után nem is csoda.
Én még nem mertem adni a Vicusnak narancsot.
Viszont a husit imádja!!!!! :D

Ma kicsit elengedtem magam, de csak 6 előtt. Nem bírtam megállni, mert kelkáposztafőzeléket főztem, és azt nagyon szeretem. :oops:
De mozgás megvolt ma is.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


H. Gabi

Simán bírja már a pocija, és nagyon szereti tényleg a narancsot. Vágok neki icike picke darabokat, persze héj nélkül adom, és úgy eszegeti. Ma szerintem bevágott egy gerezddel :P .
Husit is szereti, és a sajtot is. Tegnap óta adok neki túrót is, a gyümölcsébe teszem.

Mi is végre ping pongoztunk apával, Odinak ma nagyon jó kedve volt, így hagyott minket játszani másfél órát. Ja, és leg magiceztem is. A leg magicnek van korongos része, azon kell forogni, közben kapaszkodni, na azon is forogtam 20 percet (nem tudom tudod e miről beszélek).Gondolom a csipőt dolgozom meg vele. Volt másfél óra séta is ma, szóval én is mozogtam ma.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 


Ez igen!
Nekem a 2* fél óra séta is elég.
Régen ugróköteleztem. Most nem megy :( . Nem is tudom, hogy bírtam letekerni 2*300-400-at!
De jó, hogy Odi mellett ilyen jó progitok van. Sajna nálunk este már nyügik, nem nagyon tudok semmit. Illetve akkor rakodok, mosogatok....ha hagynak. Ha nem, akkor 10 után.
Hallottam már a leg magicról. Biztos tuti jó. Én szobabiciklit szeretnék (már régóta), de mostanában aligha lesz. Meg helyünk sincs most, ahova tenném. Talán, majd ha Vica is költözik a másik szobába.

Sajt nálunk még csak 2 napja debütált. Baja nem lett tőle, meg is ette, de nincs oda érte. Túrót, joghurtot még nem mertem. Talán a jövő héten.

Többiek merre vagytok?
Adrik? Katka? Kindertojás? Monix? Lilisgabi????

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!

Orsi:Odett egy tunemeny a jarganyan!!!Nagyon tetszik ahogy ul rajta buszken a kis copfos!!!Na nemsokara mi is utanan nezunk egy ilyennek!!!
Gratula a sulyodhoz!!!Ugyes vagy basszus!!!
Es neha igazan megajandekozhatodmagadat egy pici joizu evessel,mint ahogyan anyukadnal tetted!!! :wink: Mert aztan egyszer csak bebunozik ugy igazan az ember,es az nem jo.....neha-neha egy pici ajandek,es maris jobb a leleknek :wink: Tesod tenyleg csini lehet mar nagyon.....hat sajna mi nem ez a kategoria vagyunk.....de nemsokara!!!
Ha ugynezem,mar lement 20 kilo rolam a szules ota,tehat innen kozelitve nem rossz az eredmeny!(barcsak ne jott volna fel ennyi...de mar keso banat)
Mostantol peregnek majd a feleslegek :wink: :lol:

Narancs eves: :lol: :lol: :lol: kepzelem micsoda arcot vag hozza Odett!!!Kell a vitamin :wink:
En sem merek meg adni neki egyenlore....meg husit sem kapott....de remelem a hetvegen mar sikerul beszerezni....(hust nem a felsz miatt nem kapott,hanem mert messze van a bio husos...)savanyitott tejtermekkel is varok meg egy piciket....elvegremeg csak 7 es fel honapos Kukac....de eddig minden akadalyt jol vett,se szorulas,se kiutes,se semmi...es imad enni!!!Ez most szerencsere jo dolog,de remelem majd kamaszkoraban nem rendelkezik feneketlen bendovel :wink: :wink: :wink:

Mozgas:na ebben is vehetnek peldat toled....megkaptam a szobabicajt,aztan csak a port torolgetem rola :oops: :oops:
Ra kene szannom magamat.Persze ehelyett a szbadidomben itt probalom utolerni magamat.....

Hendegabi:Kezdesnek nem rossz az a 2km-es seta dombnak fel-le!!!Nekem is ugy indultak el a kiloim+az odafigyeles....aztan majd jon a tobbi is!Ha mar delutan nem eszel,az biztosan segiteni fog!!!
Kelkaposzta fozelek....jo otletet adtal!!!Az kemenyitonapra kivalo eledel!!!Es mar regen volt nalunk!!!Imadjuk mindketten.
Juteszembe:Nocinak bevalik az immunerosito???

Ibag:Jobbulast nektek!!!Aztan gyere es irj!!!

Rolunk:kicsit lemaradtam.....szerdan ugye a szokasos foglalkozason voltunk...Hangi egy tunemeny volt!!!En keszen vagyok attol,hogy mennyire tarsasagi baba....kezdemenyez,incselkedik......Es este negykezlabra allt!!!!!! :lol: :lol: :lol: Na nemsokara jon a felules,mert allandoan az oldalan konyokol,es tolja elore a labikoit...ja es kuszas ugyileg is beindult,bar hatrafele meg egyszerubb neki....es imadja a kukuccs jatekot!

Kedd-feherjenap:delutan apa hazajott korabban,es bementunk a varosba setalni,igy a vacsim kisse modosult,mert a husi melle parolt ceklat is ettem :oops:

reggeli:1 banan
ebed:sovany sonkas tukortojas 4 tojasbol+salata
vacsi:gyros csirkehus+cekla+salata
+sok viz,szopis tea

Szerda kemenyito:
reggeli:------kavecska
ebed:polenta paradicsomos raguval
vacsi:polenta paradicsomos raguval
+sok viz,szopis tea

Csutortokon babas-jogan voltunk,vegre mozogtunk is picit,bar Hangi nem dijjazta......nem bejovos neki sajnos,de jarunk akkor is :wink: ,kell a tarsasag.....erdekes ennyi anyukat egyhelyen latni,akik kuzdenek az orokmozgoikkal es a plusz kiloikkal :wink: :lol: :lol:

szenhidratnap:
reggeli:1 banan+kave
ebed:2 pici teljeskiorlesu muffin+pici grizesteszta(megint)
vacsi:1 db muzliszelet+1 1/2 szelet vega pizza
+viz,tea

A mai nap megint gyumolcsnap.....keptelen vagyok a kortet magaban megenni,igy keszitettem (mintaul veve Hangi kajcsijat)egy gyumolcs turmixot.
reggeli:3 pici korte+1 alma+1 banan(leturmixolva)Isteni volt!!!
ebed:mezdinnye
vacsi:mezdinnye
+viz,tea

Remelem holnap mar en is 80 kilo alatt leszek :roll: :roll: mar csak 10 kilo az amit le szeretnek leadni...aztan majd ha nem szopiztatok,megszeretnek csinalni egy szuper meregtelenito kurat...de az meg messze van....lehet majd meg egy 90 naposba belevagok,persze az eredmenyektol teszem fuggove :wink:

Megyek,Maki kisse nyugi ma....itt a rosszido :cry: :cry: :cry: De az ejszakank szuper volt,1/4 5 kor ebredt,aztan pedig csak 8kor!!!Juhejjjjjjjjjja!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


H. Gabi

Séta kezdetnek jó, majd meglátod, ahogy mennek le a kilók, úgy lesz egyre könnyebb a mozgás. Ezt már magamon érzem.
Szobabicikli nekem is jó lenne, de nálunk is úgy járna, mint Ancsurtiéknál.Az ugrálókötelezés jó ötlet, minden nap ugrál egyel többet, és meglátod, megint úgy fogsz ugrálni, mint a Tigris.

Ancsurti

Nagyon ügyes vagy a 20 kiló fogyással. Te nagyon vizes voltál nem?És nagyon jól haladsz a fogyással, te magasságodhoz nagyon jó a 70 kiló.
Nekem még több, 16 kiló hátra van, már 14-et leadtam január óta. Reggel 79,2voltam.
Különben nővéremnek voltak állandóan gondjai a súlyával, nekem csak a hormonok szedése óta.
És az is érdekes, hogy 67 kilósan úgy néz ki, mintha 60 kiló lenne. Ha már csak egy 10 -es megy le rólam, már akkor is olyan boldog leszek.
A leg magic nálunk is porosodott ám, mostanában is csak egyszer vettem elő a héten, vagy kevesebbszer.
Tegnap és ma is ugyanazt csináltam, csak ma elmaradt a ping pongozás, helyette róttam a köröket az Auchanban.

Hangi nagyon ügyes, és jó kislány.
Odett is csak kúszik, ülni már szépen ül, de magától még nem ül fel.

Kép
Kép
orsi777
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: