A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi! Te Botondnak a Germicid C kúpot adtad vagy a Viburcol kúpot,már nem emlékszem?

KépKép
KépKép
nyuszi81

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, nem bírom, elromlott a Mintagyerekem!

Ebéd után is, és most is az alvásnál olyan hisztit vágott le, hogy még most is zeng a fülem :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
semmi sem volt jó, se a babakocsi, se a kiságy, se az ölemben ha ültem vele, csak ha a vállamon volt és sétáltam...namármost ezugye a hátamnak annyira nem tesz jót, és nem is bírom sokáig...
(most legutóbb még a cicin is hüppögött szegény jópár percet)
Pedig olyan jó volt az egész nap, reggel voltunk Pilatesen (Nimród játszóházazott, amíg én senyvesztettem magam), sütött a nap, tökjól elvoltunk egész nap, de az alvás... horror.

B@sszus, Ancsurti és mindenki akinek ez mindennapos, tényleg le a kalappal, én már megőrültem volna!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csajok! Most már biztos, hogy a gyerekek nem tőlem örökölték ez eszüket. :roll:
Szerdán kilencre megyünk Hugival a véncsoroszlyadoktornénihez, fél ötkor meg nekem van jelenésem a reumatológián. Manó egész nap a nagyanyjáékkal lesz, Hugira meg majd lejön anyám vigyázni, amíg én oda vagyok. Gyanús volt, hogy nem jól írtam be magamnak az időpontot a naptárba. Felhívtam anyámat (ő szerezte az időpontot, mert a reumatológiára is csak kihalásos alapon lehet bejutni :? :? :? ):
- Hanyadikán kell mennem?
- Harmadikán. Mert?
- Mert úgy rémlett nekem is, de a naptáramba rosszul írtam be, és gyanús volt.
- Harmadikán kell menned. Apád egész nap a gyerekkel (Manóval) van, én meg akkor megyek le Hugihoz, amikor te elmész.
- De én reggel kilenckor megyek vele a dokihoz.
- Jó. Én meg fodrászhoz megyek kilenckor.
- :shock: :shock: :?: :?: :?: De akkor hogy fogsz rá vigyázni?!
- Fél ötig csak végzek, nem?!
- Jó, de én kilenckor megyek vele.
- Jó.
- De akkor hogy vigyázol???
- Hogy vigyázzak rá??? Nem te viszed magaddal kilenckor???
- :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennyit erről. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Gabi,
nagyon szép a házatok!

Nyuszi,
én is pont ilyet szerettem volna, de nem akartunk Zugló környékéről elmenni apukám miatt (már lassan 80 lesz), itt pedig az olyan kecókat aranyárban mérik :cry: :cry: Kert és terasz....naggggyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem pont az ilyenek tetszenek stílusban.
Remélem, megtaláljátok álmaitok lakását :lol: :lol: :lol: :lol:

Babaúszás: én is úgy hallottam, hogy ilyenkor már nincs meg a búvárreflex, de amikor lelocsoltuk a fejüket vízzel, Nimród ügyesen visszatartotta a lélegzetét. Ez asszem jó jel, bár majd meglátjuk mi lesz a merülésnél.

Pagika,
Nati áll :?: :?: :?: :?: :?: Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Boo,
az előző lakásban a hálóban nekem sötét téglaszínű volt a fal, és nagyon szerettem. Meleg hangulata volt :lol: :lol:

Bond,
babauszi-málha... nem semmi. Folyamatosan rá kell jönnöm, hogy én egy lusta dög vagyok...
[quote]
írta:
kispocok13! Smile

kispocok13 írta:
Enyémapa hajnalban elindult edzeni (azóta már nem jár Crying or Very sad )

Helyzet? Rolling Eyes

Meghízott :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

nyuszi81! :)

Nekem is tetszenek az ilyen kecók, csakúgy mint a kis "bújos" kuckók. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Én szívesen költöztem volna lakóparkba, ha nem lenne ennyire lutri. :roll: :? Szerintem csapjatok le rá! :wink: (Bár az ez eresz csatorna megoldása kissé érdekes. :o :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy,
hurrá szemészet!
A bölcsi is normálisan hangzik szerencsére...
Az Önkormányzat mi alapján dönt a felvételről??

Bond,
kicsinyítés: tudom, és igyekeztem a lehető legnagyobbra ( :lol: :lol: ) kicsinyíteni a megadott paraméterekhez képest, és ilyen lett :twisted: :twisted: :twisted:
Görög ABC :shock: :shock: :shock: :shock:
Te tényleg kész vagy... kismamaagy, vagy mi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Még jó, hogy anyukád bírja cérnával!

Norkili,
gratula a fogacskához! :D :D :D :D
Szopi ellhagyás: mi még nem hagytunk el egyet sem, a tízórainál eszik gyümit, és utána 11 körül szopizik még elalváshoz...
Amióta eszik mást is anyatejen kívül, kaja közben illetve néha napközben meg szoktam kínálni innivalóval (kamilla vagy édesköménytea).

KépKép

KépKép
kispocok13

Roppppant fontos körkérdések:
1. Ki az aki a pasztinákot, mint olyat külön megkóstoltatta? :shock:
2. Szerintetek milyen alakja van a Liptai Klaudiának? (Már amennyiben nem béna, előnytelen ruhát adnak rá. :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Boo:
Zoe Saldana-rol mintaztak Neytirit
Itt meg tudod nezni:

http://images.google.hu/images?um=1&hl= ... na&start=0

Kép
Kép
bucus80

Bond :

1. ööö, én paszternáknak ismerem és nem külön nem adtam...én sem szeretem, de leveszöldségeket összetrutymózva kevés kölessel szereti.

2. teltkarcsú, de ha arra irányul a kérdés, hogy jó vagy rossz, hát nem is tudom, neki jól áll

Kép
ikoka7

1) Mi az a paszternák :?: :?: :?: :?: :?: :oops: :oops: :oops:

2) szerintem egy szexi töltöttgalamb, erős erotikus kisugárzással, amire nem kicsit rá is játszik

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="bucus80"]B írta:bucus80oo:
Zoe Saldana-rol mintaztak Neytirit
Itt meg tudod nezni:

http://images.google.hu/images?um=1&hl= ... na&start=0

Max. az álla hasonlít. :shock: :D :lol:

Kép
Kép
200907?

Kispocok! Akkor a mi gyerekeink ma összebeszéltek :lol: Lili is ugyanilyen elviselhetetlen volt ma,délelőtt aludt 1 1/4 órát és séta közben egy felet és slussz. Ráadásul ugyebár jön a foga,amikor szegénykém erősebben érintett valamit az ínyéhez,visított :cry: Már meg van fürösztve,de aludni nem akar,a mi ágyunkban leledzik épp és nézi a vacsoracsatát :lol:

Bond!
1., Én nem tudom mi az a paszternák :oops:
2., Ő egy tipikus kis töltött galamb nőci,aki "tud bánni" a testével. Neki jól áll.
Eredeileg mi nem akartunk új építésűbe menni,mert apának vannak fenntartásai,de fölöttünk egy cég van,akik 4-ig vannak ott hétközben,hétvégén meg egáltalán nincsenek,így nem zajonganak fölöttünk.

Boo! Miket is nagyon megfogott az a kilátás :wink: Most mondta apa,hogyha összejön,akkor májusban babatali ott :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nekem is múltkor meg kellett néznem itt a neten, mi az a paszternák :oops: , mi azt fehér répának hívjuk :roll: :? Én még nem adtam Odinak.

Kép
Kép
orsi777

Kispocok, koszonom, hogy valaszoltal!!!
(Ugy latszik a Liptai Klaudia alakjat feszegeto kerdes tobb figyelmet erdemel, mint a szopival kapcsolatos... :roll: )

Orsi! Hogy vagytok?
Mi is feher repanak hivjuk :lol: es meg en sem adtam Lisanak...

Kép
norkili

Liptai :
Nekem bejön a haja, főleg a színe, teste szexi, szép nő. Nekem bejön. Látom apát, ahogy bámulja a mejjét, neki is :lol: . De a mai ruháját én sem hagytam szó nélkül, mint egy k..

Szopi elhagyás Odett reggel, ebéd előtt, du-u alvás előtt, vacsi előtt és éjszakai alvás előtt szopizik. De valamikor már kimrad az ebéd vagy a vacsora előtti szopi.

Kép
Kép
orsi777

Bond,
köszi, akkor most jól kiműveltem magam... gondolom, a kérdésből sejthető volt, hogy én semmilyen formában nem adagoltam Nimródnak az adott zöldséget, hacsaknem Hipp-ék nem csempészték bele valamibe amit már kapott :wink: :wink:

Nyuszi,
nálunk ahogy Apa hazajött, ő volt a sztár, ha Nimród rám nézett, görbült a szája... lehet hogy kiakadt rám :?: :?:
Kis hisztipók! Az tett be nála, hogy nem engedtem a laptop elé, hanem elvittem és megpróbáltam elaltatni, ő meg makacs és akaratos, szóval hisztizett, hogy ő csakazértis a számítógépet akarja...
Apa szórakoztatta, megfürdettük, szopi, most lerakta, és eddig csönd van :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan jó az a lakás... irigy-irigy, drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

norkili! :)

Ezer bocsánat, igazad van. :roll: :roll: :oops: :oops:
Hugi még mindig szopizik kaja után, és éjjel-hajnalban is kap (de csak azt). Elhagyni még nem tervezem, majd ő "szól". (Kb. másfél éves koránál tovább azért nem tervezem. :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Márpedig ez nem fehérrépa. :roll: Így mi is hívjuk - a "zöldséget". (Szerintem tiszta hülyeség ez a zöldségelés, mert a zöldség egy gyűjtőnév, a növények egy csoportját jelenti.) Nálam:
- sárgarépa: sárga színű és használhatatlan a tetején lévő zöld
- fehérrépa: olyan mint a sárgarépa, csak keskenyebb (sokszor fás :? :? :? ), és a tetején lévő gaz a petrezselyem.
- paszternák: hasonlóan vastag, mint a sárgarépa, de a tetején lévő gaz íze hasonlít a petrezselyemére. (Előszeretettel teszik leveskockákba, és hasonlókba)
- patisszon: na, annak azt végképp semmi köze az egészhez, de az ember hajlamos azt kérni a zöldségesnél, ha nem figyel oda. :roll: :roll: :lol: :lol:

Amúgy:

http://www.gyumolcs-zoldseg.hu/cikkek/repatestverek_sargarepa_petrezselyem_zeller_pasztinak

Kép
Kép
200907?

Norkili!
Petra reggelije csak szopi. Ebéd után (ha elfogadja) szopizik, vacsira némi tejpép után szopizik és éjjel ált. 2x szopizik.
Ő tízórai és uzsonna után már egy ideje nem szopizik, nem én alakítottam így, hanem ő. Én minden szilárd kaja után megkínálom vízzel és minden kajájába teszek forralt vizet.

Néha éjszaka is vizet adok neki, amikor abszolút nem indokolt a szopizás, viszont szomjas lehet, mert nálunk távfűtés van és sajnos a párásító ellenére is elég száraz a levegő.

Voltunk mérésen, Petra fogyott 20 grammot az elmúlt hónapban. :shock: :shock:
Adatok:
7.240 gramm és 67 cm.

Igazából annyira nem csodálkozom, mert nem egy nagy evő és olyan, mint egy sajtkukac. Az elmúlt hónapban sokat fejlődött a mozgása és gondolom ezért sem nagyon hízott (illetve egyáltalán nem hízott).

Kép
katy76

Norkili! Nálunk a délelőtti szopi már kimarad,akkor kap gyümölcsöt Lili. Van,hogy a déli is,attól függ,mikor milyen kedve van a főzelék után még szopizni,de már egyre kevesebbszer kéri :D Reggel,délután és este még szopi van :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kuriózum, ha érdekel valakit :wink: :

http://www.riverride.com/

Kép
Kép
200907?

az elmúlt pár nap képekben:

Kép shopping

Kép tükör Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok

boo 360 nm a ház, ebből 60 nm a garázs.
Nóra mozgása: ha nem a járókában van akkor többnyire mindenhova mászva megy, a nappaliból két lépcső megy az étkezőbe, azon már fel tud menni mászva, le még nem. A futópadra is fel tud mászni, ott szokott ülni. Asztalnál, ágynál feláll, illetve minden olyan helyen ahol megtud kapaszkodni. És lépeget. Ha fogom a kezét akkor úgy már lépeget. integet, mondja hogy pápá, de azt csak halkan egyenlőre.

katy mi is Pesten laktunk bent társasházban, én nagyon nem szerettem, annak ellenére hogy világéletünkben ott laktunk, családi házban sosem. Én megőrültem attól hogy télen nem nagyon mozdultunk ki, nyáron meg meg nagyon melegünk volt. Én Nem szeretek játszótérre mászkálni. Így mikor Norbi 1 éves volt kiköltöztünk Szigethalomra, és baromira élveztük hogy kertesben lakunk, és akkor megyünk ki amikor akarunk, akkor megyünk be amikor akarunk. Az mondjuk jóval kisebb ház volt, nem kellett segítség. Ide Halásztelekre 2 éve lesz májusban hogy költöztünk, ez már saját építés. Itt már van segítségem, és anyuék a mi telkünkön laknak külön házban (dupla telek) így ő rengeteget tud nekem segíteni, akár takarításban, akár a gyerekekkel kapcsolatban.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kérdésekre válaszolva, hogy hogy bírom: :roll: :shock: :o :? :roll: :lol: :oops: :twisted: :evil: :x :P 8) :) :D :wink:

Amúgy nincs állandó segítségem, 3 hónapos korukig volt (de minek?? mert azt inkább nem nevezem segítségnek, minden "nevelési elvemmel" ellentétben tett a kedves hölgy sokadik kérésem ellenére is).
Azóta az van, hogy majdnem minden nap megyünk anyósomékhoz, ott vagy anyósom, vagy a párom mamája segít nekem. (ők is tudnának jönni, ha nagyon akarnának, de a csárda ott van helyileg, és azt azért felügyelni kell, meg van ezer apró dolog, amit muszáj megcsinálni. szóval konkrétan nem dolgoznak, "csak" a csárdát vezetik) Általában déltől 5-ig vagyunk ott, előtte apa is itthon van (ő meg ott dolgozik felszolgálóként és így együtt megyünk, legalább délután, ha nincs annyi vendég ő is tud egy kicsit foglalkozni a lányokkal) Aztán 5 után jövünk haza, fürdetésre, akkor meg anyu jön, ha tud munka után. Ő 6-ig dolgozik, fél 7 körül ér ide. Mondjuk pont az este a leghisztisebbek, főleg mióta alig alsznaak napközben. Nem tudom másnál hogy van, de ezek a lányok 6-kor kelnek (jobb esetben!) aztán 9-ig megpróbálom őket ébren tartani, akkor még kapnak tápszert és utána alszanak kb. 11-ig. Ezután viszont alig akarnak valamit aludni. Általában 2 kkörül alsznak még egy félórát, így este 6 körül már nagyon kivannak. De hát ha akkor meg aludnának még egyet, akkor 10 kor se kerülnének ágyba. Így meg 7-8 körül már alszanak.
Szóval ilyen egy napunk. De azért van olyan is, amikor egyedül vagyok velük, azt is megoldom, persze egyszerűbb, ha van ott még valaki, aki segít az etetésben. A többit megoldom egyedül is simán. Nálam egy peluscsere kb. fél perc szerintem. Bár mostanában huncutkodnak közben. Kifordulnak és várják hogy fordítsam vissza, akkor meg jót nevetnek. Ha le kell mosni, akkor kicsit tovább tart. A fürdetés 10 perc babánként. Előtte szoktam őket kicsit levetkőztetni, hogy legyenek meztelenül is, úgy biztos jobb. Anyu kicsit tornáztatja őket (ha itt van). Öltöztetés: azt meg amúgy is extra gyorsan kell, mert utálják. Van hogy 11-kor derül ki, hogy megyünk a csárdába, és ilyenkor mivel Viktor fél 12-re kellene hogy menjen fél óra alatt összepakolunk mindent, lányokkal, kajával, itallal együtt. Bár ezt utálom, mert mindig félek, valamit itthonhagyunk.
Mostanában mondjuk főzök nekik ebédet, az nagyon sok időt elvesz. De utálok turmixolgatni. És a legrosszabb, ha meg sem eszik... :evil:
Nati: hát igen, egyre többet gyakorolja az állást (persze kapaszkodik) És az a leghitetlenebb, hogy tényleg csak a feltérdelésig húzza magát, utána meg hipp-hopp szinte semmi erőlködés nélkül feláll. Ráadásul még ámában is ezt gyakorolja. Sokszor látszik még alszik, de már a kiságy rácsaiba kapaszkodik és sír. Remélem, ezt hamar elhagyja.
Hamarabb fog állni és járni, minthogy kijönne a foga...
Ja, az adatokat még mindig nem küldtem a táblázatba, pedig már lemértem a 8 hós súlyokat is. Nati most sokat hízott, 7150, Noémi 7700 és NIkol 7880. Ehhez képest tegnap voltunk a szomszédunknál, ott 6 hós a kislány és 7800. Ráadásul akkor szempillája és haja van, hogy nagyon irigy lettem. Én meg Natit hajasbabázom azzal a pár szál hajacskájával... :oops: :lol:
Most bocsi, hogy nem reagáltam semmire, de már úgy eltelt az idő, hgoy mindjárt etetünk. (mert hogy mi még etetünk, nem merem elhagyni. Dodi, nagyon várom, hogy nálatok mi lesz! Bár végül is mindegy, mert ahány gyerek... )

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Majd nézek neked :wink: . Legutóbb a Scontoban láttam olyasmit, ami tetszett, de sztem ők nem árulják, csak dekorként volt.

Nyuszi!

Igen, csináltam, és ettem is :D . Az első pár hónapban én sem mertem enni, de most már mindent eszem, mióta Botond is vegyes kaját kap. Egyrészt itt mondták a csajok,másrészt a védőnéni is áldást adta. Egyrészt nagyon kicsi az esélye, hogy fertőzött husit egyek (faluban lakunk, megbízható hentestől veszem a húst, és mindig én készítem, frissen :wink: ). Másrészt nem is biztos, hogy kiválasztódik a tejben. Harmadrészt elég kevés tejet kap már Botond ahhoz, hogy az elég legyen a fertőzéshez.... Szóval én ettem, és Isteni volt :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Ja, és borsófőzeléket is ettem, pedig féltem tőle, de fel sem tűnt Bobónak, szóval most már tényleg hajrá kaják :lol: .

Ezt Bucus írta, de megismételném :wink: :
Agmano? O.heni? Jimbone? Csibe83? Krikalap? Anitja? Krissy? Szkarabeusz? Nellike? Gumilany? Bertina? Minimano? Kita? Tabati? Moncsy78? Lidike? Lola29?

Ja es Breki Te is nagyon reg nem adtal jelet magatokrol. Osszejott mar a kisteso???

Bucus!

Már egy hete késik, de csináltam tesztet, nem jön még a kistesó. Szóval nyilván még a ciklusom se rendeződött ( a késés alapján), ami nem is csoda, hiszen szoptatok.
de pont most beszéltük, hogy talán várni kéne még pár hónapot a következők miatt:
1. Elvileg jövő februárban befejezem a sulit, és pár hetes babával nem túl örvendetes végigcsinálni egy vizsgaidőszakot. A nagy pocak viszont általában garantálja a sikeres államvizsgát :twisted: :lol: .
2. Elég valószínűnek tartom a kormányváltást, és sztem ezesetben elég hamar visszahozzák a 3 éves GYED-et. Pár hónapon belül kiderül, hogy érdemes-e rá várni. Nem mindegy egy év ide, vagy oda. Ráadásul minél előbb szülök, annál kevesebbet lehetek velük itthon összesen.
3. Másfél-két évesen Botond valószínüleg tökéletesen meg tudja majd magát értetni. Ennek előnyeit nem részletezem :lol: .
4. Meg kell csináltatnom a fogaimat (töméscsere, bölcsességfog-kihuzatás), mert most még nem fájnak, de ez is kész csoda.
5. Császár után "illene" egy évet várni a következő teherbeesésig.
6.Kislány koromban mindig tavaszi esküvőről, és tavaszi babáról álmodtam. Az esküvő már öszejött... :wink: .

Szóval lehet, hogy most egy kicsit leállunk (mármint védekezünk :lol: ), de nagyon max. fél évre.

Én Béres cseppből 1*5 cseppet adtam, Cebionból 1*8-at, mikor influ volt. Most csak alkalomszerű már.

KAty!

Bölcsi: Jól hangzik :D !
Takarítás: Én nem vagyok rendmániás (mondjuk apa örülne :lol: ), de így is kellett a robot, mert tényleg sok egyedül egy nagy ház :oops: . Főleg babával. Takarítónőm meg alkalomszerűen sem lehet, mert apa heppje, hogy ide nem jöhet :? . Persze kerítést mással festet, és az idénymunkákat is másra bízza :evil: :lol: . Szerintem azért jutott eszébe a robot, mert látta, hogy jóval kevesebb az időm. Én meg mondtam neki, hogy nem kell nekem takarítónő, de akkor segítsen be ő. :arrow: Kaptam egy porszívórobotot :lol: :lol: :lol: . (Apropó, még mindig imádom :D )

Sillia!

Nekem ilyen könyvötleteim vannak:

Boo: Békülő falatok
Boo: Betört férjek kedvencei
Boo: Parasztvakítás percek alatt
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Norkili!

Fogacska: :D :D :D

Nyuszi!

Mi mindkettőt kipróbáltuk. Ha "csak" nyűgösebb volt, és sokat forgológott, akkor Viburcolt kapott, elég volt. Ha többször fájdalmasan felsírt, esetleg hőemelkedése volt, jött a Germicid C. De az csak éjszakára jó :wink: .

Bond!

1. Apaszternák a krumpli? :roll: Én külön nem adtam. Ja, látom nem, de ezt se adtam külön, fúúúúj :lol: .
2. Most nagyon dícséretes, hogy fogyott. Sokkal csinosabb! Én korábban azt hittem ő dögös (mondjuk nekem sose tetszett, de hogy pasi szemmel biztos az), erre nemrég mondta apa, hogy számára annyi erotikus kisugárzása van, mint egy kilincsnek, és bottalsem piszkálná meg :shock: . És az hogy rátesz, nemhogy dögösebbé teszi, hanem baromi kiábrándító én nevetséges :shock: . Akitől még totál kivan, az az Orosz Barbara, de tőle én is falra mászom! Azt hiszi magáról, hogy ő az ízig-vérignő, csak mert van ideje kétnaponta fodrászhoz menni, folyton a szexről beszél, és fejhangom vonyít. Szerintem is inkább közönséges, mint szexi :roll: . Mondjuk apa a sztriptízt se szereti, sőt szerinte totál gáz, és lealacsonyító :shock: . Szóval én nem lejtem itthon esténként :lol: .
Neki pl. Jessica Alba a favorit, meg Shakira (de az ő táncát is utálja) :lol: .

PAgika!

Már ettől elfáradtam :shock: :lol: :lol: :lol: . Azért jó, hogy van hova átjárni :wink: . És gondolom főznöd sem kell :lol: .

Gabi!

Na jóóó, a miénk jóval kisebb, de az átlaghoz képest azért nagyobb. De én még ezzel sem bírok időnként :oops: . Bénalustadodi :evil: :lol:

Boo!

Alice: Énisénisakaroooom :lol: :lol: :lol: ! Gyorsanmenjetekmárottvagytokmár?!!!! :lol: Tudni akarom milyen, aztán elrángatom apát (nehéz lesz, mert nem igazán érdelki a film, messze van az Aréna, és amúgy sebírja a 3D-t :? ). De úgyis kipillogom :twisted: :lol: .
Buton egy idióta! Dea képi világ brutál jó lesz, az tuti, én meg még nem voltam imax-ben.

KépKép

KépKép
kicsidodi

F. Nikici?
Ági 125?

Niki 72

Boldog névnapot Alexnek :P !

Kép
Kép
orsi777

Bond : Pasztinák : elnézést . :roll: :wink: leéltem úgy ennyi időt, hogy más néven ismertem. :shock: Na mindegy, úgysem szeretem, húslevesbe is belefőzőm őt vagy a fehérrépa haverját, aztán kidobom. De azért köszönöm, most már legalább tudom a rendes nevét .

Jó reggelt Orsi és mindenkinek , aki már itt van.Annnyira ééédes Odett ezen a képen. Olyan puszilgatnivaló pofija van.

Kép
ikoka7

Jó reggelt!

Kép sapipróba:)
Vendég

Boo: 7 unoka. ebből 4 még járni nem tudó bébi, a legnagyobb most lesz 4 éves a többi közötte. (mármint anyuéknak, szóval tényleg van dolguk)

MIcsoda, ti már kistesókról beszélgettek???
Na, jó biztos nekem azért hihtetelen, mert ez az utolsó gondolatom, hogy esetleg egy kisöcsit a csajoknak... na, de NEM! Azt biztos nem még vagy 50 évig. :lol:
Csak olyan hihetetlen, hogy már szeretnétek újra babát. De hát miért is ne!? Hisz amúgy én is annak a híve vagyok, hogy minél kisebb legyen a korkülönbség. Hát szerintem nálunk ez bejött... :wink: :lol:

Én még most sem tudom, mi az a pasztinák. (gondolom, mert nem olvastam végig az összes hozzászólást, hát így jár aki ...)

azt hiszem, most is mennem kell. Szétnéztem, mit is csinálnak itt a lábam alatt. Noémi épp a papucsomat rágja, fNikol mindjárt kikapcsolja aszámítógépet, Nati "csak" a teraszajtót csapkodja és épp felállni készül. Ez a gáz, hogy most Nati sarkában kell lenni mindig, mert egyrfolytában feláll, és hát nem tartja még úgy magát. Van egy csomó piros-lila-kék-zöld foltja. És mg mennyi lesz. Remélem, mire a másik kettő elkezdi, addigra Nati már profi lesz és rá nem kell úgy figyelni.

Kép
pagika

Sziasztok!

Azt hiszem kijelenthetem,hogy a gyerekem "elromlott". Éjjel is fent volt kétszer,ami ha a foga miatt lett volna,akkor nem is szólok egy szót sem,de ő úgy gondolta hajnali fél 4-kor,hogy akkor itt a játszás ideje :twisted: Egy darabig el is volt,de amikor elkezdett unatkozni,akkor persze ezt jelezte is,de nem tudtuk vissza altatni simivel,semmivel,így rácsaptam cicire. Igazából nem volt éhes,mert pár percet evett csak,aztán ő köpte ki.Na akkor nagy nehezen vissza aludt 7-ig,és azóta most tudtam csak letenni óriási hiszti közepette. Tudom késő,de most próbálom rászoktatni a magától való elalvásra,ami nem akar menni. Állandóan megy a fejvédőhöz,leszedi és kukucskál ki a rácson,miközben sír. Eddig legalább az éjszakákkal nem volt gond,de úgy tűnik,eddig tartott az is :cry:

Úgyhogy Pagika tényleg le a kalappal előtted,hogy 3 babával hogy bírsz. :lol:

Sillia! Lóci hatalmas azon a képen :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

boo: pedig Solymár az nagyon jó, és frekventált hely, nagyon drága környék. Bár most már Halásztelek is felkapott lett, de azért össze sem lehet hasonlítani, párom szentendrei, és ő ezeket hegyes dombos vidékeket szereti, de azt azért nem olyan könnyű megfizetni, ezért építkeztünk itt. Volt egy ismerősünk, aki ajánlott egy tervezőt mi megmutatattuk milyenek az elképzelések, meg miből mennyit és mit szeretnénk ő megtervezte. 2008 októberben kezdtünk el építkezni és 2009 május 1-én költöztünk be, de akkor azért még nem volt teljesen kész, mert kívülről a szigetelés, színezés hiányzott, meg belül a lépcső nem volt még a faborítással megcsinálva csak a beton lépcső volt, de már költöznünk kellett mert eladtuk az előzőt.
kedvezmények: az ebéd az iskolában és oviban 50%-os. a tankönyvek ingyenesek voltak. (iskola váltásnál ugye más a helyzet akkor meg kell venni) Máshol nincs kedvezmény.

Dodi nehogy azt gondold, hogy én mindig mindent megcsinálok, ááááá dehogy, ki a fene bírná azt.

Pagika nekem is Nóra mikor el kezdett felállni akkor nagyon kellett figyelni, mert nem tudott leülni ezért aztán lila, zöld kék foltok voltak a fején szegénynek, de kb 3 hét kellett és már azt is tudta, hogy hogyan kell leülni. Na de aztán meg a mászás, úgy hogy nincs megállás, és ezt neked 3x kell. De annyira jó, én kicsit irigykedem, mindig szerettem volna ikreket, de nem jött össze, pedig a családban van egy jó pár minden oldalról. Na de azért nem panaszkodhatom.

paszternák : én azt nem szoktam adni, és levesbe se szoktam tenni, nekem anyu azt mondja mindig, hogy az azért nem jó mert sokkal hamarabb megromlik tőle a leves, és az íze is sokkal intenzívebb a fehérrépánál. Viszont fehérrépát adtam már neki de sárgarépával karalábéval és krumplival együtt.
El is felejtettem mondani, hogy van biofresh hűtőnk ami elvileg a zöldséget ugye frissen tartaná a hűtőben, tavaly elromlott ez a része és – 5 fok volt a hűtő alsó 3 fiókjában, kicserélték mert ugye minden megfagyott benne. Nem kicsit voltam ideges. Most megint el telt 1 év, és megint ugyan ez a probléma, próbáltam kiharcolni, hogy cseréljék ki a hűtőt, mert ez nem állapot, hogy évente cserélik, és sok kidobott zöldség, gyümölcs stb…., de nem hajlandóak, most megint cserélni akarják ezt a kütyüt benne. Párom megpróbál beszélni velük hátha ő erélyesebb. Ja és most – 13 fok volt benne.

Bettit elvittük a suliba, kicsit izgultak Tamással, de egymás mellé ültették őket. Az igazgató is nagyon rendes volt, külön üdvözölte őket az osztályban. Kíváncsi vagyok, ha megyek értük fél 1-re akkor mit fognak majd mondani, remélem hamar meg fogják szokni. 18 ezer ft-ot kellett fizetni a könyvekért.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Pocok és Sillia!

Nagyon helyesek a kölkök!

Orsi

Odett tényleg nagyon édesen néz az új avatarodon :)
Vendég

Sziasztok!

ÉS igen élek élünk!Gyúrjuk a tesót megállás nélkül :wink: :lol:
Szeptemberben úgy néz ki összeházasodunk Las Vegasban :lol: kimegyünk 2 hónapra Yosemite-be onnan meg már egy köpés. Tanuink lesznek a többi meg....Sajna egyikünknek sincs kedve a rokonságunkhoz..jó pofi ezaz, ha itthon lenne meg csak sértődés lenne a vége. így meg!! :lol:

Roló is jól, két fogunk van, és most jön a felső. Gyakorlatilag csak az elsőt éreztük meg egy kicsit, de az se volt komoly..bár még van 14 ami komoly lehet :lol:
Kúszunk, kutyázunk, térdelünk és most kezdte el féloldalasra nyomni popóját, szal lehet hamarosan ülünk is :lol:
Apja bazi büszke rá!Én meg az apjára! :lol:

Nyuszi

Éjszaka: :cry: :cry: Mi van a tornával???

Ancsurti

Éjszaka: :wink: :lol: :lol:

Gabi
Jézus Atyaúristen mekkora ház!!

Norkili
Most tértem át 3x szopihoz/day eddig 4x volt, teljesen feleslegesen. Roló már nagyon nem igényli, gyakorlatilag elhagyhatnám a délit is(ami közvetlen evés után nem is megy), de nem szeretném még.1 éves koráig mindenképpen szeretném szoptatni.
Folyadék kiegészítés: Jana babavíz, de Apa szerint humbuk... :roll:

Tike
Hédi hogy halad?Javúl Dévényitől?

Babatali:
Dodi&Bobó :arrow: édescukorfalatmorcoskiscsávó persze az anyja csak szép :lol:
Boo&Miron :arrow: nemistudomkireütöttezagyerekdeédesss
Bond&Manó...hugi? :arrow: Bondos
KAti!! :wink: &Petrus :arrow: aztaatimennyirehasonlítotok?tescósoverál mi? :lol:

AZ avatart még mindig nem láttuk..nincs jegy és az időpont se jó..de majd...

ÉS végül:

ITT a TAVASZ!!!

KépKép

KépKép
ronmay

Norka

JA
Roló 8 hónapos adatai:
7070gr 71cm

Köszi! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Reggel hívott minket a védőnéni, hogy vagyunk, és mikor mondtam, hogy jól, már be is rendelt minket a Prevenál oltásra. Így is csúszott közel 2 hónapot.
Egyben megmérte a kisasszonyt.
Az (egy hét híján) 8 hónapos paramétereink:
8650 gramm, 69 cm. fej: 45, mellkörfog.: 47 cm
2 hónap alatt 76 dkg-ot és 2 cm-t nőtt, na meg fejre gyúrtunk, mert ott 3 cm növekedés van. :shock: :lol:

Megkérdeztem a védőnőtől, mit gondol a Vica mozgásáról, mármint, hogy nem akar fordulni (tud, mert ha akar csinálja, de szerintem lusti), és hogy hátrafelé kúszik, és nem mászik.
Azt mondta, nem maradtunk le semmiről, minél többet legyen keményebb helyen, és lassan gurgassam törölközővel, hogy élvezze.
Viszont nagyon megdícsérte, hogy milyen szépen ül, és a mérés és a dokibácsi érkezése közötti időben belapátoltam Virágnak 200 ml gyümölcsöt, azt is szájtátva nézte.

Védőnői szolgálat az ovi mellett van, és a gyerekek pont kint voltak az udvaron, mikor végeztünk. Nócim meglátott, és odafutott a kerítéshez. Aztán meg sírt, a dadanéni alig tudta elvinni. :(

GAbi1: hatalmas a házatok, és persze gyönyörű. Én ezt a picit is alig bírom rendben tartani. :oops:
És ne nevess ki, de tudod, hogy még ebben a kis házban (93nm a kazánházzal együtt) is attól tartok, hogy majd egyszer egyedül maradunk benne a Gáborral, és kongani fog az ürességtől.
A szavaidból nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem bánnád, ha jönne még baba. :)
Néha engem is elkap a vágy, de tisztában vagyok vele, hogy jelen helyzetünkben jobb, ha nem lesz több.

Ronmay: úgy érzem, sokkal vidámabb vagy
:roll:

Orsi: annyira édes ez a kép Odettről!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

Katy:
Tok jo, hogy ilyen jok a feltetelek a bolcsiben, de mi koze van az onkormanyzatnak a felvetelhez???
Petra szemevel remelem minden rendben lesz.

Nyuszi:
Nekem is nagyon tetszik a haz. Eloszor azt olvastam, hogy sajat kertesszel igy Lili tud kint jatszani :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:

Norkili:
Mi meg egy szopit sem valtottunk ki es egyenlore esely sincs ra, mert Lottika meg mindig csak kostolgat es negyed adagokat eszik csak es utana cicizik.
Gratula a fogacskahoz.

Bond:
A kisfiad egy eszkombajn. Biztos csillagasz lesz vagy filozofus. :D
Jot nevettem az anyukaddal valo parbeszeden. :lol: :lol: :lol:
En meg nem adtam pasztinakot Lottusnak sehogy sem. De majd tervezem adni valamivel egyutt, csak magaban nem.
Nem tudom mostansag milyen alakja van Liptai Klaudianak. Utoljara a Playboyos kepek kapcsan lattam. Jo sokat fogyott es szerintem ha normalisan fel van oltozve akkor csinos. A stilusat viszont nem nagyon szeretem.
Avatar-szerintem se nagyon hasonlit.

Boo:
A sogor csak a sajat haza tajan futogessen :evil:
Mikor az eskuvoi keszuletek folytak mar reg olvastalak Titeket. :oops: :roll:
Nagggggyon jo lehetett ahogy Miron kacaraszott a mesen. :lol: :lol: :lol:
Hasrafordulas :D eljen! eljen!
Vegre el tudtok menni egyutt moziba :) Irigy,irigy... Raadasul azt en is megszeretnem nezni.

Nyuszi es Kispocok:
Remelem a gyerkocok mar megjavultak es ujra minden a regi.

Orsi:
Nagyon jo az avatar keped. Odett nagyon edes.

Kispocok:
Meg mindig nagyon helyes kispasi a kisfiad. Nagy kedvencem
Nagyon aranyosan eljatszik a tukor elott. Lottika is szereti a tukrot. Nagyokat mosolyog maganak. :D

Pagika:
Nati mar all :shock: :shock: Wow, nagyon ugyes. Szerintem Nikol es Noemi is hamarosan koveti a peldajat es akkor aztan lesz ne mulass. Hogy fogsz haromfele szakadni? Nem irigyellek. De egy kicsit azert megis, mert gyonyoruek a lanyok. Regen en is szerettem volna ikreket...most orulok, hogy csak Lottika van. Ket babaval mar megorultem volna itt egyedul, segitseg nelkul.

Dodi:
Koszonom a segitseget es meg arra lennek kivancsi, hogy hogy adtad Botondban a Beres cseppet? Ugy ertem, hogy bele a szajaba? vagy belekeverted valamibe? Bocsi, de nem tudom, hogy kellene.
Megertem az erveidet a kisteso projekttel kapcsolatban. Raadasul Te meg nagyon fiatal is vagy. Akar meg 2 vagy 3 teso is belefer. :D

Sillia:
Loci nagyon cuki a sapijaban. :D

Kép
Kép
bucus80

Ronmay:
Na vegre hogy rank is szakitasz idot a nagy teso gyartasban! :lol: :lol: :lol: :lol:
Orulok, hogy Teapa eppsegben haza ert. Rolo nagyon jol nyomja. Tok ugyes. :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

Na azt meg nem is mondtam, hogy mi volt tegnap.

Reggel elmentunk Lottussal a Baba&Mama klubba. Ez egy kis csoport itt, minden heten talalkoznak es igazabol jatszohaz. Gondoltam Lottusnak jot tenne egy kis gyerek tarsasag, meg nekem is egy kis felnott tarsasag.
Haaaat, nem is tudom.... Lottika eloszor csak nezelodott, meg se mukkant. Aztan leraktam jatszani es eleg jol elvolt. A bajom csak az, hogy a babaknak olyan kicsi hely van kialakitva, hogy kb 4 baboca fer el a szonyegen. A nagyobb gyerekek ossze vissza taposnak a babakon ha az anyjukhoz igyekeznek aki a kissebb babaval van. Persze cipostol masznak at a babaknak lerakott szonyegen es a babakon. :shock: :shock: :shock:
A mellettem levo kisgyerek vissza bukott egy kis tejcit a jatekra ami a gyereknel volt, az anyuka meg csak letorolte a pelussal. En meg csak neztem, hogy nem kellene e esetleg elmosni? :shock: :?
A jatekok nem valami tisztak es olyan kaosz volt.
Szoval ezek utan nem vagyok benne biztos, hogy oda viszem meg Lottust. Pedig annyira szuksege lenne egy kis tarsasagra...

A masik: matol mar munkanelkuli vagyok. :( De a fonokom nagyon rendes volt es mondta, hogy maradjunk kapcsolatban es ha van valami munka ami nekem megfelelne a baba mellett akkor szol, meg nyugodtan szoljak neki ha referencia kell es barmikor szivesen latnak minket a Lottival.

Aztan a 3. nagy hirem, hogy talaltam itt egy magyar kismamat akinek par hettel fiatalabb a kislanya es ma delutan talalkozunk. Mar nagyon kivancsi vagyok. Remelem sikerul jol ossze baratkozni es akkor mar nekem is lenne tarsasagom. Majda tali utan beszamolok, hogy milyen volt.

Bocsika, azt hiszem ma tul sok vagyok.... :roll:

Csak meg annyit, hogy :
Ronmay: a Las Vegasi eskuvo nagyon jol hangzik. Hurrrraaa! :D

Kép
Kép
bucus80

Bucus

[quote]P írta:ersze cipostol masznak at a babaknak lerakott szonyegen es a babakon.

:?: :?:

Én ma is voltam Lócival a játszóházban, de itt azzal indul a történet hogy az ajtóban: cipőt le! A kicsiknek is!

Persze így is vigyázni kell, nehogy rászaladjanak a nagyobbak, de ilyenkor délelőtt alig vannak és amúgy is elég tágas a hely :)

A taliról majd mesélj, jó volna neked ott egy barátnő..

Délelőtt megmutattam Lócit a doktornéninek..
Kedvesen mosolyogva mondta hogy:

-persze, inkább nézzük meg feleslegesen mint hogy valami baj legyen!

de magában biztosan azt gondolta:

-na, unatkozó anyukának nincs jobb dolga mint orvoshoz vinni az egészséges gyerekét...

Ugyanis Lóci tegnap óta nagyon furcsa hangokat hallat. Mintha teljesen be lenne rekedve, és még cifrázza is, rekedt jódlizáshoz tudnám hasonlítani.
És nem tudtam hogy most valóban be van rekedve vagy csak a hangját próbálgatja :roll:
Vendég

Hendegabi

Ritka az mikor nincs jó kedvem.... :roll: persze előfordul :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kispocok!
Képek: :D :D :D :D

Gabi!
Le a kalappal előtted! Én 360nm-től valószínűleg megőrülnék. De lehet, hogy inkább elköltöznék. Nekem a 60nm is soknak bizonyul, bár tudom, hogy bennem van a hiba.

Tényleg!
Ti milyen időközönként takarítjátok pl. a konyhaszekrények, ruhásszekrények belsejét?

Ronmay!
Igen tescos, de utálom is. Januárban Petra kinőtte a 68-as meseszép C&A-s overálját, és már nem akartam 8-10ezret kiadni egy másikért erre a rövid időre. A Tescoban pedig pont leértékelés volt, így csak 2ezer forintomba került ez az overál. Viszont állati nehéz feladni rá, szidom is minden nap azt, aki ezt megtervezte, kiszabta, megvarrta. :evil:
Remélhetőleg többet már nem kell ráadnom.

Ikoka!
Na mindegy, úgysem szeretem, húslevesbe is belefőzőm őt vagy a fehérrépa haverját, aztán kidobom
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sillia!
Lóci: :D :D :D :D :D

Bucus!
A bölcsik önkormányzati működtetésű intézmények. A mi kerületünkben ráadásul folyamatosan bővítik a férőhelyeket is. Úgy lehet jelentkezni, mint egykor az iskolákba, több bölcsit is be lehet írni. Ha az elsőbe nem vesznek fel, akkor van esély a másodikként beírtra. :wink:
Most olvastam egyébként, hogy nálunk a kerületi lakosoknak az Önkorm. átvállalja az étkezés költségeit. :wink:

Kép
katy76

Ronmay: Tesó-esküvő juhhhu :P :D

Köszi Hédi szépen halad,azaz javul,mert haladni még nem tud :D Mostanában megint sokat repül,de ahogy megfigyeltük ez mindig valami új nagymozgás beindulása előtt van.Egyébként forog,kutyázik,viszi a popsit oldalra,húzkodja fel magát ülésbe a babakocsiban,csak éppen haladni nem tud.Remélem hamarosan beindul vagy a kúszás vagy a mászás,asszm mindenkinek könnyebb lenne :roll: Gyógytornász szerint mászni fog,lábait már szépen húzza,csak a kezét nem teszi előrébb,ezért mindig hasas a vége :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Azt elfelejtettem az előbb írni, hogy nálunk nem csak szeptemberi kezdéssel van bölcsi-felvétel, hanem minden hónapban elbírálják a kérelmeket, így gyakorlatilag bármikor lehet kezdeni.
Pl. ha megüresedik néhány hely év közben, akkor az nem marad betöltetlenül, hanem a köv. hónaptól mehet más baba arra a helyre.

És most olvastam, hogy hamarosan nyílik egy önkorm-i fenntartású családi napközi is. Ezt majd még megérdeklődöm bővebben. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Annnnyi mindenre tudnék reagélni, de most csak rólunk beszélek. :roll: :oops: (Nem is biztos, hogy mindenre fogok tudni írni, amire szeretnék, mert úgy néz ki a lakás, mintha bombát robbantottak volna. De tényleg. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: )
Azért kellett pánikszerűen (tehát amit ma szerettem volna elpakolni, az mind itt hever még egymás hegyén-hátán :roll: :roll: :? ) elhagyni, mert 11-kor csörög a telefon az egyik Dévény tornás csajszitól, hogy lemondtak egy időpontot, tudnék-e menni. 13 órára.
- :shock: Ööööööööööööö.... :roll: :roll: :roll: :?: :?: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Manót gyorsan le kellett passzolnom, mert nem tudok kettejükkel BKV-zni (ezért tudtam csak egyikőjüket vinni a talikra), és fejvesztve elhagytuk a kérót.
A csajszi rendes volt, szimpatikus. :) Bár Hugi valószínűleg nem ért egyet a dologgal, mert jobbról, balról, alulról, fölülről megvizsgálta, hajtogatta, épp csak csomót nem kötött rá. :roll: :roll: :lol: :lol: Szegénykém előszőr még bírta a dolgot, aztán sírva fakadt. :cry: ( :lol: ). A végén azt mondta a csajszi, hogy valami minimális eltérést, kötöttséget érez a jobb oldalon a balhoz képest. Ez nem indokolja a forgás hiányát. Ha az is meglenne, akkor Hugi a korosztályához képest előrébb lenne a mozgásfejlődásben. ( :D ). A medencéjére mondta azt, hogy valószínűleg ott van valami kis "beakadás", de az se vészes. Úgyhogy, erősen vakargatta a fejét, hogy mit csináljon, menjünk-e még vissza, vagy mi legyen, mert nincs szüksége kezelésekre.
Végül abban maradtunk, hogy jövő hét kedden vissza megyünk, akkor már csak meghempergeti jól, és ha még szükség van rá, akkor otthon is lehet tovább macerálni őt.
Kérdezte, hogy ette-e a lábát. Mondtam, hogy nem.
- Pedig fel szokták emelni egészen, ez is a medencéjére utal.
- Azt nem mondtam, hogy egyáltalán nem szokta. Úgy balhézik, hogy háton fekve jól felemeli a lbát, de még a fenekét is, és tiszta erőből odavágja.
Illusztrálandó a dolgot szépen letettem a hátára. Persze, még zakaltott volt, és egyből nekiállt tiltakozni - és átfordult. :shock: :D Aztán ugyanezt eljátszottuk mégegyszer. :)
Itt be is fejeztük, majd meglátjuk mi történik jövő hétig.
És most úgy csinálokk, mint az Oscar-díjasok:

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített, hogy ide eljuthassunk végre! :wink: :D

Ezeket még nem bírom ki :roll: :oops: .

360 nm2? Néha nem bánnám, ha a versailles-i kastélyban laknánk, akkor nem botlanék lépten-nyomon Manóba, és kirohangálhatná magát. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Las vegas-i esküvő: ez nem hozzátok illik szerintem, ronmay. :roll: :roll: :roll: Stílusosabb, ha inkább a Himalája tetején, az utolsó korty levegővel rebegitek el az "Igen!"-t. (Hööööööööööööööörrrrrrrrr................) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy legalább egy áthajlás alatt függeszkedve, vagy egy bivakban, vagy ilyesmi. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
(Nagyon durva volt az a chile-i földrengés. Ha még kint lettek volna TeApáék, akkor érintette volna őket?)

Kép
Kép
200907?

Hátha ez valamelyest "ellensúlyozza" a múltkori, Várról szóló linket:

http://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWA&feature=player_embedded

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: