Jó reggelt

!
Életjel

...bár félholt vagyok a fáradtságtól

.
Móni, ügyes vagy, tényleg jó áron vetted a fát. Bár látom, felétek sokkal drágább a fa, mint erre (mint minden, Bp. felé közeledve). Nekünk is sok tüzelőnk volt sufnik elbontásából, és még mindig van egy lebontásra váró.
Vindo, nálunk is akác van, de már az is drága, a tölgyet itt aranyáron mérik

.
Kaqk, örülök, hogy jól van Emmácska

. Panka is sír a dokinál (és enyhén fejeztem ki magam

), de csak a mienknél...
Kaqk, mi a barátnőmmel általánosba jártunk együtt, azóta tartjuk a kapcsolatot. Ritkán találkozunk, de 2-3 havonta mindig szervezünk valami közös programot, nyáron gyakrabban összejárunk, néha gyerekekkel (egy séta az erdőben, amíg a gyerekek rohangálnak, mi dumálunk), néha gyerekek nélkül (elmegyünk bulizni, vagy összeülünk borozni valamelyikőnknél), és úgy fizettünk elő, hogy ingyen tudjunk telefonon beszélni, úgyhogy van, hogy minden héten egy órát is dumálunk. Neki 7 és 13, nekem 9 és 2,5 éves gyerekeim vannak, akik nagyon jól elvannak együtt.
Szerintem beszéljétek meg, hogy nem jó ez így, csináljatok vmi. közös programot, és a barátnőd is rá fog jönni, hogy neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra veletek

.
Viranka, jujj, Mira

. És esés után mer majd bicajra ülni? (Bár Mirát ismerve igen

).
V.Tündi, ilyen nálunk is van. Pl. egy csaj itt jár el a ház előtt, ennyire ismerem. Bejelölt, rányomtam, hogy ismerem, és azóta sem köszön, na töröltem is az ismerőseim közül...Én sem jelölök be senkit, akit csak láttam már

.
Fleur, hah de édes Lilla

. Hamipipőke

.
Szerintem az Avatart én sem tudnám moziban megnézni. Egy szimpla filmen is rosszul tudok lenni Multiplex moziban, nem bírom a hanghatásokat

.
Heni, jobbulást!!
Lmóni, hát Gréti is tud ám kombinálni

!!!
Irina 
, elhiszem, hogy nehezen bírod már

, de hamarosan minden szuper lesz

! Remélem, jön a jó idő, és Ádi nem lesz beteg mostanában.
Panka is belázasodott péntek este, szombaton még kis hőemelkedése volt, aztán semmi

.
Nálunk megszorítások és leépítések vannak, de csak 1-2 hónapra, mert akkor megint beindul majd a gépezet. 6 éve vagyok a cégnél, ezt szinte minden tavasszal eljáttszák

. Szerencsére mindkettőnknek megmaradt az állása, de hétfőtől Pisti 4 helyett 3 műszakban fog dolgozni (ami jelentős anyagi visszaesés lesz

), én viszont 1 helyett fogok 3 műszakban dolgozni, ami nekem idő és pénz szempontjából is jó, csak hozzá kell szoknom az éjszakázáshoz

. Remélem, nem tart sokáig, de ha vége lesz, akkor is műszakban kell majd maradnom, csak akkor már én is folyamatos 4 műszakban fogok dolgozni, tehát lesz, amikor hétvégén is dolgoznom kell majd. Na azt nem tudom, hogy fogom majd megoldani, de ráérek majd akkor gondolkodni rajta

.
Mindenkinek szép napot!
Betegeknek gyógypuszi!