[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Fesztike, Csillag, Pedi, megy a drukk!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze majd mond el milyen volt a romantikázás........... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ma volt egy nagyon pici, halvány drapp színű folt a fehérneműmön! Teljesen beparáztam!
Drága Jó Istenem, NE HAGYD, HOGY MEGINT MEGTÖRTÉNJEN!
kÉRLEK, KÉRLEK, KÉRLEK, KÉRLEK.........

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Csillagvirág! Én is imádkozom érted!!!!

Ma voltam a dokinál, de nem látott még semmit se az ultrahangon, ezért elküldött vérvételre és megnézik a Béta Hcg-t. Hétfő reggel megyek és csütörtökön kell hívnom a dokit, hogy mi lett az eredmény...szóval gyakorlom a türelmet.....

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Köszönöm Fesztike! Én is sokat gondolok Rád!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi csillag!!! :) erősítsük egymást!!! :)
és fáj egyébként a pocid?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Virág nyugiiiiiii.....pihenj!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: pozitív gondolkodás : ezt mondogasd minden rendben lesz,egészséges babűám fog születni

Én míg Gergővel terhes voltam mindennap este elmondtam ezt :):):)még véletlen sem voltak negatív gondolataim :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Tegnap úgy bealudtam, mint a sicc... Tortillát csináltam a Drágámnak, imádja, ez a kedvence! :) Meg is köszönte, h ilyen finomat csináltam neki ;)

Csillag , Feszti nagyon drukkolok nektek! Ne parázzatok! Minden rendben lesz!

Beze-jó romantikázást! :);)

Kép
pampalini
 
 


Na csajok ma már sikerült lefényképezni a tesztemet :) ...szerintetek ez elég meggyőző? :)

Kép [/img]

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Hát, úgy néz ki, én most még nem "erősítem" a kismamik táborát! Negatív lett a reggeli tesztem, várom, hogy megjöjjön. De nem elkeseredni, mert én sem vagyok szomorú! Majd legközelebb sikerül! :wink:

Fesztike! Ez bizony pozitív! Azéért erősödött már?

Csillagvirág! Szerintem feküdnöd kellene szigorúan! Próbálj meg minél többet pihizni, mrt most ennyi amit tehetsz a picuúriért, és ez igazán nem nagy áldozat! Egyébként meg nyugi, nem szabad rosszra gondolni! Tudod, Zsuzsi szemléletét kellene követni!

Pampa! A tortillának a tésztáját is Te csináltad? Én egyszer próbálkoztam vele, mert az én férjemnek is kedvence a tortilla, de nekem annyira kemény lett. :(

Bocsi, de most nincs több időm! Végre vége a munkaidőmnek, mehetek haza! Vár a háztartás és a férjem! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Fesztike: ez bizony két csík!!!!!!!!!!
Egyébként neked mikor volt az előző (utolsó :lol: ) mensid?

Mindenkinek köszönöm a biztatást és természetesen próbálok csak pozitívan gondolkodni, meg persze minél többet pihenni.

A pocim szerencsére nem fáj és a tegnapi óta nem volt semmi olyan, aminek nem kellene jönnie. (kop-kop-kop)
+ egyéb tüneteim is vannak, mint pl mellfeszülés és álomkór.
Ha visszagondolok, ez Bencénél is így volt, és vele is kétszer barnáztam az első 3 hónapban.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Fesztike : bizony bizony ez már szép csík nem is olyan halvány :):):):) Gratula

Csillag drága : amennyit csak tudsz pihenés,no házimunka,no emelgetés,no szex :)

nika70
Salgótarján
 
 


nekem apa meg most indult fel Pestre.15-kor indul a gépe .már most nagyon hiányzik:( azért tegnap megvolt a búcsú :oops: :oops:

és most azt nézem hogy lehet hogy nekem csak most volt pém.legalábbis tegnap dél felé már olyan tojásfehérjés nyákom volt,vagy ez lehet már terhességi tünet is?Persze azért mindent megtettünk apával hogy sikerüljön :):):)

nekem egy barátnőm két hónapja próbálkoztak és a második hónapban úgy jött nekik össze hogy neki párja is olaszban dolgozik.8-án voltak együtt 9-én volt elvileg lánynak péje és zsupsz össze is jött :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: nagyon-nagyon drukkolok!!!

Pedi: igen, erősödött, mert az elején annyira halvány volt, hogy csak a lámpa mellett lehetett látni :)

Csillag: febr. 3-án volt meg utoljára és nekem általában 26-27 napos ciklusaim vannak. Vigyázz magadra most nagyon, tényleg pihenj sokat!!!

Lányok! Viszont sokat fáj hol jobb hol bal oldalt a pocim. Ügye nem kell félnem emiatt?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Na most kicsit ismételni fogom magam így lányok nyugodtan ugorjatok :wink: de látom a két új kismama lázban van. Nekik akarok kicsit segíteni és őket bátorítani. Szóval nekem kb péntek szombatok kellett volna megjönnie. Így elkaptam csütörtök este a párom egy kis vihar előttire :oops: Még akkor este volt olyan barnás ami kijött. Magamban gondoltam, na el is indítottam holnap tuti megjön, volt hasfájásom és kicsi menszis görcseim. Pénteken egész nap rosszul voltam szokásos mensis tünetek, de piri sehol. Estére a betéten azért kandikált egy pici barna folt. Szombaton tünetek, mensi nem, sex igen -> barna pötty ismét. Na vasárnap kértem legyen a férjem türelmes, mert nem akar elindulni piri. Mivel mi lombik előtt voltunk spermagondok miatt attól féltem, hogy most az én szervezetem mond fel és nekem lesz cisztám vagy valamim de nem babám. Estére mindig álmos, fárad voltam és fájt az egész hasam alja olyan tompán. Mindössze szerdán reggel szántam rá magam a tesztelésre és addig már szépen látszott a 2 csík. Nem voltunk azután együtt nagyon sokáig, mert az a 3x-i pöttyök miatt nagyon féltem, meg mindig estére fájta a hasam semmi kedvem nem volt nekem semmihez. Eredménye meg még a pocakomat növeli.

Szóval kis folt nem jelent semmit, ha nem erős piros színű még lehet ok minden. Fájások meg azok is normálisak csak ne legyen görcsös és nagyon erős. A velem egykorú kismamik szinte mindegyike érezte a pocakfájást az első hetekben. Ilyenkor nincs mit tenni. Dokim is mondta a pici a medencében van ahol szűk neki a hely és feszülnek az inak és fájnak. Próbáljatok minél többet pihenni, feküdni és soha nem a rosszra gondolni!!!!!!

Csillag a vérvétel jó ötlet, bár mikor én mentem azt mondta az orvosnő vv előtt, hogy ha a teszten ott a 2.ik csík akkor lesz HCG-m is, nagyon nagyon ritkán van fals pozitiv teszt! Ha meg nincs hormon problémátok nem kell aggódni. Ja és a vérzés tényleg lehet progeszteron hiányának az oka és ha ez van ezt utróval lehet kijavítani és semmi gond nem lesz. Anno a dokim azt mondta, hogy csak akkor tudják a babát megmenteni ha hormon gondok miatt vérzik a kismama, sajnos más estekben ők is tehetetlenek. De a pozitiv hozzáállás szerintem mindennél fontosabb!!!!!!!

Pedi a fene egye meg :evil:

Nika tényleg volt folyásom de az nem tojcsis volt hanem olyan fehéres, mint még a tojcsi előtt szokott lenni. Azért 4x. napon furcsa a tojcsi, na de hátha lesz belőle valami. Nem akarlak se lebeszélni az örömről se hitegetni olyan fantasztikusan misztikus ez az egész, hogy mindeninek kicsit másképp működik a szervezete így nem lehet sablon ráhúzni. Azonban ha most sem jön össze a helyedben elmennék egy jó orvoshoz, tudod nem akarlak bántani de a helyedben iparkodnék a babával és nem nyugtatnám magam a hosszú ciklusok miatt. Ezek nem normálisak látod Bettikének is javultak már. Nem akarlak bántani azért írom mert nagyon szeretném ha végre Gergőnek kis tesója lenne.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Csillag, próbálj meg minél többet pihenni, és bízni abban, hogy most nem lesz gond, a pozitív gondolatok csodákra képesek!!! Drukkolok!!!

Pedi drága, sajnálom, de igazad van, majd legközelebb. Mi is belehúzunk, jó lenne együtt pocakosodni! :wink:

Nita, jó volt, isteni volt a vacsi, illetve a bor, na, meg a többi... :oops: :lol:

Pedi, két friss kép a tündérkémről:

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


most vagyok a 48. napon :9 eddig semmi
van egy ismim aki most terhes és van volt neki tojcsis váladék meg fehéres is .szóval ki tudja :):):):):)

melisch : semmi gond mondjad nyugodtan :):):9 ha baba akkor jó ha nem akkor elkezdem inni rendesen én is a cickafarkot meg a palástfüvet és majd meglátjuk.Remélem semmi más bajom nincs mint hogy felborult kicsit a hormonháztartásom és jön a baba :):):):) hétfőn kiderűl veszek tesztet.

Lexike nagyon édes :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csak gyors kukk.

Csillag kapkodjál be egy kis magnéziumot, de szerintem nem lesz gond, ez lehet normális is. Ha nem görcsölsz nagyon és nem élénkpiros akkor nincs gond. De azért tessék pihenni!

Fesztike ez pozitív szerintem csak hát ugye még olyan pici, hogy a diki nem lát semmit uh-n. Az elsővel nekem is így volt. Mnetm nagy boldogan, hogy én bizony terhes vagyok, jó erős csíkom volt és 1 másodperc alatt látszott, de a doki mégsem tudta megállapízani. Kitartást!

Pedi így kell pozitívan gondolkodni! Én szorítok!

Nika remélem apa maradnadót alkotott tegnap :lol:

Beze azt a mindenit romantika! Tudsz élni! :lol: Reméljük emlékezetes lesz :wink:

Na én már nagyon álmos vagyok, úgyhogy elhúzok a tollasbálba. Apa sörözik a kollégáival, ki tudja mikor jön, csak remélem halkan. Bence meg anyukáméknél. Szóval semmi akadálya az alvásnak.

királylány
 
 


Királylány, szép álmokat! :wink: Köszi, remélem, most már hamarosan jön a kistesó! :D

Nika, köszönjük, neked pedig nagyon drukkolok, hozz egy szép pozi tesztet! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Fesztike ugyanilyen volt az első tesztem Barnival......csontra ugyan ilyen :) :) :) :) :) :) GRATULAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Beze GÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ a kis Lexike:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze! Ez a kiccsaj tényleg nagyon cuki! Egyszer jöhetne már egy hisztis kép is, mert így azt hiszem mindig ilyen kisangyal! :lol:

Nika! Örülök, hogy rászántad magad a tesztvásárlásra. Legalább hétfőn kiderül mi a helyzet!? Szorítok nagyon! És érzem érzem, hogy..... :wink:

Csillag! Királylánynak igaza van! Amíg nincs erős görcs vagy élénk vér, addig minden rendben. Tényleg pihizz! Ez a babó Veletek fog maradni és kész!

Nita! Nekem is pont a Te teszted jutott eszembe, amikor megláttam Fesztijét. Emlékszem, még én tettem fel, és pár nap múlva teszteltem én is pozit! Sose felejtem el milyen boldogan fogadtad, hogy nekem is akkor volt pozi tesztem! :)

Melisch Drága! Hozhatnál már egy újabb pociképet, tuti már szépen gömbölyödsz! Neked is olyan "gyorsnak" tűnik a terhesség vagy csak nekem tűnik úgy, mintha tegnap tetted volna fel a tesztedet nekünk! :oops: Hihetetlen, hogy mindjárt félidős vagy! :shock:

Királylány! Akkor tessék kihasználni az egyedüllétet, néha az is jól tud esni az embernek, bár bevallom, hogy én nem tartozom ezen emberek közé. :oops: Biztos, ha lesz gyermekem, akár több is, akkor majd én is fogok néha egyedüllét után vágyódni!

Lányok! Zsuzsi vajon merre van?
pedi
Kalocsa
 
 


valaki SOS!!!!!!!!!
Barni egész teste apró pci pöttyös.......anyum szerin rubeola is lehet....mit csináljak??????????????????

Pedi erre én is emlékszem........olyn jó volt.......de lesz még pozi teszted helyettem is:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!

A rózsahimlő, más néven rubeola (angolul rubella), enyhe tünetekkel, egyebek között mérsékelt lázzal, végtagfájdalmakkal, nyaki és a tarkótáji nyirokcsomók megduzzadásával és kiütéssel járó ragályos vírusfertőzés. A betegség köhögés, tüsszentés, és az orrváladékkal, ill. a nyállal kapcsolatba került, meg nem mosott kéz révén terjed.
Felsőlégúti gyulladásos tünetek, torokfájás, láz. Először arcon szokott a kiütés megjelenni, azután fél nap alatt a nyakon keresztül az egész testen elterjed. Lázat okoz. A nyaki és a tarkótáji nyirokcsomók megduzzadnak. A kiütések apróbb, legfeljebb, lencsényi, élénk rózsaszínű foltok. A láz 2-5 napig tart. A kiütések körülbelül egy hét után múlnak el, nem hagynak nyomot. A betegség a gyermekeknek általában még a közérzetét sem zavarja.

Ezeket találtam neten erre!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!!!

Itt vagyok! Köszi az aggódást.

Nagyon drukkolok mindenkinek! Fesztike!!! Szuper!
Csillag, neked csak halkan, várom a híreket.

Nekem nincsenek jó híreim, sajnos meghalt a nagymamám. :cry: De nem akarok szomorú lenni, ő sem akarná. Most jobb helyen van... Ma reggel tudtam meg. :(

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi! Sajnálom nagyon, fogadd őszinte részvétemet! Tudom, hogy nagyon nehéz nem szomorúnak lenni, bármennyire is magyarázzuk magunknak, hogy jobb így neki.
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi őszinte részvétem! Ha szeretnél róla beszélni....Tudom mit érzel most, nekem októberben volt egy éve, de nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe.

Nita nem tudom mi lehet. Egyéb tünet? Szerintem ügyelet vagy hívd fel a dokitokat.

Pedi én szeretek egyedül lenni. Nekem az a kikapcsolódás ha a pasik elmennek itthonról és én nyugiban takaríthatok utána pedig pihenek. Nyáron sűrűbben van ilyen, mert akkor kint vannak anyósoméknál a kertes házban. Persze én is ki szoktam menni lábat lógatni. Jól kialudtam magam, ma pedig annyi energiám van, hogy magam is elcsodálkoztam rajta. Reggel óta talpon vagyok, főztem, mostam 2 adagot, rendet raktam a drága férjem szekrényében, vasalok.....Süt a nap, jó a kedvem is.

További szép napot!

királylány
 
 


köszi Zsuzsi! :) ...és őszinte részvétem :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Zsuzsi részvétem :cry:
holnap nálunk mindenki dokinéni/bácsit látogat......... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi: fogadd őszinte részvétem. Sajnos nemrég én is átéltem azt, amit most Te, nekem a vetélésem napján ment el a Mamám... :cry:

Pedi: Kár, hogy negatív lett a teszt! De ne csüggedj, egyszer azt mondta egy barátnőmnek egy orvos, hogy ha valaki esett már teherbe, akkor az fog is!!!!! Kívánom, hogy a következő hónapban Te (is) beállj a sorba!!!!!!!!!

Nitacska: Pár hete a tesóm kisebbik lányán voltak apró piros kiütések, amik aztán pár nap múlva "összefolytak". Először mi is rubeolára gondoltunk, de nem az volt. A dokija szerint valamire allergiás volt és egy durva csalánkiütés borította be a testét. Kb. egy hét alatt tűnt el.
Egyébként jobbulást Mindenkinek Nálatok!!!!!!!!

Nika: Nagyon izgulok a hétfő miatt!!!!! Majd írd meg, hogy mi lett!!!!!

Beze: Csuda helyes leányzótok van!!!!! Egy TÜNDÉR ezzel a vigyorral!!!!!!

Fesztike: Az én utolsó mensim febr. 5-én volt és a teszten már erősebb a csík a Tiédnél. De nálam szerintem hamarabb volt pé, hisz már a 26. napon olyan volt a tesztem, mint a Te mostanid.
Egyébként jól vagy? Szédülés? Émelygés?...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


virág köszi....mindenesetre holnap visszük dokihoz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillagvirág: nem mondhatnám, hogy szédülök, bár pénteken mintha picit olyan lett volna, meg pici hányingerem is volt, de azóta semmi. A pocim viszont két oldalt sokat fáj :(
Neked mk a tünetek?

Kép
Kép
fesztike1
 
 


fesztike csak a szalagok nyúlnak ne ijedj meg!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


igyexem nem izgulni nitácska,köszi :)...csak nekem ez az első :)...és még olyan kis tapasztalatlan vagyok ;)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


tudom már "könnyen" beszélek...de csak jót akarok....jobb ha nem streszeled magad főleg az első 12.hétben!!!!!!

1 jó tanács....a neten ne olvasgass semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inkább itt kérdezz tőlünk!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ok, rendben :D :D :D...úgy lesz :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


:wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Fesztike: emlékszem, hogy én is teljesen be voltam sz'va, amikor Bencével voltam várandós és fájt két oldalt a pocim. Ez tényleg csak a méhtartó szalagok nyúlásától van és készülj fel rá, hogy az idő előrehaladtával csak jobban fogod érezni! Ez teljesen természetes!!!
Nekem most ilyen jellegű fájdalmaim nincsenek (talán azért, mert már voltam terhes), a melleim viszont teljesen "bedurrantak". Napról napra érzékenyebbek. Bencénél ez meg is maradt végig az első trimeszterben. Nem panaszkodni akarok, inkább örülök annak, hogy ezt érzem, mert ha visszagondolok az Angyalkánkkal való pocakos hetekre, ott ez a dolog hiányzott.
Émelygés, hányinger egyáltalán nem kínoz, de ez korábban is így volt. Viszont - ahogy azt már írtam - fáradékonyabb vagyok, sokkal többet alszom. Este 8-9 között beájulok. :lol:

Ha bármit szeretnél kérdezni, nyugodtan tedd meg! Elég jól emlékszem a babavárásra!!!!!

És Nitacskának igaza van: a neten baromi hülyeségeket bírnak írogatni, inkább hozzánk fordulj, ha valami aggaszt vagy valamire kíváncsi vagy!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!
Fesztike1 és Csillagvirág és a többiek!
Nekem a teszt szerint a 17.napon volt a pé-m. Előtte csak két nappal hamarabb teszteltem, de én most vagyok a 23.napon és egy csomó minden más, mint előtte (igaz, fogi bogyókat szedtem-így tünetmentes voltam).
Két hete folyamatosan be vannak állva a mellbimbóim és fájnak a melleim, émelygek, feszül a hasam. Ez akkor lehet baba? Nem merek tesztet csinálni, mert túl szép lenne ez így.
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Pedi, Csillag, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Fesztike, csatlakozom többiekhez, teljesen igazuk van.

Nitácska, nem lehet, hogy az oltás mellékhatása miatt pöttyös Barni? Gyógypuszik mennek!

Zsuzsi, őszinte részvétem. :cry:

Kati, attól függ, hány naposak a ciklusaid, de lh-val már nyugodtan jóstesztelhetsz. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


zsuzsa: őszinte részvétem :(:( nekem anyukám három éve ment el és még mindig nincs olyan nap hogy ne juutna eszembe,ráadásul Gergő kb rá egy hónapra született meg ,vagyis terhes voltam akkor.

holnap veszek tesztet. de nem tudom megcsinálom e,de ahogy magamat ismerem tuti megcsinálom :):):) pedi a jó istenke szóljon belőled ÁMEN

nika70
Salgótarján
 
 


beze: ha az lh + az már lehet baba is? ezt nem tudtam. Nem tudom, hogy pontosan hány naposak a ciklusaim, mivel 8 évig bogyóztam, elötte 26-29-esek voltak.
A gyerkőcöd tényleg angyali, de én látok a szeme sarkából huncutságot!!! Ami nagyon kell!!!

azok a tesztek mennyire jók, amikre az van írva, hogy : akár 3napos terhességet is kimutat!
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Királylány! Örülök, hogy ilyen tartalmasan tudtad eltölteni a "szabadnapod"! :wink:

Kati! Szerintem terhességivel még ne próbálkozz! Amúgy a tünetekre meg nem szabad adni! Főleg úgy, hogy eddig bogyót szedtél. Az én melleim is mindig bedurrannak a ciklus 2.felében és egyre erősebben, ahogy közeleg a ciklus vége, szóval, nálam pl: ez nem jel. Azért nagyon szurkolok, hogy mégis babó miatt legyenek ezek a tünetek, csak azért írtam, hogy bele ne éld magad ezekbe! Én anno megtettem, és akkor egy életre megtanultam, hogy bízni a pozi teszt után van értelme, úgyhogy én a tüneteket már abszolut nem szoktam figyelni!

Nika! Mennek a drukkok holnapra! Várom, hogy írj!

Nekem szeremcsére ma megjött. Elég rosszul voltam megint, így déltől pizsiben voltam, szegény férjemre hárult az egész ebéd. Én meg pihentem. Meg is lett az eredménye, du-ra jobban lettem.

Fesztike! Próbálj meg elkezdeni szedni Mg+B6-ot. Én nem javaslom a Magne B6-ot, mert abban elég kevés a Magnézium. Talán kevésbé fájna a pocid!

Mindenkinek szép vasárnap estét kívánok!
(Holnap indul egy újabb hét! :( )
pedi
Kalocsa
 
 


Kati, van, akinél igen, van, akinél nem. Nekem nincsenek ezzel kapcsolatban tapasztalataim, de több embertől hallottam.
Köszönjük a bókot!

:D

Pedi drága, sajnálom, de tudod, megbeszéltük, hogy együtt pocakosodunk! :wink: Csak nem ugyanaz a dokink. :D

Nika, holnapra:+++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Az tényleg nagyon jó lenne, ha együtt pocisodnánk, és nem is olyan nagy baj, hogy nem ua. a dokink, attól még egy csomószor tudunk majd talizni! Persze, ha közös pocakosság nem is jön össze, akkor is! :wink: Holnap hívom a dokit, hogy mi a köv. lépés, úgyhogy talán már nem is kell olyan sokat várni arra a talira!

Jó éjt Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


Köszi Lányok, nagyon aranyosak vagytok! Ma lenne a szülinapja. BOcs, hogy idehoztam ezt... nem idevaló.
Nika: Azért ez nagyon szörnyű lehetett. Nem is tudom elképzelni a fájdalmadat.

Nagyon örülök, hogy mindenki így várakozik. Tök jó hírekre jöttem! Remélem, mindenkinek jól alakulnak a dolgok! Én most várok. Elviekben lehet, hogy..., de nem gondolok semmire. Nézem a kis táblámat magam előtt.

kovacszsuzsi
 
 


Hát csajok full nega :(:(:( Pedig olyan kis édes rózsaszínű csajos a teszt de hát ez van :( :):):)de...... mivel én azt mondom hogy akkor most volt pém akármi lehet még belőle :):):) szerintem kimaradt egy mensim mert pont most kellett volna lennie a pémnek amikor volt ha az előző megjött volna. Szóval tuti nem jön meg még két hétig akkor meg már később sem :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika, sajnálom, de ebből még akármi lehet. Drukkolok nagyon!!!

Pedi, oké, valamikor összehozzuk, már várom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika: azért még megy a drukk!!!! még színesedhet ;)

Én írtam a hétvégén a dokimnak mailt, mert ügye ma kellett volna vérvételre mennem, de mivel erősebb lett a tesztem ezért mondta ne menjek és kedden hívjam és megbeszéljük mikor mehetek hozzá, hogy újra megnézzük az ultrahangot :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: