2010.03.03 17:37
Szerző: Anonymous
Hat, nekem volt mar jobb napom is. A tegnapitol is. Tegnap fajni kezdett a fogam es Egesznap fajt, de csak tompan, este bealudtam mellette. Reggel ugy ebredtem, hogy nem faj, mondtam is Ferinek, hogy hanyagoljuk ma a fogorvososdit inkabb, mert neki is mennie kellett autoszerelohoz, szoval inkabb setaljunk el vasarolni, ne menjunk a rendelobe ucsorogni.
Aham, szerintetek ahogy Feri es az auto mogott becsukodott a kapu, abban a pillanatban ismet fajni kezdett??? De nem ugy, ahogy tegnap, hanem durvan, nyilalosan, elesen, orjitoen. Minden kis moccanasomra belehasitott a fajdalom. Birtam kb ket oran at, akkor jott a sogornom, megkertem, hogy vigyen el fogdokihoz. Aranyos volt, elvitt. Meglepo modon idopont nelkul is negyed oran belul bejutottam.
A doki is aranyos, meg akarja menteni a bolcsessegfogamat, mert szerinte a lyuk ellenere szep allapotban van, illetve elotte mar hianyzik egy orlofog es tul nagy lenne a foghiany. Szoval elkezdte betomni. Fajdalomcsillapito nelkul. Majdnem elszaladtam, mert jar a pofam, hogy nekem szuleshez nem kell eda, de bevallom, hogy fogaknal meg olyan pojaca vagyok, hogy konkretan egy kocogtatast nem birok ki zsibbasztas nelkul.
Hat, most nem kaptam.
Ami meg jobban meglepett az az, hogy berakta a doki a probatomest es nem is fajt semmi. Oblitesnel raszivtam, erre majd beszartam a fajdalomtol. Mondta is a doki, hogy szerinte felette faj, de most mar nem piszkal kettot, ha tovabbra is faj es rajovok, hogy melyik, akkor menjek vissza hamarabb, mint egyebkent hivott.
Hazajovok, ugyanugy faj, majd bekakkantok. Piszkalodok, erre rajovok, hogy tenyleg egy felso faj.
Tok hulyenek erzem magam. Ott voltam a dokinal, bejutottam, minden OK, erre nemtom megmondani, hogy mi a bajom???
Most benyomtam ket paracetamolt, mert nem birtam tovabb. Fujtam egy kis lidocaint is. Igy most perpillanat OK.
Szoptathatok ezektol?
Bar oszinte leszek, annyira fajt egesz nap, hogy most siman felaldoznek fel napnyi szoptatast is, csak hogy enyhuljon a fajdalom.
ERrol jut eszembe. Reggel lemertem a gyereket, mi most jarunk 3280 grammnal. Szoval alakulgat a sulya szepen.
Azutan gondoltam lemerek egy szoptatast is. Hat, nem kellett volna.
Vagy en vagyok hulye, vagy a merleg, de fel ora es egy cici teljes kiuritese utan (kiuritette, mert elotte kemeny volt, utana puha, kozben ereztem is a szoptatos csikis bizsergest, o is bealudt utana, el sem fogadta a masikat), szoval ezek utan azt mutatta a merleg, hogy konkretan 5 grammal nott Erik sulya.
Hat, nem is kommentalom.
Ennyit az en szoptatasomrol.
Nem baj, tobbet meg sem merem, ertelme nem sok van. Az en gyerekem nem errol fog felnoni. Legalabb elmarad a honapokon at tarto idegeskedes amiatt, hogy eleg-e a tej, taplalo-e, begyullad-e a cickom, sebes lesz-e a mellbimbom, sorolhatnam. Bocsi lanyok, nem rosszindulatbol mondom, hanem mert ugy latom, hogy ezek elegge kozponti kerdesek, amik egy eloszor szoptato anyukanal nap, mint nap elokerulnek. Nekem meg vigasztalnom kell magam valamivel.
Edit:
Ez a dolog tenyleg nem hangzik jol... Nekem van egy olyan erzesem, hogy nem a merlegkulonbseg a hibas, mert ez tul sok kulonbozo merleg ahhoz, hogy mindegyik tevedjen.
Kivancsi vagyok, hogy mit mond a doki.
Nem tudod megbeszelni a health visitorral, hogy holnap szoptatas elott latogasson meg teged a merlegevel, varja meg es utana is merjetek egy sulyt? Vagy esetleg te menj be hozzatok, vonulj el egy szobaban es ugy merjetek szopit?
Amig meg nem jon a merleged, addig talan ez is jo lenne, hogy tobbet tudjatok.