A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok lányok! Most kelltem fel,sajnos az ebéd(zöldségleves,rizibizi-csirkecombi) nem maradt bennem és olyan gyengének éreztem magam(2,5 órát pihentem).Apa ma szabadnapos addig,el volt a kisfiammal.tavasziszél! Én nem Tamara vagyok,hanem Ancsa a kisfiam után találtam ki ezt a nevet.Kedves zsebi baba! Erőt és kitartást kivánok neked,vigyázz magadra!Kép[/img]
tami20

Zsebibaba!Örülök,hogy jelentkeztél,és mégegyszer sok-sok erőt kívánok,és,ha remélem,hamarosan hallunk Rólatok jó hírekkel!!

Hát,én Csajok a hétvégén teljesen ki voltam.Először is minden reggel rókakoma meglátogat.És a fejem nagyon fájt máig.Mikor is rájöttem,hogy a kávét napok óta nem kívánom,és ma már nem is ittam.Bevettem Algopyrint,persze nem hatott,egész nap (tegnap,tegnap előtt és ma is) olyan voltam,mint az élő halott,mikor is a Párom Anyuja mondta,hogy igyak 3 korty kávét csak natur.Szörnyű íze volt,de lássak csodát,rá fél óra múlva visszaszállt belém a lélek.Tehát,sajnos a kávét nem tudom elhagyni,mert ilyen zombivá válok... :D Azóta már csak a reggeltől tartok.A kenyértől megundorodtam,de érdekes,a zsömlét kívánom.Ez a kaja dolog amúgy tök gáz,hogy válogatok!
Nekem is eszembe jutnak negatív gondolatok,de próbálok velük nem foglalkozni!!!

Én holnaphoz egy hét múlva megyek uh-ra!
Mók:szorítok!!
Kép
sissy01

A nagyon nagyon aggodoknak, rossz gondolatokkal kozkodokenk: en elso terhessegemmel vegig otthon voltam ergo rengeteg idom volt= egesz nap olvasgattam a temaban, es gondolkodtam. HAt volt is minden bajom. Szinte nem volt nap hogy ne bogjek hol ezen hol azon, aztan a szervezetem csinalt is gondot gorcsoktol szenvedtem es meg jobban rettegtem. Aztan meg persze lelkiismeret furdalasom volt hogy a kicsim tuti erzi hogy soha nem jo erzessel gondolok ra hanem aggodva.
En is azt hittem megorulok, pegolyozok....
Teljes tudatosan elhataroztam a kov terhessegemnel nem parazok, meg is tettem, de igen rovi ideig elvezhettem, most ujra nem tudok nyugodt lenni, bar ahhoz kepest hogy tudom milyen mondat is elhangozhat 19en meglepoen nyugodt es bekes vagyok.
Tudom hogy iszonyat nehez, de probaljatok direkt csak jo dolgokrol olvasni, gondolkodni. ha nem megy a babaval kapcsolatban ekkor legyen az valami teljesen mas dolog, terhessegtol fuggetlen!
Amugy szerencsere a 12ik, sot meg inakbb a 18ik het utan csokkenek ezek a szorongasok, bar akkor meg mar lasan jonnek a szulestol valo felelmek...
Nehz nagyon de muszaly jora koncentralni kulonben nagyon nehez lesz a 9 honap mindenkinek.
Nekem nem jon be, de probaljatok ki a jogat, van kismami joga is.
En a tornat celoztam meg, amint nem leszek mar veszelyeztetett jarni akarok, mert az is pozitiv energiat sugaroz majd bele.
Szulessel kapcsolatban nehezebb menet lesz, keresnem kene egy dulat vagy nem is tudom, mert nekem eleg traumatikus szulesem volt es rettegek de nagyon es igy nem szabad neki indulni!
De ugy gondoltam ugy a 20ik het kornyeken rakerdezek a dokinal mit tud tanacsolni mi segiteni feldolgoani, rakeszulni normalisan a szulesre.....
Egyenlore legyunk tul ezen az elso igen nehez es bizonytalan idoszakon.
En mindenkinek kivanom hogy megtalalja a lelki beket a sok borzongato gondolat kozott.

Es szerintem a topikban meg van helye ezeknek a gondolatoknak , erzeseknek, hisz mi akik hasolni cipoben jarunk konnyebben meghallgatjuk ezredszer is mint egy ferj egy barat...akinek egy ido utan trhes hogy mindig csak ez a tema!

HAjra hajra pozitiv gondolatok!
tavasziszel

Sissy: a kave elhagyasanal ugyan ettol feltem hisz amugy ha nem ittam ugyan ez volt, de most szerencsere nem jott elo, bar azert neha egy kapuccinot megiszom, es epp ma gondoltam ra veszek legalabb mentes kavet, mert szerintem mar nem kivankozna ki, mar nem szoktam reggelente rosszul lenni....
tavasziszel

Tavasziszél!
Nagyon örültem a levelednek, valahogy megnyugtatott.
De én is azt gondolom, ha eljut ez a "csoport" a 12. hétig, tehát kb.5hét múlva, akkor már nagyobb nyugi lesz.
Ezt én is elhatároztam magamban hogy ha eljutok a 12. hétig onnantól bármi történik is nyugi lesz.
Egyébként rájöttem hogy a 12 mm petezsákom miatt sem aggódnék ha nem a netet bújnám állandóan, mert akkor tök rendbe lenne, még örülnék is neki. A net nélkül nem is tudnék igazán rossz dolgokról a témában /hát első baba azért is /.

Syssi!
Kíváncsi leszek ajövő heti uh-ra, írj azonnal mindenképpen.
Én holnap megyek vérvételre.
Hányim továbbra sincs, mivel itt már mindenkinek van, hát ez is idegesít. Nem igazán hiszem higy ilyen szerencsés lennék:......Hát nem tudom!

Kép
mók

Mok igen sajna emilyen aldas a net, annyire rossz is, mert mindent olvas az ember, amit nem kene azt is:(
En hulye pl egy rakat remes szulest vegig olvastam hat nem remes lett az enyem is:(
valahogy en most nagyon ra akarom magam kenyszeriteni hogy csak szepet es jot, es tan igy hogy gyerkoccel vagyok es jon a jo ido nem lesz idom annyit agyalni, olvasni, kutakodni:)
MEg en be akarok szerezni par szakirodalmat, ami a szep szulesrol szol, ir, es minel kevesebbet a varandosagrol olvasni.
NEm azt mondom hogy ettol minden rendben lesz, de nem bolondulok meg se en se a ferjem:)
MOst is a boldog elet filozofiaja c konyvet olvasom hogy kicsit erot tudjak meriteni az optimista gondolkodas modhoz:)
tavasziszel

Sziasztok!

Azt hiszem, én is csatlakoznék. Egy ideje már olvasgatok, de meg akartam várni az első ultrahangot. Október 24-re vagyok kiírva, szóval most még csak kicsit több mint hat hetes a baba. Nálunk második gyerek lesz, van már egy 19 hónapos kislányunk.
Mi most a férjem munkája miatt külföldön élünk, ezért is gondoltam, hogy jó lenne, ha csak így a neten keresztül is, kapcsolatot tartani velem egy cipőben járókkal. Ultrahanon múlt szerdán voltam egyébként, akkor még szívhang sem volt, és mégis csak 12 hetesen hívtak vissza. Kár, mert szívesen láttam volna, amikor még csak olyan kis gumimaci forma.
És hát most írok először, de már ugye olvasgattam, és egy dologra szeretnék reagálni. A para. Hát igen, ez nagyon nehéz, de én erre a következő teóriát alkottam meg. Amíg nincs okom parázni, addig nem parázok, mert ha jön a baj, az akkor is jön, ha parázok, ha nem. Viszont, ha minden jól alakul, és én mégis parázok, akkor csak elrontom magamnak a gyerekvárás hónapjait. Persze tudom, én könnyen beszélek, mert (lekopogom) nincsenek rossz előzmények, és úgy biztos sokkal nehezebb optimistának maradni.
Egyébként én nagyon tudom ajánlani a terhestornát (pestieknek: tornastúdió.hu), felfrissít, kikapcsol, és a végén még meditáció is van, ami nagyon jó a rossz gondolatok ellen. Én jártam a kislányommal, most sajna nem fog menni, de asszem lehet kazettát is venni.
Megpróbálok majd rendszeresen jönni, de nem vagyok valami nagy levélíró.
Szép napot mindenkinek.
Edit
etus79

Sziasztok Para-anyuk!!! 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Fogjátok a parát a hormonokra :wink: Amúgy sztem tök természetes, ha izgul az ember, főleg első gyereknél, amikor ismeretlen a szitu, meg ahol már volt probléma.
Én a magam részéről nyugodt vagyok, megpróbálom "viccesen" felfogni a dolgokat, pl.: kétszer nem csap ugyan oda a villám... Tudom, kicsit morbidnak hathat, de nekem kell hogy jó kedélyem legyen...!!

Mók:
Rékával én sem voltam émelygős, csak volt amit nem kívántam.
Bezzeg ezzel a kölyökkel... Tegnap majdnem kidobtam a taccsot a fejlesztőben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A neten meg ne olvasgassatok semmit, mert Rékussal úgy volt, hogy 5 hetesen nem látott semmit a doki, ráírta a papírra, hogy üres petezsák, 1 hét múlva kontroll. Én meg elolvasgattam, hogy az üres petezsák már felszívódott magzatnál van stb stb, végigbőgtem 1 hetet, hogy él-e, aztán 1 hét múlva ott fickándozott, meg vert a szíve. Ez nem a saját dokimnál volt, egy "sztk-s"-nál.
Ezért is örülök, hogy csak pénteken megyünk, mert biztos látható lesz már rendesen a bentlakó 8)

nukada

Nukada!

Szupi hogy zet leírtad, sokat segítettél, épp megint kivertem magamnál a biztosítékot, ezzel a petezsákosdival, pedig csütörtökön megyek uh-ra, és az már nincs messze.

Etus!
Üdvözlet, gyere gyakran azért, fontos minden infó, főleg nekünk első babásoknak.

Kép
mók

Sziasztok!

En is szeretnék csatlakozni, ha megengeditek.
1-2 hete már olvasgatom a beszélgetéseiteket, mindenkinek gratulálok a picihez, ne izguljatok minden rendben lesz.
Magamról annyit, hogy Erdélyi vagyok és Ausztriában élek, én is mint etus79, oktober24-ére vagyok kiirva. Ez a negyedik terhességem és a harmadik babánk. Az elsöt sajnos mi is elveszitettük a 16-ik hétben, de azóta van egy 4 és egy 2 éves kisfiunk. Reméljük a harmadik kislány lesz.
A mult héten csütörtökön voltam orvosnál, nekem is csak egy pici petezsákot látott, de én tudom, hogy itt van velem. Legközelebb március 17-én kell menjek UH-ra, akkor majd kiderül. De addig is itt van nekem a két kisfiam, a hányinger és a fáradtság.
Szép napot mindenkinek
Réka
rekus80

Tud valaki segiteni vonalzó ügyben?
Még sose csináltam ilyent.
Köszi
rekus80

Sziasztok,

üdv az újaknak.

Tényleg nem szerencsés annyi mindent összeolvasni, de olyan nehéz megállni.

Rékus, vonalzó ügyileg, kattints rá arra amelyik tetszik, az kihozza azt az oldalt ahol megcsinálhatod. A profilodba kell beilleszteni az aláíráshoz azt a kódot amit kaptál.

Holnap megyek védőbe, és meg fog mérni. :oops: :oops: :oops: Jajj nekem. Pedig igyekszem gyümölcsöt nassolni. Remélem nem leszek 90 kg mire szülök. :oops: :oops: Védő után megyek dokihoz beutalókért, mert a jogsimat is meg kell újítanom. De legalább egyszerre elintézem.

Most nézegetem a repülőjegy árakat olaszba, ki kellene menni a tesómékhoz tavasz végén, nyár elején. De elég húzósak az árak. Még a wizzair a legolcsóbb, de az reggel 6-kor indul. A gyerkekkel kicsit macerás lesz. :cry:
Pozsonyból is lenne, bár valamivel messzebb van mint Pest, na mindegy. Majd az uram eldönti melyik lesz jobb :lol: Vagy kevésbé rossz.
Repült már valaki pici babával? Tapasztalat?

Csajok, nagyon kívánom a citromos vízet. Már 4 pohárral megittam. Édesítés nélkül és nagyon jólesett. Bár már le kellene állni az ivással, mert fél éjszaka wc-re járok majd.

Tavasziszél, nem is tudtam, hogy Mórról származol. Kicsi a világ.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: a kicsi babt hogy erted?
Hisz a lanyod mar nem kicsi a pici meg meg akkor odabenn lesz...
Amugy hugomek laknak kulfoldon es fel eves kora ota repul a lanyaval , semmi gond soha nem sozkott lenni. Eleinte aludt most meg jatszik.
Hu de mennek en is Olaszba...Eltem ott egy evet es szivem csucske orszag a mai napig:)
Hat Mor az nem a vilag vege:)

citromos viz meg szerintem nagyon tuti, en s kivanom. sot csak a vizet tudom meginni, minden mastol olyan rossz szajizem lesz, sot minden eteltol is brr....

Rekus: udv itt.

MAjd en is csinalok vonalzot de csak a 12ik het utan
tavasziszel

Sziasztok!
Tavasziszel:köszi a levelet,legalább nem csak én próbálom a pozitív energiát sugározni,és mondani.
Mók:Szerencsés vagy,de ma már én sem hánytam... :D én is várom már az uh-t!!!
A hasam feszül,meg a kenyeret nem kívánom,de a citromos víz napok óta favorit.... :D
Etus,Rékus üdv!

Olvassatok,de csak a jókat engedjétek be,sajnos azt tapasztalom,hogy nagyon bombáznak minket negatív gondolatokkal!Ne engedjétek!
Kép
sissy01

Kép

Sikerült a vonalzóm.
Köszi Kri07
rekus80

Sziasztok!

Buci
Én Majort cseréltem le Törökre :wink:

Kata16
Miért haragudnék? Sok-sok Kata létezik :lol: :wink:

Zsebi
Kívánok neked minél hamarabb egy kisbabát!

Mók
Nyugalom! Próbáld meg elfoglalni magad! Az a legrosszabb, ha folyamatosan agyal az ember!

Tavasziszel
Egy kedves barátnőm mondta, hogy a pozitív terhességi teszt vagy 40 évnyi aggodalom kezdete. És teljesen igaza van :lol:
Aggódunk, hogy teljen el az első 12 hét, aztán jön az AFP, aztán a koraszüléstől való aggodalom, stb.
Az aggodalom a baba születésével se szűnik meg :wink: :oops:

Sissy
Kávé nélkül én ki se tudok szállni az ágyból!

Etus
Üdv itt!
Hol külföldön????

Rekus80
Mi is erdélyiek vagyunk, a bátyámék meg Ausztriában élnek :wink:

Kri
USA-ból rendszeresen jönnek haza rokonok kisgyerekkel. Majd megkérdezem, milyen picurral repülni.
Vendég

Kép
Kép

Ilyen sokan vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata, köszi a táblázat frissítést, olyan jó látni benne magunkat is. Mi most Svájcban lakunk, már fél éve, és még hátra van másfél. Jól érezzük magunkat, csak hát hiányoznak az otthoniak, főleg a nagyik :)

Vicces, hogy a szervezetünk mennyire tudja mire van szüksége. Én is csak sima citromos vizet kívánok :) A savanyúságot sem hiába eszik a kismamák, kíváncsi lennék, mi az oka.
Én nem hányok, szerncsére, de napok óta megállás nékül rossz a gyomrom. Folyamatos enyhe hányinger. És kívánós helyett én is inkább nem kívánós vagyok egyelőre. A zsíros, olajos dolgokra még gondolni sem szeretek.

Mi is sokat repülünk Julival, de ő is nagyon jól viseli. Könyvet nézegetünk, játszunk, és az mindig nagyon izgi, amikor a néni hozza a szendvicset meg a narancslevet, alig várja :)

Jó éjt mindenkinek.
Edit
etus79

En is a asavanyut kivaonom, az a tipikus savanyu uborkat mindenhez:)
Es ez volt az elsonel is de el is mult a 12ik hettel. Addig akkor is csak nem kivanossag volt. De szerintem ram egesz terhesseg alatt nem volt jellemzo a kivanossag, nem is ertemmitol hiztam meg ugy.....

En is ugy szeretnek kulfoldon elni....szerettem eddig minden orszagot( kiv Iroroszag de ott rossz helyen voltunk meg ott eltem meg teljes maganyomban a terhesseg elso 12 hetet, es igen bedepiztem), de hat gyerekkel mar nem indul olyan konnyen neki az ember. A szule smiatt jottunk amugy haza, epp latogatoba voltam itthon mikor problemassa valt a terhessegem nem mertem kockaztatni hogy Angliaba menjek ahol alig van vizsgalat, uh meg inkabb nincs....
Szoval ferjem hazajott mikor lejart a szerzodese, aztan a valsag miatt mar nem indultunk neki sehova....
Tan majd egyszer, en nem akarom annyiba hagyni:)
tavasziszel

Kata 1002!
Nagyon jó látni ezt a továbbfejlesztett táblázatot, és ig en nagyon sokan vagyunk már. Szerintem nem sok topikban vannak ennyien, mármint babavárók.

Én tejet iszom, tejjel, és sajnos még mindíg állandó éhség gyötör, hétfő endokrinológushoz megyek, tuti ki lesz akadva mert bár igyekszem és az édeset kerülöm is, de szerintem híztam.
A melleim továbbra is fájnak, illetve megint volt tegnap meg ma enyhe mensis érzésem, de nem volt durva. Várom a holnapot , megyek uh-ra. Hátha dobog a pici szíve, bár legutóbb a doki azt mondta fiatalabb egy héttel mint gondoltuk, nem baj majd kiderül.
Ja és holnap lesz az első babás laborvizsgálatom.
Hát még egy kis izgalom, hogy jók legyenek az eredmények.

Repülésről annyit hogy a párom mindenképp akar nyáron repülővel menni nyaralni, de azt olvastam hogy pl.:júliusra már nem javasolják /mármint a terhesség kora miatt/. Nem tudom mi lesz, én felajánlottam menjünk Horvátországba, oda jó az autó is.

Kép
mók

Sziasztok lányok!

Olyan sokan írtátok a citromos vizet, hogy én is megkívántam. Egyébként rám is igaz : savanyú uborka, savanyú káposzta minden mennyiségben. Hihetetlen mennyire megváltozott az étrendem az elmúlt hetekben. Például húst alig eszem. Volt hogy napokig csak krumplipürét ettem savanyú uborkával. Tegnap kitoltam magammal zöld hagymát ettem, jól is esett,de azután borzasztóan égett a gyomrom. Ma reggel a kedvencemet ettem, tonhal konzervet pirítóssal retekcsírával.Egyébként élvezem,hogy jóval többet ehetek, mint máskor és nem hízom. A pizza nálam is kedvenc, vettem vékony tésztájú fagyasztottat és itthon még feljavítom.

Csajok ti,hogy álltok " mellesleg"?
Az én melleim már egy méretet nőttek (B->C) és látható rajtuk Magyarország teljes vízhálózata.Fájni már nem fájnak.

Várom már,a saját és a ti ultrahangos beszámolóitokat is. Tegnap benéztem egy másik topikba, ahol 4D képek vannak feltöltve. Nagyon édesek, de ehhez is szerencse kell,hogy mutassa magát a picike. Az én lányom annak idején elbújt.

Mindenkinek szép napot!!
Vendég

Sziasztok!

Kata
Tetszik nagyon a táblázat Szerintem a barátnödnek igaza van Onnon kezdve hogy kiderül hogy terhes van onnantol kezdve aggodalom van bennünk ez az anyasággal jár

Rekus
Apárom is Erdélyböl valo

Nekem a tejbe griztöl ég a gyomrom
A székelykáposzta jöhet minden mennyiségbe Viszont az édességet nem kivánom pedig terhesség elött imádtam

Kata16
Már nekem se fájnak a melleim A mellbimbom tejesen besötétedett
kriszti0406

Nekem a mellem nem valtozott , de az eslo terhessegemnel is ez volt meg a szoptatassal se nott egy teljes meretnyit, es utana ha lehet kisebb lett mint valaha volt:(
En nem is hordok melltartot se soha, minek.
Azert kicsit remele hatha most megno:)
tavasziszel

Üdv az Erdélyieknek :D En Székelyudvarhelyröl vagyok.
Kata1002 ti honnan és mióta éltek Magyarországon? Es a bátyádék hol élnek Ausztriában, talán ismerjük is öket.
Köszi , hogy felvettetek a táblázatba minket is.

Kriszti, látom ti is a harmadik babát várjátok. Kérdésem, hogy a harmadik terhességnél is ugyanazok a tüneteid vannak, mint az elözö kettönél? En a melleimen semmit nem érzek, az elözö kettönél igen, de most semmi. Hányingerem nem volt az elsö kettönél, most van. Fiu is lett az elsö kettö. Persze az álmosság, fáradtság az is megvan, de sajnos nincs idöm a két rosszcsonttól a pihenésre, alvásra. Ezt te hogy oldod meg a két gyerek mellett?

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Előkerültem én is. Keán már jobban van, vagy túl jól is? :lol:
Tegnap voltunk dokinál és láttuk Őt! 1,61 cm és nagyon ügyesen dolgozik. Olyan felvételeket láttam.... Komolyan nem hittem a szememnek!!! Nagyon jó gépe van, és szinte mindent láttunk, úgy ahogy a neten lehet képeket találni. Láttam a szemét, a kezét, a lábacskáit (mármint azokat a kezdeményeket). Nem tudtam vele betelni :lol:
A rosszulléteim még mindig velem vannak, de majdcsak faképnél hagynak már...

Ja a táblázathoz: 29 éves vagyok és Szekszárdon szülök.

Most megpróbálok visszaolvasni.

Kép

Kép
enizay

Sziasztok,

ma voltam védőben, háromnegyed órát vártam. Még jó, hogy Brigit Apára bíztam. Utána mentem a dokihoz beutalókért, pénteken labor. És volt egy jó híre a védőnőnek, nem kell cukros vizet innom, csak a 24. héten. Mivel Fehérvárra járok nődokihoz, a fehérvári protokoll szerint csak egyszer lesz cukros víz, viszont néz vércukorszintet majd a 16. héten előtte 1 zsemle és 1 pohár tej. Ezt majd megismétli a 30. hét körül. Ennek nagyon örültem. A cukros víz nagyon brutál, bőven elég lesz egyszer is. A dokinál kértem igazolást a jogsimhoz, és nem helyben kellett fizetnem hanem csekket adott 6300 Ft volt. Azt hittem 5000 lesz. :cry: Holnap megyek okmányirodába ott is fizethetek 4000-t.

Tavasziszél, a pici babát a Brigire értettem. :lol: Tudom, hogy már nem olyan pici, de nekem mégis. Igazából nem is a repüléssel lenne a gondom, hanem a sok várakozással és a korai indulással.

Kata1002, Amerikából kisgyerekkel repülni nem semmi.

Etus, mi fapadossal megyünk, ott nem lesz semmi kaja :cry: , csak ha fizetünk. A repülőút kicsit több mint óra, szóval nem vészes.

Mók, júliusban már én sem szívesen repülnék, ezért választottuk májust-júniust. Majd elválik. Horvátország jó ötlet, de nagy pocakkal nem biztos, hogy kényelmes lesz autózni, bár ha többször megálltok biztos ki lehet bírni. - Remélen nem haragszol érte, hogy leírtam. :oops:

Enizay, gratula az uh-hoz. Örülök, hogy jobban van a kisfiad.

Kata16, mellesleg, miután abbahagytam a szoptatást összementek a melleim, szerintem is kisebbre mint előtte voltak - Tavasziszél detto. Most viszont mintha nőttek volna egy kicsit. A mellbimbómnál szokott szurkálni eddig a balnál, most áttért a jobbra.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri07: Eldöntöttétek már , hogy honnan repültök? Miért nem repültök Bécsböl, hamár Pozsony is szóba jött, láttam elég olcson jegyeket Olaszországba, Párizsba. Ezek is fapadosak, de ételt is adnak :D
Szerintem a gyerekek élvezik a repülést. Mi most jöttünk haza Ausztráliából (mi gyerekek nélkül voltunk) és a gépen rengetek kisgyerek volt, a 21 órás repülést végig sétálták és aludták, szerintem veletek sem lesz gond.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

A táblázathoz még annyit, hogy 29 éves vagyok és a harmadik baba jön

Köszi

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Kri: en sitterkent replutem gyerekkel, semmiben sem kuonbozott mondjuk egy autouttol:)
aludt amig almos volt a repteren( tobb mint fel napot varakoztunk mert bekrepalt a gep amivel mentunk volna:) ) aztan meg boltokat nezesegettunk, olvastunk, enekleltunk.
A koran keles szerintem siman megoldahato ugyis erzik az izgalmat.
Max kicsit nyugibb lesz, de ha erre felkeszulsz, meg a tesodek is biztositani tudjak hogy hamar agyba keruljon...nem lesz baj. Ha egy napra felborul a napi rendje szerintem nem befolyasol semmit.
Szerintem ha rajtad azt latja nem izgulsz, nem stresszelsz, o eg szep kis elmenynek eli meg!
En legalabbis Anna kb 3 honapos kora ota busszal jarok haza MOrra, es soha nem volt belole gond, mig kicsi volt az eges utat vegig aludta rajtam kendoben, most meg mindig probalom ugy idoziteni epp alvas ido legyen az ut, mert amugy eleg necces masfel oran at szorakoztatnm ot:)
de a repules kelloen nagy elmeny egy gyereknek , igy szerintem sima ugy lesz!
tavasziszel

Enizay: jo hogy minden rendben es mindent igy lathattal!
tavasziszel

Sziasztok!
Hát, én voltam a nagy para ellenes, most meg.......... :roll: :roll: :roll: :roll:
Kiderült, hogy a múlt héten volt egy bárányhimlős gyerek a fejlesztőben, az anyukája ott vette észre. Én meg még nem voltam :cry: :cry: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Úgyhogy most ezerrel parázok, hogy vajon megkaptuk-e? Ha igen, megmarad-e? Ha megmarad, egészséges lesz-e? Kérlek szurkoljatok!!!!! Elvileg még 1-2 hét a lappangási idő.
A legjobb, hogy nm mehetek dokihoz sem, így nem láthatom pénteken a porontyot :cry: :cry: Mármint, hogy minden ok-e...

Kri07:
Mi tavaly nyáron úgy voltunk Töröko-ban, hogy hajnali 3-ra kellett kimenni a reptérre. Gondoltam, majd alszik a gyerek. Fél 4-től 6-ig motorozott a váróban, majd a repülőn elaludt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nukada: jajj nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!
Epp errol beszelgettunk ma egy anyukaval ajatszon hogy mennyvel jobb ha atesnek a gyerekek gyerekkorban a barany himlon, foleg a lanyok....
NAgyon szoritok ne legyen baj!
Ez most ugy van hogy ti most lehet hordozzatok ? Es nem mehettek sehova 1-2 hetig???
Jajj ez annyira rossz!
De a kislany mar pottyos volt akkor?
Drukkolok nagyon nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tavasziszel

Tuti nem voltal?????
NEm mesz el egy vervizsgalatra van e benned vedettseg? Vagy esetleg a virus????
akkor nem kene paraznod heteket.
hivd fel a dokid hatha ir beutalot!
tavasziszel

Most keresgetem pont, hogy hol végeznek magánban ilyen vizsgálatot!
Igen, a fejlesztőben vette észre az anyuka, hogy pöttyös a kislány :roll: :roll:

nukada

Sziasztok!
Üdvözlet az ujakanak és gratulálok a babukhoz!

Tavasziszél megnyugatattál:) És köszönöm. Igaz tudod mi ebben az érdekes? Hogy egy csöpp üres percem nincs hogy ezen gondolkodjak. Este jutnak ilyen negatív gondolatok az eszembe. Nem tudom miért.
Kri: A kilók miatt ne aggódj! Majd megszokod, ugyis lemegy. Már ha olyan alkat vagy :) Mert rolam sajna a 20.-ból csak 10 kiló ment le. Mostmeg megint idul a hizobajnokság :) Mindegy.

Amugy látom mindenki megvan kisebb nagyobb nyűggel. Repüléshez nem igazán tudok mit szolni sajnos életemben se repültem..... :( sztem nem is fogok. Bár egy kicsit jobb az anyagi hejzet de akkor se :oops: félnék tőle.

Rólam annyit hogy elfelejtettem mondani vasárnap leestem a lépcsőn de szerencsére popsira. Azóta van ez az izomlázszerűség a pocimba. De olyan rendes orvosom van hogy fordulhattam hozzá emailben. pedig azt hittem elküld a pokolba. De visszairt h semmi probláma csak vigyázzak magamra meg szedjek magnéziumot. Meg megbeszéltük hogy összehozunk egy személyes megbeszélést mivel nála szeretném a picibabót is szülni. Azért ritka az ilyen orvos. Még meg se fogadtam de már ilyen segítőkész.

Ma mit főztetek? Én sült husit rizzsel meg zöldség levest. Fincsi volt. De sajna visszatért a gyonorpuffadásom meg a hajnali kajahajsza :( :( Meg egész nap futok de mostmár nem megyek el takarítani hanem kiadom alvállalkozónak. Nem birom a sosav, hipot és állítolag babának se tesz jot. Mostmár csak a párom kell vinnem egész nap ami sok vezetéssel jár. De remélem hamarosan meglesz a jogsija és sikerül hamar. Szeretnék már itthon lenni ....

dinuci01

Na, holnap megyek Telkibe megnézetni magam... 5.500ft, de megéri, hogy nem kell most beutalóért szaladgálnom, meg azonnal mehetek!

nukada

nukada: jo hogy talaltal lehetoseget!
Drukkolok!

Dinuci: hat jol teszed hogy mar nem vegyszerezel, nemtul jo a belelegzett cucc, bar ahol mi takarittottunk a fonokno meg szules elotti nap is takaritott( ugyan tt eleg bio volt minden)
Jo hogy fenekre estel!
Vigyazz magatokra!
tavasziszel

Nukada
Mennek a ++++ hogy ne legyél hordozo Lehet hgy mér étestél rajta
Vérvétel lesz

Dinuci
Vigyázz magadra nagyon Én a másik terhességem alatt 3 estem és a gyerek is olyan lett hogy örökké elesik lehet hogy nincs köze egymáshoz de lehet hogy van

Enizay
Hol laksz Mi szekszárd és pécs között lakunk
Nagyon megnyugtat egy ilyen vizsgálat Örülök hogy minden rendben
kriszti0406

Nukada
Drukkolok, hogy ne legyen baj!
Vendég

Sziasztok!
Kata:egyre profibb a táblázat,csak annyi,hogy nekem szerintem egy nappal kevesebbet írtál,jelenleg 7 hét.

Sajnos a repüléshez nem tudok hozzá szólni.
A hízás nálam sajnos sarkallatos pont.Én mindig vékony voltam,most meg zabálok (próbálok ésszel),de azt hiszem,máris jött rám egy-két kiló...nem akarok sokat hízni!!!!!! :oops:

DInuci:vigyázz!szerencse,hogy nem lett semmi!

Enzay:gratula!!!egy hét múlva ilyenkor már remélem,én is hasonló jókat mesélhetek!!

Nukada:remélem,nem lesz semmi bajotok!

Kata16:lehet,hogy nem is én híztam,csak a melleim...??? :)

Nyáron voltunk Erdélyben,és annyira gyönyörű,ott maradt egy darab belőlem! :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok!

Légyszi vegyetek le a tábláról!Sajnos a kisbabánk nem maradt velünk..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Túl korai volt csatlakozni......

Problémamentes babavárást mindenkinek!

Kép
sztimcsi

SzTimcsi!Nagyon sajnálom,megkérdezhetem mi történt?Vagy már volt előzményed,csak figyelmetlenül olvastam?
Fel a fejjel,próbálkozzatok tovább,és ne adjátok fel,még,ha nehéz is!!!Együtt érzek Veled!!

Szilvi

sissy01

Sztimcsi!

Vérzik a szívem,nagyon sajnálom, sok erőt nektek.
Kedves tőled hogy jeleztél nekünk.
Tényleg sajnálom..... :( :( :(

Kép
mók

Nekem szúr a hasam tegnap este óta egy ponton, ez normális? Mert alig mertem elaludni.
Ma megyek uh-ra, nagyon szeretnék már szívhangot hallani, mert egyre komorabb vagyok. Mindíg azt hittem a babavárás csodálatos, békés, és gyönyörű dolog, de én állandó stresszben érzem magam. Hogy ott legyen a petezsákban, hogy legyen szívhang, hogy miért is fiatalabb egy héttel, szerintem lehetetlen hogy fiatalabb legyen 2-3 nap belefér de egy hét biztosan nem. Szóval tiszta ideg vagyok megint, most olvastam egy másik topikon hogy 6+1 -nél már volt szívhang az egyik lánynál.
Én meg itt vagyok 7+3 papírforma szerint, és múlt héten még az embriót sem látta a dokinéni. Most mi van?:... :evil: :evil: :evil:

Kép
mók

sztimcsi :( :( :(

Nukadu, én is remélem, hogy semmi baj. Én úgy tudom, hogy van néha nagyon enyhe lefolyású himlő is, amit nem is vesznek észre a szülők, szóval érdemes megnézetni.

Mók, nagyon-nagyon drukkolok, ne izgulj, nálam sem volt még szívhang, és mégis csak 12 hetesen hívtak vissza.

Velünk minden ok, csak én most értem el a igazi hányingeres időszakba. A kislányommal nem volt ilyen rossz. Az a baj,hogy szinte semmit sem kívánok enni, de persze közben időről-időre nagyon megéhezem, de a legtöbb dologtól már akkor is felkavarodik a gyomrom, ha rágondolok. Remélem, gyorsan elmúlik.

Mi is akartunk / akarunk nyár végén hazamenni, de nehéz kérdés, mert az már a 3. harmad lesz. Lehet, hogy marad az autó, csak hát több, mint 10 óra az út. Nem is magam miatt izgulok, inkább Juli miatt, mert neki ez még nagyon sok lenne. Viszont nyaralni /nagyszülőzni meg szeretnénk. Na majd megoldjuk valahogy.

Kép
Kép
etus79

na én is akartam vonalzót csinálni, de úgy tűnik nem sikerült :)
Nem ez az a kód, amit be kell illeszteni? De miért a kód jelenik meg?

Kép
Kép
etus79

Timcsi; sajnalom! Aterzem amit ereztek! Sok erot a testi lelki felepuleshez!!!!!!!!!!!!

Nukada: MI VOLT????????????

MOK: nagyon drukkolok mara neked!
NEkem is hasonlo gondolataim voltak az elso terhessegem soran hogy mindnutt arrol irnak milyen szep es jo kismamanak lenni, es csupa boldogsag....es en ezt egy percre sem ereztem , sot szenvedtem a legtobb reszben vagy fajdalomtol, vagy gorcstol, vagy a bizonytalansagtol, vagy egy rossz eretk miatt.....
MOst mar meg van az az elonyom hogy nem kergetek abrandokat, fel vagyok keszulve valami rosszra, igy hatha jon valami jo is:) ( bar eddig elegge elkerult minden jo)
A hasszuras nekem is volt most gyengebb, kislanyomnal nagyon eros volt, akkor azt hittem elpatkolok, kiegyenesedni se tudtam, es akkor meg csak ithon se voltam hogy valakitol is megkerdezzem...
Hatha ma megmondjak mitol lehet ez.
tavasziszel

Sziasztok!
Levették a vért, kb 1hét az eredmény :roll: :roll: :roll:
Addig meg para :lol: Meg vagy kipöttyösödök addig :? :? Majd meglátjuk!

nukada

Nukada nem féj,reméljük semmi nem lesz!

Mók:Mi volt????

Lányok,gondoljátok el,én mégcsak most megyek az első uh-ra kedden...na,mostmár én is kezdhetek parázni... :?

Két napig nem volt hányingerem,na ma meg egyfolytában...elmúlhatna már,és az állandó evési gondok is,hol éhes vagyok,hol meg kiadnék mindent... :)

Szilvi

sissy01

Sziasztok lányok!

Hol vagytok?????????

Mók mi van veled, már kezdek aggódni?!

Nukada szorítok neked!!!!!!

Én hál istennek voltam bárányhimlős gyerekkoromban, méghozzá legendásan kijött rajtam. Mindenem pöttyös volt. A lányomat már beoltattam ellene. Nem a bárányhimlőtől féltem, hanem a szövődményektől és a hegektől.Én magam részéről vakcina párti vagyok. Novemberben H1N1, decemberben sima influenza ellen is beoltattam magam.

Most éppen teljesen jól érzem magam a bőrömben, tegnap eljutottam végre a fodrászhoz is.Számolom vissza a napokat a keddig,amikor végre újra láthatom UH-on az én kis pöszmötömet.Úgy emlékszem, többen is megyünk aznap dokihoz. Majd egyeztessünk!!!!!
Még a korábbi utazós témához: Nekünk nagyon bevált a hordozható DVD lejátszó.Szivargyújtóról működtethető. Annyit mondanék ,hogy ezzel voltunk Olaszországban autóval. A lányom csak akkor kérdezte meg: "Mikor érünk már oda?",amikor vége lett egy mesének.

Para- mentes babavárást mindenkinek!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: