Sziasztok!
Barbi, jobb időt! Eladni sikerült vmit? Toxot én is komolyan venném...
Boni, tesód egy hős!
Andi, de jó de jó, tényleg gyere hétfőn, mert ezer meg egy éve nem láttalak!
Persze, ígértem egy babamama talit, de közben ugye sok minden összejött. Azért remélem még sikerül összehozni egyet nálunk is!
Pelusról pont ma írta egy anyuka, hogy szte ez a fajta nagyon nem jó.
Babakocsival az van, hogy merev mózesünk lesz, igazándiból csak a hordozó kéne, de a csaj telószáma egy hete azt mondja be, hogy ilyen szám nem létezik. Pedig előtte már egy csomószor dumcsiztunk. Még egyszer próbálkozom hétfőn. Közben meg teszen találtam egy álomhordit, de ma lecsapták a kezemről, tiszta mérges is vagyok.
Meg ugye még jópár dolgot kéne beszerezni, bébiőr, esetleg légzésfigyus, mert az is kölcsön nem tudom maradhat-e, kiságy, szóval ezekre is vadászom most használtan mindenfelé.
Zsófi, gyere Te is. De nem Bucsekéknél leszünk, hanem Mecsi barátnője Szilvinél. Jó sok a Szilvi errefelé!
Címet azért fog tudni adni priviben bárki.
Szilvi (Bencusmama) jó, hogy jöttél, szépek vagytok nagyon nagyon!
MásikSzilvi, illetve negyedik...

Málnussal és apájával érezzétek magatokat nagyon jól!
Julcsi, lakásátrendezés hogy áll? Babakocsi huzat megszáradt?
Mi két napja rámolunk, pakolunk, festegetem a gyerekszoba dekorokat, ma főztem 6 emberre, de végül nem jöttek tesómék, így annyi a kajánk, hogy ihaj.
Kocsit takarítottunk, benn takarítottunk, jövő héten kezdem a lakás kifestését.
Szóval kb. le sem ülünk, így kissé tikkadtnak érzem magam. de most kell nem bálnahassal.
Kertrotálás jövő hétvégére maradt, mert megfagyott a föld, így nem lehet vele dolgozni. Jó mérges is vagyok, már két hetet csúsztunk vele. És amíg kinő a fű, legalább 3 hét. Szóval, ha így megy tovább májusra lesz kb. használható a kertünk.

-7 fok volt ma és orkán szél. Így még gazolni sem tudtam semmit.
Plusz jövő héten jönnek Erdélyből barátaink, meg ugye ott van márc. 15 is.
De: a tűzhelyköveket meghozták, hatalmas teherautóval, daruval, persze mondanom sem kell a hülye sofőr beállt az esőárkunk szélére, onnan daruzott és csodálkozott, hogy mind az esőárok beomlott, mind a mellette lévő beton beszakadt. Duplatripla
Viszont a kövek szépek nagyon. Csakhogy a betonozáshoz is plusz kell és nem fagy.
A tűzhely meg nagyon kéne minden fametszéshez, az viszont nem tolható májusra. Na, szóval ezernyi teendőnk lenne négy kezünk van és úgy érzem, jönnek a hullámok a fejem fölé.
Amihez hozzáadódik, hogy megint felmerült a kérdés, hol és kinél fogok szülni, tekintve, hogy ugyan a szülésért nem kell fizetnem 400 ezret, de megszűnt az sztk rendelés, ami azt jelenti, hogy 21 havonta a terhesgondozás benn a kórházban....ez most nem megy sehogysem. Ehhez hozzájönnek a "csekélységnek" számító kötelezően ajánlott plusz vizsgálatok,mint a 22. heti külön szívuh, 18 ezerért és hasonlók.
Komolyan hátast dobtam ezektől az új áraktól, mint sima kórházi rendelés...
Így nem nagyon tudom és eldönteni, a sok teendő nyomaszt,vagy ez, és emiatt nem tudok aludni.
Azért megyek, megpróbálkozom a dologgal.
Szép vasárnapot Nektek!