Sziasztok,
ma voltam védőben, háromnegyed órát vártam. Még jó, hogy Brigit Apára bíztam. Utána mentem a dokihoz beutalókért, pénteken labor. És volt egy jó híre a védőnőnek, nem kell cukros vizet innom, csak a 24. héten. Mivel Fehérvárra járok nődokihoz, a fehérvári protokoll szerint csak egyszer lesz cukros víz, viszont néz vércukorszintet majd a 16. héten előtte 1 zsemle és 1 pohár tej. Ezt majd megismétli a 30. hét körül. Ennek nagyon örültem. A cukros víz nagyon brutál, bőven elég lesz egyszer is. A dokinál kértem igazolást a jogsimhoz, és nem helyben kellett fizetnem hanem csekket adott 6300 Ft volt. Azt hittem 5000 lesz.

Holnap megyek okmányirodába ott is fizethetek 4000-t.
Tavasziszél, a pici babát a Brigire értettem.

Tudom, hogy már nem olyan pici, de nekem mégis. Igazából nem is a repüléssel lenne a gondom, hanem a sok várakozással és a korai indulással.
Kata1002, Amerikából kisgyerekkel repülni nem semmi.
Etus, mi fapadossal megyünk, ott nem lesz semmi kaja

, csak ha fizetünk. A repülőút kicsit több mint óra, szóval nem vészes.
Mók, júliusban már én sem szívesen repülnék, ezért választottuk májust-júniust. Majd elválik. Horvátország jó ötlet, de nagy pocakkal nem biztos, hogy kényelmes lesz autózni, bár ha többször megálltok biztos ki lehet bírni. - Remélen nem haragszol érte, hogy leírtam.
Enizay, gratula az uh-hoz. Örülök, hogy jobban van a kisfiad.
Kata16, mellesleg, miután abbahagytam a szoptatást összementek a melleim, szerintem is kisebbre mint előtte voltak - Tavasziszél detto. Most viszont mintha nőttek volna egy kicsit. A mellbimbómnál szokott szurkálni eddig a balnál, most áttért a jobbra.