A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mondjuk olyan zajban vagyok a mhemen, hogy itthon én már leginkább csendet szeretek hallgatni. Már a tévét sem kapcsolom be, ha jönnek a fiúk, ők használják a zajládát. Valamelyik nap pl. a vasalás közben inkább zenét hallgattam. A Kedves már letöltötte nekem, de még nem volt alkalmam meghallgatni, nagyon jól esett: Leonard Cohenre vasaltam. Szuper volt.
Egyszer régen, a tévében láttam, hogy Bp-n koncertezett, akkor foglalkoztak vele és megtetszett.
dmaggie

Ó, ez is ismerős. Albert is egyből elalszik. Most is, pedig már volt ébren. :lol: Tegnap pl. azt mesélte, hogy a reumatológián infúziós kezelést írtak elő neki, meg is kapta az elsőt, közben jót aludt. Ma székben ült, nem tudott aludni. :lol:
dmaggie

Vindo, akkor gyorsan végeztek majd a csipsszel. :wink: :lol: Én nem nagyon szeretem őket, a fiúk inkább. Bár a múltkoriban annyira ették, hogy én is megkívántam, sőt még vettem is magamnak, azt eszegettem a vonaton. Pedig ilyet nem szoktam csinálni. Az ízesítetteket meg egyszerűen ki nem állhatom, ha olyan, akkor a hagymás-tejfölös talán, de a többi... Még a szagát sem szeretem. Ha már csipsz, akkor a natur, sós. De ebben is válogatok. Leginkább a tescos a nyerő. Na, ahhoz képest, hogy nem szeretem, jól elelmélkedtem róla. :oops: :oops:
dmaggie

Szegény :D Minden neki sem jöhet össze :wink:

Gábor a szoba földjén, ülve, állva, sőt, a múltkor olyan fáradt volt, mondjuk akkor már három napja alig aludt, hogy járás közben is elaludt, és csak egy puffanást hallottam :roll:

Kicsit túlhajtja magát, gondolkozik is most, hogy felmond a munkahelyén.

De szerintem csak akkor kellene, ha van hová mennie.

Kép
vindolanda

Kedvenc csipsz:
Pom Bar, sajtos.

Második helyezett:
Chio, hagymás-tejfölös

Régen volt a mogyorós, amíg gimis voltam, azt is nagyon szerettem. De az már megszűnt talán. Az volt a top-csipsz az életemben.

Kép
vindolanda

Ja, a csipszet most én eszem. Rugó kakaóport eszik kanállal :shock:

Kép
vindolanda

Hazaért Gábor, biztos leül majd a géphez :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Elindultak a letöltések:
Agora, Everybody's fine.

De este jön Sherlock, kaptam japán sört is 8)

Látom Henit, ezek szerint hazaért.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Szeli a héten itthon volt az apjával, mert lázas volt egyszer múlt hétvégén, bár azóta sem, de nem mertük így vinni a héten bölcsibe. Még mindig nagyon köhög... az orra is folyik egy kicsit... Nem tudom, hogy mi legyen... :roll: Hétfőn Zs viszi dokihoz, hogy nézze meg.
Most nem kaptunk gyógyszert, illetve el se vittük, itthon kúráljuk: oscillococcinum, stodal, Béres-csepp, Cebion... stb. Mi is betegek lettünk már megint... ez szörnyű ez a vírus. Remélem, majd jön a napsütés, és vége ezeknek.

Mi úgy volt, hogy ma moziba megyünk, de elfelejtettük, aztán Zs el is húzott egy haverjával Győrbe (csak mennek meg jönnek, valami kocsiért mentek), aztán akkor jutott eszembe... :oops: :(

Kép

Kép
regcsiken14

ezt a tracccspartit :) :)
én kidőltem ebéd után :) de jól esett :) bár most is majd elalszom :) :)
SH jó volt Vindo :) még mindig nem nézted meg ? :roll:

de jó h. írjátok csipszet ott fagyoskodika kocsiban :) meg már lassan 1 hónapja egy üveg Cappy is :) :) lehet ki kellene vennem :lol:

nálunk brassói volt :) kivételesen én főztem,de még tegnap de :) :) meg lettem dícsérve :) :)

fú azta halat én is kipróbálnám :) :) én szeretem,Míra ha megérzi már menekül a környékről :) :) persze Báló meg utánozza :)

Móni!
figyu nehogymán Veranénizzen Grétus :) :) jah szomszéd is az :?

s olyan éhes lettem egyek szalonázni :) látszik fáradt vagyok itt ülök és gondolkozom hogy kell leírni a szalonnát :roll:

Maggie!
Cohent én is szeretem,de magyariul is :) annyira jók szerintema feldolgozásai :) rengeteget hallgattam mikor Míra kicsi volt és tél volt :) olyan nyugizene :)

én meg Regit láttam :)

KépKép
viranka

Nem olvastam most nincs időm rá, csak helyzet jelentek.
Tegnap volt az 5. házassági évfordulónk...nagyon készültünk rá hetekig vadásztuk a jegyet, hogy pont arra a napra szóljon az IMAX-ba. Avatarra. P szabit is vett ki....20 perc után ki kellett jönni, mert bármit csináltam tök rosszul voltam :( szédültem meg hányingerem volt :( jó kis feleség vagyok :? Amúgy a film szuper. Azért is megnézzük itthon, Pnek meg mondtam, h menjen el megint mert ő élvezte volna, csak egyedül nem akart visszamenni a filmet megnézi.

További fejlemények: Danit ma levittük az ügyeletre, mert a mellkasában és a hátán hallom a hörgést mikor levegőt vesz. Heveny hörghurutja van.
Szerencsére nem elesett és a kedve sem nagyon rossz, de azért ha nem lenne kezelve az gondolom nem lenne túl jó.....nagyon érzem ez után, h itt az idő, h váltsunk dokit. Az ügyeletes orvos elmondta, h milyen köptetőt vegyek mennyit adjak és alapból próbált megnyugtatni.....

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Megjöttünk, nagyon jó volt kikapcsolódni. Hanna egy tünemény, kicsit taknyi, remélem nem kapunk el semmit, mondjuk nem nagyon aggódom, a bölcsiben is mindig van taknyos gyerek.

Vindo, kíváncsi leszek, éppen mondták Vicuskáék, hogy megnézték az Agorát, azt mondták nehogy megnézzük. Mondjuk nekem fogalmam sincs, hogy milyen típusú film lehet. :oops:
Jó mozizást estére!
Szerintem én megint belealszom az altatásba. Olyan rossz, mert aztán meg fel kell ébrednem, hogy átrakjam Bercót az ágyába, meg fogat mossak, stb. Végigvacogom az egészet.

Viranka, vidd be a cuccot! :lol: Brassóit én is imádom, meg a fiúk is. Ha gulyáságyuban főzném, akkor is elfogyna.
Ja, ja nyugizene, azért is tetszett meg. :wink: Igen, hallgatva a dalokat rájöttem, hogy Zoran sokat feldolgozott.

Regi, jobbulást Szelikének! Meg Nektek is! Sajnálom az elmaradt mozit.

Fleur! Először is gratulálok!!!! Szegény kicsi mókus! Jó ötletnek tűnik a váltás.
dmaggie

Jó reggelt :)

Fleur, mi lehetett a baj? :roll: SAjnálom :(

Maggie, olyan vallásháborús-ókori-meghalós film egy filozófus hölgyeményről (Rachel Weis vagy hogy írják).

Megyünk majd vásárolni :arrow:

Jó volt a Sherlock, bár nem aludtunk sokat így.

Ma már dolgozok éjjel :wink:

Dóri?

Szia Regina! Szelina gyógyuljon meg hamar :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Írtam odaát :arrow:
Vendég

Épp most jöttünk haza, Rugó elaludt hazafelé a shoppingolásban.
Autósülésben hoztuk be, sikerült az ágyba csempészni 8)

Enni :arrow:

Kép
vindolanda

Vettem a Praktikerbe képkereteket, és régi lakáskultúrás mellékleteket (színes nyomatokat) tettem bele. Meg közéjük raktam a tanszékről kapott afrikai képet. Eltűnt az utolsó üres fal is 8)

Kép
vindolanda

Halat sütök a férfiaknak :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó ébredés után kicsit nyűgös volt, de most nagyon játszik. Éppen egy vízipisztollyal (üres).
Adtunk neki Piroska szörpöt, nagyon tetszett, négy pohárral ivott meg. Most tolat a nagy pocakjával 8)

Kép
vindolanda

Olyan fáradtka voltam, hogy fél hat körül ittam egy nagyon gyenge nescafét. MOst fitti vagyok 8)

Kell is, mert Rugó tíz előtt nem alszik el, éjszaka meg óravázlatot kell írnom a német felnőttoktatási intézményrendszerről :roll: Komoly szakértője vagyok a témának :roll:

Kép
vindolanda

Itt a fal (jelentős stíluskeveredéssel): :roll:

Kép

Ezt a növényt a kollégámtól potyáztam:

Kép

Most boldog vagyok.

Kép
vindolanda

Hát, nem volt ma nagy forgalom :roll:

Megyek altatni, aztán írós munkám lesz, szóval nem gép előtti, így ma már nem hiszem, hogy jövök :roll:
Pedig visszaolvashatnám magamat 8)

Szép estét.

Holnap itthon leszek, de irkálás helyett inkább gondolkodnom kellene :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

megjöttünk, szuper volt:-) majd holnap jövök és olvasok és irok is:-)

Jó éjt!

Heni
KépKép
heni81

Naposabbat :) :)

Vindo!
bár sokat nem látoka képekből,de jól néz kI 8) 8)

:arrow: bűzlik :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Remélem betegeskedők már gyógyulóban.. :)

Vindo pihentesd a derekad,próbálj meg keveset ülni.. Jól hangzik a hal,nálunk mindenki szereti...

Lángos + forneti nyammm....

Nálunk most 7végén ,szombat-vasárnap vendégjárás volt szó szerint.. Annyira jó volt! De hiába fektettem le a fiúkat későn ugyan úgy felkeltek hajnalban..

Apa kicsit taknyos,remélem mi nem kapjuk el..
varga tünde

Élünk, kicsit még betegen.
Ugye most már "nem" jön a tavasz? 8)
Hoztam két képet. Zsozsi a szekrényben etette Gegit.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
-fokokat,lehűlést esőt mondanak :( :( ez nem tavasz :evil: :evil:
de most még szép az idő :wink:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Megvagyunk köszi..:-)

huh annyit írtatok, hogy nem is emlékszem!

Maggie: de jó h megkerültél..már hiányoztál nagyon! Ha jól vagytok vmikor összehozhatnánk egy találkozót!!!!!

Mesi: De édes a szekrénynyi gyerek! :-) Gyógyuljatok!

Betegecskék Gyógyuljatok!!!!!!++++++++++++++++++++++++++

Fleur: mi volt a baj? jól vagy??? cseréljetek gyerekorvost!!!

huh mársra nem emlékszem

Mi jól pénteken angol óra volt, szombaton de-t "pocsolyavadászatra" mentünk..esett az aeső, és Emma nagyon élvezte a pocsolyázást! Du-án meg nagyiztunk. VAsárnap de-t kint voltunk..de "csak" motoroztunk....du-án meg itthon maradtunk ..mert lemondták a du-áni programunkat.

én nagyon nyűgös voltam péntektől...nem tudom mi tört rám...lassan jobb ( sedatif)

munka: szombat reggel kaptam egy emailt az eltünt cétől," bocsi kicsit elhúzódott az indulás, hétfőn oktatás miskolcon, az attilával megbeszéltem hogy átjöttök autóval. üdv." hát ennyi. nem semmik....
persze csak vasárnap este hívott vki, de akkor már ki voltam kapcsolva..:-( mindegy, reggel küédtem egy válasz mailt-t hogy már nem aktuális.

továbbra is küldözgetem az önéletrajzokat..és reménykedem...
Emma már nagyon szeretne kis tesót és szerencsére I.-is.!

már csak az anyagi hátteret kellene rendezni és jöhetne is azonnal..:-(

légyszi küldjetek ++++++++ h találjak hamar vmi jó kis állást és jöhet is 2-eske!!!

igyekszem mostmár sűrűben jönni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Köszi a hiányolást!
Megvagyunk, csak Samu még mindig lázas volt tegnap... Ma még nem tudom, mert alszanak. Majd jövök, és beszámolok, amikor már tudok vmit.
Amúgy a hétvége nagyon szoros volt, kórushétvégét tartottunk a 2 beteg gyerek mellől...
De legalább a vasárnapi önálló koncertünk vlsz már egész jó lesz. :)

Megyek, megnézem, mit írtál, Panndi!

Kaqk, remélem, hamar találsz állást! Gondolok rátok!

Mesi, a képek nagyon jók! :) A tavasz meg itt van, még akkor is, ha lesz egy kis hideg-hó. MÁRCIUS van!

Na, megyek, majd jövök. Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Fleur hogy van Dani?
Remélem már okkal jobban :)

Mesi
nálatok ilyan üres a szekrény vagy csak kipakoltak?

Kaqk biztos lesz munkád :lol: :lol:
drukk+++++++++

Dori jobbulást Samunkak+++++++++
biztos jó lesz a koncert :D

Vindo gondolkodás közben azért beleshetsz :wink:
jó lett a szoba, már amennyit a képen látni lehet belőle :D

Heni várjuk a beszámolót.

Viranka pár napés mentek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Cicus ma 3/4 5-kor ébresztőt fújt :?
alig bírom nyitva tartani a szemem, pedig már 1 kávét ittam :roll:
ráadásul mindjárt megyünk ki az udvarra a kerítést csinálni a kiskertem köré meg elvetni a magokat palántának.
Azt hiszem kell még egy kávé :roll:

Fleur mikor vigyük el?
írj privit mikor értek rá.
már kész a kocsi, a héten elviszem mindenképpen.

:arrow: kávééééééééééééééé

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Olyan jó volt ez a pár nap, régen nem nevettem ennyit 8)

Pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Móni milyen magokat vetsz már? még mondanak fagyot :evil:

Emese édesek a gyerkőcök a szekrényben:-)

Vindo szép virágaid vannak:-)

Kaqk drukkolok , hát elég érdekesen járnak el :roll:

Heni
KépKép
heni81

Móni!
csak 3/4 5kor :lol: én le sem merem írni,szerintem még a kakasok is aludtak :lol: s több mint 1 órát próbáltam visszaaltatni... nem jártam sikerrel :roll: iszom a gyömbérteámat legalább felpörget :)
és még fent van :shock: pedig kint rohangált majd 2 órát :roll:

Heni!
művészúr :) :)

KépKép
viranka

Atya ég! Micsoda korán kelések! Bölcsi kéne nekik! :-) Emma annyita alszik mióta bölcsis....úgy elfárad! :-)

Heni: nagyon édesek a képek, Petikének micsoda focis frizkója van..hátul ahogy göndörödik! :-)
Áron meg..szerintem lánynak készül, annyira szépséges kis arca van!
:-)

Móni: lehet korai még az a magvetés! :-) még tényleg mondanak fagyot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Magvetés keltető ládába és a garázsba történik :D
A palánták majd csak kb 1-1,5 hónap múlva kerülnek ki.
A hónapos retek amúgy már kimehet. Az bírja a fagyot és 1-2 fokban is szépen megcsírázik :wink:

Heni szépségesek a gyerekek :lol: :lol:

Viranka :shock: én is alig bírtam lenyomni a kiscsajt :?
össze kellett vele vesznek és utána 2 perccel már horkolt is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

fél 1kor még veszekedett velem,nem akar pihenni,nem fáradt :) :) :) aztán 2 perc alatt bezuhant,mint Gréta :) :) :wink:

KépKép
viranka

olyan depis vagyok..most meg a fejem-szemem is fáj pár napja..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok :roll: Sziasztok.

Egy óravázlat épp elkészült.
Délelőtt voltunk a védőnőnél is, állítólag, ha közösségben van a gyerek, akkor gyakrabban kell hordani. Azt hittem, csak fél évente kell :roll:
Na, ezen ne múljon.
A kiskönyve viszont totál eltűnt Rugónak a nagy költözködésben :roll:

A magassága 90 cm, a testsúlya 11,8 kg. Szóval sokat nőtt (magához képest).

Szerinte nincs gond vele.

Pépörkének tényleg hihetetlen egy frizója van :P
Áron is csinos :D

Kaqk, nem lehet, hogy ideges vagy?

Móni, G. tegnap dinnyemagokat szórt el ládákba, és benn őrizgetjük egyelőre :roll:

Viranka, mit csinálsz a hirtelen jött szabadidődben így alvás alatt?
KOránkelés :?

RUgó ma nagyon rendes volt, fel sem keltett, csak kiment a szobából reggel, és magában játszogatott. Arra ébredtem, hogy a jegyzeteimmel beterítette az ágyat, a tűzőgépből meg kiszedegette a kapcsokat :roll:

Mindjárt megnézem az előző lapot is.
Üdv, V.

Kép
vindolanda

Dóri, hogy néz ki egy kórushétvége?
Mi a baja Samunak? Orvos mit mondott? Szegény...

Emese, gyerekek nem semmik :D
Látom, Gegi Hippet eszik, azt Rugó is szerette :wink:

Tünde, igyekszem, de amúgy ma már jobb. De tegnap a bordám kezdett el fájni, ha köhögtem. Szerintem elmúlik lassan, meg meg is gyógyulok.
Kik voltak nálatok vendégségben?

Kaqk, drága, remélem, találsz valami állást hamarosan :!:

Talán nem maradt ki senki, megyek is gondolkodni.
Holnap munkanap.

Ja, a nagyobbik bátyám meghívott Egerbe, ott tanít meg kolis tanárkodik, hogy tartsak előadást a középiskolás napokon. Fizeti az útiköltséget meg ebédre meghív minket. Március 31-én lesz a nagy nap. Kérdeztem, miért pont engem hív. Erre mondja, hát, minden hülyét meghívnak, úgyhogy ez van. Én is sorra kerültem :wink:

Áprilisban, ha minden jól megy, megyünk egy konfira Szegedre is. Családi program, de nem tudom, ott alszunk-e. Majd az előadások beosztásától függ.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vindo!
mentem Míráért :) :) :) ennyit a pihiről+a szabadidőről :) :) nembaj nemsokára este,csak sikerül elaludnom :) Eger :) de jó :)

voltam Keresztpapámnál :( éjjel újra kellett műteni :( pont elkaptam a dokiját(azt hitte múltkor h. lánya vok,aztán tisztáztuk dolgokat,közben rájött én kísérgettem) nem tudja mi lesz a vége :( :( már csak ez hiányzott :(

KépKép
viranka

Viranka mennek a ++++++++++++++++++++++
nem lesz gond.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo Eger titu jó hely :lol:
ilyen jó ajánlatot nem szabad kihagyni :lol:
szeged is szuper, mi is megyünk arra április elején, meglátogatjuk a dédikét.

Csajok égés miatti sebet bekenhetek neugranormonnal?
Még Szombat este égettem meg csúnyán a kézfejemet sütisütés miatt :? nem hólyagos henem leégett róla a bőr, varras, sebes :?
mára begyulladt és fáj is eléggé.
csak neugranormonom van itthon :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka :(
Sajnálom :(

Eger, igen, tudom ám, hogy Te is oda való vagy :wink:
Én is oda jártam középsuliba még a régi szép időkben :wink:

Égés: ha sebes, akkor nem tudom, mit lehetne rá tenni :roll:
Ha nem lenne az, akkor fenistil mehetne rá, de így nem tudom.

Kép
vindolanda

Ez azt írja, hogy a hólyagos sebre is jó a fensitil, meg minden hűsítő hatású krém.
[url]
http://www.vital.hu/themes/faid/faid2.htm[/url]

Hát, nekem ezt tudnom kéne, nemrég volt az egészségügyi vizsgám :oops:

De csak a hideg víz, meg a steril takarás jut eszembe. De hát az gyors ellátás, így nem tudom, hogy pár nap után mit lehetne tenni.

Egyszer sót melegítettünk. G. beletette az ujját, hogy megnézze, jó-e. FOrró volt, beleégett a só is. Vagy 4 napig szenvedett vele szegény. Tél volt, a hóba dugdosta meg egy pohár vízbe benn.

Kép
vindolanda

Megyek gondolkodni :arrow: :roll:

Kép
vindolanda

sudocrem?vagy aloe first?

:arrow: bejött Bálint

KépKép
viranka

A Sudocrem tényleg jó égésre, azt írja :roll:

KÖzben én is rokkant lettem, találtam egy szálkát a kezemben :x

Ki is porszívóztam gondolkodás közben.

Az a tervem, hogy Rugót leültetem a tévé elé, és közben kitakarítom a fürdőszobát 8)

Rugónak jó kedve van. Aludt két órát délután, utána evett két virslit almával, aztán két pohár szörpöt, és játszik vagy másfél órája. Szerszámokkal többnyire.

Kép
vindolanda

Köszi lányok.
Találtam fenistilt a hűtőben azzal bekentem. Ha holnapra csúnyább lesz vérvétel után megmutatom egy dokinak :roll:

Vindo sikerült kiszedni?

Viranka Míra megy suliba vagy marad még 1 évet?
Hogy döntöttetek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, megpróbáltam, de nem jött. Így benn marad :wink:
Elég kicsi amúgy, csak pont porszívózás közben fájt.

Végeztem a fürdőszoba-takarítással. Rugó a hátam mögé osont, és a kis kulcsát, ami egy lakathoz tartozik, becsempészte a fürdőszoba közepén abba a rácsos tetejű lefolyóba.
Rettenetes sírás volt, gumikesztyűben kotorásztam benne.
Örült, aztán bedobta még egyszer.
Kivettem, megint bedobta. Pedig mindig mondtam neki, hogy ne tegye.

Akkor nem vettem ki, de annyira sírt, hogy megsajnáltam, és mikor kiszedtem, beleraktam a lakatba, amiből most nem tudja kihúzni. Egyelőre csend van
:roll:

A lefolyó elég büdös :x

Hátha javul a kezed. Az égések elég kellemetlenek tudnak lenni :x

Kép
vindolanda

Móni!
most lelkesen mondja megy suliba :) beiratkozás csak márc. végén :) addig majd eldől :) de szerintem igen :)

Bálinton akkorát röhögtem :)
kereste a vonatos ikeás játéktárolóját(Nagyi átrakta az ágy és asztal közé)kérdi: hol van egyik?
é: micsoda(játszottam a hülyét)?
B:ol van egyik?
É.mi?
B. mérgesen: a másikat kérdeztem :lol: 8)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: