A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ronmay! :)

Már akartam kérdezni.
A torkos csütörtökön az Art 'otelben voltunk éttermében voltunk. Tudsz róla valamit, hogy miért néz ki úgy, ahogy? Marha jó (szerintünk). :D Mintha az egykori ház egyes részeit bele építették volna. :roll: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
200907?

Manó felveszi a jellegzetes test tartását. Megszólal az apja:
- Na, Manó most nyom. :lol: :lol: :lol:
- Nem, nemm! (Taszigálja az apját, hogy forduljon el)
- Jó. Oda se nézek.
- Hugi odanézhet? - kérdem én.
- Hugi sem.
- :lol: :lol: :lol: :lol:
Erre mit látok? Hugi is dolgozik erősen, még nyög is hozzá. :shock: :lol: :lol:
- Látod - mondom - Hugi sem néz: ő is kakil. Egyszerre nyomtok. :lol: :lol: :lol: :lol: Ő már befejezte. Te kész vagy?
- Még nem vagyok.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap ül az ölemben és matat rajtam Manó:
- Mi az?
- Mi? (Mi talált már megint, mit piszkál? :? )
- Az.
(Kitapogatom, hol a keze) - A kulcscsontom.
- :D :D :D :D :D

Nektek van valami konkrét elképzelésetek arról, hogy mit szeretnétek megtanítani a gyerekeknek?
Úgy tűnik, hogy Manónak jó esze van, de Isten ments, higy zsenike legyen! :roll: Az egyetlen szándékos dolog, hogy orrba-szájba a Halász Jutka megy. Legyen egy kis muzikaltása, rengeteg ismert gyerekdal, versike hangzik el sőt, még a Varázsfuvolának is van egy jópofa feldolgzása a Halász Jutkától. Ezeket hallgatja egyvelegben. :wink: Hátha vevő lesz a komolyzenére. :roll:
Ami felkelti a figyelmét, arról magyarázunk neki, ha érdekli. Inkább csak tapogatózunk, hogy mire lehet vevő, milyen élmények mozgathatnak meg benne valamit.
Hugival is ilyenek leszünk (vagyunk).
Amit mindenképpen szeretnék, hogy tudjanak, az az úszás, a kerékpározás, és a korcsolyát sem bánnám :roll: . (A lovaglást már nem említem, hogy mennyire tetszene. :roll: :oops: :oops: ). Ha Manó vevő lesz rá, akkor az apja megtanítja focizni, és horgászni.
Ha lehet, akkor őt majd vízilabdára íratnám be, Hugit meg művészi tornára. Hogy mi lesz belőlük, majd eldöntik, de szeretném, hogy a rendszeres sport jelen legyen az életükben. (Hűű, de szépen mondtam. :roll: :roll: 8) 8) :lol: :lol: )
Nyelvre nem "pedálozok", mert azt úgyis tanulnak majd a suliban. Ma már mindenhol alap tantárgy. :roll:

Kép
Kép
200907?

Én egyszer az Instantban voltam bulizni, az volt ehhez az étteremhez hasonló. Mármint csak annyiban, hogy egy régi ház van kialakítva.

Tényleg, ti miket adtok a babáknak enni, valami különlegesebbre gondoltam. Ötleteket várnék. A csajaim már kaptak, sárgarépát, sütőtököt, céklát, brokkolit, krumplit, rizst, kusz-kuszt, avokádót, banánt (az őszibarack, alma nem jön be nekik :? ), meg pulyka, csirke és harcsahúst. (aztán lehet kihagytam valamit)
Mit adhatnék még? De valami könnyűt, mert én szoktam főzni nekik.
Na, hát ezt nem hiszem el, Nati felébredt. Mostanában ezt csinálja esténként. 7-kor kidől, aztán fél óra múlva megébred és 9-ig nem tudom újra elaltatni. :evil: :evil:

Kép
pagika

pagika! :)

Hát, nem én leszek az, aki ebben ötletek ad neked. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: De a többiekben bízhatsz. Lehet, hogy boo fogja mondani a legtutibbakat. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: (Az én főzőtudományok abból áll, hogy a maradék cuccokat vegyítem össze: például az egyik étkezésről megmaradt banános tápit azt a következő étkezésnél gesztenyével vagy őszibarackkal vagy levekkel kapja, és hasonló kutyulmányok. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

Még nem is gratuláltam Nati mutatványához! :D Szerintem nagyon jó fej, mert így nem 3 felé kell majd egyszerre szaladgálnod, hanem csak 2 felé, ő meg jó kislányosan segít neked azzal, hogy nem lesz a lábad alatt (legalábbis már nagyobb biztonságban lesz. :) ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocs, de nem bírom megjegyezni: ő az "egyke"? :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Pagika! Akkor te már jóval többet adtál a lányoknak,mint én Lilinek.Még esetleg a cukkinit,spenótot megpróbálhatnád,azokat Lili nagyon szereti :wink:

Lányok! Én is vettem mùltkor Kecskeméti gesztenye-alma-csirke papit,de Lili nem igazán díjazta :cry:Mondjuk utána rájöttem,hogy az lehetett a baj,hogy amikor én csinálom neki a kaját,mindig teszek hozzá a főzőléből egy picit,amitől hígabb lesz a főzi és szerintem ő azt hiànyolta.

Bond! Művészi torna nagyon jó,én 12 évig csináltam,imádtam :wink:
dévény:tök jó,hogy nincs semmi extra Hugival!

Ronmay: Las vegasi esküvő :lol: Én sem erre a helyszínre gondltam volna veled kapcsolatban,de tetszeni fog,én már voltam,nagyon jó!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép
Kép
200907?

Ronmay :D !

Ejjj, de ki vagy virulva! Na igen, a cex csodákra képes.... :twisted: :lol: :lol:
Las vegaaaas?!?!?! :shock: És mit szól ehhez a hegymászó-társadalom :roll: ? Sehol egy sziklafal, hófehér síoverál, és havasi gyopár csokor? :twisted: :lol: :lol: :lol:
Iriiigy!!! Ha visszamondanák a tanuk.... :roll:
:lol: :lol: :lol:

Ti tényleg ide mentek?!?!?! :shock: :shock: :shock:
Ááááááá, szerintem ide nem kéne mennetek ilyen pici babával! Te szemét mázlista :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

És tényleg tesót gyártotok, vagy csak "nevet adtál a gyereknek" :lol: :lol: ?

Bucus!

Én gyümilébe kevertem. Neki elég volt 10-20 milibe, de ha úgy Lotti nem eszi meg, akkor tedd egy komplett kajába, abból csak nem érződik ki :wink: .

Sillia!

Rekedt jódlizás :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: .
És mondott vmit a doki? Milyen kedves volt :) . Barátnőmék 10 óra csillapíthatatlan visítás, és hiábavaló fájdalomcsillapítás után vitték be Petrát az ügyeletre két hete. A 25 év körüli nyilván "szakmájába belefáradt" csitridoktornéni a képükbe röhögött, hogy ugye nem gondolták komolyan, hogy péntek este ilyesmivel zaklatják :shock: :evil: :evil: . De rossz lóra tett :twisted: ! Nem részletezem, de Jani a biztonságiak társaságában várhatta csak meg a folyósón, amíg elláta a gyereket :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Katy!

Ti milyen időközönként takarítjátok pl. a konyhaszekrények, ruhásszekrények belsejét?
Hogy mit :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a konyhaszekrényeket nagytakarításkor (negyedévente), a ruhásszekrényeket meg még sose takarítottam ki (4 éve lakunk itt) :oops: . De az nem is koszos :roll: . Mert folyamatosan cserélődnek benne a ruhák a használat során, így nem porosodik :roll: :lol: . Viszont úgy 2-3 havonta kidobálom belőle az összes cuccot, és újrahajtogatok. Ennyi.

Bond!

úgy néz ki a lakás, mintha bombát robbantottak volna.
Ilyeneket ne írj, mert Katy nem fog tudni aludni :twisted: :lol: . Álmatlanul fog forgolódni, aztán hajnalban megjelenik egy vödörrel, meg egy szivaccsal, gumikesztyűben :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Egy infó lepett meg:
Josepf Pulitzer :arrow: Pulitzer József :shock: :shock: :D :D :D :D
Én ebből vizsgáztam (propaganda-tétel), és fel sem merült, hogy ő magyar. Jellemző: brain-drain ("agyelszívás, agyelvándorlás")

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

"nagytakarításkor (negyedévente), "
Mármint félévente... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Csajok! Korszakalkotó ötletem támadt!!!!
Fogadjuk fel katí76-ot. Ő viszi a pálmát (és a porszívót, stb.-t e téren :twisted: :twisted: :lol: :lol: ), és mindannyiunknál kitakarítana fizetség ellenében. Így ő jól keresne, nekünk mindig tiszta lenne a kecónk, és akkor még nem is említettem, hogy mindig Petrával lehetne, ápolnánk az emberi kapcsolatokat, könnyebben szocializálódnának a gyermekek, stb. 8)
Na? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Jó, hogy szóba hoztad, épp kérdezni akartam:
Képzeljétek pár napja, vettem észre, hogy Botond ritmusra ugrál a hintában. Én gyerek-, nép-, hittandalokat énekelek (szegény :lol: ), és közben tapsolom a ritmust, amire ő ugrál :D . És ha ritmust váltok, ő is! Úgy táncol, ahogy én fügyülök :twisted: :lol: . Én először baromira meglepődtem, és körbecsodáltam, hogy mennyire zseniális a fiam 8) . De aztán belémhasított, hogy mi van, ha ez tök normális :roll: :lol: :lol: :lol: . Szóval segítsetek már légyszi! Ez tényleg nagy dolog, és reménykedhetek benne, hogy apám zenei érzékét örökölte (aki zseniálisan gitározik, évekig ebből élt, és énekelt is), vagy ez tök alap, és maradjunk inkább a sportoknál? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy én is mindenképpen sportra szeretném szoktatni őket. Elsősorban csapatsportra, de nem hivatásszerűen, csak hobbiból. Azt majd meglátjuk mi tetszik meg neki, de pl. sztem a kézilabda a pasiknak tök jó testet csinál, és jó sport :D . Meg a vizilabda se rossz :roll: :lol: . A foci annyira nem jön be, küzdősportokból pedig hiába lenne kézenfekvő a box apa miatt, nem szretnénk ha boxolna. Akkor inkább a judo.
A lányom meg versenytáncolna :D . Persze ha szeretne. (magzati korától táncot fog nézni a kis csitri :twisted: :lol: ). Sztem a táncos lányoknak olyan gyönyörű a tartása, és szuper alakjuk van. Apameg örülne, ha Botond hiphopzna :shock: . Mondjuk azoknak mindig van jó csaja :lol: .

A nyelvet én sem erőltetem a suliig. Nem látom értelmét! 2-6 éves koromig jártattak németre, és SEMMIT sem tudok!!!! ÉS akkor is annyi volt a tudásom, hogy der-di-das, meg 5 mondoka, ami akár japánul is lehetett volna, fingom nem volt mit halandzsázok :lol: . A múltkor voltak ovisok a reggeliben, akik kéttannyelvű oviba járnak. Mondtak verset angolul és magyarul is. Tök egyértelműen látszott, hogy foglamuk sincs, mit énekelnek, csak egy betanult szöveggel bukdácsoltak, anélkül, hogy értették volna. A magart viszont gyönyörűen elmondták, és látszott, hogy tudják mit énekelnek. Így semmi értelme. Ez csak úgy működik, ha az egyik szülő más anyanyelvű, vagy ha nagyon penge az adott nyelvből, és hajlandó arra, hogy csak azon a nyelven beszéljen a picúrral. :lol: . Én szerintem nem lehet zsenit nevelni :roll: . egy gyerek vagy az, vagy nem! HA az, tudatosan kell foglalkozni vele, nehogy elkallódjon. Ha nem az, soha nem is lesz! Ettől még lehet többdiplomás agysebész :wink: .
Amúgy meg mire ők felnőnek,csak beteszünk egy fülit a fülünkbe, és olyan nyelven beszélünk bárkivel, amilyenen csak akarunk! Ezt teljesen komolyan gondolom!
Nem véletlen, hogy ma már a gyerekeket nem kifejezetten a tárgyi tudás felhalmozására tanítják (mert minden info percek alatt elérhető), hanem érvényesülni, és összefüggékben gondolkodni. ez szomorú, de így van!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Én nem díjazom az ötletet! Utálok takarítani! Komolyan, nekem ez egy nyűg, amitől nem lehet szabadulni, mert mindig van mit takarítani. (Holnap fogom pl. a konyhaszekrényeket kipakolni és kimosni, ezért jutott eszembe. Amióta Petra megvan, talán ha egyszer megcsináltam. :oops: :oops: )

Dodi!
Én a ruhásszekrényeket téli-nyári váltáskor szoktam megcsinálni, tehát évente általában 2x.

Én is szeretném, ha Petra táncolni tanulna. :wink:
Amit még mindenképpen szeretnék, az egy kis küzdősport. Mindegy, hogy mi, de tanulja meg megvédeni magát.
Egyébként rá fogjuk bízni, hogy milyen sportot választ.

Úszni nyilván meg fog tanulni, az apja is és én is szeretünk úszni.

Pagika!
Próbáld ki a gesztenye-alma párosítást, Petra imádja. Én a gesztenyét fagyasztva veszem és egy almához kb. 3 szemet használok, mert elég intenzív az íze. Szoktam még beletenni krumplit és husit.
Adhatsz gyalult tököt, kukoricakrémet (bár ez nagyon macerás, de annál finomabb).
Zöldborsót is lehet adni, bár azt is passzírozni kell, mint a kukoricát, ezért macerás.

A Te lányaid mikortól mennek bölcsibe?

Én holnap kezdem a sajtot, kíváncsi vagyok, hogy fog-e tetszeni Petrának.

Nyuszi!
Petra is jobban szereti, amit én csinálok, de azért megeszi az üveges gesztenyés cuccot is.
Ő mindenből jobban szereti a házit, olyan, mint én. Én se eszem meg a félkész kajákat (pl. gyári tortellini).

Kép
katy76

Nem is mondtam, hogy Petra pöttyös lett a paradicsomos krumplitól. (és hétvége volt :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Majd néhány hét múlva újra megpróbálom.

Most sajt és túró van soron. :wink: Ki mikor kezdi adni? Ikokát tudom, hogy már adja a sajtot. Többiek??

És a gluténtartalmú dolgokat mikor akarjátok kezdeni? Tegnap kérdeztem a védőnőt, ő azt mondta, hogy elkezdhetem azt is. Majd még azért a dokinőre is rákérdezek, végeredményben ő gasztroenterológus.
Tényleg Marietta!
A gasztrodoki mit mondott nektek a gluténtartalmú dolgokra??

Kép
katy76

Katy!

Botond már kapott túrót sokszor,és sajtot is 3-4 alkalommal :wink: . Én egyszer próbáltam adni neki babapiskótát (volt itthon), mert úgy rabol rá indig a kenyeremre, meg a pizzámra, hogy hihetetlen :lol: . De ez már nem olyan mint régen, és tök nagy darabok törtek le róla. Végig azon remegtem, hogy megfullad, és tényleg küzdött: nem tudja lenyelni a darabos kaját :shock: :lol: . Szóval elnapoltam. Gondoltam már a kenyérhéjra, mert annyira enné, de ugyanettől parázok.
Lányok, aki már adott, annak nem öklendezik tőle a bébi, mikor le kéne nyelni? Amúgy a Hippnek van Jóéjt tejbegríze, és abban van glutén :shock: . Azt már párszor kapott Botond.

KépKép

KépKép
kicsidodi

katy76! :)

Utálsz takarítani? :shock: :shock: :shock: Te jóóóóóóóóó ég!? Milyen lenne ha szeretnél...? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem a ritmusosság nem véletlen. :roll: Ha jól rémlik én nem vettem ilyet észre ebben a korban Manónál, de amikor énekelgettük a "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem megyünk mi innel el..."-t, akkor azt kell mondjam, hogy a maga korához képest (még nem volt 2 éves) viszonylag dallamosan énekelte. :shock: Ezen meg is lepődtem. :o
Most is van egy kedvenc zenéje a laptopon, az viszont teljesen jól megy az ütemre és dallamra.
Szóval, szerintem igenis nagyon sokat nyom a latba. :roll: :wink:

"ma már a gyerekeket nem kifejezetten a tárgyi tudás felhalmozására tanítják (mert minden info percek alatt elérhető), hanem érvényesülni, és összefüggékben gondolkodni. ez szomorú, de így van!"
Öööööööööö...ezt most vagy nem értem, vagy értem, és nem értek vele egyet. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: A tárgyi tudás önmagában nem elég, de szükséges. Csakúgy, mint az összefüggésekben való gondolkodás, a dolgok együttesen való látása. (Lassan már az is vívmány, ha ez elmondható a szövegértésre. :twisted: :evil: :evil: :( :( :( :( )

Tejterméket még halasztom, inkább zöldségelek. De glutén már mehet a részemről. :wink: Viszont nekem is mondta a védőnő a kiflicsücsök (vagy babapiskóta :shock: :shock: :?: :?: :? :? :? ) rágcsálást, de pont a fulladás miatt tartok tőle. Majd akkor adok ilyesmiket, ha már elég foga van a rágáshoz. :roll:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol:

UPC-s panaszlevél

A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése
érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a
problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az
adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot
felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még
jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _

Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban
tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem.
Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot,
úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs
körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a
kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két
kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint
felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára
Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik
segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve
ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma
még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem,
amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai
szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy
vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a
szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az
ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy
másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" -
színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes
társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok.
Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi
szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek,
dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül,
amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban.
Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a
hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez,
valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a
szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3.
Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a
kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán
ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön
napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált
frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5.
Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a
szolgáltatás és mindenki boldog.

Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a
szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök
megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás,
hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint
jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul
HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk
miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén
megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik
kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele.
Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök
felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által
kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok
.

KépKép

KépKép
kicsidodi

A 2-4 pont a legjobb. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És mi lett a folytatás? :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Cipőjét visszakapja a szerelő????? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi!
Nekem pont azt mondta doki, hogy ne kekszet és piskótát adjak rágcsálni, mert azok törnek és attól fulladhat, hanem inkább kenyérhéjat (a legjobb a kétnapos), mert azt csak 'szopogatni" tudja, és nem törik.
Hát amúgy ha én már elmesélném, miket szedtem ki már a szájukból.... :? :oops: Legutóbb épp a csárdában egy számlát, apró darabokban. Ja, és akkor már egy jó tanács, aki esetleg nem tudja: ha valamit bekapott a baba, amit nem kellett volna és ki kell szedni a szájából, a szájpadlását is nézzétek meg, mert úgy oda tud tapadni, hogy nem is érzi az ember. (na, ezt most lehetett érteni? :roll: :) )

Katy!
Hát én megmondom őszintén, legszívesebben holnaptól beadnám őket... :oops: :lol: 8) De majd csak május 3-án lesz a felvételi és utána értesítenek, egyáltalán felvették e őket (de azt mondták, hogy felvesznek mindenkit, csak legfeljebb másik bölcsibe irányítanak) és akkor szeptember-októbertől. Azért is lenne jó egy kis szabadidő, mert a lakásra igencsak ráférne egy nagytakarítás. Nem is nagy, hanem hiper-szuper óriási, ami tartana vagy egy hétig. Gondolhatjátok, milyen szinten tudok takarítani itthon. Ami épp szem előtt van, azt betuszkolom a szekrénybe, de azt is úgy, hogy fognom kell, ki ne essen a többi cucc... Na, és hogy milyen por van a szekrényekben, meg az olyan helyeken, mint. pl. borospolc, tv mögött, meg az ilyen kis eldugott részeken. Ajjajjj! És mennyi felesleges kacatunk is van. Na, azt is mind szortírozni kellene. NA, de ilyen, hogy konyhaszekrény takarítás, meg ruhásszekrény... ezek csak akkor látnak, ha kiveszek meg beteszek valamit! De az nem a törlőrongy! :lol:
Tudjátok, én a terhesség alatt is itthon voltam, de feküdnöm kellett, úgyhogy már több mint egy éve csak felületesen takarítok, szóval így már csak el tudjátok képzelni. Alig várom már, hogy menjenek a bölcsibe!!!! Már rég megterveztem a takarítást, csak idő kéne rá!

a másik meg a torna, azt is kellene...

Nyuszi, tényleg cukkínit is adtam már, de a spenótot még nem próbáltam.
A gesztenye-alma-banán nálunk bejön, de még magam azt se csináltam.
Sokszor szoktam nekik délutánra banánt keksszel adni. Azt szeretik.

Bond, igen, Nati az "egyke", bár van két tesója... :lol: :lol:
Örülök, hogy nincs semmi gond Hugival. Szerintem most ő csak kicsit lassabb, lustibb, de aztán figyeld meg, elkezd úgy mozogni, hogy minden nap valami újat fog mutatni, aztán meg majd csak rohanhatsz utána.

Kép
pagika

Sziasztok!

Képzeljétek,Lili tegnap este álmában átfordult hasról hátra :lol:,de nagyon megrémült,így fel is sírt! De vissza fordítottam és elsimiztem és már aludt is. Aztán reggel apa arra ment oda,hogy megint hanyatt van és vigyorog :D Annyira édes volt :lol:

Én még nem mertem semmi mást adni Lilinek a zöldségen és gyümin kívül :oops: Ezek szerint lehet adni már sajtot,túrót is? Jövő héten jön a dokinő és rákérdezek nála,mert épp tegnap mondtam apának,hogy jó lenne,ha már lehetne valami mást is adni neki,mert olyan uncsi,hogy kb 6 félét ehet csak.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond

Rákattintottam a földrengéses linkre, majd megakadt a szemem egy számomra érdekes cikken és azt is elolvastam.
Utána visszaléptem ide, görgetek lejjebb és azt látom hogy másodjára ugyanazt linkelted amit érdekesnek találtam és elolvastam (a kígyósat):lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kenyérhéj kontra piskóta

Abban biztos vagyok, hogy a lányok ennyi idősen már rég majszolták a kenyérhéjat. Most azonban folyton attól rettegek hogy megfullad Lóci...
Először én is kenyérhéjat adtam, de félrenyelte én meg egész éjjel azt álmodtam hogy fuldoklik a gyerek :?

kenyérhéj, kiflicsücsök: nem törik, de a nyáltól elázva hamar leválik egy ragacsos nyúlós darabka ami könnyen félrenyelhető.

piskóta, keksz: a kicsi nyálától szétmállik tehát elméletileg nem félrenyelhető viszont könnyen törik, nagy darab kerül a szájukba.

Lóci már kb. egy hónapja imád rágicsálni, sokat kísérleteztem mi a legkevésbé veszélyes.
Végül Milupa babakekszet vettem. Úgy adom neki, hogy kb. az egyharmadát letöröm így olyan hosszú marad hogy a markában tartva nem tud nagy darabot leharapni. Ügyesen eszegeti, és amikor már csak akkorka darab marad amit egyben betömne a szájába akkor elveszem tőle.

Valahogy meg kell tanulniuk enni de ilyenkor mindik leizzadok meg kalapál a szívem :?
Vendég

Hugi és Lili

De jó, hogy mozgásügyben minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dodi

Lóci is ritmusra ugrál a hintában :)
És egyértelműen felismer néhány sokszor hallott zenét. A kedvence most az: elszaladt a csücske disznó :lol: :lol:

Bond

Halász Judit koncert lesz Fehérváron :)
Vendég

Sziasztok! :D

Csak nagyon gyorsban Nyuszinak:

6 hónapos kortól adható
alma, őszibarack, meggy, gesztenye
burgonya, sárgarépa, sütőtök, cékla
gabona-pelyhek, rizs, búza, zab, kukorica
7 hónapos kortól adható
banán, körte, narancs, citrom
paradicsom, cukkini, saláta (főzeléknek elkészítve), brokkoli,
fehérrépa, pasztinák, zeller, spárga, tök, uborka (sütve vagy főzve),
passzírozott zöldborsó (héj nélkül), tökfélék
csirke, pulyka
étolaj : 1 kávés- kanál / 1 dl főzelék petrezselyem, zellerlevél, kapor,
metélőhagyma
8 hónapos kortól adható
kenyérhéj, kifli
szilva, ringló, sárgabarack, görögdinnye, sárgadinnye, cseresznye
www.kismamablog.hu
Kismamablog.hu
zöldborsó, karalábé, kelkáposzta, karfiol, csicsóka, vörös- és
fokhagyma (sütve vagy főzve), spenót, sóska, lencse, sárgaborsó,
felesborsó, bab
marha, sertéshús, hal, csirkemáj legfeljebb heti 1 alkalommal
Ha a családban nem fordult elő allergiás megbetegedés: kefír,
natúr joghurt, túró, sajt
, kis mennyiségben, főzelék vagy gyümölcs
kiegészítéseként
árpa, rozspehely
bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű,
lestyán
gyümölcsteák
10-11 hónapos kortól adható
káposzta, padlizsán, zöldbab, rebarbara, mángold
főtt tojássárgája heti 1-2 alkalommal
1 éves kortól adható
uborka nyersen vagy savanyítva (reszelve), retek, vöröshagyma és
fokhagyma nyersen, szójatofu, szójatej, csicseriborsó, szójabab,
paprika
tehéntej, vaj, tejszín, tejföl, kecsketej, és kecskesajtok, juhtúró,
juhsajt
teljes kiőrlésű gabonák, köles, hajdina
méz, tojásfehérje, mandula, napraforgómag, tökmag és egyéb olajos
magvak
gyógynövényteák (menta, cirtomfű, csalán)
Másfél éves kortól adható
kiwi, ribiszke, feketeribiszke, szeder, egres, csipkebogyó, áfonya,
som, málna, eper, szamóca, déligyümölcsök (ananász, mangó,
grapefruit stb.)

forrás: http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

A véncsoroszlyadoktornénitől jövünk, úgyhogy csak magunkról :oops: .
Súly: 5760, centi: 65. A szokásos kommentálásokat újra meghallgattuk. :roll: :roll: :? Kérdezte, hogy mennyít eszik Hugi:
- Öööö...gyümölcsökből fél üveget, amihez vagy hozzá keverek valamit, vagy nem. Husis főzelékekből is kb. egy felet eszik egyszerre. Sinlacot nem kap minden nap, de döntően meg van.
- Az mennyi?
- Khhhm... (Bond nem akar lebukni, hogy üveges kaját ad, mert biztosan csúnyán nézne rá doki néni). Egy gyümölcsöd 90 ml. Vagy nem...? :roll: :roll: :?: :roll: :roll: Nem is tudom... De a főzelékes is 220-as, tehát abból 110-et.
- 45 az kevés. Legalább 1 decit kéne már ebben a korban. Hmm...hmm... :roll: :roll: :?
- Naponta ötször eszik, utána mindig kap szopit, és mindez 3 óránként van. Szerintem nem olyan rossz ez... :roll: :roll: :roll:
- És nem próbálta, hogy ritkábban ad?
- Nem. ( :? ) Szinte percre pontosan jelzi, és szól, ha elég volt.
- Hmmm....hm...
Mindehhez a védőnő is hozzátársult, így a következő tanácsokat (házi feladatokat :roll: :twisted: :roll: ) kaptam:
- minden főzi mellé adjak egy kiskanálnyi olíva olajat
- reszeljek neki kis háztartási kekszet (nem fogok. Helyette babakekszet török össze, és úgy adom a gyümölcsöket :twisted: )
- minden nap kapjon Sinlacot,
- adhatok neki lisztes dolgokat, mondván minnél előbb derüljön ki, ha esetleg allergiás rá. :?

Na, wazze, ezt úgy betartom mint a huzat! :twisted: :twisted: Nem mintha eddig nem tartottam volna be. :roll: De most sem bírom meggyőzni azt a nőszemélyt, hogy igen, el van maradva Hugi, nem is kicsivel (kb. decemberben kellett volna már 6 kilónak lennie :oops: ), de mit csináljak, ha így eszik, ennyit eszik, és egészséges?! :evil: :evil: :evil: 2 hét múlva jön a védőnő, 1 hónap múlva meg a doki nénihez kell visssza mennünk. Kíváncsi vagyok mennyi lesz majd akkor Hugi. Valami azt súgja, hogy nem fogjuk addigra megváltani a világot. :roll: :roll: :?

Szóba került a mozgás is. Arra normálisan reagált, és azt mondta, hogy kíváncsi lesz mi lesz jövő héten/hétre. (Én is. :roll: :roll: :lol: :lol: )

Amúgy elégedett volt. :twisted:

Hazafelé bevásároltam a DM-ben egy rakat kaját. (Menet közben láttam, hogy egy üveg gyümölcs nem 90 - gyanús is volt :roll: :oops: - , hanem 190 ml. Tehát egy lendületre kb. 80-90-et tol be. Úgyhogy gyorsan fel is hívtam a védőnőt, hogy dörgölje a véncsoroszlyadoktornéni orra alá. :twisted: :twisted: A védőnő örült neki, így már elégedettebb volt. :) ) Szó szerint majd' leszakadt a karom, olyan nehéz volt a szatyor. (Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen véleményem lett volna, ha én jöttem volna a sorban, és azt látom, hogy anyuka előttem felvásárolta a fél boltot bébikajából. :roll: :roll: :oops: :oops: ) De szerencsére készültem. :twisted: :twisted: (Éééééééééésss ezen a ponton gonosz leszek, és jóóóól kicsúfolok mindenkit, akinek csak ilyen jelképes, hálós bizbasz szolgál bevásárló szatyorként a babakocsin(nyugi, nekünk is olyan van Manó kocsiján. :roll: :roll: :lol: :lol: ) : a miénk olyan strapabíró, hogy azzal még egy marhát is el lehetne szállítani, meg se kottyanna neki. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Viszont kurv@ nehéz lett agy a babakocsi, így megkértem a biztonsági őrt, hogy talán lesz szíves... :roll: És az lett. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

(Képzeljétek el, még két bagós tini is magától előre engedett az utcán, holott elfértünk volna. És még mondták is, hogy: "Húúú szegény, mi meg belefüstöltünk itt az arcába. :roll: :oops: :oops: "
És tegnap is mindenhol :shock: :D segítettek a pasik. Biztos látták, hogy ilyen lestrapált fejű anyuka biztos béna is, legalább a gyereket mentsük meg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, mit szóltok, mik vannak? :shock: :D :D :D )

Kaja.
1 éves kor után adható a köles...
Babylove köleskása :arrow: 4 hónapos kortól. Na most akkor...? :roll: :roll: :?: Ezért jók ezek a tanácsok. :roll: :roll: :? :?

Kép
Kép
200907?

Érdekességek :o :wink: :

http://www.babaszoba.hu/services/news/A_ketnyelvuseg_az_anyamehben_kezdodik?nid=28555;BXID=BC29D8B4-A2A684AB-4118E41E-51245EB1

http://www.babaszoba.hu/services/news/Kimutathato_hogy_hany_petesejtje_van_egy_nonek?nid=28534

http://www.babaszoba.hu/services/news/Sorsdonto_felfedezes_megtalaltak_a_rak_genetikai_okat?nid=28574

(A "kedvenc" kérdésem egy orvosi kórelőzmény felállításánál a családra vonatkozólag: "előfordult-e családban daganatos betegség, vagy szívbetegség?" Nem, wazze! :twisted: :twisted: :twisted: Tegye már fel a kezét, akinek nem fordult elő legalább az egyik... :twisted: Szeretik egy kalap alá venni őket. :? )

Kép
Kép
200907?

Apa így szól reggel a fiához:

-fiam, ne adj ilyen hangokat mert anyád megint elvisz az orvoshoz!

:evil: :evil: :oops: :oops: :) :)
Vendég

[quote="katy76"]A írta:katy76zt elfelejtettem az előbb írni, hogy nálunk nem csak szeptemberi kezdéssel van bölcsi-felvétel, hanem minden hónapban elbírálják a kérelmeket, így gyakorlatilag bármikor lehet kezdeni.
Pl. ha megüresedik néhány hely év közben, akkor az nem marad betöltetlenül, hanem a köv. hónaptól mehet más baba arra a helyre.

De mi van akkor, ha te márciusban már mennél dolgozni, de csak májusban lesz üresedés? :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiSehol egy sziklafal, hófehér síoverál, és havasi gyopár csokor? :twisted: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiViszont úgy 2-3 havonta kidobálom belőle az összes cuccot, és újrahajtogatok. Ennyi.

Jól van, azért te sem panaszkodhatsz. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

25 éves "gyerekorvos": :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Menjen inkább manikűrösnek, akkor nem fogják éjjel zargatni. :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
Végülis mi volt a baja a gyereknek? :?:

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]
írta:
katy76Amit még mindenképpen szeretnék, az egy kis küzdősport. Mindegy, hogy mi, de tanulja meg megvédeni magát.

Amik autodidakta módon is elsajátíthatók: pofon, tökön rúgás, szem kinyomás. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ezek mindig hatnak, ráadásul kombinálva különösen hatékonyak.. :lol: :lol: :lol:

(Látta valaki a Kill Bill 2-t? Az azért tényleg durva, amit a 2 csaj művel egymással a lakókocsiban. :roll: :roll: :roll: )

[quote="katy76"]N írta:katy76em is mondtam, hogy Petra pöttyös lett a paradicsomos krumplitól. (és hétvége volt :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Majd néhány hét múlva újra megpróbálom.

Egyszer csinálod másképp, erre tessék...! :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

pagika! :)

Az a sejtésem, hogy nálad a takarítás és a torna pontosan egy időre fog esni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :? :?

A csajszi szerint nem lustaságról van szó, hanem a medencéjénél kéne kimozgatni valamit, de nem vészes. Lehet, hogy megoldódik magától a tegnapi gyurmázás hatására. Ámen! :roll: :lol:
(Halkan megjegyezném, hogy a véncsoroszlyadoktornéni most is csak pelusban nézte meg a lábait, holott ma is elszajkóztam, hogy pelus nélkül eltérnek a ráncok. :x :x :? :? )

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Éljen a hanyatt maci! :D :D

sillia! :)

Értem áááááááááááááááááááám a cééééééééééélzáááááááást! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lóci mit lépett Apa rászólására? :roll: :lol: :lol: :lol:

Néha, amikor szeretném elaltatni Manót, rám szól, hogy: "Anya, ne simogass" - és tolja is el a kezem. :shock: :lol: :lol: :lol: Erre tegnap, szintén altatáskor: "Anya simogasd Manót!" - és oda húzta a kezemet :shock: :shock: :D :D 8) 8) . Én úgy elkezdtem nevetni...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Per pillanat Hugi az ölemben. Egyik keze féleg a számban, és tépi lefelé a számat. Az ajkam pedig a szájában, és fújja: bbbbbhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrr... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Most csak gyors bekukk, mert eszik a lábam..

Dodi

Ide ide, hoztam egy kis ízelítőt 2005-ből…sajna a többi kép nem ezen a gépen van…
Kép
Kép
Kép

Vegasba csak átugrunk összeesküdni. :lol:
Tesót persze, csináljuk…reméljük hugi jön, ha van olyan mákom mint Bondnak. :wink: :lol:
Másik: nálunk nem kérdéses a sport, nem muszáj másznia, de jó lenne :lol: :lol: , csak csináljon vmit
Nyelvtanulás, iskoláig nem akarjuk, nem káros de haszna sincs, a pénzt meg viszi. :roll:

Bond

Nem tudom…de a Grasham jobban tetszik :lol:

Katy

Sajtot már adtam neki, imádja. Ma reggel teszteltem a házi natúr joghurtot, szintén imádja. Most szünet van két-három napig belőlük, várom a hatást. :wink:

Pagika

Sóska krumpli, nagyon bejön Rolónak. De csak heti egyszer kap. :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

[quote="ronmay"]M írta:ronmayost csak gyors bekukk, mert eszik a lábam..

Dodi

Ide ide, hoztam egy kis ízelítőt 2005-ből…sajna a többi kép nem ezen a gépen van…:

Na, ez is egy olyan dolog, amit a büdös életben sem fogok megérteni. :roll: :roll: Hogy a búsba lehet mászás közben fényképezni, ráadásul jó képeket csinálni? :shock: :?: :roll: :roll: :roll: (Merthogy azokat szoktak. :shock: :P) És a snowboardozás sem áll távol azoktól, akik másznak (legalábbis a pasiktól :roll: ). :roll:

[quote="ronmay"]
írta:
ronmay....nem muszáj másznia...

Pedig azt mondják hogy az is fontos. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Na jó, a Grasham is tetszik. Széleskörű az ízlésvilágom (de a szélsőségeket nem szeressem :roll: ) :lol: :lol: .

Kimentem a konyhába. Hugi a földön a nagyszobában. Bejövök. Sehol, de azért hallom valahonnan a kis hangját. :shock: :shock: :?: :?: a kis szoba ajtaja pedig be van hajtva. Így hagytam volna? Szerintem nem. :roll: :?: Benézek. Hugi ott virít a szoba közepén, nem messze a virágállványtól. :) Rávigyorgok, "összeszidom :lol: :lol: :lol: ", ő meg vigyorogva, ezerrel neki áll futni, be egészen a sarokba, a konvektor mellé, és rám néz: "Ugye, milyen jól elbújtam?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Az Avatar a XXI. században :wink: :

http://www.rtlklub.hu/video/84355

Kép
Kép
200907?

Átmenetileg kivontuk a forgalomból a pelusos vödröt, elmosásra vár. Addig is egy nejlon zacsiba tesszük az elhasznált pelusokat. Miközben én pakoltam Hugi felfedezte, hogy hol van. Mondtam, hogy nem szabad, fejcsóválással (a kis büdös megérti :twisted: :lol: :lol: ), de ő nem hagyta annyiban a dolgot. Hétszer(!!!) pakoltam odébb, hogy ne játsszon már vele. Ha távolabbra raktam, akkor még bele is húzott. :lol: :lol:
Na, ennyit a sok okos, drága készségfejlesztő játékokról :roll: :roll: :roll: :? :lol: :lol: . A gyerek beéri egy kakis pelusos zacskóval is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="kicsidodi"]:lol: :lol: :lol:

[i]UPC-s panaszlevél

Kép
demeter zoltanne

csak gyorsban

boo : :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :? :? :? :? , de azért reménykedni lehet még, hogy lejönnek. A hideg kirázott, én már egy oltásos szuritól is sajnáltam szegénykémet.

hajrááááá golyszlik gyertek előőőőőőőőőőőőőő !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsombinak még nem lehet hátra húzni a bőrt a fütyikén, fiús Anyukák nálatok mi a helyzet ???

Kép
ikoka7

Boo: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( szörnyen hangzik. :(

Egy kis ünnepi előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=irSDJEWXVSM

Kép
Kép]
hendegabi

Boo

Elhiszem hogy nekikeseredtél :(
De gondolj arra, hogy ez inkább kellemetlen mint súlyos probléma. És ami a legfontosabb: orvosolható.
Zsiri egészséges gyönyörű kisfiú, és hamarosan "tökös" legény is lesz

:)

Ikoka

Én nem szoktam huzkodni. Doktornéni azt mondta nem szabad. Azért próbáltam felmérni mi a helyzet, de olyan pici ott minden :oops:

Apája próbálja neki néha, én nem merem..
Vendég

És a másik kedvenc még Gyuszi bácsi "betétjével":
http://www.youtube.com/watch?v=ANVPX596 ... re=related

Bond: közben rajtad gondolkodtam, és még mindig nem értem, min lovagol a drnéni. Nincs baja a gyereknek, fejlődik....tehát okés.
Foglalkozzon a tényleges problémával: pellus nélkül ráncok.

Kép
Kép]
hendegabi

Boo

Vazz, átérzem, vagy próbálom :cry: ..csak előjönnek vmikor! :wink: Ne idegeskedj!

Ikoka

Nekünk hátrajön, de egy két helyen még le van tapadva..de jól haladunk. Én huzogatom neki mióta itt van velünk, ezért nincs szűkűletünk, a letapadás meg normális, majd feljön az is ha szorgalmasak vagyunk...De például karácsonykor hanyag voltam és nem huzogattam úgy, na vissza is tapadt egy rész. alatta meg fehér trutyi lett...Szonibaba Marcijából kiindulva(ők voltak orvosnál) kiszedtem a bőr alól a trutyit, azóta megint szépen üzemel..Szal vigyázzni kell, mert könnyen visszatapad!
Apropó Sillia, én nem akarok belevauzni, de sztem húzigáljátok, mert Szonibaba Marcijának(2,5éves) szűkűlete lett, na most azt kezelik illetve hogy ne tapadjon le..az orvos rántotta már hátra neki,és nem lehet kellemes...A mi gyerekorovosunk is azt mondja egy éves koráig ne nyúlj hozzá, sztem ez nem jó. Ami elkerülhető azt kerüljük el..lehet azt finoman csinálni hogy ne repedjen fel. nekünk még soha nem volt semmi ilyen.
Nálunk én csinálom, mert vhogy nekünk ez a természetes, hogy nem apa huzogatja..de megcsinálná egy szó nélkül..csak vhogy így alakult.. :roll: :wink: :lol:

Bond

Ha hárman vagyunk könnyebb fotózni :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond: A mi dokinénijeink lehet egy évfolyamba jártak,központi kérdés,hogy mennyit eszik a gyerek ( hol sokallja,hol kevesseli), de azt,hogy feszes a gyerek jobb fele észre sem veszi :twisted: :twisted: Az ominózus csípőkattogás említése óta Dévényen jobban tornáztatják a medencéjét :arrow: eredmény: Kép

Szóval ne aggódj,nálunk 2 alkalom után ez az eredmény,pedig Hédi elég feszes volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ebéd utáni alvás ( helyett) :twisted:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

boo! :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( Próbálj úgy gondolni rá, hogy inkább kiskorában kelljen foglalkozni vele, semmint nagy fiúként, férfiként legyen gondja vele. :roll:

ikoka7! :)

Én már írtam, hogy Manónál hogy oldotta meg a kedvenc gyerekorvosom. :x Most már hátra lehet húzni teljesen, de normálisam megmosni csak nekem hajlandó. :roll: :roll: :oops: :oops: :? Azt kell mondja, hogy hiába fürdött egy csomót Apával egy kádban, ezt bizony nem tudta megtanítani neki. Nekem kellett megmutatni, hogy hogyan csinálja. (És senki nem nyúlhat hozzá, az ominózus eset óta :? :? :? :? ) . Őszintén szólva ezen a ponton hibádzik Apa, meg azon, hogyha Manó éjjel sírva felkel. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :?

hendegabi! :)

Azért ez a vesszőparipája, mert Huginak mostanra már minimum 65 centinek (ez pont annyi) illetve 6,5 kilónak, azaz 1 kilóval többnek kéne lennie ( az előbb néztem, hogy Hugit 2 héttel ezelőtt 90 dkg-val többnek mértük. :roll: :roll: :oops: :oops: :shock: :shock: :?: :?: :roll: :roll: )

http://milupa.supportal.hu/milupa/perc_l.jpg

http://milupa.supportal.hu/milupa/perc_f.jpg

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia, Orsi, Kispocok: Nagyon édesek a gyerkőcök :P: !!

Bond: Aztamindenit, nagyon okos Manó :lol: !! Doktornéni :twisted: , nem tudom minek pattog annyit, nincs semmi baja Huginak, egészséges mint a makk, nem ez a lényeg :roll: .

Katy: Én már adhatom a gluténtartalmú dolgokat Dominak. Kb. egy hónapja, kapja is. Sajtot túrót, ugye még nem ehet. Egyéves korában csinálják meg neki a tejterheléses vizsgálatot, aztán majd kiderül, hogyan tovább.

Ági: Te is el vagy havazva :roll: ?

Boo: :cry: Nagyon nagyon sajnálom, reménykedjünk s bízzunk benne hogy előkerülnek azok a golycik.

Tike, Nyuszi: szuper, hogy mozgásügyileg minden oké :D !!
marietta1982

Bond!

Naponta ötször eszik, utána mindig kap szopit, és mindez 3 óránként van.
Én ezt nem értem :roll: . Most akkor 5* eszik, vagy 3 óránként? Ja, vagy éjszaka 9 órát alszik? Mert ez így, ezekkel a mennyiségekkel tényleg naagyon kevés! Bocsáss meg, de nem csoda, hogy nem hízik :roll: . Teljesen elhiszem, hogy nem akar többet enni, de muszáj neki tényleg! Kínálgasd minél többször, és ha már úgy látod elég volt neki a kaja, adj neki még két kanállal. Szépen ki fog tágulni a pocakja lassacskán :wink: . Nem értem pl. hogy miért nem eszi meg a 100 mili gyümit, ha főziből megy annyi? (jaaa, már látom). MEg akkor most már mindig dúsíts valamivel! És sztem próbáld ki ezeket a tejpépeket, akár önmagukban is, mert azok aztán faszán hízlalnak (én ezért csak felesben adom gyümivel), de nálatok pont ez a cél! HAjrá DuciHugi :lol: :lol:
A kedvesség kész csoda :shock: . Én ma voltam Botonddala földhivatalban, és csezsett volna bárki is maga elé engedni. És az orrom előtt 3 ügyintéző cseverészett egymással kedélyesen. Rendesen reménykedtem, hog Bobó sírni kezd, és direkt nem vígasztalom meg, hagy visítson a fejükbe :twisted: . De kicsi fiam jobbat talált ki: jókedvében hangosan sikongatni kezdett, amiatt meg mégse csitíthatom le :twisted: :lol: :lol: . 5 perc múlva a nagyon kedves biztonsági őr bácsi megkérte az egyik ügyintézőt, hogy vegyen engem előre, így hamar szabadultunk :D . De komolyan mondom, annyira kretének az emberek, hogy inkább hallgatták volna, ahogy a gyerek két órán át sikongat, mint hogy maguk elé engedjenek! :evil:

Petrának "egyszerű"pocakfájása volt, mint Botondnak is annak idején, és pár nap után nála is az Infacol segített. Persze csitridokinéni nem mondott semmit :evil: , ezt is én javasoltam nekik!
Viszont pont akartam írni, hogy elkezdték a Suttogó egy-két praktikáját alkalmazni, és bejött nekik (is) :D :D :D . Petra egyedül alszik el, cumival. Kriszta annyira örül, hogy madarat lehet vele fogatni! Annniyra büszke vagyok rájuk :D:D:D:! Most azt mondja, eddig egyértelműen ők csinálták rosszul, de azért ez nem ilyen egyszerű, hiszen a hasa is fájt. Viszont most már szépen lehet nevelgetni, olyan szuper :wink: .

Játokok:
Barátainknál voltunk, ahol Botond beleülhet a kislány régi kompjába (imádja amúgy, de itthonra nem akarok, mert nagyon rákapna), és azzal szórakozott, hogy egy nagy műanyag LEGO-játékot vágott fölghöz lehetőleg minél hangosabban :? :lol: . Na jó van, monom, anyádat: fogtam egy új szatyrot, beledobáltam papírzsepit, és megcsomóztam. Imáááádta :lol: :lol: :lol: . Szabadalmaztatnom kéne :lol: .

Boo!

:( :( :( . Meglesznek azok a tojcik, elvégre jön a húsvét :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: . De komolyan, ha mást nem, laparoscope-pal eligazítják őkt, az pár perc :wink: . Persze nagyon rossz belegondolni, de hamarosan csak rossz emlék lesz az egész :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: