[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Melisch! Arra nem szabad gondolni, hogy a babátok beteg lehet, mert nem az és kész! Nekem pl ilyen sosem jutott még eszembe, az már inkább félelmem volt, hogy elvetélek :arrow: be is következett! Szóval, fel a fejjel! A tesód terén nagyon meg tudlak érteni, illetve együtt tudok érezni Veled. Az én tesóm ide s tova 10év nem él itthon. Először 5évig Torontó, majd kisebb nagyobb megszakításokkal Spanyolország, és most egy éve ismét Torontó. Legalább Németország nem a világ vége, de én Kanadát annak érzem. :( Bár az is igaz, hogy nekem viszont minden más közeli rokonom a "fenekemben" él, vagy én élek az övékben, nem ez a lényeg, én nem is tudnék távol élni tőlük.

Beze! Hát egyre kevésbé érzem úgy, hogy van értelme drukkolni, de amúgy szombat reggel fogok tesztelni. Mennek a drukkok Nektek, hogy ez a hónap a Tiétek legyen. :wink:

Nita! Hát nagyon sajnálom, hogy ilyen régóta járod a fogdokit, de reméljük ez azért van, mert alapos=tökéletes munkát végez!

Bettike! Ez szuper! Gratula Neked! Megkérdezhetem, hogy hogy iszod a teákat, milyen kiszerelés, hányszor és melyiket mikor? Bocs, hogy ennyit kérdezek. :oops: Amúgy, ha jól emlékszem Nikának is beváltak, meg talán még Királylány is ezeket itta.

Tényleg, hol vagytok csajok? Nika? Királylány?
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok :):):

először is Kati üdv köztünk és mielőbbi babásodást :):): inkább a tesztnek higgyél.Ne is gondolj ilyenekre hogy a te gyereked beteg is lehet.Gondolj bele mindig beteg gyerekekkel foglalkozol,ezért a hálás munkáért hidd el neked csak egészséges babód lehet

Nálunk Gergő megint beteg,bár nem lázas de nagyon csúnyán köhög a dokinéni hallott is valami kis szösszenetet a tüdején így kapott valami olyan antibigyót ami kimondottan a légúti megbetegedéseket okozó bacikra hat .Így ovi sincs.
A másik apa megy dolgozni Belgiumba csütörtökön vagy pénteken megy ez ma fog kiderülni.Egyenlőre egy hónapot megy aztán bármi lehet :):) nekünk kicsit rossz lesz mert nem lesz itthon ,de anyagilag mindenképpen megéri.

Ja még annyi nekem a ciklusom megint szórakozik velem ma már a 45. napon vagyok.semmi tünet de tesztelni még nem merek majd pénteken veszek és akkor talán.De annyira nem akarom beleélni magamat semmibe mert volt már ilyen (ugye királylány ) :):):):)

Nita: örülök,hogy már legalább nem fáj a fogad.a többi meg hamarosan már készen lesz és nem is kell vele foglalkoznod.

Lyly: utólagosan is elnézést és nagyon sok boldog szülinapot Bencének :):):

Tary: igen makacs a babód és tényleg küzdő típus csakis csajszi lehet :):) kívánom neked hogy az legyen :)

Melisch: sajnálom ,hogy öcsédék elmentek de hidd el sokkal jobb lesz nekik ha már megvan a munka is nekik.Sajnos Magyarországon annyira nincs munka hogy csak na.Lehet Pesten jobb kicsit a helyzet de itt Salgótarjánban iszonyat mennyire nincs munka.A férfiaknak lenne mindenféle,de nőknek.....

Melisch: nagyon nehéz dolgok ezek hiszen egyrészről mi jogon döntesz úgy hogy a babádat nem szülöd meg mikor ő jönni akar.Másrészről lehet mégiscsak jobb ha tudod hogy betegen születne és tehetsz róla hogy ne kelljen neki olyan életet élnie amilyet élne.Hiszen bármilyen boldogok ezek a családok ,bizony sok a könny is ezekben a családokban és igenis nagyon nehéz egy beteg gyereket nevelni.Iszonyat erő,kitartás és türelem kell hozzá.Nem mindenki alkalmas ilyen sérült gyerekek nevelésére.Magamról tudom ,hogy sajnos (és ne bántsatok meg érte9Én nem lennék alkalmas erre.:(:(:(:(.

Bettike nagyon örülök,hogy így rövidül a ciklusod :):):) most már jöhet a baba is :):):)

nekem is bevált a cickafark tea anno mikor ittam,de sajnos volt nap mikor nem ittam stb így abba is hagytam :) :(

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok csajok!
Tegnap kellett volna megjönnie, de még nem jött és reggel csináltam egy tesztet. A teszten volt egy nagyon-nagyon-nagyon halvány csíkom.
Szerintetek? :)
Nem merem beleélni magam.
ja és fáj a derekam...ez utalhat terhességre?
Puszka

Kép
Kép
fesztike1
 
 

 
 

Sziasztok!

Pedi, köszönöm, aranyos vagy!

Fesztike, igen, és halk gatula! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bettike: Ez tök jó, h rövidülnek a ciklusaid, még lehet valami....

Fesztike: Azt hallom mindig, hogy a halvány csík is csík! Azért még két nap múlva ismételd meg, és akkor tuti lesz.
A derékfájás arra is utalhat, hogy nehezet emletét! :lol: :lol: :lol:
Na meg arra is, hogy babás vagy!

Mindenkinek! Nem szabad beteg babát megszülni!!!!! Persze, ha idejében tudod! Rengeteg emberrel/családdal találkoztam, mindenhol sok-sok keserűség van, még ha a felszín nem is ezt mutatja. Egy kutatásban is részt veszek, melyben a beteg babák agytevékenységét figyelik. Csupa keserűség és fájdalom, még ha sokat mosolyognek is és rengeteg szeretetet adnak. Ez nem élet! Most én a halmozottan fogyatékos gyermekekről beszélek.

Melish: Az öcséd életminősége változik és talán ez az állapot nem örökre szól. Jobb lesz. Átérzem, mert én is 80km-re lakok bármilyen rokonomtól. (az tényleg nem 300, de nem átugrós távolság)Mondjuk én annyival szererencsésebb vagyok, hogy a férjem rokonai, minta az enyémek is lennének, annyira szeretnek, és én is őket.(még sz anyóst is :P )

Szép napot Mindenkinek!!!!
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Pedi jelentem itt vagyok!

Üdv az újaknak.
Annyit írtatok, hogy nem tudtam még visszaolvasni sem. Persze így jár az aki pár napig nem olvas. Dolgo zom még és hát volt munka bőven, este már nem ülök gép elé, mert bizony kidőlök. Azt is alig bírom kivárni, hogy a gyerek elaludjon. Jól vagyunk, megvagyunk. Tegnap voltunk Pesten a genetikán. Hááát. Aki keres az talál. a bal szívkamrában találtak egy hyreechogen paillaris izmot és az átlagosnál több magzatvizet. Mindezzel nem is lenne gond, mert Bencével is így jártam, mármint ami a magzatvizet illeti. Itt a doki most javasolta a magzatvízmintavételt. Igen ám, de ott és akkor kellett döntenem, nem kaptam gondolkodási időt. Konzultáltam volna az itthoni orvosommal is. De miután minden eredményem rendben van elutasítottam. Hívtam a dokimat tegnap, ma megyek hozzá, de megnyugtatott. Ha akarom akkor még kérhetem ezt a vizsgálatot, nem vagyok lemaradva semmiről. A magzatvíz mennyisége mindenkinél változó, tehát relatív mi az átlagos az én esetemben és ha valami rendellenesség lenne akkor azt ő az itthoni uh-n is látta volna. Ezt a papilláris izmot ki szokás nőlni mire megszületik a baba. Röviden ennyi. Szív uh-ra megyünk március 29-én. Még nem tudjuk, hogy fiú lesz e vagy lány, én még nem is szeretném tudni. Neveken sem gondolkoztunk még.

Mindenkinek drukkolok, kinek a babáért, kinek az állásért, kinek, hogy megjöjjön piri. Megpróbálok gyakrabban jönni és reagálni arra amit írtok.

Szép napot!

királylány
 
 


Ja! H1N1: nekem határozottan javasolta a doki. A 12. hét után oltattam. Nem lett semmi bajom. Már az egész család be van oltva. Arra hívták fel a figyelmemet, hogy mikor oltatok akkor lehetőleg ne legyek megfázva. Nem az oltóanyag káros, hanem ha belázasodik a kismama. Én így döntöttem. Sem le, sem rá nem beszélek senkit. Ez az én döntésem volt.

királylány
 
 


Fesztike Barninál nekem is nagyon nagyon nagyon halvány volt az első teszten a csíkocska :) :) :) :)

Dia nem lesz semmi gond!!!!!!...drukk++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Talán nekem is jöhet az a drukk, mint Fesztikének!
Tegnap reggel nekem is zebrás lett a teszt, de az előzmények ismeretében még nem merek örülni.

Ma reggel megint csináltam egyet, de azon csak 8-10 perc múlva látszott valami, ezért most délután is csináltam egyet, ami meg megint 1-2 perc alatt lett halványan csíkos.
Nekem azért fontos, hogy mihamarabb tudjak a dologról, mert Utrogestant kell szednem. (Ez hormonálisan megtámogatja a terhességet.) Szóval délután megyek a dokimhoz a gyogyóért!

Kérlek NE gratuláljatok (babonából), csak gondoljatok rám!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Feszti: simán :):) két nap múlva csinálj másik tesztet és sokkal erősebb lesz :)

Én is így vagyok mint Kati.apám Pesten öcsém Debrecenben a többi rokon is Pesten csak a párom családja van itt nekem ,de egész jól kijövünk,bár anyóssal néha össze szoktunk ugrani de azért csak jót akar :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Csillag halk gratula!!!!!!!!!!
utró van nekem is........szivesen oda adom!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


fesztike

sztem is jó jel lehet :wink: :)

ma megvolt a vérvételem,remélem nincs semmi komolyabb baj,bár titkon tudom h nincs minden rendben..

KépKép
bettike83
 
 


Lányok köszönöm a biztatást...remélem tényleg van ok az örömre :)
rettenetesen be vagyok sózva!!! :)

Csillagvirág drukkolok neked is!!!

Bettike tudom közhely, de nem használnak a negatív gondolatok :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


még valami :)...biztos nem bírom ki, hogy csak 2 nap múlva csináljak megint tesztet :D :D :D
már előre látom, hogy reggel az lesz az első dolgom :P

Kép
Kép
fesztike1
 
 


fesztike akkor csinálsz holnap reggel is...valamivel bizti erősebb lesz a csík:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


a próféta szóljon belőled nitácska ;)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


fesztike! A helyedben én is csinálnék három óránként tesztet!
Szorítok!

Bettike: csak ++++++-an!!!
@ka(ti)
 
 


probálok pozitiv lenni lányok :) :)

KépKép
bettike83
 
 


Csillag, oké, akkor csak drukkolok!!!!!!!!!!++++++++++

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Fesztike az szól belőlem:))))))))))))) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm, Beze!!!!!!!!!!

Nitacska, Neked is köszönöm a drukkot, és ha már nem kell az utró, akkor elfogadom. Persze nem kérem ingyen, hisz Te sem úgy szerezted be! Írj privit és megbeszéljük a részleteket!
Egyébként kúpot használtál vagy bogyókat?
Én most bogyókat kaptam, 5 db-ot kell bevennem úgy, hogy reggel 2, délben 1, este 2 szemet.
A doki most nem nézett meg, megbeszéltük, hogy legközelebb - ha minden jól megy - márc. 22-én megyek. Akkor már az uh-n is látszódnia kell.

Bettike, örülök, hogy alakul a ciklusod! Egy másik topikból tudom, hogy ez nagyon jó jel. Ott is volt egy lány, akinek hozzád hasonlóan nagyon hosszúak voltak a ciklusai, de miután rendbe tették neki az orvosok, rövid időn belül sikerült teherbe esnie. Azóta meg is született a kislánya.

Többiek, senki ne gondoljon arra, hogy beteg gyereke fog születni. Én hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, és nagyon sokszor "bevonzzuk" magunknak a rosszat. Nem tudom, hogy számított-e, de a vetélésemnél gyakran gondoltam arra, hogy jaj Istenem, csak ne menjen el. Sőt, be akartam magam oltatni H1N1 ellen és azt is kimondtam, hogy ha az oltás árt, akkor legfeljebb elmegy a babó. Hát, ő ezeket megérezte, meghallotta és szót fogadott, a 7. héten itt hagyott bennünket.

Szóval Mindenki CSAK POZITÍVAN!!!!! Én is így próbálok tenni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Szép estét lányok!

Igen majdcsak megszokom, hogy öcsikém távol van, na majd lesz hova mennem nyaralni :wink: Persze próbálok csak arra gondolni, hogy a babának semmi de semmi baja nem lehet de néha csak elkap a kétség :oops: Jelentem ma voltam dokinál! Pocaklakóm jól van de nagyon lusta volt nem mocorgott, összekulcsolta a kezét és úgy ücsörgött, nyelt vagy 2x-er de a lábát nem tett szét így még titok ki lakozik odabenn. Pedig a doki forgatta erősen azt a monitor hátha megmozdul és látunk valamit de semmit, szégyenlős :lol: Képet ne kérjetek, mert bár 4-et is kaptam egyik sem közeli mind méretes :evil: amúgy úgysem sokat láttam még a monitoron is én antitállent lennék uh olvasásban.

Festike gratulálok!!!!!!

Csillagvirág neked meg kívánom, hogy nyelned kelljen azt az utrót, mert akkor neked is gratulálok kérésedre még nem :wink:

Na lányok megtört a februári jég, jön a nyár és jönnek lassan a gólyás potyogni fognak sorra a + tesztek, de jó!!!!!!!!

Bettike majd gyere az eredményekkel :wink: rövidebb ciklus meg csak jót jelent igyad tovább is a teákat, jó hatásuk van :!:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Csillagvirág! Fesztike! Hurrá, hurrá! Már annyira kellettek a pozitív tesztek ide! Nem lesz semm gond senkivel, még az idén gyönyörű egészséges babótok fog születni! Teszteket kérünk! :wink: :D

Királylány! De örülök, hogy jöttél! Elhiszem, hogy nehéz a meló+kismamiság+egy 5éves ellátása! Azért, ha csak tudsz, gyere és mesélj! A sok magzatvízre csak annyit, hogy a barátnőmnek is azt mondták, hogy az van. Meg is csinálták neki a magzatvízmintavételt, és elküldték nem tudom hová, ahol majdhogy nem letolták, hogy minek, és kiderült, hogy a lehető legjobb az eredménye! Szóval, tudom, könnyű így nyugtatni, hogy nem vagyunk benne, de biztos minden rendben van!

Nika! Nagyon örülök a férjed melójának, akkor most egy picit rendbe tudtok jönni! Ami a tesztelésed illeti, én érzem, hogy pozitív lenne! Tessék tesztelni, mert nem kell ahhoz tünet, hogy vki babás legyen, és 45.napnál már bőven reális eredményt mutat. Legalább nem áltatnád magad, vagy örülhetnél! És én úgy érzem, hogy bizony az második lenne! Nézz csak engem, és tesztelek, ha kell ha nem! :lol: (Persze, nem önszántamból!)
pedi
Kalocsa
 
 


Csillag küldtem privit:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!
Na persze este is meg reggel is csináltam tesztet :D :D :D
háááát, mintha egy picit erősebb lenne a csík, de még mindig elég haloványka
a derekam továbbra is fáj és a mensi persze még mindig nem jött meg, viszont mind a két oldalt fáj a hasam...remélem ez nem baj.

Csillagvirág: teljes mértékben egyet értek veled abban, amit a beteg magzattal kapcsolatban írtál. Nem szabad erre rágörcsölni, de ha mégis beteg, akkor jobb nem a világra hozni, mert az senkinek se jó.

A teszteket majd ma lefényképezem nektek és holnap felrakom :)

Puszika

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!Én is vagyok, de annyira magam alatt, hogy csak na. Szegény férjemet az őrületbe kergetem, de ő csak kitartóan próbál belőlem értelmes mondatokat kiszedni. Nem akarok itt rossz hangulatot csinálni, úgyhogy nem panaszkodom, a lényeg, hogy rám tört valami depresszió féle, mogorva vagyok, sokszor elsírom magam. Tudom, hogy a terhesség járhat ilyen tünetekkel, de akkor hol a boldog babavárás?És most persze azon parázok, hogy nehogy baja legyen ettől, hogy érzi, hogy az anyja bekattant. Jövő héten megyek védőnőhöz, elvileg kapok kiskönyvet.Nem tudom, hogy fogok ebből kilábalni, de nagyon szeretnék. Még jövök, tényleg ne haragudjatok, hogy folyton nyafogok, de számomra ez most nem kis probléma.
tary
tary
 
 


Sziasztok!

Csillag gondolok rád :wink: a többit nem mondom :)

Fesztike neked szorítok nagyon :)

Bettike ez már szép haladás. Meglátod hamarosan neked is gratulálhatunk.

Nika örülök a párod melójának. Most akkor te jössz. Vagy baba vagy melo. Vagy mindkettő :)

Pedi köszi, aranyos vagy. Igazából nem agyalok már rajta. Tegnap találtam egy fórumot ahol az orvos válaszolt és ő azt mondta a magzatvíz mennyiségének megítélése nagyon szubjektív, egy vizsgálatból nem lehet megállapítani, kell egy kontroll vizsgálat is. Elsődlegesen a méhlepény termelése okozza. És hozzáteszem, hogy bár biztosan jó szakember a nő aki csinálta a genetikai uh-t, de 20 másodperc alatt szerintem ezt nem lehet megállapítani. Nem beszélve arról, hogy nem voltam bent 10 percet az uh-n.
Beszéletm egy illetékes ismerőssel is és arra jutottunk ha bármi lenne az látszódott volna uh-n már itthon is.

Most nekifogok a munkámnak, szép napot!

királylány
 
 


pedi

elfelejtettem válaszolni neked:

szoval közel 3 honapja iszom a gyogyteákat.az első 14 napig cickafark teát(bár ezt én csak tablettában tudom bevinni).és a 14 nap után addig amig megjön a palástfű teát.mikor megjön akkor ujra cickafark.

de ugy látszik nálam bavált(kopp kopp)

és most joval kitartóbb a vérzés is.eddig ugy volt meg hogy első nap volt normális mennyiségű,2.nap meg már alig,3.nap pedig csak folt.
most meg ma vagyok 3.nap és reggelre eláztam,ugyhogy van bőven.lehet szépen tisztulok.

KépKép
bettike83
 
 


wow!!!!! Mire jövök?? !! Halk gratula a tesztekhez!!!!

majd este még jövök!
megyek főzőcskézni.....
szép napot!

Kép
pampalini
 
 


ja és még pedinek:

én a tablettából(cickafark)2*3 szemet szedek,tea formájában meg 2*2dl iszok meg naponta.

KépKép
bettike83
 
 


köszi pedi úgy legyen ahogy érzed.A 45. nap nekem még semmi volt már ilyen.nem is tudom hány nap volt akkor királylánnyal együtt húztuk sokáig és egy két nap eltéréssel jött meg mindkettőnknek akkoriban.nem tudom királylány te emlékszel rá hány nap volt akkor?

nika70
Salgótarján
 
 


most néztem meg a cikluson 49. napon jött meg akkor.most vagyok a 46. napon.Mensis hasfájás az van már egy hete legalább mindig azt érzem meg jött.de most én is azt szeretném hogy ne jöjjön meg :):):):)
BABÁT SZERETNÉK :):):):):)):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika

remélem ne is jön meg legalább 9 honapig :wink: :)

KépKép
bettike83
 
 


Tary szerinte a 3. hónaptól jön a babavárás kellemesebb része:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika nem, de ilyen negyvenegynehány volt. Remélem most a baba miatt nem jött meg, hiszen neked is beállt a ciklusod az utóbbi hónapokban.

Tary drága ne aggódj. Jó, persze nekem könnyű mondani. Biztosan ez az idő sem tesz jót, jó lenne már egy kis napsütés. Nyugodtan írd le azt ami bánt, azért vagyunk, hogy segítsünk. Nagyon fárasztó az eleje. És most ne sértődj meg, de bizony ez korral is jár. Én is észrevettem magamon, hogy ezt a terhességemet nehezebben viselem. Van egy gyerek, neked ugye kettő akiknek nem lehet azt mondani, hogy bocs, de fáradt vagyok. Én konkrétan alig bírom kivárni, hogy a gyerek elaludjon. Állandóan fáradt vagyok és az elején nem volt türelmem a gyerekhez sem. Olyannyira, hogy már elgondolkoztam rajta vajon tényleg akarok-e másikat - ekkor még nem tudtam, hogy már útban van.
Szóval tarts ki! Gondolom azért párod megértő és segít neked. De ha úgy látod jónak akkor bátran fordulj olyan emberhez aki tud neked segíteni akár egy beszélgetéssel is.
Ha tudok segíteni valamiben akkor nyugodtan szólj.

királylány
 
 


Tary: igaza van királylánynak...írd le nyugodtan mi bánt, hisz biztos vannak itt csajok akik tudnak segíteni...meg néha jó csak úgy elmondani

Lányok! Holnap megyek 12re dokihoz :) remélem jó hírekkel térek vissza :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Nika! Meglásd! Igazam lesz! :wink: Hisz, ahogy Királylány is mondja, már beállt Neked is a ciklusod az utóbbi időben. Na, de nem akarlak én zaklatni, majd tesztelsz, ha úgy érzed! De azért ne várd meg míg a férjed elmegy, hadd nézze meg Ő is azt a pozi tesztet! :wink:

Királylány! Örülök, hogy átgondoltad ezt a vizsgálatot! Hallod, azért nem semmi, hogy felmész Pestre, és ennyit foglalkoznak Veled! Kár is pazarolni a szavakat a magyar eü-re! :(

Beze! Na, hogy megy az első szopi nélküli nap? Bár, ha jól emlékszem, akkor azt írtad, hogy a reggelit már eddig is kezdtétek elhagyni! Úgyhogy inkább szurkolok az estéhez! :lol:

Pampa! Mi finomat főzől?

Bettike! Köszi az infót a teákról! Kiváncsi vagyok a véreredményedre!

Fesztike! Már alig várom a tesztjeidet! :lol: Szorítok, de minden ok lesz , miért ne lenne?!

Tary, drágám! Hát, elhiszem, hogy nagyon nehéz most Neked, de ahogy Királylány is írta, gyere és mesélj el nyugodtan mindent, mert mi ezért vagyunk itt! Te napközben dolgozol amúgy? A férjed azt írtad türelmes, az már egy pozitív dolog. Szerintem azt kellene, hogy próbáld meg a pozitív dolgokat előtérbe helyezni. Persze, ezt sem egyszerű. Hidd el, nekem is vannak napjaim, amikor annyira magam alatt vagyok, pedig ha belegondolok, "csak" egyetlen egy vki hiányzik az életünkből, egy gyermek. Azon kívül, szinte tökéletes, és amikor kisírom magam, rájövök, hogy milyen önző vagyok, megvan mindenem, másoknak meg mennyi bajuk van. Persze, ezt nem azért írom, mert Neked is annyira tökéletes minden, hiszen tudjuk, hogy most nagyon nem az. Hogy van anyukád?

Csillagvirág! Mai teszted? Te is tedd fel, ha lesz időd!

Többieknek is sok puszi!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi most írtam egy doktornőnek aki Pesten csinál 4D-s uh-t és nem csak a babamozi miatt. Én arra, bár biztosan nagy élmény, nem mennék. Én nem szeretném még tudni, hogy fiú-e vagy lány, majd csak a terhesség vége felé. Vásárolni nem nagyok kell úgy sem, csak ruhákat, mert a többi ugye adott. Szóval. Ez a drnő - meg gondolom a többi 4d-n is - csinál genetikai uh-t és szakvéleményt is ad. Hátha alaposabban megnézik, főleg ha elmesélem a helyzetet. Majd meglátjuk. Azért jót tett, hogy beszéltem egy ismerőssel aki azért képben van, mert ami a klinikán ment az gyalázat. Mikor Bencét vártam akkor is sokat jártam oda, össze sem lehet hasonlítani a mostani helyzettel. Akkor nagyon meg voltam vele elégedve. Most meg futószalagon mennek a dolgok.

Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb. Lehet, hogy neked "csak" a baba hiányzik az életedből, de neked ez a legnagyobb dolog a világon jelenleg. Persze mindig van kihez hasonlítani magadat/magunkat, a sorsokat. Van tőled jobb is, meg rosszabb is. Szóval ne szégyelld, hogy neked ez az érzékeny pontod. Tudod hogyan értem. :wink:

Fesztike rajtam ne múljék, én szorítok neked holnap délben, te meg nekem reggel mert meg kell innom azt a cukros borzalmat.

királylány
 
 


fesztike tuti hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


azért jól esik ám csajszik hogy igy támogattok :) :) és én is igyekszem mindenkit támogatni és drukkolni azért h minél előbb babázhassunk egyűtt :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok! Még egyszer köszönöm Mindenkinek a drukkot.

Ne haragudjatok, de a tesztet nem fogom felrakni, mert még nem merek felhőtlenül örömködni. Nem akarok megörökíteni semmit így az elején.
Tudjátok, mielőtt a vetélésem volt, adtak egy uh képet az Angyalkánkról akkor, amikor még élt, persze nézegettük, reménykedtünk, hogy csak a mellette levő haematóma miatt vérzek. De másnapra elment. Nagyon rossz volt akkor, hogy volt képem róla. Sokkal hihetőbb, kézzel foghatóbb volt, hogy ott lakott bennem.
Szóval most nagyon babonás vagyok, gondolom megértitek.

Fesztike: Te is iszonyatosan fáradtnak érzed magad? Én egész délelőtt ásítoztam a munkahelyemen, nagyon ciki volt és most is leragadnak a szemeim. Nem jellemző rám, hogy amint lerakom a fejem a párnára már alszom is, de most így van. De ha visszagondolok az első terhességemre Bencével, akkor is ugyanígy voltam az első pár hétben. Minden délután aludtam, majd felkeltem fürdeni és aludtam tovább reggelig.
A dokitól holnap még ne várj sokat, kb. a 6. héten látszik már a kis embrió, esetleg szívveréssel. Most "csak" max. egy szikhólyag lesz a képen.

Királylány: Jól teszed hogy elmész a doktornőhöz, biztos meg fog nyugtatni! És kitartás a holnapi cukros lötyihez. Attól én is nagyon rosszul voltam anno.

Pedi: Te mikor tesztelsz? ha jól emlékszem, pontosan egy napon kezdtük az előző pirit és nekem már a 26. napon pozi lett a teszt. (Talán ezért is volt halvány.)

Nika: Neked is azt kívánom, hogy lépj be a kismamis táborba!

Tary:Írj, ha tudunk segíteni. Sokszor már az is sokat ér, ha csak meghallgatnak! Mi itt vagyunk!!!!!

Mindenkinek nagyon szép estét!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág teljesen megértem amit mondasz...én is így voltam vele.......
nekem is van egy uh fotom meg kis könyvem is az első elment babáról........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!Hát, nem csalódtam bennetek!Nagyon-nagyon köszönöm a sok bíztatást, tényleg jól esik. Ma azért rendesen kibömböltem magam, de megvan az eredménye: jól érzem magam.Na nem mondom, hogy nem parázok a baba miatt, de azon gondolkoztam egy "józanabb" pillanatomban, hogy vannak olyan szerencsétlenek, akiket az iszákos pasijuk terhesen is jól elagyabugyál. Nekik sokkal nehezebb, azoknak a babáknak szinte semmi boldogság nem jut még amíg bent vannak sem. Ehhez képest az enyém nincs rossz helyen.Nemrég találkoztam egy nagyon régi barátommal, azóta tartjuk a kapcsolatot, ma is beszéltem vele, meg sms-eztünk, nagy segítség, tényleg.
Pedi: hogy neked milyen memóriád van!Köszönöm, anyukám jól van, minden lelete negatív :)
Nagyon szurkolok mindenkinek, akinek kell, ne haragudjatok, hogy nem írok név szerint mindannyiotoknak, de már nagyon késő van, holnap korán kelek.Valaki kérdezte dolgozom-e, igen, nyelvtanár vagyok.Szerencsére sokat dolgozom.tary
tary
 
 


Csillagvirág: én nem érzem magam fáradtabbnak mint általában, leszámítva azt, hogy már hajnalban felébredek és annyira izgatott vagyok, hogy vajon tényleg terhes vagyok-e, hogy nem bírok visszaaludni. Nem várok sokat a dokitól csak azt, hogy mondja meg mi van :), mert én még nem merek 100%-osan hinni benne.
A mensim persze még mindig nem jött meg és a teszten ott a halvány csík, de nem erősödik.
Próbáltam nektek lefényképezni, de az a helyzet, hogy a fényképek nagyon rosszak lettek és gyakorlatilag nem felismerhető rajta a csík :(
Remélem délután már tényleg okosabb leszek :)

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Azta, milyen hírekre jövök!

Először is nagyon szépen köszönjük nektek Bencével a köszöntéseket, annyira kedvesek vagytok! :lol:

Nagyon drukkolok mindnyájatoknak, hogy mindenkivel minden rendben legyen: a menzikkel, babákkal!!! ++++++++++++

Tary,
elmúlik majd ez is, egyébként éppen egy hete volt rajtam ez a depis hangulat, nagyon hiányzott már a napocska... neked is jobb lesz hamarosan, meglátod!

Sajnos, nem tudtam hamarabb jönni, mert sem otthon, sem a melóhelyen nem volt netünk, ez utóbbin már két hete semmi, szóvaé most egekig ér a munka... :evil: De majd azért benézek hozzátok!!!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!

Csillagvirág persze, hogy megértjük az aggodalmadat, főleg az előzmények után. Én is úgy gondoltam, ha lesz baba akkor a 12. hétig nem mondom el csak a nagyon közelieknek. De az élet megoldotta. Pont karácsony előtt derült ki, hogy már 8 hetes, de én is féltem a 12. hétig. Sőt még most is minden uh előtt izgulok, hogy minden oké-e.
Bence már jól van?
Túl vagyok a cukros borzalmon. Brrrrrrr.....Iszonyatosan rossz. Le is vették a vért, hétfőre van eredmény. Remélem jó lesz, mert akkor nem kell ismételni.

Fesztike szorítok, aztán majd jelentkezz, mit mondott a doki. Remélem megerősíti a tesztet.

Tary örülök, hogy jobb a hangulatod és annak is, hogy anyukád jól van. Remélem így is marad.

Lyly miután beszéltünk megnyugodtam ám. Köszönöm. Remélhetőleg a sok munka mellett be tudsz majd kukucskálni ide.

Szép napot!

királylány
 
 


Lyly hali!!!! Remélem én is, hogy nem terheled túl magad.

Fesztike megy a drukk mára!

Dia jó, hogy túl vagy a cukros akármi.

Fiatal kismamik én is álomkóros voltam sokat pihentem és este 8-9-kor már aludtam. Persze aztán éjjel forgolódtam néha órákig. Ez természetes ha érzitek pihennetek kell akkor pihenjetek, a baba igényli.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Fesztike! Nagyon-nagyon drukk!

lÁNYOK! Én annyira örülök, hogy vége a hétnek. Még 20 perc a munkahelyen, aztán sipirc haza. Figyelgetem a szorgos kőműveseket, akik a gyönyörű házunkat építgetik!
De a férjemtől lehet, hogy elválok, mire készen leszünk!!!!! :twisted: :evil: :lol:

Mindenkinek előre is jó pihenést!!!
Kata
@ka(ti)
 
 


Kati azért ne válj el............ :)
fesztke merre vagy.....gyere a jó híírekkkkkeeeeeeeelllll!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pedi drága, tegnap volt az utolsó szopi este, utána megittam egy fél pohár sherryt. :oops: Szóval igazából holnap tudom megmondani, milyen volt az este szopi nélkül, n meg ma romantikázunk is, ránk fér. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: