A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Zsófi!

www.minimano.hu
Itt mindent megtalálsz. A havi bérleti díj viszont 3000,-

Dia!
Én úgy tudtam, hogy csak 6 hónapig ajánlott ezt használni! Ha viszont 1 évig kell, akkor mi is megvesszük! Akkor több a kölcsönzés, mint a vásárlás!

Pusza
Barbara
babar

Szia Barbi!

Örülök, hogy minden oké és irigyellek, hogy Te láthattad a picurkádat!
Én csak 29.-én megyek UH-ra és legutoljára a 28. héten voltam. Már nagyon szeretném látni és nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora lehet!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Hahó lányok! Hol vagytok?

Sírtam egy sort!
Sikerült összevesznem a párommal! Nem részletezem, de olyan jó lenne, ha a férfiak megtapasztalhatnák azt az állapotot, amit ilyenkor mi átélünk! Miért nem érti meg, hogy sokkal nagyobb szükségem van most a közelségére, mint egyébként???? Na mindegy, végül is semmi komoly, csak egy kicsit többre vágyok és Ő nem adja meg nekem!!!!

Azért ha valaki előkerül, akkor írjon!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz
Én is érzem ugyanezt, sőt, többször is eltört már a mécses az elmúlt hónapok alatt, ne aggódj, szerintem sokan így vagyunk ezzel. Ezek a fránya hormonok Kép Most már mindjárt megszülsz, aztán persze úgy átlag az 5. napon szülés után jün majd egy újabb kiborulás, készülj fel Kép Kép
De a lényeg, hogy életed legszebb időszaka ez, s ami ezután jön!!!! És a párodnak is, csak nekik több idő kell, amíg felfogják. Az enyém pl most vallotta be, hogy kislányunk első évét még nem igazán tudta élvezni Kép, no de azután Kép Kép Persze minden pasi más. És teljesen elájulnak, amikor a kismanót a kezükbe kapják ám! Kép
bringa
bringa

Sziasztok!

Györesz!
Fel a fejjel,a férfiak többsége nehezen tudja elképzelni a mi helyzetünket.Valahol érthető,de persze engem is nagyon tud bosszantani!
Lehet,hogy Te is kicsit érzékenyebb vagy most.
Az én párom nem az a kényeztetős,mondd,hol masszírozzam fajta,pedig olyan sokszor vágynék gyengédségre.
Meg is kapom azért persze,de lehet,hogy nem akkor,amikor aaaaanyira szeretném.
Látod,nem vagy egyedül.
Gondolom ez most ne vigasztal túlzottan.Kép

Barbara!
Örülök,hogy minden rendben!Kép
Akkor lehet újra számolni a napokat a következő mozizásig!Kép

Saxi!
Ha tudsz tegyél fel képet!Kép
Jó,hogy újra itt vagy!

Dia!
Nagyon boldog névnapot!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Remélem jó lesz a búcsú,majd írjál ám róla!
Azért vigyázz magatokra.Kép

Fekvéshez:
lehet,hogy furcsa,de nem is fordult meg a fejemben a légzésfigyelő.
Fiam feküdt hason és az oldalán,háton kevésbé,vagy ha igen,a fejét mindig valamelyik oldalra fordítottam.
Abban a szerencsés helyzetben voltam az első időszakban,hogy hosszabb időre soha nem volt egyedül,max.10-15 percre.Mindig volt mellette valaki,ezt most is így tervezem.

Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Györesz!
Ne szomorkodj!Az én párom amikor hazajön,első a számítógép aztán mi.KépDe ellensúlyozza azzal,hogy mostanában mindig kapunk valamit.Tegnap mondtam is neki,hogy az 5 évi házasság alatt nem vett "magától"annyi mindent mint most.KépNa ne gondolj nagy dolgokra!Csak csoki,joghurt,banán,stb.KépDe azért jól esik.Kép

Kata!
Ok vigyázni fogok magunkra.KépKöszi a köszöntést.KépSzerintem azért nem gondoltál a légzésfigyelőre,mert EÜ-s vagy és biztonságban érzed magad.Én is jártam 2 évig EÜ-be és most hasznát veszem,hogy csecsemőgondozástanon ragadt rám valami.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!
Elég régen írtam ide, van egy hónapja is. Mostmár ha minden igaz, többet fogok jönni, van már netünk. Persze, ha szívesen láttok. Kép
Persze olvasni olvastalak titeket. Közben túlestem egy próbareggelis vércukorvizsgálaton. 4,4 lett az eredményem. Voltam UH-on is a Praxisban. Őrület, de a mi kismanónk nemigazán szereti mutogatni magát. Akármit csináltunk, nem lehetett felkelteni. Nem mutatta meg, hogy kisfiú vagy kislány, és az arcocskájából sem sokat láttunk. És még mindig nem fordult meg, bár még azért van ideje, most vagyunk még csak 32 hetesek.
Sajnos mára sikerült valami hasmenéses lázas valamit összeszednem. Elég ramatyul érzem magam, remélem holnapra már jobban leszek.

Györesz!
Sajnos a pasik nagyon nehezen értik meg ezt az egészet. Szerintem mindannyiunkkal megesett már hasonló szituáció. Velem éppen tegnap valami hasonló. Jól kibőgtem magam én is. Úgyhogy fel a fejjel, kisírtad magad, mostmár csak a babócára gondolj, kitartás. Fog még ez változni, majd meglátod Kép

Légzésfigyelő:
Az elején sokat volt eszemben a légzésfigyelő, de olyan sokat hallottam, hogy hamis riasztásokat produkálnak folyton, hogy végül úgy döntöttünk a párommal, hogy inkább nem veszünk.

Na sikerült hirtelen jó sokat írnom.

Anikó
32+0
pancsa2

Sziasztok!

Köszi a vigasztalást, nagyon aranyosak vagytok mindannyian, már megnyugodtam, csak most meg a sírástól nagyon ég a szemem!!Kép Kép Kép

Dia, Kata!
Én is egészségügyit végeztem és ennek most nagyon örülök, már csak azért is, mert ügye tanultunk csecsemőgondozást és annyira előjöttek most a dolgok, pl. hogy hogyan kell öltöztetni, stb.

Anikó!
Jobbulást kívánok! Elég ramaty érzés lehet így terhesen egy ilyen vírussal megküzdeni!!!!
A picurkátok biztos meglepit akar nektek, hogy nem reklámozza mi van a lábacskái között!!!
Reméljük jössz most már többször is!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Jöttem volna én, csak épp nem tudtam fellépni a netre. Most gondoltam, hogy csinálok egy próbát, na és végre sikerült.Kép
Én tegnap elött bőgtem. Ma is bőghetnék, de ma inkább a fejét verném szét a férjemnek.Kép Még most sincs itthon.Kép Állandóan dolgozik. Velem meg semmit nem foglalkozik. Pedig már mondtam neki, hogy velem ezt még megcsinálhatja, de arra vigyázzon, hogy a babával is ez lesz, akkor nem fog a saját gyereke kötődni hozzá.Kép Az a baj,hogy ő teljesen más légkörben nőtt fel mint én. Szerencsétlent már 20 hetesen bölcsödébe adták. Na mondjuk ettől még lehetne valami érzelgős amorózóKép Mostanság azzal kábít, hogy a babuci születése után egy hónapig itthon lesz. Na kiváncsi vagyok...Nagy összegbe azért nem fogadnék ráKép Szóval ahogy a többiek is írták, nem vagy egyedülKép Bőgjünk együtt!!!KépKép
Hétvégén meg kéne már venni az ágyamat. Meg valami hálóing is kéne. A drága mama holnap elutazik egy hétre Németországba, és az elöbb hívott, hogyha lehet tartóztassam fel a gyerköcöt mig haza nem ér. Mondtam neki, hogy azért nem eszik olyan forrón a kását. (minek kell szegény kismamát paráztatni??!!Kép)

Én nem egészségügyit végeztem, de általánosban jártam csecsemőgondozó szakkörbe és még versenyen is voltunk. Ahol nyertünk. De csak annyi rémlik, hogy hajtogattuk a textil pelust. Ja, az őskorban még nem volt eldobható.

Nekem Baby Sense II. légzésfigyelőm van, a barátnőm jóvoltából. Engem megnyugtat a tudat és a jövőhéten elmegyünk az előadásra is. Mert hiába riaszt ha nem tudom mit kell csinálni.

AnikóKép
Ez a hasmars elég rosszúl hangzikKép Lehet, hogy kislányod lesz, azért ilyen szégyenlős. Bezzeg az én fiam már a 14. héttől állandóan terpeszt, meg a zacsijait mutogatjaKép Ilyenek ezek a férfiakKép Szívesen látunk, úgyhogy gyere!!Kép

Megyek, elolvasom, hogy az őszieknél született e újabb baba. Náluk már csak így megy!

Puszi mindenkinek, jó éjszakát: Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenul belekotyogok, de veletlenul beleolvastam a vegebe. Legzesfigyelorol annyit (9,5 honapos a kisfiam), hogy a BabyControl-t hasznaltuk, es rengeteget jelzett. Eloszor abban a tudatban eltunk, hogy Bence nem vesz levegot, de megfigyeltem, es szo sem volt errol, TEVESEN RIASZTOTT!!! Miutan (kb.5honapos koratol) elkezdett vandorolni a kisagyban, egyszeruen nem erzekelte a lap es ismet riasztott. Most mar 2 honapja az Angel Care nevezetut hasznaljuk, EGySZER SEM szolalt meg (lekopogom). Aki teheti, ne vegye es ne is berelje az elsot, masoktol is hallottam, hogy nem megbizhato. (nekunk meg a ketlapos volt, nem tudom a haromlapos mennyivel jobb). A Baby Sense-rol is jot hallottam (nincs kozvetlen tapasztalatom.) Borzalmas azt a sipolast meghallani es rohanni, hogy esetleg baj van, en a mai napig felriadok, mert almomban hallom azt a hangot.

Remelem nem zavartam. Kép

Orsi
orsi17

Sziasztok!

Györesz, Gigi,
nyugi, most a hormonok is jatszanak Veletek, a pasik ezt nehezen szoktak elvielni. Kép En megvettem a paromnak a Kispapakönyv c. konyvet, es alahuzogattam neki, hogy milyen hisztikre, kiborulasokra szamitson, mi kell egy terhes nonek. Huledezett is rendesen, mikor rajott, hoyg nem vagyok egyedi eset (ha mar konyvet is irtak a temarol). Kép

Pancsa,
jobbulast! Kép

Györesz,
a korhazban es meg otthon is kb. 2-3 hetig Zsombit mindig oldalra fektettuk, utana mar magatol borult hasra vagy hatra vayg ahogy sikerult. Kép A gyerekorvos es a vedono is akkor azt mondta, innentol hason tartsuk legfokepp a gyereket, mert akkor van arra kenyszeritve, hoyg emelje a fejet, es igy erosodik a nyakizma, majd ebbol a helyzetbol indul a forgas, kesobb a kuszas stb... ha allandoan hanyattfekteted, akkor nem erosodnek meg ezek az izmok (ismerosunk igy jart, 5 hos koraig nem volt hason a baba, es most 7 hosan kuzdenek meg mindig azert, hoyg tamasszon ki hasonfekve.Kép).

BAbar,
ha legzesfigyelot berelsz, azt kb. 1 evig kell hasznalni. Igy meg annyi osszesen a berleti dij, mintha vennel egy hasznalt legzesfigyelot, amit kesobb el is adhatsz. HAsznaltan a Baby Sense kb. 30-35 eFt.

Ruszlana,
az nagyon jo, ha 10-15 percnel tobbet sohasem volt egyedul a gyerkoc. Kép Irigykedem....KépKépKép

Dia,
mi BAby Sense-et vettunk (hasznaltan), ez ket erzekelolapos (nem tud lemaszni rola kesobb sem a gyerek), amit a matrac ala kell rakni, es tenyleg nagyon erzekeny szerkezet. A kezelodoboza az erzekelolapokhoz drottal csatlakozik, igy bizonyos tavolsagon belul mashova is elhelyezheto, de praktikus a kisagy racsara akasztani. Kép Mivel annyi helyen olvastam, hoyg ezt tartjak a legmegbizhatobbnak, ezert dontottunk mellette. Kép
Nem kell felni a hasznalt vasralasatol sem, egyszeruen ki kell probalni, hogy amikor kiveszed a gyereket es nem kapcsolod ki a szerkenytut, mennyi ido alatt kezd sipolni (es milyen hanegrovel!).

Györesz,
nekem nincs is csik a hasamon. Lehet, hoyg nem is vagyok terhes? Kép

Ma neztem, mar a 34. hetben vagyok. Kép Viszont sokszor fulladok es baromira faj a pocakom alul estere, gondolom, kifaradnak az izmok es szalagok a 10 kilos gyerkoc cipelesetol. Kép Azt viszont elfelejtettem, mikor "csuszik lejebb" a pocak? Nem tudja valaki fejbol, most mar nincs erom utananezni...Kép

Viszont mar a jo hir az, hoyg felhivtam azt a szulesznot, akinel Zsombi szuletett, es remeljuk elvallal ujra. Kép Most kicsit megnyugodtam. Kép

Joejt,
Gombóc
gombóc

Orsi
Köszi az infót, szerintem másold át a légzésfigyelős topikba is, hasznos lehet (bocs, ha esetleg már megtetted).
bringa
bringa

Gombóc, én pocakom a kitolásnál csúszik lejjebb.... Állítólag első gyereknél kb. egy héttel a szülés előtt, én ilyet nem tapasztaltam.

MAgzatmozgás+20 hét alapján lenne itt három "koraszülött " kölköcském. Hát az egyik kis híján a 42. héten jött.

Fekete vonal: nálam szépen látszik. Baleseszeti sebészeti kalandom idején a bokámhoz kirendelt doktorka egyfolytában azon sápítozott, hogy ez a császár helye. Ez egy héttel volt a szülés után. És ebből is látszik, mennyire követi az egyik orvosi szakma a másikat. Ugye hosszában nemigen vágnak már. Kép

Légzésfigyelő nálunk nem volt, ha csak valami különöen nem indokolja nem is lesz. A babát mindig húzom magam után az első időkben, figyelek én.

Bevásárlás nálunk felesleges, éljük már túl a költözést, aztán lassan előkeresem a pici ruhákat. Úgy egy bölcsődényit... És majd a család mossa vasalja, míg én a kórházban. Persze ha sikerülne ambulánsan szülni, akkor erre nem lesz idő. Majd meglátjuk.

Esküvősöknek, kismamáknak szép őszi napot.

sofka
sofka

GombócKép

Én is úgy tudom, hogy már szült nőknél csak a legvégén megy le a pocak. Nekem azt mondta a védőnőm, hogy első gyereknélszülés elött három héttel szokott lemenni. Na ezek is elég jó összhangban vannak!! Még jó, hogy a kisbabák tudják a dolgukat!Kép

Gigi 34+1

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Na, sikerült (több mint 1 óra alatt) végigolvasni az elmúlt 2 nap eseményeit. Szerda de. még müködöt a net, délután már nem. Marha jó, hogy itthonról netezhetek, mert mindig van vele valami zür! Tegnap este 7-töl éjfélig volt itt egy kollégám, ujra telepitette az egész rendszert!!
Most végre müködik. (de hogy meddig?)

Dia: boldog névnapot, és jó búcsújárást kivánok! Hozzál nekem lécci valami búcsúfiát! Mondjuk egy szivecskét tükörrel a közepén! A körhintát én is mindig imádtam, de már régen ültem rajta. Most egy darabig lehet, h ogy nem is fogok! Kép

Sofka: köszi elöre is, (már mint egy esküvös) remélem tényleg szép napos, de nem túl meleg idönk lesz. Már nem bánnám ha délután lenne! Kép

Fekvés: az én lánykám mindig hason feküdt, többnyire most is! Nagyon korán emelte a fejét, kitolta magát, biztosan jót tesz a hátizmoknak! Meg hasfájás ellen is. Most is szivesen fektetem hasra a babánkat, de elsösorban majd csak nappalra. Igy tervezem. Kép Légzésfigyelöt biztosan nem veszünk, de ha adódik egy jó lehetöség bérlésre, akkor azt lehet, hogy kihasználjuk.

Zsófi: megkésve, de Neked is boldog névnapot és üdv közöttünk! Kép

Györesz! Látod, milyen jó hogy nagy volt a forgalom! Most bennt teppedhetnél a kórházban, és közben meg gyogyival is ki lehet húzni otthon! Kép Reméljük igy is minden rendben lesz!
Apával már megbékéltél? Próbálj beszélni a fejével, hogy ilyenkor több gyengédségre van szükségetek! A fiacskájának is jót tesz! Kép

Pulzus: nekem szerdán délelétt ment fel 111-re, de azt éreztem, hogy kiugrik a szivem. Egy kicsit lefeküdtem, aztán rendezödött. (lement 100 alá) Szerencsére ez eddig még nem volt, remélem nem is lesz, mert egy kicsit rossz érzés!

Motiot! Te kis csavargó, már azt hittem sosem nézel be hozzánk! Kép Láttam néhány napja irtál az öszibe, ide meg (akkor még) nem. De örülök, hogy előkerültél! Gyere sürübben, ha tudsz!

Barna csik nekem sincs, de ez nem is feltétel a szülőszobára történő belépéshez! Kép Ugy tudom ez csak börtipus kérdése.

Gigi: eszembe sem jutott volna becsöngetni a babának, de nagyon tetszett az ötlet! Kép Kép Kép Ugy látszik nem lesz egy ideges bébitek, ha még ekkora zajra sem riad fel! Az én lánykám ugy aludt, hogy nyugodtan porszivózhattam a kiságya körül, nem érdekelte! Kép (igaz, most sem izgatná, csak ne neki kelljen porszivózni Kép ).

Saxi: azért mert nem hiányoltak név szerint (engem sem), attól még biztosan fontosak vagyunk! Csak éppen sokan hozzászóltak, volt téma, igy pörgösebb volt a nap. De mostmár gyere Te is! Kép Derekad rendbe jött? Vagy lemaradtam? Kép

Besztiről tudtok pontos adatokat? Mert akkor beirnám a táblázatba!
Ja, Zsófi, Ági kiegészitést várok a hiányzó adatokra!

Marica
marica69

Sziasztok!

Kata!Kép

Köszi,hogy hiányoltál.Kép még nem készült a szobáról de ha lessz ígérem megmutatom.

Marica!Kép

Lehet,hogy igazad van csak egy kicsit furi volt.A derekam egész jól viselkedik,remélem már így is marad,habár az időváltozás betehet neki.Már van egy nevünk is,ha lány lessz a babó,Liliána.Fiú név még nincs.Jól emlékszem nálatok ma van a nagy nap?Jó szórakozást,és sok boldogságot!Kép

Györesz!Kép

Ne szomorkodj a párod miatt,ők máshogy látják a dolgokat,ha megszültél kézzelfoghatóbbá válik neki a dolog,és biztosan megértőbb lessz.Most annyit látnak az egészből,hogy érzékenyebbek,hisztisebbek vagyunk,nem igazán értik a dolgot mert nem érzik azt amit mi.Türelem,nemsokára túl vagy rajta.

Gigi!Kép

Ezek a pasik már csak ilyenek.Azért kérd számon rajta azt az egy hónapot,ne hagyd magad.KépNeked is kitartás.

A többieknek is minden jót,puszi,Saxi.
saxi

Dia!

Sok boldog névnapot.Kép
saxi

MaricaKép

Többször gondoltam ma rád!!!KépKép Téged is asszonyomnak kell mostantól szólítanunk????
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!KépKépKépKépKép
Egy csomószór név szerint hiányoltunk téged!!! Ne idegesíts! Dia nekem meg török mézet hozhatna. Azt imádom.Kép

SaxiKép
Rád is egy csomót szoktam gondolni. Tudod mikor? Amikor fáj a derekam és nyávogok, akkor mindig te jutsz eszembe és el is szégyenlem magam, hogy neked mennyivel nehezebb.
Majd próbálom azt a hónapot behajtani a férjemen. Remélem elbűvöli annyira a kisfia, hogy nem tudjon majd elmoccanni mellőleKép

Jó éjszakát, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Látom van itt több egészségügyet végzett kismama!Kép

Csajok!
Átragadt rám is a rosszkedv,ma de.nem is lehetett szólni hozzám,du.is csak óvatosan.Kép
Mostanra kicsit jobb a helyzet,de ne kérdezzétek,hogy mi bajom van,mert az számomra sem egyértelmű...

Marica!
Nagyon sok boldogságot kívánok!!!KépKépKép
Remélem a géped nem szórakozik és tudsz írni!

Sofka!
Miért is volt Neked szülés után nem sokkal baleseti sebészre szükséged?CsaszihegKépNem lehetett semmi az orvos!
Ezt az ambuláns szülést érthetem úgy,hogy bemész szülni és a szükséges ellátás után mentek is haza?

Dia!
Én kérek szépen kókusztekercset,kakasnyalókát,medvetalpat,pattogós cukrot,boci cukrot...........................Kép

Mindenkit puszilok!

Kata
31+0
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Dia, boldog névnapot!

Kata, az úgy volt, hogy a harmadik szülés után egy héttel itthon elpereceltem a lépcsőn kezemben egy üres babakocsifdelsőrésszel. Kimaradt egy két fok, és mivel az izületek a szülésre és nem erre voltak rákészülve, hát eltört minden, ami törhetett. Mentő, műtét... Izgalmas volt, de némi segítséggel ott lehetett velem a kicsi, és rekord sebességgel jöttünk haza a kórházból.
Ambuláns szülés meg vmi olyasmi. Beszaladsz, lebabázol, leápolnak mindkettőtöket. Én gondoltam 24 óra elég lesz nekem a benti akcióra... Na és eddig ha elszántam magam, úgy is lett. Mikor a csavarokat kiszerelték januárban reggel mentem, kettőkot altattak, és hétkor már jött értem a férjem. Kellett altatni a dedet. Mondjuk nem ugrált örömében a sebészdr, csak azt kérdezte, miért nem intéztük el otthon az egészet. Megbeszéltük, hogy mire kell figyelni, és itthon roham tempóban javultam. (Na jó, csőkivételre, varratszedésre bementem a kórházba. Pedig próbáltam megszervezni, hogy ne kelljen, de éreztem, hogy túlfeszítem a húrt. Kép )

Na jó gömbölyödést, megyek vízszintest keresek.

s
sofka

Sziasztok!

Marica! Nagyon sok boldogságot neked, nektek!
Tegnap mi is láttunk esküvőt, erre a párom azt mondta, hogy ezek mind hülyék. Mondtam neki, hogy pedig azért én is szeretnék egyszer menyasszony lenni, de Ő nagyon nem híve az esküvőnek! Persze ezen is majdnem elbőgtem magamat! Mondtam is neki, hogy akkor majd más elvesz! Olyan bunkó tud néha lenni! Legalább ilyenkor tartaná magába a véleményét!!!

Különben mindenkinek köszi a vígasztalást. Valahogy már csak ki bírom ezt a pár hetet, aztán várom a változásokat, hogy mit hoz ki a páromból az új helyzet!!!!

Tegnap nagyon elfáradtam! Mentünk anyuékhoz, mert a tesómnak volt a szülinapja, aztán a párom nővéréhez mentünk, mert a kislányának is szülinapja volt. Így hát csak este értünk haza és addig egyszersem tudtam vízszintesbe rakni magamat. A hasam már szörnyen feszült, majd szét durrant, de aztán nagyon jót aludtam!
Ma összerakjuk a kiságyat is és minden a helyére kerül!
Úgy döntöttem, hogy nem várunk tovább és jövőhéten megcsináltatjuk az apasági nyilatkozatot!

Puszi mindenkinek
Györesz 34+2

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Neked nem a kórházban kéne lenned????Kép Tegnap este még lelkiismeret furdalamásom is volt, hogy nem köszöntem el tőled (mintha a frontra mennélKép) De azért örülök, hogy inkább minket boldogítasz!!KépKép Akkor most mi van?
Apuka nagyon kedvesKép Mondjuk az én férjem sem piskóta, de a házasság ellen nem volt semmi kifogása. Mi is jövőhéten beszerezzük a friss házasságit, mert még a végén az én nevemre kerül a gyerkőc!!
Ma megvettük a gyerekszobába a karnist meg a függönyt. Holnap meg is kérem a szomszédasszonyt, hogy varrja meg. Most ment el a férjem az ágyamért, úgyhogy már nagyon jól állunk.
Az én éjszakám elég tré volt. Tüzijáték volt valahol, úgyhogy a kedves kutyám velem aludt egy szobában. Szuszogott meg sóhajtozott egyfolytában. (na a szagáról már ne is beszéljünkKép)
A gyerekszobáról tehetnél fel képet!

KataKép
Remélem már jobb kedved van!!! Györesz sem ment kórházba, tessék örülni!!!KépKép Látom te is leadtad a rendelést a Diának.Kép Sajnos már későn...

SofkaKép
Te aztán nem semmi csaj vagy. Teljesen elhűlve olvastam,hogy miket csinálsz!!! Hogy lehet ellátni egy egyhetes csecsemőt így lerokkanva???
Én inkább maradok négy napig a kórházban. Bár nálunk is el lehet jönni, de a negyedik napon akkor is vissza kell menni, vérvételre. Meg halálra aggódnám magam itthon.
Ahogy itt olvaslak ennyi erővel magadnak is levezethetnéd a szülést!KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Azt mondta szerdán a doki, hogy ha nem javul a helyzet akkor feküdjek be ma. Bár nagyon nem javult, de úgy döntöttem, hogy én már kihúzhom itthon. Nem sokat pihentem ma sem, így hát keményedtem is rendesen, de valahogy mégis annyira biztos vagyok benne, hogy mostmár semmi baj nem lehet, sőt van egy olyan érzésem, hogy a végén simán eljutok a 39-40. hétig!!!! Minden keményedés ellenére nagyon stabilnak érzem a gyerkőcöt odabent.
Ja! Ma az apósom megjegyezte, hogy lejebb van a hasam. Ezt már én is észrevettem, csak mivel senki nem mondta, azt hittem, hogy csak bebeszélem magamnak!
Nekem valahogy megint leáll a hasam a növésbe, van aki mondja is, hogy nem nagyon nagy, olyan kis szolid!
Ti mikor mentek megint UH-ra? Én 29.-én és már nagyon várom! Nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora már az én kis csöpségem!!!!

Ma minden a helyére került végre! Minden készen áll a picur érkezésére. A kórházas batyum is nagyjából össze van pakolva!

Voltak ma nálunk a barátnőmék, akiről meséltem, aki 35 hetesen szült és most 2 hetes a picur. Annyira tüneményes és olyan picike!!!! Csak néztem és próbáltam elképzelni, hogy egy ilye fiúcska van az én hasamban is, de nagyon nehezen ment. A párom is csak nézte és többször elmondta, hogy nagyon pici!!!!!

Puszi mindenkinek
Megyek pihenni

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!Kép
Megjöttünk a búcsúból,szupi volt.KépHalál komoly,hogy hoztam volna mindenkinek vásárfiát,ha pénteken írjátok meg a kivánság listát.KépMENÜ:Szombat:borsóleves,foghagymás sertéshusi+rizs,tejfölös pulykahusi+galuska.Vasárnap:Csirkehusi leves,töltöttkáposzta,libasült,rántott sertés és csirke husi+hasáb és persze mind a két nap sok-sok finom süti.Kép"Biztos híztam 5 kilót.Kép"Panna már nagyon sokat beszél és Domit puszilgatta mindig.Olyan édes volt.Szombaton még azt mondta,hogy nem ad semmit Dominak,de ma már a kedvenc játékait is neki akarta adni.KépAnnyira sírt amikor eljöttünk,majd meg szakadt a szivem.KépMa elég sokat keményedtem.KépTi is keményedtek mostanában?Na elteszem magam holnapra!KépDE reggel jövök!KépPuszi nektek.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz!
Úgy látom jobb a kedved, az optimizmusod nagyon tetszik és jelentem:ragadós!Már én sem vagyok úgy elkenődve.Kép
A párom volt a legházasságellenesebb ember a környezetemben,mindig azt mondta,hogy minek,meg hülyeség,felesleges...
Volt egy időszak,hogy győzködtem,aztán rájöttem,hogy teljesen felesleges.
Aztán év elején,mikor megkérdezte,hogy nem lenne-e kedvem mégis hozzámenni,eléggé meglepődtem.Kép
Ez a két férfiembör igencsak hasonló pár dologban,nem?!Lehet,hogy azért,mert mindkettő férfiból van?Kép
Tényleg jó,ha az apaságit elintézitek,nem baj,ha már megvan,mostanra időszerű.Kép
Nekem már kb.1 hónapja lent van a hasam boltosnénik és szomszédok szerint.Kép

Sofka!
Tényleg nem vagy semmi,ezt a legjobb értelemben momdom!
Ha csak a fele bátorságod és tűrőképességed adnád nekem,én akkor is nagyon jól járnék!Kép

Gigi!
Hogyhogy lekéstem a rendeléssel?!
Akkor majd kapok pár kilót abból,amit a Dia Neked hoz?Légysziiiiii!!!!!Kép
Amint látod,kedvem a régi!Kép
Te is tegyél majd fel babaszobás képet!Kép

Marica!
Túl az esküvőn és a nászéjszakán:hogy van az újasszony?Kép

Tegnap be kellet csuknom a négy macskát kis időre,hogy a friss betont ne járkálják össze.
Hát mit mondjak:nem volt egyszerű,rohangásztam utánuk egy csomót(tényleg,hallottátok,hogy tegnap Pilisen 5-ös erősségű földrengés volt?Kép ),mire a negyediket is bedobtam,a másik három kiszökött...
De én győztem,nagy nehezen sikerült,fiam "segítsége"sokat lendített a dolgon.
Végre leültem pihegni,mikor is a macskák szép sorban megjelentekek mellettem:fiam "csak egy picit kinyitotta az ajtót,hogy megnézze hogy vannak és virágot dobjon be nekik."
Nem dicsértem meg,ez ugye érthető?!KépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

DiaKép

Ne tessék minket felzaklatni ilyen menüsorral!!! Már az olvasásától híztam két kilótKép
A tesód ott lakik vidéken, hogy el kellett a keresztlányodtól búcsúzni?
Remélem a pörgőhintára nem ültél fel! Én már gyerekkoromban viszolyogtam tőle. Azóta meg még rosszabb lett, már semmire nem merek felülni.

KataKép
Sajnos én is lemaradtam a rendelésről!Kép De azt amit kapok nagyon szívesen megosztom veled! (egy fityiszt az orrod aláKép)
Otthon macsakfarmot tartotok????Kép Férjem nem nagyon csipázza a macsekokat( a kutyámmal egyetértésben) Úgyhogy nekünk nem lesz soha. Hacsak majd a kisfiam ki nem sírja magának ha nagyobb lesz. Örülök, hogy neked is visszatért az életkedved!Kép

GyöreszKép
Nekem azt mondta a védőnőm,hogy ha leszáll a has, akkor onnan számítva három hét a szülés!!! Te aztán ényleg be fogsz előzniKép Nem tudom,hogy mikor lesz ultrahang megint! Szerinted így a vége felé szokott még lenni. Vagy csak már nagyon a szülés elött?? Igaz, hogy szerdán megyünk a dokihoz, de akkor szerintem csak kenetvizsgálat lesz. (húúú már alig várom)
A férjem is megdöbbent amikor a kórházban látott egy újszülöttet, hogy milyen apró. De majd megszokják!

Tegnap megvettük a gyerekszobába a függönyt meg a karnist,hogy meg tudjam már varratni. Na a karnist tényleg megvettük, de se karikát se akasztót nem vettünk hozzá!!!! Mindjárt felhívom az anyut,hogy megkérjem jöjjön el velem a Brico Storba. Egyedül nem szeretek járkálni.
Ja és megvan az ágyam, ma éjszaka már ott is aludtam. Kényelmes de még meg kell szoknom. Bár sokat úgysem fogok aludniKép

Puszi, Gigi 34+3

KépKép
gigi28

CSAJOK!!!!!!!!!!

MI EZ A PUNNYADÁS??? HOL VAGYTOK????
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gigi!Kép
Panna nem a keresztlányom,hanem a nővérem lánya.KépIgen,ők ott laknak vidéken.Nem ültem fel a hintára,mert amikor néztem már szédült a fejem.KépMilyen az amikor picur csuklik?Ma reggel olyan szabájos mozgást észleltem a hasamban,mint amikor ver a szív.Az csuklás lehetett?Mert a szive gyorsabban ver.Kaptunk édesanyától 30eft-ot,így már be is jelentkeztem a Praxisba szombatra.KépMár nagyon várom.KépJa!A búcsúban találkoztam egy volt általános osztálytársammal tolta a 2 hónapos kisfiát.Gyerekek!4kiló 55 dekával született és simán megszülte a csaj.Le esett az állam.Kép"Igaz,szegénynek olyan nagy feje volt.Kép"Ez a csaj mindig egy mimóza, szerencsétlen,sete-suta csaj volt.Mondtam is a páromnak,hogy ha ő megtudta szülni azt az óriási gyereket,akkor én is megtudom picurt.KépNa pusz!Legyetek jók!KépDia 27+5

Marica!Beszámolót szeretnék hallani"olvasni"az esküvőről!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Az biztos csuklás volt amit éreztél! Én napjában úgy 3-4x érzem kb. 10 percig.
Én azért nem szeretnék olyan hatalmas babát. Azok a babák már nem is néznek úgy ki mint az újszülöttek, egyből odatesznek egy két hónapos babát!

Gigi!
Ne jósolgass nekem! Bár ha a 37. hetet betöltöm akkor már jöhet, addigra apa is haza ér Milánóból!
Nekem jövőhéten lesz uh, de utoljára a 28. héten volt. Van akinek még a 39. hétbe is csinálnak, ez a dokitól függ!!
Nekem ma lesz meg a kenet eredménye, ha nem felejtem el felhívni a dokit, bár gyógyszert már egy hete szedek, mert szemmel úgy látta, hogy kell.
Már kérdeztem csak biztos átsiklottál rajta, hogy neked nagy a hasad? Nő folyamatosan?

Kata!
Hát ha tényleg hasonlítanak egymásra, akkor még rám is várhat valami csoda! Nem reménykedek, mert nekem sem az esküvő a lényeg, de szerintem valahol minden nő vágyik erre, még ha azt is mondják, hogy nem!

Képzeljétek el, hogy most hogy átrendeztük a szobát, ott lesz mellettem a kiságy. Éjjel a párocskám álmába olyan hangot adott ki, mint amikor egy kisbaba nyöszörög. Én meg erre kelltem, hogy jaj felkelt a picur és kerestem az ágyba! Aztán rá kellet jönnöm, hogy picur még odabent van!!!!

Marica!
Várjuk az élménybeszámolót!!!!

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Tényleg Csajok,mi van Veletek?!Most még képet sem tettem fel magamról,hogy arra lehetne fogni!Kép

Gigi!
Tök jó ez a zsiráfos kép!!!
Megkérdezhetem,hogy eddig min aludtál?Kép
Köszi a fityisz előre is,légyszi sok-sok tejszínhabbal és csokiöntettel...
Két macsek volt,kettőt pedig bedobtak kölyökkorukban a kerítésen és hát az az áldott jó szívem.Kép
Hozzánk úgy jönnek be időnként kóbor kutyusok is,mintha mindig ott laktak volna(nekik gazdit szoktam keresni),de van visszajáró sünink,aki a macskák vacsijából lakmározik,a szomszédoktól átszöknek a nyulak,csirkék.Biztos érzik,hogy szeretjük az állatokat.Kép

Dia!
Az az ütemes apró mozgás a csuklás volt!Kép
Patrik mostanában rendszeresen csinálja.
Ekkora gyereket,simán?!Nem semmi!Egyébként rendesen tudott járni az osztálytársad?KépLe a kalappal!

Puszi.
Kata
31+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hűha, kb. 1 órába telt, mire végig olvastalak benneteket. Kép

Dia

Megkésve bár, de törve nem: Sok bóóóódog névnapot!
Kép

Bringa

Hétvégén voltunk anyuval a Brendonban, és Megatoysban, de sajnos itt még nem találtam Baby sense-t, kíváncsi vagyok, hogy mennyibe kerül. Az tök jó, ha sikerült külföldről behozatni. Én még futok egy-két kört, mielőtt a Madarászba mennék. Egyébként ez volt az első alaposabb körbenézésünk baba cucc fronton, hát jól kikerekedett a szemünk. Kép Nem semmi, hogy milyen árak vannak! Remélem a baba börzén sok mindent meg tudunk majd venni, és olcsóbban.

Babar

Köszi a bolt címét, mindjárt meg is nézem!

Marica

Először is: Nagyon sok boldogságot!!!! Kép Kép Kép
Mondom az adatainkat: Zsófi, szül. várható ipontja: dec.24, Baba: kisfiú és Bence, Kórház: Margit
Köszi, hogy fölveszel a táblázatba! Kép

Kata

Nem lehetett semmi, ahogy a maccsokat kergetted! Kép Hétvégén voltunk anyuéknál, és amíg apu állt ki a kocsival mi is terelgettük a kutyákat. Nekem van kettő, és anyuéknak is kettő. Kép Az is jó poén volt! Kép Kép

Érzékenység

Kitartás lányok!!!!! Bár szerencsére én alapvetőleg elég vigyori vagyok, néha én is nagyon neki tudok búsulni, és ráadásul olyan hülyeségeken. Ha elmondom biztos jól ki fogtok nevetni. De azért kiöntöm a lelkem, mert ezt még senkinek nem mondtam, és ti talán megértitek. Biztos ez is a kismamás érzékenység miatt van. Engem éppen az "zavar", hogy a férjemnek nem én vagyok az első, hogy régebben mást is szeretett, másnak is mondta, hogy szeretlek, stb. Ez pedig egy akkora butaság, mert nekem sem ő az első, és erre eddig nem is gondoltam, csak az utóbbi 2-3 hétben jut egyre gyakrabban az eszembe, főleg, ha egyedül vagyok...és ilyenkor nagyon neki szomorodok. Kép Egyébként a férjem egy álom férfi. Rengeteget segít, kedves, gyengéd, odaadaó, meg minden. Imádom. Kép Persze mi még csak másfél éve leszünk együtt novemberben, és júni 26. óta vagyunk házasok. Azért remélem nem fog sokat változni!
De, konkrétan tudom, hogy apu jellemzően olyan, mint sokatok párja. Nem a gyengédségéről híres, de mégis van egy-két megnyílvánulása, amiből látszik, hogy csupa szív. Csak kevés férfi mutatja ki... az biztos nem olyan vagány. Kép De szerintem el kell nekik mondani, hogy mire vágyik az ember lánya, és előbb utóbb biztos lesz hatása. Kép

Puszi
Zsófi
mzsx

Sziasztok!

Lassan én is kezdek magamhoz térni! Irtózatosan rossz éjszakám volt. Álmodtam minden marhaságot össze-vissza!

Érzékenység!
A párom 1 hete nem dohányzik. Ennek eredményeként iszonyatosan feszült. Képzeljetek el egy mimóza lelkü kismamát és egy idegzsába épp leszokó hapsit! Kép Hát ezek vagyunk mi! Szerencsére nem szokott bántani, és ha nyügtet is - azt is csak poénból. Én meg minden marhaságán röhögök! Másképp állandóan pityeregnék. Ez valamiféle védelmi-reflex!

Hétvégén végig melóztunk Apával! Lakkoztuk a bútorokat, csiszoltunk, újra lakkoztunk, szereltünk, képeket fúrtunk a falra - egy szóval szépülünk. Remélem mire megszületik Ficánka esetleg be is fejezzük a lakást! Csoda lenne!

Légzésfigyelő!
Azt hiszem megpróbáljuk a baba-börzén megvenni használtan!

Ma elég ramaty hangulatom van, mert majd' elalszom, de azért néha benézek!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!
Hát nem sokan jöttetek!
Én azóta aludtam egyet, de most is olyan vagyok mint akit kifacsartak!!!
Nem is tudok mit írni, csak benéztem!

Puszi
Györesz 34+3

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Utólag is mindenkinek köszönöm a köszöntést.KépBarbi!
Csodálkoztam is reggel,hogy még nem írtál.KépÁltalában te vagy az első.

Gigi!
Ari ez a zsiráf.Egyre ügyesebb vagy.KépÉn nem tudok ilyeneket produkálni a géppel.Kép"Örülök ha írni tudok."

Györesz,Kata!
Nagyon boldog vagyok ha ez csuklás volt.Kép"Persze azért sajnálom picurt."De én még ilyet sose éreztem.Kép

Ma biztos nem szundizunk,mert annyi energiám van.De,hogy honnan??Ma teszek,veszek.Takarítok,mosok,zöldségeket pucolok a fagyasztóba stb.És nem tudom,hogy miért de olyan jó kedvem van.KépKépPuszi mindenkinek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Zsiráfos kép: lopni tudni kellKépKépKép Teljesen abba a hitben voltam,hogy Panna a keresztlányod. Lehet,hogy azért mert a nővérem kisfia az én keresztfiam.Na mindegy. Nem ezen múlik a szeretet. A mi kisfiunk nem is lesz megkeresztelve. Ha neked jó akkor esetleg csütörtök délelött találkozhatnánk. Szerdán megyek a dokihoz, majd ő megmondja, hogy mi újság. Oké?

GyöreszKép
Hasam mérete??? Általában szörnyülködnek, hogy mekkora, de szerintem nem nagy. Az a baj,hogy nekem nincs olyan szabász mérőm, csak mérőszalag. Azt meg nem szívesen hajtogatom rá a hasamraKép De majd megkérem a férjem,hogy fényképezzen le.Kép

KataKép
Nekem is egyből megtetszett a zsiráf a másik topikban, úgyhogy gyorsan le is nyúltamKép
Én is nagy állatbarát vagyok. Volt, hogy a kerítésen ugrott be egy kutya. A férjem meg nem hitte el, azzal gyanúsított, hogy én engedtem be. Minden kóbor kutyát hazavinnék. Csak az a baj, hogy nekem kan kutyám van és azt nem szeretném ha esetleg őt megcincálnák. Úgyhogy marad a kerten kívüli etetésük.

ZsófiKép
Szeretnék a férjeddel megismerkedni, hogy aztán jól elcsábítsam!!!KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Ok!Nekem jó a csütörtök.KépSzerdán én is megyek a dokimhoz felkészítő után.KépDe jó végre talizunk!KépHurrá!Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Marica
Gratulálok az eksüvődhöz!!! Milyen volt?????
Élménybeszámolót kérünk!

Dia
Igen, szerintem is csuklás! Én úgy bírom, attól mindig megbizonyosodom, hogy lefelé van a feje KépÉs a babuknak nem rossz érzés a csuklás állítólag (bár nem tudom, hogyan állapították ezt meg), de nagyon sokat csuklanak még pici csecsemőkorban is, de ilyenkor nem kell velük itatni semmit, mert ez olyan élettani dolog, legalábbis ezt olvastam KépMost meg azért csuklik, mert gyakorolja a légzést, és magzatvizet nyel.

Györesz
Az én párom is külföldön dolgozik (ez már a 4.év), úgyhogy jól ki kéne számolni, mikor indul majd be a kiskölök Kép
Mi sem vagyunk házasok, szerintem már nem is leszünk. De már 8. éve vagyunk együtt, sa második lurkót várjuk Kép

Zsófi
Pont ma jött meg a légzésfigyelő, és a tök új, postaköltséggel együtt 32ezer volt, Baby Sense II. Kikeressem a linket? Bár hozzáteszem, akkor is érdemes rákérdezni, hogy mennyiért küldik, mert nekünk úgy jött, mintha Amerikán belülre rendeltük volna. Ja, és 1 hét volt!
De szerintem a börzén biztosan lesz, jó lenne, ha még garanciával tudnál szerezni.
Durvák az árak. De mi általában újat vettünk mindenből, mert első baba volt a családban, s mi is legalább hármat tervezünk, meg ott vannak még sógórnőmék is, plusz úgy gondoltuk, ha mégsem kell, akkor eladjuk. Persze most megengedhettük magunknak, de pl. ruhákat nem vettem sose újat, csak turiból és bizományiból.

na üdv,
bringa 31+1
bringa

Gigi!

Enyiméééé! Bibibí! Nem adom!!!! Kép Kép
mzsx

Bringa

Örülnék, ha meg tudnád adni a címet. Persze még mi is körül akarunk nézni a börzén, de, ha a te variációd a legolcsóbb, akkor onnan megrendelném.

Köszi,

Zsófi
mzsx

Zsófi
Most nézzél be a téli topikba!
Ha nem jön össze az, akkor a cím:
http://store.yahoo.com/dsguide/babymonitors.html

De mindenképp érdeklődd meg a postaköltséget!
bringa
bringa

Sziasztok lányok!
Gondoltam benézek kicsit én is. Végre mostmár stabilan működik a netem, úgyhogy mostmár én is sokat leszek itt veletek Kép

Dia!
Kicsit megkésve, de boldog névnapot!!! Kép

Marica!
Neked pedig gratula az esküvőhöz!!! Kép

Lányok, vigyázzatok, ne szedjetek össze semmi hülye vírust. Hát nagyon rossz napjaim voltak. Pénteken hasmenés, láz, hát utána még tegnap is olyan gyenge voltam, alig bírtam valamit csinálni. A hasam meg szörnyen keményedett, de lassan helyrejövünk. Na ennyit a panaszkodásrólKép
Egyébként tényleg ez lenne a csuklás? Én is érzem olyan 2 hete, és nem tudtam hova tenni, hogy mi lehet ez.
Nekünk megjött a bútor, most héten kezdjük el berendezni a gyerekszobát. Már nagyon várom, hogy milyen lesz.

Anikó 32+3
pancsa2

Még eszembe jutott valami. Nem tudja valaki, hogy hol lehet aránylag jó áron szoptatós párnát venni? Én nagyon szeretnék, a Brendonban láttam is, de nagyon drága volt.
Anikó
pancsa2

ZsófiKép

Egy lány írta a másik topikon,hogy van neki ilyen légzésfigyelője, új, áron alúl. Próbáld meg: emduan@yahoo.com

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát ma felhívtam a dokimat, hogy mi lett a kenet eredménye és képzeljétek el, hogy még mindig az a rohadt Coli baci van bennem ami a terhességem 15. hete óta, azóta lett kezelve Klion kúppal, Dalacin hüvelykérmmel és mégsem lett kiírtva, ígyhát most írt fel egy antibiotikumot amire érzékeny ez a baci, mert amit multkor adott, a Semicillin attól nem pusztul el! Mondta is a doki, hogy nagyon valószínű, hogy a görcsök ettől is vannak! Már annyira elegem van ebből a sok gyógyszertől. Szegény anyukámék is úgy izgulnak, hogy nem árt-e ez a sok gyogyi a babának, de a doki azt mondta, hogy inkább a gyógyszerek, mint egy koraszülés és remélhetőleg nem árt a gyógyszer, mert hát nem én vagyok az első esete, akinek ezeket felírja! Még ez a hét, meg a jövőhét és elbúcsúzok az összes gyógyszeremtől!!!!!

Gigi!
Naaaaaagyon kiváncsi vagyok a hasad méretére! Légyszi tegyél fel képet!!!! Légyszi, légszi, légyszi!!!!

Bringa!
Az én párom zömében itthon dolgozik, csak havonta úgy 2-3x kell kijárni a külképviseletekre és hát jó ha megy, mert az több pénz és most nagyon kell a pénz, így elvállalta és reméljük, hogy a picurral meg tudom beszélni, hogy várja meg apucit!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Majd próbálom megkérni a férjem,hogy ugyan már arra a két percre foglalkozzon már velem míg lefényképez.
Már megint tele van vele a hócípőm!!!
Kép
Tegnap este itt aludt az a srác akivel az ágyat összerakta. (ezzel nincs semmi baj) De közölte, hogy ma is itt alszik, ráadásúl még plusz egy sráccal jelent meg. (remélem ő még ma hazamegyKép) Azért vagyok erre mérges, mert egész nap egyedül vagyok, legalább este lennénk együtt. (már ha haza jön kilenc elött) Meg kinek van kedve egy idegennel állandóan bájológni??
Na, befejezem....

Valamelyikötök kérdezte, hogy eddig hol aludtam! Eddig a lenti hálószobában aludtam egyedül (mert nem elég, hogy sosincs itthon a drága uram, még horkol is!!!!) most meg a gyerekszobába vettünk egy ágyat. Mivel a horkolás miatt nálunk nem megoldható, hogy együtt aludjunk a picurral. Meg ha van külön gyerekszobája akkor szokja meg azt.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Már megint én....

Még két fazont hívott ide a kedves férjem!!!!! Legszívesebben leordítanám a fejét!!! De ugye ezt sem lehet, mivel valaki állandóan bámúl a pofámba. Kár, hogy fönt nincs tv. Na megjött a két delikvens. Persze miközben nyitottam a nagykaput a kutya kirohant. (nem szökik el, de van,hogy átszalad az úton) Na csóri eb nagyon nehezen úszta meg, hogy ne harapjam át a torkát!!!!
Györesz! Ne akarj férjhez menni!!!! Ezek olyan hülyék!!! Tisztelet a kivételnek!! Ja és három pizzát rendelt, de egy szeletet sem tudtam enni, mert olyan szarokat válogatott össze. És ezen is majdnem elsírtam magam. (csak a bámúlás tartott vissza) Szeretnék már egy hónappal idősebb lenni, mert ez a hormon túltengés már nagy durva.

Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép

Bocsi de nem volt egy perc szabadidőm sem,nagyon sűrű volt a hétvége.Szombaton tüzifát kaptunk,vasárnap nagymamám volt 76-éves,anyuéknál grillparti,nővéremék jöttek balcsiról,stb.Szóval úgy elfáradtam,hogy meg sem tudtam mozdulni,és még ma is egész nap csak aludnék.Bogiba belebújt az ördög,huncútkodik ezerrel,nagyon aranyos de most kicsit fáradt vagyok hozzá.Látom mindenkinél zajlik az élet,ez egy kicsit megnyugtat.Már azt hittem csak nálunk van ilyen pörgés.Tegnap én is előszedtem Apát,hogy keveset foglalkozik velünk,erre mondván,hogy elugrik a haverhoz,hozott nekünk egy egy szál zöld rózsát,olyan jól esett.A Bogi is tök cuki volt,azt mondta,hogy "Apa még nincs is szülinapom."Röviden ennyi,még mindig mosom a kisruhákat,úgyhogy nem tudom mennyi időm lessz netezni.De majd igyekszem sűrűbben benézni.

Mindenkinek sok puszi,vigyázzatok magatokra,üdv,Saxi.
saxi

Gigi!Kép

Ne idegeskedj,ha elmentek a pasik kapd el Apát,és adjál neki.KépTényleg szar lehet,mert ilyenkor már elég a magad baja nem hiányzik még egy pár idegen is akihez alkalmazkodni kell.Ez monjuk tipikus férfi hozzáállás,hogy fel sem merül bennük,hogy esetleg téged zavarnak.Szóval nyugi,ha van otthon csoki,majszoljál egy kicsit,az felszabadítja a boldogság hormonokat,úgy talán könnyebben átvészeled.

Szorítok,puszi,Saxi.
saxi

Gigi!

Bocsi,monjuk helyett mondjuk.

Pussz,Saxi.Kép
saxi

Sziasztok!

Gigi!
Ha férjhez megyek, ha nem, egy férfi mellettem is van és ez a legfőbb probléma, de ha nem lennének akkor meg az lenne a baj! Ők azért lettek, hogy idegesítsenek minket! Komolyan mondom nem hiszem el, hogy létezik normális pasi! Olyan tuti, hogy csak a filmekben van!!!!!
Azért ne idegesísd magad, annyit nem ér! Ülj be a gyerekszobába, fogj egy kis édességet, simogasd a pocidat, beszélgess a gyerkőccel és hidd el nincs is szükség a férjedre! Hagy élje ki magát! Nem sokára már úgy sem lesz ilyesmire ideje!!!!!

Azért várom a képet!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: